עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני גורם ל Microsoft Office Outlook להודיע לי שיש לי הודעת אימייל? כלומר שאם לדוגמא אני סתם גולש באינטרנט ומגיע אלי דואר לאימייל הוא ישר יתן לי הודעה שהגיע דואר, ושאני לא יצטרך כול פעם כמו עכשיו לבדוק את הדואר אם קיבלתי או לא(כלומר להפעיל את התוכנה ידני).

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by gkman,

שלום לכולם כשאני מקליד כתובת בפיירפוקס מופיע בתפריט שנפתח משורת הכתובת דפים שמופיעים אצלי במעודפים אליהם לא גלשתי בחודש האחרון (זה מופיע גם כשאני מוחק את ההיסטוריה של הגלישה) איך אני מונע מפיירפוקס להציג את הדפים השמורים אצלי במועדפים? תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  3. חבר נתקל בבעיה שהמערכת הפעלה שלו טוענות את עצמה ומודיעה משהו ישר אחרי הטעינה הראשונית ואז מאתחלת את עצמה הוא אמר שזה קרה ישר אחרי שהתוכנת אנטי ווירוס שלו זיהתה ווירוס ואז המחשב אתחל את עצמו וזה כל פעם קורה ... יש דרך לסדר את זה עם סריקה של אנטי ווירוס שישב על DOK ויכנס לפעולה לפני הטעינה של המערכת הפעלה (ע"י הגדרה שהוא יופעל קודם ולא ההארדיסק) או שחייבים שחזור/פרמוט של הווינדוס ? תודה!

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by Bashash,

רציתי לדעת את אני מכניס תמונות ומראה אותן ברצף על קובץ GIF... בבקשה להסביר לאט... אני לא יודע הרבה בפוטושופ... עריכה: לא משנה כבר... הסתדרתי. אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by galr52,

שלום אני מחפש דריברים ל XP SP3 יש לי תמונה אבל אני לא יודע מה אני צריך... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1111439899.JPG אם מישהו יכול להביא לי אז הוא יעזור לי מאוד.. בברכה, גל

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by coorva,

שלום רב אני מעוניין לדעת אם אני פותח mp3 בעזרת התוכנה המקצועית לdbpowerAmp ל- WAV, ואז צורב ב-NERO ל- audio cd האם יהיה הבדל באיכות של השיר או שניתן לוותר על התוכנה dbpoweramp ולתת ל- NERO לעשות את העבודה ופתיחת הקבצים ?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  7. Started by RonCohen,

לפיירפוקס לוקח איזה דקה וחצי להדלק אם אני מדליק מחכה ואז מכבה אז יקח לו עוד פעם דקה שתיים להדלק איפה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by natab5280,

שלום אני מנסה להפעיל תוכנת רוקסטר במחשב אני נכנס להתחלה איפה שהשפות ואז שם זה פשוט קורס ולא ממשיך הלאה השלה מה עושים פה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by mik941,

יש לי אנטי וירוס Eset Anti Virus בשם תיקייה שלי לדוגמא "תוכנות" שם יש כמה קבצים פריצה של תוכנות. אני פותח אנטי וירוס ניכנס ניכנס "הגדרות" אני רואה מילה "חרגות" אני לא הבנתי. בתמונה איזה מיהם ליבחור "החרגות לביצועים" או "החרגות לאיתור" שלא ימחק לי תיקייה קבצים פריצה שלי ? אני רוצה שאנטי וירוס בזמן סריקה יבחר תיקייה שלי בשם "תוכנות" בתוכו גם קבצים פריצה לא יסיר ולא ימחק אותם. בתודה מראש!

10. מדוע דפדפן IE8 כל כך איטי ומעמיס על המערכת אצלי? סה"כ פתחתי 3 לשוניות של פייסבוק, ותראו את גודל הזיכרון הפנימי שהוא תפס: http:// לעיתים קורה שהוא נתקע, וצורך כך: כרגע אני עם פיירפוקס, 20 לשוניות והוא סוכר. אז איך זה שאצלי הIE כל כך מעמיס ואיטי ?? מעבד P4 3.0GHZ@1.5GHZ וזיכרון 1GB.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי מוזיקה, המליצו לי התוכנה MP3Knife אבל אני צריך תוכנה שתוכל לחתוך לי מהשיר את השנייה ה- 0:19 עד ה0:39 והשיר ישאר כמו שהוא רק בלי השניות האלה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by uriya,

שלום לכולם אינני יודע אם זה המקום, במידה ולא אנא העבירו את הת'רד למקום שצריך אז ככה לפני יום או יומיים המחשב שלי התחיל להכבות באופן ספונטני לחלוטין, ללא מסך כחול למרות שאני יודע איך לעשות שהמחשב לא יאותחל לפני שאני עושה את זה, כי שיש מסך כחול המחשב אוטומטית מאתחל את עצמו אין קבצי דאמפ.... אין ציפצופים אין רעשים אין שום דבר מסגיר מה יכולה להיות הבעיה? לתשותבכם אודה אוריה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי שני תיבות דואר של GMAIL. אני רוצה לדעת כיצד ניתן להעביר עותק של דואר לתיבה השניה מבלי למחוק את המקורית? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה... יש לי מחשב HP MINI 110 בהתחלה היה אפשר לראות סרטים או סרטונים בHD וBluRay עד לא מזמן לא היה לי שום בעיה לראות אבל עכשיו כבר חודשיים שלוש כל פעם שאני צופה באיכות גבוהה כזו אז הסרט לא בא באותו זמן של הקול והתמונה כל הזמן קטועה ובהילוך איטי. אשמח אם תעזרו לי! הודיה

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. בעודי יושב ומכין אלבום תמונות דיגיטלי למשפחתי, אני נתקל בבעיה מטרידה. ברוב המקרים מעט טישטוש עם כלים שונים בפוטושופ עזרו, אך פה אינני יודע כיצד להתמודד עם הבעיה. צירפתי את החלק הבעייתי בתמונה. אשמח לעזרה, הכוונה או כל דבר שעולה על הפרק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  16. Started by bazuka,

פעם ידעתי אבל משום מה זה לא עובד לי...... יש לי הרבה קבצים ב rar ואני רוצה לפתוח אותם לקובץ אחד... ניסיתי לסמן את כולם בתוכנה winrar וללחוץ על extract אבל זה נראה כאילו כל הקבצים נותנים בסוף את אותו הקובץ... ונוצר לי קובץ bin. מה אני עושה איתו? אשמח אם למישהו יש תשובה או עוד שאלות כדי לעזור.... תודה@!@!!!#

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  17. Started by shinza,

קראתי מאמרים בנושא הזה אבל עדיין לא הצלחתי ליצור cd שניתן יהיה לאתחל את הpq magic ממנו, חברים אם למישהו יש כזה cd אשמח אם מישהו ישלח לי את הimage שלו.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by afekchaos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאיץ לי את האינטרנט כמה שאפשר שזה כולל הורדות בתוכנות שיתוף כמו אימיול וכדומה. אישית אני עבדתי עם הרבה תוכנות כאלה והרוב זה בולשיט... אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי ורק מי שיודע בבקשה וגם שהדפדפן וההורדה מהאפטיפי שלו יהיו מהירים. אני מקווה שיש כזאתי תוכנה טובה. תעזרו בבקשה, תודה, אפק

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה התגלתה אצלי בעייה בסוגים מסויימים של קבצי וידאו, שכשאני מנסה לנגן אותם יש סאונד אבל לא רואים כלום רואים פשוט מסך שחור, וזה פתאום קרה בלי שום שינוי שעשיתי ולא התקנתי שום תוכנה חדשה או מקודד חדש... למישהו יש מושג איך פותרים את הבעייה? בתודה, דודי הסטלן.

20. אני מנוי ב012 כך שיש לי חשבון דוא"ל אצלם. שלשום התחלתי לקבל אימיילים עם קובץ כאשר אני מקבל את האמייל נורטו אניטי וירוס מזהה שיש בו וירוס ומתריע. היית בטוח שז רק חד פעמי אבל גם היום קיבלתי שלושה אימיילים רנדומאלים אם אותו וירוס מה לעשות??? נ.ב אם זה לא מתאים לפה אלא לרשתות ואטינטרנט אז תעבירו לא רציתי לעשות דאבל פוסט. תודה מראש L.A

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by tamir2,

שלום לכולם!! כולכם בטח מכירים את התכונה הזאת.. אז יש לי בעיה איתה... וזה מעצבן!!! אני במשחק בקונטר סטריק(רשת) כבר כמה זמן.. אבל דרך המשחק עצמו ולא דרך התוכנה הזאת.. אני לא יודע למה אבל ה - The All-Seeing Eye לא מראה לי בכלל שרתים..התקנתי את האלף ליף... וגם שפותחים את התוכנה הזאת.. צריך לסמן את הקונטר סטריק בצד.. ואת הגירסה..1.5 ולמטה ישראל.. זה אני יודע... אבל צריך לעשות עוד משו.?? בבקשה עזרו לי כל החברים שלי משחקים ואף אחד לא יודע מה הבעיה אצלי..

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by url,

מישהו יודע אם אפשר ליצור קובץ של self extract בעזרת התוכנה winace?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by iib,

שלום. אני מעוניין לתכנן שולחן מחשב לחדר שלי וחשבתי שזו הזדמנות טובה לעבוד עם תוכנת CAD. איזו תוכנה אתם ממליצים לי עליה? תודה.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by mic,

ה-MUSIC MATCH יותר יפה ונחמד לדעתי אבל כל הקטע שהם רוצים שתשדרג לPLUS די מעצבן. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים