תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הורדתי קובץ של 6 GB בBITCOMET כשהוא הגיע ל2.3 GB הפסקתי את ההורדה, צרבתי את הקובץ לDVD ומחקתי אותו מהמחשב (כי היתי צריך את השטח דחוף), אבל שמרתי את הטורנט. עכשיו החזרתי את הקובץ לתיקייה של ההורדה מהדיסק שצרבתי, ניסיתי להמשיך את ההורדה,אבל עכשיו התוכנה אומרת שירדו רק 16%...שזה לא הגיוני כי שמרתי מעל 2GB. ניסיתי למחוק ולהוריד מחדש את הטורנט, וזה לא עזר. ביצעתי ב"דיקה ידנית" לקובץ כמה פעמים וזה לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מצב אולניין רגיל, לא רואה חברים מחוברים. חברים שלי כן מחוברים רגיל אבל לא רואים אותי מסנגר LIVE גירסה אחרון ,WIN 7 BIT 64 אני עשיתי להסיר תוכנה והתקנה מחדש אותו דבר בעיה. הודעה שירות (תמונה) מה בעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אומנם לא תוכנה "סטנדרטית", אבל ברוח ה- web *.* השורה על כולנו, משהוא שנתקלתי בו הבוקר ב- lifehacker: http://goosh.org לכתבה המקורית: http://lifehacker.com/394715/gooshorg-unix+like-google-command-line לא מוגבל לפריקים בלבד . עוד אתר מעניין שכבר הוזכר כאן לפני הרבה זמן הוא: http://yubnub.org
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הסרט כי הוא קובץ avi למישהו יש תוכנה או משהו שיכול להפוך ל-vcd ושיסביר לי?? תודה עריכת המודר: סימני השאלה הרבים בכותרת מיותרים לגמרי. המנע מכך בעתיד.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שעושה הדמיה טובה של DOS ב XP ( בהרצת משחקים) שתפטור בעית שגיה של : ntvdm encounter illegal instruction
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום רב הייתי שמח לדעת כיצד חוסמים חלונות קופצים ופרסומות בIE9. בטח רובכם יכתבו לי את השיטה של לבחור "חסום מרבית החלונות.." זה עוזר אבל לא מספיק. אשמח לשמוע על עוד דרכים. תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי התקנתי adobe reader9 על XP וכאשר אני מפעיל מסמך מסויים לא כבד ולא כולל גרפיקה והמחשב קופא אבל העכבר זז כלום לא מגיב ניסיתי להתקין גרסאות שונות של ADOBE אחרי מחיקה מלאה בדיוק אותו דבר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה ולעדכן כרטיס מסך אותו דבר אם למישהו יש פתרון אני ישמח לשמוע (לא פתרון של להשתמש בתוכנה אחרת) וניסיתי גם למחוק את כל תיקיית TEMP ולא עזר מקווה לתשובה בהקדם תודה TITANOS
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש איזה מדריך לזה איך להגדיר והכל?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שמאפשרת לי להוסיף כתוביות לסרת???
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אחרי שעות של הורדת קבצים(גדולים) מתברר שחלק קטן מהקובץ נפגע במהלך ההורדה שאלתי היא האם יש תוכנה שמסוגלת לשפץ את הקובץ? :spiny:
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, הורדתי את מפה: http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmarkvantage/download/ את הוונטג' וכשלחצתי על אייקון ההתקנ זה הראה לי את ההודעה שמופיעה למטה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי את התמונה הזאת : http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=090CF420108360C7 אני רוצה שלא יהיה את הפסים בכחולים, במקום יהיה שחור. (אם זו עבודה פשוטה אבל לוקחת הרבה זמן, תסבירו לי מה לעשות ואני יעשה (אני מבין קצת בפוטושופ(קצת))) Thank
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ככה קניתי את ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 עכשיו אני משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis עכשיו עשיתי גיבוי ושמתי אותו על הדיסק החיצוני והכנתי דרך התוכנה דיסק אתחול. *שאלתי היא אם תהיה לי תקלה במערכת ההפעלה (vista) והכל נמחק ואני יירצה להשתמש בגיבוי שקיים על הדיסק הנייד לא תהיה בעיה? כלומר המחשב יזהה אותו גם אם לא תהייה מע' הפעלה או שתהייה איזה בעייה? תודה רן
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי חוברת גדולה מאוד (כמה מאות אלפי שורות עם עשרות עמודות) אשר פרוסים על כמה גליונות עכשיו הבעיה שלי זה שזה היה יבוא מקובץ CSV (בגלל המספר האסטרונומי של השורות) בכל אופן הבעיה כזאת - כל תא שהיה רשום בעברית התכולה שלו הפוכה למשל - שלום =םולש אני צריך דרך מהירה (מאקרו אולי ?) כדי להפוך את התאים ניסיתי מאקרו שמאצתי בגוגל אבל זה פועל רק תא תא וזה לא פרקטי אם יש פה מישהו שיודע לעשות מאקרויים באקסל אז ממש יעזור לי כל דבר שאתם יכולים - טווח , עמודות , הכל מה שאתם יכולים (ברור שטווח זה הכי טוב)
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
החיבור שלי הוא חיבור מהיר דרך כבלים אף פעם לא מתנתק לי אבל ברגע שאני מפעיל את ה outlook ובודק עם יש דואר החיבור מתנתק לי עם משהוא יוכל לפתור את הבעיה אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין מה קורה... יש לי מוד של 0.30a (לא המקורי) והתחלתי להוריד קובץ גדול. ה-HD התחיל לטחון, ולמרות שהאימיול מדווח על קצב הורדה של 1KB, הוא רץ כמו מטורף, ותוך 10 דקות הוריד 500MB!!! כמובן שזה ממש לא הגיוני, מה גם שיש לי חיבור 750K ולא מטוס סילון... זה קרה לי לפני יומיים, שמצמצתי ופתאום נוספו לי איזה 20 מגה אבל חשבתי שטעיתי. ועכשיו תפסתי אותו על חם. מה קורה כאן?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני עדכנתי לפני חודש בערך את הגרסא של Windows update ל- v5 הניסיונית... כעת אני רוצה לחזור לגרסא המקורית. מה אני צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת לשכפל כרטיס זיכרון אחד לאחד, משהו בסגנון clone cd רק לכרטיס זיכרון. תודה מראש, גיל.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה אנטי וירוס הכי מומלץ היום?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים שידרגתי ל 100 מגה בהוט ובגלל שישנה בעיה ב WIFI בהעברת מידע ב 100 מגה (זה מגיע ל 30 מגה) לקחתי את HOTBOX של הוט והעברתי אותו ליד המחשב כדי שיגיע עם כבל לרשת ישירות למחשב שאני אקבל את ה 100 מגה וזה אכן עובד. באותו יום שידרגתי כמו 50 אחוז מהעולם ל WINDOWS 8 והתקנתי את תוכנת ההורדה הפופלרית IDM. עכשיו אני כמוריד סרטים משחקים מתקדם באיכויות גבוהות BLUERAY ומעלה.. ומשחקים של 15 ג'גה + מתחיל להוריד עם תוכנת ה IDM אבל כשאר הוא מגיע לרגעי סיום ההורדה ב 99 אחוז אני מקבל ניתוק מה IDM והוא רושם לי שהזמן עבר ומתחיל לי את הקובץ מההתחלה או מ 30 אחוז וחוזר חלילה כשאר הוא מסיים את ההורדה שוב. העניין הוא שזה קורה לי רק מקבצים מעל ג'גה, וניסיתי לעשות כמעט הכול…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הצלחתי להרוג ולקטול את כולן(כולל פלאש וכל מיני דרק אחרים) בעזרת שתי תוכנות SMASHER וNOADS. ולמרות זאת עדיין יש לי כל הזמן חלון אחד שהכותרת שלו "MASSENGER SERVICE" שתמיד קופץ אצלי למרות שהוא ברשימה של הNOADS. יש לדבר הזה איזה קשר עם MSN MESSENGER(כי הוא לא רץ אצלי ברקע)? איך לעזעזל אני מעיף ת'דרק הזה???
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אצלנו בארגון יש שרת PROXY בכדי לצאת לאינטרנט כל פעם שנכנסים לדפדפן (IE) יש להכניס את המשתמש והסיסמא. האם מישהו מכיר תוכנה שניתן להריץ פעם אחת ותרוץ ברקע כדי שלא יהיה צריך כל פעם לבצע אישור מול שרת הפרוקסי ? אם אני היום פותח כמה חלונות IE בכל חלון יש לתת OK למשתמש וסיסמא, וישנן תוכנות שלא עובדות כי אין שם איפה להכניס שם ומשתמש לשרת הפרוקסי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב.. אני יכול להגיד ממתי היא התחילה, לא יודע כל כך מה הקשר.. ניסיתי להחליף קודקים לניגון סרטים וכו', והיה לי איזשהי בעיה עם הקודקים (לא זוכר כבר פשוט) ואז החלטתי לחזור לקודקים הקודמים שלי.. משום מה, מאז יש לי תקיעות במחשב, כל כמה שניות/דקות, הוא נתקע ל2-3 שניות בערך, וזה לא משנה מה אני עושה. אפילו אם אני לא נמצא בדפדפן לא שומע מוזיקה לא כלום זה קורה.. גם אני אני סוגר את כל התוכנות מלבד תוכנה שאני מנסה דרכה לראות פרק, הפרק נתקע כל כמה דקות.. לא ברור לי ממה זה יכול לקרות.. אבל זה פשוט מחרפן.. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-