עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tobul,

שלום יש לי בעיה עם הפלאש במחשב.. אני משתמש גם בIE7 (דפדפן איטי וחרא) ובפיירפוקס (סבבה אבל לא עולים עליו כל הדברים) בכל מקרה אני גם מתחיל ללמוד פסיכומטרי בהיי קיו... האתר שלהם הוא אתר פלאש...והוא מחייב גירסה של IE7 (אי אפשר פיירפוקס או משהו אחר) בכל מקרה עד לא מזמן הכל היה בסדר אבל פתאום האתר אומר לי שאני צריך להתקין פלאש... מוזר כי בכל שאר האתרים כמו יטיוב הכל עבד כרגיל...אמרתי בסדר, נתקין...התקנתי וזה עדיין מראה לי את השגיאה... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הפלאש, לא עזר ניסתי למחוק את IE7 ולהתקין מחדש גם לא עזר אולי אם אני אנסה להחזיר לIE6 זה יהיה בסדר אבל אני לא ממש מצליח לעשות את זה... זה ממש ממש מעצבן כי אני מפסיד על זה ימי לימוד בעע קורס לא זול עזרתכם...

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by eliau21071981,

אפשר בבקשה מדריך לGHOST זה מאוד שימושי וחשוב שכולנו נדע איך להשתמש בכך

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by ftzahi22,

יש לי במחשב כמה קבצים של MP3 באורך 100דקות כל אחד יש איזו תוכנה טובה לפיצול שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roeysh,

שלום הייתי צריך לפרמט את המחשב לפני כחודש והחלפתי ווינדווס בהזדמנות לפני שאחד מהם ידפוק לי את המחשב (החלפתי לווינדווס מי) ולמרבה הפלא כשניסיתי לראות סרט במדיה פלייר לא ראיתי שום דבר רק שמעתי קול, ניסיתי לראות בכל הפורמטים האפשריים ולא עבד אחר כך הורדתי תוכנה אחרת לראות בה סרטים וגם היא לא עבדה, ניגשתי לחבר שלי שאלתי אותו מה הוא ממליץ לעשות והוא אמר לנסות להוריד דיירקט איקס 8 היתה לי גירסא קודמת ניסיתי את זה הורדתי ולא עבד בסוף נכנעתי ועשיתי בדיירקט איקס כל מיני טסטים בדיספלי ואם פתחתי סרט ועשיתי את הטסטים האלה באותו זמן ראיתי את הסרט עד שהוא ניגמר ואז עוד פעם אותו בעיה נ.ב. המחשב נכשל בבחנים (test directdraw, test direct3D) אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות עזרו לי בבקשה ת…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by mazam,

כול פעם שהוא מנסה לרות סרטון באינטרנט רשום לו (‏ PM‎ ‏03:47)‏ : sorry,but the number of concurrent viewers for this customer has reached the limit (‏ PM‎ ‏03:48)‏ : זה רשום לי על החלום של הסירטון.. עשיתי לו ריסט להגדרות דפדפן עדיין לא עוזר עכשיו בהודעה רשום משהו עם מספרים וזה אבל הבעיה שאותו סירטון שאצלי עובד אצלו לא באותו זמן אז זה לא רושר למספר אנשים עזרה בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  6. השאלה מתייחסת ל- DRIVER קול אבל אני מניח שהיא כללית לכל סוג של DRIVER. הורדתי DRIVER קול עם ורסיה חדשה יותר ואני רוצה להתקין אותו. אבל אני רוצה פתח נסיגה לשמור על ה- DRIVER הישן במידה ויהיו בעיות. מהם הצעדים התהליך הנכון? כאשר אני נכנס ל- DEVICE MANAGER אזי מתחת ל- AUDIO מופיעים הרבה רשומות ואני לא יודע איזה מהן הפעילה או החשובה. מע הפעלה שלי XP מדובר בכרטיס קול מובנה בלוח האם של INTEL והורדתי את ה- DRIVER מהאתר של INTEL. בתודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by beeper,

אני רוצה להכין קובץ PDF (Acrobat Reader) מקבצי פוטושופ - PSD. חשוב לי שלא יהיו תוספות של התוכנה (כל מיני פרסומות קטנות כאלה של כאלה שלא משלמים), שהאיכות תהיה מעולה ושהכל יהיה בקובץ אחד ולא מלא קבצים. תודה לעוזרים! זה נורא חשוב!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by asinnn,

יש לי מצלמה QuickCam Pro 4000וLogitech אני לא מוצא דריבר למצלמה הדיסק נעבד לי ...... משהו יוכל למוצא לי אני כול היום מחפש דריבר באינרטנט ולא מוצא תודהה יום טוב...

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  10. יש לי כרגע את NOD32, AD-AWARE, SPYWARE DOCTOR.... עכשיו אני מפעיל רק את NOD32 "בזמן אמת". האם צריך גם להפעיל את אחת מהתוכנות מהאחרות, או שמספיק רק הנוד? כמו כן אני "מטפל" במחשב בעזרת Registry Mechanic ו-TuneUp Utilities 2007... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by Demagh,

כותרת ^^

12. שלום, פתאום שמתי לב שהסמיילים אצלי מופיעים בתור אותיות במקום ציורים. למשל הסמיילי שאמור להראות ככה נראה בעצם ככה (: וכנ"ל לגבי כל הסמיילים. אה ונזכרתי בעוד בעיה במסנג'ר. הוא לא נותן לי לערוך את השם שלי. איזה תוכנה מעצבנת איך אני משנה את זה בחזרה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום . אני רוצה להעתיק את המועדפים שלי לכוהן גיבוי שלי איך אני עושה את זה בפייר פוקס ? ואם אפשר גם את כל הססמאות.... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tick tak,

מופיעה הודעת שגיעה:התמונה עשיתי היום system restore ומאז פיירפוקס לא עולה,האם יש קשר ואיך אני פותר את הבעיה? ***תודה לעוזרים*** [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by Vidati,

NERO מגביל אותי בצריבה וכותב שאני לא יכול לצרוב קובץ שגדול יותר מ2GB... איך אפשר לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  16. סתם מצאתי באיזה אתר אז הנה התרגום cls @ECHO OFF title Folder Locker if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER :CONFIRM echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N) set/p "cho=>" if %cho%==Y goto LOCK if %cho%==y goto LOCK if %cho%==n goto END if %cho%==N goto END echo Invalid choice. goto CONFIRM :LOCK ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" echo Folder locked goto End :UNLOCK echo Enter password to Unlock folder set/p "pass=>" if NOT %pass%==type your password here goto FAIL attrib -h -s "Control Pane…

17. Started by avivl22,

התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  18. כאשר אני פותחת את המסנג'ר אני נדרשת לעדכן גירסה. האם יש דרך למנוע זאת ולהישאר עם הגירסה הישנה?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  19. במחשב לשי מותקנים נורטון אנטי וירוס 2003 ונורטון פיירוול 2002. כאשר הויינדוס עולה (HOME XP) לוקח להם לפחות דקה לעלות אחריון ולהיות פעילים. בזמן הזה אני תקוע, לא ניתן להיכמס לאינטרנט או לעשות משהו אחר. מדוע זה לוקח למחשב כל כך הרבה זמן, ומה הפתרון לבעיה ? למשיב, אודה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by hedva,

שלום, בסרטים מסוימים הרזולוציה פחות טובה. באחרים הסרט מקוטע, כאילו זה הרצת תמונות סטילס במהירות נמוכה ממהירות הצפיה. הסאונד לא נפגע. הבעיה התחילה כנראה בזמן הפעלה במקביל של נגן קריסל ונגן מדיה פלייר. קריסטל הוסר, בוצע עידכון ל- DIVX, XIVD , לא עזר. הסרתי את מדיה פלייר 11 (שתי תוכנות שהופיעו בלוח הבקרה). הבעיה נפתרה במדיה פלייר 9. התקנתי שוב את מדיה פלייר 11 הבעיה חזרה. האם נגזר עלי לחיות עם 9 לעד :'(

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by LI,

שלום, אני לא בטוחה אם לכאן השאלה הזו שייכת, אבל הפורום הזה היה נראה לי הכי קרוב לתחום. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והחלטתי לעשות את זה בצורה מסודרת, כלומר עוד לפני הפירמוט עצמו אני רוצה להיות מוכנה ומאורגנת. אני רוצה להכין בשלב הראשון רשימה של כל סוגי התוכנה שצריך ובשלב השני לבחור תוכנות ספציפיות. כרגע אני בשלב הראשון אשמח אם תסתכלו ותגידו לי מה אני מפספסת, ובכלל אם יש לכם עצות בנושא. בבקשה אל תתנו, עדיין, המלצות לתוכנות ספציפיות, בואו קודם נסיים את החלק הזה. כדי לנסות לוודא שאני לא מפספסת כלום עשיתי חלוקה לקטגוריות: דרייברים: כ.מסך, לוח אם, כונן/צורב, מדפסת, עכבר ואל פסק. אבטחה: אנטי ווירוס, פיירוול ותוכנות נגד רוגלות ורושעות. תחזוקה: תוכנת איחוי, סריקת ריגסטרי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by levi-tal,

היי, לאחר פירמוט המחשב התקנתי ווינדוס xp sp3 ועשיתי מספר נסיונות אך לא הצלחתי. הנסיונת נעשו ב: 1. דיסק האיתחול של ווינדוס - לא ניתן ללחוץ C לפיצול הכונן. 2. "מנהל הדיסקים" של ווינדוס. - אין אפשרות של פיצול כשלוחצים על מקש ימני ופיצול הכונן. 3. Norton PartitionMagic - לאחר הריסטרט לא השתנה דבר ולא גודל הכונן הראשי. 4. easeus Partition manager - לאחר הריסטרט לא השתנה דבר ולא גודל הכונן הראשי. האם הארד דיסק או הכונן "נעולים" יש משהו שצריך לפתוח או לעשות ? תודה טל

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by bezadon,

לקראת הסוף של העמוד הזה יש תמונה שמסבירה איך להגדיר plug-ins בVLC: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=138 הקטע הוא שכשאני נכנס לחלון "העדפות" בגירסה שלי של VLC שהיא 0.8.5 , ואני פשוט לא מוצא את קטגוריית ה "Modules" ולא את קטגוריית ה"access" כמו זאת שמוצגת בתמונה שם. אז איך עושים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by Mighty,

שלום אנשים...דבר ראשון חג שמח... :] דבר שני אז ככה: פנטיום 3 - 500 מגה הרצ - מעבד של אינטל הלוח אם של: Aristo Motherboard - chip set: SiS 5600 ואנשים נכבדים... לאחר שבניתי והרכבתי והפעלתי את המערכת קירור מים אני מאוד רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המעבד שלי ומכיוון שלוח האם שלי ישן מידי... מאוד קשה למצוא מודד טמפרטורות אמתי... השתמשי ב CPUCOOL / MOTHER BOARD MONITOR וששניהם מבקשים ממני את סוג הלוח אם, הלוח אם שלי לא נמצא ברשימה.... בקיצור שניהם מראים לי שהמעלות של המעבד זה55 צלזיוס.. ואני בספק רב מאוד! . . .ותאמינו לי שזה מסתכל אחרי שאתה עובד קשה על המערכת מים אתה לא רואה תוצאות... אה כן ושאני בודק בביוס הדבר היחידי שרשום לי על מעלות זה: System Temp - 55 (אותם מעלות כמו בתוכנ…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by zurkin1232,

מה ההבדל בין Photoshop ל-ImageReady? או יותר נכון... מה נותן לי IR שלא קיים ב-PS? התקנתי היום את IR וזה נראה במבט ראשון כמו גרסה מצומצמת של PS...

• 4 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.