תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות במחשב יש לי את התוכנה הזאת MEMTEST אני מחפש תוכנה יותר טובה מזאת השאלה האם קיימת תוכנה כזאת אשמח לתוכנה טובה יותר לבדיקת הזכרונות במחשב תודה אופיר
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי טובה ואמינה היום בשוק כדי לבדוק תקינות של הארדיסק?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה לעוזרים אבירם
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לאקספלורר 6 בעברית מישהו יכול לתת לי קישור להורדה אני לא מוצא תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני לפני פרמוט, ולא יודע באיזה קומבינציה של תוכנות אבטחה להשתמש מה לדעתכם כדאי: BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2008 שאמור לכלול בתוכו את הכל... NOD32 3.0 עם SPYBOT ו CCLEANER פעם בחודש. קומבינציה אחרת שתמליצו לי. מה לגבי קספרסקי? ראיתי שגם לו יש חבילת הגנה, האם היא מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כרגע מותקנת לי על המחשב vista 32 עם אתקין עליה את 64 האם זה יזיק בצורה כלשהי לקבצים והתכונות שיש לי על המחשב? :s05:
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש את נוד 32 הוא שווה? אני צריך אנטי וירוס שלא יעיט את המהירות של האנטרנט ושהוא היה טוב איזה אתם הכי ממליצים תודה מראש ! הה דרך אגב יש לי ויסטה שיעבוד עליו טוב ! חבר'ה בבקשה לענות .. תודה לעוזרים !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אמור לקבל מחר מחשב חדש (נייד ליתר דיוק). אני לא מבין גדול בתחום התוכנה, אבל ניסיתי לצבור קצת ידע בסיסי מקריאה של נושאי סטיקי וכדו' פה בפורום.. יש לי התלבטות בנוגע לתוכנות ההגנה על המחשב. הדבר היחיד שהחלטתי עליו בלב מלא הוא האנטיוירוס NOD.. בנוגע לשאר הדברים עדיין יש לי התלבטויות: האם עדיף להתקין את חבילת האבטחה ESS, או שעדיף להתקין פיירוול חיצוני (ואם כן איזה)? האם אפשר להסתפק באנטיוירוס הנ"ל (או בחבילת האבטחה המלאה) נגד ספייוורס? ומה לגבי טרויאנים? גם אם עדיף להתקין תוכנה נפרדת נגד ספייוורס, עדיין אני אובד עצות, כיוון שהמגוון די רחב.. בין אם זה AD-Aware, Spyware Doctor, Spybot S&D... בקיצור, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר של אנטיוירוס NOD (או חבילת האבטחה המלאה ש…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום , כמו שמצויין אני מעוניין בתוכנה חזקה להגנה על תקיות או קבצים בודדים עם סיסמא למערכות הפעלה XP וגם VISTA .
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם. מי שיהיה מוכן. אני קופירייטר בשלבי הכנת תיק עבודות התיק די גמור..רק שנשאר לי פרסומת אחת נוספת לעשות. אני צריך בבקשה מישהו שיודע עיצוב ומוכן לעזור לי לעצב מודעת פרסומת עפ"י כל הפרטים שאתן לו. לא משהו מסובך. יש לציין שאני מספק את כל התמונות שצריך. תודה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב- Office 2003 ולפני זמן מה נעלמה לי תצוגת השוליים בוורד. כלומר: נעלמו המעין סרגלים לבנים, שמופיעים בשוליים של העמוד. אני מאוד רוצה להחזיר אותם כיוון שאני מודד באמצעות יישור של שורות וכדו'. איך ניתן לעשות זאת? הערה: בהגדרת עמוד מוגדרים שוליים, רק שאיני רואה את סימון השוליים.
-
- 1 תגובה
- 31.8k צפיות
-
-
שלום. לצערי ובטפשותי הורדתי את הקובץ המדובר על הוירוס מהפייסבוק והתקנתי אותו, רציתי לדעת מה לעשות? האם יש משהו שמסיר את זה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעצב בפלאש, וכבר זמן מה שאני מחפש את התוסף למברשת צבע: pressure sensitive התוסף נראה כך: (מה שמראה החץ האדום..) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו כאשר הוא לא מופיע אצלי בתוכנת הפלאש.. אני משתמש בFlash Macromedia 2004 MX. מישהו יודע איפה למצוא את התוסף ולהוסיף אותו לפלאש, אם אפשר?? תודה חברים..
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ראיתי אצל מישהו באייטונס כשהוא לוחץ על שם השיר זה מעדן לו אותו לפי המידע שבאייטונס סטור או משהו כזה.. איך אני מפעיל את האפשרות הזו?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור שומר מסך שכולל בתוכו קטע מעבר עם סרטון mov. נתתי לסרטון אפקט אלפא כאשר בעצם הוא עושה פייד אין ואז פייד אאוט. כאשר אני מייצא את הסרט לקובץ SWF במצב של Full Screen כל הסרטון mov נעלם כלא היה קיים. האם מישהו יודע מה עליי לעשות כדי להשתמש בקובץ mov בתוך הפלאש שלי עם אפקט פייד אין ואאוט בלי בעיות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מייל ממישהו והמייל נשלח אליו ולעוד רשימה גדולה של אנשים איך אני לוקח את כל רשימת הנמענים והופך אותם לקבוצה באנשי הקשר שלי מלי לעשות את זה אחד אחד תודה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אקספולרר 7 לאחר ההתקנה הוא ביצע אתחול אבל לאחר שהמחשב עלה הוא נתקע רק עם הטפט שלי בלי שום כפתור לחיצה על קונטרול אלט דיליט הביא את שורת הפרוססים שלי SYSTEM IDLE PROCESS תופש משהו כמו 98 אחוז שולחן העבודה לא עולה לי ואין לי דרך להעיף את האקספורר אולי הוא התחיל את הבלאגן מערכת הפעלה XP SP2 זהו אין לי דרך להכנס להוספה הסרה למרות שאני יכול להריץ משימה מתוך הטסט מנג'ר תנו לי כיוון בבקשה לא בא לי להתחיל מהתחלה תודה :s05:
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש אבל ברב חוכמתו הוא נכנס לאינטרנט בלי שום אנטיוירוס וכתוצאה מזה נכנסו לו המון וירוסים ותוכנות ריגול הבאתי כמה תוכנות נגגד הריגול ואת הnod 32 נגד וירוסים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות את הוינדוס הוא עולה ממש לאט ורואים רק את הרקע של שולחן העבודה אז הבנתי ששולחן עבודה לא עולה אז גרמתי לו לעלות בכך שלחצתי ctrl+alt+del ועשיתי תהליך חדש שקוראים לו explorer.exe וכן העליתי את שולחן העבודה והכל אבל הבעיה שנוצרה היא שהמחשב עובד כמה שניות ואז הוא מביא מסך כחול מסך מוות כזה וזה חוזר על עצמו כמה פעמים חייב עזרה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי לכולם! לאחרונה פרמטתי את המחשב ומאז יש לי בעיה להעלות משחקי פלאש ( כמו:באבלס ודומיהם) כל מה שבסיומת swf למרות שיש לי את פקדי activx וshockwave player וflash plaer של אדובי. כולם מותקנים וכשאני פותח את המשחק הוא רושם לי שיש שגיאה. אני יודע אם זה חשוב אבל הוא מוריד את הקבצים אני רואה את התהליך וכשהוא מסיים להוריד אותם הוא רושם את השגיאה. הוספתי את השגיאה בקבצים מצורפים. תודה מראש אסף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הוא נכנס לחבר שלי למחשב לקבצים של מערכת ההפעלה כמו explorer.exe ועוד כמה ופשוט אי אפשר להסיר אותו.. ניסתי סריקות בסייפ-מוד וכו'.. האנטי וריס שמותקן שם כרגע זה NOD32 שלא מצליח להתגבר על הבעיה והוירוס לא נותן להתקין אנטי וירוס אחר.. למישהו יש ניסיון או יודע מה צריך לעשות עם הוירוס הזה?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח כמה זה מתאים לפורום, מצד שני אני לא רואה פורום אחר שהוא מתאים אליו אז אני פותח את הת'רד כאן. אם כן, הרצתי חיפוש בכונן עם קספרסקי 2009 אם זה משנה, והוא מצא כי FLASH וquick time בsystem32 מסוכנים. וכל תיקיית QuickTime מסוכנת גם כן :-X מה קורה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני רושם הודעה זו ע"מ להזהיר אתכם נכנסתי לאתר הנ"ל שהובא בהודעה ה-1 בת'רד בפורום קונוסולות http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6131 ולצערי, האתר כולל וירוסים\תולעים\טורינס ועוד... שהציפו לי את המחשב ושינו כל מיני דברים והתקינו תוכנות זודוניות למחשבי אני עובד עם נוד 2.70.32 ומעודכן (3338) ותוכנת ספיבוט (1.6.0.31) מעודכנת גם כן. לצערי האנטי-וירוס לא הצליח לעצור את המתקפה הזו (אולי מפני שהגרסת התוכנה לא מעודכת ודי ישנה<מי שיכול לשלוח לי בהודעה פרטית גרסה חדשה זה יעזור>) והמחשב הוצף אני מנסה להסיר עם הספייבוט אבל לא ממש הולך.... :-\ אשמח לעזרה בענייין הזה. להלן סקיין שוט של התוכנה ספייבוט לאחר סריקה (אני כמעט בטוח שזה לא מצא את כל מה שנכנס לי למחשב וזה רק…
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הרקע הוא צילום. הבחורה צוירה מאפס (על פי התמונה המקורית כמובן) רק עם מברשות.... בעזרתו האדיבה של הWACOM מה דעתכם? אוף, העליתי את הלא נכון אל תתיייחסו לתמונה עם הריבוע הכול . התמונה השניה . (מנהלים, איך אני יכול להעיף תמונה של טעות?) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך באותו חלון דפדפן לצפות ב2 עמ' בו זמנית, וככה לנצל את המסך הרחב ? כמו לדוגמא בוורד שאפשר לעבוד עם שני העמודים אחד ליד השני ? אפשר לעשות את זה עם שתי חלונות ולשנות את הגודל אבל אני מחפש דרך באחד. לא משנה באיזה דפדפן אגב, אבל רצוי בFF, אם לא אז הבחירה השניה שלי היא IE, אבל חוץ מהן אפשר בכל דפדפן. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הכנתי מצגת עם מוסיקה ותמונות ב-power point. ואני רוצה לצרוב אותה שיוכלו לראות אותה ב-DVD. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-