עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liran2003,

רוב הפעמים שאני מוריד בפיירפוקס(3.0.1), ההורדה לא מושלמת עד הסוף. אומנם יש את ההודעה שההורדה הושלמה בהצלחה, אבל בפועל, משהו כמו 90% מהקובץ הורד. מישהו נתקל בבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  2. יש את נוד 32 הוא שווה? אני צריך אנטי וירוס שלא יעיט את המהירות של האנטרנט ושהוא היה טוב איזה אתם הכי ממליצים תודה מראש ! הה דרך אגב יש לי ויסטה שיעבוד עליו טוב ! חבר'ה בבקשה לענות .. תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by viper_sb,

מחפש תוכנה פשוטה להתמעת כתוביות קבוע עם סיומת SRV לסרטים תודה.

4. הרקע הוא צילום. הבחורה צוירה מאפס (על פי התמונה המקורית כמובן) רק עם מברשות.... בעזרתו האדיבה של הWACOM מה דעתכם? אוף, העליתי את הלא נכון אל תתיייחסו לתמונה עם הריבוע הכול . התמונה השניה . (מנהלים, איך אני יכול להעיף תמונה של טעות?) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shai87,

מחשב חדש עם לוח ASUS P5QL-E התקנתי את הדרייברים מהדיסק+ דרייברים מהאתר של החברה מה שמוזר הוא שבמנגר דיוויס הוא מזהה אודיו אבל חלקית כמו בתמונות מה אפשר לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. שלום, אני לא בטוח כמה זה מתאים לפורום, מצד שני אני לא רואה פורום אחר שהוא מתאים אליו אז אני פותח את הת'רד כאן. אם כן, הרצתי חיפוש בכונן עם קספרסקי 2009 אם זה משנה, והוא מצא כי FLASH וquick time בsystem32 מסוכנים. וכל תיקיית QuickTime מסוכנת גם כן :-X מה קורה פה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by oded6188,

כשאני פותח אתר אזהוא מופיע בצורה מבולגנת.... שום דבר לא במקום.... העברית כתובה הפוך.... מה זה יכול להיות.?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by a_lk,

שלום, יש לי בעיה די מוזרה, האתר www.diablofans.com מסרב לעלות בכל דרך שאני מנסה, כבר כשבועיים (שמעתי עליו רק לפני שבועיים ולא הצלחתי להכנס מהפעם הראשונה שניסיתי). מסרב לעלות זה אומר שאני מנסה להכנס אליו בFF או באקספלורר, הוא מתחיל לטעון (השם של הטאב משתנה לשם הנכון ויש גם את האייקון המתאים בטאב) אבל המסך נשאר לבן והוא ממשיך לטעון בלי סוף (נתתי לזה שעתיים באחת הפעמים). זה קורה בכל דפדפן שניסיתי עד עכשיו (FF,IE7,OPERA), ואני לא מקבל שום הודעה של משהו חשוד או משהו שעלול לגרום לכך שהאתר לא יעלה,חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בהגדרות של הIE או של הFF שמעיד על חסימה כלשהי של האתר, ניסיתי גם למחוק temporary internet files ולאתחל את כל ההגדרות של ה IE וזה לא עזר. חיפשתי גם בהגדרות …

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Dj_CooL,

מקלדת כזאת http://ivory.co.il/uploadimages/163465.JPG אני לוחץ על prtscn הולך לצייר וזה לא מדביק זה לא עובד יענו זה לא מצלמם מה עושים ? ו f lock דולק !

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by barak_i,

אהלן חברה- אני צריך כמה דברים... 1. גרסה טובה של אי מיול שתעבוד סבבה גם עם low id 2. תוכנת אנטי וירוס ופיירוול טובה שאפשר לפרוץ בקלות תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by MagnuM_47,

שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור בקובץ TEXT (או משהו בסגנון) את כל מה שאני מקליד במקלדת. אני יודע שיש תוכנה כזאת אני פשוט לא זוכר את השם. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by stingeR-,

ברשותי קובץ שכר בעל 2 גליונות: גיליון 1 הניהול הכללי של השכר במהלך החודש - בין השעות 19:00-7:00 מקבל 225% גיליון 2 ניהול 225% מבקש לדעת האם ניתן להעביר את כל נתוני 225% לפורמט בגיליון 2 בצורה אוטומטית [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  13. מה מקל על השימוש? (בתקווה שיש פה משתמשים ב-TB...)

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  14. הוא נכנס לחבר שלי למחשב לקבצים של מערכת ההפעלה כמו explorer.exe ועוד כמה ופשוט אי אפשר להסיר אותו.. ניסתי סריקות בסייפ-מוד וכו'.. האנטי וריס שמותקן שם כרגע זה NOD32 שלא מצליח להתגבר על הבעיה והוירוס לא נותן להתקין אנטי וירוס אחר.. למישהו יש ניסיון או יודע מה צריך לעשות עם הוירוס הזה?? תודה...

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by solidus,

אחד שאני יכול לגרום לו להיות שקוף (למחצה) ושאני אוכל גם לשנות הגדרות צבע רקע וכ'ו. לדוגמא - NOTEPAD++ מצויין רק שאין לו את היכולת הזו להיות שקוף למחצה (או שיש לו?).

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by אילן771,

שלום, כאשר אני מריצה AD-AWARE או כאשר AVG עושה סריקה, ולדעתי, כל מצב של סריקת המחשב שלי, המחשב נכבה ומאתחל את עצמו. כבר בדקתי את הספק, את חום המעבד, המאווררים עובדים, וכמו כן ניקיתי את כונן C, מלבד זה המחשב עובד בסדר. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכן? תודה, אילנה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by LeftRight,

ראיתי אצל מישהו באייטונס כשהוא לוחץ על שם השיר זה מעדן לו אותו לפי המידע שבאייטונס סטור או משהו כזה.. איך אני מפעיל את האפשרות הזו?

18. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחר שהסרתי את דרייבר של ati 3.8 עם דרייבר קלינר והתקנתי שוב אני מקבל הודעת שגיאה על קובץ dll Physloader.dll was not found בהפעלת 3d mark v גם לאחר שפיזיקס הותקן שוב וגם הורדתי ספציפית את ה dllsol ומיקמתי אותו ב sys32 יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

עד עכשיו לא יצא עידכון לתוכנה. יש תחליף איכותי? תודה רבה ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  20. שלום יש לי בעיה באינטרנט ורציתי לשאול משהו, בקשר בלהורדות של קבצים מהאינטרנט... למשל אני מוריד קובץ של משחק ששוקל 400 MB והוא בכמה חלקים , כאילו איזה 13 קישורים שכל קובץ הוא 400MB. בקיצור הורדתי לינק אחד וישר כשאני מוריד זה מוריד לי ממש לאט,זה מוריד לי בערך 25 Kb לשניה במחשב של אח שלי זה מוריד על 170 Kb בערך. ואין לי מושג מה הבעיה.. מישהו יודע מה הבעיה? לשנינו יש אינטרנט 1.5 Mb אבל לא את אותו חברת אינטרנט, לי יש אינרנט זהב ולאח שלי יש אינטרנט ברק. מישהו יכול לעזור לי? ויש לי עוד בעיה, הורדתי FleshGet וכשאני נכנס לאיזה לשונית בחלון שלו זה כותב לי את זה: .A Runtime error has occurred Do you wish to debug? ויש לי אפשרות של כן/לא.. מה הבעיה? ומה צריך לעשות? תודה רבה לכל העוזר…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by frogface,

יש לי עכבר אלחוטי לייזר עם מטען ואין לי את הדריבר שלו הדגם שלו הוא- m6881w teac אם מישהו יכול למצוא או שיש לו את הדריבר הזה יבורך ![br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 19:15:25 מישהו ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yasmin,

היי, יש לי בעיה עם האימיול, כל פעם שאני פותחת אותו זה נותן הודעה שהוא איטי כי צריך להגדיר את הפייר וול ויש הוראות איך להגדיר ל-windows xp ולי יש vista. אני אשמח לקבל עזרה איך לעשות את זה ב-vista. תודה

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  23. שלום, בזמן התקנה מתוך קובץ IMAGE באמצעות POWER ISO המחשב קרס ונאלצתי לעשות רסטרט. עכשיו כונן הDVD לא מופיע כלל תחת "המחשב שלי", ובמנהל ההתקנים הוא מופיע עם משולש אזהרה לידו, וכשאני פותח אותו כתוב שההתקן לא מוצא את הדרייברים המתאימים. עם זאת, כשאני מנסה לעשות UPDATE DRIVER, הוא מחפש ואומר שהדרייברים העדכניים ביותר כבר מותקנים (מה שלא מפריע למצב להיות כמקודם). הסרה והתקנה מחדש מתוך מנהל ההתקנים לא עזרה - הכונן מנסה להתקין את עצמו, כותב INSTALLING DRIVER SOFTWARE, אבל אז מודיע שההתקנה נכשלה. כנ"ל אחרי הסרה פיזית של הכונן וחיבורו מחדש ללוח האם. מדובר בכונן בחיבור IDE, על ויסטה. בדקתי את הסטיקי בראש העמוד - אבל ההורדות היחידות שמצאתי לכונן שלי שאינן בתשלום הן עדכוני FIRMWARE, …

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by דניאל99,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו. אני מפתח משחק בשני מימדים, ואני צריך למשחק , בין היתר, תמונות של חדרים בבית (חדר שינה, מטבח וכו'). איך יוצרים תמונות כאלה? ובמידה וזה מסובך, מי עוסק בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בוא נגיד, אני למשל רושם בשורת כתובות את האתר : www.imdb.com לפני שאני מסיים לרשום את הכתובת במלואה, עולות לי התוצאות. הבעיה שאני רוצה בשביל הנוחיות שלי, שהכתובת: www.imdb.com תהיה ראשונה ועליונה. ובמקום, אני מקבל תוצאה שחיפשתי באתר. הנה תמונה שתבינו. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים