עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי התקנתי adobe reader9 על XP וכאשר אני מפעיל מסמך מסויים לא כבד ולא כולל גרפיקה והמחשב קופא אבל העכבר זז כלום לא מגיב ניסיתי להתקין גרסאות שונות של ADOBE אחרי מחיקה מלאה בדיוק אותו דבר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה ולעדכן כרטיס מסך אותו דבר אם למישהו יש פתרון אני ישמח לשמוע (לא פתרון של להשתמש בתוכנה אחרת) וניסיתי גם למחוק את כל תיקיית TEMP ולא עזר מקווה לתשובה בהקדם תודה TITANOS

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by idan1836,

אני רוצה להדפיס תמונות לפי גודל מסויים ואני צריך תוכנה מיוחדת לזה, לדוגמה אני לא רוצה שהתמונה תצא בגודל של דף A4, אלא בגודל של 25X10 שזה יותר קטן. מישהו מכיר תוכנה כזו?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  3. שבת שלום חבר'ה.. לא יודע כמה ממכם מכירים אבל שאני מתחיל ת'התקנה זה אומר לי "שירות ההדפסה ברקע .. בלה בלה בלה..לא מופעל!.. כדי להמשיך בהתקנה לחץ כן.." לחצתי כן אבל זה יוצא לי מההתקנה ולא עושה כלום!.. (כולל 1000 ריסטרטים וכו').. ניסיתי גם דרך מנהל ההתקנים לעשות שייחפש לבד וגם שאני מכוון אותו לקובץ ההתקנה.. אומנם זה מראה כאילו הוא מתקין אבל בסוף הוא נותן לי שגיאה..!! "The RPC server is unavailable"..... ניסתי לבדוק בתהליכים לראות אם באמת הפסקתי את זה אבל לא!!.. רשום שם started... מה עושים?... אני ממש חייב להדפיס כמה עבודות חשובות היום 10X..

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  4. Started by sheam,

אחרי שעות של הורדת קבצים(גדולים) מתברר שחלק קטן מהקובץ נפגע במהלך ההורדה שאלתי היא האם יש תוכנה שמסוגלת לשפץ את הקובץ? :spiny:

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by Haflo,

הורדתי את המשחק Tom Clancys Rainbow Six 3 Raven Shield והוא מכווץ באיזשהוא פורמט שלא WinRAR,ACE,ZIP לא יודעים לפתוח......יש למישהו מושג איזו תוכנה צריך?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  6. אני עובד עם מסך רחב 32 אינץ' ויש משחקים שלא נפתחים לי ברזולוציה המתאימה למסך שלי 1366X768... האם יש תוכנה שיכולה לכפות על המשחק להפתח ברזולוציה שאני בוחר? אני מכיר את הטריק של לנסות להוסיף לשורת הפקודה: =resy= -resx- אבל זה לא ממש עובד.... תודה!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תקשיבו נגיד אני מוריד משהו כבד (400-800 מגה) המהירות מתחילה ליקפוץ. ל 140 (למרות שיש לי ADSL 0.5) והמגה ביית עולה ב 20 מגה (אני לא מיתמגד לזה) אבל אחרי שזה יורד (5-10 שניות) המהירות יורדת ל 0.10 וחוזרת ל 4 וככה ממשיכה איך אני עוצר את זה???

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by lompy,

פעם ריאשונה אחרי המון זמן שניתקלתי בקובץ ש VLC לא יכול לנגן , אפשר בבקשה המלצה לחבילת CODEC טובה

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  9. שלום. אני משתמש בd.i.k.o על מנת לקודד קבצים לDVD שלי. אני ממיר את הקבצים ובוחר בתוכנה ביחד עם הסרט גם כתוביות אבל הכתוביות יוצאות ככתוביות בחירה ולא כתוביות מודבקות שזה מה שאני צריך מכיוון שתוכנת הDVD AUTHRING שלי לא תומכת בכתוביות. יש לציין שאני לא יכול להשתמש בDVD שלי בDVD שDIKO יוצר ולכן אני נאצץ להשתמש בDVD AUTHOR חיצוני (של TMPGENC). אני מקודד דרך CCE. יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by Godmoney,

מישהו מכיר משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, מאתמול אני פתאום לא מצליח לראות מפה בגוגל מפס - נכנס לאתר ולא רואים שום דבר (רק במוד EARTH). ניסתי להיכנס ב 3 דפדפנים שונים ב 3 מחשבים שונים (בבית, מחוברים ברשת, בכל מחשב 3 דפדפנים שונים) - אותן תוצאות. אני גם לא יכול לראות את המפה באתרים כמו TRIPADVISOR - הגריד ריק או שאני מקבל במקום הריבועים "Sorry, we don't have imagery here". מה ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by yonit,

האם התוכנה הזו יודעת לעשות גיבוי של מספרי טלפון לכל סוגי הטלפונים שיש להם כניסת USB? האם התוכנה הזו צריכה להית מותקנת גם בטלפון הסלולרי או רק במחשב?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by alonpartuk,

לפני כמה ימים באתי לראות סרט במחשב ופשוט ראיתי שחור הסאונד היה אבל הוידאו לא. ניסיתי להתקין שוב את המקודדים והבעיה נשארה , חשבתי אולי יש איזה שהיא התנגשות של מקודדים (יש לי תתוכנהAVI ReComp מותקנת ) אז הסרתי את כל המקודדים שיש לי במחשב ותוכנות שקשורות והתקנתי שוב ועדיין הבעיה נשארה . חשוב לצייר הבעיה היא לא בנגן ספיציפי אלה בכולם ( wmp bsp Qtp) . מה אפשר לעשות? האם ההסרה דרך "הוספה/הסרה של תוכניות" לא מספיקה? מה אפשר לעשות או להתקין חבילת מקודדים אחרת? (ניסיתי 2) תודה

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by avraham_g,

זה לא בדיוק קשור לחומרה, אבל זה משגע אותי שתמיד התיקייה Links יוצרת את עצמה מחדש במועדפים , למרות שאני תמיד מוחק אותה, יש איזה פעולה שעושים כדי שזה לא יקרה יותר?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by tiger3,

מישהו יודע אם אפשר אולי להיכנס למכירות של olsale עם ה - Firefox אולי יש איזה תוספת או משהו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by doker,

אני מחפש תוכנת 3D שבה אני אוכל לעשות מעיין סרטוט של חדר כדי להתכנון יהיה יותר פשוט

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  17. Started by Vidati,

עבודה אחרונה שלי... אם יש הערות לא להתבייש. ;D http://vidati.deviantart.com/art/The-end-of-all-70428183

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  18. שלום לכולם, אני עובד כרגע עם ויסטה 64 אני עובד המון עם קבצי IMAGE למיניהם- ISO NRG וכ' עד עכשיו הייתי עובד עם XP ועם CLONE ,הCLONE VIRTUAL DRIVE לא תומכת ב 64 ביט . ה DEOMON TOOL מזופתת ,משום מה היא לא יודעת לפתוח כאלה קבצים בדאבל קליק וכדי לפתוח קובץ צריך להגיע עד אליו מהתוכנה . כמו כן לפי מה שהבנתי גם ה ALCOHOL 120% גם לא יודעת לפתוח קבצים כאלה ישירותץ העניין הוא בבחינתי בהול ואם אני לא אמצא פתרון אאלץ לחזור אחורה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by mordehay8886,

שלום, כמה שווה למכור microsoft office home & student 2007?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי בעיה קטנה במחשב. Windows XP SP2 Herbew אחרי שה-Windows עולה ואני מתחבר לאינטרנט , ה-Taskbar פשוט קופא ולא מגיב ללחיצות של העכב והמקלדת , אני יכול לגשת רק לאייקונים שנמצאים על השולחן עבודה ולפעמים גם זה לא. אחרי כמה דקות , המחשב פשוט "משתחרר" ואפשר לעבוד כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה!! מעבד:423 Pentium 4 1.5Ghz לוח: ASUS P4T ASUS V7100 Geforce 2 64 MX-400 2x128mb RDRAM

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by aski,

ברצוני לדעת איזה תוכנת צריבה (ואיזה גירסה שלה), מתאימה בוודאות (רצוי בהסתמך על ניסיון) לעבודה ב-win 95. ניסיתי להתקין את ה-nero 5, אך זה תקע לגמרי את המחשב (וכנ"ל קרה גם עם easy cd-creator ver.4). כמו-כן אבקש לדעת (אם אפשר), מהיכן ניתן להוריד את התוכנה המתאימה.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  22. Started by moria1235,

שלום, משהו השתבש לי והכתוביות והסרט לא תואמים,איך ניתן לכוון זאת? כאשר אני לוחצת על הלשונית:נגן>כתוביות>אפשרויות>DEFAULT STYLE ,מה צריך להיות האיחור והBUFFER? תודה!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לשיחזור מידע על HD שקרס לחלוטין.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע מתי הולך לצאת סרביס פק 3 לווינדואס 2000 ???

• 0 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.