תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בVIDEORA, תוכנה חבל"ז וחינמית ומצמידה כתוביות לבד. אבל יש בעיה בזנכרון של הסאונד, יש בתוכנה אופציה לתיקון הסכנרון, אבל זה עובד רק על SAMPLE של סרט (וידיאו באורך דקה אחת) ולא מעבר לזה. מעבר לזה התוכנה מתרסקת. אם זה יעזור אני יכול להביא את מה שכתוב בקונסול. או אם יש המלצה על תוכנות אחרות טובות, בכיף! ;D
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הייתה לנו הפסקת חשמל בבית (וכמובן שהספק כח לא היה מחובר באותה עת). מאז קרה משהו מוזר: כשאני מנסה להקשיב לסרטים ביוטיוב, או להשתמש בסקייפ אני לא שומע כמעט כלום, פרט לצלילים חלשים מאוד או צלילי בס נמוכים מאוד. הקטע הוא, אם אני מפעיל ווינאמפ ברקע אז אני פתאום שומע בסדר (פחות או יותר) אבל אם אני מנמיך את הווליום בווינאמפ, אז גם מה שאני מנסה לשמוע פתאום נחלש ואני לא שומע כלום. ניסיתי להתחכם והקלטתי קובץ WAV של שקט כדי להפעיל בווינאמפ בזמן שאני מקשיב לדברים אחרים, אבל כניראה שווינדוס לא כזה פראייר וכלום לא מתנגן אם אני מנגן "שקט" ברקע. יש לי גם WINDOWS 7 מותקן ושם אין בעיה כלל. התקנתי דרייברים מחדש לכרטיס קול שלי (מפרט בצד) וזה לא עזר. מה עלי לעשות? עריכה: פנדורה עובד בלי בעיה …
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קצת מעצבן אותי שאם אני מעביר את השפה לעברית (למשל כדי לכתוב בפורום) ואז פותח חלון/טאב חדש, ובא לכתוב URL כלשהו, יוצא לי עברית, כי אני שוכח להחליף שפה. היה נחמד מאוד אם היה תוסף ל-FF (ומכל הדפדפנים מתאים לו שיהיה לו כזה) שאוטומטית מחליף את שפת הכתיבה לאנגלית כאשר מתחילים לכתוב בשורת הכתובת. ממילא ה-URLים הם רק באנגלית. ל-IE יש משהו כזה, אבל רק אם הוא מזהה WWW. מישהו מכיר תוסף כזה ל-FF?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום חברים, הסיפור הוא כזה - סרטוני וידאו שאני צופה בהם באתרים מבוססי מערכות פלאש, אינם מוזרמים בצורה חלקה ורציפה, וכל 5 עד 10 שניות יש עצירה לטעינה של ה - buffer. מדובר בתפועה מתסכלת ומעצבנת במיוחד. שינוי הגדרות הטעינה של נגן הפלאש (ממצב ברירת המחדל - 100KB ל'בלתי מוגבל') לא סייעו בפתרון הבעייה. התופעה חוזרת על עצמה באתרים שונים. קצת מידע טכני: מעבד - intel core 2 duo (בסיסי) מערכת הפעלה - win XP pro sp3 זכרון RAM - 2GB רוחב פס - 2.5Mb/s גרסת נגן פלאש - 9 גרסת דפדן - IE7 המפרט הזה אמור בעקרון לאפשר זרימה חלקה ונקייה של וידאו, אבל זה לא מה שקורה בפועל. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול יש לי מחשב חדש והתקנתי אליו אימיול וזה מיתחבר לי רק צהוב עשיתי בדיקה דרך האתר אני לא זוכר איך קוראים לדבר שהבדיקה באתר כתבה לי אבל הוא אמר שמשהוא לא בסדר אצלי וגם הורדתי אימיולים אחרים והם בכלל לא היתחברו לי . ואצל דודים שלי מיתחבר ירוק בבקשה שמישהוא יעזור לי תודה מראש netanel305
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
למי שמעוניין לשדרג לפיירפוקס 3 אך לא עושה זאת ביגלל שהוא יודע/מפחד שההרחבות שלו לא יעבדו בפיירפוקס החדש, הנה דרך לגרום להרחבות לעבוד, גם אם המפתח שלהם עדיין לא התאים אותם לפיירפוקס 3. שלב 1: אחרי שמתקינים פיירפוקס 3, הוא יגיד שהרחבות האלה והאלה לא מתאימות לפיירפוקס 3 וישאל אם לחפש להם אפדייטים אם תגידו שכן הוא יחפש ויכול להיות שהוא ימצא עדכון שכבר מתאים את ההרחבות שלך לפיירפוקס 3 ואז אתה פטור מלהמשיך לשאר השלבים, ותתחדש על הדפדפן החדש אם הוא לא ימצא או שתבחר אל תחפש עדכונים פיירפוקס יעלה כרגיל, רק ההרחבות הלא תואמות יהיו במצב כבוי. שלב 2: התקן את ההרחבה Nightly Tester Tools 1.3 מכאן https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543. ותעשו ריסטרט לדפדפן. שלב 3: …
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש תחלופה למחשבון של ווינדוס... שקודם תתן לכתוב את המשוואה ואז לחשב (כמו מחשבון רגיל...)
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלומות פורום תוכנה יש לי אל פסק e-com של ADVICE, 700VA , ורציתי להוריד לו את תוכנת ההורדה שלו, אבל לא מצאתי באתר את התוכנה לXP. מישהו יכול להביא לי קישור מדוייק להורדה? תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני הורדתי בינתיים 6 סוגי אימיול למחשב שלי: 1)emulev0.46c-MorphXTv7.8-src 2)Super_Fast_eMule_by_Zulu_גירסת_אימיול_חדשה_של 3)האימיול של Warezfaw גרסה 3 4)super emule V8.01 5)האימיול הרגיל מהאתר www.emule-project.com הגרסה החדשה 6)האימיול של ליונטוורק גרסה 5.3 שאני לא מצליח להתקין הוא עושה לי הודעת שגיאה Access to an unname was denied זה כל האמיולים שמותקנים לי במחשב חוץ מהאימיול של ליונטוורק לכולם הורדתי קובץ קרדיט clients.met בגודל של כ30 מגה אבל משום מה שאני נכנס הקובץ הזה הופך לOLD כלומר מתבטל לי ובמקומו בא קובץ clients.met חדש בגודל של כ1kb דבר ראשון תגידו איזה אמיול אתם ממליצים לי להוריד יעני איזה אימיול יש לו את ההגדרות הכי טובות על מנת שיטוס לי(אתם יודעים פורטים וכו…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון- ברשותי טושיבה portege-r7001E9 אשר משמש אותי רק לעבודה. כפי שניתן לראות הארדיסק C פנוי אבל הארדיסק D מראה שהוא מלא לגמרה והמחשב נותן מדי פעם התראה על low disc space. במחשב אין שום סרטים (סרט גלישה 1 של חצי שעה) ומעט תמונות לא כבדות. ניסיתי להיכנס לראות מה תופס את כל נפח הארד דיסק ומצאתי שכ-117GB נתפסים על ידי הגיבוי העצמי של המחשב(מצ"ב צילום מסך) איך ניתן לפתור את זה או לפחות לפנות כמה GB כדי לא לקבל התראות מעצבנות? האם ניתן\כדאי למחוק את הגיבויים האלו? תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הפעלתי את הסבבה דיסי אני מתחבר למלא שרתים וזה אוטומטית מתנתק מאחד אחד ובסוף אי אפשר להתחבר לכלום איך משתמשים בתוכנה הזוו?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התקנתי אותה על אובונטו אחרון ועל חלונות 10 ברגע שאני עושה חיוג וידאו לחבר לאחר שהוא שלח לי לינק אין צליל חיוג אבל זה מראה שזה מחייג מהצד של החבר אין שום סממן שמראה שאני מתקשר אני מדבר על עבודה באובונטו וחלונות שבהם זה קורה שניהם. אשמח להכוונה איך לפתור את הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האתר הזה הוא חוקי מהבחינה הזו שאין בו תוכנות לא חוקיות, ותוכנה כמו שאני מחפש - פריצת הסיסמא של מסמך וורד, היא כנראה לא חוקית. פעם לרוטר היו תוכנות קטנות ונחמדות לכל השטויות הקטנות האלו והיום כבר לא, את "מאגר התוכנות המובחר" שלו הוא החליף בקישור ל-tucows... וחוץ מזה, זהו (hwzone) האתר הראשון מזה הרבה מאוד זמן בו אני גולש כמה פעמים ביום, וזה אומר הכל, כי אתר שאתה סומך עליו ורץ אליו דבר ראשון כשאתה רוצה לקרוא משהו מעניין או כשיש לך תקלה, שווה הרבה.
-
That Bittorent requires a Java file, what should i install first the Java file or the bittorent? This is the best version to install? Thanks!
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לאחד שני חלקי סרטים כולל התרגום שלהם?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה , אני לא יודע כמה כוכבים אני יקבל על האתר הנחמד הזה , אבל נראה לי שהוא דיי ידוע , אז אני מקווה שלפחות אחד . בקיצור אתר עם תוכנות חדשות והקראקים שלהם , מתעדכן כמעט יומית : <צונזר>
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתלבט עכשיו אם כדי לי להוריד את התוכנה האם היא שווה משהו או שסתם זבל שהורס מערכת? המטרה שלי להפוך את מראה המחשב לכמה שיותר פחות "וינודוסי" ויותר custom ויפה לעין
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אחרי שעות של הורדת קבצים(גדולים) מתברר שחלק קטן מהקובץ נפגע במהלך ההורדה שאלתי היא האם יש תוכנה שמסוגלת לשפץ את הקובץ? :spiny:
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה סדר בכל הדיסקים שלי ואני מחפש תוכנה שתיסרוק את הדיסק ולאחר מכן שתשים את כל מה שהיא מצאה בתוך הפרונט של הדיסק (בעטיפה האחורית של הדיסק) את כל הדברים שהיא מצעה חיייייב דחוף בבבבקשששההה ;D
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני יוכל להכניס זמן(עדיף גם יום) והיא תכבה את המחשב בשעה הזאת
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי קובץ שיש בו תרגום לסרט והסיומת שלו היא SUB אבל אני רוצה לחלק את הקובץ הנ"ל ל-2 חלקים כדי שיתאים בדיוק לסרט, כיון שהסרט הוא גם 2 חלקים. עם איזו תוכנה עלי להשתמש כדי שאוכל לחתוך את התרגום בזמן המתאים ולפתוח לו קובץ המשך??
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם זה חיוני וכדאי? אנטי וירוס יש לי כבר,הורדתי את הנורטון 2003.
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-