תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שמתי גם לב שרוב הסרטים מקודדים ב-XVID,מה ההבדלים בניהם ?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האודיו במחשב התחיל להשמע גרוע. ניסיתי לפתור זאת ע"י עדכון דרייבר של C-Media AC97 Audio device העדכון התבצע אוטומטית והתבקשתי לעשות Reset אך עכשיו אין אודיו בכלל. במאפיינים כתוב כעת This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. אך לחיצה על troubleshoot נותנת את ההודעה: marscore.dll not found מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. יש תוכנות שתואמות את אופיס 2003 ולא תואמות את אופיס 2007 שיש בה הרבה אופציות אבל קשה לפעמים ומבלבל את העבודה עימה, מה שיותר קל לעבוד עם אופיס 2003
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי! התקנתי את הAVG החינמי והוא התחיל להציף אותי בהודועת וירוסים אז התחלתי לאט למחו שניים שלוש ואז ראיתי שזה לא נגמר ולחצתי כל הזמן על DELETE. הרצתי בדיקה וזה המיששך ככה וגם הכנסתי כמה לVAULT. אח"F גיליתי שהוא עלה על קבצי EXE ושמחקתי אותם. זה כולל את האינטט אקספלורר ואת כל המשחקים ועכישו אני לא יכול להיכנס לאינטנרט ולשחק בכלום(אני נכנס לאינטט דרך MY COMPUTER עכשיו) עשיתי SYSTEM RESTORE כדי שזה יחזיר את זה אסבל זה רק מחזיר קבצי מערכת זה לא החזיר לי את האינטנט ואת המשחקים. יש אפשרות להחזיר את הכל כי עכשיו מחשב לא שווה כלום הוא רק קופסא באמצע החדר.... יש אפשרות להחזיר את השינויים ושהמחשב יפעל בצורה נורמלית? נ.ב. שאני אורמ שזה מחק את האינטרנט נכתב ע"י ShAqE בתאריך 2005-04-23 …
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
החיבור שלי הוא חיבור מהיר דרך כבלים אף פעם לא מתנתק לי אבל ברגע שאני מפעיל את ה outlook ובודק עם יש דואר החיבור מתנתק לי עם משהוא יוכל לפתור את הבעיה אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קובץ עם הודעת השגיאה מצורף מישהו יודע מה זה? ועוד שאלה שאני אשאל כדי לא לפתוח עוד thead העפתי את ה za מהמחשב שלי , אחד הדברים היותר יעילים שהוא עשה היה לחסום פופ אפים וג'אווה מעצבנת , יש לזה תחליף טוב?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה.. קניתי לפני חודשיים בערך מחשב חדש והעברתי את המועדפים שהיו לי במחשב הישן ויש בעיה אחת.. שאני לוחץ באקספלורר "מועדפים" אז זה פותח את הרשימה ולא את כולה.. ואז למטה למטה יש חץ שחור שרק אחרי שאני לוחץ עליו הוא מראה לי את הכל.... וגם בתוך קטגוריות של המועדפים זה ככה... והדרך היחידה שאני גורם לזה להראות את הרשימה במלואה זה ללחוץ על הקישורים שלא מופיעים ואז זה בסדר.. הבעיה שזה כל כמה ימים עושה את זה ואז שוב אני צריך ללחוץ על כל הקישורים שיש לי (ויש לי ממש הרבה וזה לא כיף כל כמה ימים ללחוץ אחד אחד...) נוסף בעריכה : הנה תמונה של איך זה נראה : מה עושים ? זה ממש מעצבן.. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, ב-FF בלבד (ב-IE זה כן עובד) הוא חוסם לחלוטין popups כאלה של JavaScript שאמורים לפתוח חלון חדש, כמו למשל ה"מפרט מחשב" שמופיע כאן בפורום מתחת לשם משתמש. ה-JavasScript עצמו מאופשר, ולא מצאתי משהו שחוסם את האתר הזה ספציפית (וזה קורה לי גם באתרים אחרים) ניסיתי גם לבטל את ה-AdBlock Plus וזה עדיין לא עזר. חיפוש קצר בגוגל העלה אנשים עם אותה בעיה, אך לא מצאתי פתרון שיעזור לי שם, בעיקר מצאתי אנשים שאצלם זה לא עובד גם ב-IE, בעוד שאצלי זה כן עובד ב-IE אז זה לא אותה בעיה. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לפתח רעיון לפרוייקט/סטארט-אפ מגניב וחדשני. אני מחפש גריפקאי מוכשר ורציני עם ידע נרחב בפלאש ועם עדיפות גדולה לידע בתיכנות ב- Action Script, גרפיקאי יצירתי עם רעיונות חדשים שמבין עניין. *אשמח לקבל תיק עבודות. * אני אתן יותר פרטים בשיחה פרטית עם הבן אדם. * בנושא שכר/כסף - החלוקה היא באחוזים (אז למי שזה לא מתאים מלכתחילה שלא אצור קשר) תודה רבה חברים *ניתן ליצור קשר גם במייל: chen.rvn@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מצרף שיר שיהיה חלק מהמצגת , כלומר שהקובץ של השיר יהיה חלק מהמצגת
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ב WORD , במקום לשנות כל פעם מחדש יש איזה שהיא דרך לשנות את ברירת המחדל ?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים, בשניהם מערכת ויסטה. לפני מספר שבועות רכשתי רישיון עבור התוכנה YOUR INSTALLER 2008 קיבלתי קוד חוקי, התקנתי במחשב שבסלון, ועד כאן הכול בסדר. אלא מה, מכיוון שגם במחשב השני התחיל להיות אצלי "סלט" ,החלטתי להתקין את התוכנה גם שם. שלחתי מייל ליצרנית כדי לשאול אם הדבר אפשרי, והם ענו לי בשלילה, אבל תמורת תוספת 20 דולר, אוכל לקבל קוד עבור מחשב נוסף. עניתי להם שזה מקובל עליי, אבל לא קיבלתי מהם כל תגובה. חזרתי על ההודעה שלי 3 פעמים, ושוב ללא כל תגובה. לפתע גילתי אצלי בתיקיית הדואר ספאם, מייל נוסף מהחברה שכולל שני קודים, שונים לגמרי מהקוד שקיבלתי בהודעה המקורית. ניסיתי להתקין את התוכנה כדי לבדוק האם אחד מהקודים האלה יתפקד כהלכה, אבל משום מה התוכנה כל הז…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה, לא יודע איך ולמה - לאנטי וירוס שלי פג התוקף, אחרי כמה דקות המחשב עשה ריסט לעצמו - כל פעם שאני נכנס אחרי 10 שניות המחשב מאתחל את עצמו. אז רציתי לשאול, האם הגורם יכול להיות וירוס/זבל כלשהו? כי אני לא ממש יכול לעשות משהו..
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חברה, יש לי 1.98 ג'יגה פנוי ב-c ואני לא יכול להרשות לעצמי לכסות את המקום הזה בהורדות מה-Azureus (שנמצא ב- C:\Documents and Settings\*user name*\Application Data\Azureus\downloads) וכשאני מוריד איזה קובץ של ג'יגה ומשאיר אותו שם כדי לעשות אפ לוואד המחשב איטי בטירוף כי לא נשאר מקום בכונן.... אז אפשר איכשהו לשנות את מיקום ה sherd folder של האזוראוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כשאני מייצא את אנשי הקשר שלי מהאטלוק לקובץ במטרה להעביר לgmail הוא ממיר לי את כל מספרי הטלפונים למספרים ולא שומר אותם בצורת מחרוזת ואז בכל מספרי הטלפונים חסר ה - 0 בהתחלה מחר מוחקים לי את המייל של העבודה ואני חייב את זה דחוףף תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רצוי חינמית (למרות שבחיפוש קל אפשר למצוא "מחיר טוב"...) מהירה בעיקר.... וכניראה רצוי גם שתדע לעשות עבודה כמו שצריך ולא לתת הודעות שגיאה כל פעם כמו הכלי שבא עם הווינדוס...
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הורדתי היום מס' קבצי ACE ולהפתעתי כשבאתי לפתוח אותם התבקשתי לרשום סיסמה. עזרו לי אני לא יודע מה הסיסמה האם יש איזה תכנה חזקה במיוחד ש תוחל לפצח את הסיסמה?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. קניתי טלוויזיה חדשה שיש בה כניסות אודיו וידאו (בקודמת היה רק כניסה של אנטנה) והייתי רוצה לצפות בכל מיני סרטים שהורדתי בטלוויזיה . יש לי במחשב כונן דיוידי ויציאה לחיבור לטלויזיה אבל אני לא מוצא אף תוכנה שיש לה אפשרות כזאת חוץ מתוכנה אחת שיש לי שמריצה רק קיבצי דיוידי. רוב הקבצים שיש לי הם קבצי avi ן mpeg האם יש תוכנה שמריצה תקבצים האלה ויש בה אופציה לצפייה בטלוייזיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום ! אני בעצם מחפש איזה תוכנה שמבצעת בדיקת דיוק של העכבר + שיפור הדיוק, אם אין את שתיהן אז העדיפות לבדיקת הדיוק, יש חייה כזאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי אי סי קיו ושכחתי את הסיסמא שלה, יש לי א תהקבצים החשובים של הדטא יש למישהו הצע מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה אתרים Driverים לזה אבל לא מצאתי לwindows xp משהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם זה חיוני וכדאי? אנטי וירוס יש לי כבר,הורדתי את הנורטון 2003.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, הורדתי עדכון לדריבר של FX5200 מ NVIDIA והוא לא מותקן טוב. התצוגה במסך כאילו אי ןכרטיס מסך מותקן הכל עובד לאט. ברשימת חומרה ההתקן מופיע עם סימן ושנכנסים אליו רשום בפנים : This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. בבקשה עזרה מה צריך לעשות ??
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
לפני חודש אידחתי תמחיצות שלי(היו לי 2 ,C וD ( עכשיו שאני מתקין java קופצת לי ההודעה באה - http://imageshack.us/photo/my-images/823/55363449.png/ איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-