תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים! יש לי סרט ב DVD מקורי, אני רוצה "לקרוע" אותו ל AVI שאני אוכל לראות אותו על ה ARCHOS. אני לא מצליח למצוא משהו נורמלי פשוט חינמי, אתם יכולים לעזור לי? אני מעדיף תוכנה שמסוגלת לעשות הכל אוטומטי, או כמה שיותר אוטומטי. יש על הדיסק כמה קבצים של VOB ו IFO, ניסיתי כמה תוכנות מעפנות שאני לא זוכר את שמן והם לא מזהות את כל הפרקים על הדיסק. יש תוכנה שתהפוך ישר את כל הקבצים ותאחד אותם לקובץ AVI אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה מרובה ) סקין לווינאמפ, עם דגש על נוחות. לא מעניין אותי אם הוא בצורת חללית, שני רמקולים בצד וביצת קינדר חייכנית שקופצת כל פעם שיש בס חזק. גם לא כלכך משנה אם הוא סקין מודרני/קלאסי, העיקר שיהיה נח ומהיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי התקנתי adobe reader9 על XP וכאשר אני מפעיל מסמך מסויים לא כבד ולא כולל גרפיקה והמחשב קופא אבל העכבר זז כלום לא מגיב ניסיתי להתקין גרסאות שונות של ADOBE אחרי מחיקה מלאה בדיוק אותו דבר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה ולעדכן כרטיס מסך אותו דבר אם למישהו יש פתרון אני ישמח לשמוע (לא פתרון של להשתמש בתוכנה אחרת) וניסיתי גם למחוק את כל תיקיית TEMP ולא עזר מקווה לתשובה בהקדם תודה TITANOS
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה DIAMOND TOOLS כבר מלא זמן, באתרים חוקיים ולא חוקיים (אז לא לירמוז על קזה וכאלו) אולי אפשר לקבל את אתר הבית של התוכנה או לינק להורדת הSHARWARE? בתודה naorai
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
הייתה לנו הפסקת חשמל בבית (וכמובן שהספק כח לא היה מחובר באותה עת). מאז קרה משהו מוזר: כשאני מנסה להקשיב לסרטים ביוטיוב, או להשתמש בסקייפ אני לא שומע כמעט כלום, פרט לצלילים חלשים מאוד או צלילי בס נמוכים מאוד. הקטע הוא, אם אני מפעיל ווינאמפ ברקע אז אני פתאום שומע בסדר (פחות או יותר) אבל אם אני מנמיך את הווליום בווינאמפ, אז גם מה שאני מנסה לשמוע פתאום נחלש ואני לא שומע כלום. ניסיתי להתחכם והקלטתי קובץ WAV של שקט כדי להפעיל בווינאמפ בזמן שאני מקשיב לדברים אחרים, אבל כניראה שווינדוס לא כזה פראייר וכלום לא מתנגן אם אני מנגן "שקט" ברקע. יש לי גם WINDOWS 7 מותקן ושם אין בעיה כלל. התקנתי דרייברים מחדש לכרטיס קול שלי (מפרט בצד) וזה לא עזר. מה עלי לעשות? עריכה: פנדורה עובד בלי בעיה …
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני חייב את זה דחוף, בבקשה תעזרו! אני צריך פקודה לכפתור שבה כשאני שם את העכבר מעליו הוא מדליק את הסאונד בכל הסרטון, וכשאני מוריד את העכבר הוא משתיק את הסאונד בכל הסרטון! זה לא אמור להיות קשה, אני פשוט לא מכיר את הפקודה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כשאני מסתכלת בפריטים שנשלחו התיקיה מופיעה כריקה לפני כמה ימים זה קרה גם כן ופתאום זה חזר לעצמו יש למישהו מושג מדוע זה קורה? ובכלל היכן נמצאים הפריטים האלה על המחשב, כלומר באיזו תיקיה מאוחסנים כל פריטי ה-OUTLOOK
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להפעיל את ה-Skype,התוכנה נפתחת אך התיבות שבהם אני ממלא את הפרטים שלי לא מוצגות. אני מתכוון כך: /http://tinyurl.com/c3rk2t6 הסרתי את התוכנה,התקנתי אותה שוב ועדיין אותו דבר... יש פיתרון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להגדיר שמתי שהמחשב נדלק אז התוכנה תעשה סריקה וירוסים ותקנה אותם באופן אוטומטי ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום, למדתי ליצור כותרות משנה לסרטון וידאו ב "פרמייר פרו". יש לי צורך בכותרת משנה ארוכה שאי אפשר להכניס לפריים אלא אם כן מקטינים לאותיות מקרוסקופיות. האם אפשר לפצל כותרת כזו ל 2 שורות? תודה
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
החיבור שלי הוא חיבור מהיר דרך כבלים אף פעם לא מתנתק לי אבל ברגע שאני מפעיל את ה outlook ובודק עם יש דואר החיבור מתנתק לי עם משהוא יוכל לפתור את הבעיה אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קובץ עם הודעת השגיאה מצורף מישהו יודע מה זה? ועוד שאלה שאני אשאל כדי לא לפתוח עוד thead העפתי את ה za מהמחשב שלי , אחד הדברים היותר יעילים שהוא עשה היה לחסום פופ אפים וג'אווה מעצבנת , יש לזה תחליף טוב?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
-
איך ניתן להגדיר בפיירוול שייתן גישה לפורטים מסויימים , לדוגמא פורטים של אימיול?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היום אחרה שסרקתי עם Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הקבצים הוא שאל אותי על קובץ ספציפי אם אני רוצה למחוק אותו אחרה הריסטרט הראשון אמרתי לו שכן ועכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב מופיע לי ההודעה הזאת כנראה מחקתי קובץ מערכת אולי או משהו למישהו יש מושג מה זה?? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה שמות של כמה תוכנות מקצועיות ואיכותיות לעריכת שרטים. תודה
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחולק לשני כוננים C+D עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לאחד ביניהם לכונן אחד, כי קניתי הארד דיסק חדש, ואני כבר לא צריך את שני הכוננים האלו. אז אם יש דרך תוכנה משהו לעשות זאת בלי פורמט או בלי שיקרה משהו לקבצים.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, לפני 4 חודשים התקנתי את הWindows7 והכל דווקא הלך סבבה.לאחרונה התחילו להיסגר לי PROCCESSים בווינדוס ואני מקבל הודעת שגיאה כמו זאת לדוגמא: og Name: Application Source: Application Error Date: 13/05/2010 01:24:49 Event ID: 1000 Task Category: (100) Level: Error Keywords: Classic User: N/A Computer: CoolMaster Description: Faulting application name: iexplore.exe, version: 8.0.7600.16385, time stamp: 0x4a5bc69e Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.1.7600.16385, time stamp: 0x4a5bdb3b Exception code: 0xc0000374 Fault offset: 0x000cdcbb Faulting process id: 0xf7c Faulting application start time: 0x01caf221e868d3f3 Faulting ap…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם יש בבדיקה הנ"ל תהיליכים לא תקינים: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 10:39:08, on 30/01/2009 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16762) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egu…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת 3D שבה אני אוכל לעשות מעיין סרטוט של חדר כדי להתכנון יהיה יותר פשוט
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
האם יש פאץ' שהופך את האופיס מאנגלית לעיברית כמו שיש לווינדווז? ואם כן איפה אפשר להוריד ?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
טוה ההמלצות שלי הן על שתי תוכנות K++ שהי גרסה משופרת\משופצרת של kazaa lite עם מלא תוספות נחמדות ושימושיות הנה הקישור WWW.K-LITE.TK ממש מומלץ בגלל speedup מובנה בנוסף partisipation על 1000 קבוע ועוד מלא שטויות. חוץ מזה אני ממליץ על נגן מדייה בשם mv2player שהוא חינמי (הם לא מפיצים גרסה בתשלום) היא ממש מקצועית לדעתי אבל קלה לשימוש ם לא כבדה בנוסף היא ממש יפה והיא קוראת כתוביות (מעולה לdivx ו dvd ). תנסו אותה ולא תחזרו לשום תוכנה. כן שכחתי יש גם קישור והנה הוא http://mv2.czweb.org תגידו לי מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כמה קבצי archive ואני מעוניין לאחד אותם לקובץ אחד ובנוסף שלא יהיו לי בקובץ שאצור קבצים כפולים. כיצד עושים זאת ? ? ? אני משתמש בתוכנת Outlook 2003 במערכת הפעלה XP.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הורדתי סרטון מהאינטרנט של 3 דקות ויש בו תמונות ובאמצע קטעי קריאה, ובמהלכו מתנגנת מוזיקה. עכשיו אני רוצה להאריך את הזמן שבו מופיע כל קטע קריאה ושהמוזיקה תמשיך להתנגן ולא תעצר, איך עושים את זה?? תודה *חשוב לציין שיש לי את הסרטון כקובץ אחד של מוזיקה ותמונה ביחד
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-