תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, התחלתי לפתח רעיון לפרוייקט/סטארט-אפ מגניב וחדשני. אני מחפש גריפקאי מוכשר ורציני עם ידע נרחב בפלאש ועם עדיפות גדולה לידע בתיכנות ב- Action Script, גרפיקאי יצירתי עם רעיונות חדשים שמבין עניין. *אשמח לקבל תיק עבודות. * אני אתן יותר פרטים בשיחה פרטית עם הבן אדם. * בנושא שכר/כסף - החלוקה היא באחוזים (אז למי שזה לא מתאים מלכתחילה שלא אצור קשר) תודה רבה חברים *ניתן ליצור קשר גם במייל: chen.rvn@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
לפיירפוקס לוקח איזה דקה וחצי להדלק אם אני מדליק מחכה ואז מכבה אז יקח לו עוד פעם דקה שתיים להדלק איפה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הורדתי אימיול 0.48 וכשאני מפעיל את האימיול יש פס שחור כזה על החמור, איך מורידים אותו?! ועוד בעיה היא שהאימיול פועל וזה מחובר לסרסר ואני רוצה לעשות לו"חיפוש" הוא כותב לי הודעה שאני לא מחובר לסרבר למרות שהאימיול כן מראה לי שאני מחובר, מה עושים?!
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים (מאוד יפים) עם Opera 9 החלטתי לחזור קצת ל Firefox לגירסה 2 RC1 יש דיון דיי גדול לגבי כל התוספים המומלצים אבל אף אחד לא מדבר על התוספים שהורסים לך את דפדפן הפאר שלקח לך כל כך הרבה זמן לבנות! הרי למצוא מי מהתוספים גורם לבעיות זאת בעיה לא קטנה.. אני ניתקלתי בכמה וכמה כאלה, הראשון שעולה לי לראש הוא MediaPlayerConnectivity אמנם התוסף טוב בפני עצמו ועושה את העבודה אבל ממה שחוויתי הוא האט לי את המהירות בצורה ניכרת בישומים הפשוטים בתוך הדפדפן, לדוגמא קליק ימיני בתוך עמוד לקח לי 2.5 שניות כשהתוסף הזה היה מותקן. *חשוב לציין שמדובר בגירסה 2 של Firefox ולא כל התוספים מותאמים למרות שגם ב 1.5 אני זוכר את ההרחבה הזאת כארורה. אני אשמח לשמוע על עוד תוספים שהאכילו אותכם מר…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר לתפוח קובץ אחד גדול המרוכב ממספר קבצי RAR. למשך X.rar Y.rar כולם מרכבים קובץ אחד גדול. ידוע לי שאפשר אך איני יודע איך. תודה
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. מחכה להצעות, תודה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה לא מסורבלת וחינמית
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה מיקום הקבצים שבהם נשמרת ההיסטוריה של האיסיקיו ??? בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שסורקת את הפורטים במחשב ואומרת לי איזה פורטים ]תוחים וסגורים לי וגם שאני יכול דרך התוכנה עצמה לפתוח ולסגור איזה פורטים צריכים להיות פתוחים וסגורים אין לי מושג בזה
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני זוכר שמישהו פירסם פה שיטה טובה לתקן דיסקים פגומים עם איזה נוזל בייתי, איזה עושים את זה ועם מה??
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. כל מי שאני מכיר משתמש ב SKYPE. אבל אני מחפש תוכנה יותר איכותית שאני יכול לבחור את האיכות של הווידאו בשיחה. או לפחות שאני יכול לעשות שיחה באיכות יותר גבוהה מ SKYPE
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לדפדפן Internet Explorer שתחסום אתרים עם תוכן פורנוגרפי ו אפילו חיפושים לאתרים פורנוגרפיים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כל קבצי הNOTEPAD שלי נהיו ברוסית. היו לי למשל המון קבצי תרגום SRT כולם נהיו ברוסית. אם אני מוריד קובץ תרגום חדש ופותח אותו הוא גם נהיה ברוסית. אם אני כותב בעברית הוא כותב בעברית שאני מחליף לאנגלית הוא כותב אנגלית. רק שאני פותח קובץ מוכן הוא ישר עושה לי אותו ברוסית. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם NORTON מופעל תמידי ובמקביל מוריד מיד פעם ומתקין במקביל גירסת ניסיון של NOD32. 1. כיום רציתי לעבור ל Kaspersky אבל הוא מכריח אותי להסיר את ה NOD32, למה? 2. האם לא ניתן להחזיק אנטיוירוס שני במקביל (גירסות דמו למיניהן לשימוש מידי פעם)? איך אפשר לעשות זאת? 3. האם אפשר להתקין את אנטיוירוס השני (למשל דמו של NOD32) לאחר התקנה של Kaspersky? והאם הוא יעשה בעיות או התנגש איתו בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות באגי ואני צריך תוכנה לסרטוט שיש שם מידות וכל מה שצריך אולי מישהו יודע שם של תוכנה לסירטוט?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
טוב אני קניתי סרט דיוידי אמיתי ואני רוצה לגבות אותו למחשב שלי (לא לצרוב) טוב אז אני צריך את התוכנה dvdshrink וגם הוראות איך אני עושה את זה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי לאחרונה נכנס לי משהו למחשב שבכל ריסטארט הוא משנה את עמוד הבית שלי לאתר SUPER SEARCH - למרות חיפושים בSPYBOT ובאיזור הRun ברגי'סטרי - אני לא מצליח להפטר ממנה ... למישהו יש פתרון ?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי מוזיקה, המליצו לי התוכנה MP3Knife אבל אני צריך תוכנה שתוכל לחתוך לי מהשיר את השנייה ה- 0:19 עד ה0:39 והשיר ישאר כמו שהוא רק בלי השניות האלה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
השאלה בכותרת כמובן שרצוי שהיא תוכל לעשות את זה רק בחלקים שאני בוחר
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הכנתי קובץ .bat עם כל הפקודות שאני רוצה שזה יריץ אוטומטי בטלנט... אני מפעיל את הקובץ וזה נעצר אחרי שהוא מתחבר ל-SMTP... איך אני יכול לגרום לזה להריץ את כל הפקודות? בבקשה תעזרו :'(
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי אני צריך להוריד את איכות של מספר אלבומי מוזיקה מ320kb\s ל96kb\s... אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת לה תיקיות שלמות, והיא תהמיר לי את כל הקבצים, אבל לא תחליף את הקבצים הקיימים, אלה תשמור את הקבצים החדשים במקום אחר... אני בטוח שיש תוכנה כזאת... תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי,אני מחפש תוכנה שתפצל כתוביות לדוגמא:יש לי סרט באורך של שעתיים ואני מפצל אותו שעה-שעה. אז אני צריך לפצל את הכתוביות שלו גם לפי אותו הזמן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בניתי פרגולה בSKETCHUP ומצאתי תוסף מעולה (לפי עבודות של אחרים) לרינדור הנקרא SU PODIUM. מה לא מובן, זה החוסר אופציות הטוטאלי לכיוונים ומיקום האור והתוצאה יוצאת לא משהו וגם חסרים פרטים. יש משהו שאני מפספס או שזה תוסף בעייתי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-