עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kakibakis,

שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מוצא…

2. Started by netanel018,

הורדתי היום עדכון לDIVX וכשהפעלתי מחדש את המחשב אני לא מצליח להריץ סרט קדימה או אחורה בתוכנת BSplayer. אני מצליח להפעיל וידאו אבל אי אפשר להריץ לא קדימה ולא אחורה בתוכנת הצפיה של DIVX הכל עובד כמו שצריך ניסיתי להוריד חבילת מקודדים נוספת אבל זה לא עזר בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

ה IE עושה לי קצת בעיות החלטתי להסיר אותו מהמחשב משמום מה אני לא מצליח להסיר אותו, לא מהUninstall Program ולא מהUninstall an Updates העלתי תמונות של הרשימות: http://img706.imageshack.us/i/74083550.jpg/ http://img138.imageshack.us/i/36216203.jpg/ חיפשתי בגוגל והם אומרים שזה אמור להיות בUninstall an Updates תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי WIN XP SP2 PRO הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שימוש בקובצי MP3 ולא משנה עם איזה תוכנה. למשל רציתי לחתוך קטע משיר לפלאפון וזה מה שיצא: http://www.upfree.net/5299025 ככה זה נישמע לאחר החיתוך. אם אני מנסה לצרוב שירים מMP3 ל cd audio אני מקבל את השגיאה הבאה NERO 7: יש שירים MP3 מסויימים שכן אפשר להוסיף אותם לרשימת צריבה, וחלק אי אפשר וזה מציג את ההודעה שהעלתי. ניסתי להתקין מלא תוכנות,מקודדים כלום לא עוזר, אפילו עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש ולא עזר! לא יודע מה קרה למחשב... אגב זה רק סקין של וויסטה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש. במחשב הישן הייתי נכנס למשל לפייסבוק והאימייל שלי היה כבר בשורה של האימייל והייתי צריך רק להכניס את הסיסמה. עכשיו במחשב החדש הוא לא שומר לי את כתובת האימייל שלי בשורה הזאת. אני צריך כל פעם להכניס גם את האימייל וגם את הסיסמה. מה שאני רוצה זה רק להכניס סיסמה. אני לא מעוניין בשמירה אוטומטית שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן, משמע ללא שמירה של הנתוני משתמש אוטומטית (לא רק אני משתמש במחשב). מישהו יודע איך גורמים לכתובת להשאר במסך הכניסה לאתרים כמו פייסבוק ושאני אצטרך רק למלא את הסיסמה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, בזמן האחרון הIE7 שלי התחיל לעשות בעיות ולוקח לו לפתוח טאב חדש משהו כמו 8 שניות!!! מה אפשר לעשות בנידון? תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה שבועות וגיליתי שהמצלמה שלי לא עובדת במערכת ההפעלה הנ''ל. לא יודע למה, אולי דרייברים (למרות שחלק מהאנשים אמרו לי שזה עובד בלי דרייברים על ווינדוס 7), בכל זאת בדקתי דרייברים ולא מצאתי כלום, אני מחבר את המצלמה רגיל וזה לא עובד... התייאשתי כבר ואני ממש צריך את עזרתכם ! תמונה ודגם של המצלמה: Vista WebCam נראה לי משהו כזה

8. שלום לכולם יש לי בעייה בדפדפן שאני נכנס אליו המרחק התצוגה מרוחק, וקטן.... עכשיו תמיד שאני מקריב את התצוגה בעזרת לחיצה על מקש CTRL ועל מקש + , הבעיה היא שאני צריך לעשות את זה ידנית כל פעם בכל אתר אחר שאני גולש אליו, גם כאשר אני מוחק קבצי קוקיז המרחק התצוגה חוזר לרגיל (לקטן) ... זה פשוט מאיק ומעצבן.... יש דרך בהגדרות של הדפדפן להגדיר את המרחק שמתאים לי אישית מבלי שהוא ישתנה בכל פעם, ושהוא יהיה מוגדר לכל האתרים מבלי להגדיל את התצוגה ידנית בכל אתר ואתר ?? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. Started by SE313,

שלום, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, מקווה שאני לא עובר על החוקים איכשהו. אז ככה, יש לי במחשב תיקייה (music) של קבצי מוזיקה בגודל של 10 ג'יגה פחות או יותר. אתמול, לאחר שהוספתי כמה אלבומים שהורדתי באימיול, אני נכנס לתיקייה ורואה שכל מה שנשאר בה זה תיקיות מהאות A עד לאות I, ושירים עד לאות J. כל מה שמתחיל אחרי האותיות הללו נעלם, כולל כל מה שבעברית. נבהלתי, עשיתי שחזור ליום רביעי.. לא עזר. חיפשתי במחשב שירים שנעלמו - לא מצא. נכנסתי למדיה פלייר, ראיתי שהוא לא מעודכן ויש אצלו ברשימה שירים שכבר מחקתי בעצמי. אבל, נשארה אצלו רשימת השירים של המחשב כולל אלה שנעלמו - אז עשיתי רשימה בעצמי של כל מה שנעלם. היום פתאום עלה אצלי רעיון לרשום בכתובת address שלמעלה בחלון התיקייה את אחת התיקי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SeNeX,

אני מדבר עם חברה שלי והכל היה בסדר אבל עכשיו לפני כמה דכות התחילה בעיה אני שולך לה הודעה וההודעה לא מופיע למטה .. אלה בכלל איפשהו בין הצאט שהתכתבנו לפני 20 דקות + וזה מעצבן אני לא יכול לדבר ככה איתה ניסיתי לעשות ריסטרת לכבות ולהדליק את הסקייפ זה לא עזר... יש לכם מה להציע ? זה קורא לי רק עם בן אדם אחד ואתמול התקנתי WIN XP שוב אבל הכל עבד טוב מאווד ב 7 וגם אתמול דיברנו מלא אז למה זה ככה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by daniel0089,

שלום, אני מנסה לראות סרטונים באתר יוטיוב והם נתקעים כל כמה זמן (למרות שהאתר סיים לטעון את הסרטון.. חחח חרוז..) אז מה יש לעשות? עריכה: זה קורה גם באתרים אחרים וזה לא קרה תמיד.. ושאני אומר שזה נתקע אני מדבר על זה שזה נתקע לתמיד וצריך להזיז את הסרטון בפס הזה למטה ידנית.. תודה.

• 6 תגובות
    • 10.8k צפיות
  12. Started by eran131,

שלום לכם , השבוע המסנג'ר החליט בלית ברירה לעדכן את עצמו( עדכון חובה שבלעדיו לא ניתן יהיה להתחבר למסנג'ר עוד ) כשניסיתי לעדכן את המסנג'ר הוא הראה לי מספר רב של שגיאות אז החלטתי להסירו מהמחשב טוטאלית ואז לנסות להוריד שוב , אך שוב פעם הופיעה שגיאה תמונה - המחשב שלי נמצא בהרשאות מנהל ( מוגדר כ Adminstaor ) אז ככה שזאת שגיאה מוזרה בהחלט ... בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה רבה !! ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, רציתי לפתוח שרת Ftp לכן הורדתי את התוכנה Serv-U שעובדת נהדר אך מי שלא מחובר לרשת שלי דרך האוטר לא יכול להיכנס לאתר... כאשר אני עובד בלי הראוטר הם יכולים להיכנס רציתי לדעת איך אני מגדיר אותה כדי שתעבוד עם הראוטר??? ה ip שניסיתי איתו(כאשר השתמשתי ברואטר) הוא: 192.168.2.127 תודה מראש.... אך מי שלא היה מחובר לרשת לא יכל להיכנס/להוריד...

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by bizon,

שלום יש לי בעיה. יש לי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 178.13 ויש לי בעיה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא כמו למשל CRYSIS WARS או Brothers in Arms - Hell's Highway אני נכנס למשחק ואז זה מוציא אותי ממנו ורושם שיש בעיה כאילו עם הדרברים של NVIDIA וניסיתי כבר 20 אלף פעם למחוק אותם ולהתקין וגם ניסיתי להתקין דרבירים יותר ישנים וזה בכל זאת כתב לי את השגיאות אהלה תעזרו בבקשה אני לא ידוע מה לעשות כבר ויש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני בערך חודש asus striker II NSE Q9450 4G DDR3 1600MHz 8600gts THERMALRIGHT ULTRA 120 nzxt tempset

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by ModChiP,

יש לי פיירפוקס 6 והוא ממש מאמץ את המעבד. זה הגיע למצב שכשאני כותב את התגובה הזו יש דילי ענק ורק כמה שניות אחרי שאני מסיים להקליד מה שכתבתי מופיע על המסך... יש סיכוי שזה בגלל ששידרגתי לפיירפוקס 6 מפיירפוקס 5? אשמח לעזרה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. חברים איני יודע מאיפה להשיג התקן קול למחשב שלי , הסוג של ההתקן הוא: P4P800S חברת Asus מי שמוצא לי מלך!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by biju2006,

שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  18. מופיעה לי שגיאה במחשב שנורא מציקה ומפריעה לפעולת המחשב (windows 7 ). כל פעם שמופיעה השגיאה המחשב מתחיל להיות איטי וברגע שאני לוחץ ''ביטול'' (ראו תמונה מצורפת), הוא נתקע ל3 שניות ויוצא ואז שוב חוזר אחרי לא פחות מחצי שניה! השגיאה בעצם אומרת, שחסר ''קיצור דרך'' לקובץ מסוים, שאין לי מושג מהו הקובץ הזה!!! ואיני מצליח למצוא דרך שהשגיאה הזאת לא תופיע לי! מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by dolev012,

המחשב מראה לי מדי פעם את השגיאה הזאת

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. Started by zaoos,

אני לא כול כך בטוח אם זה קשור לפה אבל לא משנה... הורדתי תוכנה שנקראת iclone אבל זה גרסת הדגמה ל15 יום (trail version), ואין לי מושג איך אפשר לעשות שזה לא יהיה מוגבל! ואם אתם מביאים סיראיל או משהוא אז גם תגידו לאן להכניס אותו כי אין שם מקום, אז אם מישהוא יודע איך לפרוץ את זה או שיש לו קראק או משהוא או קישור לגרסה המלאה אני אשמח מאוד, תודה! והגרסה זה 2.1

21. Started by w1p,

שלום.. יש לי כמה וכמה תוכנות במחשב שלא מזהות אינטרנט. למשל שאני רוצה להכנס למסנג'ר אז מופיע לי ERROR שאומר בעצם "דרוש חיבור אינטרנט". זה לא רק במסנג'ר זה גם במשחק שנקרא dekaron ובGTA.(בdekaron הוא מנסה להתחבר שעות על גבי שעות) מה שניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה זה להריץ SCAN בעזרת הNOD32 ולראות אם יש וירוס כלשהו.. אבל לא מצאתי כלום. אשמח לתשובה מועילה תודה

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by Matan22494,

שלום , יש לי אנטי וירוס נוד 32 גרסא 4 והסמל נהפך לי במנהל משימות למטה לכתום.. הבנתי שאני צריך להחליף יוזר ..אבל זה לא עזר החלפתי 3 פעמים וכל יוזר נשאר ירוק 10 דקות ואז שוב פעם משתנה לכתום. הוא לא מעדכן לי והוא כותב לי שההגנה לא בטוחה ב100 אחוז . עזרה ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by אביתר,

תראו יש לי מחשב חדש כמו בחתימה...עכשיו יש בעיה קטנה....אני רוצה לבדוק תוצאה בתוכנה הנ"ל והיא פשוט לא עולה.....זה מגיע למצב הזה ופשוט נתקע...לא המחשב...רק התוכנה.......ואני צריך לבטל דרך מנהל המשימות....איך אני מעלה את הפאקינג תוכנה המסריחה הזאת????

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by eran131,

שלום! השבוע הורדתי Driver חדש לכ.מ שלי והוא רשם לי Error בהתקנה.. התעלמתי מזה ואז שהוא רשם לי לעשות Restart אז בStratUp של המחשב זה רשם לי את השגיאה הזו- בנוסף לכך, בStartUp לא מופיע לי האייקון של ATI למטה(האייקון הזה-) מה עושים תודה ערן

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by eran131,

שלום לכם! מערכת ההפעלה שמותקנת אצלי במחשב היא Windows 7 Unlimate 32 Bit. אני לא שומע כלום במחשב...(וכן מותקן לי Driver של RealTek) לוח האם שלי הוא- GA-MA 770 UD3 Rev 2.0 תודה ערן

• 9 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.