עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מעל לשעה וזה קורה בכל הקבצים קטנים וגדולים... מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  2. ואי לכך אין לי העלאות?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  3. אני מתכוון לאפשרות שהווינדואז עושה שהמסך יכבה אחרי 10 דקות, עם איזה קובץ\פקודה אני עושה את זה ? כנ"ל לגבי כיבוי המחשב לגמרי

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by crazy in love,

הורדתי את התוכנה של האימיול והיה לי אותה כמה חודשים אחרי כמה זמן היא הפסיקה לעבוד ושמנסים להפעיל את התוכנה היא עושה תקלה של ווינדוס. ניסיתי להסיר ולהתקין אותה מחדש אבל לא הצלחתי. מה אני יכולה לעשות כדי לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by coldfire92,

כפי שכבר אמרתי המועדפים מכרום נעלמו. לא קרה שום דבר מיוחד לפני לא קרס כלום ולא מחקתי כלום.

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by nimrods,

שלום לכולם...! יש לי בעייה באייסיקיו מתי שאני מקיש את הסיסמה שלי של האייסיקיו אז זה אומר לי שהסיסמה שגיאה וזה לי יכול להיות כי לכול מספר שאני מנשה להכנס זה אומר לי שהסיסמה שגיאה למשהו יש גם תבעייה הזאת.? חחח תעזרו לי בבקשה..! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by Mingi,

המסנג'ר של אחותי מסרב להיסגר, גם אחרי שסוגרים את התוכנה עצמה, הוא ממשיך לקבל הודעות וכאלה -למרות שהוא לא מופיע בשורת המשימות שפועלות כשאני מנסה לסגור אותו באמצעות מנהל המשימות(Task Manager) ע"י לחיצה על Alt+Ctrl+Del אני מקבל הודעה ש: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". אז.. איך אני סוגר את המסנג'ר הזה? ו.. איך מגדירים את מנהל המשימות כזמין? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by maverick,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה לאחרונה: אני לא רואה את חלון המבזקים ב-YNET. החלון קיים אך שום דבר לא מופיע שם. אבקש את עזרתכם. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Proww,

לא אמור לצאת היום? זה לא מעדכן לי

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  10. קצת מעצבן אותי שאם אני מעביר את השפה לעברית (למשל כדי לכתוב בפורום) ואז פותח חלון/טאב חדש, ובא לכתוב URL כלשהו, יוצא לי עברית, כי אני שוכח להחליף שפה. היה נחמד מאוד אם היה תוסף ל-FF (ומכל הדפדפנים מתאים לו שיהיה לו כזה) שאוטומטית מחליף את שפת הכתיבה לאנגלית כאשר מתחילים לכתוב בשורת הכתובת. ממילא ה-URLים הם רק באנגלית. ל-IE יש משהו כזה, אבל רק אם הוא מזהה WWW. מישהו מכיר תוסף כזה ל-FF?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by assaf990,

עשיתי לתוכנה עידכון, היא מצאה מה לעדכן אך לא הורידה את הקבצים. היא רשמה לי לידם: !!bad checksum! למה? http://img73.exs.cx/img73/930/6823.jpg

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by אבשה,

אז ככה יש לי מחשב חדש (אתם יכולים להסתכל בצד<<<) ואני מוריד בו סרטים אם האימיול בנתיים הכי הרבה שהיה לי זה 30KB לשניה אבל בדרך כלל זה 5KB לשניה ורציתי לדעת אפשר לעשות שזה יוריד יותר מהר תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by lharpaz,

שלום, במצגות power point מסויימות אני לא יכול לראות חלק מהתמונות. במקומן רשום: QuickTime and a MPEG-4 Video decompressor are needed to see this picture (אני חושב שבחלק מהמצגות רשום משהו דומה אבל לא זהה, אבל אני לא בטוח). אני חושב שחלק מהמצגות האלה הגיעו ממקינטוש בצורה זו או אחרת, שוב, אני לא בטוח. מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים

14. Started by Shikli,

הלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM בדקתי באתר היצרן ושם כתוב במפורש שהמחשב שלי תומך בUSB 2 בכל התקני הUSB. לאחרונה פירמטתי את המחשב והדבר הראשון שהתקנתי הוא הדריברים. במהלך ההתקנה נאמר לי שאצטרך לחזור על ההתקנה לאחר שאתקין את SP1, עשיתי את זה והמשכתי להתקין הכל כרגיל. כשחיברתי את הנגן שלי למחשב, קיבלתי הודעה שהוא שהחיבור שלא הוא לא מהיר ויעבוד במהירות מופחתת וישנו חלון המראה את ההתקנים שלי שכולם תחת - STANDARD ENHANCED PCI TO USB CONTROLLER . מיהרתי לפתוח את ה -DEVICE MANAGER,שם ב UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS לא מצאתי שום איזכור ל USB 2. נכנסתי לאתר מיקרוסופט שם נאמר לי שאם אני רואה התקן שיש בו המילה ENHANCED אז יש לי USB 2, אבל הבנתי שגם צריך להופיע לידו USB 2 ולי ל…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  15. כמו שרשמתי בכותרת הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל תמונה עם דרייברים מעודכנים רק עם גירסה ישנה97.94 וגירסאות ישנות גורמות לי למסכים כחולים האם ישנו פיתרון

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  16. שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש,עם כ.מסך GEFORCE 8800 רציתי לשאול איזה חבילת מקודדים את ממליצים להוריד?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by נריה,

יש איזה תוסף שמאפשר לראות את פייר פוקס כמו שהאתר היה נראה דרך אקספלורר? אם כן אפשר בבקשה אותו?? ו...אם אפשר מדריך לתוכנה שיש http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=5900 [move]תודה מראש[/move]

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by StorM FighteR,

אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת.. ואני צריך שיסבירו לי איך אני עושה דברים ומשנה את התמונה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  19. לא משנה על מה אני לוחץ, זה סוגר את החלון, ויחד איתו את ה command. :\ מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by noam142,

שלום, אני מחפש תוכנה/דרך לביצוע image של ממחשב עם מערכת הפעלה xp ותוכנות נלוות למחשבים בעלי חומרה שונה.. אני יודע שתוכנת acronis יודעת לבצע תהליך זה, אך רישיון עבור התוכה עולה מאות דולרים ואני חייב לעבוד באופו חוקי. אשמח לקבל המלצות לתוכנות / דרכים נוספות לביצוע פעולה זו .. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי בעייה אם הסמלים של הקבצים אין שם סמל יש רק את שם הקובץ (הקבצים שנמצאים בשולחן העבודה) מה אני צריך לעשות..? תודה לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by davidcohen,

.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by yoavb,

שלום לכולם, אני נתקל בבעייה לא ברורה: אני מוסיף אובייקטים (תמונות בפורמט jpg) ע"י הוספה->תמונה מקובץ וכו'. הכל טוב ויפה, אלא שכאשר אני סוגר את הקובץ ופותח אותו שוב, במקום התמונות אני מקבל מלבן לבן עם X אדום. כל התמונות נמצאות על המחשב שלי, ובנוסף ידוע לי ש powerpoint אמור לבצע הטמעה של גרפיקה במצגת (פרט לקטעי וידאו) כך שלא ברור לי מה בדיוק הבעייה. בתודה מראש, יואב

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

איך אני מריץ ב winamp קובץ NSV?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by mistaarvim,

:s05:

• 4 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.