עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ירח אפל,

יש לי מערכת הפעלה לינוקס שעובדת על VMWARE כרגע יש הקצאת שטח דיסק של 50 ג'יגה ואני צריך להגדיל את שטח המחיצה. יש איזו דרך לעשות את זה בלי ליצור VM חדש? תודה מראש לעוזרים

2. Started by J0n1,

אני מחפש תוכנה לכתיבת שברים פשוטים בתצורה של מס' מתחת למס', בשביל מורה ביסודי... אשמח לשמות תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by BEST_VOL,

שלום יש לי קובץ השוקל כ4G והוא בסיומת ISO.SDC הוא אמור להיות קובץ ISO הניתן לצריבה אבל כרגע הוא לא כזה,הבנתי שצריך ליפתוח את הקובץ או משהו כזה אבל אני לא יודע איך או בעזרת איזו תוכנה אשמח מאוד להסבר ותמונת מסך אם אפשרי תודה רבה ואודה לכם על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shacharoren,

אהלן, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אני ינסה. אני מחפש מקודד וידאו טוב. גם לטובת המרת קבצי וידאו לפורמט אייפון, MP4 בדחיסה טובה, ומקודד מ DVD לMP4 . העיניין הוא שניסיתי מספר תוכנות כגון imtoo ו alive video convertor ןהתוצאות לא משהו בכלל! על מנת להמיר קובץ MOV ל MP4 ולשמור על אותו גודל קובץ לפחות אני צריך להתפשר באופן חריג מאוד על איכות!!! גם בסאונד לרדת ל 24000 וגם בקצב לסביבות ה 300KBPS! שזה גרוע! אם אני שומר על אותה איכות, גודל הקובץ מכפיל את עצמו פי ארבע לפחות! יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה באינטרנט והתקשרתי ל014 (בזק נילאומי) בשביל לברר מה הבעיה והם אמרו לי שהייתה טעות אצלם ואני צריך לשים חייגן . עכשיו שמתי חייגן ואמרו לי שיש שם אנטי וירוס C SAFE . עכשיו זה לא נותן להיכנס לאתרים וזה מראה לי :אזהרת אבטחה" כי זה אומר לי שיש שם סוסים טרויאנים תולעים וכל מיני . האתר שהוא לא נותן לי להוריד ממנו זה GAMERS HELL אני מנסה להוריד את המשחק LINEAGE 2 . עכשיו יש לי 2 שאלות . 1. יש אפשרות לבטל את האנטי וירוס הזה ? 2. יש אולי איפשהו הורדה למשחק הזה ? כי באתר שלהם יש רק 2 אפשרויות אחת זה מהGAMER HELL והשנייה זה דרך אתר בתשלום. ולא אני לא נכנסתי לפורונו (זה לסוטים שפה ) .

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by matan100,

נרו פרימיום בבקשה

7. Started by ofir5300,

התוכנה Xfire עושה לי בעיות כל כמה זמן היא מתנתקת ואז מתחברת מחדש מה עושים?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

מדובר על מחשב ישן (p4, 256 ram), הבעייה היא בסרטים שפתאום הוידאו והקול יוצאים מסינכרון, ואחרי כמה דקות חוזרים ואז שוב יוצאים.. וככה זה נמשך, הסרטים תקינים. הבעייה יכולה להיות במקודדים? (אם כן, תמליצו על חבילת מקודדים אחרת מklite) אולי הוספת ram תפתור את הבעייה? (מה שלא נראה הגיוני - 256 מספיק ביותר לxvid.) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת גיבוי למחשב אני רוצה לגבות את כל המחשב שלי אני מחפש תוכנה שלא צריכה כונן דיסקטים ושאפשר לעשות boot לגיבוי ולעלות אותו ולשחזר את המחשב במידה והוינדוס לא עולה תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by idb1,

שלום , אני מנסה להתקין את דסק ההתקנה של מכשיר הפלאפון שלי אך בכל פעם שאני מנסה להתקין עולה שגיאה 6005 Setup has experienced an error. Please do the following: - Close any running programs - Empty your temporary folder - Check your Internet connection (Internet based setup) Then try to run your setup again. Error code: -6005 בחיפוש באינטרנט מצאתי שזו בעיה די מוכרת אך לא ממש הצלחתי להבין איך לפתור אותה. אשמח לעזרה בעניין. בברכה, עידן.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by ofirterev,

שלום לכולם התקנתי היום בפעם הראשונה את התוכנת norton ghost 12 כדי לגבות את כל המחשב שלי היום הפעלתי אותה בפעם הראשונה וישר עלה לי חלון של ה-norton ghost עם עיגול אדום וכתוב בו at risk אני מצרף תמונה כדי שתראו את החלון שניפתח לי אין לי מושג אייך אני מגבה איתה את המחשב ואייך מפעילים אותה אייך אני מסדר את החלון הזה שמופיע אשמח למדריך טוב עם תמונות כדי שאני ילמד לגבות איתה וגם לעבוד איתה אני לא מכיר אותה פעם ראשונה שאני משתמש בה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  12. כל פעם שאני רוצה לשמוע שיר אני צריך לשנות לANY FILE בגלל שבמצב פתיחה הרגיל הוא לא מזהה כלום... הצעות?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by neovo,

מחשב P4 478 !! קודם אציג את הבעיה , אין אפשרות להתקין את ה FLASH PLAYER תמונות מצורפות: עכשיו אגיד לכם מה נסיתי לעשות : 1 - פירמטתי את המחשב 3-4 פעמים וכל פעם ניסיתי וינדוס בגרסה שונה גולל SP2 ו SP3 2-החלפתי זכרונות !! 3- החלפתי מעבד 4- החלפתי הארדיסקים !!! ( התקנת וינדוס על דיסק שלם מפורמט ( מחשש לוירוס ) ) 5- החלפתי כרטיס רשת !! רק נשארה לי האופציהה של החלפת לוח אם !! אבל זה לא בא בחשבון חשוב לציין ! שגם חילוץ של קבצים מראה על בעיה ב ARVHIVE למרות שבמחשב אחר זה נעשה כרגיל

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  14. Started by intel suck,

אז ככה אני די רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות כמו פלאש ופוטושופ ניסיתי כבר פעם מדריכים ספרים וכו' אבל לא התקדמתי הרבה עם זה. אני מחפש קורסים שמלמדים בהם את השימוש בתוכנות האלו. האם יש קורסים כאלה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה עם הדרייבר האחרון של NVIDIA ל GeForce 6600 אחרי ההתקנה שלו הרזולוציה קפוא על 640*480 עם 4bit Color Quality. לפי מה שהבנתי זה בעיה עם הדרייבר עצמו. מישהוא נקתל בבעיה זו? מאיפה ניתן להוריד גרסאות קודמות של הדרייברים? כי מה שיש לי כרגע זה אחד שבא יחד עם המחשב וזה משהוא כמו 71.XX שזה דיי ישן. (ה 71 בא קודם, בפורום זה הפוך :\ )

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  16. יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם Satellite A200 14E, הכולל כרטיס מסך מדגם 7300GO. לאחרונה נאלצתי לפרמט אותו, וכעת אני לא מוצא דרייברים מתאימים לכרטיס המסך. באתר NVIDIA אין את הכרטיס הנ"ל ברשימה של הדרייברים להורדה, ואילו האופציה של חיפוש אוטומטי בהתאם לחומרה שלי מפנה אותי לאתר טושיבה, בטענה שכל יצרן מחשבים ניידים מתקין גרסאות משלו לכרטיסי המסך. אבל, האתר של טושיבה מאוד מבולגן, ואין שם רשימת דרייברים מסודרת. ניסיתי להוריד מספר חבילות (VISTA 32BIT, GEFORCE GO) הכוללות את הכרטיס שלי ברשימת הכרטיסים התומכים, אך כשניסיתי להתקין אותן קיבלתי הודעת שגיאה בנוסח "לא נמצאו דרייברים התואמים את החומרה שברשותך". כנ"ל עם אתרי דרייברים למיניהם - די והותר חבילות שאמורות להתאים למערכת שלי, א…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. קיניתי מסך נוסף - ומנסה למטב את צורת העבודה האופטימאלית עם שני מסכים...כאב ראש לא קטן למשל אחד המסכים השמש למיילים - והפונטים בו קטנים מידי....איך אני מגדיל רק אותם ? מחפש תוכנה שיודעת לתת את מירב האפשרויות לשליטה נפרדת על כל מסך מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. לקבלת התמונה המלאה זה קשור לתר'ד אחד שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353780.0 טוב צרות צרורות מאי פעם... אני נקלעתי למצב מורכב מאוד אני לא יודע מה הסרתי מהספייבוט שגרם לכך שעכשיו הויינדוס לא עולה גם לא בסייפ-מוד (מגיע מסך כניסה מראה דסקטופ ריק וחוזר למסך הכניסה-הוולקם סקריין של XP) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי תמיד בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות מפני שלפני שהסרתי את הדבר הזה מהספייבוט, שגרם לווינדוס לא לעלות, מחקתי את תוכן התקייה prefetch כי היו שם קבצים שנראו לי חשודים...וזה כנראה מחק\השפיע איך שהוא על נק' השיחזור (שנמחקו) ועכשיו אני בבעיה, אין לי מושג מה לעשות!!! אשמח לעזרה. (אני מ…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by r1987,

שלום , ברשותי נגן MP4 של ATIVA , אני רוצה להעלות לו סרטונים אבל אני לא מצליחה . והתוכנה שנמצאת על הדיסק המצורף לא עובדת מישהו יודע על תוכנת המרה שתמיר את הסרטונים לפורמט שהנגן קורא ? ניסיתי לצלם סרטונים בעזרת הנגן ובדקתי אחרי זה מה הפורמט שלהם קוראים לו FFDS :s05:

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  20. תמונה:

21. Started by BigDragoon,

אני מעוניין למחוק כמה url-ים ישנים ב firefox3. אני פותח את שורת הכתובות ולוחץ על ה url המסומן delאו shift + del. ע"פ מה שקראתי באינטרנט זה אמור להמחק, א בל כשאני סוגר ופותח את שורת הכתובות ה-url המחוק מופיע שוב. למשהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. אח שלי ברוב טיפשותו שמר את הגדרות החשבון שלו בGMAIL בפירפוקס שלי עכשיו שאני מנסה להתחבר זה אוטומטי נכנס אליו ולא ראיתי מקום לשנות הגדרות בחזרה בקיצור אני צריך או למחוק הגדרות מפירפוקס או מקום באתר שאפשר לשנות את זה בגלל שזה נכנס אוטומטית אני בבעיה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by roei_b,

שלום, הנה רקע (פשוט מאוד להכנה) שהכנתי בפוטושופ, מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by y42r,

אני רוצה לגבות את תקיות ה-OUTLOOK שלי ואני לא רוצה לעשות זאת דרך הפונקציות הקיימות בתוך ה-OUTLOOK עצמו. אני יודע שב-OE יש תקיה מסויימת שבה נשמרות כל תקיות הדואר. האם ה-OUTLOOK שומר את התקיות שלו באותה השיטה ? אם כן - היכן הן ממוקמות ? ואם לא, אזי בכ"ז היכן ממוקמות התקיות הללו של ה-OUTLOOK?

25. Started by eladh16,

בוקר טוב חברה! שאלה קטנה.. האם אחרי שיחזור של גיבוי שנעשה ב Norton Ghost 2003 יש האטה של המערכת בגלל שהקבצים של הגיבוי היו מכווצים? או שהמצב חוזר בדיוק לאותו מצב שהיה ביום הגיבוי? תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים