תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לכולם שלום ! אני צריך שזימוני פגישות שנשלחים אלי מלוח שנה אחר יופיעו ביומנים כשהם מקווקווים גם אם עדיין לא היקשתי "קבל". אודה מאוד לעזרה . יבגני
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
האם מישו יכול לתת לינק לMESSENGER 9 hebrew for xp 64 bit ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג Winamp Base Skin? אני רוצה לייצור Skin חדש ואין לי את ה Base?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים שנותנים סקריפטים שונים של html...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיך היא ליצירת סרטי DVD עם תפריטים ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אתמול נתקע לי המחשב ונתתי לו הארד ריסט ומאז התחילו הצרות. המחשב לא הסכים לעלות בצורה רגילה, ז"א בכל פעם שהווינדוס טוען את העצמו וחושב, המחשב מבצע לעצמו ריסט. זה דבר אחד. היום החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי מחשבים שיבדוק לי את הבעיה כי זה חזר על עצמו מספר פעמים לפני כמה חודשים טובים. מסתבר שיש לי כמה בד סקטורים על הארד דיסק (שאגב מדובר בסאטא 80 ג'יגה) וככל הנראה הייתה קריסה של הארד דיסק ומערכת ההפעלה לא הצליחה לעלות. או קיי, קיבלתי את זה בהבנה והבנתי שזה קורה ואין מה לעשות ונקנה חדש. קניתי היום הארד דיסק חדש 160 ג'יגה של סאטא גם כן (אני חושב שזה אפילו סאטא 2 אבל לא משנה) ואמרתי אני אחבר במקביל את הארד דיסק הבעייתי על מנת להעתיק משם את כל החומר שנצבר לי מזה זמן ר…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום איך אני יודע שדואר ששלחתי ב outlook נשלח? ניסיתי לשלוח לעצמי אבל לא קיבלתי כלום
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אנשים, מה אפשר לעשות אולי אתם יודעים איפה אני יוכל למצוא תוכנה כזאת. בעיקרון יש לי 3100, ואני יכול להפעיל רק קבצי 4 פולי. תודהה..
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זאת תוכנה שצורבת קיבצי MDS ו MDF??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX באקס פי הכל עובד טוב אבל לאחרונה התקנתי ויסטה והוא עושה לי את השגיאה הזאת This device cannot start. (Code 10) אני הסרתי דרייברים הפעלתי מחדש התקנתי מחדש הפכתי ללא זמין ושוב לזמיןן הכל עשיתייי חפשתי באינטרנטטט ולאא מצליחחח בבקשהה אני חייב לפתורר את זה תעזרוו לייי :(:(:((((((
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
2 שאלות איך אני קבוע למה לקבוע יותר מהירות העלאה ב AZUREUS ו2 איך אני לוקח רק קול מקטע AVI
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בכל מקום שאני רואה וידאו- BSPLAYER,מדיה פלייר, יוטיוב יש לי מי פס אופקי בחלק התחתון של הוידאו שחותך את התמונה... החלק העליון בסדר וגם החלק התחתון אבל באמצע יש מן פס דקיק שמעקם את התמונה וזה ממש מעצבן לראות ככה... זה בולט כשהאובייקטים בוידאו זזים מהר או במעבר של המצלמה פירמטתי התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
א. מה זאת התוכנה הזו? לא זוכר שבכלל התקנתי... ב. רוצה להסיר את התוכנה. אבל איך? יש לי XP NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין תוכנה גרפית. כרגע יש לי שני אפשרויות: Paint shop pro או Photo shop איזו תוכנה יותר טובה?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום !!! איך מחברים בין קטעי סרטים לסרט אחד ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.recolored.com/ :eek2: (ואני לא אומר את זה הרבה) התוכנה הכי מדהימה בעולם, וזו גרסת freeware! ישבתי הרגע שעה וצבעתי מחדש תמונה של ההורים של סבתא שלי, ואני עדיין בהלם טוטאלי.
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לא צריך ליצור מצגות רק לצפות בהם כמו שצריך, שולחים לי המון המון מצגות ואין לי איך לפתוח אותם (אני לא מתכוון לשלם על אופיס, ואני משתדל להיות בן אדם חוקי שלא משתמש בצרובים..) אנא עזרו לי לחזור למוטב, לשמור על חוקיות ולא להגרר לWAREZ :'(
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מחקתי תיקה עכשיו אני רוצה לשחזר אותה אך אני עושה את זה אני עשתי את שחזור מערכת זה רק מחזר את תיקה אבל היא ריקה אך אני עושה כדי לשחזר הכול כלל את דברים שבתוך התיקה תודה מאלכס!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי, אז אני מתאר לעצמיי שחייבת להיות דרך לגבות את הפליילסטים באייטונס זה ממש מטריד אם יהיה חייב לעשות את כל הפליילסטים מחדש אחרי הפרמוט.. מישהו יודע איך עושים גיבוי?..
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
היום כשהדלקתי את המחשב. הסקייפ עלה, והרגשתי שהמחשב איטי. בדקתי במנהל משימות וראיתי שהסקייפ משתמש ב 50% מעבד לפחות ובסביבות 300MB RAM, שזה המון. ניסיתי המון פתרונות שקשורים לתכניות ברירות מחדל, שום דבר לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש, למחוק עוגיות ולאפס את המשתמש, כמובן ללא הצלחה. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביצעתי אתחול לכונן ומחקתי 320 G של סרטים ומוזיקה וחומר ועוד כמה דברים חשובים לי יש תוכנה או אפשרות לשחזר את הכונן כמו שהיה ?? מבקש את עזרתכם ... כרגע לא ביצעתי שום פעולה בכונן שמא ימחק לי כול מה שהיה שם בתודה מראש אם תוכלו לעזור אשמח מאוד לשחזר את מה שיש לי שם ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רבות דובר על תוכנות אנטי-וירוס טובות מבחינת מציאת וירוסים מבחינת משאבי מערכת וכו'... אני בטוח שגם דובר על תוכנות פיירוול למינהן . אני מחפש לדעת רק לפי נסיונכם, מהי תוכנת הפיירוול הטובה שקיימת היום? טובה מבחינת הגנה כמובן , לא מנצלת הרבה את משאבי המערכת ולא פחות חשוב שתהיה קלה לקינפוג ( פתיחת פורטים וכו' ). אודה לתגובתכם.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי שיר באמפי3, ואני רוצה להוריד לו את הקע של השירה...ולעשות אותו רק מוזיקה... האם אפשר? עם איזו תוכנה? ואיפה אפשר למצוא הדרכה לתוכנה איך עושים את זה? תודה, חציל
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאני לא שומע כלום שאני מפעיל סרטונים באינטרנט..גם ביוטיוב גם בהכל חוץ מבאתר של ספורט 5 שם הורדתי משהו וזה סידר את זה...אני לא מצליח להבין מה הבעיה הורדתי את הקודקים הכי חדשים שמתי את התוספת של הפיירפוקס ושל המדיה פלייר ועדיין לא שומעים כלום...מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שנשרף לי הארד דיסק ועשו לי העברה כנראה לא מושלמת של כל הדברים מההארדיסק הישן... תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה אשר תאפשר לי לעשות Copy ו- Cut ממסמכי .pdf אפילו אם הם מוגנים.. כנ"ל אני מחפש גם תוכנה שע לעשות את אותו הדבר עם אתרי אינטרנט. בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-