תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קיימת כזאת ? חיפשתי ב download.com ואין שם קונברטרים מתאימים. זה מאוד חשוב לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהוא ביכלל מכיר את החברה הזאת ,עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מוצא כלום תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם, בעיה מוזרה ביותר באופיס 2003 שמותקן על שרת טרמינל. ניתן להתייחס לבעייה גם כעל התקנה רגילה במחשב בודד - רק שהסרה והתקנה מחדש זה בעייה. שאני שולח מייל שבנושא שלו יש אותיות בעברית - כל ה Process נתקע ואני צריך לסיים אותו. אם אני שולח את אותו מייל שבנושא יש רק אותיות באנגלית - הוא עובר חלק. יש הצעות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי WMP 10 ואני אוהב יותר את 9. איך אני מסיר את 10????? יש לי כבר את 9 ושאני מנסה להתקין הוא עוצר אתת התקנה כי יש גירסה יותר חדשה תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זו תוכנה שממירה ל pdf ע"י כך שהיא שולחת את המסמך למדפסת וירטואלית. בנסיון להסיר אותה אני מקבל את ההודעה הבאה" " the cpw2 port provided by cutepdf writer is still being used/ disconnect all printers from this port then uninstall cutepdf writer" מה הכוונה ומה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום הורדתי סידרה ואת הכתוביות שלה ועכשיו אני רוצה להכין dvd עם אפשרות לבחור כל פרק בנפרד. איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שתכלול את האפשרויות הבאות: *שינוי שם הקובץ לפי התג *שינוי התג לפי שם הקובץ *החלפת שדות בתג ועוד אי אילו אפשרויות עריכה.... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אולי חלק מהולשים כבר מכירים אבל בכל זאת; נתקלתי בכתבה הזאת כשגלשתי באינטרנט ונראה לי שרבים ישמחו לדעת על האפשרות הזאת לפחות כמו שאני נהניתי ממנה. זאת כתבה שמסבירה איך לגבות את כל הנתונים כולל תוספים וקוקיז מהפיירפוקס או מה Thunderbird. http://tinyurl.com/ch6ql
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://www.mirc.co.uk/get.html במקום גרסה 6.12 המלאה בבאגים , אגב , עם מישהו עדיין עם גרסאות 6.0 - 6.03 ו 6.11 להחליף מייד , כי יש backdoor בגרסאות האלה שדרכו אפשר להריץ סקריפט שסוגר לכם את המירק , ובכלל עדיף לא להשתמש במירק בגלל היוצר שהוא פיני פרו - ערבי אנטי ישראלי ואם אתה לא יכולים להשתשמש בתוכנות אחרות , כי באמת מירק זו סה"כ הממשק הכי נורמלי שהתנסתי בו אז כמובן פשוט אל תרכשו את התוכנה if you know what i mean
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בוקר טוב וגמר חתימה טובה לכולם חוץ מICQ האם קיימת כזאת תוכנה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לברר את זה, האם באמת אי אפשר להוסיף לשורת הפייבוריטים בכרום מועדפי RSS ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://internet.hadea.co.il/logosz.jpg זהו התוצר הסופי - גם מבחינת מיימדים
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי פרק מסוג .MKV והתרגום הוא מסוג .SUB ו.IDX בניגוד ל.SRT שאני רגיל לעבוד איתו. הסטרימר לא מסוגל לקרוא את הסוג הזה של התרגום, ולכן אני רוצה לחבר את התרגום לפרק, שיהיה תרגום מובנה. איזה תוכנה יכולה לעזור לי בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. יש לי ויסטה אולטימייט אני רוצה להסיר את הדיפנדר ולשים משהו אחר במקום אני צריך המלצות 2. אני רוצה לדעת במה צריך להשתמש, אני משתמש בADAWARE ו CCLEANER ויש לי מקורי את Norton internet security שכוללת norton anti-virus antispyware, antipishing, Identity safe ,personal firewall וכרגע מותקן אצלי AVG חינמי השאלה שלי מתייחסת לסעיף 2, האם להעיף את כל מה שקיים ולהתקין את החבילה של נורטון שקיבלתי חינם מבנק לאומי 3. כלי חלופי ל Registry Mechanic בשביל הויסטה 64 ביט קיים ? וכמובן תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עשיתי שחזור לכונן בהארדסיק הקודם שהיה לי, השחזור היה מוצלח אבל הבעיה היא שהתוכנה ששחשזרה את הקבצים שחזרה גם קבצים שמחקתי לפני מלא מלא זמן ועכשיו מה שקורה זה שיש לי מלא מלא קבצים "מתים" שלא עובדים וסתם תופסים מקום והם נמצאים בכל מיני תיקיות וזה נורא קשה לדעת מה טוב ומה לא בנוסך לזה שצריך לעבור תיקיה תיקיה ולחפש אותם... מישהו מכיר תוכנה כזאת שעושה את העבודה במקומי?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי את הפאץ' הכל עבד ועכשיו פתאום יש הודעה וזה לא רק אצלי, כנראה הם עלו על העניין.. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום נמחק לי איזו קובץ בידי תוכנה מסויימת ואני ממש ממש ממש ממש רוצה לשחזר אותו בבקשה המליצו לי על תוכנה תודה!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
שלום!!! שאני רוצה למדוד טמפ" התוכנה נותנת לי רק פעם ב.... למה?? יש למשהו מושג?? תודה.
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב Media Player Classic HomeTheater הרבה סרטים שיש לי הינם במסך רחב מאד, וכשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (4:3) אני רואה את התמונה נורא בקטן הייתי רוצה להגדיל את התמונה, לאורך בלבד, ולספוג את העיוות בצורת השחקנים (אני יודע שהם יהיו מאורכים) אני לא מצליח לעשות זאת, כל ההגדרות שאני מוצא בתוכנה, מצליחות רק לעשות ZOOM שמקצץ את התמונה מהצדדים האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רכש לוח אם של GYGABYTE , מדגם Gigabyte GA-G41M-Combo DDR2+DDR3 G41 CHIPSET הוא טוען שה USB עובד לו מאוד לאט, עד כדי כך שמעביר 700 מגה במספר דקות, בעוד שבמחשב הנייד הכל עובד לו מהר וטוב. נכנסתי לאתר של GYGABYTE כדי להוריד דרייבר ל USB אבל לא מצאתי. מצאתי לאודיו, לרשת ולעוד כמה אבל לא ל USB2 זה הדף של הדרייברים ללוח הספציפי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3505&dl=1#driver אשמח מאוד לעזרה או פתרון לבעייתהאיטיות של ה USB תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני זוכר שב-ICQ 2003 היה אפשר לשלוח הודעה לכל רשימת המחוברים.... האם יש תוכנה שמאפשרת את זה ב-ICQ 5.1 ??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני אנסה לתאר את המצב למרות שהוא נראה בדיחה יש לי משתמש במסנג'ר שאני מצליח להתחבר אליו לצ'וטט וכל זה, אבל הבעיה היא שכשאני מוסיף אנשי קשר חדשים הם לא מתחברים, למרות שהם במצב און ליין באמת, אני לא מקבל הודעה על זה שאנשים מצרפים אותי וכך גם ההפך. זאת אומרת שיש אנשים שפשוט יש את האימיילים שלם אצלי והם לא מתחברים וגם כשאני פותח את החלון איתם והוא שואל אותי האם לצרף זה לא עושה שום דבר, סתם עושה שהוא חושב אבל לא עושה כלום עוד דבר שהלכתי אחריו, אמרתי לעצמי היוזר דפוק סבבה אני אפתח משתמש חדש, נירשמתי למשתמש חדש במסנג'ר אבל מה ? - אני לא יכול להתחבר בכלל יש את שתי השמנים האלה שמסתובבים אחד עם השני, שמתי את זה הלילה וזה פשוט עדיין המשיך להסתובב כשאני קמתי בבוקר ניסיתי להתקין מחדש א…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מחפש תכנה טובה חוץ מ-bsplayer תודה.
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע כל כך איך לנסח את הכותרת אבל עזבו... יש לי מדפסת משולב שכמעט 5 שנים (HP Psc 1315). היא מותקנת על מחשב שפועל בו windows xp pro sp3 x86. הרשת אצלי עובדת בסדר בבית. אבל שאני לוחץ דאבל קליק כדי להוסיף את המדפסת הwindows 7 x64 מבקש דריבר בקובץ inf. מי שניסה פעם להוריד דריברים מהאתר של hp או תמיכה מהם יודע עד כמה הם בעייתיים. טוב יש דריבר לvista x64 שהוא לא רק דריבר הוא תוכנה שלמה. התקנתי אותו במחשב (x64) ולקחתי את המדפסת כדי לראות עם היא פועלת. הכל עובד. אבל בכל זאת הwindows מבקש דריבר שאני רוצה להוסיף אותה בתור מדפסת רשת מאיפו אני ישיג דריבר inf? אפילו פתחתי את הקובץ exe בתור cab ולא מצאתי שם. יש אפשרות לקחת דריבר מותקן אצל windows ולהפוך אותו לinf? ללמי שחו…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-