תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כרגע זו הבעיה היחידה שבגללה אני נשאר עדיין עם 2.0.0.16 ,כל התחליפים שהוצאו פה בפורום נמצאו לא נוחים לי. עם מישהו יודע על עידכון או דרך כלשהי לגרום להם להפסיק להיות ברוגז אשמח עם ישתף את כל הכתה....
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקי היה לי קצת משעמם אז ציירתי את ה psp slim בצייר של חלונות. לא העתקתי כלום, ובגלל זה יצא לי הסמלים מעפן. עבודה של שעה וחצי. איך יצא?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ה-Internet explorer שלי כל הזמן נתקע, ורושם: Internet explorer has stopped working. אני מעוניין להתקין אותו מחדש, האם זה אפשרי כאשר אני עובד עם Windows vista ultimate? אני משתמש במקביל גם בפיירפוקס, אבל אני רוצה שגם ה-IE יעבוד לי. ד"א עשיתי כבר reset all settings וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש משהו כזה ? אני מריך מדיי פעם להוסיף טקסט לכל מיני תמונות ודברים פשוטים, אבל הצייר לא ממש ידידותי תודה!
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני עובד במסך עם רזולוצייה של1600 על 1050 ומאוד נח לי ככה מנסה במקביל להגדיל את גודל הפונט בתוכנת הדואר האלקטרוני לא הפונט של כתיבת ההודעה אלא הפונט של רשימת ההודעות קצת הסתבכתי עם זה - לא מצליח לשלוט על זה ??? מי עוזר ? THX
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים ואני משחק כמה משחקים כמו Bf2,crysis וכו', עד לפני שבוע בערך היה לוקח לי לטעון מפה נניח ב BF2 בערך 10 שניות, עכשיו לוקח 20 פתאום, לא יודע מה קרה. מישהוא יכול להגיד לי ממה זה נובע ?
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מתכנן להפיץ 1000 מגנטים של שירות תיקון מחשבים [ ראה נושא שנפתח בפורום כללי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354642.0 ]. והתקציב הוא נושא רגיש פה [ אין כסף ]. מצאתי בית דפוס בכפר סבא, שמוכן לעשות לי 1000 נגנטים ב-200 שקל (להבדיל מ-400-500 באזור שלי) אבל הוא אומר שבמחיר הזה, אני צריך להביא לו גרפיקה מוכנה. מה לעשות שפוטושופ זה לא הצד החזק שלי אז פה אתם נכנסים לתמונה, אני צריך את עזרתכם בעיצוב של הכ. ביקור שיודפס על מגנט ויחולק ל-1000 אנשים. אני מקווה שיהיה מספיק אנשדים נדיבים [ ומקצוענים ] שיהיו מוכנים לשים יד למטרה הנעלה הזאת, אז הנה הפרטים הטכניים: -------------------------- - גודל: 5/7 - תוכן: Some Name שרות תיקוני מחשבים תיקוני מחשבים שדדר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה ורואים הכל טוב חוץ מסרטים שאי אפשר לראות (פשוט מסך שחור) מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ואני צריך בשבילו דרייבר ללוח אם. בדקתי עם EVEREST Ultimate Edition ו CPU-Z את הדגם של הלוח וכל מה שהיה רשום שזה של HP ולא כל כך הבנתי מה הדגם... רשום שם גם A01 ו COMPAQ EVO.. לכן פתחתי את המחשב ומצאתי שרשום על הלוח P4B266-VMX ואחרי בדיקה גיליתי שזה של אסוס... אבל אצל אסוס אין כזה דגם בדיוק אלא : P4B266 , P4B266-C , P4B266-E , P4B266-M, P4B266-SE ואין לי מושג מה לקחת... בעקרון הכי חשוב לי זה דרייבר לכרטיס רשת כי אם יהיה לי חיבור לאינטרנט אני יוכל לחפש בעזרת התוכנה Driver Genius תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
http://ilanf.deviantart.com/art/Portal-turret-wip-95122609 אני עדיין עובד על זה.. צריך לתקן כמה דברים, להוסיף עוד פרטים קטנים וכו'... אבל לפני הכל, צריך להתקין שוב את אילוסטרייטור אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי את גרסה שמונה וזה כתב לי שיש עדכונים, אז סבבה הורדתי.. ואז פתאום זה כותב לי שחסר איזשהו קובץ bin, אז ראיתי שיש מן לינק כזה שמקשר לאתר שלהם בקשר לעדכונים, והיה שם מן הורדה של איזשהו קובץ, וראיתי שזה באמת קובץ מסוג bin, הורדתי ושמרתי סתם בתיקייה שבה נמצאת התוכנה בprogram files כי זה היה נראה הכי נכון לשים שמה, לחצתי שוב שיעשה תעדכונים, עדיין אותו הדבר - אומר שחסר לי איזה קובץ bin אז עשיתי התקנה מחדש של התוכנה, אבל עכשיו גם חסר לו (כרגיל) הקובץ bin הארור הזה, וגם זה עושה לי תאייקון המציק הזה שליד השעון שכאילו חסר לי אנטיוירוס והמחשב בסכנה, נו האייקון המלחיץ הזה..חח מישהו יכול לעזור? או לתת לי אופצייה לאיזשהו אנטיוירוס חינמי טוב אחר?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס טלויזיה הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1907 עם דיסק ההתקנה מגיע PowerCinema של CyberLink. הבעיה- לא רואים כלום. מה עשיתי? 1. חיברתי למחשב. 2. התקנתי דרייברים מהדיסק. 3. עדכנתי דרייברים מהאתר של Gigabyte. 4. חיברתי בשלוש תצורות- 4.1. שלוש בננות מהממיר של יס ישירות למתאם הComposite שמופיע בתמונה (בפינה השמאלית למטה). 4.2. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), וכבל בננה-SVIDEO, לכניסת הSVIDEO שעל המתאם. 4.3. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), ובננה אחת מהממיר לכניסת ישירות על הכרטיס (הכניסה האמצעית שרואים בתמונה). אני לא מקבל תמונה באף אחד מהמצבים. הממיר 100% דלוק ועובד- כשניסיתי לחבר מהאודיו ישירות לLine In של כרטיס הקול שמעתי הכל.…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי מה המצב אני מחפש תוכנה ל שמירת סרט מ y YouTubeל MPG כבר הורדתי תוכנה אחת ובסוף גיליתי שגודל הסרט nמוגבל ל 40 שניות בערך יש שם של משהו טוב חינמי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספיידרוור, כדי למצוא בעלי מקצוע בתחום מסוים- להבנתי יש תוכנות שמפעילים אותן והן מחפשות במנועי חיפוש כתובות דוא"ל שקשורות להגדרה שנותנים להן. א. האם יש בעיה חוקית עם תוכנות כאלו? ב. אילו תוכנות מומלצות לעבודה- מבחינת האמינות ואיכות המיילים שהיא מוציאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חזרתי הביתה וראיתי שהמחשב אחרי ריסטארט(כנראה עדכן עצמו והפעיל מחדש אוטומטית) ושמתי לב שהAVG אפור, ראיתי שזה לא מעודכן, עידכנתי ובאמצע העדכון זה נותן לי error שחסר לי קובץ bin כלשהו מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי. ברשותי אנטי וירוס AVG FREE 8.0.אני מעדכן אותו כמעט כל יום. עכשיו כשבאתי לעדכן,קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:A .bin file is missing הסרתי והתקנתי גרסה יותר חדשה שלו מאתר AVG ושוב קיבלתי אותה הודעה...כך שכרגע אני בלי אנטי וירוס ואני חושש לגלוש.מה עושים?..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה בבקשה נרו פריומיום 7 / Nero Premium v7.10.1.0 להורדה בתודה מתן
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה באינטרנט והתקשרתי ל014 (בזק נילאומי) בשביל לברר מה הבעיה והם אמרו לי שהייתה טעות אצלם ואני צריך לשים חייגן . עכשיו שמתי חייגן ואמרו לי שיש שם אנטי וירוס C SAFE . עכשיו זה לא נותן להיכנס לאתרים וזה מראה לי :אזהרת אבטחה" כי זה אומר לי שיש שם סוסים טרויאנים תולעים וכל מיני . האתר שהוא לא נותן לי להוריד ממנו זה GAMERS HELL אני מנסה להוריד את המשחק LINEAGE 2 . עכשיו יש לי 2 שאלות . 1. יש אפשרות לבטל את האנטי וירוס הזה ? 2. יש אולי איפשהו הורדה למשחק הזה ? כי באתר שלהם יש רק 2 אפשרויות אחת זה מהGAMER HELL והשנייה זה דרך אתר בתשלום. ולא אני לא נכנסתי לפורונו (זה לסוטים שפה ) .
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין משחק חדש שקניתי ובזמן ההתקנה מקבל הודעה: "שגיאת יתירות מחזורית בקובץ *****" ואז ההתקנה נסגרת גם כשאני מנסה להעתיק את הקובץ ידנית ל HD אני מקבל את ההודעה בזמן ההעתקה. האם זה אומר שהדיסק דפוק? האם יש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם, סימנתי בטעות פה באתר משהו, מה שגרם לכך שעכשיו נעלמה התמונה של הבורג, שאהבתי. עכשיו, שמתי לב שמכיוון שפעם השתמשתי בתמונה של הבורג גם למסנג'ר, היא עדיין שם, ומופיעה תחת "אפשרויות->תמונת תצוגה". השאלה היא - אתם יודעים אולי איך אני יכול להוציא אותה לקובץ תמונה ולשמור אותה? הקשיח שעליו היא הייתה מת, ואני מחפש נואשות איך לשחזר אותה. אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לכתיבת שברים פשוטים בתצורה של מס' מתחת למס', בשביל מורה ביסודי... אשמח לשמות תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה תצורת שני מסכים - ובגדול אחלה! מומלץ....!!! אלא מה - יש לי הרבה בעיות עם הפעלת מישחקים...למשל WOW לא מצליח להפעיל אותו במסך הראשי - כלומר הוא ניפתח אבל מצטמצם/מתכווץ לטאסקבאר גם אם אני מכבה את המסך השני או אף תוכנה לא פועלת שם שלא לדבר על זה שאני כן רוצה שיפעל שם דפדפן או תוכנת הדואר זה מיסתדר באופן ריגעי רק כשאני מאתחל את המחשב לאחר מיכן אם אני מנסה להפעיל שוב את המשחק - שוב אני לא מצליח כלומר המשחק פועל ברקע - אבל לא מצליח להביא אותו לפעולה על כל המסך מישהוא מכיר את הבעיה הזו ? איך פותרים את הבעיה? THX
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
התוכנה Xfire עושה לי בעיות כל כמה זמן היא מתנתקת ואז מתחברת מחדש מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה לינוקס שעובדת על VMWARE כרגע יש הקצאת שטח דיסק של 50 ג'יגה ואני צריך להגדיל את שטח המחיצה. יש איזו דרך לעשות את זה בלי ליצור VM חדש? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-