עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IlanF,

553 Sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts. מה זה אומר בעצם? איך אני פותר את הבעיה? המייל עובד, השרתים נכונים. האייפון שולח מיילים מהמייל הזה בלי בעיות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי כמות של תמונות ואני רוצה להקטין אותם עלמנת להעלותן,יש אישזהי תוכנה שיכולה להקטין יותר מתמונה אחת בו זמנית ? אה ועוד משהו,אני מחפש אתר חינמי להעלות כמות גדולה של תמונות,ככה לעשות לי אלבום שאותו אוכל לשלוח,מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. השאלה בכותרת בעיקר. יש לי רשימה גדולה מדי ל"קופי פייסט" פלוס תיקיות שאם אני מעתיק באופן רגיל הוא ניהיה ללינק כזה ששם כתוב המועדפים שבתיקיה. (וזה לא מה שאני רוצה) חשבתי שזה נושא מוכר ויהיה לזה סטיקי. אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by Hakiru,

משהו יכול להסביר לי איך אני מנהל את הלוגואים של הפורומים?, המערכת: Powered by Invision Power Board(U) v1.4 Final © 2005 IPS, Inc Translated and suited to Hebrew by IBHeb Staff ועל הדרך משהו יכול להביא לי מוד ליוטיוב בבקשה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  5. המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...

6. כתובת קובץ הפלאש היא בתבנית: http://www.$$$.com/$$$.asp?num=$$$&par=$$$.swf כאשר במקום סימני $$$ יופיעו שם האתר/שם הקובץ/מספר וכו'. כיצד אני מוריד את קובץ ה-swf למחשב?כשאני מנסה להכניס את הכתובת למנהל הורדות כמו getright הוא מנסה להוריד את הקובץ asp.$$$ אחרי שהקובץ אצלי, איך אני לוכד את הסאונד מתוכו לקובץ mp3/wav? (איזו תוכנה מומלצת?) תודה!!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

איך אני יכול להוסיף תוכנות שיותקנו אוטומטי, כולל סיריאלי? איך עושים זאת?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by daniel0089,

פתחתי סקר זה כי מעניין אותי לראות איך רוב האנשים מוחקים קבצים.. אני אישית משתמש בתוכנה your uninstaller 2008 שמוחקת לדעתי יותר טוב... איך אתם מוחקים? דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gif,

היי אני לא יודע איך זה הגיע אלי אבל גלשתי בפיירפוקס ופתאום נפתחה לי סימניה של אתר פורנו(לא לחצתי על כלום!)! מה זה יכול להיות?זה וירוס?אני חייב להעיף את זה! נ.ב עשיתי סריקת אנטי וירוס של קספרסקי והוא לא מצא כלום! תודה.

• 6 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by Skippy,

אהלן, התקנתי מחשב נייד עם וינדווס 2000, כדי להתחבר לאינטרנט יש לי כרטיס רשת אלחוטי ליואסבי מדגם: Planet WL-U351 הבעיה היא שבאתר הרישמי יש רק דרייברים ל-WL-U350 ול-WL-U356 ושניהם לא עובדים עם הדגם שיש לי (WL-U351) יש למישהו הצעה או מקום למצוא את הדרייבר המתאים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by davenos,

פירמטתי את המחשב , היו לי מספר מודים של EMULE ואני וגיביתי את כולם(לא את EMULE , את הCONFING )ואני לא יודע באיזה CONFING לבחור , לפי מה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  12. היתה לי תוכנה שמצאתי פה, שמנמיכים /מגבירים את הווליום דרך המקלדת אז יש עיצוב שונה מהברירת מחדל של Logitech. עשיתי חיפוש ולא מצאתי. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  13. שלום לכולם, לפני יומיים חדרו אלי מספר וירוסים במחשב ונראה לי שהצלחתי למחוק אותם עם האנטי וירוס שלי (Avira Antivirus), ולאחר מכן שמתי לב שאין לי את הלשוניות והאפשרויות של Desktop ושל Screen saver בתיקייה של Display ב- Control Panel. מה אני עושה ואיך אפשר להחזיר את הלשוניות האלה? תודה רבה מראש...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. אפשר להשים 2 סרטים על דיסק DVD ושבDVD נוכל לבחור אחד מהם ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rotman,

שלום חברים , יש לי סרט HD בקובץ שמסתיים ב MKV. אני רוצה לצרוב את הקובץ לדיסק כדי שאוכל לראות את הסרט ב DVD בסלון. איך אני עושה את זה עם הקובץ הזה? כמו כן , האם ה DVD יקרא אותו כפייל DIV-X רגיל או כמו DVD (אני שואל כי אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף כתוביות בעברית..) תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by shaygutman,

יש ברשותי מחשב נייח עם HD של 40G , כאשר אני בודק את תכולת הHD אני רואה כי הHD מלא לגמרי. ניתן לראות במאפיינים על ספריית WINDOWS כי הספריה תופסת כמעט 40G , אך כשאני בודק את התת ספריות תחת WINDOWS אני רואה כי כל הנפח של כל התיקיות\קבצים תחת ספרייה זו הינו רק 2G. משמע יש וירוס שמנפח תכולת הHD באופן תאורטי בלבד , כי מעשית אין יותר מ-5G על המחשב. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  17. תוכנה שהיא build אני יכול להתקין אותה על המחשב במידה והיא לא הייתה מותקנת לעולם אצלי במחשב הכוונה שלי האם אני חייב להתקין גירסה אחת לפני שהיא מלאה ואז להתקין את הbuild או שאני יוכל להתקין את הגירסת build בלי קשר

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. Started by shimon1,

שלום.. הורדתי משו שהיה מפוצל למספר קבצי RAR איך אני מאחד את כולם לקובץ המקורי? אשמח להסבר מפורט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי תמונה ברזולוציה של 3264X2448 ואני רוצה להמיר אותה לפורמט של המסך שלי שהוא 1680X1050. האם זה אפשרי ? תודה.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. לרגל קניית המחשב החדש רציתי לבדוק כמה אני מקבל ב3Dmark06. לאחר שהורדתי את התוכנה כמה פעמים ממקורות שונים, התקנתי אותה והזנתי את הסיריאל בשדה המבוקש בהתקנה נוצר מצב שכאשר אני מפעיל את התוכנה היא נתקעת (לאחר שמציגה את סמל החברה והוראה לחכות עד דקה). חיכיתי חצי שעה בכל אחד מהמקרים ושום חלון לא נפתח לי. :'( :'( :'( המפרט שלי: 4850 P5E Q9300 500GB 4GB 800MHZ CL4 525W ENERMAX XP 32BIT תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by Meshigne,

שלום,לאחר אינסופר נסיונות כושלים להוריד תוכנות להמרת וידיאו ולגלות את שהן מגבילות אותי בכל צעד שאני עושה,אני פונה אליכם בבקשה נואשת לעזרה במציאת תוכנת המרת וידיאו לאייפוד חינמית בלי מגבלות כאלה ואחרות.בבקשה תגידו לי שיש חיה כזאת.תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by GiZmo,

יש לי בעיה בסרטים, כאילו הפריימים לא מתחלפים חלק ויש סוג של ריצוד (בחלק מהתמונה). רואים את זה רק על דברים שזזים בסרט. הרקע בסדר גמור. קצת קשה להסביר...אבל אולי מישהו נתקל בבעיה דומה (משתמש ב Codec Pack CCCP, מדיה פלייר 10).

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום לכולם, הורדתי סרט ואני לא מצליח להפעיל אותו, צריך המצלה לתוכנה/קודק שיודע להריץ אותו. כנראה שאני צריך את להדליק את הקובץ בסיומת .map מצורפים סקרין שוטים של כל הקבצים שהורדתי. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

24. Started by Yaron-Cohen,

יש לי 2 מערכות הפעלה ואני רוצה לקחת את המועדפים ממערכת אחת לשניה... (שתיהם ויסטה, וזאת עם המועדפים לא עובדת).

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים