עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Impreza,

כבר כמה שנים שאני מתעסק עם כרטיסי AverMedia ולא הייתה לי בעיה כזו מעולם אני משתמש בכרטיס AverMedia Ezmaker 7 שמותאם לעבודה עם ווינדוס 7. הוא עבד טוב כמה חודשים ואז לא היה בשימוש. כשאני מנסה להמיר משהו למחשב, לא משנה מאיפה. מהממיר או ממכשיר וידאו אנלוגי אני רואה את התמונה כמו בקובץ שצירפתי. מין פסים כאלה. ניסיתי להסיר, לעדכן דרייברים, להחליף כבלים אך שום דבר לא עוזר. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  2. יש לי על מחשב תמונות בגודל 668KB ואני צריך להקטין אותן ל 250KB כדי לשלוח אותן. אני צריך תוכנה שתקטין את התמונות, ללא הורדה של כמות הצבעים.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by nivz,

התקנתי את התוכנה ויש לי את ה"דונגיל" שקיבלתי מסלקום התוכנה לא מזהה אותו ויש לי שם בConnection לבחור רק Cable ו- Infrared איך אני יכול לגרום לה לזהות את הBluetooth?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by emailaya,

אני מפתח תוכנת הימאליה - תוכנת דואר אלקטרוני בעברית מלאה. בקרוב אני רוצה להוציא גירסה חדשה מלאה בתוספות. אשמח לדעת האם יש פה מישהו/י שמוכנים לעבוד איתה ולדווח לי על בעיות או על רעיונות נוספים לתוכנה התוכנה כבר עובדת ופועלת אצל בטא טסטרים קיימים והיא עובדת כמו שצריך (לא לפחד מהעובדה שהיא בטא ) תודה מראש עמוס info@emailaya.co.il

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by LILIT,

:jump: שלום! הורדתי את הסרט ספיידרמן ולדאבוני אין תרגום.... ??? ??? ??? בבקשה תעזרו לי למצוא איפה יש תרגום לסרטים ואם אפשר בבקשה גם הסבר קצרצר איך להתקין את התרגום...בץודה מראש לילית :smoke:

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  6. תסתכלו מה קרה לי בעקבות בשימוש בספק ג'נרי... ראו הוזהרתם.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by Gohan,

אוקי , יש לי רשת אלחוטית מחשב עם כרטיס טלוויזיה וlaptop. אני רוצה שהlaptop יקבל שידור טלוויזיה דרך הרשת איך? תודה.

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by ilanti,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיודעת להמיר/לצרוב קבצי KAR ו MIDI לפורמט שה DVD יכול לזהות(כלומר פורמט DVD/VCD) בכדי שאוכל לארגן ערב קריוקי בבית אני מיואש ??? , מצאתי תוכנה שממירה את הקבצים לפורמט של CD-G שמותאם רק למכונות קריוקי מקצועיות או שאני טועה ומישהו יכול להעמיד אותי על טעותי. בכל מקרה כל פיסת מידע תעזור לי מחכה לתשובה ותודה מראש אילן

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום יש סירטון ביו-טיוב ואני צריך רק את הסאונד לצורך עבודה שאני צריך להגיש. יש למישהו מושג איך ניתן לשמור על המחשב רק את הסאונד בפורמט MP3 (למשל)? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  10. איזה מהם יותר מהיר יותר איכותי עם יותר פ'צרים?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  11. Started by malikl,

שלום לכולם ניסיתי לשות חיפוש ברשת ולא מצאתי משהו ספציפי. יש לי סרט DVD בסיומת VOB. אני רוצה לערוך את הרול - AUDIO שבסרט. המליצו לי על התוכנה VirtualDubMOd אבל לא ממש התסדרתי איתה. אם משהוא יכול לעזור לי למצוא מדריך את לכתוב בקצרה איך אני יכול לעשות את זה אני ממש ישמח

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by SEFi,

מה התוכנה הטובה ביותר לצריבת מוזיקה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  13. מישהו יכול להסביר לי כיצד משתמשים בתוכנת התרגום סרטיםSubSync שבעזרתה ניתן ליצור כתוביות לסרטים... בתודה מראש... ???

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

התקנתי תתוכנה היום והיא פשוט לא זזה! מורידה במקס על 8 ! יש לי אחד וחצי אינטרנט יש לי מודים ואין לי פייראול אפילו ביטלתי את של הWINDOWS לקבוץ יש הרבה זורעים ומקורות ! כמה זמן צריך להשאיר דולק את התוכנה עד שתבצור מהירות ? יש אולי מדריך איך להגדיר נכון תתוכנה?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  15. יש לי את הAcronis הגירסא האחרונה... 1) יש את הגיבוי של ה System state. שזה כעיקרון מגבה את כונן C נכון? עכשיו אני יודע שלWindows 7 יש עוד כונן שהוא יותר של 100 מגה. מה בקשר אליו? 2) עכשיו מה ההבדל בין System State backup ל Disk and partition backup? שם אני יכול בעצם לבחור איזה כונן אני רוצה לגבות. אבל ת'אכלס מה שחשוב לי זה כונן C. ובכונן C מעבר לווינדוס והגדרותיו, מותקנים לי תוכנות ומשחקים כמו נרו דימונד טולז, BS PLAYER וכו'. האם הוא מגבה אותם בsystem backup? ומה בקשר לדרייברים של כרטיס מסך ATI CATALIST ועידכונים של הווינדוס? כעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה גיבוי נקי אחרי פירמוט. יענו להתחיל מחדש. 3) עוד שאלה... נגיד והמחשב שלי עכשיו יש עליו תוכנות ומשחקים והכל. ועכשיו אני …

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  16. Started by lordgod,

מישהו ממליץ ?(אני מתכוון למי שיש לו נסיון עם הדפדפן ונכנס לאתרים מפוקפקים ,עם פיירפוקס אפשר חופשי...לא יודע מה עם דפדפנים אחרים...)

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  17. שאני לוחץ על בחירת הסמיילים המסנג'ר ניתקה לכמה דקות, ואז מופיע לי רשימת הסמיילים. זה באג ידוע?מה עושים נגד זה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  18. טוב אז אני בן 17, מעצב פה ושם... הכרטיס: http://artista67.deviantart.com/art/symbolic-card-124896889 אין צורך לבאס אותי אני יודע שזה לא מרשים אבל זה מה שקורה כשמשעמם - בגרות בתנ"ך.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by frh,

איך אפשר לפתור את הבעייה הנ"ל ברגע שאני מוריד קובץ אקרובאט הוא פותח לי את התוכנה ולא רואים שום דבר במסך

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by zabal12,

אני מחפש תוכנה שתשפר את המהירות של כתיבה והעתקה של DOK שמתחברים דרך יציאת USB . ? מכירים משהו ?

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  21. כשאני מפעיל איזה סרט במדיה פלייר הכל עובד מצויין, אבל ב Bsplayer לא רואים תמונה למרות שיש סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  22. שמעו אנשים הורדתי את הגירסה החדשה עם התיקון וההורדות פשוט לא זזות לי ניסיתי גירסה אחרת אותו הדבר רציתי להפעיל AZURES עושה לי בעיה של JAVA איך מסדרים את הבעיה של JAVA ועם מישו מכיר EMULE טוב או תוכנה אחרת טובה שיתן המלצות תודה אנשים עם מישו עוזר לי הוא גדול

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  23. בניתי פרגולה בSKETCHUP ומצאתי תוסף מעולה (לפי עבודות של אחרים) לרינדור הנקרא SU PODIUM. מה לא מובן, זה החוסר אופציות הטוטאלי לכיוונים ומיקום האור והתוצאה יוצאת לא משהו וגם חסרים פרטים. יש משהו שאני מפספס או שזה תוסף בעייתי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by tripto,

שלום.. אני צריך לדעת האם יש אפשרות להעביר את הספר טלפונים של ה\winfax ממחשב אחד למחשב אחר ואם כן אז איך עושים זאת.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  25. Started by Vega,

שלום, אני רוצה להתקין ווינדווס 98 על מחשב שקיבלתי, ואין לי מאיפה להשיג fdisk, מכיוון שהboot disk של windows xp לא כולל את התוכנה (למיטב ידיעתי). אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר שממנו אוכל להוריד את התוכנה, או אם תשלחו לי במייל (oavinoam@hotmail.com) אגב, יש לי PM7 אבל אני צריך את אף-דיסק ספציפית --Vega

• 2 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.