עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Arile,

סופש טוב, התקנתי את התכונה אני יודע שהיא די גרועה ופרימיטיבית אבל בכל זאת זה מה שיש כרגע. בעיה אחת שאולי אפשר לפתור - התוכנה מסתנכרנת מה GMAIL שלי. למרות זאת, היא לא מורידה את התמונות יחד עם המלל ככה יוצא שאני רואה את המייל אבל בלי הפלאש והתמונות שאיתו וזה די מעצבן. יש דרך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by Omerole,

אני צריך אחת,יש לי הרבה שירים ואני רוצה למיין שיהיה לי יותר קל באיטונס. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  3. יש לי שני הארדיסקים במחשב: אחד 500gb למערכת הפעלה ותכנות, והשני 1tb לdata. מה שאני צריך זה תכנת גיבוי שיכולה לגבות את הכונן 500gb, ולשחזר אותו בקלות ובמהירות מקסימלית במקרה של נפילה. מאוד חשובה לי יעילות, מהירות שחזור, יציבות, תאימות לWin7. ורצוי שהתכנה תהיה קלה ידידותית וחינמית (אם אני לא מבקש יותר מידי.)

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  4. כל פעם שאני מוריד משהו מתוכנת ביטרונט האינטרנט מתנתק אחרי בערך 10 דקות ואני צריך לעשות ריסט למודם ניסתי להוריד עם התוכנות : µTorrent , TLN-Torrent , BitComet ניסתי גם להוריד מאתרים שונים קבצי טורנט שונים גם אחרי שעשיתי פורמט יש עדייו את אותה הבעיה שאני מוריד מאמיול\http\ftp וכו' אין ניתוקים. לפי מה שנראה לי הבעיה היא לא אצלי אלא אצל ספקית האינטרנט שלי - בזק הם אומרים שלא... לפני שאני מתקשר אליהם שוב רציתי לדעת אם מישהו יודע מה אפשר לעשות ? ואם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת , ואם כן מה ספקית האינטרנט שלו ? תודה

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by DeadByDawn,

הרגע סיימתי להתקין WinXP Pro SP2. ומסתבר שכאשר אני נכנס לאתרים שיש בהם Applets של JAVA,הם לא עובדים. מה אני אמור להוריד כדי לסדר את זה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  6. תוכנה קלה שניתן לעבוד בה בקלות לערוך קבוצות ללא בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  7. Started by Clicker7,

שלום ! מישו אולי מכיר תוכנה שאפשר לנהל דרכה תחרות לפי "עץ בתים" הכוונה שלי שיהיה אפשר להכניס שמות של מתחרים ,קבוצות, משקלים גיליים וכו'.. לפי הנתונים האלה התוכנה תסדר לבד את הבתיים וכשמישו מנצח אז היא מעלה אותו לשלב הבא .. ?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by buzz man,

יש לי בעיה מעצבנת... ה-FF משום מה שאני פותח את דואר וואלה לא פותח את כול הדף,חסרים שמות וגם אי אפשר לשלוח מייל מ FF בוואלה.... רציתי לדעת האם יש תוסף או משהו אחר שיכול לפתור את הבעיה? בEXPLORER האתר דואר של וואלה עובד מצויין ולא עושה בעיות. צירפתי תמונות של ה-FF והIE שתראו את הבעיה,הראשונה היא הבעיתית והשניה היא התמונה של ה IE. מי שיכול לעזור.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  9. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  10. ^^^^ ניסיתי עם כל הקודקים שאני מכיר FF HAALI CCCP K-LITE VLC MPC פשוט כלום. נאדה. אבל מה, אחרי שניסיתי עם WMP 9, הסרט עבד אבל אי אפשר להעביר קדימה לנקודה שאני רוצה מפני שאז יש אותו מסך שממנו הסרט הפסיק ואז נוצר מצב שאני לא יכול להעביר קדימה ואחורה, לשבת כמו טמבל ולא יכול לגעת בכלום. למישהו יש הצעה? פתרון? כל דבר התקבל בברכה, swg

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  11. לבעלי לוחות ASUS, איזו תוכנה יותר מדוייקת, ה- ASUS PC Probe או ה-MBM ?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע מתי הולך לצאת סרביס פק 3 לווינדואס 2000 ???

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by compman112,

שהתקנתי את הלוח אם שלי Lan party UTnf4 ultra-d הדרייברים היו כוללים את הפירוול הזה, ואני משתמש כרגע בפירוול אחר, כדאי לי למחוק אותו? אם כן איך? כי לא מצאתי את האפשרות למחוק את זה. תוןדה

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by tomer_et,

אני מחפש תוכנה שמבצעת מחיקה יסודית של כל החומר הלא נחוץ במחשב. כזאת שגם עוברת מספר פעמים על השטחים שאמורים להיות ריקים ו"מנקה" גם אותם. פעם הייתה לי כזאת אבל אני לא זוכר את שמה. כשהייתי משתמש בה - גם אם הייתי בטוח שמחקתי את כל הזבל ועברתי עם יישום הניקוי של WINDOWS תמיד היא הייתה מצליחה למצוא עוד איזה 100-200 מגה מיותרים... אשמח אם תוכלי להמליץ לי על תוכנה מהסוג הזה. תודה מארש.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  15. הורדתי את הקובץ מהאתר של אדובי ואני מקבל הודעה על encountered errors מה עושים?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. זה בא בTAR ובתוכו זה קובץ img. איך לצרוב את זה, ואיך אפשר אם רוצים להוסיף לדיסק כתוביות?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by blackbimer,

וגם שני ניכנס לעמוד הבעיות והפתרונות שהתוכנה מפנה אותי אליו אין תשובה לבעיה הזאת מישהו יודע? כתוב לי שהקטבץ פגום. א הורדתי עוד פעם את הסרט (130 mb) ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול ללעזור הסרט הוא .... די כחלחל של טרה פטריק (virtual sex-tera patrick) מומלץ !

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  18. התחלתי לכתוב מסמך בWORD וכל פעם שמזערתי אותו והגדלתי אותו על כל המסך הוא מבצע כמו ריענון של Desktop, זה קורה גם כשיש מסמך דיי גדול ומדפדפים עם הגלגלת הוא גם מבצע ריענון כזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה??

19. Started by ben060,

אז ככה: מידי פעם כשאני עובד עם המחשב מופיע לי ההודעה הזאת: (ראו תמונה) כשאני לוחץ על ביטול אני מקבל את המלבן התחתון. נראה לי שזה רוגלות שיושבות על המחשב. לצורך ניקיון המחשב הרצתי את ADAWERE אבל זה עדיין לא נעלם. כשאני רוצה להיכנס לרגיסטרי הוא גם את זה לא נותן לי הוא כותב: אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך, ולאחר כמה שניות הוא מעלים מעצמו את ההודעה. יש לי הרגשה שזה וירוס או משהו כזה. מה אתם מציעים לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  20. היי נתקלתי בהודעה הזו כשניסיתי להתקין uTorrent איך אני מסיר/מתקן את הדבר ? והאם זה קשור לזה שהאימיול וכל תוכנת טורנט שניסיתי מתנתקים אחרי 10 דק' תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by FireStar,

היי שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה להפוך קובץ מסוג Mov ל-Avi.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  22. אוהבים עיוות תמונות? רוצים להפוך ת'אנשים ליצורים מפחידים מצחיקים ומעוותים? או סתם בשביל השעשוע לצלם חבר , להעביר ת'תמונה שלו למחשב ואז להתעלל בה? למה אתם מחכים הורידו עכשיו את התוכנה הכי מבוקשת בתחום עיוות התמונות - Kai's Super Goo הנדירה להורדה ולוקח שנים עד שמחפשים אותה באינטרנט להורדה לא רק שתוכלו לעוות ת'תמונה אלא גם תוכלו לגוון את העיוות מתוך מבחר רחב של גוונים וגם תוכלו להתעלל בה עוד יותר עם אפשרות מיוחדת לשינוי כל דבר בה החל משינוי צורות והגודל של חלקי הראש והפנים של האיש בתמונה ועד להוספת פריטי לבוש מצחיקים לאותו האיש הזה בנוסף התוכנה מביאה איתה כמה דוגמאות של תמונות מוכנות של אנשים באותה האפשרות הזאת עם או בלי בפרטי לבוש שכל מה שנישאר לכם לעשות : לעוות אותן ו…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  23. למה זה ככה? ניסיתי איזה 6 תוכנות ובכולם כשאני מצלם ואז יוצא מהתוכנה ונכנס ל"צייר" אז התמונה בורחת לי והכל נראה כזה שחור! מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by Inzagi,

שלום, אני משתמש בווינדוס XP, כבר הרבה זמן יש לי בעיה שכשאני פותח את מנהל המשימות ומסתכל ב"תהליכים", יש המון יישומי svchost.exe פתוחים. מיותר לציין שזה צורך הרבה זיכרון ומאט את המחשב. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים