תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מריץ על המחשב ווינדוס XP עם SP3 כשאני משתמש בmovie maker ( גרסה 2.1) אני יכול ליבא קבצים לתוכנה אבל כשאני מנגן את הקבצים מתוך הstoryboard אני לא יכול לראות כלום. יש אודיו אבל לא וידיאו או תמונות. לעומת זאת כשאני מנגן את הקובץ מתוך החומרים ( החלון שבאמצע התוכנה) הכל עובד מצויון. חוץ מזה אני גם לא יכול לשמור שום דבר שיש בו וידיאו או תמונות. שוב- רק אודיו. מה נסגר עם התוכנה? חשבתי בהתחלה שזה הcodec או משהו אבל חבר שלי משתמש בדיוק באותו חבילת codec (שהיא דרך אגב CCCP ) והכל עובד לו מצוין. למישהו יש פתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
זה החל בשבוע האחרון, אחרי כמה זמן שהתוכנה עובדת כשאני מגדיל אותה מהחלון למטה נהיה לי מסך שחור על התוכנה והיא מפסיקה להוריד... משהו יודע מה הבעיה? אני מעדיף שלא למחוק אותה ולהתקין שוב בגלל שיש לי כל מיני הגדרות של התוכנה שאין לי כח להגדיר שוב.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש סירטון ביו-טיוב ואני צריך רק את הסאונד לצורך עבודה שאני צריך להגיש. יש למישהו מושג איך ניתן לשמור על המחשב רק את הסאונד בפורמט MP3 (למשל)? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנה חופשית שתקליט תזוזות ופקודות מקלדת עם תמיכה בעברית (ע"מ לבצע פקודות מאקרו) דרושה תוכנה חופשית אשמח להמלצות ממי שהשתמש. תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי PowerPoint לקבצי וידאו כדי שאני יוכל להציג את המצגת בתור קובץ וידאו אני צריך שהתוכנה תעבוד על וינדוס 7 ואם אפשר שתהיה בלי וירוסים בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ביצעתי אימג' לכונן C ואח"כ הגדלתי את כונן C על חשבון כונן D. כאשר באתי לבצע שיחזור של כונן C לא הצלחתי לבצע זאת. האם שינוי גודל המחיצה (הגדלתה ולא הקטנתה) לא מאפשר לבצע את שיחזור המחיצה באמצעות קובץ האימג' שבוצע על המחיצה לפני שינוי גודלה?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום. יש תוכנות שתואמות את אופיס 2003 ולא תואמות את אופיס 2007 שיש בה הרבה אופציות אבל קשה לפעמים ומבלבל את העבודה עימה, מה שיותר קל לעבוד עם אופיס 2003
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
:jump: שלום! הורדתי את הסרט ספיידרמן ולדאבוני אין תרגום.... ??? ??? ??? בבקשה תעזרו לי למצוא איפה יש תרגום לסרטים ואם אפשר בבקשה גם הסבר קצרצר איך להתקין את התרגום...בץודה מראש לילית :smoke:
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם אודיגו . המחשב "נחתך" לי לפעמים - כלומר פתאום המסך נכבה ואין אפשרות לעבור עד אשר מבצע RESET . הציעו לי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש . לא מצליח להסיר - מבקש קובץ INSTALL.LOG ןלא מוצא . נא עזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
במחשב שלי היתה מותקנת מערכת חלונות WINDOWS 98 לא מזמן החלפתי לWINDOWS XP ואני צריך תוכנה שתעבוד בWINDOWS הכרטיס שליח FLY 2000 ויש לי תוכנה טובה אך היה לתקופת ניסיון ואני לא מבין למה יצרני החברה לא מספקים תוכנה טובה גם לחלונות XP אז רציתי הצלצות או קישורים לתוכנות טובות או שמות מה שיש לך תודה..................
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איך אני מוחק תוכנה לצמיתות?? ככה שלא יהיו שאריות שלה או כל רמז שהיא היתה על המחשב.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו כך שאני אוכל לראות אותו ב DVD . השאלה היא אם צריך להפוך את הקובץ לפורמט SVCD או VCD או שאפשר לשנות בתוכנת נרו 6 שברשותי????? ואם יש צורף להפוך פורמט אפשר מדריך??? תודה רבכה..
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על שני מחשבים (נייד ושולחני) בשניםה אני משתמש ב-OUTLOOK מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת סינכרון בינהם (בשני המחשבים אני עובד על אותם חשבונות EMAIL), ואני רוצה שה-INBOX בשני המחשבים יהיה זהה. אם מישהו מכיר תוכנה ל-OUTLOOK 2003 או אפילו ל-OUTLOOK 2007 תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אז ככה, לא יודע איך ולמה - לאנטי וירוס שלי פג התוקף, אחרי כמה דקות המחשב עשה ריסט לעצמו - כל פעם שאני נכנס אחרי 10 שניות המחשב מאתחל את עצמו. אז רציתי לשאול, האם הגורם יכול להיות וירוס/זבל כלשהו? כי אני לא ממש יכול לעשות משהו..
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כשאני מפעיל איזה סרט במדיה פלייר הכל עובד מצויין, אבל ב Bsplayer לא רואים תמונה למרות שיש סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
איזה תוכנות מומלצות לסרטים?? חיתוך, הכנסת תרגום לצמיתות,המרה.....???? במיוחד חיתוך סרטים אבל תוכנה שמוציאה את הסרט שלם בלי תקיעות וכאלה ממש לחתוך באמצע.......??? תודה רבה לכל מי שמגיב
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים (מאוד יפים) עם Opera 9 החלטתי לחזור קצת ל Firefox לגירסה 2 RC1 יש דיון דיי גדול לגבי כל התוספים המומלצים אבל אף אחד לא מדבר על התוספים שהורסים לך את דפדפן הפאר שלקח לך כל כך הרבה זמן לבנות! הרי למצוא מי מהתוספים גורם לבעיות זאת בעיה לא קטנה.. אני ניתקלתי בכמה וכמה כאלה, הראשון שעולה לי לראש הוא MediaPlayerConnectivity אמנם התוסף טוב בפני עצמו ועושה את העבודה אבל ממה שחוויתי הוא האט לי את המהירות בצורה ניכרת בישומים הפשוטים בתוך הדפדפן, לדוגמא קליק ימיני בתוך עמוד לקח לי 2.5 שניות כשהתוסף הזה היה מותקן. *חשוב לציין שמדובר בגירסה 2 של Firefox ולא כל התוספים מותאמים למרות שגם ב 1.5 אני זוכר את ההרחבה הזאת כארורה. אני אשמח לשמוע על עוד תוספים שהאכילו אותכם מר…
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
פשוט דברים שאני מצלם מהפלאפון או מקליט נשמר בסיומת הזו ואין לי מושג איך פותחים אותם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים, בשניהם מערכת ויסטה. לפני מספר שבועות רכשתי רישיון עבור התוכנה YOUR INSTALLER 2008 קיבלתי קוד חוקי, התקנתי במחשב שבסלון, ועד כאן הכול בסדר. אלא מה, מכיוון שגם במחשב השני התחיל להיות אצלי "סלט" ,החלטתי להתקין את התוכנה גם שם. שלחתי מייל ליצרנית כדי לשאול אם הדבר אפשרי, והם ענו לי בשלילה, אבל תמורת תוספת 20 דולר, אוכל לקבל קוד עבור מחשב נוסף. עניתי להם שזה מקובל עליי, אבל לא קיבלתי מהם כל תגובה. חזרתי על ההודעה שלי 3 פעמים, ושוב ללא כל תגובה. לפתע גילתי אצלי בתיקיית הדואר ספאם, מייל נוסף מהחברה שכולל שני קודים, שונים לגמרי מהקוד שקיבלתי בהודעה המקורית. ניסיתי להתקין את התוכנה כדי לבדוק האם אחד מהקודים האלה יתפקד כהלכה, אבל משום מה התוכנה כל הז…
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לצילום המסך, פשוטה וקלה, שתפעל ברקע מבלי שישימו לב אלייה, וכאשר אני ילחץ print screen במקלדת , כמה פעמים שאני ארצה , אחד אחרי השני כל כמה שניות -הוא יזכור את כל הצילומים בממורי, ולא רק את האחרון שלחצתי, וידביק את כולם בצייר או משהו בסגנון[u/] האם יש דבר כזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בדיוק כמו בתמונה http://img518.imageshack.us/img518/1940/popexpww4.png , יש תוכנה שמאפשרת את זה?
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם התוכנה, אני חושב שזה קשור אליה לפחות, שלעתים בזמן שהיא רצה או לאחר שאני מכבה אותה אז מופיע לי מסך כחול ואז אני צריך לאתחל. זו בעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שמי שמקבל את המייל יראה בעמודה של שם השולח את השם שלי. (זה בשורה של שורת הנושא של המייל)
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מחפש driver ללוח ג'יגה בייט ga 81915p, לא מוצא באף מקום, מישהו יכול לעזור ??? תודה לעוזרים ושבוע טוב .........
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כמה קבצי archive ואני מעוניין לאחד אותם לקובץ אחד ובנוסף שלא יהיו לי בקובץ שאצור קבצים כפולים. כיצד עושים זאת ? ? ? אני משתמש בתוכנת Outlook 2003 במערכת הפעלה XP.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-