תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אוקי , יש לי רשת אלחוטית מחשב עם כרטיס טלוויזיה וlaptop. אני רוצה שהlaptop יקבל שידור טלוויזיה דרך הרשת איך? תודה.
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום יש לי בערך 50GB של שירים כולם מסודרים בספריות לפי:אומן-אלבום-שיר אבל שאני מכניס את הכל לאיטונז (IPOD מה אפשר לעשות) לא הכל יוצא מסודר וזה כי לא לכל השירים רשום בתוכם את האומן והדיסק אז שני שאלות: 1.איך אני מסדר באיטונז את השירים שלי כמו הספריות שלי ולא סתם הכל ברשימה אחת ארוכה 2.יש אולי תוכנה שיכולה לסדר את כל המוסיקה במחשב ולסדר את השמות של השירים ואת המידע שיש בתוך הקובץ? מה שבקיצור אני מנסה לשאול זה איך אני מסדר 6000 שירים כי ידנית אחד אחד זה לא אפשרי מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מישהו יודע על פילטר ביוטיוב שיכול לסנן סרטונים שבאים ממשתמשים מסויימים (RayWilliamJohnson DuduAharonOfficial OmerAdamOfficial) אפילו plugin לFirefox יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
הורדתי היום מס' קבצי ACE ולהפתעתי כשבאתי לפתוח אותם התבקשתי לרשום סיסמה. עזרו לי אני לא יודע מה הסיסמה האם יש איזה תכנה חזקה במיוחד ש תוחל לפצח את הסיסמה?
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לשות חיפוש ברשת ולא מצאתי משהו ספציפי. יש לי סרט DVD בסיומת VOB. אני רוצה לערוך את הרול - AUDIO שבסרט. המליצו לי על התוכנה VirtualDubMOd אבל לא ממש התסדרתי איתה. אם משהוא יכול לעזור לי למצוא מדריך את לכתוב בקצרה איך אני יכול לעשות את זה אני ממש ישמח
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה קטנה במחשב. Windows XP SP2 Herbew אחרי שה-Windows עולה ואני מתחבר לאינטרנט , ה-Taskbar פשוט קופא ולא מגיב ללחיצות של העכב והמקלדת , אני יכול לגשת רק לאייקונים שנמצאים על השולחן עבודה ולפעמים גם זה לא. אחרי כמה דקות , המחשב פשוט "משתחרר" ואפשר לעבוד כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה!! מעבד:423 Pentium 4 1.5Ghz לוח: ASUS P4T ASUS V7100 Geforce 2 64 MX-400 2x128mb RDRAM
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
התקנתי תתוכנה היום והיא פשוט לא זזה! מורידה במקס על 8 ! יש לי אחד וחצי אינטרנט יש לי מודים ואין לי פייראול אפילו ביטלתי את של הWINDOWS לקבוץ יש הרבה זורעים ומקורות ! כמה זמן צריך להשאיר דולק את התוכנה עד שתבצור מהירות ? יש אולי מדריך איך להגדיר נכון תתוכנה?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק BF2 כבר שנתיים, ועד כה הוא עבד ללא בעיות. לאחרונה רכשתי מסך חדש (Flatron L1760TR) ולאחר שחיברתי אותו ניסיתי להיכנס למשחק. לאחר שלחצתי על האייקון של המשחק המסך נעשה שחור לכמה שניות, ולאחר מכן המחשב החזיר אותי לדסקטופ. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, אך ללא הועיל. עד כמה שזה לא נשמע הגיוני שמסך גורם לבעיית תכנה, אין לי הסבר אחר לבעייה. כל שאר המשחקים במחשב שלי פועלים בסדר גמור, וכאמור זו הפעם הראשונה שבה יש לי בעיות עם BF2. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הגיע הזמן שסוף סוף אדוב תתמוך ב 64ביט. מומלץ לעדכן, מי שיש לו 64ביט שיתקין גם את 32ביט וגם 64ביט לשני סוגי הדפדפנים. לדאוג ששום דפדפן לא רץ ברקע בזמן הסרה והתקנה מסיר ה FLASH לניקיון מלא מומלץ לפני שמתקינים : http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/uninstall_flash_player.exe גירסאות ה 32ביט למערכות לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_activex_091510.exe לדפדפנים FIREFOX, CHORME, OPERA, SAFARI : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_plugin_091510.exe גירסאות ה 64ביט למערכות 64ביט בלבד לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב עם חלוקה של ההרד דיסק.ההרד דיסק (250G) חולק לשני חלקים בצורה שווה (כונני C ו-D). מערת ההפעלה כמובן יושבת בכונן C והיא תופסת כמובן רק חלק קטן מאוד הכונן זה. מכיוון שאני מעוניין שבכונן C תשב רק מערכת ההפעלה ובכונן D כל קבצי ה- DATA (אני לא רוצה שבאותו כונן תשב לי גם מערכת ההפעלה וגם קבצי ה-DATA) אני מעוניין להקטין את כונן C ולהגדיל את כונן D. האם יש תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שאני לוחץ על בחירת הסמיילים המסנג'ר ניתקה לכמה דקות, ואז מופיע לי רשימת הסמיילים. זה באג ידוע?מה עושים נגד זה?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום רב הייתי שמח לדעת כיצד חוסמים חלונות קופצים ופרסומות בIE9. בטח רובכם יכתבו לי את השיטה של לבחור "חסום מרבית החלונות.." זה עוזר אבל לא מספיק. אשמח לשמוע על עוד דרכים. תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
אם מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד את התוכנה, אנא ענה לי.. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני לא הבנתי משהו בקשר לתוכנה הזו שעושים גיבוי לדיסק איך אפשר לעשות גיבוי אם אין מקום בשאר המחיצות בבקשה\ עזרה למבינים
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אחרי שאני מפעיל אותה ומקיש סיסמה, התוכנה נתקעת (מנצלת 99% CPU), ולא מגיבה. סימן הפרח לא "מסובב" (לפני התחברות בד"כ מסתובב עד שמתחבר). הסרתי/התקנתי פעמיים. לא עוזר, אותו דבר. עשיתי SYSTEM RESTORE - לא עזר. : עוד רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי המלצה לתוכנה שמשמשת כתחליף לתוכנת הסייר של ווינדוס שלי שהפסיקה לעבוד לי כמו שצריך !!! בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כמובן שלא שמעתם את השם הזה מזמן...ICQ. אני מחפש תוכנה שיכולה להעביר את קבצי ההיסטוריה (bdf) - של תוכנת icq 2003b לקובץ html \text \ xml או כל פורמט אחר שניתן לקרוא. למה? כי מעולם לא כתבתי יומן וממש מעניין אותי מה קבור שם בקבצי ההיסטוריה. אחרי חיפושים אינסופיים...די נואשתי. התוכנה הטובה ביותר לכך היא ללא ספק Belkasoft ICQ Analyzer. תוכנה קטנה וישנה מאוד שעושה את העבודה מעולה, אך מוציאה רק עשר הודעות לאיש קשר בגרסת הדמו. כדי לשדרג לגרסה המלאה צריך סריאל שעולה לא פחות מחמישים דולר. גם אימיילים לחברה לא עזרו לי להשיג הנחה. אודה לכם אם תוכלו לעזור....האם אתם מכירים תוכנה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אילו סרטי אנימציה עשו בעזרת מאיה ואיזה בעזרת 3ds max ??
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אם יש תיכתובת ארוכה אבל אני רוצה להדפיס רק מייל ספציפי. כיצד? פתרון כושל: אם אני מסמן את הטקסט שאני מעוניין להדפסה, ומנסה לבחור באפשרויות הדפסה "הדפס בחירה": אז גיליתי שאין את האופציה הזו באוטלוק כמו שיש אאותה באקסל או וורד
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים פיירפוקס הפסיק לעלות לי. אני רואה שנפתח פרוסס אבל הוא נסגר כעבור 1-2 שניות. ניסיתי התקנה מחדש של מספר גרסאות, מחיקה של כל התיקיות והקבצים הקשורים לתוכנה מהמחשב- ולא עזר. מה אפשר לעשות? לעיתים אני מקבל הודעה 'The program is not properly configured and should be reinstalled' תודה
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש winpeאו משהו דומה על דיסק עם boot כאשר הוינדוס לא עולה אני מחפש משהו פשוט שצריך להוריד לצרוב אותו כ-image לשנות בביוס והדיסק עולה הורדתי כמה ותמיד כשאני בוחר וינדוס מהרשימה הוא נותן לי הודעת שגיאה מחפש משהו תקין הפעם כי אני צריך את זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום...התקנתי את התוכנה DANCE eJay6 על ההתחלה שמעתי איזה דאנס יפה שהיה בתוכנה כבר... אבל אני צריך עזרה...מישהו יכול להגיד לי איך אני בונה דאנס ושומר אותו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-