עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eyal,

נורטון 2000 עובד עםXP :AR15: דחוף!!!

2. שלום! יש לי כבר כמה זמן סדרה של רקעים למחשב ברזולוצית 1280 על 960 ולי יש מסך 20" רחב (1680 על 1050), התמונות שאני רוצה לשים בתור רקע (המזוכרות מקודם) - נמתחות. מישהו יכול להגיד לי כמה אני צריך לחתוך מגובהן של התמונות בכדי שיתאימו לי לרקע במסך? תודה רבה.

3. Started by max74,

הלוח של ga-7zxe מעבד 1300 amd duron זכרון 2x512mb .שמעתי שיש תוכנה שמתאימה ללוחות של gigabyte .תודה לכם

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by FireStar,

היי שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה להפוך קובץ מסוג Mov ל-Avi.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  5. אם יש תיכתובת ארוכה אבל אני רוצה להדפיס רק מייל ספציפי. כיצד? פתרון כושל: אם אני מסמן את הטקסט שאני מעוניין להדפסה, ומנסה לבחור באפשרויות הדפסה "הדפס בחירה": אז גיליתי שאין את האופציה הזו באוטלוק כמו שיש אאותה באקסל או וורד

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

אהלן, חשבתי שכול אחד יכול לעלות לכאן דברים שהוא עשה ולא צריך יותר ואנשים יכולים ללמוד מזה משהו,אני אתחיל,אני מעלה עיצוב שפעם התחיל את דרכו מקשקושים של שעמום ואיך שהוא הגיע לזה,לא משהו כי אני חלוד אבל בכול זאת נחמד. מקווה שתמשיכו גם,בהמשך אני אעלה כמה עיצובים נוספים שלי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  7. קצת מעצבן אותי שאם אני מעביר את השפה לעברית (למשל כדי לכתוב בפורום) ואז פותח חלון/טאב חדש, ובא לכתוב URL כלשהו, יוצא לי עברית, כי אני שוכח להחליף שפה. היה נחמד מאוד אם היה תוסף ל-FF (ומכל הדפדפנים מתאים לו שיהיה לו כזה) שאוטומטית מחליף את שפת הכתיבה לאנגלית כאשר מתחילים לכתוב בשורת הכתובת. ממילא ה-URLים הם רק באנגלית. ל-IE יש משהו כזה, אבל רק אם הוא מזהה WWW. מישהו מכיר תוסף כזה ל-FF?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  8. עשיתי לי אימג בנורטון הפלתי אותו על מחשב אחר כשעיו מה שקורה המחשב עולה מגיע לברוך הבא אני מאשר לו להיכנס למערכת הוא טוען את עצמו ותכף יוצא אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by Vega,

שלום, אני רוצה להתקין ווינדווס 98 על מחשב שקיבלתי, ואין לי מאיפה להשיג fdisk, מכיוון שהboot disk של windows xp לא כולל את התוכנה (למיטב ידיעתי). אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר שממנו אוכל להוריד את התוכנה, או אם תשלחו לי במייל (oavinoam@hotmail.com) אגב, יש לי PM7 אבל אני צריך את אף-דיסק ספציפית --Vega

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by shacharoren,

שלום לכולם, יש לי שאלה שככל הנראה לא כולם ידעו אבל אני מקווה שלפחות אחד. ב CS3 אני יכול להקצות כמות מסויימת של זיכרון לתוכנה, כאשר התוכנה בחלון הקצאת הזיכרון אומרת לי שיש 3325MB פנויים וטווח אידיאלי להקצאה שהוא מהווה בערך 70% מתוך ה - 3325 שהתוכנה אומרת שקיים! 1. קיים במחשב הרבה יותר זכרון! האם ה CS3 יכול לזהות רק חלק ממנו?! אולי אפשר לשנות את העיניין ולתת לפוטושופ אפשרות לזהות יותר זכרון? (קיים 8GB) 2. למה הוא נותן טווח אידיאלי של עד 70% ממה שקיים? הוא כביכול מרחם עלי בכל מה שקשור למערכת ההפעלה וכו'? תודה על כל התייחסות.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by BIGBARR,

מחפש מדריך לVIRTUAL DJ....?? ??

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש תוכנה (ואתר)בשם ZATTO שזה משדר טלויזיה מאירופה אני רוצה לראות את הטלויזיה הזאת בארץ אבל זה עובד הכי טוב מIP שוווצרי . איך משיגים כזה דבר? אני עכשיו נמצא בשוויץ אם זה עוזר איך שהוא לשמור IP או משה וכזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  13. Started by Shasoosh,

אחרי כמה חודשים (מאוד יפים) עם Opera 9 החלטתי לחזור קצת ל Firefox לגירסה 2 RC1 יש דיון דיי גדול לגבי כל התוספים המומלצים אבל אף אחד לא מדבר על התוספים שהורסים לך את דפדפן הפאר שלקח לך כל כך הרבה זמן לבנות! הרי למצוא מי מהתוספים גורם לבעיות זאת בעיה לא קטנה.. אני ניתקלתי בכמה וכמה כאלה, הראשון שעולה לי לראש הוא MediaPlayerConnectivity אמנם התוסף טוב בפני עצמו ועושה את העבודה אבל ממה שחוויתי הוא האט לי את המהירות בצורה ניכרת בישומים הפשוטים בתוך הדפדפן, לדוגמא קליק ימיני בתוך עמוד לקח לי 2.5 שניות כשהתוסף הזה היה מותקן. *חשוב לציין שמדובר בגירסה 2 של Firefox ולא כל התוספים מותאמים למרות שגם ב 1.5 אני זוכר את ההרחבה הזאת כארורה. אני אשמח לשמוע על עוד תוספים שהאכילו אותכם מר…

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by chap123,

אני רוצה להקליט שירים מהרדיו במחשב לקובץ אודיו שאחרי זה אני אוכל לשים בדיסק ולשמוע. כרגע יש לי את תוכנת Audacity שאין לי מושג איך אפשר להקליט את הסאונד שיוצא מהמחשב ישירות דרך התוכנה... אם מישהו מבין למה אני מתכוון ויכול לעזור לי (להמליץ על תוכנה אחרת או להסביר איך מקליטים באמצעות התוכנה הנוכחית) מוזמן אבל אני צריך הסברים איך לבצע את זה :s05:

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  15. כאשר אני רואה במחשב סרטי DIVX עם תרגום מובנה שהורדו מSTAGE6 חצי מהזמן אי אפשר לראות את הכתוביות - כל האזור מרוח. בDVD הביתי שלי רואים מצויין הבעיה היא רק במחשב. גירסת הDIVX שמותקנת לי במחשב עדכנית. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  16. תוכנה פשוטה לא מסורבלת וחינמית

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by d3vil,

הכיצד? תודה...

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by malikl,

שלום לכולם ניסיתי לשות חיפוש ברשת ולא מצאתי משהו ספציפי. יש לי סרט DVD בסיומת VOB. אני רוצה לערוך את הרול - AUDIO שבסרט. המליצו לי על התוכנה VirtualDubMOd אבל לא ממש התסדרתי איתה. אם משהוא יכול לעזור לי למצוא מדריך את לכתוב בקצרה איך אני יכול לעשות את זה אני ממש ישמח

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  19. מקווה שזה הפורום הנכון- ברשותי טושיבה portege-r7001E9 אשר משמש אותי רק לעבודה. כפי שניתן לראות הארדיסק C פנוי אבל הארדיסק D מראה שהוא מלא לגמרה והמחשב נותן מדי פעם התראה על low disc space. במחשב אין שום סרטים (סרט גלישה 1 של חצי שעה) ומעט תמונות לא כבדות. ניסיתי להיכנס לראות מה תופס את כל נפח הארד דיסק ומצאתי שכ-117GB נתפסים על ידי הגיבוי העצמי של המחשב(מצ"ב צילום מסך) איך ניתן לפתור את זה או לפחות לפנות כמה GB כדי לא לקבל התראות מעצבנות? האם ניתן\כדאי למחוק את הגיבויים האלו? תודה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by mega1234,

אני צריך תוכנה שתחפש ספריות ריקות (בלי קבצים בתוכן) ותמחוק אותן. אני לא רוצה שזה יעבור על כול ההרדיסק אלא רק על ספריות ספציפיות שאני אגדיר ואז התוכנה תחפש ספריות ריקות בתוך אלו שהגדרתי ותמחק אותן . תודה מראש. *יש איזה פלאגאין לTC שעושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  21. Started by lazy-bones,

איך אני מוחק תוכנה לצמיתות?? ככה שלא יהיו שאריות שלה או כל רמז שהיא היתה על המחשב.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  22. מדובר במתלמד בראשית דרכו, אשר מקווה ששואל את השאלות הנכונות. ניסיתי לייבא קליפאל הסורס מוניטור, הבטתי בפרופרטיס וראיתי את הגדרות הגודל וכו', לאחר מכן חיפשתי הגדרות מתאימות בסיקוואנס החדש, ולא מצאתי (בינינו. גם לא ידעתי כל כך לחפש...) מכל מקום, בכל הגדרה שבחרתי קיבלתי פס אדום על הטיים ליין, ובכן, אנא אני בא... :s05:

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  23. היי חברה יש לי מצגת POWERPOINT העליתי אותה לשרת .. ויש לי DIRECTLINK שלה , איך אני עושה שהמצגת תיפתח למשתמש .. בלי שהוא יוריד או יקליק על פתח מה ניתן לעשות ,? אני חייב את זה מהר תודה

24. שלום רב אני מחפש תוכנה להמרה של הפורמט WAV לפורמט MP3 . יש המון תוכנות שעושות את זה, העניין הוא שאני מחפש תוכנה שתוכל להמיר קבצים רבים בפקודה אחת - פשוט יש לי הרבה קבצים קטנים להמרה. בתודה רבה

25. הורדתי קובץ של 6 GB בBITCOMET כשהוא הגיע ל2.3 GB הפסקתי את ההורדה, צרבתי את הקובץ לDVD ומחקתי אותו מהמחשב (כי היתי צריך את השטח דחוף), אבל שמרתי את הטורנט. עכשיו החזרתי את הקובץ לתיקייה של ההורדה מהדיסק שצרבתי, ניסיתי להמשיך את ההורדה,אבל עכשיו התוכנה אומרת שירדו רק 16%...שזה לא הגיוני כי שמרתי מעל 2GB. ניסיתי למחוק ולהוריד מחדש את הטורנט, וזה לא עזר. ביצעתי ב"דיקה ידנית" לקובץ כמה פעמים וזה לא עזר.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.