תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מדובר על חלונות מישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם התוכנה פלאש עושה לי בעיות אחרי כמה זמן שהיא פועלת בום היא קורסת וכלום לא נשמר... עכשיו ניסיתי להתקין מחדש והכל כלום לא עזר...מה אפשר לעשות? בניהול השגיאות מופיעה לי השגיאה הזאת: "??תקלה ביישום flash.exe, גירסה 7.0.0.470, תקלה במודול wintab32.dll, גירסה 3.24.0.0, כתובת התקלה 0x00006b6d?.?? לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp." אם זה עוזר.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הורדתי סרט באיכות גבוהה: Audio: 640kbps, AC-3 ACM Codec Video: 71kbps, 24 bit, 23FPS, DIVX Res: 1280x688 שימו לב שלא מדובר במקודד H.264 שזולל את משאבי המערכת.. המחשב שלי מאוד חזק: E6300, DS3, 1G RAM אין סיבה בעולם שהמחשב לא יציג את הסרט הזה חלק (הוא גם נקי מוירוסים וספייוור ככל הידוע לי). אז למה הסרט בכל זאת רץ ב"קיטועים"? הוא לא מציג אותו חלק גם בMedia Player וגם בMedia Player Classic.. הCPU לא עולה על 30-40 אחוז במקרה קיצוני. בנוסף, אני מגדיר את הנגן בעדיפות "זמן אמת" (Pirority -> Real Time). זאת לא בעיה נקודתית בסרט אלא בכל הסרטים שהורדתי באיכות גבוהה. אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני לא יודע מה בדיוק עוללתי, אבל יש איזושהיא דרך להחזיר את המצב לקדמותו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב דיסק נייד ורב מצאם כרטיסים שניהם על USB אינם פועלים לי על המחשב. זו בעיה של ההגדרות האם למישהאו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות רק אין לי מושג איפו תודה מראש עמיר
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ערב צך, יש המון אתרים שלא עולים לי כי הם משתמשים בjs כדי להעלות אותם. והמון סקריפטים בשפת הjs לא עולים גם הם... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני מדליק את IE6 הדפדפן נפתח ואחרי שניה הוא נסגר סרקתי וירוסים ואין כלום ואני לא יודע כבר מה לעשות... המחשב מוריד מאימיול בלי בעיה אבל אקספלורר עושה רק בעיות כשעשיתי שדף הבית יהיה BLANK אז הדפדפן לא נכבה אבל כשאני גולש לאתרים זה לא מראה לי תמונות או אייקונים שנמצאים באתרים. איך אפשר לפתור את זה? ובבקשה בלי תגובות כמו "תתקין פיירפוקס", זה לא בא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.processlibrary.com/directory?files=nvcpl התגלה בהפעלה של המחשב. עכשיו, עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי קבצי NvCpl מחקתי אותם. אני מריץ את כל ההגנות שיש לי על המחשב שזה SPYBOT, KASPERSKY, AD AWERE, SPYWERE TERMINTOR, Advanced WindowsCare V2 Pro, CCLEANER וTUNEUP ועוד אחת חדשה מהאתר שהבאתי שאמר שזה תולעת: Registry booster. היא היחידה שמצאה אותו ולא יודע מה בדיוק היא עושה איתה אני עושה ריסטרט אני עדיין רואה שהוא נמצא בMSCONFING.. הציעו לי דברים =( אני מתחנן
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי סרטון בפורמט asx אבל ניסיתי הרבה תוכנות והם לא זיהו את הקובץ אשמח אם תביאו לי תוכנה פשוטה אבל שיודעת להמיר קובץ וידאו מסוג כזה בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס לכידת וידאו די ישן אבל שימושי. אני משתמש בו בעיקר לסקייפ עם מצלמה מיוחדת. הגרסאות היותר חדשות של סקייפ לא עובדות טוב עם הדרייבר הישן ורציתי לנסות דרייבר מעודכן יותר. מצאתי אותו ברשת אבל באף מקום אין לינק להורדה ותמיד דוחפים שם כל מיני תוכנות "עזר"... הדרייבר המתאים נמצא באתר הבא: http://www.driverfiles.net/Video-Adapters/Brooktree/BT848KPF/download/page,sh,22417,366,5,.html אבל אני לא מצליח להוריד אותו או למצוא לו קישור. חיפשתי דרייברים אחרים שתומכים בצ'יפ שלי אבל לא מצאתי מתאימים שעבדו טוב. הצי'פ הוא של brooktree 848KPF - היום חברת conexant, אבל אין באתר לשהם כי דרייבר ישן מדי... אשמח אם מישהו פה יעזור לי להוריד אותו ולשלוח לי לינק או את הקובץ עצמו מהאת…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
עובד עם פיירפוקס כבר הרבה זמן. לאחרונה לא רואה יותר את הסרטונים המומלצים ביוטיוב (מסגרת צהובה), ובגוגל אני לא רואה יותר את התוצאות הממומנות צד שמאל (אלה ששילמו עליהם כסף). בדקתי באקפלורר - הכל בסדר ורואים. אולי עדכון שעשיתי... איך מחזירים למצב שאני יראה? זה חשוב לי כי אני מפרסם ורוצה לראות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני מאחד כוננים עם התוכנה magic partition
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני צריך שבכל מסמך וורד שלי, יהיה לוגו בפינה. זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עדכון עצבני ועכשווי בתגובה מס' 4 (אני עובד עם תוכנת דואר של IncrediMail Xe, אבל זה קרה לי כבר בעבר עם Outlook...) שלחתי למישהו מכתב בעברית, בפונטים של ARIAL. כשהוא החזיר לי תשובה, קבלתי את זה בצורת ריבועים מוזרים, כבר קרה לי פעם בעבר מתישהוא, אבל איך מסדרים את זה אם בכלל? עשיתי "העתק-הדבק" של חלק מההודעה: §× ¦ . ¦ ¦¢ ©.. © . ¦ ¤ © ×× : !?!? ¦¨ × ! × ×©... ¤. × ×¨×. ??? ??? : יש פתרון? מה עושים? (כמובן שהודעתי לו שאני לא רואה כלום, אבל יש מה לעשות בכ"ז לפתרון הבעיה?) עריכה: אצלי זה מופיע בצורת ריבועים, כשהעלתי לפורום זה קיבל צורת מספרים... (בטח איזה סקריפט או משהו בהגדרות של הפורום)
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הוא אם הוא עדיף מIE6 יותר מהיר ? יותר נוח ? מעלה את כל האתרים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור תמונות בPIC של פרינט סקרין (אנדרגרוונד וכדומה) אך זה שומר לי את זה כמפת סיביות 900 מגה (!!!) יש לי דרך לשנות את זה לJPEG איכשהו?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל עזרה איך אני מוחק את הערכים האלה -- לא אוהב שנשמרים דברים כאלה בשמחשב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה... שאני גולש באתר כל הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: היא מופיעה הרבה פעמים אז אני מתעלם ממנה. לאחר זמן מסויים מופיע דוח שגיעות. גם אותו אני מזיז הצידה. ואחרי זה מסויים האתר פשוט נתקע ואז אני יוצא. שיש את ההודעה. אם אני לוחץ על מקש מסויים הוא סוגר לי את האקפלורר של האתר הזה בלבד! זה הקטע. שאתרים אחרים הוא לא סוגר. והוא מופיע רק שאני נמצא באתר הזה... מה אפשר לעשות? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התקנתי ווינדונס 7 באנגלית ע"ג ויסטה בעברית, מה שאומר שלא נעשה שדרוג אלא הותקן "על" - והקצבים הועברה לתיקיה .old. האם ישנה דרך לגרום לכל המיילים או/ו אנשי הקשר שלי שהיו לי באאוטלוק "להתלבש" על האאוטלוק בווינדוס 7? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי תיקיה שנמצאת ישירות תחת כונן C ואני לא יכול להעביר אותה. האם אני יכול לצרף אותה ל DropBox? התיקיה משוייכת לתוכנה מסויימת ואי אפשר להגדיר אותה בשום מיקום אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למציאת פונקציה הופכית, למשל ל-x^2 הפונקציה ההופכית זה שורש של x. היא צריכה לעבוד עם פונקציות יחסית מסובכות(המכילות עצרת וסכומים). אשמח מאוד לשמוע אם מישהו מכיר משהו כזה (אפילו אם זה לא עובד לפונקציות מסובכות אלא רק לפולינומים). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1.בשבוע שעבר התקנתי את המחשב שלי מחדש. 2.אני משתמש ב: win xp pro, Virtual dub 1.5.10,TMPGEnc 2.521.58.169 3.ניסיתי להמיר סרט DIVX לסרט SVCD/VCD (סרט שכבר המרתי אותו בעבר ובכלל ביצעתי בעבר הרבה מאוד המרות),לשם כך ביצעתי install hander ב virtual duv אז start frame server . 4.כשניסיתי לפתוח את הקובץ VDR באמצעות TMPGEnc , קיבלתי הודעת שגיאה ותוכנת TMPGEnc נסגרה. 5.ניסיתי גירסאות אחרות של TMPGEnc ושל virtual dub אבל הבעיה לא נפתרה. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
גם באינטרנט אקספלורר וגם בקרום יש לי יותר מידיי פרוססים רצים כל פעם שאני פותח ת'אינטרנט מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-