עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מבקש אם יש למישהו codac ניסיתי להתקין כבר 3 סוגים, אם משיהו יכול לבדוק לפני המלצה, או להמליץ על תוכנה קטנה וחינמית של הצגת mpeg . תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by Spiderpaz,

הגיע לי מכתב לאימייל בעברית והאימייל לא תומך בעברית ולכן אני לא יכול לקרוא אותו ,מישהו יכול לעזור לי והאם יש איזה שהיא תוכנה שאני יכול ל"צלם" את המכתב? כול עזרה שהיא תעזור תודה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  3. שלום יש לי WMP 11 ובטעות לחצתי על הכפתור שמעלים את הרשימת שירים איך אני מחזיר אותו ? (שנה אני מחפש את הכפתור )

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by Pro modder,

תודה. איזו תוכנה אני צריך ? DEMON ..?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Spybot,

יש לי KAPSERSKY INTERNET SECURITY 6 . הורדתי את תוכנת AOL ACTIVE SECURITY MONITOR. בכל פעם שאני מפעיל אותה היא אומרת לי שהאנטיוירוס שלי לא פעיל אבל קספרסקי מראה שהכל פעיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by jackhammer,

מישהו יודע איך אני מחזיר את שיטת ההורדת קבצים לשיטה הרגילה שהיתה? למה כל דבר מיקרוסופט צריכה להעתיק מFF השיאה החדשה בIE9 להורדת קבצים פשוט אחד על אחד עם הFF ואני פשוט שונא את זה יש דרך להחזיר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by X,

Unhandled Exception Error Number: 0x80070725 .Description: Incompatible version of the RPC stub .Setup will now terminate ====================================== מה אני עושה עם הודעת השגיאה הזו?? תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מחפש אחר תוכנה אשר תוכל לשלוח SMS לכל 3 הרשתות בישראל (טוב 4) אם היא יכולה גם לקבל יתרון תודה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by Nahum2,

מישהו משתמש בכזו? או שכולם על הדפדפן? האם יש יתרון לשימוש ב OUTLOOK או ב THUNDERBIRD על GMAIL?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  10. אני מתכוון לכך שנכנסים לתקייה, עם סרטים, לכל סרט מוצגת תמונה מעין "תצוגה מקדימה" מלבד לקבצי mkv (שפשוט רשום mkv עם הלוגו של splash). יש דרך לסדר זאת או שכך התוכנה בנויה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה לסינון אתרי סקס למערכת הפעלה XP מישהו מכיר תונה כזו שם משהו

12. הי, מנסה להמיר DVD או את הקבצים שלו שהעתקתי לדיסק קשיח לקובץ XVID ודבר אחד שלא מצליח לעשות זה למקם את הכיתובית העברית כך שלא תיפול על השוליים השחורים למטה. ניסיתי מגוון תוכניות שלא אפשרו לי למקם את הכיתובית על הסרט עצמו כך שבפורמט 16:9 שתי שורות הכיתובית ייראו ואחת לא תברח מתחת למסך. בתוכנת WINX DVD RIPPER למשל יש אפשרות לשים כיתובית top או bottom או center אבל זה לא משפיע כלל על המיקום הסופי אחרי ההמרה. ניסיתי גם ליצור SUB ו-IDX, להמיר ידנית ל-SRT ואז למזג עם ה-XVID ללא כיתובית ומשום מה לא קיבלתי קבצים תקינים לצורך זה, אולי בגלל העברית? ניסיתי למשל את DVDSUBEDIT אבל ה-OCR שם לא מזהה עברית יש מישהו שיודע ספציפית איך למקם כיתובית או לקרוע כיתובית SRT עברית מדיוידי?…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BneXt,

הכנתי קובץ .bat עם כל הפקודות שאני רוצה שזה יריץ אוטומטי בטלנט... אני מפעיל את הקובץ וזה נעצר אחרי שהוא מתחבר ל-SMTP... איך אני יכול לגרום לזה להריץ את כל הפקודות? בבקשה תעזרו :'(

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  14. איך נותנים פקודה ל-µTorrent שיוריד יותר מ-3 קבצים ביחד ושזו לא תהיה ההגבלה שלו? הוא לא מוכן להוריד מעל 3 ביחד ואני להפוך את זה ל-4 או למספר גבוהה יותר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. איזה תוכנות מומלצות למה שרשמתי בכותרת בזמנו השתמשתי בSpyBot, AdAware, tuneup utils. האם יש דברים עדיפים היום?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by ran1809,

ההורדות בדפדפן נורא מעצבנות בקושי ניתן לראות את מצבן ואם מעבירים את כל ההורדות לדף אחד מרוכז אז נעלמים כל הנתונים כמו זמן משוער עד סוף ההורדה וכו'. כיצד ניתן לקבל יותר פרטים על ההורדה? יש בהגדרות משהוא נוח יותר? תודה רן

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  17. רואים בכל מיני תכניות שהם מגדילים תמונות ומשפרים איכות ממצלמות אבטחה. אפשר לעשות את זה גם בבית או שזה חייב להיות מומחה למחשבים?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by ZOOZIK,

כונן דיסקים מזוהה ב"מנהל התקנים" אך לא מופיע ב"מחשב שלי" . איך אני מחזיר אותו שיופיע בחזרה? מערכת הפעלה XP / כונן תקין ומחובר כראוי תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ot,

התקנתי תוכנה של לינגו לבדיקה וגרמה לי לבעיות ה-BAR שלי התהפך לו כאילו זה ממשק עברית איך משחזרים את המצב ?! :'( תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by GOBLIN17,

מחפש מקודדים לצפיה ב HD משהו יכול להביא לי את החבילה החדשה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש תוכנה אולי שלומדים איתה כתב עיוור ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by asaf556,

אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי כמה שאלות על אקספלורר..... מה בדיוק הוא עושה ?! כי...בXP הוא פותח חלונות (אם אני לא טועה) והוא מצרך חשוב! עכשיו ככה לי ולכמה חברים שלי האקספלורר עושה בעיות! לחבר אחד שלי... הוא מעמיס על הCPU של המחשב... ובגלל זה הוא לא יכול להוריד דברים מהאינטרנט.. יום אחד הוא סגר אותו והופיעה לו חלון של הורדה בלבד בלי כל הווינדוס כאילו החלון והרקע נטו! והמהירות עלתה.... עכשיו הוא גולש בעזרת דפדפן אינטרנט אחר והוא לא צריך אותו! יש דרך להסיר אותו?! כי לפי מה שאני יודע... הווינדוס... יוצר מחדש את האקספלורר אולי אפשר איך שהוא להחליף אותו! או.... לגרום לווינדוס להפעיל את החלונות בעזרת תוכנה אחרת או דפדפן אחר! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by menahem2009,

יש לי גוסט 15 בiso ואני רוצה לשים אותו על דיסק און קי שיעלה מהבוט איך אני עושה אתזה לגוסט וגם לסתם תוכנות של iso שיעלו מהבוט תודה

• 4 תגובות
    • 8.4k צפיות
  25. שלום אני משתמש בתוכנה Adobe Premiere Pro CS3 אני הוספתי עריכה סרט משפחתי בקובץ סרט mpeg ושסיימתי עריכה. עשיתי export > adobe media encoder ניפתח חלון נוסף...בצד ימין כתוב format בחרתי : mpeg2-svcd ואח"כ לחצתי אישור. וזה מתחיל ההמרה. לקח לי שעתיים.ובסוף לא יצא לי סרט וידאו DVD.וראיתי שיצא קובץ גדול לצפיה סרט דרך תוכנה מדייה פלייר. למה אני לא מצליח לראות וידאו DVD? אגב: פעם היה לי קובץ סרט סיומת avi. ואח"כ נסיתי בתפריט file >export > export to dvd וזה עבד.שאלה:למה לא עובד אופציה כזה להפוך לוידאו DVD כזה.לא רואים אותו בתפריט בתוך export? ונסיתי גם בפורמט אתה צריך לבחור ב MPEG2 DVD. ואז לבחור את ההגדרות שאתה צריך. ואז עם בקובץ שיצוא לך אתה צריך לקחת לאנקור ושם לצרוב …

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.