תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי את הנייד הזה compaq presario c700 (וליתר דיוק זה הדגם המדוייק c795ej) הגיע עם ויסטה עליו שנמאס ממנה כבר התקנתי XP PRO SP2 הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ מהכרטיס קול... וניסיתי כ"כ הרבה דברים שאין לכם מושג כמה אני ישמח שמישהוא יצליח לעזור לי... אז יש פה יחיד סגולה? :-\
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/shiretoko/alpha2/win32/en-US/Shiretoko%20Alpha%202%20Setup.exe ועוד מידע http://arstechnica.com/news.ars/post/20080905-first-look-firefox-3-1-alpha-2-officially-released.html אני משתמש בה עכשו. פרט לכך שרוב הADDONS לא תומכים בה רשמית, הכל פועל נפלא! ומהיר מאוד.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קטנות יותר. גם כשלוחצים על F11 זה עדיין בגודל אמיתי ולא נפרס. יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מחשב חדש ... ולפני יומיים התקנתי VISTA ULTIMATE 32 BIT . ובהתקנה של הווינדוס שכחתי להוסיף כונן .. וכרגע יש לי רק כונן C , אז רציתי לדעת אם יש דרך לפתוח עוד כונן (D) בעזרת תוכנה או דרך ה bios או משהו כזה .. ללא פירמוט .. כי כבר התקנתי את כל התוכנות והדרייברים וגם לקחו לי את הדיסק של הווינדוס .. ושאלה .. אם יש לי רק כונן C זה יפגע לי בביצועים של המערכת(מחשב חדש) ? תודה לעוזרים ..ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות כרטיסי ביקור יש פונקצייה שאיתה ניתן להשתמש באחת מתוכנות האופיס בכדי להכין כאלה?? אם לא יש למישהוא המלצה לתוכנה שניתן להכין בה כרטיסי ביקור..?? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בשעה טובה הורדתי FIREFOX יש לציין שהוא עובד ממש טוב. ועכשיו יש לי כמה שאלות: הכתב של הדפדפן פשוט רגיל מידי, בשונה מIE7 שהוא יותר יפה ומסוגנן, איך עושים את זה גם בFIREFOX? בHWZONE רואים למשל את הסמיילים מטושטש קצת ולא חדים, וגם את הסרגלי כלים של HWZONE איך משנים את זה? עוד שאלה, יש לי מקלדת של לוגי'טק, ויש לי בה מקש קיצור שפותח דף אינטרנט, ואחרי שהתקנתי את הFIREFOX לא נפתח שום דף אינטרנט, מה אפשר לעשות? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אני מגדיל את גודל התרגום בתוכנה MPC? הסיבה היא שאני רואה סרטים ב1080I אז התרגום מאוד קטן ואוכל את העיניים (למרות גודל המסך (61")) תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בסה"כ הכותרת אומרת את הכל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון... אבל התולעת הזאת עושה לי חיים קשים מאוד, אני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ביררתי עליה היא מוכרת, אבך ה-AVG שלי ומס' תוכנות אנטי-ספיי שניסיתי לא הסירו אותה אודה מאוד לכל מי שיתן קישור למה שכן יעזור לי, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אני מחפש תוכנה להמרת סרט HD לDVD-R או כל פורמט אחר שיוריד כמה שפחות מהאיכות. יש לי אחלה מערכת אבל עדיין תקוע עם מסך CRT.. איזה תוכנה מומלצת? אשמח גם למדריך בנושא אם יש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי G5 ויש לו אפשרות לזוז עם הגלגלת שמאלה וימינה, אף פעם לא ניצלתי את האפשרות הזאת. איך אפשר להגדיר שהזזת הגלגלת שמאלה או ימינה תעביר לשוניות?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
המערכת היא : GIGABYTE GA-EP43 Q9550 HD 4870 WIDNWOS XP 32 ניסיתי גם דרך הדרייבר שמקבלים בקופסה וגם דרך הדרייבר הכי חדש לכ.מ. הבעיה היא : כשאני מדליק 3DMARK 05 או 3DMARK 06 זה פשוט לא נכנס לתוכנה, כלומר רואים את "WELCOME" שאין שם בכלל אפשרויות.. המעבד בזמן זה פועל על 25% אבל ממש לא קורא כלום.. אשמח לקבל עצה לפתרון, תודה!!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איזו תוכנה אני צריך בשביל לצרוב סרט די וי די
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדואוס אקס פי 64 ביט התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם אך את הדרייבר של הכרטיס קול לא ניתן להתקין משום שצריך איזשהו פאטצ' מהאתר של מיקרוסופט ואפילו יש לינק , הורדתי את הפטצ' המבוקש ולאחר סיום התקנתו הוא כותב הודעה שלא ניתן להתקין את הפטצ' משום שהגירסא היא יותר ישנה מהגירסא שכבר יש לי. לאחר מכן התברר שהלינק שהמוצע בדיסק דרייברים מתייחס ל sp 1 ואצלי מותקן sp 2 . האם באמת יש פאטצ' כזה ? אם כן בבקשה עיזרו לי למצוא אותו , כי אני לא הצלחתי . תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כאשר אני צופה בסרטים בMPCHC עם האפשרות של אנטי טירינג מופעלת אז המסך כבה אחרי חצי שעה והסרט נעצר .. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שזה קורה רק כאשר אני מפעיל את האנטי טירינג.. יש לי מחשב נייד עם VISTA אם זה משנה..
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הבוקר הדלקתי את המחשב ואין צליל, אין אפשרות לשמוע כלום, אפילו הרמקול למטה נעלם ניסיתי לעדכן דרייבר, אך ללא הצלחה מה עלי לעשות? :-\ מבקש עזרה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שפתאום המחשב שלי לפני שבוע התחיל לעשות בעיות, פתחתי את המחשב פתאום קבלתי מסך כחול כזה שסופר איזה 90 שניות משהו כזה... ואם אני לוחץ enter אז זה מדלג על זה אם אני לא לוחץ enter אני צריך לחכות את כל הזמן הזה... בכל מקרה משומה אתמול-שלשום זה הפסיק אבל עכשיו שאני רוצה לסגור את המחשב אני יכול רק מהכפתור על הכונן מכיוון שדרך ההתחל -> כיבוי זה פשוט עושה לו ריסט לא יודע מה נסגר עם המחשב... תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ולעוד רבים שמחפשים את הסריאל של התוכנה Illustrator cs3? serial number... צריך דחוף.. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום איך אני משנה את השם של השיר במדיה פלייאר 11? במדיה פלייאר הקודם ההיתי לוחץ f2
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני משנה את השם של קובץ התרגום בכדי שיעלה ביחד עם הסרט במדיה פלייר אבל משום מה יש סרטים שהסרט בכלל לא פועל כשאני עושה את זה ואז אני צריך סתם להוסיף איזשהו תו לקובץ התרגום ולגרור את התרגום לקלאסיק פלייר כי במדיה פלייר זה לא יפעל אם התרגום לא יהיה באותו השם של הסרט(ואז קורה מה שאמרתי מקודם, הסרט ב'פליי' אבל לא עובד)
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זאת תוכנה שמבצעת כל מיני ניתוחים על המיילים שמקבלים. ניתוח לפי שעות שולח , זמן תגובה ועוד.... כל מי שעובד באירגון ודי מוצף זאת תוכנה אדירה בשבילו לדעתי http://www.xobni.com/ תנסו
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מותקנת לי על המחשב JAVA וכמה עידכונים שלה. רציתי לדעת עם אני יכול למחוק את כל העדכונים הישנים ולהשאיר רק את החדש? יום אחד חזרתי הביתה וראיתי שמותקנת לי על המחשב התוכנה sentinel protection אין לי מושג איך היא הגיעה (כנראה מישהו מהמשפחה התקין) רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת והאם מומלץ להסיר אותה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש הזויה במחשב, באתי לחלץ קובץ ששוקל 6GB בערך למחיצת C ממחיצת C (מחיצת C היא לא מחיצת הWINDOWS), שיש לה מקום פנוי של בערך 39GB, החילוץ מגיע ל20-26% ונעצר בטענה ש"The disk is probably full", עשיתי איחוי עם המאחה של WINDOWS, החילוץ עבר הרבה יותר מהר, ממש במהירות ניכרת (לפני האיחוי WINRAR הגיע ל3% תוך חצי שעה, לעומת 15% באותו הזמן), אבל, הבעיה נשארה, איחיתי שוב, עם PerfectDisk, ועדיין הבעיה ממשיכה. בPerfect disk יש איזה נתון שאני חושב שהוא הלא בסדר: Largest free space chunk : 1.95GB. לגבי פתרון של פורמט מלא, אני תמיד חושב שזה עקום, כי אם אחרי הפורמט הבעיה תחזור אחרי זמן מסוים? שוב לפרמט? לא, לא פתרון, רק במקרה קיצוני שבאמת אין פתרון אחר. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן בשבוע האחרון המחשב שלי עושה בעיה מוזרה שאני רואה סרט נגיד ברושי שומעים ואני שם על הכי גבוה באוזניות ואו/ברמקולים ובקושי שומעים בדרתי את כל ההגדרות בבקרת השמע הכל על הכי גבוה זה ממש מעצבן ממש שומעים חלש ו.. ונגיד אני רואה סרט מקסימום שאני שומע זה המוזיקה שיש ברע יעני קר צלילים חזקים אני שומע חלש וששהאנשים מדברין אני בכלל לא שומע.. מה לעשות? תודה מראש אלי
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-