תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כמובן שלא שמעתם את השם הזה מזמן...ICQ. אני מחפש תוכנה שיכולה להעביר את קבצי ההיסטוריה (bdf) - של תוכנת icq 2003b לקובץ html \text \ xml או כל פורמט אחר שניתן לקרוא. למה? כי מעולם לא כתבתי יומן וממש מעניין אותי מה קבור שם בקבצי ההיסטוריה. אחרי חיפושים אינסופיים...די נואשתי. התוכנה הטובה ביותר לכך היא ללא ספק Belkasoft ICQ Analyzer. תוכנה קטנה וישנה מאוד שעושה את העבודה מעולה, אך מוציאה רק עשר הודעות לאיש קשר בגרסת הדמו. כדי לשדרג לגרסה המלאה צריך סריאל שעולה לא פחות מחמישים דולר. גם אימיילים לחברה לא עזרו לי להשיג הנחה. אודה לכם אם תוכלו לעזור....האם אתם מכירים תוכנה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
ישום FLASH מאיט את הFF באופן מוגזם. ממה שהבנתי זה בגלל שהFLASH משתלט על המעבד לגמרי לא חשוב כמה הוא חזק. ובגלל שאין היפר טרדינג לטאבים והכל עובד על ליבה אחת זה חונק את העבודה בFF. זה לא קורה עם כל ישום FLASH אבל עם כמה חזקים במיוחד שיוצא לי לעבוד איתם המון זה סיוט. כל שאר הדפדפנים כבר יודעים לעשות HYPERTHREADING מזמן ושם אין את הבעיה. מה נסגר עם המפתחים של FF ? [br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 12:03:48 מצחיק שאני עושה על השאלה שלי.https://wiki.mozilla.org/Electrolysis PHASE 2 היה אמור להסתיים בתחילת החודש ובנתיים מדשדש. PHASE 3 מצופה ב1 ליולי ומשם הדרך לגרסה סופית מאוד קצרה. אני מניח שמתי שהוא באמצא תהיה גרסת בטא שימושית. זאת הפעם הראשונה עם FF שתהיה לי סיבה מס…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, בלי שום סיבה נראית לעין, הנרו נדפק לגמריי. כשאני מכניס דיסק כדי לצרוב לוקח לו הרבה זמן לקלוט אותו, ואחרי הצריבה הארוכה מאוד, לוקח לתוכנה זמן להסגר. מתברר שהדיסק ריק למרות שהייתה הודעה שהצריבה הצליחה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש גרסה אחרת גם כן- היה לי 7 שהתקנתי מחדש ואז התקנתי 8, וזה לא עזר. UNINSTALL בצורה נורמלית לא מצליח לעשות, מציג לי ארור(מחקתי ידנית את תיקיות התוכנה), ואם אני מנסה להעיף ת' ENTRY ב CCLEANER זה אומר זה לא יכול למחוק MSI INSTALLER. אז אני תקוע פה עם נרו דפוק שלא יודע לעשות כלום וגרסה חדשה לא תעבוד. לדיסק שנצרב בנרו לוקח הרבה זמן להטען במחשבים אחרים וגם פה. פרמוט לא בא בחשבון. תעזרו לי, אני אובד עצות.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד את פוטושופ,אז חשבתי שהדבר הראשון אני צריך ספר כדי ללמוד ,לא? אז מה אתם אומרים
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קצת מעצבן אותי שאם אני מעביר את השפה לעברית (למשל כדי לכתוב בפורום) ואז פותח חלון/טאב חדש, ובא לכתוב URL כלשהו, יוצא לי עברית, כי אני שוכח להחליף שפה. היה נחמד מאוד אם היה תוסף ל-FF (ומכל הדפדפנים מתאים לו שיהיה לו כזה) שאוטומטית מחליף את שפת הכתיבה לאנגלית כאשר מתחילים לכתוב בשורת הכתובת. ממילא ה-URLים הם רק באנגלית. ל-IE יש משהו כזה, אבל רק אם הוא מזהה WWW. מישהו מכיר תוסף כזה ל-FF?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש אנטי וירוס קל לשימוש וכמובן שיהיה מהיר ואיכותי במיוחד בשביל אנשים שלא מבינים הרבה במחשבים ותוכנות עם הרבה בילבולים ( בשביל ידידה שלי היא צריכה משהו פשוט כזה)
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כשאני פותח כמה דפים בדפדפן האינטרנט המעבד שלי מתחיל להתחרפן והמחשב נכבה (לפי מה שזכור לי הוא עושה ריסט) עשיתי בדיקה עם התוכנה ScienceMark2 32-bit חשבתי שאולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה עשיתי גם איפוס לדפדפן אז אני לא חושב שזה בגלל הדפדפן (גם החלפתי דפדפן) אולי זה תוכנת רגסטרי שמחקה לי משהו חשוב? התוצאה מהבדיקה: http://cid-b5c2b4789ed97e71.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/21-06-2009%2014-24-15.png
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב נייד אסוס ולאחרונה הגאדג'טים לא עובדים- למשל אם אני מעלה את השעון אז הוא נראה בצבע שחור והמחוגים לא זזים. בנוסף כשאני מנסה להעלות את האנטיווירוס, הוא מעלה לי ריבוע לבן, ככה שאני לא יכול לגשת לתוכנה. בקיצור יש למחשב בעיה עם הגדרות של גרפיקה נראה לי. מה עושים??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום! אני שומע רדיו באינטרנט.. דרך כל מיני אתרים, ולאחרונה כשפתחתי את האתר של רשת ב' וניסיתי לשמוע הוא השמיע לי את זה אבל בקול ציוצי כזה.. לא בקול האמיתי.. קול מעוות ומוזר.. בכל המחשבים האחרים זה עובד בסדר.. איך אני מסדר את זה?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לפני קצת פחות מחודש, בתחילת אפריל, העליתי מספר רב של סרטונים בו זמנית (קרוב ל-20) ליוטיוב, באמצעות פיירפוקס 4. בזמן ההעלה, תוכנת פיירפוקס "התנפחה" בהדרגה מבחינת זיכרון ובהמשך גם מבחינת צריכת משאבי מעבד (אם אני זוכר היטב, קרוב ל-100% בשני הליבות של המעבד [Pentium Dual-Core E5400]), עד שהזיכרון שבמחשב שלי (2GB) נסתם, ופירפוקס קרס (כבר בהעלת הסרטון השני עד הרביעי, תלוי בגודל הסרטונים), דבר שאילץ אותי לחזור מספר פעמים על ההעלאה עם הסרטונים שנותרו לי להעלות. מבירור עם ספקית האינטרנט שלי, אמרו לי בתמיכה שאין לזה קשר למהירות התשתית שלי (2.5MBit/s). מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אני מוריד direct-x 10 וזה מראה לי במשחקים שכן תומכים שיש לי 9 ולא 10... ואני לא יכול לשנות.. כאילו מה שהתקנתי לא באמת הותקן.. אתם יכולים להביא לי לינק להורדה אמינה של direct-x 10 בבבקשה?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב פסקול של סרט לדיסק אודיו רגיל ואני צריך תוכנה שתפריד לי את הפסקול של הסרט מהסרט! או תוכנה להמרה מ MP4 ל MP3 או WAV כדי שאני יוכל לצרוב את זה (יש לי את הפסקול בפורמט MP4)! תודה לעוזרים! ___________________________________________________________________ עריכה: הסתדרתי! אפשר לנעול\למחוק!
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב אני רכשתי מחשב והתקנתי עליו Windows Vista 32-Bit שהוזמן מהסתדרות המורים והוא מציג לי בנתיים את השגיאה הזאת בכל משחק שניסיתי להפעיל עליו לאחר דקה בערך. הנה השגיאה: התמונה הנ"ל היא מהמשחק Gears of war אך הודעת השגיאה מופיעה בעוד מספר משחקים ביניהם מקוריים ולא מקוריים. אשמח עם תעזרו לי.
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מי הכי טובה מבחינת ביצועים ? תמיכה ? ועוד ... דעתי האישית : נרו יותר טובה וחזקה .. ;D
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להצפין ולהחתים קבצים לצורכי עבודה, האם יש אפשרות לעשות זאת על גבי ipad ? איזה תוכנה מומלצת להצפנה? ואילו גופים מאפשרים חתימה דיגיטלית? תודה דניאל
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס NOD32 גירסה 3.0.684.0 ויש לי בעיה שהיא לא פועלת אוטומטית אם הפעלת המחשב התוכנה לא מופיעה ליד השעון למטה שאני מדליק את המחשב ואני צריך להפעיל אותה לבד דרך האיקון שלה איך אני עושה שהיא תיפתח אם הפעלת המחשב באופן אוטומטי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי קובץ Flash Video http://img322.imageshack.us/img322/7230/asewdho0.jpg איך אני הופך אותו ל-MP3 ?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
במילים פשוטות שיהיה כמו שהוא אבל בפחות זמן. בעבר הרחוק עשיתי את זה אבל לא שמרתי את ההוראות. דוגמא אם זה לא ברור: למשל יש לי שיר של 5 דקות ואני רוצה שיהיה 4:30 דקות.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בדר"כ שאני מוריד סרטים אז הקובץ יותר גדול מ-700 mb ואני רוצה להכניס את זה לדיסק, ואני לא מוצא הרבה סרטים באיכות טובה עם שני חלקים. אז אם יש מישהו שיודע אם יש תוכנה כזאת שמפצלת קובץ וידאו לשני חלקים?!? בבקשה תענו גם אם אין, אני רוצה לדעת!!! תודה... :-\
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם).
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו כך שאני אוכל לראות אותו ב DVD . השאלה היא אם צריך להפוך את הקובץ לפורמט SVCD או VCD או שאפשר לשנות בתוכנת נרו 6 שברשותי????? ואם יש צורף להפוך פורמט אפשר מדריך??? תודה רבכה..
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן! אני שואל אם משהו מכיר תוכנה שמאפשרת לחבר מצלמת וידאו רגילה לחלוטין (כאלה שמצלמות על miniDV) ומתחברת במחשב ב-USB ומזרימה וידאו, לעשות בה שימוש כמצלמת אינטרנט לכל דבר וזה יעבוד במסנג'ר. אם משהו מכיר שם של תוכנה- אני אשמח לקבלה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-