עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, לא מזמן עברתי לפיירפוקס ובזמן הזה הוספתי למועדפים שלו דיי הרבה אתרים.. עכשיו אני רוצה לחזור ל-IE ולהעביר את כל המועדפים שיש לי בפיירפוקס למועדפים ב-IE.. איך עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  2. איך מבטלים שמירת סיסמאות אוטומטית בFIREFOX ? אני לא המשתמש היחיד במחשב ובעצם כל מי שרוצה לראות את חשבון הבנק שלי צריך רק ללחוץ דאבל קליק על החלונית וכל הנתונים שלי מופיעים בחלוניות איך נפטרים מהעיניין הזה?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  3. אני צריך המלצה לתוכנה חינמית ללא פרסומות להרצת סרטים וכתוביות

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  4. בנתיים אפשר רק לחדשים 066 ו 065 אפשר להיקשר אליהם פשוט תורידו את ה0 משל066886886 תעשו 97266886886*

5. Started by tania131,

חתימה חדשה שלי איך? http://img11.imageshack.us/img11/3364/ut2k46uy.jpg

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  6. יש לי המון שירים בלפטופ (משתמש בו על המיטה ) אני רוצה לשמוע את השירים דרך המערכת שמחוברת למחשב נייח דרך הרשת. אפשרי?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by orlevi_85,

יש לי קובץ שלא שוקל הרבה אבל מכיל המון מידע והוא קובץ PDF אי אפשר להדפיס את הקובץ או להעתיק לתוכנת ה word. אני צריך להדפיס את הקובץ ויש מין חסימה כזאת... האם יש אפשרות לבטל אותה? או שאולי אפשר להעתיק את המסמך ל word ואז להדפיס? תודה מראש תשובות דחופות.! :-\[br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 15:45:44 סליחה על הדאבל אבל התשובות דחופות לי

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by urich,

אני משתמש בקליינט µTorrent 1.6 שפעל עד לפני שבוע מעולה. פתאום (אני חושד בwindows update) אני מקבל הודעת שגיאה בהתחברות לטראקרים -http error 503 (כל הטראקרים גם כאלו שעבדו כמו שצריך) התוכנה עוד מורידה מפירים ידועים אבל לא מתחברת כראוי לטראקרים. אני ביטלתי את הווינדוס פיירוול שפעל אחרי הווינדוס אפדייט משום מה ואני משתמש בראוטר שהפורטים המוגדרים בתוכנה פתוחים(48501- אם זה משנה למישהו) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון? בתודה מראש urich

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by thePony,

אני משתמש בnod32 והוא כל הזמן מוצא לי ווירוסים ב System Volume Information. פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ובכל זאת היום קיבלתי הודעה בסריקה: C:\System Volume Information\_restore{6DD7386E-8910-46C2-B08E-61484D6E432D}\RP23\A0002236.exe - Win32/Adware.WhenU.SaveNow application - מה זו בכלל התיקייה הזאת ואיך אני מנקה אותה סופית??

10. Started by hatzhaik,

כשאני רוצה ליצור את קבצי ה ifo לצורך צריבה של DVD ויש לי יותר מקובץ vob אחד אז היא יוצרת את הקבצים רק לקובץ הראשון אז איך אני יכול ליצור קבצי ifo ליותר מקובץ אחד למשל ויש לי בספרייה אחת את הקובץ הראשון VTS_01_1.VOB ואת השני VTS_02_1.VOB

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by The-Magician,

יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by -=ory=-,

בדר"כ שאני מוריד סרטים אז הקובץ יותר גדול מ-700 mb ואני רוצה להכניס את זה לדיסק, ואני לא מוצא הרבה סרטים באיכות טובה עם שני חלקים. אז אם יש מישהו שיודע אם יש תוכנה כזאת שמפצלת קובץ וידאו לשני חלקים?!? בבקשה תענו גם אם אין, אני רוצה לדעת!!! תודה... :-\

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by nadav1379,

המלצה לתוכנה שתמיר לי AVI ל DVD אבל שלא תוריד את האיכות או שתפגע כמה שפחות באיכות לא משנה אם התוכנה עולה כסף

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. Started by fish123,

אני ניסיתי לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ולא הצלחתי. ראיתי הרבה אנשים שהצליחו לכווץ וידאו ב-30MB. מישהו יכול להסביר לי איך ועם איזה תוכנה עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  15. יש לי כמה חשבונות מייל ואני רוצה שלכל אחד מהם יהיו inbox ו outbox והכל נפרד.. ב outlook ו outlook express אפשר לנהל מספר חשבונות אבל כל הההודעות נכנסות לאותו ה inbox. אם יש למישהו המלצות על תוכנות עם אופציות ניהול מתקדמות כמו שציינתי אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  16. ניסיתי לצרוב DATA לתקליטור DVD-RW כ-MULTISESSION וכל עוד התקליטור נקרא בכונן הצורב אין בעיה לקרוא את כל מה שנצרב בשלבים השונים. הבעיה היא שאופציית ה-Finalize DVD שבנרו 6.6 (לא הדמו) לא מאופשרת משום מה (באפור) כמו גם ה-Write Method. מישהו יכול לומר מדוע ומה ניתן לעשות? ד"א, אני מניח שגם אם אוכל לעשות Finalize ל-DVD-RW עדיין אוכל למחוק את כל מה שעליו בדומה ל-CD-RW, נכון? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by tal h,

אני רוצה לפרמט, ואני חייב את כל ההודעות שיש לי ב outlook express כמו שהם ,שיהיה אחרי התקנה מחדש. (דואר נכנס, דואר יוצא, דואר נכנס לתיקייה מסויימת של שרת שלי וכו). ניסיתי - קובץ- יצא- הודעות- אך אני מקבל שגיאה : "ביצוע הייצוא לא הצליח. אירעה דגיאה בעת אתחול MAPI" . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  18. רואים בכל מיני תכניות שהם מגדילים תמונות ומשפרים איכות ממצלמות אבטחה. אפשר לעשות את זה גם בבית או שזה חייב להיות מומחה למחשבים?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by lharpaz,

שלום, מישהו יודע איך אפשר לבצע חיפוש של שיר ב-playlist בתוכנה winamp ? ראיתי את זה פעם אצל מישהו, ואין לי מושג איך עושים את זה... הבעיה היא בעצם למצוא שיר ע"פ מילה כלשהי בשם שלו. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by borg,

אני צריך תמונות איכותיות ברזולוציה מאוד גבוהה של גלשני רוח, לצורך השתלה של תמונה על תמונה. המטרה היא לקחת תמונה של גלשן רוח, ולהשתיל עליה תמונה של אדם שעומד על הגלשן ומחזיק בידית של המפרש, כך שזה יראה כאילו שהוא גולש בים עם גלים גבוהים, או יוצא מ"צינור", ולפתח את התמונה בגודל של 60hX40w בערך. מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא תמונות מתאימות (חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי תמונות מתאימות ברזולוציה גבוהה)?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  21. יש לי סרט שהוא בשני חלקי AVI. אני צריך תוכנה שתחבר לי אותם לקובץ אחד. תודה.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  22. מה עושים במצב כזה?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by smtm,

מערכת ההפעלה היא XP HOME ENABLED עם הדפדפן שמגיע איתה (6). לפני זמן מה נעלמה לי שורת הסטאטוס בדפדפן (בשורה בתחתית הדפדפן, בה מופיעים סטאטוסים שונים). במחשב מוגדרים 2 משתמשים ורק לאחד מהם היא נעלמה. ניסיתי לחפש ב-OPTIONS ולא מצאתי כל אפשרות כזו. החזרת ה-OPTIONS לברירת המחדל לא עזרה. מישהו יודע ? מכיר מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by בזיק,

יש לי תוכנה שאני מסיר אותה, אבל לאחר התקנה מחדש היא חוזרת עם כל הכיוונונים שנתתי לה עוד לפני ההסרה. אז אני מסיק שההסרה לא מושלמת. אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין בגלל שיש בה איזו תקלה ד"א התוכנה היא eprompter והתקלה היא שפתאום היא לא מצליחה להתחבר לgmail אז מה לעשות? איך להסיר אותה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  25. לאחר שאני מעלה את מהירות הבאס ב-7MHZ ברצוני לבצע בדיקה קטנה שאמרו לי שניתן לבצע ע"י 3DMARK, איך קוראים לבדיקה המהירה הזאת בתוכנה הנ"ל? ולאחר שאני מעלה קרוב ל-20MHZ בבאס, אני רוצה להפעיל בדיקה ארוכה בלילה, שאמרו לי שבעזרת PRIME 95 ניתן לבצע אותה, איך מריצים בדיקה שכזאת? האם אפשר להריץ בדיקות דומות בתוכנה sandra? אם כן איך הם נקראות (כל אחת מהן) בתוכנה SANDRA? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.