תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לעשות דיסק הפעלה של מערכת איך אני עושה דרך נירו 8 ?
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרט על כל המסך שלי וכשאני רואה סרט אני רואה אותו עם שוליים שחורים, אני יודע שאפשר לשנות משהו בקודדים על מנת שיראו את הסרט מתוח על כל המסך ושלא יראו הפוך :-\ (אפילו אם זה גורע קצת מהאיכות כי זה נמתח) מה עליי לעשות ( ואם אתם מכירים חבילת קודדים שאני יוכל להגדיר בה את האפשרות הזאתי , לי יש את הקודדים של אייס מגה, נימו ועוד כמה..... ) תעזרו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד את התוכנה הזאת אני יודע שיש כמה כאלה אבל אני רוצה משהו נו ושאני לא יסתבך עם זה לינק ישיר יעזור תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה , יש שם 6 תקיות מכווצות פתחתי אותם ומצאתי את ההתקנה התקנתי , לאחר מיכן הכל כמעט מושחר אני לא רואה את הטלויזיה אני שומע רק קול מהכרטיס , יש לי 10 xp sp2 + Windows Media Player ניראה לי שזו תוכנה מאוד פשוטה מה הבעיה יש למישהו רעיונות או ניתקל בבעיה
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני בא לתרגם מילה מסויימת במסמך PDF, אשר נצפה בתוכנת Acrobat Reader, אני מקבל ג'יבריש, מספרים, וכל מיני צורות מוזרות. כמובן שהתקנתי את הפלאג והכל פעל כמו שצריך, בהתחלה... אך פתאום איני מצליח לתרגם אף מילה בתוך התוכנה (Acrobat Reader)... האם מישהו נתקע בבעיה דומה ויודע מה הפתרון ?? תודה על תשומת הלב ומקווה שתעזרו במציאת פתרון.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני אשמח לדעת אם יש איזשהי תוכנה שלא תופסת יותר מדי משאבים שיודעת לנהל לוח שנה, ספר טלפונים ולעשות בעצם את מה שעושה ה outlook. את outlook עצמו אני לא סובל עקב היותו תוכנה מאוד כבדה שצריך להשאיר פתוחה כל הזמן על מנת לקבל את התזכורות שלה, אז הייתי שמח לדעת אם יש תוכנה קצת יותר קלה שעושה את העבודה הזו.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני עובד על התקנה של משהו על מחיצה ב-PC שלי ואני פניתי מחיצה להתקנה של אותו הדבר. רציתי לדבר איך אני הופך את המחיצה שתפעל במערכת קבצים של-MBR. ניסיתי להישתמש ב-GParted ולא הייתה קיימת אופציה כזו בגירסא שיש לי. הרבה תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
עד לא מזמן השתמשתי ב-HOTKEY ישן מאד של חברת GENIUS פתאום הופיעה תקלה ובמקום שליטה על עוצמת הקול (דרך המקלדת) זה השתנה לפתיחת תוכנת הדואר ואין לי מושג איך ניתן לתקן זאת. האם ניתן להוריד תוכנה חלופית והאם זה חייב להיות כדרייבר למקלדת? עדכון: הסתדרתי, מצאתי והורדתי משהו נחמד.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר ליצור קובץ של self extract בעזרת התוכנה winace?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
לא יודע מה בדיוק התקנתי/לחצתי שגרם לכך שתופיע שורה באמצע הוידיאו כל פעם שהעכבר עובר ליד אזור מסוים, אבל הייתי רוצה להעיף את זה כי זה מעצבן. איך פותרים את זה? נ.ב. גם איך מורידים את ה"PLAY" הכחול שמופיע גם בעוד שינויים במהלך הנגינה. נ.ב.נ. בדר"כ כשלוחצים בNUM PAD על החיצים זה מגדיל או מקטין את גודל הוידיאו אבל בזמן האחרון זה רק כותב בשורה למטה שזה שינה את הגודל אבל אין שינוי באמת. תודה[br]פורסם בתאריך: 19.11.2009 בשעה 06:17:32 :s05:??? בבקשה תעזרו לי [br]יתפרסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 17:17:32 תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 04:48:21 אהמ אהמ.. שום תשובה?[attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אחרי שנים שלא השתמשתי ב EMULE התקנתי אותו שוב, לאחר כל ההגדרות ופיתחת הפורטים הכול נראה סבבה חוץ מזה שהוא לא מתחבר לאף שרת (רק לרשת KAD) ניסיתי לטעון את השרתים מאתר שנמצא בקיצור דרך בתוכנה, כנ"ל... מישהו יודע מה הבעיה או שיש לו כתובת של שרת טוב שעובד לתת לי ?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
למי שמעוניין לשדרג לפיירפוקס 3 אך לא עושה זאת ביגלל שהוא יודע/מפחד שההרחבות שלו לא יעבדו בפיירפוקס החדש, הנה דרך לגרום להרחבות לעבוד, גם אם המפתח שלהם עדיין לא התאים אותם לפיירפוקס 3. שלב 1: אחרי שמתקינים פיירפוקס 3, הוא יגיד שהרחבות האלה והאלה לא מתאימות לפיירפוקס 3 וישאל אם לחפש להם אפדייטים אם תגידו שכן הוא יחפש ויכול להיות שהוא ימצא עדכון שכבר מתאים את ההרחבות שלך לפיירפוקס 3 ואז אתה פטור מלהמשיך לשאר השלבים, ותתחדש על הדפדפן החדש אם הוא לא ימצא או שתבחר אל תחפש עדכונים פיירפוקס יעלה כרגיל, רק ההרחבות הלא תואמות יהיו במצב כבוי. שלב 2: התקן את ההרחבה Nightly Tester Tools 1.3 מכאן https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543. ותעשו ריסטרט לדפדפן. שלב 3: …
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
8) ??? : :AR15: :asthanos:למי שיש שיודיע נמאס לחפש והרישום באתר מחרפן אותי אז תודיעו תודה רבה ef23mj
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חתימה חדשה שלי איך? http://img11.imageshack.us/img11/3364/ut2k46uy.jpg
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
פניתי גם בפורומים אחרים כי אני לא בטוח להיכן השאלה מתאימה. במידה וזהו לא הפורום המתאים, אם תוכלו להפנות אותי אליו זה יהיה נהדר! אני מחפש תוכנת התקנה פשוטה לתוכנה שפיתחתי, אבל אני פחות מסתדר עם INSTALLSHIELD. אתם מכירים תוכנה אחרת שקיימת וניתן להשתמש בה? לא חובה שתהיה חינאמית, העיקר שתהיה נוחה לתפעול ויעילה. תודה! אורן
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. מחכה להצעות, תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיוצרת כרטיסי ביקור? עם רקעים ודוגמאות... ולא, אני לא רוצה לעשות את זה ב-Word (לא יוצא יפה וזה די מוגבל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אז עברתי לLFF (שוב ) והבעיה היחידה שנותרה היא איך להעיף את הרקע הלבן בכל אתר שכל כך נורא לעין. ניסיתי שלל אופציות משינוי הצבע עצמו דרך ההגדרות, מה שלא חל על רובו המוחלט של האתרים, ועד תוספות NIGHT-SURFING דרך STYLISH. כשאני מוצא משהו שמתקרב להיות סביר, או שחלק מהאתרים משובש ויזואלית או שלא רואים טקסטים ואנימציות מסוימות. יש משהו מתוכנן היטב שתוכלו להמליץ מנסיון?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
בפורום הזה אפשר לפרסם חתימות שאני מכין? כמו למשל זה ושמשתמשים יגידו איך החתימה ומה לשפר ויביאו לי ביקורות כדי שהחתימה תהיה יותר טובה
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
אהלן, מישהו יודע אם קיימת דרך להריץ את רשימת היישומים שפועלים אצלי דרך בדיקה כלשהי? אני מאמינה שחלק גדול מהם ממש לא אמור להיות שם וסתם מאט ת'מחשב, ועובדה שכשאני סוגרת חלק מהם - שום דבר לא נדפק במערכת, אלא הכל פשוט זז מהר יותר........ בנוסף - האם יש למישהו מושג למה הפלאגין קונטיינר עושה כ"כ הרבה בעיות, מנצל כ"כ הרבה משאבים, ואיך ניתן לסדר ת'עניין איתו סופית? (פ.פוקס 3.6.13). תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אז מי שלא יודע אני מתעסק בעיצוב כתחביב שאולי בעתיד אקח אותו יותר רחוק. בקרוב (שנה הבאה ) אני אמור להתגייס וכנראה הפרופיל שלי לא הולך להיות הכי מדהים וקרבי כנראה אני לא יהיה למרות שזה מאוד חבל לי. בכל מקרה עיצוב הוא תחום שמאוד מעניין אותי ורציתי לדעת אם בצ"הל ישנם יחידות המתמקדות בעיצוב גרפי וכדומה. אשמח לתשובה.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לשנות את תזמון העדכונים האוטומטי של ה-Java שלי ולהגדיר שהוא יתריע לי על עדכונים חדשים רק לפני ההתקנה ומאשר, ההגדרות חוזרות בחזרה לברירת המחדל שלהן ולא ניתן לשנות אותן. למה זה קורה לי? גרסת ה-Java שלי היא Java 6 Update 25.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-