תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 ואני מקבל ב2001 14,000 אני צריך לקבל איזה 17,000+ יש כאן משהו שייש לו מפרט בערך כמו שלי שיגד לי כמה הוא מקבל נקודות ב2001.. אתם יוכלים לבדוק באתרים בחוץ לארץ כמה אנשים אחרים מקבלים נקודות עם מפרט בערך כמו שלי? אולי יש לי איזה בעיה רצינית באיזה חלק במחשב.. :-\יש איזה תוכנה שבודקת חלק חלק והתוכנה תגיד לי כמה הוא מקבל נקודות? מה יוכלה להיות הבעיה יש לי דריברים חדשים התקנתי דרברים של הלוח (דריבר שייש בדיסק) ושעשיתי את הבדיקה הפלטרים הייו על מאוזן עם אני יורד ל0 אז יהיה אבדל גדול של נקודות? אני רק רוצה שהמחשב הזה יריץ לי טוב את ET!!!!! הרבה פעמים הFPS יורד ל50!!! וזה המשחק היחיד שאני משחק!! והכתוכנה 3DAMRK 2005 אי בודקת את כול המחשב או …
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בצד שמאל יש תוכנה שמראה את הטמפטורה רציתי דעת איזה תוכנה זו
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יאני משתמש ב ICQ 2003 PRO, ואני רוצה ששליחת ההודעה תתבצע בעזרת ENTEL ולא ע"י CTRL+ENTER... חיפשתי אחר אפשרות זו בהגדרות ואפשרויות האיסי אבל לא מצאתי. אולי מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איך אני יוצר קוו שיעבור לאורך הקטעים המסומנים באדום ויחלק אותם? יש כלי שעושה את זה בצורה מהירה נכון? ואיפה אני יכל למצא מדריכים טובים לדברים בסיסים כאלה במקס, מצאתי המון מדריכים לאיך למדל, אבל הם לא מלמדים על הכילים של התוכנה כמו שאני צריך. (3dSMAX 8 )
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה, שתאפשר לי לחתוך ולהדביק אחד לשני קבצים MP4. תודה!
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך שמשולב עם כרטיס טלוויזיה (אני רואה את המחשב ב-LCD-טלוויזיה ואני רואה מהממיר של Yes במחשב). שאלתי היא כזו : לפעמים בצ'אטים אני נכנס ואז שאני עושה שיחות וידאו אנשים רואים את מה שאני רואה ב-Yes.. איך אני יכול בעצם לעשות שיחת וידאו במסנג'ר ושיראו מה שיש ב-Yes? כי במסנג'ר זה לא קוראה אוטומטית כמו בצ'אטים. חשוב לציין - אין לי מצלמה בכלל. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אם יש לי פלאש פלייר על המחשב הוא כל כמה זמן עושה הכל פתאום בהילוך איטי ואז נתקע ואז משתחרר... מחקתי ועכשיו זה לא עושה.... מה עושים אני רוצה פלאש פלייר...????
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ככה קניתי את ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 עכשיו אני משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis עכשיו עשיתי גיבוי ושמתי אותו על הדיסק החיצוני והכנתי דרך התוכנה דיסק אתחול. *שאלתי היא אם תהיה לי תקלה במערכת ההפעלה (vista) והכל נמחק ואני יירצה להשתמש בגיבוי שקיים על הדיסק הנייד לא תהיה בעיה? כלומר המחשב יזהה אותו גם אם לא תהייה מע' הפעלה או שתהייה איזה בעייה? תודה רן
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
יש לי תקיעות במשחקים ויש לי חשד שזה קשור בסאונד ולא בכרטיס מסך. יש תוכנה שבודקת את זה? פשוט את הכרטיס מסך ואת המעבד חקרתי עם כל הבדיקות האפשריות בהצלחה, אבל עדיין קיבלתי תקיעה בסטארקראפט 1 \=
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
-
התקנתי את הגרסא החינמית של avira antivir personal מהאתר שלהם. נראה כמו אחלה אנטי וירוס, עושה את העבודה אך מצד שני הוא לא מתעדכן אוטמטית. נכנסתי ב- f8 ובאופציית update > automatic update מסומן ב-v ה- active. ועדין לא מתעדכן כל יום. מה יכולה להיות הבעיה? נסיתי כבר הכל וכלום לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
עשיתי לי אימג בנורטון הפלתי אותו על מחשב אחר כשעיו מה שקורה המחשב עולה מגיע לברוך הבא אני מאשר לו להיכנס למערכת הוא טוען את עצמו ותכף יוצא אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לקבל עזרה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה WinFast DTV1800 (זה מה שכתוב בdevice manager), אני משתמש בתוכנה WinFast PVR2 והאיכות פשוט נוראית. יש לי ממיר Yes Max HD, ואני רואה אותו בתוכנה דרך CVBS. גם באופן כללי אני לא סובל את התוכנה, אבל הדברים מסביב לא רציניים, האיכות חשובה, והיא גרועה. יש אפשרות אולי לראות טוב כמו בטלויזיה רגילה? תודה. (יש פורום מתאים יותר לבעיה שלי?)
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להיכנס למחשב שלו בלי להראות לחברים שלו את הסיסמה שהוא מכניס (כי הם נכנסים לו למשתמש) אז חשבתי אולי יש דרך כל שהיא שהוא רק יכניס את הכונן החיצוני או דיסק אונקי וע"י זה הוא יוכל להיכנס למערכת הפעלה. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
שלום חברים... אני צריך קצת עזרה ולא הצלחתי לחשוב על מקום טוב יותר להעלות את השאלה שלי... אז ככה: יש לי מחשב יחסית ישן, הוא בן איזה 5 שנים ככה, אני חושב שהמפרט לא רלוונטי. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק 320 ג'יגה של WD, אבל משום מה, למרות שהלוח שלי אמור לזהות SATA ההארד דיסק לא עבד. עשיתי דבר פשוט ושלחתי אותו לאיזה חנות מחשבים שיסדרו את העניין הזה... אין לי מושג מה הם עשו ומה לא, ביקשתי שההארד דיסק החדש יהיה כונן ניפרד במחשב, כך שC = הHD הישן ו-D = החדש. אני רוצה לפרמט את המחשב, וכשאני מתחיל ועולה המסך שבו אני בוחר איזה כונן למחוק והאם למחוק (הכחול הזה ממש בהתחלה) אני רואה שם רק את כונן C... מה שמעלה בי את השאלה מה יקרה אם אני אמחק את C?... האם עלולים להיות בו קבצים שאמורים…
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את העדכון האחרון מבית Creative לדריברים של Sound blaster live. Value! משום מה לאחר ההתקנה נוצרות לי בעיות ולאחר ניסיון למחיקת הדריבר החדש נוצרים לי בעיות בהחזרת הישנים (=התקנת הישנים לא עוזרת ולאחר ההסרה הוא מחפש קבצים לא קיימים) ולא רק זאת כל פעם שאני מנסה לכבות את המחשב הוא דורש ממני לעשות End Program למשהו שנקרא DERVL (או משהוא כזה) למישהוא יש הצעות??? פ'פפפפפפפ...... תודה! :-/
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום וברכה, עם קיים אמולטור כזה אתם יכולים להביא לי בבקשה לינק מאיפה אפשר להוריד אותו כולל את הביוס והפלאגין שלו? בתודה מראש, אור בן צבי
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
פתחתי קובץ שהיה ב - RAR וקיבלתי 10 קבצים שאחד מהם עם סיומת SVT וכל השאר ממוספרים (בסיומת) 001 002 וכו' איך פותחים אותם?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שכזאת? ??? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שיחקתי קצת בתוכנה שנקראת PE Explorer. התוכנה מראה, בין היתר, את כל ה-resources של קבצי קוד שונים, וגם מאפשרת עריכה שלהם. כך, למשל, אפשר להסתיר חלון (אובייקט) של פרסומת בתוכנה כלשהי ע"י בחירה שלו ושינוי ההגדרות שלו. אפשר גם לערוך ממשק משתמש, ביטמפים, אייקונים וכו'. לעניין - בדקתי מה מסתתר בקובץ של winamp3, שנקרא studio.exe . מסתבר, שלמישהו היה רעיון קצת מופרע לגבי ה-about של התוכנה... (מקווה שההצגה של התמונה הצליחה. אם לא - שווה לנסות בבית בכל מקרה)
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום! אני שומע רדיו באינטרנט.. דרך כל מיני אתרים, ולאחרונה כשפתחתי את האתר של רשת ב' וניסיתי לשמוע הוא השמיע לי את זה אבל בקול ציוצי כזה.. לא בקול האמיתי.. קול מעוות ומוזר.. בכל המחשבים האחרים זה עובד בסדר.. איך אני מסדר את זה?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מחוברת למחשב שלי בעזרת כבל מוצלב, ואנחנו שותפים לאותו חיבור אינטרנט. אצלי האאוטלוק עובד בסדר גמור, ואני מצליח לשלוח ולקבל מיילים מכל החשבונות שלי ב-POP כמובן. הגדרתי את אותן הגדרות אצל אחותי אך אצלה ניתן משום מה רק לקבל דואר מהחשבונות (דוגמת נענע), אבל לשלוח הוא לא מאפשר. מה עוד אני צריך להגדיר? מדוע אי אפשר לשלוח דואר אצלה דרך האאוטלוק? (שנינו משתמשים בויסטה) תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-