תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בעייה Microsoft Outlook כל פעם שאני עושה Forward לאימייל, אני מקבל סימנים מוזרים. איך אפשר לחזור למצב הרגיל לינק מוצמד לתיאור הבעיה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לשים על מספר תיקיות במחשב שלי סיסמא...(משתמש בווינדוס xp). האם זה אפשרי דרך הווינדוס ואיך, או שיש תוכנה מסויימת שעושה זאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בשמעמום של השבת ברכות, השמצות חופשי עריכה: עוד משחק עם הצבעים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אז ככה כרגע יש ברשותי את התוכנה WINPVR שאני לא ממש מרוצה ממנה שמעתי על התוכנה מדיה פורטל אז כרגע אני מוריד אותה השאלה שלי היא תיהיה אפשרות ששניהם יעבדו במחשב ביחד, שאני לא יתקין את המדיה פורטל וה WINPVR ידפק לי במידה ואני לא יהיה מרוצה מהמדיה פורטל אני יוכל למחוק אותו ושאלה נוספת האם יכול להיות שיפור בתמונה של הטלויזיה בתוכנה מדיה פורטל[br]פורסם בתאריך: 21.04.2009 בשעה 17:32:53 אוקי לגבי השאלה הראשונה זה כבר לא משנה הורדתי את המדיה פורטל רק כרגע איך אני ממיר אותה לעברית ?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי נכון שאתם רוצים לחלץ פריט כלשהו מרקע אחיד (לדוגמה רקע לבן), אז אתם משתמשים לרוב ב-Magic Wand. אבל נגיד שאתם רוצים להשאיר את הפריט על הרקע הלבן אבל על הרקע יש כיתוב בצבע כלשהו [אחיד]. האם יש אפשרות לסמן איזור על התמונה ולעשות מחיקה אוטומטית של צבע מסויים? דוגמה: מחכה לתשובה, תודה לעוזר/ים
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
iam in the USA and iam using a computer without hebrew installed. i went to the control panel to Regional and Language Options and tried to install the right to left languages but i dont have a windows CD so maybe some one can get me those files so ill have hebrew installed? THX
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא XP HOME ENABLED עם הדפדפן שמגיע איתה (6). לפני זמן מה נעלמה לי שורת הסטאטוס בדפדפן (בשורה בתחתית הדפדפן, בה מופיעים סטאטוסים שונים). במחשב מוגדרים 2 משתמשים ורק לאחד מהם היא נעלמה. ניסיתי לחפש ב-OPTIONS ולא מצאתי כל אפשרות כזו. החזרת ה-OPTIONS לברירת המחדל לא עזרה. מישהו יודע ? מכיר מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה חינמית ללא פרסומות להרצת סרטים וכתוביות
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
זה הדגם באברסט BrookTree Bt360 MediaStream Controller Multimedia Video BrookTree Bt878 Video Capture Device - Audio Section PCI מצאתי דרייבר והתקנתי אותו אני מחפש גם תוכנה שאוכל לראות את המצלמות
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בס"ד אשמח אם תוכלו לעזור לי במשהו קטן. אני רוצה להוציא את המילים מתוך שיר כלשהו כך שלא תהיה בו המוסיקה/מנגינה. שמעתי על תוכנות שעושות את זה אבל אני לא מתמצא בתחום. אלה שני קבצי האודיו שאני צריך שיסננו מהם את המוסיקה ברקע: http://rapidshare.de/files/17689748/audio1.mp3.html http://rapidshare.de/files/17689875/audio2.mp3.html העניין חשוב מאוד כך שכל עזרה תתקבל בברכה ערב טוב
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
פתחתי קובץ שהיה ב - RAR וקיבלתי 10 קבצים שאחד מהם עם סיומת SVT וכל השאר ממוספרים (בסיומת) 001 002 וכו' איך פותחים אותם?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה מיקום הקבצים שבהם נשמרת ההיסטוריה של האיסיקיו ??? בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי תייקיה עם מלא קבצי POWERPOINT שהורדתי מהמייל ושמרתי אותם עד היום כולם נפתחו רגיל.... הם כבר מלפני שנה הקבצים האלה... פתאום אני מנסה לפתוח אותם והרוב מה שאני פותח הוא נותן שגיאה עם TEXT CONVERTER . CANT OPEN THE FILE TEXT CONVERTER משהו כזה.... מה זה יכול להיות?.... לא שיניתי כלום במחשב לא עשיתי כלום פתאום זה התחיל.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום חברים, כאמור בכותרת, כרגע אני באמצע בנייתו והטמעתו של מחשב ברכב (AMD DUAL CORE 5050E) כחלק ממערכת HIGH END (כרטיס קול XONAR HDAV DELUXE) ועוד ועוד.. אני משתמת בתוכנת קוד פתוח בשם RIDE RUNNER ואני קצת תקוע עם האינטגרציה שלה לחומרה הספציפית שלי. אני צריך שתי פקודות לשורת הפקודה: 1. אני צריך פקודה שתפעיל MUTE על כניסות ה LINE מהכרטיס קול (אני צריך להשתיק את ה LINE IN ואת ה MIC שעל לוח האם לסירוגין) 2. אני צריך שורת פקודה לסגירה עיקשת של תוכנה שמסרבת להיסגר (כרגע אני יכול לסגור אותה רק דרך CTRL+ALT+DELETE וסגירה +אישור..) - האם KILL.EXE אמורה לעשות זאת ? איך משתמשים בפקודה ? המון המון תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא, ויש לנו כמה סרטים שאנו לא יכולים לצפות בהם...
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בצד שמאל יש תוכנה שמראה את הטמפטורה רציתי דעת איזה תוכנה זו
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עד לא מזמן השתמשתי ב-HOTKEY ישן מאד של חברת GENIUS פתאום הופיעה תקלה ובמקום שליטה על עוצמת הקול (דרך המקלדת) זה השתנה לפתיחת תוכנת הדואר ואין לי מושג איך ניתן לתקן זאת. האם ניתן להוריד תוכנה חלופית והאם זה חייב להיות כדרייבר למקלדת? עדכון: הסתדרתי, מצאתי והורדתי משהו נחמד.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
איך שאני מפעיל את הוינדווס אז קופץ לי חלון שאני צריך לסגור את כל החלונות ולשמור הכל כי אחרי 50 שניות המחשב יפעיל את עצמו מחדש , וזה לא נעלם זה קורה כל פעם שאני מפעיל אותו . אני זוכר שפעם היה איזה משהו שצריך לכתוב ב- "התחל" ---> "הפעלה" כדי שזה יפסיק , מישהו יודע ?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סרטון של 10 דקות, אני מעוניין לחתוך את הסרטון באמצע פעמיים, כדי לקבל קובץ של 5 דקות. איך חותכים סרטון בתוכנה הנ"ל ואח"כ שומרים אותו? או לחלופין, מחפש המלצה לתוכנת עריכת וידאו טובה ששומרת את הקבצים אח"כ ב- HD. הבעיה עם מובי מארקר שהיא לא שומרת את הקבצים ברזולוציה המקורית אלא פחות מזה, ולא באיכות HD. אני עובד על חלונות XP. תודה מראש, גיא. מצ"ב צילום מסך.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד מהאתר הנ"ל בשבוע האחרון. ונותן לי הודעה "ED2K : הישום לא נמצא והודעה שניה " אין אפשרותלINTRNET EXPLORER לפתוח אתר מסייע זה עבור... הפרוטוקול שצוין בכתובת זו אינו תקף, ודא כי הכתובת נכונה ונסה שוב" הדבר כאמור נמשך כל הזמן נראה מההתקנה החוזרת של האימיול RAZORBACK הכורת נערכה ע"י multicore.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתקריא לי מילים באנגלית, למשל אם אני רושם לה מילה כמו HELLO או GOOD EVENING שתקריא לי את זה.. אם יש כזאת שמקריאה קטעים זה יותר שימושי אני מקבל הרבה מילים ארוכים באנגלית לאחרונה ואין לי כוח לקרוא את הכול.. מישהו מכיר תוכנה כזאת או תוכנה שעושה משהו דומה שעדיין יכול לעזור לי בנושא הזה? תודה מראש. רועי.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-