תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בזמן האחרון ,אני נכנס לYOUTUBE ולכל האתרים האלו עם הסרטונים ,והסירטונים נתקעים לי אחרי 2 שניות ,וגם במשך שני השניות האלו לא שומעים כלום . זה קורה לי לרוב בFIREFOX ובIE זה בקושי קורה. יש למישהו מושג מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה...כרגע יש לי את הקודאק של K ליט... ועם הגירסה של ה64 ביט..!! יש לי וינדווס 64 בית באנגלית.. אז ככה שאני רואה סרטי MKV במדיה פלייר הוא לא מצליח להציג אותו....אבל שאני רואה בMCE הוא מציג אותו.... יכול להיות שם אני יפתור את זה יפתר גם הבעיה של התרגום...כי עכשיו אני אואה את התרגום לסרטי AVI עם וסבאב... וסרטי MKV עם FFDSHOW....ואני רוצה לראות רק עם ובסאב... יש דרך לפתור את זה???
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע היעוד שלה הוא לבצע הקלטות של ספריות במחשב. קורה לי הרבה פעמים שאני צריך להעביר כמה ספריות גדולות ממחשב אחד למחשב שני (רשת). אם אני מקליט ספרייה אחת, אח"כ מקליט ספריה נוספת, בו זמנית, זה מאט מאוד את המחשב, וגם את ההקלטות. כמובן גם שאני לא רוצה לשבת ליד המחשב, לחכות עד שתסיים ההקלטה ואח"כ להקליט, אלא "להגיד" למחשב שכשהו מסיים את ההקלטה הנוכחית, הוא יבצע הקלטות נוספות, לפי הסדר. מדובר על הקלטה, העברה ומחיקה (אלא אם כן, יש עוד אופציות אחרות שימושיות). תודה רבה ושבוע טוב, מןשיקו
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בwin vista ובwinamp 5.541 יש לי תופעה מוזרה שבה חלק מהשירים שלי בעברית מוצגים כג'יבריש בPlaylist או בmedia library למרות שאם אני מסתכל על הInfo שלהם הם מוצגים בעברית. צריך להדגיש שזאת בעיה רק בוינאמפ, לא נתקלתי בבעיות עברית בשום תוכנה אחרת במערכת. גרסת הויסטה היא גרסא אנגלית אבל בהגדרות השפה הכל מוגדר לעברית כולל ההגדרות לתוכנות שלא משתמשות בUnicode (system locale) ניסיתי גם לשנות פונטים בוינאמפ וכל הפונטים האפשריים עדיין מציגים את השירים בג'יבריש. למישהו יש רעיון במה מדובר ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
הצריבה עצמה נעשית ללא בעיות וללא שגיעות, אך כאשר אני שם את הדיסק במערכת, על הצג הכל ניראה תקין, הזמן מתחיל רגיל וכו', רק מה - אין צליל... אציין כי הבעיה קיימת רק כאשר אני צורב CD רגיל ולא MP3. מדובר בנרו 7 Essentials.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה אני לא מוצא אופציה להוסיף כתוביות. רק כאשר שם הסרט ושם הכתוביות זהים אז יש את הVOB SUB שמפעיל את הכתוביות. אין אופציה בתוכנה עצמה?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פיירפוקס עובד יותר טוב באקספלורר בסרטוני וידיאו באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בוקר טוב...! קיבלתי מחשב חדש חדש, וכבר יש הודעת שגיאה. השגיאה התחילה להופיע, כאשר התקנתי, ואז החלטתי למחוק איזו תוכנה של EA...[הורדתי את המשחק spore, וזה שאל אותי אם להתקין את התוכנה על מנת לקבל עדכונים בעתיד, אז הסכמתי, ולאחר מחשבה שניה, מחקתי]. ומאז, השגיאה מופיעה. זה מופיע בצורה כזו: אני מקלידה כתובת של אתר, לוחצת "אנטר", אחר כך קופצת לי השגיאה. אני לוחצת OK, ואתר האינטרנט שרציתי להכנס אליו, הופך להיות לא זמין. אחר כך אני עושה refresh, וזה מסתדר. זה לא קורה באתרים קבועים, אלא באקראי. דוגמא: רציתי להכנס לאתר מסויים וזה מה שקפץ לי: זה ממש מעצבן. תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שימוש קצר בדפדפן החדש שהתימר לשנות לי את החיים החלטתי שזה פשוט לא זה, שבאתי להסיר אותו, קיבלתי הודעה נחמדה כנראה שלאנשים שיושבים בגוגל לא חסר חוש הומור [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כדי להוסיף תרגום לסרט DVD-R ולכן אני צריך לדעת איך לחלץ דרך התוכנה עותק אורגינלי של הדיסק ואיך לחלץ DEMUXE ... תודה..
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לסדר את התוכנה macromedia freehand mx שזה בעצם גירסא 11 אני צריך שיהיה תמיכה בכתב בשפה העברית והוא לא מאפשר לי... הוא עושה כמו ג'יבריש כזה... יש למישהו פתרון?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת BIN בלבד ,ללא קובץ CUE פעם הצלחתי לפתוח קבצים דומים עם דמון טולס אם כי אני לא זוכר אם היה קובץ CUE מצורף ניסיתי עם 2 תוכנות אך ללא הצלחה,התוכנות הן ISOBUSTER ן-POWERISO אם ישנה אפשרות לפתוח קבצי BIN בלבד עם דמון טולס ,אנא הדריכו אותי תודה רבה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תוכנה שבאמצעות צירוף מקשי אוכל להפוך את המסך (ל PIVOT) והאם יש תוכנה שאיתה אפשר לעבור בין מצבי התצוגה של DELL 2009W? (גרפיקה, משחק, ספורט, סרט)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יכול לצפות בשידורי שלוויזיה חיים באינטרנט (לדוגמה האח הגדול באתר קשת או שידורי הספורט של ערוץ 10). כל פעם שאני מנסה לצפות בשידור טלוויזיה חי באינטרנט המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט. יש לציין שאני יכול לשמוע שידורי רדיו חיים באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? חלק מהמפרט שלי: מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz זיכרון 512MB DDR 400MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT מערכת הפעלה Microsoft Windows XP SP2 דפדפן Internet Explorer 7 נגן Windows Media Player 11
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כמו בתמונה הבאה: אני זוכר שנתקלתי בתוכנה כזאת, אבל לא מצליח למצוא אותה... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה DBPOWERAMP להמיר קבצי mp3 או ogg ל- wav. לאחר מכן נרו צורבת לי את השירים ומשנה הסיומת ל- CDA. האם נרו עושה המרה נוספת של הקובץ מ- wav ל- cda או שפשוט רק משנה את סיומת הקובץ? אם היא אכן עושה המרה נוספת, מדוע התוכנה dbpoweramp לא מאפשרת לי לעשות המרה ישירה מ-mp3 ל-cda ולדלג על ההמרה ל- wav?
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם הארד דיסק SATA. התקנתי עליו WIN XP הכל עבד טוב ויפה. בטעות מחקתי את הקובץ NTLDR יש לי 2 מחיצות. C,D . בכונן D: נישארו 250 גיגה עם מידע. עכשיו אני בא להתקין WIN מעלה את דיסק ההתקנה מהBOOT CD. בהתקנה הוא כותב לי שיש HD 500 GB אבל יש לי רק כונן D שהוא UNPARTITIONED והוא מחייב אותי לפרמט את כל הארד דיסק. הוספתי HD עם 20 גיגה למחשב התקנתי עליו XP ורציתי לבדוק אם אני מצליח לראות מה יש בכונן של ה500GB דרך ה20GB. הוא כותב לי שהכונן לא מפורמט שזהו כונן D: במקור. ואת כונן C: הוא לא מראה בכלל. כל הכוננים על NTFS. בHDTUNE הוא כותב לי שהHDD 500 GIGA הוא בקובץ מערכת של FAT 16 (ראו בתמונות). עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר את הקבצים???.עם WINDOWS RECOVERY אני לא ר…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך שמובנה על לוח האם, ATI RADEON 2100 כשאני מנסה לנגן סרט בכל נגן כגון BSPLAYER, WMP, VLC אני שומע רק קול אין תמונה. ניסיתי להתקין DIVX CODECS לא זער וגם KLITE לא עזרו. הדבר המזור שב DIVX PLAYER כן רואים תמונה אבל הוא לא תומך בכתוביות. OS WINXP SP 3 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הורדתי סרט FHD ויצא שהוא מסוג TS ניסיתי עם מדיה פלייר - לא עובד, עם קלאסיק מדיה פלייר - לא עובד, עם VLC - לא עובד, עם POWERDVD - לא עובד ... מישהו יודע איך לנגן את הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי לפני כמה חודשים דפדפן FF3. לאחרונה אני שם לב בtask manager שהוא זולל לי בסביבות ה-120,000K זכרון. שזה המון. גם מרגישים שהדפדפן לא פועל בצוקה חלקה. ודווקא האקספולרר זולל הרבה הרבה פחות (בסביבות ה-40,000K). זה לא אמור להיות ההיפך? איך אני מסדר את זה? ד"א המעבד הוא 2.67GHZ עם 512MB זכרון. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מחובר לאייסיקיו שלי אבל לא זוכר את הסיסמא איפה הסיסמא נמצאת במחשב? או שיש תוכנה כלשהי שמראה לי אותה.. תודה
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מקטין קבצי JPG שהם שוקלים 3 מגה ל200 קי?
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-