תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מצלמה דיגיטלית Fujifilm S5600 ואני רוצה לצלם סרטון ולהעלות אותו ל- youtube. אתמול צילמתי סרטון והוא תפס לי המון (סביבות ה- 100 מגה לפחות מדקה), וברצוני לשאול אתכם: האם יש איזושהי דרך לכווץ את הסרטון ככה שיגיע לגדלים נורמליים (כך שאוכל להעלות סרטון של 10 דקות למשל) וכך שהוא יתאים לאתר youtube? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה עם התחברות לאינטרנט דרך האקספלורר. אני מצליח להתחבר בלי בעייה וגולש במהירות כשאני משתמש בפיירפוקס אבל לא ב IE , האקספלורר פשוט נתקע ומציג לי את הדף של בעיית חיבור. חשוב לציין שאני נמצא כרגע בדירה חדשה שעברתי אליה לא מזמן ומחובר עם הלפטופ דרך ראוטר של סימנס (בדירה הקודמת הלפטופ התחבר בלי בעייה גם לאקספלורר). מה שמוזר בנוסף לכך הוא שהאנטי וירוס (AVG) לא מסוגל להתחבר לשרת עידכון שלו ואני נאלץ להוריד לו עידכונים דרך הפיירפוקס וכנ"ל אותו הדבר ל WINDOWS DEFENDER . ריסט לראוטר לא הועיל.המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. הספק הוא נטויז'ין והתשתית היא של בזק. אני חושד בהגדרות של הראוטר אבל חוץ מכניסה לממשק משתמש שלו וריסט אני לא ממש מבין בדבר. אשמח לקבל הכוונה או רעיונו…
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני בונה HTPC. סוף סוף בחרתי חומרה והכל בדרך אלי. המעבד הוא פנטיום D של אינטל. עם 2.5 גיגה DDR2. הכרטיס מסך הוא : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=1168 אני מחפש עכשיו מאיצי חומרה וקודקים מתאימים למערכת הנ"ל. מה אני צריך? ואיזו תוכנה עדיפה לנגן סרטים ב- FHD. הערות: *ה- HTPC יחובר לטלוויזיה דרך HDMI. *הכ.מסך הנ"ל יש בו UVD3 אם זה אומר למישהוא משהוא. *החומרה כבר נבחרה אחרי אין ספור שינויים וכבר ביטלתי הזמנות ועשיתי מחדש עד למצב הנ"ל אחרי חפירות בפורום! בבקשה בלי הערות על מבנה המערכת. השורה התחתונה היא שהיא כן יכולה להריץ סרטי FHD חלק! נותר לבחור תוכנות נכונות. *כרגע יחובר בסטריאו לטלוויזיה. בעתיד יחובר למערכת קולנו ביתי. *אם יהי…
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את האימיול המחשב שלי מתחיל להגיב נורא לאט. לפעמים הוא מתאושש והמחשב מתפקד כרגיל ופעמים האמיול נתקע ובעקבותיו המחשב. טריק שגיליתי זה לכבות ת ההגנה האוטמוטית של נורטון אנטיוירוס ואת ZONE ALARM ואז להפעיל את אימיול... לחכות זהתוכנה תעלה, להפעיל את האנטיוירוס, לחכות 5 דקות ואז להפעיל את ZA. בדרך כלל זה עובד אבל לפעמים לא. מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה ולהציע פתרון? באותה הזדמנות אבקש לינק תקין ועובד ל LSD EMULE מכיון שהלינקים שתקלתי בהם עד עכשיו לא עבדו. (גם מודים טובים אחרים יתקבלו בברכה) אם זה עוזר אני משתמש כרגע באימיול הרגיל גרסא 0.44B ובווינדוס XP SP2 תודה רבה לכל מי שקרא ובמיוחד לאלה שעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי וצרבתי דיסק הצלה של ביט דיפנדר - שיהיה לכל צרה שלא תבוא. ניסיתי להפעיל אותו ע"י בוט מה-CDROM, אבל הוא לא עולה כמו שצריך אלא כותב לי שהוא לא מצליח למצוא מערכת קבצים של KNOPPIX ולכן הוא יעלה בממשק מוגבל מאוד. יש לי רושם שהוא לא עולה בגלל שה-WINDOWS שלי הוא 64 ביט, או בגלל שהדיסק שבמחשב הוא SATA. אם מישהו יודע איך אפשר להעלות את הדיסק כמו שצריך - אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר המלצות רבות ששמעתי (כולל בפורום אמצעי אחסון) החלטתי להוריד גרסת ניסיון של התוכנה PerfectDisk 10 pro במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, ולכאורה היה נראה שהתהליך אכן מתחדש כפי שנראה כ…
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. כאשר אני נכנס למנהל אודיו שהותקן עם הלוח אם, Realtek HD Audio Manager, אני יכול בתוכו לשמוע צלילים מצויין (יש שם מסך I/O שבו ניתן לעשות בדיקה על הסאונד). אבל מחוץ למסך, אין סאונד. לא שירים, משחקים- כלום. בדקתי במנהל ווליום שמגיע מובנה עם הXP, אבל הכל שם על רמה גבוהה ואין כלום על MUTE. במנהל חומרה לא חסר שום DRIVER (ובכל אופן זאת לא הבעיה, כי כאמור בתוך המסך של הRealtek Manager אני כן שומע סאונד). אשמח לכל הכוונה, תודה! מתוך Everest: Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI mixer.0 0001 0068 ATI HD Audio rear output[br]פורסם בתאריך: 17.09.2009 בשעה 16:53:25 הסתדרתי (היה צריך להגדיר משהו בלוח הבקרה בהגדרות שמע).
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה המהירה ביותר להורדות בסגנון קאזה.. (לא אוהב את קאזה בגלל כל התוספות הנלוות איתה..) בבקשה לא לומר לי Eדונקי או BEARSHARE.. ניסיתי אותן.. לא משהו. (גם EDONKEY עם בוט) תודה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
ברשותי כמה תכונות אשר אינן תומכות בשפה העברית, לא ניתן לכתוב או לקרוא את העברית ובמקום עברית היא מציגה ג'יבריש. אני מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות להוסיף תמיכה בעברית, ע"י עריכה של קבצי ההפעלה של התוכנה או דרך כל אפשרית אחרת. I HAVE SPOKEN
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה שאין לי עלייה תשובה הגיונית: מה ההבדל בין VBR לMP3 יש שירים של MP3 אבל עדיין הם VBR ויש MP3 שהם פשוט MPEG3 וכשאני מנגן בWINAMP למשל שירי MP3 שהם VBR האיכות שלהם יורדת ועולה, לא נשארת על מספר אחד, מי שהבין ויכול לענות, בבקשה. תודה, אפק
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להתקין על המחשב הנייד שלי שמחובר לאינטרנט בנט סטיק של סלקום. האם ישנה תוכנה שמזהה לפי האינטרנט היכן אני נמצא ? מחפש תוכנה שתחליף את השימוש ב- WAZE/IGO . במידה ואין כזאת - האם ניתן לקנות מקלט GPS שמתחבר ל-USB במחשב ועליו להתקין WAZE/IGO ?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מי הכי טובה מבחינת ביצועים ? תמיכה ? ועוד ... דעתי האישית : נרו יותר טובה וחזקה .. ;D
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
שאני מנסה לפתוח קובץ AVI רשום לי שחסר קודק. שאני מנסה לפתוח קובץ MKV, רשום שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ. יש לי חבילת מקודדים K LITE.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בדר"כ שאני מוריד סרטים אז הקובץ יותר גדול מ-700 mb ואני רוצה להכניס את זה לדיסק, ואני לא מוצא הרבה סרטים באיכות טובה עם שני חלקים. אז אם יש מישהו שיודע אם יש תוכנה כזאת שמפצלת קובץ וידאו לשני חלקים?!? בבקשה תענו גם אם אין, אני רוצה לדעת!!! תודה... :-\
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכלום ! אודה לכם אם תוכלו לתת לי כתובות של שרתים כדי שאני אוכל להתחבר לצאט של mirc לצערי יש חסימה מאסיבית של פורטים במקום שאני נמצא ואני מחפש מקום שיש בו ישראלים רבים. הודה לכם על הצעות. ???
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין setpoint , וזאת השגיאה שאני נתקל בה: Installation could not be completed unable to find required components התוכנה כבר הייתה מותקנת אצלי ועכשיו אחרי פירמוט אני לא מצליח. מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. חברים שלי מהמסנגר שולחים לי הודעות כאלה שהם בעצם וירוס, ריגול או מה שזה לא יהיה. אבל גם החברים שלי מתלוננים שהם מקבלים גם ממני הודעות כאלה כאשר אני לא מחובר. האם נדבקתי בתולעת המסנגר? איך אפשר למחוק אותה אחת ולתמיד? תודה
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון, יש לי מקלדת ועכבר אני מעוניין שהם יעבדו על שתי מחשבים בו זמנית זאת אומרת שתהיה לי גישה דרכם לשתי המחשבים האם זה אפשרי איכשהו ?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיכנס למירק זה רושם לי את הדבר הזה, הסקתי מזה שיש לי טרויאן במחשב ניסיתי כבר את כל התוכנות הקיימות למציאת טרויאנס ומחיקתם, אבל אף אחת מהן לא עוזרת ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. להלן התוכנות: Ad-aware the cleaner norton anti virus fast cleaner ועוד כמה שאני לא זוכר... ניסיתי גם דרך הregedit למחוק את קבצי הregistery של המירק וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון? הייתה לו גם את הבעיה הזו והוא הצליח לתקן אותה? האם אין שום דרך אחרת מלבד פירמוט? שאני לא רוצה לעשות כי יש לי דברים חשובים במחשב. Help! :'(
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שמתי גם לב שרוב הסרטים מקודדים ב-XVID,מה ההבדלים בניהם ?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
איך אני ממיר שפת מימשק מאנגלית לעיברית תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום חברים, תופעה מוזרה במחשב שלי בבית וגם בעוד מחשבים תפועה מוכרת אך אין לי מושג אין ניתן לפתור אותה. כול כמה דקות בנסיון לפתוח עמוד חדש באקספלורר, מקבל בצד ימין למטה, לדוגמא: CONNECTING TO 209.85.227.147 ולא קורה כלום, עמוד נוסף חדש ואותו דבר. לא מצליח להתחבר. אם עמוד קודם שיהיה פתוח אני יכול להמשיך לגלוש עליו, אבל כל עמוד אחר חדש תקוע. אחר דקות רבות אני שוב יכול לחזור לגלוש. רציתי רק לציין שבפייר פוקס זה לא קורה. מישהו במקרה יודע איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום! הורדתי איזה תוכנה, ובטעות הרשיתי לה לשנות לי את הדיפולט ועכשיו זה מחפש באיזה חיפוש מותאם מעצבן. אני רוצה להחזיר את זה לדיפולט, איך אני עושה את זה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-