עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lalala,

0.1 Build 6 למי שלא מכיר - זאת תוכנה שמוצאת את המילים של השיר שאתם שומעים בWinamp להורדה: http://www.evillabs.sk/evillyrics/download.php

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by verynoti,

איזה תוכנה טובה יש לעריכת תרגומים? יש את זאת subtitleworkshop אבל משום מה היא נתקעת אצלי

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by My_Name,

במהלך ההתקנה מופיעה לי ההודעות שגיאה הבאה: "This program wil install SCSI Pas Through Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDGB etc.)! please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this machine." ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, ניסיתי להוריד גירסת ניסין (ל-30 יום) מאתר היצרן. ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד, תמיד מופיעה השגיאה הזאת, אני עושה אישור ואז רשום "System file write eror" וזה יוצא לי מההתקנה. אני משתמש ב-Windows XP Pro SP2. אותה בעיה יש לי גם בתוכנה Deamon Tools ולכן מותקנת אצלי על המחשב גירסא ישנה שלו כי בכל גירסא אחרת מופיעה ההודעה הזה. כרגע גם הצלחתי להתקין גירסא ישנה של Alcohol 120…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by Titan777,

רציתי לשמור תמונה בגודל 4000 פיקסל על 7000 פיקסל ברזולוציה 200פיקסל/אינצ' וזה אומר לי not enough scratch memory available אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד לי זה נראה לא הגיוני וכנראה צריך לשנות משהו בהגדרות של הפוטושופ תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hichcock,

היי רציתי לשאול איך אני יכול לצרוב קובץ שמכיל בתוכו תבנית AC3 ובפורמט HD של 720P ועדיין לשמור על כל האיכויות שיעבדו בדיוידי (תומך כמובן) כמו שצריך. יש צריבה מיוחדת שצריך לעשות כדי שיעבוד? יש תוכנה חינמית שמסוגלת לעשות את זה? יש תוכנה מומלצת, לא בהכרח חינמית, שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני חודש בערך הורדתי מהאימיול קובץ רגיסטרי שנקרא ac3 booster הפעלתי אותו ומאז בנגנים כמו media player bsplayer אני שומע רק מהרמקולים האחוריים ומהרמקול המרכזי (מערכת 5.1) ורק בתוכנה media player classic זה עובד רגיל וטוב.. יש דרך להפוך את הפעולה ? תודה מראש.

7. האם יש אזשהי דרך לשליחת בקשת אישור קריאה רק לחלק מרשימת התפוצה? ז"א שאם אני שולח ל-5 נמענים שישלח רק לאחרון "אישור קריאה"

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי מצלמת וידאו של סוני מדגם : handycam DCR-HC27 MiniDV כשאני מנסה לחבר אותה בחיבור firewire יש סאונד של חיבור חומרה חדשה, אך מעבר לכך שום דבר. כמו כן שאני מנסה לדגום קטעי וידאו דרך תוכנת עריכה היא לא מזהה את המצלמה. אני בטוח שיש קשר בין הדברים, אני די בטוח שמעבר לסאונד המחשב לא מצליח לקבל נתונים מהמצלמה. ד"א אני משתמש בWINDOWS 7 מקווה ששאלתי בפורום הנכון. מחכה לתשובות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by overload,

יש למישהו אתר עם איזה מאגר גדול של מברשות טובות לתוכנה? (CS1) מצאתי כמה אבל לא ממש מוצלחים. ומישהו יכל להסביר לי לאיזה תיקייה אני אמור להכניס את הקבצים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by natee,

פעם פעם הכרום היה מתרגם לי מיידית כל עמוד שאיננו בעברית. ממש ממזמן זה הפסיק לעבוד. ניסיתי קצת לשחק עם השפול ב'נהל שפות' וזה לא עזר. האם יש דרך לגרום לזה לפעול שוב:.? תודה

11. Started by jj516,

מצאתי את NIMO אבל יש הרבה שמועות גרועות אליהן. למישהוא יש המלצה כוללת הכל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך רוצה ליצור אפשרות לעשות חיפוש עבור מחרוזת במספר מחשבים ברשת. האם למישהו יש תוכנה שיכולה לעשות את זה ולזרוק את התוצאה לקובץ לוג, או אולי תוכנה שעובדת דרך command line?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by tania131,

היי אני תמיד הכנתי חתימות, ועכשיו קצת נמאס, אז התחלתי להכין WALLPAPER כי לזה לפחות יש שימוש לשים בשולחן העבודה וכו' אז זה ה WALLPAPER הראשון שלי , איך? http://img93.imageshack.us/img93/4812/eminemwallpaper1il.jpg

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי את הגרסא הכי חדשה, 1.7 אני רוצה להגדיר, שברגע שכל מה שיורד כרגע בתוכנה, יסתיים, המחשב יכבה. יש כזה דבר שם? או תוכנה אחרת שתעשה את זה ברגע שזה יסתיים להוריד? תודה

15. Started by RONEN1N,

בתוך "ביצועים" ב"מנהל המשימות" אפשר לראות את השימוש ב-pagefile איזה תוכנה יכולה להראות בכמה זכרון אני משתמש מהראם?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by Ivgi,

אוקיי, אני בבעיה. קניתי מחשב חדש שאמור לשמש אותי ואת הוריי. אמא שלי דורשת שיהיה עליו גם windows 98 בגלל כל מני סיבות. אני חייב גם XP, אז החלטתי להתקין את שתיהן. לפני שקניתי את המחשב ביררתי מהי הדרך הקלה להתקין שתי מערכות הפעלה, והבנתי שקודם כל צריך להתקין win98 ואחרי זה את XP בתוך תיקיה חדשה. עד כה זה לא נשמע קשה.. הבעיה מתחילה בזה שיש לי הארדיסק SATA. לזהות אותו בדוס זה סיוט.. לא ידעתי שזה ככה. עוד לא מצאתי דרייוורים מתאימים, וגם איך אני אעשה את זה? האם יש דרייורים ל SATA שנטענים מדיסקט? עוד משהו.. אין לי ממש כוח להמתין, אז אני אתקין עכשיו XP. אחרי זה, כשאני ארצה להתקין 98 אני אהיה חייב להשתמש בתוכנה כמו System commander? אחרת נראה לי שאני אגרום לסבטוחה.. הלוח אם שלי GA-…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by elad-k1,

בעיה קטנה.. אני שם שירים בווינאפ או במדיה פלייאר אני מפעיל וזה יוצא לי מהתוכנה מישו יודע משו על זה ..(הרצתי כמה תוכנות ניקוי כמו ריגסטרי משינג" ,ספיי בוט" ,"וקלין סנטר", לא מאמין שביגלל זה) תודה רבה

18. שאני גולש אני תמיד משתמש בגלגלת בעכבר ופתאום באמצע הגלישה.. (כנראה לחצתי על משהו) ואני לא מצליח לגלגל יותר.. ניסיתי גם בEXPLORER של הווינדוס וגם שם אני לא מצליח לגלגל.. בדקתי במסנג'ר ובמסנג'ר אני מצליח לגלגל כך שהעכבר לא תקול... גם אם אני עושה לחיצה את הגלגלת אז אפשר להוריד ולעלות את הדף עם העכבר.. אבל בגילגול בלבד אני לא מצליח. איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 9.4k צפיות
  19. היי, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיפור איכות של קבצי קול, הקבצים שאני מעוניין לשדרג הם דיבור בלבד, בלי מוסיקה, איכות גרועה ביותר, שמע נמוך, והרבה רעש. הלכתי על AUDACITY, והכל נעשה ידני, וגם לא בטוח כמה AMPLIFY אני צריך לשים כדי לשמוע את זה בצורה נורמלית ברכב (באוזניות בבית שומעים הכל בכל מקרה) יש איזו תוכנה אחרת מומלצת? או טיפים לצורה הכי נכונה לעשות את זה ב-AUDACITY? (הבעיות שוב, רעש סטטי, שמע נמוך, כמה SSSS ו-ZZZ מיותרים כשהקריינים מדברים) תודה[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 14:57:48 ועוד עדכון אחרי ה-AMPLIFY ו-NOISE REDUCTION האחרון, נשמע כאילו הם מדברים מתוך הביוב...רעיונות?

• 1 תגובה
    • 16.1k צפיות
  20. Started by SABONIS,

אז ככה: בזמן האחרון המחשב שלי מאוד מאוד איטי. המחשב שלי הוא פנטיום 4 1.5 GHZ, 768 מגה RAM. היה לי אנטי ווירוס AVG 7 ולאחר שהמחשב נהיה איטי מאוד, החלפתי אותו לנוד 32, ולאחר מכן אתמול החלפתי אותו לKASPERSKY PRO 5.0.838 אנטי ווירוס מצויין, רק הבעיה איתו היא שמאז שהתקנתי אותו אני לא יכול להכנס לאינטרנט (אין לי חייגן, אלא חיבור DHCP, ע"י ROUTER של ECI). ראיתי שהבעייה היא בהגדרות של הKAV וביטלתי את הסעיף שאומר הגנה על הNETWORK, ועדיין הוא לא מתחבר לאינטרנט. מה שעשיתי זה ביטלתי הגנת KAV ואז נכנסתי לאינטרנט, ולאחר מכן החזרתי את KAV והכל פעל. הרצתי תוכנות אנטי ספיי כגון: SPYBOT ו AD AWARE והן לא מצאו כלום. כמו כן יש ברשותי פיירוול של SYGATE. מצורף לוג של HIJACK THIS: Logfile of Hi…

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by mostwanted,

אוקיי ניסיתי לעשות חלק אחד בתמונה שחור לבן וחלק אחר שישאר רגיל עם הGRAYSCALE אבל זה לא הצליח כי הוא צבע את שתי השכבות באפור מישהו יודע איך אני עושה שרק מה שאני רוצה יהיה אפור והחלק השני צבעוני ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כל מה שניסיתי לעשות לקובץ וכל התוכנות שהתקנתי כדי לשחזר אימיילים מקובץ DBX בעייתי לאחר ניקוי ודחיסה של התוכנה (OE) לא עזרו ואני מצליח לשחזר רק 35 מיילים גג. אני צריך הפניה דחופה למעבדה מקצועית שיודעת לטפל בדברים כאלו, בבקשה תעזרו לי. ירון - 052-8541981. ICQ 2667735

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא אז תעבירו את זה לאן שצריך ככה אני צריך להפוך מסמך ל PDF אצל חבר ראיתי שמופיע לו ברשימה של המדפסות בword את האפשרות לשמירה בקובץ PDF איך אני מוסיף גם אצלי כזה ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  24. היי, אני מחפש תוכנה שיכולה למצוא קבצי וידיאו כפולים מסוג- MOV / AVI / MKV / FLV / MP4 לפי 10 פריימים ראשונים בסרטון ותוכל לסמן באופן אוטמטי את הכפולים שבינהם לצורך מחיקה(נניח, הישנים יותר) המלצות? (WIN 7 64) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי איזו תוכנה מסוימת שמותקנת במחשב, ואני רוצה למצוא את ה- Registry keys שלה. ניסיתי למצוא אותם דרך Regedit, הלכתי ל- hkey_local_machine-------->software, והשם של התוכנה או החברה לא היה שם. יש דרך לדעת איפה התוכנה מחביאה את ה- Registry keys שלה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.