עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה יש אפשרות כזאת בתוכנה שאתה רושם את מהירות האינטרנט והתוכנה גורמת לכך שתגלוש בצורה הטובה ביותר. עכשיו אם יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והוא אלחוטי יש עוד מחשב בבית. איזה מהירות אני צריך לסמן? אני לא מבין את הקטעים האלה עם הmbit תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by shimronfio,

יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לICQ הוא פשוט מפסיק ורושם לי שהגדרות שלי לא נכונות.. היה לי ICQ 6 שהיה רושם לי :Couldn't connect to the HTTP tunnel אז התקנתי ICQ 5 ועדיין לא מתחבר לי מישהו יודע איך אני יכול לסדר תבעיה של ה-HTTP? עריכה: הICQ עבד לי טוב עד לפני שבוע לא היה לי שום בעיות בהתחברות ואני משתמש בנתב אני לא יודע אם זה כל כך קשור

3. Started by אלון פ,

שלום לכולם, משום מה, פתאום אין לי קול באנטרנט.. הדבר היחיד שעשיתי עם המחשב בזמן האחרון זה חיברתי אליו מסך חדש. אין קול באטרים כמו יוטיוב, ואפילו בהופ שאחותי משחקת. יש למישהוא רעיון למה זה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  4. אמרו לי שניתך לעשות אימג כמו בGHOST רק בתוכנת אקוניס ולא צריך לכבות את המחשב בזמן עבודה מישהו עשה את זה . זה רק בגרסה מסיומת ?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by gilp123,

יש מישהו שמכיר את תוכנת PHOTOSHOP ? אני מנסה ללמוד אותה .... האם יש חומר לימוד בעברית עליה או רק באנגלית ? גיל

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

אז כך מצאתי משחק קטן עם רקעים יפים ורציתי "להוציא" אותם ולהשמש בהם כוולפאפרס לווינדוס בתקיה של המשחק לא היו קבצי אימג' רק כמה קבצי קול וקובץ DAT אחד גדולת, איך אני מוציא את התמונות מהקובץ הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by alex28,

עזרה!!! שאני משחק במשחק Titan Quest מופע לי המסך זה..... http://img244.imageshack.us/img244/2935/dsc01019pn3.jpg מה בעיה ואך פותרים את בעיה!! תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by תמיר287,

יש לי תיקיה שלא נמחקת לי, זה נותן לי הודעה שיש בה דברים שהם בשימוש כרגע אז אני צריך לסגור את התוכנית שמשתמשת בזה. אבל התיקיה ריקה!!! אין בא כלום! (יש בא עוד תיקיה אבל היא ריקה.) זה גם לא נותן לי לשנות את השם שלה, איך אני מוחק אותה? תודה מראש לעוזרים. (אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים כי אין לי מוסג במחשבים.. [אני לא יודע מה זה חומרה] )

9. הפירפוקס קורס לי ביותר מדי אתרים.. מה עושים? יש עוד מישו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. למעסה הוא לא מראה לי GPU -באזור שרואים את הטמפ' של הרכיבים... בבקשה (זה משגע אותי..)עיזרו לי.. נ.ב הכ.מסך הוא 4870X2 הגירסה של ה EVEREST היא 4.50.1330

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by g1zey,

הורדתי מאגף ההורדות פה באתר 3DMark 06 ומשום מה אחרי ההתקנה אני פותח את קובץ ההפעלה והוא מראה לי את המסך הזה שרשום please wait while 3DMARK scan your system configurations .. מפרט אגב אם זה חשוב : E8400 Radeon HD 4870 Geil 4G 800mhz Gigabyte p43-ds3l תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. אין לו מאיפה להתקין את הדרייבר... מה עושים במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by LTE,

שלום! רציתי לדעת אייך אני פותח פורטים שאני רוצה בתוכנת האנטי וירוס נוד 32 ? בתודה מראש !

14. Started by matanch,

יש אפשרות למחוק את המדיה פלייר 11 והלתקין מחדש.. ??

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by ShayGTi,

מחפש תוכנה טובה קטנה וחינמית לחיתוך קבצי MP3...בלי המרות!!! תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by daniel0089,

http://www.nvidia.com/object/winxp_178.13_whql.html נוידיה שיחררה היום את הדרייבר החדש שלה. הבאתי קישור להורדה לווינדוס XP... תהנו דניאל

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by dante123,

שלום שלום. אני מנסה להוריד קובץ מאתר סטרימינג נידח כלשהו, כל הדרכים נכשלו. בדקתי בת'רדים שפתחו בנושא (כן, את שניהם!) ולא עזרו לי התוספים לפיירפוקס, כנ''ל תוכנות. מצאתי את מקור הקובץ עצמו (http/xyz.mp4) וניסיתי להוריד, ועדיין אי אפשר יש לכם עצות כלשהן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Zambar,

אז, לאור התפגרותו של הווינאמפ שלי (מסרב לעבוד וכלום לא עוזר), החלטתי אולי להתנסות בכמה נגנים אחרים. רעיונות, מישהו?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by gimdy,

לאחר שקונים את המשחב כולל הרכבה בלבד . מה נותר להתקין ? דרייברים של רכיבים מערכת הפעלה (XP\VISTA) מסך אינטרנט ומהו הסדר.. כאשר קיבלתם את המחשב מורכב בלבד מה עשיתם ?

20. שלום, רכשתי מחשב חדש מאייבורי לאחרונה התחברתי לאינטרנט והתחלתי להוריד תוכנות. בחלק מהתוכנות כאשר רציתי להפעילם המחשב היה עושה RESTART באמצע ההתקנה. חשבתי שהורדתי וירוס, הפעלתי ב SAFE MODE ניסיתי כל מה שכתוב בפורומים והמשכתי. בזמן האחרון לא הורדתי תוכנות והכל בסדר. היום ניסיתי להתקין PHOTOSHOP ושוב אותה בעייה של RESTART תוך כדי התקנה. גם כשניסיתי לעשות עדכון לתוכנת NERO אותה בעייה. מישהו אמר לי שכנראה התוכנות מנסות להיכנס לרג'יסטרי והמחשב אותו REBOOT כדי לא לאפשר להם. האם יש פתרון או משהו כדי לפתור את הבעיה???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. על מנת להמנע ממיליון דיסקים של תוכנות.. אשמח לתוכנה שכוללת את כל הישומים השימושיים או תוכנה שמאפשרת לי להתקין אילו ישומים שאני רוצה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by vmhome1,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תחליף חינמי ל PARTITION COMMANDER??? מאד חשוב, שתהיה תמיכה למערכת הפעלה 2003 WINDOWS SERVER. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shimronfio,

אני משתמש באייסיקיו 6 ואני מנסה כמעט כל היום להיכנס אליו ולא מצליח הוא כל פעם רושם לי תהודעה הבאה: "Could not connect to the HTTP tunnel" מה אני צריך לעשות? *כבר ניסית להתקין מהתחלה תתוכנה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by mc_elad,

אני לוחץ על האייקון ואז כאילו הכל רגיל ואז התוכנה רושמת תהיה סבלני(באנגלית) וזה לא מתקדם לשום מקום ...... עזרה בבקשה :'((התוכנה מקורית..)

• 7 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים