תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה/דרך לביצוע image של ממחשב עם מערכת הפעלה xp ותוכנות נלוות למחשבים בעלי חומרה שונה.. אני יודע שתוכנת acronis יודעת לבצע תהליך זה, אך רישיון עבור התוכה עולה מאות דולרים ואני חייב לעבוד באופו חוקי. אשמח לקבל המלצות לתוכנות / דרכים נוספות לביצוע פעולה זו .. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה בשם "Googel Update" שתמיד אני מוריד אותה מ MS-CONFIG ותמיד היא חוזרת!! יש לי אנטי וירוס NOD32 ובחיים לא התקנתי את ההגוגל המזד**ן הזה במחשב שלי! לא זה ולא שום טולדבר לדפדפן אז איך יכול להיות שזה חוזר? מה זה בכלל? כנ"ל לגבי facemoods לא התקנתי את זה בחיים ותמיד אני רואה שזה מופיע ב MSCONFIG! מה זה הקישקוש הזה? אני בטוח ב 100% שאלו תוכנות זדוניות השאלה מה הם עושות.. למה נוד לא מתריע וחוסם?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חדר כושר בשדרות וכרגע אנחנו מנגנים מוזיקה דרך יוטיוב. המתאמנים כל הזמן מתעסקים עם המחשב בזמן שאין אף אחד בקבלה ומחליפים את המוסיקה. בקרוב אני עובר למתחם חדש. בחדר כושר החדש תליתי מערכת קולנוע של 7 רמקולים, ואני מחבר אליו מחשב שיהיה נעול בתוך מחסן כך שאף אחד לא יוכל להתעסק איתו. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לנגן מוסיקה ברציפות (יש לי כ 120 GB מוסיקה) ללא הפסקה. יש משהו כזה שיאפשר לי לנגן ברציפות בלי תקלות? אני רוצה להתקין על המחשב מערכת הפעלה מבוססת LINUX. תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בשתי תוכנות עבור יצירת גיבוי (אימאג' ) למחיצה C ,שבה מותקנת מערכת ההפעלה- חלונות 7: Norton Ghost 15 Acronis TrueImage 2011 הנפח של מחיצה C הינו 199GB כאשר מהם 138GB פנויים. לפני כשבוע, צרתי גיבוי בעזרת נורטון גוסט, ולתדהמתי נפח הגיבוי פשוט הזוי- !!!126GB לצורך השוואה, יומיים קודם יצרתי גיבוי בעזרת Acronis על אותו מחיצה C, כאשר הנפח המתקבל הינו 27GB בלבד. גם בעבר, נפח הגיבוי שנוצר בעזרת נורטון, היה גדול מזה שנוצר עם Acronis , אבל אף פעם לא בפער עצום כזה! למשל, נפח הגיבוי שיצרתי עם נורטון בדיוק לפני שנה, היה 35.8GB לעומת 24.8GB של Acronis השאלה אם מישהו נתקל בתופעה דומה בשימוש בתוכנה זו, ומה יכול להיות ההסבר לכך? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר ונתתם לי קישור לתוכנות רבות. לשמחתי מצאתי בגוגל שיש אפשרות לחתוך בצורה קלה מאוד דרך נגן VLC, ובאמת זה עובד מצויין. הבעיה שאי אפשר לבחור את זמני החיתוך. כלומר חובה ללחוץ על התחלת הקלטה, ועד הנקודה הסופית אי אפשר להריץ וצריך להשאיר את הוידאו מנגן. לכן התוכנה מצויינת כשמדובר בחיתוך של שניות ודקות. אבל אם אני רוצה לחתוך 20 דקות זה כבר הופך למייאש ולכן אני פונה אליכם. יש לציין שניסיתי תוכנות אבל לא הצלחתי לחתוך. למשל עם Video to Video. אנא מכם אני מבקש ממי שמכיר מנסיון אישי תוכנה שמאפשרת לחתוך בקלות ע"י הגדרת זמנים אני מאוד אודה לו.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טובה בניקיון כל מני חרא וזבל מהמחשב?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. מחכה להצעות, תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני עובד על התקנה של משהו על מחיצה ב-PC שלי ואני פניתי מחיצה להתקנה של אותו הדבר. רציתי לדבר איך אני הופך את המחיצה שתפעל במערכת קבצים של-MBR. ניסיתי להישתמש ב-GParted ולא הייתה קיימת אופציה כזו בגירסא שיש לי. הרבה תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד hp pavillion dv6620. בימים האחרונים האקספלורר מסרב לעבוד עם המיילים האינטרנטיים למיניהם (יאהו וGMAIL נבדקו). כל פעולה, כולל הכניסה למייל לוקחת כמעט דקה שלמה ולעיתים יותר! כשנמאס לי אני פשוט מסיים את המשימה דרך מנהל משימות... שאר האתרים עובדים רגיל. מותקן על המחשב גם FF ודרכו המיילים עובדים חלק. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעיה שלי זה כשאני מנסה לראות סירטונים באינטרנט למשל באתר פליקס -אז פשוט זה זז לאט הסירטון("צולע" כזה) הקול בסדר אבל התמונה זזה לאט יחסית חשבתי שיש קשר לזה שהייתי עם 1 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח עם מעט מגה פנוי ,אז קניתי עוד 1 ג'יגה DDR2 667 ועוד כונן 160 ג'יגה SATA2 ועכשיו יש לי ימבה של מקום פנוי. אך עדיין אני לא רואה שום שיפור ממה שהיה לי עד עכשיו יש לציין שאני רואה קבצי וידאו במחשב ללא כל בעיות, הכל תקין. יש לכם אולי רעיון למה זה קורה מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם להתקין נגיד איזה 2003a, או להתקין את הגרסא החדשה ביותר..? אני מחפש את הקלה ביותר... אופציות וכו' לא משנות לי. תודה
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ארבעה קבצים שהסיומת שלהם ניראת כך: avi.001. avi.002. avi.003. avi.004. איך מאחדים את ארבעת החלקים לקובץ AVI אחד?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ברצוני לעשות דיסק הפעלה של מערכת איך אני עושה דרך נירו 8 ?
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כשאני ניגש להעלות את המסנג'ר קופצות לי זו שגיאות הראשונה: בוודאות אני יודע שהיא נרמה בעקבות הסה של תוכנת 'מוספת' שהייתה מנטרלת את הפרסומות של המסנג'ר ותמיד עלתה איתו התוכנה הוסרה וזה השריד האחרון ממנה השנייה: שהיא יותר נפוצה השגיאה הזאת פשוט לא מאפשרת לי להתחבר למסנג'ר! כיוונתי את השעון לפי האינטרנט, ניטרלתי את חומת האש של NOD32 ועדיין לא מתחברת מישהו יודע מה לעשות בנידון?.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי דיסק של 80 גיגה ש(היה) מחולק ל שתי PARTITIONS :C עם וינדוס(ויסטה) ו תוכנות - 15 גיגה : D עם משחקים קבצי מדיה - 65 גיגה הפעלתי את ה תוכנה PARTITION MAGIC 8 וברגע ההפעלה התוכנה אומרת שהיא גילתה בעיה בדיסק ואם אני רוצה לתקן, לחצתי כן (כי אני אדיוט) ואז וינדוס קרס ואחרי הריבוט "נעלם לי PARTITION D . יש הרבה תוכנות שאמורות לעזור אבל אני לא מכיר את התהליכים ו אני לא רוצה , עוד פעם, לעשות משהוא נמהר עידכון, כרגע : D מופיע ככונן CD ROM ואין לי גישה אליו
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש דרך להעביר סרטים שאני מוריד בyoutube לפורמט avi כדי שאני אוכל לעבוד איתם בpowerpoint מישהו יכול להמליץ לי על דרך לעשות זאת? וכמובן שתהיה חינמית
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
בלי שום התראה אין במחשב סאונד,אני בודק בהגדרות וזה מראה שיש סאונד. עם רק אני עושה ריסטארט זה עוזר ומחזיר את הסאונד,זה מחשב חדש שבקושי חודש אצלי. אומנם יש דפק קל באוזניות אבל אני לא יודע עם זה משפיע.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי את המחשב רוב השירים בעברית מופיעים בג'יבריש, במדיה פלייר וגם בתיקייה. שיניתי את כל ההגדרות של השפה לעברית (עשיתי את זה בפירמוט הקודם והג'יבריש הסתדר) אבל הבעיה לא נפתרה. מערכת ההפעלה היא ויסטה. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אחרי שנים שלא השתמשתי ב EMULE התקנתי אותו שוב, לאחר כל ההגדרות ופיתחת הפורטים הכול נראה סבבה חוץ מזה שהוא לא מתחבר לאף שרת (רק לרשת KAD) ניסיתי לטעון את השרתים מאתר שנמצא בקיצור דרך בתוכנה, כנ"ל... מישהו יודע מה הבעיה או שיש לו כתובת של שרת טוב שעובד לתת לי ?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה שמבטלת את שליחת המידע מהמודם ? וכך אולי המהירות תשתפר? :idea:
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי את מורטל קומבט טרילוג'י אני מוריד מוריד מוריד... ולא מצליח לפתוח רשום שסוג הקובץ הוא Application אז מה זה בכלל? אפשר לפתוח את זה? אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא נורא..(מקסימום תעבירו...) תודה מראש זלינקו!
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
הלוח של ga-7zxe מעבד 1300 amd duron זכרון 2x512mb .שמעתי שיש תוכנה שמתאימה ללוחות של gigabyte .תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אנימ חפש תוכנה שתוציא כפלט את כתובת ה IP שלי בבית ותשלח את הכתובת לחשבון מייל שלי. ככה אני אוכל להתחבר למחשב שלי בעזרת FTP בזמן שאני בעבודה ולהוריד ממנו מה שאני רוצה. הסיבה שאני לא רושם פשוט את כתובת ה IP שלי על דף ולוקח אותה לעבודה היא שאני לא נמצא בבית כל השבוע. אבא שלי עושה כמה פעמים בשבוע Reset למחשב ואח"כ מתחבר לאינטרנט (אז הכתובת IP משתנה).
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-