עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Screw_Master,

המחשב הנייד שלי מכיל ATOM N270, תדר של 1.6GHZ. הוא מכיל גם שני ג'יגה של זיכרון. השאלה היא, אם יש קודק, רצוי כמובן חינמי, שישולב עם מדיה פלאייר קלאסיק או כל נגן אחר, ויגרום לו לנגן 720P.

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by azaz,

אי אפשר לעשות חיפוש...כלום. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  3. Started by elidr1,

שלום! מרגע שקניתי את המחשב(לפני מספר חודשים) יש לי בעייה של מסך לבן. המסך הזה היה מופיע מידי פעם בעת צפייה בסרטים במחשב או בעת משחק במשחקי מחשב, ובאופן קבוע בעת צפייה בסירטונים באינטרנט. כיום הוא מופיע באופן די קבוע רק בעת צפייה בסירטוני אינטרנט. עכשיו, אם אני יתחיל לצפות בסרטון באינטרנט, יופיע לי לאחר מספר שניות/דקות(יכול להיות שגם לא יופיע לי בכלל) מסך לבן, לאחר מכן מסך שחור ולאחר מכן הסרטון כשהתמונה שלו קפואה(רק בקטן) ואחר כן עוד פעם מסך לבן וחזור, כשבכל הזמן נשמע הקול בצורה תקינה. הדרך היחידה להפסיק את זה, זה לעשות ריסט למחשב. בנוסף, בכ- 20 אחוז מהמקרים שמופיע המסך הלבן, הוא כותב לי שמנהל התצוגה שיחזר את עצמו בהצלחה והמסך הלבן נעלם עד הפעם הבאה. מה יכול לגרום להיווצרו…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  4. כשאני מחפש באימיול בעברית כמו שבתמונה אני מקבל אותיות כאלה לא קשורות וזה חדש..זה לא היה לפני כמה ימים לדוגמא....הנה התמונה:

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by poltergeits,

הורדתי אלבום שכל הקבצים שלו הם עם הסיומת MPC איך אני יכול לשמוע אותו ויותר מזה איך אני יכול להמיר את הקובץ ... ???

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  6. שלום. פירמטתי את המחשב לא ממזמן בשביל שיהיה לי מחשב נקי ומהיר יותר . אחרי הפירמוט הכל היה טוב , המחשב פעל כמו שצריך ואפילו הצלחתי להריץ את Warcraft 3 על הגדרות יחסית גבוהות בלי שום בעיה. אני רק אוסיף שהתקנתי את נורטון אנטיוירוס 2003 ואת Spybot - Search&Destroy לפני שהתחלתי להתקין כל מיני תוכנות נחוצות. בכל מקרה , אחרי כמה ימים , פתאום הופיעה לי ההודעה הזו שהמחשב יכבה תוך 60 שניות , לא הבנתי איך זה בכלל הצליח להכנס לי למחשב , אבל חשבתי שזה משהו חד פעמי ,הלכתי לRun וכתבתי Shutdown -a בשביל לנטרל את ההודעה. המשכתי לגלוש וראיתי שהמחשב די איטי , עשיתי Ctrl ALt DEL וראיתי שהCpu Usage הוא על 100 אחוז תמידי , אפילו אם אין שום תוכנה שרצה. זה די עיצבן אותי , פירמטתי במיוחד בשבי…

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  7. ?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  8. אין לי מושג איך זה קרה!ואין לי מושג איך להחזיר את זה חזרה! אז אם אפשר תעזרו לי ותיתנו גם קצת הסבר איך וכל זה

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by sgsg,

עכשיו כשפתחו אתר רשמי לתוספים והרחבות לכרום, החלטתי לנסות את הדפדפן ולתת לו הזדמנות. למרות זאת, אני מתקשה למצוא תוסף שמוסיף כפתור "הפעל" להורדות מהדפדפן - שבמקום להוריד את הקובץ למיקום ספציפי ניתן יהיה להפעיל אותו ישירות מהאתר. (בעצם הדפדפן מוריד את הקובץ לתיקייה זמנית, מאפשר פתיחה, למשל להתקנת תוכנה, ומוחק עם סגירת הדפדפן). באקספלורר הכפתור הזה מופיע כבר מגרסאות די ישנות, בפיירפוקס קיים תוסף שנקרא OpenDownload, אבל אני לא מוצא משהו מקביל בכרום. יש לכם רעיון?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by QQQ,

נניח ויש לי תמונה בגודל של 2000x2000 פיקסלים, והרזולוציה אצלי היא 1920x1080, איך אפשר לבחור חלק מסויים מתוך התמונה כדי להגדיר אותו רקע? יש תוכנה שעושה את זה? אגב, מ"ע - WIN 7 ULTIMATE x64

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  11. שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שיוצרת התקנה אוטומטית של ווינדוס עם תוכנות או לחילופין רק תוכנות , חשוב לי לומר שראיתי תוכנות שעושות את זה (כמו ALMEZA), אבל אני מחפש משהו שאפשר להוסיף לו גם CRACK לתוכנות מסויימות וכדו' סריאל... בקיצור אני מחפש אפשרות לקינפוג את ההתקנה (להסיר V למיניהם בזמן ההתקנה, להוסיף קראק לתוכנות מסויימות). האם מישהו מכיר כזאת תוכנה ? אשמח לשמוע הצעות.. נ.ב: ראיתי ששאלו על זה כבר , אבל לא על מה שאני שאלתי בתודה רבה.. תומר.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  12. אם יש לי דיסק שמוגן ב - SAFE DISC 2... ואני עושה לו אימאג' דרך CLONE CD.. האם אני יכול להכניס לתוך קובץ האימג' (אחרי שעשיתי אותו) קבצים נוספים ? או להחליף קבצים ?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

המדיה פליאר 10 שלי התקלקל אז התייאשתי ממנו עברתי למדיה פליאר קלאסיק אבל חלק מהקבצים או לא פותח הוא אומר - Cannot Load Any Source Filter (אם יש למישהו מושג איך פותרים את זה יהיה עדיף לי) אז אני צריך נגן חדש שפותח את כל סוגי הוידאו והאודיו שיהיה נוח, קליל ושלא יקראו לו ווינאמפ או BSPLAYER

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by black colt,

אוקי לאחר שעזרתם לי לגבי דיסקים הורדות וכו' והוכחתם שאתם תותחים עכשיו אני צריך עזרה בקשר לתרגום נגיד והורדתי סרט מהביטרנט עכשיו איך אני מצרף לו תירגום איזה תוכנה הכי מומלצת מבחינת קלה לתיפעול לא צריך אפקטים מיוחדים רק תירגום מדויק ותוכנה קלה לתיפעול תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by lipa,

איך לחלק אותו ל700 מגה האם צריך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  16. שלום אני עורך סרטים במחשב שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה מקצועית שתאפשר לי בקטע מסויים מהסרט שאני עורך, להגביר את הסאונד של האנשים שמדברים ולהנמיך את רעשי הרקע אשר מפריעים לשמוע את הדיבור. בשביל דבר כזה דרושה תוכנה מקצועית ביותר, ולכן אני מנסה את מזלי כאן איתכם בשאלה אם מישהו מכיר במקרה תוכנה המסוגלת לעשות את זה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום יש לי את הכרטיס TV שבחתימה שהגיע עם תוכנה POWERCINEMA שהיא על הפנים, יש לכם המלצות לתוכנות צפייה והקלטה אחרות? גם כאלה שעולות כסף אבל שוות אותו יתקבלו בברכה. תודה נ.ב - אני לא סתם מציק, בדקתי אחורה בפורום וראיתי אנשים ששאלו ולא קיבלו מענה בנושא (אני לפחות מקווה שאלה שלא קיבלו מענה יודעים עכשיו תתשובה ויוכלו לענות פה)

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by the_saint,

בלי שום סיבה נראת לעין נעלם לי היום בבוקר האופציה של לבחור קידוד בפורמט divx מתוך האופציות שב virtual dub לא שינתי כלום לא התקנתי כלום לראות סרטים אני יכול לקודד בפורמטים אחרים אני גם יכול רק הקודק לקידוד פשוט נעלם בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  19. המנהל הורדות של ראפידשייר (RapidShare Manager) עושה לי בעיות....אני מחפש מנהל הורדות שיתאים לראפיד שייר יש המלצות?

20. Started by gameon,

ל WIN7 הלוח זה MSI G31 P6NGM-FD http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1498&maincat_no=1#menu אני צריך את הדרייבר של ההתקן שמע HD אני חייב את זה בשביל להפעיל 5.1 ערוצי סאונד

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  21. בהמשך לנושא שפתחתי בעבר(אבקש מהמנהלים לא לנעול את הנושא הנוכחי). אתן הסבר קצר תחילה ואז בקשתי. לפני כחודש הורדתי את התוכנה uTorrent בגרסא 3.1.3,באותה תקופה(של המחשב הישן),עבדתי עם וינדווס XP SP 3. התוכנה הורדה,ולא שיניתי שום הגדרה ושום דבר,הורדות רצו לי במהירות של כ 800-1200 ק"ב בשניה. לפני כשבוע קניתי מחשב חדש,שבו מותקנת מערכת הפעלה וינדווס 7 SP1 התקנתי את אותה התוכנה(מאותו אתר) באותה הגרסא(3.1.3) ולא שיניתי כמובן שום דבר בתקווה שימשיך להוריד לי כבעבר. משום מה התוכנה תקועה על 10 ק"ב בשניה ולעתים מגיעה ל-30 ק"ב בשניה. *לא יודע האם זה קשור לנושא אבל שמתי לב שגם האינטרנט עובד קצת לאט ולפעמים מראה לי שהוא מחובר אך אין גישה לרשת. בכל מקרה,עשיתי ריסט למודם בתקווה שזה יעזור. שמ…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  22. שלום, חבר סיפר לי שאפשר לגרום לווינאמפ לעשות "העברה" בין שיר לשיר. זה נכון? איך עושים את זה? איזה גירסה צריך? תודה. יונתן

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  23. התחלתי לכתוב מסמך בWORD וכל פעם שמזערתי אותו והגדלתי אותו על כל המסך הוא מבצע כמו ריענון של Desktop, זה קורה גם כשיש מסמך דיי גדול ומדפדפים עם הגלגלת הוא גם מבצע ריענון כזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה??

24. Started by ben060,

אז ככה: מידי פעם כשאני עובד עם המחשב מופיע לי ההודעה הזאת: (ראו תמונה) כשאני לוחץ על ביטול אני מקבל את המלבן התחתון. נראה לי שזה רוגלות שיושבות על המחשב. לצורך ניקיון המחשב הרצתי את ADAWERE אבל זה עדיין לא נעלם. כשאני רוצה להיכנס לרגיסטרי הוא גם את זה לא נותן לי הוא כותב: אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך, ולאחר כמה שניות הוא מעלים מעצמו את ההודעה. יש לי הרגשה שזה וירוס או משהו כזה. מה אתם מציעים לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by Boomer,

התקנתי את זה כי זה היה חובה בשביל להריץ את ה-Trailer של Halo 2. כשאמי מנסה לנגן דיסק במצב דיגיטלי זה עושה רעשים מעצבנים ביותר וחזקים מאוד. חוץ מזה זה לא משמיע שום קולות מהדיסק עצמו. גם בסרט של Halo 2 יש את אותה בעיה - הסרט בקושי זז ויש את ההפרעות האיומות האלו!!! זה הרפעות כאלו כמו שיש מקרופון ליד רמקול! זה לא קרה לי בשום דבר אחר חוץ מבדיסקים במצב דיגיטלי ומהסרט של HALO 2. מישהו יודע מה זה??? נראה לי שזה מנסה לנגן לי את זה על 5.1 Dolby Digital מה שהכרטיס שלי לא מסוגל לעשות... אז איך אני מבטל את זה??

• 3 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.