תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם חבילת המקודדים LioNetwork.Codec.Pack.V2. חבילת מקודדים זו מתמודדת יפה עם קבצי flv וכאשר אני מוריד קובץ flv הוא נראה כך: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=617427845.JPG כאשר אני מקליק על הקובץ הזה מדיה פלייר פותח ומנגן את הקובץ. הבעיה שלי עם חבילת מקודדים זו שהיא לא תומכת ב-264H ולכן הסרתי אותה והתקנתי את CCCP שמומלצת בסטיקי. בשלב זה קובץ ה- flv שינה צורה לצורת מדיה פלייר: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=703391355.JPG וכאשר אני מקליק עליו המדיה פלייר לא נפתח אוטומטית כמו עם החבילת מקודדים הקודמת ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=878050034.JPG כמובן שאם אני מורה לו להיפתח עם מדיה פלייר הקובץ מתנגן. מה שלא מובן לי זה: 1) למה כאשר שי…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי,האם יש אפשרות לבטל לתמיד את המודעות של גוגל כשצופים ביו-טיוב או ב-ustream? תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 21:21:11 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אוקיי אז למי שזוכר , שאלתי לפני כמה זמן על כרטיס firewire.. אז קניתי אותו, והוא עובד. הבעיה היא שאני מנסה ללכוד את הוידאו שצילמתי (ב movie maker), הוא מפסיק אחרי כמה דקות. המחשב לא נתקע, וגם התוכנה לא ..הוא פשוט מפסיק. שלכדתי את הוידאיו בלי כבל ה fire wire, זה הלך בסדר גמור. אולי אני עושה משהו לא בסדר עכשיו.. לכן צילמתי את השלבים שאני עושה. הנה: זה השלב הראשון שאני בוחר מאיזה מצלמה ללכוד וידיאו.. שלב שני: אני רוצה בסוף להעביר את הסרט הערוך לוידאו, אז בחרתי את האפשרות השניה, אבל אולי צריך את האפשרות הראשונה? נערך: אוקיי, עכשיו הבנתי שב"קלטת" הם מתכוונים לקלטת של המצלמה, אבל בכל זאת, בשתי האפשרויות זה נתקע.. שלב שלישי:
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
:'( לא מצליח להיכנס למסנג'ר במחשב , קוד שגיאה 8e5e05f6 , ניסיתי לעשות מה שכתבו לי כאן לפני זמן מה וללא הצלחה. ביטלתי גם את החומת אש וללא הצלחה ואם אני ניכנס לחשבון אחר במחשב שלי , המסנג'ר כן עובד ... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כניסת וידאו, לכניסת וידאו הזאת מחוברת מצלמה בעזרת כבל. דרך תוכנה שנקראת RESOLUME, אני משדר על מקרן על מה שהמצלמה מצלמת. יש לי מחשב באולם נפרד, ואני רוצה להעביר את הסיגנל מהמחשב הראשון, שיגיע גם למחשב השני (ב LIVE). להעביר כבל לא בא בחשבון - כי זה מאוד דחוף. זה חייב להיות דרך הרשת (שקיימת כבר) בין 2 המחשבים יש למישהו אולי פיתרון מהיר?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ששלום מחשב נייח כשאני בא לשמוע בווידאו אני שומע קול אך לא רואה תמונה מימה זה נובע ??
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל זה כותב לי : "מצטערים, אך הגרסה החדשה של מפות google אינה תומכת בדפדפן שבו אתה משתמש" "הגרסה החדשה של מפות Google תומכת בשלב זה בדפדפנים הבאים בלבד: Chrome, Firefox, Safari 6+ או Internet Explorer 10+. הורד אחד מהדפדפנים האלו ונסה שוב ללחוץ על קישור ההזמנה. החוויה החדשה במפות Google מותאמת במיוחד לדפדפן שתומך ב-WebGL, כדוגמת Chrome." כתוב שזה כן תומך בפיירפוקס, והכרטיס מסך שלי מעודכן וכך גם הדפדפן. פיירפוקס תומך בwebgl, לא ? אז למה זה לא פועל... ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא הצלחה.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן זה המחשב שלי. windows 7 ultimate x64 Intel pentium dual core e2180 2.0 ghz 1MB s775 1+2GB DDR800 cl5 nvidia 8500gt 256 gddr2 pci-e עכשיו סרטונים ביוטיוב במסך קטן בסדר ובמסך מלא הסאונד קטוע לגמרי. עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי דריברים עדקניים ואת הפלאש עם פיירפוקס והבעיה עדיין קיימת אפילו באקספלורר. עכשיו אני מדבר פה אפילו על 360 ו480P. 1080 בכלל.. למרות שהמעבד מתמודד לא רע עם סרטוני 1080P. עכשיו במקרה יצא לי לעבוד על הפנטיום 4 הישן שלי P4 1.8GH win 7 ultimate x86 1.0gb ddr1 nvidia mx440 agp8 וגם שם שמתי לב שהוא מקרקע ב480P והוא אמור להריץ 480P זה מעבד טיפה יותר חזק מאטום. עכשיו אין לי מושג של מי הבעיה ועם בכלל זו בעיית חומרה בכרטיס מסך שלי. בפנטיום …
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
עשיתי סרט עם התוכנה POWER DIRECTOR ,וזה שמר לי את זה בקובץ PDS ,איך אני הופך את זה לקובץ מדיה פלייר? [br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 21:27:58 מקפיץזה חשוב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם יש דרך אלגנטית לעשות מלבנים עם פינות מעוגלות בפלאש?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד מאתרי הורדה... ואפשר להוריד כל פעם קובץ אחד... עכשיו הם מזהים לפי IP... איך אני משנה אותו עלמנת שאני יוכל להוריד שוב?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
הוירוס הוא קובץ EXE ששוקל בערך 2KB. אני לא מצליח למחוק אותו כי "תוכנה אחרת משתמשת בו". מה עושים? תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת חו מquick time היא לא מציגה כתוביות אני חייב שתציג למישהו יש הצעות?(לא לשכוח קבצי mov)...תודה... ;D
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש דריבר לכבל מסוג זה ,למערכת הפעלה WINDOES 7 חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי !! אשמח לפיתרון
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חבריה שלום עדכנתי את הדפדפן אקספלורר 9 ,וגם את כרום חסר לי בראש הכותרת של הדפדפן את הכפתורים של הסרגל שאוכל לבצע את הפעולות שהיו לי בעבר כמו שמירה , הדפסה, ועוד איך אני מתקין סרגל עם כל הכפתורים שיש לי צורך בברכה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי תוכנת עריכה AVID LIQUID שאם לאחר הפתיחה אני אנסה לפתוח אותה שוב-אני אקבל הודעה שאין אפשרות לפתוח כי התוכנה כבר מופעלת במחשב. ומאד יעזור לי אם אני אצליח לעקוף את זה ולפתוח אותה פעמיים באותו זמן.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי מודם מהיר שמחובר לקו דיגיטלי ומודם אנלוגי אני רוצה לקבל שיחות טלפון רגילות דרך המחשב יש איזושהי תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אשמח לעזרה הבבילון איטית מדיי למרות שהיא מעולה נותנת תרגומים מהמון סוגים של מילונים
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם העכבר שלי שהוא מיקרוסופט ווירלס אופטיקל העניין הוא שאני נמצא באינטרנט ומשתמש בלחיצה על הגלילה בכדי לנווט בתוך הדף עם החיצים הכל עובד טוב ויפה עד שאני עוזב את הגלילה והדף קופץ לי לתחתית העמוד בלי שום אזהרהבטוח יש איזה טריק לתקן את זה שישאר איפה שעזבתי את הכפתור! יש לי כמוהן מותקן אינטלי פוינט 5.1
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אתמול הסרתי את הדפדפן כרום (הסרה מלאה, כולל היסטוריה וכו') והתקנתי מחדש בגלל שהייתה לי בעיה קטנה עם שמירת הסיסמאות.. אחרי ההתקנה נכנסתי לדפדפן ובדקתי אם באמת נמחקה ההיסטוריה. ההיסטוריה "שלי" נמחקה אבל ראיתי עשרות/מאות דפים שבחיים לא הייתי בהם.. איך זה הגיע לשם? זה היה פשוט מוזר.. אני בטוח שלא הייתי בדפים האלה בחיים.. כמובן שמחקתי שוב היסטוריה ואז זה הסתדר למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה להופיע? יכול להיות שזה קשור לבעיה הזאת איכשהו? כי עדיין לא הצלחתי לפתור את זה..
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה בעזרתה ניתן לסרטט מיקרו מעגלים? לדוגמה, סרטוט המייצג כיצד מעבד 8086 מחובר אל הזיכרון (כולל סרטוטי הנועלים ורגליהם, וכן קווי ה BUS).
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
שלום! מרגע שקניתי את המחשב(לפני מספר חודשים) יש לי בעייה של מסך לבן. המסך הזה היה מופיע מידי פעם בעת צפייה בסרטים במחשב או בעת משחק במשחקי מחשב, ובאופן קבוע בעת צפייה בסירטונים באינטרנט. כיום הוא מופיע באופן די קבוע רק בעת צפייה בסירטוני אינטרנט. עכשיו, אם אני יתחיל לצפות בסרטון באינטרנט, יופיע לי לאחר מספר שניות/דקות(יכול להיות שגם לא יופיע לי בכלל) מסך לבן, לאחר מכן מסך שחור ולאחר מכן הסרטון כשהתמונה שלו קפואה(רק בקטן) ואחר כן עוד פעם מסך לבן וחזור, כשבכל הזמן נשמע הקול בצורה תקינה. הדרך היחידה להפסיק את זה, זה לעשות ריסט למחשב. בנוסף, בכ- 20 אחוז מהמקרים שמופיע המסך הלבן, הוא כותב לי שמנהל התצוגה שיחזר את עצמו בהצלחה והמסך הלבן נעלם עד הפעם הבאה. מה יכול לגרום להיווצרו…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כשאני מחפש באימיול בעברית כמו שבתמונה אני מקבל אותיות כאלה לא קשורות וזה חדש..זה לא היה לפני כמה ימים לדוגמא....הנה התמונה:
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאני מוריד קובץ כלשהוא מסופר טורנט או מטורנט דאמג' זה כותב בביטונט(אזוראוס):port 6881 is blacklisted,use another port ומה שלא מובן לי פה זה שעשיתי בדיקה לפורט והוא פתוח...וגם שאני מרויד ממקום אחר הכל בסדר! תודה לעוזרים! ;D
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-