עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בוקר טוב, בחברה שאני עובד קנינו לפני מספר שנים תוכנה בכמה אלפי שקלים וקיבלתי איתה פלאג הגנה, הפלאג אבד לנו וכרגע לא ניתן להשתמש בתוכנה, יצרתי קשר עם בית התוכנה והם דורשים שאשלם שוב אלפי שקלים עבור הפלאג למרות שרכשתי את התוכנה וכל מה שאבד לי זה הפלאג הגנה. זה מקובל? זאת תוכנה שמשתמשים בה בעסק שאני עובד בו ולמיטב ידיעתי היא עולה עשרות אלפי שקלים.

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by ofir667,

עם איזו תוכנות אפשר לפתוח קובץ MDB?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Deadka87,

יש פה מישהו שלמד \לומד בג'ון ברייס גרפיקה ? הייתי שמחה לשמוע קצת על הלימודים והכל בכללי.

• 41 תגובות
    • 15.6k צפיות
  4. בס"ד יש לי NOD32 מעודכן אני סורק איתו כל דבר הארדיסק חיצוני דיסק ON KEY נגנים הכל אבל יש לי כמה נגני SANSA וכשאני לוחץ כפתור ימני של העכבר על הנגן הוא לא נותן לי אופציה לסרוק אותו מי שיכול לעזור לי אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. Started by Vega,

הכותרת די מדברת בעד עצמה....

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  6. Started by lom.co.il,

אהלן יש לי בעיה בקאזה יש לי נורטון אנטי וירוס + אינטרנט סוקיוריטי עשיתי על התוכנה primt וגם פתחתי את הפורטים הדרושים וזה לא מתחבר הקאזה ניסיתי גם לכבות ת'פיירוול ולא עוזררר ..

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  7. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שאני מאמין שכל צופה בסרטים היה חפץ בה... תוכנה ש"מותחת" את הסרט על פני כל המסך ו"מעלימה" את הגבולות השחורים (הכמעט תמידיים) בחלק העליון והתחתון של המסך כאשר צופים בסרט. כמובן שיהיה ראוי שהתוכנה תוכל להתמודד גם עם מתיחת התמונה כלפי הצדדים (ימינה ושמאלה) במידה ולסרט יש גבולות צדדיים. בכל מקרה מטרת התוכנה היא הגדלת הסרט ותהפוך אותו לפול סקרין, פשוטו כמשמעו. אשמח לקבל קישורים לתוכנה מעין זו. עדיף חינמיים.אפשר גם שיתופיים. תודה, רועי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, בידי מחשב חדש לגמרי, עם XP SP3 חוקי לחלוטין אני מנסה לצפות בוידאו דרך המדיה פלייר 11 בפורמט avi קובץ הוידאו חוקי, עשיתי validation למדיה פלייר, וראיתי את הקובץ באופן תקין על גבי מחשב אחר. למרות הכל המדיה פלייר מציג את הקובץ כקובץ אודיו בלבד למרות שבתיקייה שלו הוא מוצג כקובץ וידאו האם יש למישהו רעיונות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. השתחררה גרסה חדשה, יותר מפוצ'רת, והרבה יותר יפה. קבלו כמה תמונות ולינק להורדה, enjoy: 1 - חלון ההתחברות: 2 - החלון הראשי+חלון החדשות המחודש: 3 - החלון הראשי+חלון השיחה (שימו לב לאווטר העליון ): 4 - החלון הראשי+תפריט המצבים: מקורות הורדה לינק להורדה מהאתר MsgShit.com (לא פעיל זמנית) : http://www.msgshit.com/downloads/572/Live-Messenger-Beta-8.0.0683.html לינק להורדה מ-you send it.com (עד 7 ימים, או עד שיגמרו ה-9 הורדות) : http://beta.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=8D2C20F30CEF0B50 אם מישהו מכיר שרת בלי הגבלות טיפשיות כאלה, שישלח לי בבקשה לינק. עוד לינק להורדה מהאתר MsgShit.com : http://www.msgstuff.com/news/files/Windows%20Live%20M…

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. אהלן. רציתי לדעת האם זה יישום עצמאי של טיון-אפ או שמדובר בshell של הדפרג המובנה של Windows. תודה מראש וחג ט"ו בשבט שמח לעונים. :-*

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. Started by arik100,

אהלן אני משתמש בכרום כרגע כמובן שמותקן חוסם פרסומות. משום מה הוא לא חוסם את החלוניות הקטנות האלה שהמון פעמים מופיעות על הסרטון ואתה יכול ללחוץ עליהם ב YOUTUBE. זה מטריף אותי פעם זה לא היה מופיע לי בכלל למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך להעיף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. התקנתי במחשב Premier Pro והתוכנה לא מזהה כרטיס דגימה Pinnacle 500 pci שמותקן שבמחשב. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by Elior101,

אני צריך להתחבר לאיזשהו שרת ולא מצליח כנראה זה קשור לאינדנט אז השאלה שלי 1-מה זה בדיוק? 2-איך מגדירים את זה? 3-האם זה השם של היוזר של הספקית שלי? 4-איך מגלים מה האינדנט שלי? תודה לעוזרים!!!!! -לא מצאתי מקום שקשור לזה...אז פירסמתי פה אליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Black_eagle,

סליחה לא הייתי מעודכן בזה.. תוקן

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. שלום, אני מחפש תוכנה לחילוץ audio מקובץ וידאו כלשהו (נניח MKV, MP4, AVI וכו') והטמעתו בקובץ וידאו MKV. המטרה: יש לי שני קבצים של אותו וידאו, אחד עם שמע בשפה שאני מעוניין בה, אבל באיכות וידאו נמוכה. השני הוא MKV באיכות וידאו גבוהה, אבל בלי השמע שאני רוצה. אני רוצה לקחת את השמע מקובץ הוידאו הראשון ולהטמיע אותו בקובץ השני שהוידאו שלו באיכות גבוהה יותר. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. יש לי ניסיון מר בעניין הזה במיוחד עם אתרים כמו וואלה! ו-Ynet, אני יכול לספר לכם על אינסוף סיפורים על מקרים כשאני מנסה לקרוא כתבה רצינית בשקט ופיתאום צצה לי פירסומת צעקנית ומעצבנת שהורסת את הכל, יש דרך להיפטר מהם?, תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by iz,

שאני כותב בעברית במירק ושולח אני רואה רק סימני שאלה (15:50:43) (@iz) ????? אבל שאחרים רושמים בעברית אני יכול לראות אני נמצא על פונט עברי במירק , עכשיו David , אבל ניסתי כבר כמה פונטים ובכלום אותה בעיה למישהו יש פתרון ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by The Dom,

בת דודה שלי החליטה להתנחל לי על המחשב ולהשתמש בצ'אטים של נענע ולדבר בICQ2GO... עכשיו האם ICQ2GO מביא וירוסים?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by D-Bang,

כרגע אני משתמש בNOD32 ומחפש חלופה חינמית הבנתי שיש את AVG, AVAST ו Antivir Avira עשיתי חיפוש בפורום אולם לא הגעתי למסקנה חד משמעית. חשוב שלא יכביד על המערכת ושיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר. אם למישהו יש ניסיון עם התוכנות אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by SubDelta,

היי לכולם וחג שמח אני מאמין שהנושא כבר עלה אבל לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש... איך אני גורם לתוכנה לעבוד עם עברית מימין לשמאל... אני כרגע עובד עם גירסה CS2.9.0.2

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by gshhar,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by רוני1,

הנ"ל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. פירמטתי את C אבל הפירמוט לא הושלם ויש עליו מידע חשוב מאד רציתי לדעת אם יש איזה דרך להחזיר את המידע שיש עליו

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  25. Started by omri123,

מישהו יודע איך אני יכול לקבץ קובץ בצורה משמעותית? יש לי תקיה של 860 מגה והWINRAR מכווץ לי אותו הכי הרבה ל780 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק איך אני יכול לקבץ יותר? (ההגדרות של הכיווץ בתוכנה הם על "בסט")

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.