עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by e-d-a,

היי אני משתמש בfirefox הרבה זמן ויש לי ממש הרבה מועדפים מסודרים לפי נושאים שהעברתי את חלקם בזמנו מהExplorer לfirefox די בקלות ואיך שהם היו מסודרים בexplorer, עכשיו אני רוצה לעשות את אותה פעולה רק הפוך, אבל לא כל כך מצליח וגם לא מוצא את התיקייה של המועדפים של הfriefox אם מישהו יוכל לעזור בזה אני ישמח...

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  2. הפירפוקס קורס לי ביותר מדי אתרים.. מה עושים? יש עוד מישו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by Run-Ma,

זה קרה לי עם כמה תוכנות ועכשיו זה קורה לי בגדול עם האייסיקיו. יום אחד סתם פתאום כשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא נפתחה, ניסיתי כמה פעמים וזה עדיין לא עבד אז נסיתי לעשות uninstall וזה כל הזמן אמר לי שהuninstaller כבר פועל ולנסות מחדש. בקיצור זה לא עשה uninstall אז ניסיתי למחוק את כל הקבצים של האייסיקיו אבל משום מה חלק מהם מוגנים. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש אבל ההתקנה פשוט לא עולה. ניסיתי הכל ואין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי?? תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by ofir667,

כשאני משאיר את הICQ שלי פתוח אז הוא מתנתק, כאילו אני לא יודע שהוא התנתק אבל חברים שלי אומרים לי שהתנתקתי כשאני בטוח שאני מחובר ורואה את עצמי מחובר. עזרה אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש והכל .. אבל כלום לא עובד..

6. Started by AmL1,

אני נכנס לICQ ושעה הוא נמצא על מפעיל ובסוף כותב לי "משהו השתבש" ניסיתי להיכנס עם מספר אחר וזה נכנס בלי בעיה לגבי המסנג'ר...אני מצליח להתחבר אבל אחרי כמה זמן הוא זורק לי כזה "החיבור אבד"... קורה לעוד מישהו?יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by slim_shady,

לפני כמה ימים כשמחקתי את הספייוואר SLAM.EXE שדפק לי את כל הקטע עם האינטרנט ואז כשמחקתי את ה SLAM ניהיה בסדר חוץ מה-IE וגלל שיש אתרים בלי תמיכה בפיירפוקס אז אני חייב את האקספלורר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

איך אני עושה שהאיקספלורר שלי יאשר Java Script???

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה שהFIREFOX לא טוען לי תמונות בגלל הKASPERSKY הוא טוען חלק מהתמונות והשאר לא ... ביטלתי לו תFIREWALL השארתי רק תMAIL + WEB ANTIVIRUS למה זה עושה את זה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. Started by gilboag,

אחד הדברים המעצבנים שקרו לי לאחרונה עם מחשבים : בתי עבדה על פרוייקט צילומים גדול שאמור היה להופיע כקליפ לבת מצווה של חברה טובה , בד"כ היא רגילה לPOWER POINT - אבל היא ראתה קליפ יפה שעשו מתמןנות בMOVIE MAKER - הורדנו את התוכנה (גרסא אחרונה אסנטייל 2012 , על מחשב חזק עם WIN7) והכל עבד מצויין ולאחר שעות של עבודה - הקליפ יצא מושלם.. עד כאן הכל טוב ויפה - אבל כשבאתי לשמור לה את זה על דיסק און קי - היה צריך לרנדר את הפרוייקט כמובן - אבל אופס התוכנה קורסת לדסקטופ כל פעם שמנסים לשמור את הפרוייק כסרט.... מה לא ניסינו - חפרתי בכל רחבי הרשת לפתרון - התקנתי דרייבר אחרון של NV , עברתי על כל ההגדרות האפשריות (שהצלחתי לחשוב עליהם) , SILVERLIGHT מעודכן , ומה לא.... בקיצור כלום לא עזר..…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  11. שלום לכולם וחג שמח... לפני חודש פירמטתי את המחשב והתקנתי windows xp pro מקורי. כעת, כאשר אני רוצה לגשת למנהל המשימות ע"י לחיצה על ctrl + alt +del במקום שיופיע מנהל המשימות מופיע לי חלון שקוראים לו Windows Security שבו אני בוחר את האופצייה של מנהל המשימות, כאשר החלון עולה הוא מעלים לי את כל הדסקטופ וזה דיי מעצבן. רציתי לדעת אם יש אפשרות לנטרל אותו ולגרום למנהל המשימות להופיע מייד כמו פעם. בנוסף, כאשר אני מדליק את המחשב, מגיע לי מסך הלוגון של windows (לא המעוצב, אלא זה הישן). מכיוון שיש לי רק משתמש אחד, אני מעוניין שהמחשב יעלה מייד ובלי המסך הנ"ל, איך אפשר לעשות זאת? תודה רבה ,דוד.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by adirnasri,

בזמן האחרון הWINAMP לא נכנס לי תמיד שאני נכנס אליו הוא אומר לי שיש שגיאה והוא צריך לסגור את הWINAMP

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by ISRAEL3571,

אהלן הורדתי אופיס 2010 והכל באנגלית ואני רוצה לשנות את השפה לעברית חיפשתי כמה מדריכים באינטרנט והגעתי לשלב הזה שצריך להגדיר שפה עברית אבל אני לא מצליח הוא מראה לי שאי אפשר ללחוץ http://www.up2me.co.il/v.php?file=55769299.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי אופיס 2003 הורדתי אבל שאני מפעיל את ה word נגיד או power point או כל דבר אחר שם הוא רושם לי ככה רושם לי ש user name לא טוב מה אני עושה והורדתי כמה פעמים אותו את האופיס וזה אותו בעיה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  15. Started by e-d-a,

כל פעם שאני מפעיל את האי מיול המחשב קופא אחרי 3-4 דקות ולא מגיב ואז מגיב בקטנה ושוב נתקע ואי אפשר לעשות כלום ניסיתי גם להחליף גרסא וניסיתי גם לפרמט ועדיין חוזרת הבעיה. מי שיש לו משהו להציע אני ישמח תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  16. Started by Kenny,

היי , זה ישמע קצת מטומטם , אבל זאת בעיה דיי מעצבנת (בשבילי לפחות) יש לי icq2003a ומשום מה , אין לי היסטורי... שום דבר לא נרשם שם... נשאר ריק. שאני לוחץ על Massage History יש שם את הכפתור הזה : save message hisotory אמורים לסמן שם וי ואז זה שומר... אצלי הוא בכלל דהוי.. זה לא icq lite icq to go או לא יודע מה עוד יש.. גירסא רגילה.. ניסיתי להתקין מחדש... ניסיתי גירסאות אחרות.. כלום. אפילו פורמט למחשב והתקנת האייסיקיו מחדש לא עזר (עשיתי פורמט בגלל משהו אחר.. לא בגלל שאין לי היסטורי) ניסיתי להחליף מספר.. ליצור משתמש חדש.. ועדיין אין לי.. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  17. זה רק הודעות שמישהו שולח שאני לא ברשימה שלו רק שהוא מצרף אותי אז אני מקבל את ההודעות בעברית אבל כשאני לא ברשימה עדיין אז הז כותב את זה בגיבריש כזה שפה מוזרה כזאת עם ריבועים מה אפשר לעשות? ???

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  18. מוזר ביותר אבל שמעתי לכמה אנשים שזה קרה והנה זה קרה גם לי, 2 אנשים בלבד מחוברים אצלי באייסי קיו מתוך 200 וזה לא הגיוני כי התקשרתי לחבר שלי והוא כן מחובר אבל אני רואה את כולם אוף ליין, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. ניסיתי עכשיו להתחבר לאיסיקיו עם הסיסמא שלי, ופתאום אני לא מצליח, כאילו מישהו שינה לי את הסיסמא. אולי יש איזו בעיה בשרתים של החברה עכשיו בDATABASE שלהם? מישהו נתקל במשהו דומה בשעות האחרונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. אהלן חברים, חזרתי הביתה אחרי שבועיים בטירונות (סגרתי שבת) והמחשב היה דלוק וכנ"ל האינטרנט (כבלים) ופתאום עכשיו האייסיקיו לא עולה. בשלב הטעינה, כשהוא כותב לי Loading new messages הוא פשוט נתקע ולא טוען כלום וגוזל את כל משאבי המערכת. התקנתי מחדש ולא עזר.... מה עושים? מתחנן לעזרה, המחשב חדש וזה לא אמור לקרות.... תודה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by DAVIDD,

http://img450.imageshack.us/my.php?image=10zd1.jpg יש לי אנטיוירוס של נורטון 06 ואין לי שום פיירוול שחוסם את האימול הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את הנורטון מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by GanJaval,

אז ככה הורדתי אימיול v0.46c ואני מוריד פיפא 2006 ונבי איי 2006 אז קיצר זה מוריד לי במהירות בין 0-5 מה לעשות למה זה כזה איטי ויש לי מחשב טוב מאוד גם שאני יודע שזה לא ממש קשור אולי בגלל האנטי וירוס נורטון 2005 או מה אפשר לעשות כדיי לשפר את המהירות אהה דרך אגב הודעה ראשונה בפורומים פה ... מקווה שתעזרו

23. Started by Shadowman,

כל שרת שאני מנסה להתחבר אליו אני מקבל את ההודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settings מזה? למה זה קרה? תודה.

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by naoriko,

יש לי בעיה עם האימיול לא משנה איזה אימיול אני מתקין או איפה אני מתקין אותו אני לא יכול להוריד קבצים יותר מ-2 ג'יגה שאני לוחץ על קובץ גדול יותר פשוט לא קורה כלום למה זה קורה? תודה לעוזרים! וחג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by staieb,

אנשים יש לי קצת בעיות , אז ככה התקנתי לאחי windows 7 במחשב שלו , עכשיו יש קצת בעיות .. קניתי לו כרטיס רשת (WIRELESS) מסוג TP-Link TL-WN851N , בחנות אמרו שהכרטיס תומך WINDOWS 7 ,קניתי את הכרטיס אך ורק בגלל הwindows אז אני באמת לא רוצה לדעת שקניתי את הכרטיס סתם , כי היה לי אחד לפני שעבד עם XP ולא תמך ב7 . אז ככה ,התקנתי את הכרטיס עם הדרייבר הכי חדש , גם ידני וגם דרך מנהל ההתקנים , עכשיו הוא לא מוצא רשתות הוא מראה רק גרף עם X עליו , הדרייבר של הLAN מותקן כראוי ואני באמת לא יודע מה הבעיה , עכשיו כשניסיתי להעביר את המחשב לחדר עם הראוטר וחיברתי כבל רשת אז עבד האינטרנט , הייתי מאוד שמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה ...אני מקווה שאפשר לפתור את זה עם הווינדאוס 7 , עם אני יעבור לXP אנ…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.