תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בכול פעם שאני מפעיל את ה uTorrent פתאום אף אתר לא עולה, גם אחרי שאני מכבה את הביטורנט עדיין אי אפשר לגלוש לעומת זאת המסנג'ר עובד. הדרך היחידה לפתור זאת היא עלי אתחול של הווינדוס וגם אז ברגע שאני מפעיל שוב את הביטורנט זה חוזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסתי למחוק ולהתקין מחדש אבל לזה לא עזר. אולי זה משהו בפורטים?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי אופיס בעיברית ויש לי פתאום משהו מוזר אני לא יכול לקבוע פגישות כאילו נעול מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הורדתי סרטון מהאינטרנט של 3 דקות ויש בו תמונות ובאמצע קטעי קריאה, ובמהלכו מתנגנת מוזיקה. עכשיו אני רוצה להאריך את הזמן שבו מופיע כל קטע קריאה ושהמוזיקה תמשיך להתנגן ולא תעצר, איך עושים את זה?? תודה *חשוב לציין שיש לי את הסרטון כקובץ אחד של מוזיקה ותמונה ביחד
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, יש לי גם אופיס 2003 וגם 2007. בשניהם יש אותה בעיה שכאשר אני עושה העתק הדבק אז זה לא מסתדר טוב ומבלבל את המילים לגמרי אבל כאשר אני כותב בעצמי משהו אז הכל טוב ויפה. מישהו יודע מה הבעיה? איך מסדרים אותה? *אם לא הבנתם את הבעיה אז אני יעשה צילום מסך.. רק תגידו. זה דיי דחוף, תודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כמעט כל הטקטסים שהוצגו בפיירפוקס הוצגו בנטיה אלכסונית כזאת. סבבה, אחרי ריסט הבעיה השתנתה - כל הכתב פתאום הופיע מודגש, ובאקספלורר לעומת זאת, הכתב עדיין היה נטוי! מה לעזאזל?! איך פותרים?!
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כמו שרשום אני צריך תוכנה להשמעת קבצי FLAC רצוי תוכנה קלה כמה שיותר תודה.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מסך 17CRT. כ.מסך 8500GT. המסך נמצא על 85HERTZ, אבל כשאני נכנס למשחק כלשהו (PES) זה נשאר על 85HERTZ ואז זה עושה בעיה עם הרצת המשחק.. המשחק עובד טוב על 60. אבל זה קצת מרגיז כל פעם לשנות HERTZ בווינדוס רק בשביל המשחק. יש איזה תוכנה או אופציה איך לסדר שבמשחק ספציפית או כאשר מופעל 3D או משהו בסנגון זה יהיה על 60 HERTZ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדבקתי היום בוירוס ואני לא מצליח להפטר ממנו האקספלורר לא מפסיק להעלות אתרים דוגמת VirusRemover2008 או אתרי הכרויות וכו' מותקן אצלי AVG השתמשתי ב ad-aware וגם ב- Malwarebytes אך הבעיה לא נפטרה אודה לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. יש לי את מילון ספיר בתוכנה. המילון ישן(שנת 97 נראה לי)ונראה כמו ממשק סטנדרטי של ויזואל בייסיק. הבעיה היא שהכיתוב מופיע בצד שמאל וז משבש את סדר הצגת ההגדרות.אני משתמש בווינדוס אקס.פי פרו סרוויס פק 2. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה והאם אפשרי בכלל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי שנמצא בלפטופ T41 מבית IBM. אודה לכם אם תבהירו כיצד להתקין. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי. התקנתי תוכנה אצלי במחשב (אילוסטרייטור.. לכל המעוניין לדעת.) אך ההתקנה נתקעה בשלב מסוים ,התבקשתי להתקין איזה רכיב נפרד (installer כזה..) לאחר מכן לא יכולתי להמשיך את ההתקנה וגם לא למחוק אותה..על מנת להתקין מחדש היא מופיעה לי ברשימת התוכנות בלוח הבקרה ,אך ללא קיבולת, שמעתי פעם על תוכנות REGISTRY כאלה שיכולות לעזור אך איני יודע מהן, היכן למצוא ואיך.. האם זה הפתרון לבעיה שלי ? מישהו יכול להוציא אותי מהביצה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Xilisoft ממדור התוכנות המומלצות פה בפורום. עכשיו, יש לי מצלמת וידיאו שמצלמת על dvd. והבנתי איך הופכים את הקבצים מVOB לMPG... המצלמה עשתה לדיסק פיינלייז כך שהוא יכול לעבוד אם מכניסים אותו לדיוידי. אבל כשאני מנסה לראות את הקטעים אני רק רואה קטע אחד של 5 שניות והשני (שאמור להיות ג'יגה) מסומן כ0 בתים ורואים רק את התפריט - כך רואים אם מכניסים לדיוידי. אני רוצה לערוך, ולחתוך קטעים מהדיסק ואני לא יכול.. אני מאוד מאוד לחוץ בזמן.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, התלת מימד פשוט נדפק לי. יש חורים ופוליגונים לא קשורים בכל משחק שאני מריץ. לא הצלחתי למצוא באינטנט שום איזכור לבעיה כזאת. אני השמח לכל עזרה. יש לי כרטיס מסך 6600GT צירפתי תצלום מסך לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קניתי essential passport 320GB של WD, יש ברשותי LAPTOP ורציתי לדעת האם ניתן לבצע שיכפול מושלם של הנייד ע"ג הכונן ולאחר מכן להשתמש בו כאילו והיה הנייד שלי ע"ג כל מחשב אחר, ואם ניתן אז איך אני גם דואג לסנכרן אותו בפונקציה בודדת שתעביר קבצים ותשנה מאפיינים בהתאם למה שהשתנה בנייד ללא התערבות מצידי ורק תאתר את השינויים ולא תפעיל לי העתקה של כמה שעות....? :'( תודה ! :-[
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של Google Chrome וכשאני מנסה להתקין זה פשוט יוצא לי מהתקנה..זה אפילו לא מתחיל..אני לוחץ על ההתקנה עושה run וכלום לא קורה כלום....למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ארבעה מחשבים בדיוק עם אותו מפרט אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להתקין את מערכת ההפעלה (יש לי רשיונות לכל הארבעה) הדריברים וכל התוכנות הנחוצות לי רק על מחשב אחד מבין הארבע ולאחר מכן לשכפל את הדיסק הקשיח שלו למחשבים הנותרים מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, סרטון קצרצר שהורד בפיירפוקס והופסק באמצע נמצא על שולחן העבודה ומסרב להמחק, בנוסף עכשיו הפיירפוקס נתקע בכל הפעלה. הסרתי פיירפוקס וניסיתי למחוק, לא נמחק. אבל התקלה של הקריסה של השועל הסתדרה לאחר התקנה מחדש. כניסה במצב בטוח למערכת הפעלה לא עוזרת, הקובץ מסרב להמחק. ניסיתי באמצעות TUNE UP UTILITIES, יש שם SREDDER שאמור למחוק קבצים בעייתיים, לא עזר. מה הלאה? פרטים: מערכת הפעלה VISTA 32, ULTIMATE. שועלאש 3.03. גודל בקובץ בדיסק: 0. תודה מראש אנשים.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מחפש תוכנה טובה שאוכל למקסס בה טראקים כמו שצריך.כרגע אני נעזר בatomix mp3 אך אני בטוח שישנן תוכנות טובות יותר ומקצועיות יותר. אודה לכם באם תעזרו לי בעצה +לינק להורדה... סומך עליכם. סוף שבוע נעים!!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה להיכנס לכל מיני קישורים באינטרנט והוא לא נכנס למשל האתר יד 2 אם אתם מכירים. הקישור של המודעות של ה"חם בלוח" אני לוחץ ולא נכנס והתמונות של הרכבים. מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי חשבון בGMAIL ןHOTMAIL איך אני יכול להגדיר את אחד מהם בOUTLOOK שלי ?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מוריד לשולחן העבודה קבצים של אופיס מהמייל שלי doc pps ppt.... אחרי שאני מוחק אותם נשאר לי קובץ עם אותו שם ובלי גודל שאי אפשר למחוק עכשיו ראיתי שפתחו על זה המון הודעות שמסבירות איך למחוק אותם... אבל לא אמרו איך לגרום שהמחשב לא יצור קבצים חדשים כאלה....... מישהו יודע??
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום הורדתי מסמך כלשהוא בפורמט PDF . הבעיה היא שהכיתוב נראה מאד קטן ואין לי אפשרות להגדיל אותו. לפי מה שמופיע במסמך, הוא כאילו "נעול" ומוגן על ידי סיסמא, שאותה כמובן אינני יודע. האם ישנה דרך כלשהיא להגדיל את המסמך על מנת שיהיה קריא? לא משנה לי אם ניתן להדפיס אותו או לא , אני מעוניין רק להגדיל אותו, כאמור. התוכנה שהשתמשתי היא אדובי אקרובט 8. האם ניתן בתוכנה אחרת, ואם כן באיזו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של 3com 100-75 ויש לי בעיות עם חיבור לטורנט. כמובן שפתחתי פורטים בראוטר לפי כל המדריכים אך, עדיין... בבדיקת פורטים של הטורנט אני מקבל את ההודעה הבאה: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 6667 on 84.108.18.228... Error! Port 6667 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port . נ.ב ה-IP שלי הוא לא: 84.108.18.228
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אמא שלי עוסקת קצת בעריכת וידאו, ומעוניינת לשדרג את גרסה 10 שברשותה. אני לא מוצא יותר מדי מידע ברשת על הגרסה החדשה. רציתי גם לדעת מה ההבדל בין הHome Edition והPlus. (חוץ מהתמיכה בתכני HD, שלא ממש נחוצה) תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-