תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
וינאמפ, פובאר, WMP... זה קורה בכולם. ואם יש פלייליסט, הוא מנגן חלקיק שניה מכל טראק עד שהוא מגיע לאחרון. קורה לי גם בנגינת קבצים וגם ב-CD. העניין הוא שזה לא קורה תמיד. כשאף תוכנית לא רצה, הנגינה נמשכת כרגיל. רגע אחרי שפתחתי תכנית - ולא משנה אם זה פוטושופ, דפדפן או שולה המוקשים - הנגן קופץ לסוף הפלייליסט. כרטיס קול Realtek ALC892. יש גם AMD HD Audio Device של כרטיס המסך, למרות שאני לא מאמין שזה קשור. מערכת הפעלה Win7 Home Premium 64. מערכת i5 עם 8GB זכרון (~6 מתוכם פנוים), הבעיה היא לא חוסר משאבים. מה רץ ברקע: Steam Daemon Tools ASrock Xfast LAN / cfoSpeed Intel RST Babylon ועוד תוכנית פיצית שמאפשרת לכבות את הפאד X360. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אין לי מושג איך ומתי או מי (בעצם מי אולי כן , כי יש לי את ה IP שלו) אבל איזה ילד מעאפן שחושב שהוא האנלייזר ומשועמם מידי פעם חודר לי למחשב ומשחק לי עם העכבר, פותח תוכונות או סוגר בקיצור הבנתם ת'רעיון. יש לי פנדה אנטיוירוס+פיירוול עדכני שמשום מה לא זיהה כלום. איך אני יכול להיפטר ממנו, או שתמליצו לי על פיירוול טוב יותר שיעשה את העבודה ?? האם יש אפשרות להתלונן או משהו כזה ולהתחקות לפי ה IP שלו ולאתר אותו (הייתי מפוצץ אותו מכות) בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איזו תוכנה לסינון דואר זבל (עדיף חינמית) מומלצת ל OUTLOOK EXPRESS? אני צריך משהו פשוט בשביל הורי. (נא לא להציע תוכנות MAIL חלופיות) תודה
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, כבר שעתיים שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קקה הזה וזה נשאר על ה"מנסה להתחבר". ניסיתי להתקין מחדש את האיי סיי קקה וזה לא עובד. שאלה שניה: לאותה בעייה רציתי לראות אם אני מצליח להתחבר ב ICQ2Go וזה ביקש ממני משהו וירטואל ושניסיתי להוריד את זה זה רשם לי: "We're sorry. The page you are viewing requires that you have a more recent version of the Microsoft Virtual Machine on your system. To obtain an updated version of the Microsoft Virtual Machine, please go to Windows Update. " אני אשמח לקבל עזרה על שתי הבעיות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מרבה לצרוב סרטים ל - VCD. לכן אני צריך להמיר את הסרטים לפורמט המתאים. כיום אני משתמש בתוכנת TMPGEnc שעושה את העבודה בצורה טובה מאוד, אבל הדבר לוקח המון זמן! אני יודע שהחלק העיקרי בזמן ההמרה הוא מהירות המערכת של המחשב, אבל גם התוכנה שאיתה עובדים. האם אתם מכירים תוכנה מהירה יותר? הבנתי שאפשר לצרוב ל VCD גם קבצים בפורמט MOV. האם נכון הדבר? איזה פורמט עדיף?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
כשאני מנסה לתרגם או לשנות את ההגדרות אני מקבל את ההודעה : Error: NOT_FOUND.. ניסיתי את הגרסא האחרונה שיצאה, אבל אי אפשר להוסיף בה מנועי חיפוש .. כמה אופציות חסרות בתפריט..
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
התקנתי מחדש ולבד לראשונה מערכת הפעלה XP. המחשב שהותקן בעבר בחנות קרס. התקנתי גם את החומרה מתוך ה-CD שהגיע עם המחשב וקשור ל-MOTHERBOARD. הכל עבד יפה פרט לכך שהוא מודיע לי שהוא מזהה חומרה חדשה: intel R ICH8 family usb2 enhanced host controller -2836 -u והוא פתח לי חלון של אשף חומרה חדשה אבל הוא כנראה לא מוצא קובץ מסויים. בנפרד נפתח לי חלון שבו הוא מבקש ממני לחפש את קובץ usbheci.sys מה עושים? לציין שבבוקר התקנתי את המחשב באופן זהה והוא פשוט נתקע בגלל הדבר הזה ולכן התקנתי הכל מחדש אבל יש עדיין את הבעיה הזאת. HELP
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי שלט של WII ובלוטוס(usb), אני רוצה להשמש בשלט כדי להעביר שירים (במחשב) להגביר ולהנמיך את הווליום וכו'. איזה תוכנה חינמית מומלצת? (בכל אופן אני לא צריך שום דימוי לעכבר. אני צריך רק 5 כפתורים. אחורה, קדימה/ עצור-המשך/+- בווליום. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 bit אם זה לא בפרום המתאים נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הביאו לי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html אבל אני צריך תדריבר הכי ישן של 8600GT תבינו אותי טוב הכי ראשון של 8600GT לא החדש הכי ישן תודה
-
- 16 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הכרטיס TV שבחתימה שהגיע עם תוכנה POWERCINEMA שהיא על הפנים, יש לכם המלצות לתוכנות צפייה והקלטה אחרות? גם כאלה שעולות כסף אבל שוות אותו יתקבלו בברכה. תודה נ.ב - אני לא סתם מציק, בדקתי אחורה בפורום וראיתי אנשים ששאלו ולא קיבלו מענה בנושא (אני לפחות מקווה שאלה שלא קיבלו מענה יודעים עכשיו תתשובה ויוכלו לענות פה)
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הביטורנט שלי מסריח בקושי מוריד (הוא מוריד רק תוכנות לא מישחקים).. אז תמליצו לי על אחד כי ניסיתי איזה 10!!! עם זה לא חוקי תישלחו לי בפרטי! תודה..
-
-
האם מישהו שמע על Hysys.Plant ואיפה אפשר למצוא אם לא את כולה אז את ה-demo?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ועוד העובדה שיש לי רק 256MB זיכרון לא עוזרת במיוחד :-\. יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה, בדקתי רוגלות עם AD-AWARE ווירוסים עם NOD32. שתי התוכנות מצאו מה להסיר, אבל הבעיה עדיין המשיכה ולא נעלמה אחרי. מה אני יכול לעזור? כי 50MB זה באמת הון, והמחשב מאוד איטי בגלל זה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ברשותי שרת IBM X3550 בעל שני מעבדי Xenon עם 4 ליבות כ"א, מערכת ההפעלה הפועלת עליו היא UNIX red hot. נסיתי להריץ עליו את הפקודה: matlabpool open local 8 אבל יצאה הודעה: ??? Error using ==> distcomp.interactiveclient.start at 81 Failed to create and submit a parallel job. This is caused by: A job submitted to a local scheduler can only use up to 4 labs אם לשרת יש 8 ליבות אז למה הוא נותן לפתוח רק 4 קלינטים?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
טוב הנה האתרים: 1. d-designs.co.il2. d-designs.co.il/BG 3. d-designs.co.il/DD יפה?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר כמה מבני משפחתי (כארבעה) למצלמות אינטרנט פשוטות בכדי לקיים שיחות ועידה בינינו. האם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה להקרין בו זמנית וידיאו מכמה מצלמות, וכך לנהל שיחת וידיאו עם כמה אנשים?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לSMS שאפשר לשלוח לכל הרשתות ואל תגידו לי SMS4ALL בגלל שצריך סיסמה לשלוח לסלקום ורק משתמשי סלקום יכולים לקבל את השרות הזה ואני מאורנג אם יש משהו אחר שאתם מכירים אשמח לשמוע וגם מהיכן ניתן להוריד את זה? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, בלי שום סיבה נראית לעין, הנרו נדפק לגמריי. כשאני מכניס דיסק כדי לצרוב לוקח לו הרבה זמן לקלוט אותו, ואחרי הצריבה הארוכה מאוד, לוקח לתוכנה זמן להסגר. מתברר שהדיסק ריק למרות שהייתה הודעה שהצריבה הצליחה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש גרסה אחרת גם כן- היה לי 7 שהתקנתי מחדש ואז התקנתי 8, וזה לא עזר. UNINSTALL בצורה נורמלית לא מצליח לעשות, מציג לי ארור(מחקתי ידנית את תיקיות התוכנה), ואם אני מנסה להעיף ת' ENTRY ב CCLEANER זה אומר זה לא יכול למחוק MSI INSTALLER. אז אני תקוע פה עם נרו דפוק שלא יודע לעשות כלום וגרסה חדשה לא תעבוד. לדיסק שנצרב בנרו לוקח הרבה זמן להטען במחשבים אחרים וגם פה. פרמוט לא בא בחשבון. תעזרו לי, אני אובד עצות.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מצלמה של אינטרנט שמגיעה עם מיקרופון ביחד, של חברת i-cam 340 ומשום מה המצלמה פועלת במסנג'ר רגיל, והמיקרופון אינו פועל, זאת אומרת שבהגדרות הכל טוב,אבל שמפעילים את המיקרופון במסנג'ר זה לא פועל, אני יודע שהמיקרופון טוב, כי בווינדוס יש רשמקול שבתוכו אפשר להקליט וזה עובד, ובמסנג'ר והווינדוס כל ההגדרות מוגדרות כראוי. מדוע המיקרופון לא פועל? למישהו יש עוד דרך להגדיר משהו שצריך לעשות? תודה מראש...ויום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מדבר על ההשוואה הזו: http://pixelpros.net/box/antivirus-conclusion.shtml בארץ משווקים בכלל את כל התוכנות האלה? התוכנה היחידה שאני ראיתי בארץ זו נורטון אנטי וירוס ולפי המאמר היא כנראה לא הכי איכותית
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי תמונה על הדסקטופ בגודל של 5MB איך מקטינים אותה ל 3MB ?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את העדכון האחרון מבית Creative לדריברים של Sound blaster live. Value! משום מה לאחר ההתקנה נוצרות לי בעיות ולאחר ניסיון למחיקת הדריבר החדש נוצרים לי בעיות בהחזרת הישנים (=התקנת הישנים לא עוזרת ולאחר ההסרה הוא מחפש קבצים לא קיימים) ולא רק זאת כל פעם שאני מנסה לכבות את המחשב הוא דורש ממני לעשות End Program למשהו שנקרא DERVL (או משהוא כזה) למישהוא יש הצעות??? פ'פפפפפפפ...... תודה! :-/
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-