תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם HD שמחובר בSATA ולאחרונה חיברתי בIDE גם HD ישן כתוספת (SLAVE). הבעיה היא שלאחר כמה ימים של הופעה ותיפקוד רגילים הוא פתאום לא מזוהה בכלל בווינדוס, אבל כשנכנסתי לBIOS אחרי ריסטרט, ראיתי שהוא כן מזוהה שם. אנא, הסבירו לי מה קרה, איך לפתור את זה ולחזור לשגרת העבודה איתו, ואם אפשר-ללא פירמוט של הנוסף. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את הדפדפן, זה לא מגיע לדף הבית ישירות אלא פותח טאב חדש ללא שום אתר. כנ"ל חלון הדפדפן נפתח בגודל קטן, ולא משנה אם אני מגדיל או סוגר אותו כשאתרים אחרים פתוחים ברקע, זה לא שומר. זו בעיה מטרידה, כי כל פתיחה מחדש אני צריך ללחוץ על דף הבית ולהגדיל את החלון. למישהו יש פתרון ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כשאני מקמפל יחידת ספריה בפסקל לא נוצר לי קובץ עם סיומת tpu שכמובן צריך אותו כדי להשתמש ביחידת הספריה בתוכנית הראשית מישהו יודע איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדריברים של עכבר למשל, בגרסה SetPoint 3.3 ממש גרועים. הם מקפיצים את העכבר ממקום אחד במסך לצד השני! לא עוזר להוריד תרוצת עכבר ולא עוזר כלום! אין אפילו תמונה של העכבר הנוכחי אלא תמונה של עכבר רגיל. הנה תגובות של הרבה אנשים בעולם: "I'm using an MX1000. After installing SetPoint 3.3 in Vista, the mouse periodically jumps to the top or the left edges of the screen. I tested this by just moving the mouse in tiny movements in the middle of the screen for about a minute, and then it would jump to the edge of the screen. The timeing is irrelvent though, as I've also had it jump twice within two seconds. It won't jump if you're not moving the mouse. Also, on a hunch, tried setting …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שמעוניין לשדרג לפיירפוקס 3 אך לא עושה זאת ביגלל שהוא יודע/מפחד שההרחבות שלו לא יעבדו בפיירפוקס החדש, הנה דרך לגרום להרחבות לעבוד, גם אם המפתח שלהם עדיין לא התאים אותם לפיירפוקס 3. שלב 1: אחרי שמתקינים פיירפוקס 3, הוא יגיד שהרחבות האלה והאלה לא מתאימות לפיירפוקס 3 וישאל אם לחפש להם אפדייטים אם תגידו שכן הוא יחפש ויכול להיות שהוא ימצא עדכון שכבר מתאים את ההרחבות שלך לפיירפוקס 3 ואז אתה פטור מלהמשיך לשאר השלבים, ותתחדש על הדפדפן החדש אם הוא לא ימצא או שתבחר אל תחפש עדכונים פיירפוקס יעלה כרגיל, רק ההרחבות הלא תואמות יהיו במצב כבוי. שלב 2: התקן את ההרחבה Nightly Tester Tools 1.3 מכאן https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543. ותעשו ריסטרט לדפדפן. שלב 3: …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוך שמירה על איכות מקסימלית, שלא כמו בצייר. tia!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:jump: שלום! הורדתי את הסרט ספיידרמן ולדאבוני אין תרגום.... ??? ??? ??? בבקשה תעזרו לי למצוא איפה יש תרגום לסרטים ואם אפשר בבקשה גם הסבר קצרצר איך להתקין את התרגום...בץודה מראש לילית :smoke:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול יש לי מחשב חדש והתקנתי אליו אימיול וזה מיתחבר לי רק צהוב עשיתי בדיקה דרך האתר אני לא זוכר איך קוראים לדבר שהבדיקה באתר כתבה לי אבל הוא אמר שמשהוא לא בסדר אצלי וגם הורדתי אימיולים אחרים והם בכלל לא היתחברו לי . ואצל דודים שלי מיתחבר ירוק בבקשה שמישהוא יעזור לי תודה מראש netanel305
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה לכם, אם תענו בהקדם...... ערן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה גם לכם זה קרה פעם .. החלונות אקס פי שלי ברזולוציה 800X600 32BIT יש לי רקע ב-DESKTOP עכשיו נגיד אני משחק באיזה משחק , אחרי שאני יצא ממנו הרקע בגודל חצי מהרגיל (או שקצת טיפה גדול יותר), כמובן זה מציק שאני צריך כל הזמן להחזיר את הרקע לגודל הרגיל... אתם יודעים איך אני גורם לתופעה הזאת להפסיק?! : תודה.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר הנ"ל ואנני מוצא אותו באתר של הוט יש מישהו שיכול לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם או קישור לתוכנה שדרכה אני יכול לשלוח פקס דרך מחשב ודרך מודם ADSL? התוכנה צריכה להיות חינמית תודה.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הקדמה לא ראיתי שיש בסטיקים משהו על חבילות קודקים. עשיתי חיפוש קצר, ולא מצאתי משהו יותר מדי משמעותי מדובר על איכות, שליטה, אין צורך בקידוד, אלא רק בצפייה. הקדמה 2 : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=14494 ---- כרגע מותקנת לי במחשב FFDSHOW http://www.afterdawn.com/software/video_software/codecs_and_filters/ffdshow.cfm שהיא מעולה, נותנת לי הכל חוץ מדבר אחד : את פורמט WMV9 של מיקרוסופט, זה מנגן בצבעים הפוכים (זוועה). בעיקר זה מפריע לראות סרטונים אוןליין, אבל גם כאלה שאפשר להוריד זה קורה רק בפורמט הזה, הבנתי ש FFDSHOW עדיין לא מפענחת WMV9 כמו שצריך, וחבל, כי זה פורמט מאוד נפוץ (WMV בקידוד ישן היא כן מפענחת) וזה קורה בכל נגני הוידאו שלי. (האמת …
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי וירוס שאני לא מצליח להסיר אותו בשם wintem.exe איך אני נפתר ממנו בבקשה תעזור לי
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית מכשיר DVD מקליט, חיברתי אליו מכשיר וידאו כדי להעביר ל DVD כמה קלטות של סרטים ביתיים. הבעיה היא שאני רוצה לשכפל את אותו דיסק בעזרת הצורב DVD במחשב, והמחשב לא קורא אותו. ברגע שאני מכניס אותו למחשב המחשב פשוט נהיה ממש איטי ולא קורה כלום. הדיסק עצמו תקין, נראה לי, מכיון שכשאני מכניס אותו למכשיר DVD הוא קורא אותו ומנגן את הסרט.. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איך אני משנה את הפונטים של הBOOKMARK TOOLBAR FOLDER(תמונה מצורפת),ניסיתי בהגדרות הרגילות ולא מצאתי. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לפורום הוספתי שני ג'יגה לג'יגה הקיימת ושמתי לב שהFREERAMXPPRO, תוכנה ששירתה אותי היטב, כבר לא מעדכנת בכמהRAM אני משתמש. היא לרוב נשארת תקועה ב2047 ראם פנוי וכתוב 100 אחוז פנוי, למרות שיש לי 3 ג'יגה. גם באוורסט וגם במאפייני ה''מחשב שלי'' כתוב 3 ג'יגה, כך שזה נראה לי תמוה (למשל עכשיו באוורסט כתוב שיש לי 3 ג'יגה ושאני מנצל 900 מגה, מה שנראה לי יותר הגיוני מאשר הסטטיסטיקה של FRXPP). רק במשחקים שדורשים ג'יגה וכדומה התוכנה מעדכנת ל1500 מ''ב פנוי. מישהו יודע מה הבעיה? במקרה ולא, אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה דומה לFRXPP שהייתי מאוד מבסוט ממנה לפני השדרוג. תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אנשים שנה טובה, תיהיו טובים רונדר במאיה7 עם FG ו HDRI מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם מישהו שמע על Hysys.Plant ואיפה אפשר למצוא אם לא את כולה אז את ה-demo?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לצילום סרטונים ממשחקים ? לא FRAPS... היא מקליטה בגודל של 100 מגה ל10 שניות... אני יודע שאפשר לקבץ אבל צריך לצלם בערך 10 דקות כדי לערוך את זה ל3 דקות אחרי זה ואין לי מקום לצלם 10 דקות בFRAP.... מישהו מכיר תוכנה אחרת טובה? תודה
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx אני מתכוון לאמצע המסך. ברור שיש פה שימוש בremote rollover animation השאלה שלי היא איזה אפקט נותן תוצאה כזו? זה לא נראה לי כמו סתם משחק באופטיות.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני מקליק עך properties של documents and settings אני מקבל 23GIGA תפוסים אך כאשר אני נכנס לתוך התיקייה כל הקבצים מראים כל תפוסה של בערך 4.5 ג'יגה. מי יפתור לי את החידה ויסהיר לי היכן נמצאים עוד בערך כ- 18 ג'יגה? נסתרים? ניסיתי לבדוק גם קבצים נסתרים אך לא השתנה דבר. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני לא יודע מה הפיתרון כי ניסיתי כמה דרכים ! כשאני מיתחבר לאאוטלוק אקספרס הדואר אלקטרוני במחשב כהאינטרנט מחובר ואני ניכנס לשם אז הוא מיתנתק וגם ברגע שאני עושה שלח קבל זה מיתנתק מה עושים? יש פיתרון? :-\
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
חברה אני צריך את התוכנה הזאת בבקשה תנו לי לינק טוב להורדה Native Instruments Traktor DJ Studio v3.0.1.108
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני משתמש קבוע בקאזה. בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה, אני מוריד אותה. בכל הגרסאות הקודמות ל-2.5.1 הייתי יכול לבחור את הספרייה בה התוכנה תשמור את הקבצים שאני מוריד. בגרסה 2.5.1 אין את האפשרות הזאת (עד כמה שאני יודע). במקום בחירת הספרייה, יש אפשרות LOCATE, ואפשרות זו מעבירה אותי אוטמטית לספרייה אליה התוכנה שומרת את הקבצים. הכוונה היא לספריית MY SHARED FOLDER, שהיא ספריית ברירת המחדל בכל קאזה. אני בכל זאת מעוניין בשינוי מיקום הספרייה ובשינוי שמה. יכול להיות שפיספסתי את האופצייה? יכול להיות שהיא לא קיימת? אנא עיזרו לי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-