עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה מומלצת להורדת קבצים, שתהיה יציבה ונוחה, תודה. g0vner_x3

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by sausage,

CDP ו-LLDP הם פרוטוקולים שמאפשרים לגלות פרטים על נתבים או מתגים סמוכים. כלומר, מהמהחשב שלי ניתן לגלות מה הכתובת, פורט ושם הציוד אליו אני מחובר. אני מחפש קליינט חינמי של CDP ו-LLDP עבור windows. חיפשתי ב-sourceforge, גוגל ו-fileforum ולא מצאתי. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אהלן, אני מקווה שאני פונה לפורום הנכון. אם לא, מתנצל מראש. המחשב שלי מתואר במפרט בצד ימין. יש לי שני כרטיסי רשת: 1. O/B שמחובר למחשב אחר ברשת. 2. PCI של realtek אשר מחובר למודם של הוט ודרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא כניסה אוטומטית ל-standby mode. כלומר, כאשר אני מקנפג את המחשב להיכנס למצב standby לאחר Idle של זמן מסוים. זה לא עובד, למרות ש-standby רגיל כן עובד. ניסיתי לדבג במשך זמן רב את הבעיה, ביטלתי תוכנות ברקע, ניתקתי רשתות וכו'. התוצאה שהגעתי אליה: החיבור לאינטרנט דרך ה-PCI של realtek הוא זה שמונע מהמחשב להיכנס ל-standby. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט (גם אם החיבור למודם enabled) - המחשב עובר לבד ל-standby. כאשר אני מחובר לאינטרנט, הוא לא עובר. עדכנתי דרייברים של realtek, …

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  4. כשאני פותח Premiere Pro CS3 ופתוח קובץ סרטון סיומת 11.mpg ומעביר למטה video1. ויש סרטון אבל לא שומעים קולות או מוסיקה. איך שומעים קולות ומוסיקה? מצורף תמונה בעיגול סימן אדום. רואים audio 1 אין שם קולות... מיכאל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש דרך מדוייקת לשלוט על מתח המוצא של הכרטיס קול. הבנתי שמתח במוצא כרטיס הקול הוא בסביבות הוולטים בודדים (כ2v RMS ?). האם יש דרך מסויימת להגביל את מתח המוצא מכרטיס הקול לערך נמוך הרבה יותר ? נניח 16mv P-P ? ראיתי שיש תוכנות שיכולות להפוך את כרטיס הקול למחולל אותות ומשקף תנודות, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לגרום לכרטיס לנגן בווליום נמוך עד כדי כך ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב בחדר ורציתי לדעת איך אני יכול להפעיל רדיו מהאנטרנט שיפתח אוטומטי וינגן כשהמחשב נדלק?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by doronpas,

אני לא מצליח לפתוח אותו, יש תוכנה שממירה את זה לקובץ וורד אולי?

• 2 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by dani007,

יש לי בעיה במשחק אני מקווה... 3 התקנות כבר הורדתי ובכולם אותה בעיה... אני משחק ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים קטנים על המסך... יש לי מחשב חדש e8500 כרטיס מסך hd 4870 4gb ram ומשחקים אחרים כמו קול אוף 4 ופרו סטירי ופלט אוטו עובדים אצלי אל ההגדרות הכי גבוהות... עכשיו השאלה איך אני פותר בעיה זו?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by niva401,

אני מנסה להכנס למספר שרתי FTP הפתוחים לציבור, ומקבל ההודעה: 'אין אפשרות להציג את הדף' מה לשנות בהגדרות של EXPLORER /ROUTER?

10. הייתה לי תוכנה כזאת פעם. אני לא זוכר את השם שלה, אז אני לא יודע איפה לחפש.. מישהו יודע? תדה מראש.

11. שלום, התקנתי Photoshop CS3 לא מזמן. בהתחלה הוא נתן לי שגיאה של תאימות עם המסך (LG L1953TR), ובחרתי ב Use anyway. עכשיו במקום צבע לבן אני רואה בפוטושופ מעין צבע חום בהיר (גם בהגדרות הצבעים מראש), אבל אם אני שומר את התמונה ופותח בפיירפוקס, זה הופך ללבן. איך מתקנים? :-X תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by עמית111,

שלום יש לי בעיה מעצבנת באנטי וירוס Kasparsky: פתאום הופיעה לי את הסמל הזה למטה של המרכז אבטחה בצבע אדום עם איקס עליו ורשום לי בתוך ה Kasparsky הודעה באמצע למי שיש לו את זה: signatures are obsolete ובצבע אדום כאילו בעיה אם לוחצים על זה זה שואל אותי אם לעשות update ושאני עושה את זה זה נשאר ככה אותו דבר. ולפעמים הוא עוצר באמצע וכותב לי ככה: updaten is not required מישהו יודע מה עושים? תודה!!!

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by Screw_Master,

לילה טוב וגמר חתימה טובה לכולם, Nero ממירה כל פורמט כמעט, מלבד FLAC, ל-CDA. אני צריך תוכנה שתמיר מ-FLAC לכל דבר שאחר כך אפשר להפוך אותו עם Nero ל-CDA לפני שאני צורב דיסק מוזיקה. בתודה מראש, אורן שטיין.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס הייתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:36 סליחה פתחתי 2 בטעות!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס אתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:58 סליחה פתחתי 2 בטעות!

16. אי אפשר למצוא אותם אחר כך אני לא מתכוון לקבצים בלתי חוקיים . אני מתכוון על דבר פשוט כמו להוריד איזה תמונה למחשב , יותר חשוב מזה קיבלתי באימייל איזה מסמך PDF ניסיתי להוריד אותו למחשב , רשום DOWNLOAD COMPLETE אבל אין קובץ !!! אני משתגע :'( ויסטה 32 ביט

17. Started by pincher77,

אני גולש באינטרנט ולהפתעתי מהיום יש לי בעיה שזה לא מראה לי סרטונים משום אתר באינטרנט. (one, sport5 וכו') לא נפתחים לי שם סרטונים! את YOUTUBE דווקא כן מפעיל לי אבל השאר לא.. אז מה הבעיה בעצם? יש לי ווינדוס XP PRO, MEDIA PLAYER 11 כל קודק שצריך ופלאש וכל זה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום לכולם, ראשית אני אציין שאין לי שום בעיות כלשהן עם המסך או אם התצוגה שלו בשום דבר (תצוגת הווינדוס, משחקים, וכ'ו...) . יש לי מדייה פלייר 11 , חלק מקבצי הוידאו אני רואה רגיל על כל המסך (מדובר במסך WIDE 26 כמפורט במפרט המחשב שלי בכפתור בצד) . המסך מוגדר על הרזולצייה הטבעית שלו,ולא נראה לי שזה יהיה קשור כי שיניתי רזולוציה וזה לא עזר,אני משאר שזה הגדרה במדייה פלייר או משהו בסגנון. כי חלק מקבצי הוידאו אני לא רואה על כל המסך ,רואים עם שוליים שחורים גדולים בימין ושמאל (צירפתי תמונה להמחשה.) כיצד אני "מותח" את קובץ הודיאו במדייה פלייר כך שיתאים לכל מסך הWIDE? אשמח לעזרתכם , תודה רבה! [attachment deleted by admin]

19. Started by +Eliran+,

אני מנסה להתקין את האנטי וירוס NOD32 אבל הוא לא מביא לי כי הוא אומר שצריך להסיר קודם את הקודם. כשאני הולך להסיר את הקודם אז בשום תוכנת הסרה הוא לא מראה לי שיש אפשרות להסיר. ז"א כבר הסרתי את זה אבל כנראה רק חלקית. השאלה שלי היא: איך אני יכול להסיר את השיריים של הגרסא הקודמת בצורה מלאה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by A.N.,

איזה דפדפן מומלץ יותר?

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by elyaz,

שלום יש לי בעיה מוזרה ב firefox. כאשר אני נכנס לפורום כלשהו, אני לא מחובר אוטומטית, אלא כל פעם צריך להתחבר מחדש. לדוגמא- באתר הזה, כאשר אני נכנס לפורום, אני לא מחובר כ elyaz, אלא כאורח, ואני צריך להתחבר כל פעם מחדש. השם משתמש שלי והסיסמא כבר נמצאים בשדות שלהם. זה קורה לי בכל פורום בכל אתר. עברתי על כל ההגדרות ולא מצאתי דרך לסדר את זה. מישהו יודע מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. איך אני מוחק את הדפי אינטרנט האחרונים שגלשתי בFF ? הכוונה פה '>http://imageshack.us"] '>http://g.imageshack.us/img383/75248671vi2.jpg/1/"]

23. Started by klips,

שגיאה בטעינה SYSTEM32\RQRJBRIG.DLL המודול שצויין לא נמצא זה קורה לי לאחר שאני מריץ משחקים לא תמיד זה קורה וזה גם גורם לי לריסטים המחשב שלי חדש האם זה בעיה בחומרה או בווינדוס עצמו אשמח לעזרה .......??

24. Started by kobicool,

שלום לכולם! אתמול העברתי תמונות מהמצלמה לתיקייה בשולחן העבודה ובטעות מחקתי אותם מהמצלמה והשולחן עבודה התמונות מאוד חשובות לי וברצוני לשחזר את המידע שאבד, האם זה אפשרי ? חשוב לציין שמחקתי אותם דרך Shift+Delete ולא לסל מיחזור ואז ניקיתי... תודה לעונים ויום טוב. קובי

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה טובה להפיכת קבצי FLAC לMP3. יש המלצות? עדיף שתהיה חינמית. תודה לעוזרים! אלון

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים