עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liran_shushu,

ששלום מחשב נייח כשאני בא לשמוע בווידאו אני שומע קול אך לא רואה תמונה מימה זה נובע ??

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. ועוד העובדה שיש לי רק 256MB זיכרון לא עוזרת במיוחד :-\. יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה, בדקתי רוגלות עם AD-AWARE ווירוסים עם NOD32. שתי התוכנות מצאו מה להסיר, אבל הבעיה עדיין המשיכה ולא נעלמה אחרי. מה אני יכול לעזור? כי 50MB זה באמת הון, והמחשב מאוד איטי בגלל זה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  3. אהלן, התקנתי גרסה מעודכנת של DirectX וזה דפק לי משום מה משחק ששיחקתי בו לגמרי תקין עוד בשבוע שעבר. ניסיתי לחזור לגרסה הקודמת, אבל עשיתי כמה טעויות ומאז קרו רק תקלות.... התקנתי, הסרתי, ניסיתי כל מיני דברים - ובסופו של דבר המצב כרגע הוא שיש עדיין בעיה ב-DirectX, והמשחק לא עולה. מיד כשנכנסים ל-DXDIAG הוא כותב את ההודעה הבאה, שמופיעה גם כשמנסים להעלות את המשחק: The pocedure entry point DdEntry10 could not be located in dynamic link library DDRAW.dll בכל מקום ברשת שחיפשתי אחרי השגיאה הזאת (כולל כאן...), כולם כתבו לעדכן DX לגרסה האחרונה ולעדכן דרייברים לכרטיס מסך. עשיתי את כל זה - אבל הבעיה לא נפתרת. יותר מזה, אחרי שנפתח לי ה-DXDIAG, הוא מציג כאילו הגרסה שלי היא DirectX 8.1, …

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by itaic,

שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לבנות את ה"מפה" של המסכים שאותם אתכנת - ואם אפשר שהתוכנה תהיה ידידותית וקלה(כלומר רק איך המסך ייראה) האם יש כזו? תודה

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by aexxx,

שלום, אשמח לשמוע את ניסיונם של אנשים בנושא הנ"ל. דעתי בעניין : NAV - sucks McAfee - בסדר, ממוצע. לגבי כל שאר השוק כמו PC-CILLIN, Panda, AVG, Kaspersky, Dr.Web אודה לכם אם תגיבו. תודה, והמשך יום טוב לכולם. ;D

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by The_MichMan,

שלום ברשותי נמצא מחשב נייד לא שום כוננים פרמטתי את הדיסק הקשיח היכן אני יכול להשיג קבצים שיעשו לו בוט לדוס או להתקנה של ווינדוס המחשב גם לא עושה בוט מדיסק USB חיצוני תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  7. התחלתי לכתוב מסמך בWORD וכל פעם שמזערתי אותו והגדלתי אותו על כל המסך הוא מבצע כמו ריענון של Desktop, זה קורה גם כשיש מסמך דיי גדול ומדפדפים עם הגלגלת הוא גם מבצע ריענון כזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה??

8. Started by ben060,

אז ככה: מידי פעם כשאני עובד עם המחשב מופיע לי ההודעה הזאת: (ראו תמונה) כשאני לוחץ על ביטול אני מקבל את המלבן התחתון. נראה לי שזה רוגלות שיושבות על המחשב. לצורך ניקיון המחשב הרצתי את ADAWERE אבל זה עדיין לא נעלם. כשאני רוצה להיכנס לרגיסטרי הוא גם את זה לא נותן לי הוא כותב: אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך, ולאחר כמה שניות הוא מעלים מעצמו את ההודעה. יש לי הרגשה שזה וירוס או משהו כזה. מה אתם מציעים לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by kyyle,

מישהו מכיר איזה תוכנה או אתר שבו אני אוכל לשמוע רדיו מכל מיני תחנות בעולם?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

פעם היה לי "יוזר" בfirefox אבל הייתה איתו בעיה אז החלפתי אותו וכל האתרים במועדפים והשמירות נעלמו לי....עכשיו הוא נעלם שוב. יש דרך להחזיר את זה כי נעלמו לי מלא אתרים

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by sapartil,

יש לי תמונה על הדסקטופ בגודל של 5MB איך מקטינים אותה ל 3MB ?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by slimshady21,

שלום. קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש: 3800X2, 7800GT, ג'יגה ראם, DFI INFINITY, 80GB. השתמשתי בו והוא היה מהיר וטוב כמו שציפיתי, אבל שבוע אחרי הייתה הפסקת חשמל, שגרמה לכמה בעיות (הוינדוס לא עלה ועוד). ועכשיו הוינדוס עובד בסדר, רק שהכל מתבצע יותר לאט- לוקח להוינדוס לעלות לאט, לפעמים כשאני מפעיל כמה תוכנות (הסרת ספייוורים, ווינאמפ, אינטרנט ועוד משהו למשל) אז זה גם נעשה איטי, ולוקח לו זמן לפתוח כל דבר. ואפילו במשחקים- למשל את DOW הוא מריץ לי לפעמים רק על 30FPS (!), ו- BF2 ממש מכביד על המחשב (וזה רק הדמו ) וזה ממש מבאס כי זה מחשב יקר וציפיתי שהוא יטוס לי לעומת המחשב המעפן הקודם שלי!! ועכשיו אין כמעט הבדל.. אז רציתי לדעת אם יש איזה מצב שחלק מהחומרה ניזוקה מההפסקת חשמל? אול…

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  13. לאחר ההתקנה של דרייבר קול מהאתר של ASUS קיבלתי את הלוח בקרה הזה ואין בו אקולייזר גרפי, רק קבוע מה עושים ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  14. אני מקווה שזו לא שאלה דבילית אבל לאחר פירסום בbetanews בחדשות שלהם על תוכנת VOIP חדשה {שבמקרה :-\ באה עם 1 דולר בחינם לשיחות רגילות IPTV וכו } החלטתי לנסות אותה ובאמת הצלחתי להתקשר לסלולארי שלי וגם לבית אבל אני לא שמעתי שום דיבורים אלה רק צליל חיבור ולאחר מספר שניות ניתוק : בבקשה מישהו יכול לנסות אולי הבעיה רק אצלי . אגב אם היא עובדת באמת { ולא חרטה כי אין שום דבר בחינם } זה הולך לחסוך והמון נוסחה פשוטה __פרסומות חסרות תועלת =שיחות IPTV וכו האומנם ? הנה הפרסום http://www.betanews.com/article/Lycos_Launches_VoIP_MP3_Offering/1143478544 הנה דף הבית http://www.globe7.com/ הקידומת לפלאפון בארץ {לכול פלאפון היא 9725 אחרי 5 צריך להניח את הספרה של המפעיל שלכם אורנגד…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  15. ההגיון הפשוט שלי אומר שלא, אז למה בערך כל תוכנה שאני מתקין על המחשב מתקינה גרסה חדשה של הדבר הזה? לא מספיק שיהיה רק את הגרסה העדכנית ביותר?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by House M.D.,

זה עובד בבטא 9 , לא יודע מה עם גירסאות קודמות... יש אפשרות שניתן להפעיל ואז הדפדפן יתחיל לטעון את האתר בזמן ההקלדה של הכתובת. נגיד כותבים בכתובת hwzone.co.il וההשלמה האוטומתית מזהה את הכתובת לפני שכתבתם עד הסוף, ואז גם האתר מתחיל לעלות אוטומתית. אותו דבר לגבי חיפוש בגוגל משורת הכתובת. זה נחמד כי זה ממש עוזר והופך את הגלישה ליותר מהירה פשוט צריך להיכנס לעמוד about:flags ולהפעיל את "Verbatim instant" מקווה שעזר. אפשר להפעיל גם את Web Page Prerendering.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by poltergeits,

הורדתי אלבום שכל הקבצים שלו הם עם הסיומת MPC איך אני יכול לשמוע אותו ויותר מזה איך אני יכול להמיר את הקובץ ... ???

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by benx,

2 רקעים ישנים שמצאתי באיזה תיקיה נידחת בעת גיבוי המחשב. והשני בכמה גרסאות : בהירה : רגילה : וכהה : מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  19. ?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by Bone-Breaker,

איך אני מוצא סרברים בתוכנה הזאת? מאיפה אני אמור להביא אותם?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by huber,

שלום. התקנתי את Subtitle Workshop ואני מעוניין לסנכרן כתובית מסויימת (למשוך את כל התרגום כמה שניות אחורה או קדימה, תלוי). איך אני מבצע זאת?[br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 10:35:11 תודה רבה, הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי אנטי וירוס AVG גירסת פריי שעובד אצלי במחשב בלי בעיה קרוב ל4 חודשים היום ניסיתי לעדכן אותו כמו כל שבועיים בערך אבל לא הוא מתעדכן לי הוא נותן תהודעה הזאת invalid update control CTF file מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

המדיה פליאר 10 שלי התקלקל אז התייאשתי ממנו עברתי למדיה פליאר קלאסיק אבל חלק מהקבצים או לא פותח הוא אומר - Cannot Load Any Source Filter (אם יש למישהו מושג איך פותרים את זה יהיה עדיף לי) אז אני צריך נגן חדש שפותח את כל סוגי הוידאו והאודיו שיהיה נוח, קליל ושלא יקראו לו ווינאמפ או BSPLAYER

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by dor123,

כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו מכל אתר, הוא מוריד רק עם חיבור אחד (כלומר מוריד רגיל ללא האצה כלל, לא שונה מהורדה ע"י הדפדפן). כאשר שדרגתי את DAP לגרסה הנוכחית, הבעייה נפתרה, אולם חזרה לאחר כמה דקות. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. אני מנסה להוריד עם DAP את Dr-web Cure It מהאתר הישראלי למחשב של אמי, כיוון שבהורדה ללא האצה הוא מוריד בערך באותה המהירות כמו של מודם חיוג (התשתית היא של בזק, 2.5 מגה, והמודם הוא ללא נתב, בחיבור עם חייגן, כולם תקינים), ובאתר הרשמי, דורשים ממני למלא פרטים אישיים על מנת להוריד את Dr-web Cure It. מה הסיבה לבעייה?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.