עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. I have Radeon 7970 windows 7 x64bit. 12.11Beta .NET4 drivers You have version 11,6,602,108 installed IE 9 x32 & x64 Firefox 16.01 x64 For example when i am watching this THE RAVEN 1080 HD Using 240p Not Fullscreen software video rendering, software video decoding - Using 240p Fullscreen accelerated video rendering, software video decoding == Using 360p Not Fullscreen software video rendering, accelerated video rendering - Using 360p Fullscreen And Above 480p-720p-1080p accelerated video rendering, accelerated video rendering With Nvidia it was Accelerated video on normal-small size window & Full screen מה יכול להיות הבעיה ? לראות את מה שאני …

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by danield51,

אני צריך אנטי וירוס ופיירול חינמים טובים למחשב שלי תודה

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  3. Started by Delux,

בבדיקת של DX7 הוא עובד אבל בDX8.1 הוא רושם לי את זה: Direct3D test results: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  4. אהלן, אני מוריד סרטים בקובץ flv וכשאני מצליח לראות ת'סרט הcpu עולה למאה אחוז והתיקייה לא מגיבה וצריך לעשות ריסטרט לexplorer כשאני רוצה להפוך ת'קובץ לavi התוכנה לא מגיבה מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  5. יש לי בעייה בכרטיס קול והבנתי אחרי קריאה באנטרנט שהדרייבר לא ניתמך על ידיד הSP3 עכשיו הדרך פתרון של זה היא לשנות משהו בתיקיה של הווינדוס או משהו כזה ואומרים ללכת ל: 1. On the reference PC change the CSDVersion registry key to reflect XP SP2: a. HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows\CSDVersion value=200 (use 512 when scripting) השאלה איפה הדבר הזה נימצא ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by yomi_a,

מאז שפירמטתי את המחשב רוב השירים בעברית מופיעים בג'יבריש, במדיה פלייר וגם בתיקייה. שיניתי את כל ההגדרות של השפה לעברית (עשיתי את זה בפירמוט הקודם והג'יבריש הסתדר) אבל הבעיה לא נפתרה. מערכת ההפעלה היא ויסטה. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  7. אשמח לקבל קישור להורדה של התוכנה ומדריך להפעלתו ותיפעולו... תודה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by IG,

אני צריך תוכנה שסורקת את הרשת לפי שם שם\ סוג קובץ או לפי שם שם מחשב, רצוי חינאמית... השתמשתי בlan search pro אבל נגמרה תקופת הניסיון... ועוד בקשה: איך אני מוצא את כל המחשבים שמחוברים לרשת מתוך הMy Network Places או מ"חיפוש"? תודה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by yacovmateo,

תראו בתמונה מה חסר,אפשר את הדרייברים של זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  10. יש לי המון קבצי swf, שאני צריך להמירם לקבצי ווידאו לאפליקציה כך שבתותר הסופי יהיו כקובץ mp4 עם סאונד. כרגע יש לי קבצי swf וmp3 מופרדים. ניסיתי לעשות חיפוש נוקב לגבי תוכנה שיכולה לקחת קובץ swf ולצרף לו קובץ mp3, כך שיהיו קובץ אחד, רק שראיתי תוכנות שעושות קובץ קובץ, ואני מחפש משהו יותר אוטומטי כי יש לי המון קבצים לעשות. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, הגיע לידיי לפטופ מכובד, IBM T42 השימושים העיקריים שלי בו יהיו מוזיקה, סרטים,עבודה על תוכנות גרפיקה וסאונד, משחקים לא כבדים ואינטרנט "בטוח", כלומר לא שיתוף קבצים, ולא אתרים מפוקפקים... חשבתי לחסוך במשאבי מערכת, ולא להתקין FW וAV, כי כל הקבצים שיגיעו למחשב יעברו סריקה במחשב השולחני, ממפני שממנו מתבצעות ההורדות. והגלישה שתהיה במחשב הזה היא כמו שציינתי האינטרנט הבטוח, למשל HWZ, YNET, עוד פורומים למיניהם, וכו'. אז מה אתם אומרים? ואם יש עוד המלצות לחסכון במשאבים תודה מראש

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  12. היי נתקלתי בהודעה הזו כשניסיתי להתקין uTorrent איך אני מסיר/מתקן את הדבר ? והאם זה קשור לזה שהאימיול וכל תוכנת טורנט שניסיתי מתנתקים אחרי 10 דק' תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by kyyle,

מישהו מכיר איזה תוכנה או אתר שבו אני אוכל לשמוע רדיו מכל מיני תחנות בעולם?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by ALÞHA,

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by ISmile4U,

שלום חג שמח ושנה טובה, יש לי שאלה יש לי Norton Internet Security 2003 והחסימה לחלונות מוקפצים מופעלת אך הבעיה שבאתר פה החלונות המוקפצים עם הפירסומות לא נחסמים כיצד ניתן לחסום אותם??? זה פשוט מעצבן הפרסומות האלו, לא מספיק יש את הבאנרים בתוך האתר אז צריך גם חלונות קופצים מעצבנים כאלו??? איך אני נפתר מהחלונות האלו כאן באתר?

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by MoAv,

מישהו יודע אם יש איזושהיא דרך לשמור אוטומאטית את ההודעות ב-אייסיקיו באינטרנט ? כלומר כל פעם שאני מקבל הודעה שהיא תישמר לא רק על המחשב בתוכנה אלא לעד באינטרנט ...

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  17. Started by miki891,

שלום אני הישתמשתי בתוכנה Acronis True Image v11.0 לגיבויים מערכת הפעלה שלי. יצרתי מחיצה בגודל 4GB, ואח"כ לחצתי backup. בשלבים הבאים. היה 2 אופציות ליבחור בינהם: Exclude all hidden files and folders או exclude all system file and folders מהי האופצייה הדרך מהירה וחיסכונית ליבחור בינהם? אני לא יודע מה הבחירה טובה מאוד? האם אחד מיהם מכווצת קבצים וגם קבצי מוסתרים וגם תיקיות,מה עדיף ליבחור? בתודה מראש מיכאל

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by lompy,

עד היום השתמשתי בנורטון אנטיוירוס+פיירוול ואיזה מיליון תוכנות אנטיספי הנורטון די מוצלח אבל כבד רצח מריץ מליון דברים ולעיתים די קרובות הוא סורק איזה קובץ ואז מקפיץ הודעה מרגיזה של להמשיך בסריקה או להפסיק ועד שאני לא מפסיק אותה או נותן לא לסיים הוא תוקע את המחשב עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות שינוי ההיתי רוצה המלצות לאנטיורוס ופירוול ותוכנות אנטיספי טובות הדרישה שלי היא שהם יקחו כמה שפחות משאבים(הכי חשוב) ,יהיו יעילות (כי בנורטון הרבה פעמים הוא מזהה אבל לא מסיר),יספקו הגנה בזמן אמת גם לקיבצי זיפ וגם ואימיילים,רצוי שיוכלו להתעדכן לבד מבלי שאני יצתרך לעדכן כי אני תמיד שוכח ושהפיירוול יהיה קל לקינפוג כלומר מקפיץ חלון בפעם הראשונה שואל מה לעשות ועוזב אותי בשקט וגם לא מציק…

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  19. באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  20. CPU-Control handles the CPU-affinity for multicore-systems (supports quadcores as well). Instead of running each process on both CPUs you can define it as you want it. For example, if you want to seperate the firewall and the anti-virus-software from the graphics-application. CPU-Controls offers five different ways to control the CPU-affinity: Automatic: It chooses alternatingly one CPU for each new process Manual: You define a list, where you can set the way to handle each process All processes run on CPU 1, which is useful for old applications which crashes on a dual core system All processes run on CPU 2 Deactivated קישור להורדה: http://www.koma-code.de/ProgsZ…

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by natab5280,

שלום אני מנסה להפעיל תוכנת רוקסטר במחשב אני נכנס להתחלה איפה שהשפות ואז שם זה פשוט קורס ולא ממשיך הלאה השלה מה עושים פה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  22. ההגיון הפשוט שלי אומר שלא, אז למה בערך כל תוכנה שאני מתקין על המחשב מתקינה גרסה חדשה של הדבר הזה? לא מספיק שיהיה רק את הגרסה העדכנית ביותר?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  23. היום קיבלתי לפטופ של לונבו ואחרי ההתקנה של הWIN שמגיע ביחד רציתי לבדוק איזה תוכנות מיותרות לונבו דחפו במטרה להעיף מה שלא צריך אחת מהתוכנות היו תוכנת המצלמה שלהם במיקרה הקטנים של אחותי היו בבית -ואני חיב להגיד הם מאוד נהנו -בעיקר האחד בן השנתים וחצי התוכנה די דבילית מוסיפה כל מיני שטויות לצילום (עם בוחרים) ומצמידה כובעים לראשים המצולמים מהניסיון הקטן שלי הקטנים מאוד מתלהבים מזה -אבל לא יודע לכמה זמן אבל אני ממליץ לכם לנסות להשיג אותה עם יש לכם קטנים וזה מתאים למצלמה שלכם

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by House M.D.,

זה עובד בבטא 9 , לא יודע מה עם גירסאות קודמות... יש אפשרות שניתן להפעיל ואז הדפדפן יתחיל לטעון את האתר בזמן ההקלדה של הכתובת. נגיד כותבים בכתובת hwzone.co.il וההשלמה האוטומתית מזהה את הכתובת לפני שכתבתם עד הסוף, ואז גם האתר מתחיל לעלות אוטומתית. אותו דבר לגבי חיפוש בגוגל משורת הכתובת. זה נחמד כי זה ממש עוזר והופך את הגלישה ליותר מהירה פשוט צריך להיכנס לעמוד about:flags ולהפעיל את "Verbatim instant" מקווה שעזר. אפשר להפעיל גם את Web Page Prerendering.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  25. משהו פשוט וקל כמו ה NT BACKUP.. מבאס שאין אותו ב VISTA.... תודה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים