עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. המחשב שלי עושה קולות של גסיסה -כל דבר לוקח לו שעה להפתח ונראה לי שאני צריך להעלות אותו מגיבוי שנעשה מזמן ע"י טכנאי מחשבים. אין וירוסים ותולעים. המשאבים של המחשב בסדר גמור אבל הוא ממש עובד מאוד לאט גם כשפותחים את האינטרנט לוקח כמה שניות מרגע הלחיצה ועד שהדף נפתח ,כנ"ל גם בפתיחת MY COMPUTER. לכן נראה לי שאין מנוס מהעלה מגיבוי רק הבעיה היא שאני לא יודע איך מגיעים לאותו חלון דוס של ה-GHOST ואיך להעלות מגיבוי את הגיבוי שנעשה בעבר ויושב על כונן G שבמחשב. זקוק לעזרה ממכם דחוף !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום, אני רוצה להסיר את הרישיון של AutoCad 2009 מהמחשב, למרות הסקת ההתקנה וניקוי Registery עדיין הרישיון נשאר. איך אני יכול להסיר אותו? תודה רבה.

4. Started by Matrix^Tank,

לא יודע מה קורה ביום ה48 שעות האחרונות הFIREFOX מתחיל לעשות לי בעיות של תקיעות..בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בFACEBOOK אבל עכשיו זה קורה לי בכל אתר כבד כנראה..כל כמה זמן זה נתקע ואני צריך לסגור את זה דרך המנהל משימות.. הנה תמונה: http://up203.siz.co.il/up3/wumyeyzuj2yn.png

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איזה תוכנה טובה לשיתוף קבצים אתם מכירים(חוץ מהקאזה כבר אמרתי?!)? עם מבחר גדול.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by DaniDin,

אני גולש עם FF ושמרתי את המועדפים שלי ב-bookmarks.html אני מנסה לעדכן אותם עם IE ע"י יבוא מועדפים וזה יוצא לי בג'יבריש, איך אני שומר את המועדפים של FF כדי לראות אותם גם ב-IE ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by -sHUz-,

כול פעם שאני מפעיל משחק אוו משהוא, ובכלל במחשב יש לי שימוש די קבוע של 100%. שאני מפעיל משחקים וכאלו הוא על 100 !! זה משגע אותי. חשבתי שזה בעיה עם המערכת הפעלה אבל בסוף זה לא היה וניסיתי גם דיסק מקורי. בקיצור, כנראה שזה משהוא בחומרה אבל מה יכול ליהיות ?? כול המחשב הוא חדש !! . עזרה,?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכם, ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4 ME ע"ג win 7 ultimate 64 bit. בצעתי מספר נסיונות התקנה וכולם כשלו (נסיון להתקין את אותה החבילה ע"ג XP pro 32bit דווקא הצליח). סיבת הכשל, לפי טענת אשף ההתקנה, היא שחבילת השפה האנגלית לא הותקנה (error 2). התקנתי את כלי הסיוע של אדובי לבדיקת תקינות היישומים שהותקנו, והוא בכלל טען שמדובר בבעייה בקבצי פרופילי הצבע שהותקנו ע"י אדובי, ובשינוי הגדרות מסויימות ברגיסטרי. האם מישהו מכם נתקל בתופעה הזו? אהיה אסיר תודה לכל מי שיתן לי עצה מועילה כדי להתגבר על התקלה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. CPU-Control handles the CPU-affinity for multicore-systems (supports quadcores as well). Instead of running each process on both CPUs you can define it as you want it. For example, if you want to seperate the firewall and the anti-virus-software from the graphics-application. CPU-Controls offers five different ways to control the CPU-affinity: Automatic: It chooses alternatingly one CPU for each new process Manual: You define a list, where you can set the way to handle each process All processes run on CPU 1, which is useful for old applications which crashes on a dual core system All processes run on CPU 2 Deactivated קישור להורדה: http://www.koma-code.de/ProgsZ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם! שאני מוריד קובץ כלשהוא מסופר טורנט או מטורנט דאמג' זה כותב בביטונט(אזוראוס):port 6881 is blacklisted,use another port ומה שלא מובן לי פה זה שעשיתי בדיקה לפורט והוא פתוח...וגם שאני מרויד ממקום אחר הכל בסדר! תודה לעוזרים! ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by chenrp,

בעיה, רק באקספלורר אני יכול לעשות UPLOAD לתמונה באימייל. וב FF לא מצליח. מישהו נתקל בזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by e.t,

מישהו מכיר תוכנה שיוצרת כרטיסי ביקור? עם רקעים ודוגמאות... ולא, אני לא רוצה לעשות את זה ב-Word (לא יוצא יפה וזה די מוגבל). תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by lazy-bones,

איך אני מוחק תוכנה לצמיתות?? ככה שלא יהיו שאריות שלה או כל רמז שהיא היתה על המחשב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by assaf990,

ללא כונן DVD (רק עם כונן CD רגיל)?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם אני מנסה כבר כמה ימים להוריד סרטונים מאתר מסוים. אלו לא קבצי וידאו אלא כמו סרטונים מצוירים שמתנגנים באמצעות התוסף flash player שבדפדפן. ניסיתי באמצעות התוכנות אורביט ו–VMRecorder ולא הצלחתי. ניסיתי בדרך אחרת והגעתי לקבצים שנוצרים כל פעם שאני מפעיל סרטון כזה. (נמצאים ב-cach) אבל הקבצים האלה לא מזוהים, מערכת ההפעלה לא מצליחה להגיד לי מאיזה סוג הם. ניסיתי להפעיל אותם ישירות באמצעות נגנים ודפדפנים – ולא הצלחתי. בקיצור, דבר ראשון אם מישהו יודע כיצד להוריד את הקבצים האלו מהאתר (באמצעות תוכנות אחרות או שיטות אחרות) אני אשמח מאוד לדעת. ודבר שני, איך אני יכול להפעיל את הקבצים האלה? האם אפשר להפעיל אותם דרך התוסף בלבד (flash player) באמצעות איזה תוכנה אני יכול להפעיל קבצ…

16. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... הרבה זמן לא הייתי פה עקב נסיעה לאילת... היה מ=ט=ו=ר=ף !!! זה בקשר לאייסיקיו. האם יש אפשרות לבטל את שינוי הסטטוס ברגע שעוברים למצב Full Screen ? זאת אומרת שאם אני על "לא נמצא" (לבן) ואני נכנס למצב Full Screen אז שהוא לא יעבור לי ל"לא זמין" (אדום)... תודה לכל העוזרים, ניאו.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה שאני מריץ את הדיסק הנ"ל ונכנס לגוסט העכבר לא מגיב אני מניח שהדרייברים של הדיסק לא תואמים מאיפה אני מוריד דרייברים תואמים ..? ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטי של microsoft

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yfraint,

שלום לכולם, הבעיה "המעצבנת" שלי היא כזאת: שום חלון של JAVASCRIPT לא נפתח לי ב IE6. אני עובד עם XP. חיפשתי בפורום פתרון לבעיה הנ"ל אולם לצערי לא ראיתי שהיא נפתרה עד עכשיו :-[. הפעולות שביצעתי עד עכשיו: 1. יציאה מהFIREWALL של ZONEALARM , ומהאנטיוירוס AVG. 2.מופיע לי פקודת JVIEW בCMD ,למרות זאת התקנתי Java Virtual Machine 3.בדקתי את כל הגדרות האבטחה של IE6 וביצעתי DEFAULT 4.בCMD כתבתי את הפקודה regsvr32 jscript.dll (חשבתי שאולי יעזור...) 5.לאחרונה הורדתי את הSP2 של מיקרוסופט, חשבתי שהבעיה היא עם התוכנה ולכן הסרתי אותה מהמחשב. האמת היא שהדבר מתסכל כיוון שהבעיה לא כזאת חמורה, אבל מאוד מעצבנת. חוצמזה אני שונא שתקלות במחשב לא נפתרות לי... מאוד אשמח לכל עזרה והסבר ב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני רוצה להעביר 100 תמונות ל BMP בבת אחת בפוטושופ, האם יש אפשרות כזאת?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי בעייה בכרטיס קול והבנתי אחרי קריאה באנטרנט שהדרייבר לא ניתמך על ידיד הSP3 עכשיו הדרך פתרון של זה היא לשנות משהו בתיקיה של הווינדוס או משהו כזה ואומרים ללכת ל: 1. On the reference PC change the CSDVersion registry key to reflect XP SP2: a. HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows\CSDVersion value=200 (use 512 when scripting) השאלה איפה הדבר הזה נימצא ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני משתמש המון זמן בפורט של ביטורנט שמקבלים אוטומטית בהתקנה לאחרונה הביטורנט התחיל להאיט קראתי המון מדריכים אבל שום מדריך לא מציין החלפת פורט (בדומה לחמור) לפי מה מחליפים פורט? גם פורט של ביטורנט צריך לפתוח בחומת האש? כשמחליפים פורט בביטורנט אפשר לרשום איזה מספר שרוצים או שזה פורטים קבועים? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by אבי11,

שלום נתקלתי מספר פעמים בקובצי RAR שסגורים עם סיסמא. כמובן שזה מתברר רק לאחר ההורדה ואין אפשרות לפתוח אותם. האם ישנה דרך/תוכנה שיכולה למצוא/לחלץ את הסיסמא כדי שניתן יהיה לפתוח את הקבצים? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by aaalon,

אני פירמטתי את כונן אבל גביתי את מיקרוספט אוקלוק. איך אני משחזר את כתובות האיימיילים בתודה אלון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כשאני מפעיל איזה סרט במדיה פלייר הכל עובד מצויין, אבל ב Bsplayer לא רואים תמונה למרות שיש סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by gameri,

האם יש דבר כזה תוכנת עריכה שבה אני מצלם סרט (מפעיל מצלמה ) והמחשב במקום להציג אותי הוא מציג בן אדם אחר (אמיתי או מצוייר ) וככה אני עושה תנועות למצלמה והאנימציה זזה כמובן שגם ניתן להוסיף חפצים דוגמה אני יכול לקחת מקל ובמסך יוצג חרב לדוגמה ואז יש לי יכולת לייצר סרט שלם או אפילו משחק מחשב שכל האנימציות זה שחקן יחיד זה אני שואל כמובן אם זה משהו שקיים למישתמש הביתי ולא רק באולפן קולנוע אני שואל לידע כללי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים