תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנות טובות לIPOD VIDEO שמחליפות את הITUNES מוסיפות פיצרים, עברית וכו'? גם אתרים יעודיים יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעבור מקטע מסויים ובעצם לדלג בתוך הסרט אז לוקח לזה המון זמן לעבור, לפעמים אפילו זה מקפיא את התמונה האחרונה ופשוט נתקע ככה ולא עובר. פירמטתי (בלי שום קשר) וניסיתי סתם לצפות בסרט ולעשות אותו הדבר וזה עבד חלק, מאוחר יותר התקנתי את חבילת הקודקים K LITE ומאז זה שוב ככה. יש פתרון? אולי איזה קודק ספציפי שגורם לתופעה ואני צריך להפטר ממנו?
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כשאני מנסה לתרגם או לשנות את ההגדרות אני מקבל את ההודעה : Error: NOT_FOUND.. ניסיתי את הגרסא האחרונה שיצאה, אבל אי אפשר להוסיף בה מנועי חיפוש .. כמה אופציות חסרות בתפריט..
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
:'( לא מצליח להיכנס למסנג'ר במחשב , קוד שגיאה 8e5e05f6 , ניסיתי לעשות מה שכתבו לי כאן לפני זמן מה וללא הצלחה. ביטלתי גם את החומת אש וללא הצלחה ואם אני ניכנס לחשבון אחר במחשב שלי , המסנג'ר כן עובד ... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי בעייה בכרטיס קול והבנתי אחרי קריאה באנטרנט שהדרייבר לא ניתמך על ידיד הSP3 עכשיו הדרך פתרון של זה היא לשנות משהו בתיקיה של הווינדוס או משהו כזה ואומרים ללכת ל: 1. On the reference PC change the CSDVersion registry key to reflect XP SP2: a. HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows\CSDVersion value=200 (use 512 when scripting) השאלה איפה הדבר הזה נימצא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שהתקנתי את הלוח אם שלי Lan party UTnf4 ultra-d הדרייברים היו כוללים את הפירוול הזה, ואני משתמש כרגע בפירוול אחר, כדאי לי למחוק אותו? אם כן איך? כי לא מצאתי את האפשרות למחוק את זה. תוןדה
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אפשר ליצור דיסק איתחול שיפעיל את הנורטון גוסט בדוס מה-CD ROM באיתחול כמו שאפשר לעשות עם דיסקטים מהפלופי? בגירסאות 2003 עד 2005 כל מה שאני מצליח לקבל זה ליצור דיסקט איתחול רק מהפלופי. ניסיתי גם ליצור דיסק איתחול עם הנרו ולהוסיף לו את קבצי התוכנה של הגהוסט אבל זה לא מצליח לי. זה לא אמור להיות עניין פשוט שמובנה באפשרויות של התוכנה הזאת, הנורטון גוסט?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי המון קבצי swf, שאני צריך להמירם לקבצי ווידאו לאפליקציה כך שבתותר הסופי יהיו כקובץ mp4 עם סאונד. כרגע יש לי קבצי swf וmp3 מופרדים. ניסיתי לעשות חיפוש נוקב לגבי תוכנה שיכולה לקחת קובץ swf ולצרף לו קובץ mp3, כך שיהיו קובץ אחד, רק שראיתי תוכנות שעושות קובץ קובץ, ואני מחפש משהו יותר אוטומטי כי יש לי המון קבצים לעשות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שקניתי לבנותיי בלא מעט כסף ומרוב צפייה בהם הסרטים לעיתיים קופצים ואו נתקעים ותמיד צריך לקפוץ ל fram הבאה עלמנת שיהיה ניתן להמשיך לצפות בהם. הייתי מעוניין לצרוב אותם לגיבוי וישנם כמה שאלות שרציתי לשאול....הסרטים שוב שלי קנויים אז באמת אודה לעזרה. 1.רציתי לדעת באיזה תוכנה מומלץ לשכפל סרט של DVD ואם יש הגנה לסרט כיצד ניתן להתגבר גם על בעיה זאת ? 2. לדיסקים מוגנים האם ישנה תוכנה שיודעת לפצח את ההגנות ? יש לי את התוכנה anydvd ורציתי לדעת האם היא מומלצת או שישנם תוכנות טובות יותר ? 3. בתוכנה AnyDVD האם צריך לשנות משהו בהגדרות שלה או שמספיק רק להפעיל אותה ברקע ? 4. באיזה region צריך לבחור ב AnyDVD ? 5. במידה וצרבתי דיסק ורואים אותו טוב מאוד במחשב אך לא רואים כ…
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה את ה KAZZA הכי טובה הכי מהירה ושיהיה לה חיפוש הכי טוב לשירים אתה יכולים להביא לי אחת? :
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
התוכנה הזאת חינם או שיש לשלם עבורה כסף? אם היא חינם היכן ניתן להשיגה? יש גרסא מיוחדת לבתי ספר? כי בעיקרון אני לומד את זה ואין לי אותה בבית.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת סרט ואני לא מצליח לשמוע קול כשאני מנגן אותו. בדקתי ב-GSPOT את הקובץ וראיתי שאין לי מקודד קול מתאים. מדובר במקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא את המקודד הזה?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזושהיא דרך לשמור אוטומאטית את ההודעות ב-אייסיקיו באינטרנט ? כלומר כל פעם שאני מקבל הודעה שהיא תישמר לא רק על המחשב בתוכנה אלא לעד באינטרנט ...
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות שמירת יעד בשם פשוט לא קורה כלום ,כאילו לא לחצתי... ואני לא יודע מה הבעייה...
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז ככה מגזין מחשבים פולני הביא קוד שנותן חצי שנה התנסות לקספרסקי 2009,אז צריך להכנס ל http://www.kaspersky.pl/mag/pcwk/kav2009.html זה כתוב בפולנית אז הנה תמונה עם הסבר מה למלא איפה: ה promotion code הוא kav2009-999513 שם,כתובת תמלאו מה שאתם רוצים, מייל תמלאו משהו אמיתי כי לשם תקבלו את הקוד את קוד פשוט מכניסים לתוכנה שניתן להוריד מפה http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions זהו מקווה שתהנו
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אשמח לעזרה הבבילון איטית מדיי למרות שהיא מעולה נותנת תרגומים מהמון סוגים של מילונים
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא לגרפיקאי סה"כ כמות מחיר מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1580 1 1580 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 970 1 970 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 210 2 420 כרטיסי מסך PNY Quadro FX 1700 512MB GDDR2, DX10, 2xDVI, PCI-E 2015 1 2015 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 308 1 308 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA 104 1 104 מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9300 AT 225 1 225 מארזים …
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ההגיון הפשוט שלי אומר שלא, אז למה בערך כל תוכנה שאני מתקין על המחשב מתקינה גרסה חדשה של הדבר הזה? לא מספיק שיהיה רק את הגרסה העדכנית ביותר?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב פסקול של סרט לדיסק אודיו רגיל ואני צריך תוכנה שתפריד לי את הפסקול של הסרט מהסרט! או תוכנה להמרה מ MP4 ל MP3 או WAV כדי שאני יוכל לצרוב את זה (יש לי את הפסקול בפורמט MP4)! תודה לעוזרים! ___________________________________________________________________ עריכה: הסתדרתי! אפשר לנעול\למחוק!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי לפטופ של לונבו ואחרי ההתקנה של הWIN שמגיע ביחד רציתי לבדוק איזה תוכנות מיותרות לונבו דחפו במטרה להעיף מה שלא צריך אחת מהתוכנות היו תוכנת המצלמה שלהם במיקרה הקטנים של אחותי היו בבית -ואני חיב להגיד הם מאוד נהנו -בעיקר האחד בן השנתים וחצי התוכנה די דבילית מוסיפה כל מיני שטויות לצילום (עם בוחרים) ומצמידה כובעים לראשים המצולמים מהניסיון הקטן שלי הקטנים מאוד מתלהבים מזה -אבל לא יודע לכמה זמן אבל אני ממליץ לכם לנסות להשיג אותה עם יש לכם קטנים וזה מתאים למצלמה שלכם
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
במקרה שלי אני מריץ על ה SanDisk Cruzer Micro 1G שלי (יוחלף כנראה בTitanium 4G) את התוכנות הבאות PSTART - מערכת הרצה (התוכנה הנחמדה שמאפשרת שימוש נוח בתוכנות מהDOK) הרבה יותר נוח מהU3 וה portableapps (שגם מותקנים) בגלל השימוש במבנה תקיות שזמין מהTRAY. RootkitRevealer - מגלה Root Kit של Sysinternals (כרגע בבעלות מיקרוסופט) ClamWin Portable - אנטי וירוס חינמי וקטן (נוח לנשיאה) Eraser Portable - מחיקה מאובטחת, באמת מוחק דברים מבלי לתת אופציה לשחזור (ברמה העקרונית) McAfee Stinger - עוד "אנטי וירוס" קטן וותיק לש Mcafee Evil Player - נגן אנורקטי של מוזיקה שתומך בכל פורמט קיים Media Player Classic - הנגן המוכר לכולם VLC Portable - גרסה ניידת של נגן הVLC Gspot - זיהוי…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. עם ICQ הבעיה היא כזאת - לאחר שהסרתי את system mechanic, הופתעתי לגלות שכאשר אני מתחבר לICQ, כל המשתמשים נראים לי offline וגם אני נראה להם offline למרות שאצלי אני רואה שאני online ואני אף יכול לדבר עם משתמשים אחרים. 2. עם ה messenger הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שיחת voice/video . אני יכול לשמוע ולראות את מי שאני מדבר איתו, אבל הוא לא יכול לראות/לשמוע אותי למרות שיש לי מיקרופון ומצלמה פועלים. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ואם מישהו יכול לעזור לי איך לתפעל אותה ברמת הבסיס או קישור מסוים אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-