עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

התוכנה הזאת חינם או שיש לשלם עבורה כסף? אם היא חינם היכן ניתן להשיגה? יש גרסא מיוחדת לבתי ספר? כי בעיקרון אני לומד את זה ואין לי אותה בבית.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by User_Name,

אוי לא!!! אני צריך לעשות עבודה גדולה בהיסטוריה, ואיבדתי את האריזה של Microsoft word 2000 !!! אני לא יכול להתקין את זה ללא ה CD KEY, אם יש לכם Word 2000 שקיבלתם עם המחשב, בבקשה תרשמו את הCD KEY אודה לכם אם תוציאו אותי מהבוץ :'(

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by The Grey Matter,

שלום לכולכם ! לאור מספר שאלות שקיבלתי בנוגע לרקע שעשיתי לתחרות הרקעים החלטתי לשתף אותכם במספר תוכנות (חלקם חינמיות) שאני נוהג להשתמש בהם. אז הבה נתחיל? 1) terragen תוכנה מצויינת הדומה ל bryce היא מסוגלת לרנדר סצינות פתוחות באיכות ובריאליזם מדהים והכי חשוב היא גם בחינם! החסרון היחיד שאם ברצונכם להכניס אובייקטים לסצינה תאלצו לעשות יצוא לתוכנה תלת מימדית אחרת. planetside.co.uk 2) I-TEX סט כלים מצויין ליצירת טקסטורות ורקעים , קיימים מגוון רחב של פילטרים ואפקטים המאפשרים ליצור טקסטורת מרשימות בשניות. הכלים האהובי עליי הם מנוע ה particles וכלי המסוגל להמיר כל חלק מתמונה לטקסטורה אפילו אם הוא נמצא בפרספקטיבה הכי מוזרה שיש זה הכלי הכי שימושי בתכנה. 3) d3DemoMaker2 תוכנה פשוטה א…

4. כשאני מחפש באימיול בעברית כמו שבתמונה אני מקבל אותיות כאלה לא קשורות וזה חדש..זה לא היה לפני כמה ימים לדוגמא....הנה התמונה:

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by yfraint,

שלום לכולם, הבעיה "המעצבנת" שלי היא כזאת: שום חלון של JAVASCRIPT לא נפתח לי ב IE6. אני עובד עם XP. חיפשתי בפורום פתרון לבעיה הנ"ל אולם לצערי לא ראיתי שהיא נפתרה עד עכשיו :-[. הפעולות שביצעתי עד עכשיו: 1. יציאה מהFIREWALL של ZONEALARM , ומהאנטיוירוס AVG. 2.מופיע לי פקודת JVIEW בCMD ,למרות זאת התקנתי Java Virtual Machine 3.בדקתי את כל הגדרות האבטחה של IE6 וביצעתי DEFAULT 4.בCMD כתבתי את הפקודה regsvr32 jscript.dll (חשבתי שאולי יעזור...) 5.לאחרונה הורדתי את הSP2 של מיקרוסופט, חשבתי שהבעיה היא עם התוכנה ולכן הסרתי אותה מהמחשב. האמת היא שהדבר מתסכל כיוון שהבעיה לא כזאת חמורה, אבל מאוד מעצבנת. חוצמזה אני שונא שתקלות במחשב לא נפתרות לי... מאוד אשמח לכל עזרה והסבר ב…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by poltergeits,

הורדתי אלבום שכל הקבצים שלו הם עם הסיומת MPC איך אני יכול לשמוע אותו ויותר מזה איך אני יכול להמיר את הקובץ ... ???

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by kyyle,

מישהו מכיר איזה תוכנה או אתר שבו אני אוכל לשמוע רדיו מכל מיני תחנות בעולם?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  8. שלום חברים, תופעה מוזרה במחשב שלי בבית וגם בעוד מחשבים תפועה מוכרת אך אין לי מושג אין ניתן לפתור אותה. כול כמה דקות בנסיון לפתוח עמוד חדש באקספלורר, מקבל בצד ימין למטה, לדוגמא: CONNECTING TO 209.85.227.147 ולא קורה כלום, עמוד נוסף חדש ואותו דבר. לא מצליח להתחבר. אם עמוד קודם שיהיה פתוח אני יכול להמשיך לגלוש עליו, אבל כל עמוד אחר חדש תקוע. אחר דקות רבות אני שוב יכול לחזור לגלוש. רציתי רק לציין שבפייר פוקס זה לא קורה. מישהו במקרה יודע איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by aarrek,

שלום , יש לי סרט DVD שהעתקתי אותו ל- DOK ואני רוצה שהסרט יופעל באופן אוטומטי כאשר מחברים אותו למחשב. איך ניתן לעשת זאת ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Armageddon26,

הוירוס הוא קובץ EXE ששוקל בערך 2KB. אני לא מצליח למחוק אותו כי "תוכנה אחרת משתמשת בו". מה עושים? תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by GLP,

שלום, בשעה טובה קניתי דיסק קשיח חיצוני ואני מחפש תוכנה טובה לגבות את המידע שהצטבר אצלי על המחשב. יש תוכנה שעושה גיבוי אוטומטי למערכת כל כמה זמן? ואני מעוניין שתהיה לי אפשרות לגבות את כל כונן C, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, כך שיהיה ניתן לשחזר את כל המערכת בעזרת פעולה פשוטה מבלי שאצטרך כל פעם להתקין הכל מחדש. תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by peripushkin,

לא יודע מה בדיוק התקנתי/לחצתי שגרם לכך שתופיע שורה באמצע הוידיאו כל פעם שהעכבר עובר ליד אזור מסוים, אבל הייתי רוצה להעיף את זה כי זה מעצבן. איך פותרים את זה? נ.ב. גם איך מורידים את ה"PLAY" הכחול שמופיע גם בעוד שינויים במהלך הנגינה. נ.ב.נ. בדר"כ כשלוחצים בNUM PAD על החיצים זה מגדיל או מקטין את גודל הוידיאו אבל בזמן האחרון זה רק כותב בשורה למטה שזה שינה את הגודל אבל אין שינוי באמת. תודה[br]פורסם בתאריך: 19.11.2009 בשעה 06:17:32 :s05:??? בבקשה תעזרו לי [br]יתפרסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 17:17:32 תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 04:48:21 אהמ אהמ.. שום תשובה?[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by eladh16,

שלום. חברים שלי מהמסנגר שולחים לי הודעות כאלה שהם בעצם וירוס, ריגול או מה שזה לא יהיה. אבל גם החברים שלי מתלוננים שהם מקבלים גם ממני הודעות כאלה כאשר אני לא מחובר. האם נדבקתי בתולעת המסנגר? איך אפשר למחוק אותה אחת ולתמיד? תודה

14. Started by Radeon38,

אני לא בדיוק יודע איך להגדיר את זה אבל אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לדמות עוד מערכת הפעלה ולנסות עליה תוכנות מבלי שזה יפגע לי במערכת הפעלה של המחשב. אני מבין שזה ניקרא וירטואליזציה ויש את VMWARE ואת וירטואל PC של מיקרוסופט.אשמח לקבל הסברים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by ^Z^,

שלום. כל עשר דקות בערך, לרוב אחרי לחיצה ימנית על העכבר נפתח לי חלון שדורש ממני להתקין reg cleaner: איך ניתן להפטר מן המזיק? תודה, Zzzz

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by The Ball,

גרסא הכי חדשה... תודה.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  17. זה התחיל לפני איזה שבועיים חשבתי שזה יסתדר אבל זה לא מסתדר. הבעיה היא שאני למשל רוצה להכנס לאיזה אתר אז אני לוחץ על הלינק שלו ואז פשוט עולה לי חלון לבן והאתר לא עולה. מה שמזור זה שיש איזה פורום שהוא בתוך פורטל אז אם אני לוחץ על כנסיה לפורום דרך הפורטל הוא רק יגיע לחלון לבן אבל היה לי את הכתובת של הפורום במועדפים לפני שהבעיה התחילה ואם אני לוחץ על כניסה דרך המועדפים הוא נכנס רגיל (אבל אחרי זה שאני רוצה להכנס לאחד הפורומים הוא שוב פעם פותח לי חלון לבן...). תעזרו לי בבקשה אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! אגב אני משתמש בAVANT אבל זה קורה לי גם באקספלורר

• 16 תגובות
    • 919 צפיות
  18. עד עכשיו עבדתי עם NORTON מופעל תמידי ובמקביל מוריד מיד פעם ומתקין במקביל גירסת ניסיון של NOD32. 1. כיום רציתי לעבור ל Kaspersky אבל הוא מכריח אותי להסיר את ה NOD32, למה? 2. האם לא ניתן להחזיק אנטיוירוס שני במקביל (גירסות דמו למיניהן לשימוש מידי פעם)? איך אפשר לעשות זאת? 3. האם אפשר להתקין את אנטיוירוס השני (למשל דמו של NOD32) לאחר התקנה של Kaspersky? והאם הוא יעשה בעיות או התנגש איתו בגלל זה?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by ben060,

אז ככה: מידי פעם כשאני עובד עם המחשב מופיע לי ההודעה הזאת: (ראו תמונה) כשאני לוחץ על ביטול אני מקבל את המלבן התחתון. נראה לי שזה רוגלות שיושבות על המחשב. לצורך ניקיון המחשב הרצתי את ADAWERE אבל זה עדיין לא נעלם. כשאני רוצה להיכנס לרגיסטרי הוא גם את זה לא נותן לי הוא כותב: אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך, ולאחר כמה שניות הוא מעלים מעצמו את ההודעה. יש לי הרגשה שזה וירוס או משהו כזה. מה אתם מציעים לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by matizami,

שאני מנסה לפתוח קובץ AVI רשום לי שחסר קודק. שאני מנסה לפתוח קובץ MKV, רשום שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ. יש לי חבילת מקודדים K LITE.

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by barakZ,

שלום לכולם מה המצב :], אז ככה, אני בטוח שחלקכם ראה את הדיון שלי על המחשב החדש שקיבלתי.. בקיצור קיבלתי אותו עם VISTA HOME PREMIUM 64 BIT ENGLISH ועם לא מעט בעיות אבל כל הבעיות קטנות ביותר וגם זאתי שאני הולך להציג אותה עכשיו אבל היא פשוט אחת המעצבנות : כל אתר שאני נכנס אליו [ אם זה כניסה לדיון בגיימר (כן כן..) או אם זה כניסה לכתבה ב ONE] זה מבקש ממני להתקין Adobe Flash Player.. אז אני לוחץ על זה וזה לא מתקין.. וככה כל פעם שאני עובר עמוד באינטרנט ( IE7 ) ובהתחלה זה לא הפריע אבל זה התחיל לעצבן.. אז בקיצור נכנסתי לאתר של אדוביי ניסיתי להוריד ישירות משם אבל זה כותב לי שאין כזאת גירסא ל64BIT והפתרון הוא להוריד דפדפן IE7 של 32BIT והוא יעבוד על VISTA 32 BIT .. אפשרות שניה : הIE7 …

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  22. שלום רב, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה ומתקבלת הודעה כמו בכותרת: "אין אפשרות להפעיל תוכנית וינדוס של 16 סיביות" ובתוכן ההודעה מופיע "הנתיב... אינו חוקי". מישהו נתקל בדבר כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי אנטי וירוס AVG גירסת פריי שעובד אצלי במחשב בלי בעיה קרוב ל4 חודשים היום ניסיתי לעדכן אותו כמו כל שבועיים בערך אבל לא הוא מתעדכן לי הוא נותן תהודעה הזאת invalid update control CTF file מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by The UnKnown,

אני נכנס למיול, הוא מתחבר תוך שניות באמת ממש מהיר הכל רץ.. ואז כשאני מזין מילה כלשהי לחיפוש כל דבר, אפילו הנפוץ ביותר שום דבר לא עולה EMPTY ! מה יכול להיות העניין ? THNX

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ברשותי מס' סרטים בפורמט רחב, שכאשר אני צופה בהם על מסך המחשב (או הטלוויזיה) נוצרים שני הפסים השחורים "המפורסמים" מלמעלה ומלמטה. כיצד ניתן להציג את הכתוביות לסרטים על השטח המת הזה? אני משתמש במקודדים של k-lite, וכאשר אני נכנס להגדרות של Direct VobSub ומנסה "להוריד" את הכתוביות למטה, הן נעלמות כאשר אני מגיע לאיזור הפסים השחורים. מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים