עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

עד כמה שזכור לי בIE תחת 98 זה לא קורה רק בXP...יש פתרון לBUG המעצבן הזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by roeesnir,

לכרטיס קול של מחשב נייד Gateway M320. באתר החברה לא מופיע דרייבר לכרטיס קול. ולכרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 2200BG.\ באתר של Intel אין דרייבר לXP. את שני הדרייברים אני צריך לXP. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי מקלדת מסוג TEAC SX60 ואני לא מוצא דרך להגדיר שימושים שונים לכפתורים. דרך הדרייבר אין אופציה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום , אני קראתי מדריכים , חרשתי את כל ה WEB בתוכנות ושום תוכנה לא הצליחה למצוא לי את CD KEY WINDOWS 7 ENTERPRISE כולם אמרו לי "CD KEY NOT FOUNT " או שנתנו לי מספר A קבוע , למה ? שום תוכנה אפילו שרשום שהם תומכות ב WINDOWS 7 לא הצליחה להוציא לי את הסריאל האבוד והמבוקש ... איזה תוכנה תגאול אותי מחיפושיי באינטרנט ? תודה רבה על העזרה.

5. Started by imac,

יש XP עם SP1 ושאני מפעיל את התוכנה הוא רושם לי את ההודעה הבאה:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. הנני רוצה להדפיס דף אינטרנט כלשהו של מיקרוסופט, וכמובן שעל מנת להציג דפים של מיקרוסופט כמו שצריך, עלי להשתמש באינטרנט אקספלורר. בלי כל קשר, אין ביכולתי להדפיס ולשמור דפים בכלל באינטרנט אקספלורר 9. בעת ביצוע הצג לפני ההדפסה, מופיע דף ריק. בעת שמירה אני מקבל: "לא הייתה אפשרות לשמור דף אינטרנט זה". מה הבעייה פה? האם מומלץ בשבילי לחזור לאינטרנט אקספלורר 8, על מנת לפתור את בעיות אלו ואחרות? עדכון: הבעייה נפתרה: 1. חיפוש בגוגל את "בעיות הדפסה באינטרנט אקספלורר 9" 2. כניסה לאתר הבא: http://support.microsoft.com/kb/973479/he 3. הפעלת אינטרנט אקספלורר כמנהל המערכת פעם אחת, פתרה את בעיית ההדפסה בדפדפן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by stone cold,

אני צריך "חומת אש" חינמי לחברה של אחי יש למישהו המלצות?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by MacGyver,

איך אני יכול להפוך סרט DVD מקורי לAC3 איתן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by morans,

שלום לעוזרים מהיום התחילה תופעה מוזרה ודי מעצבנת... כל פעם שאני פותחת דף IE7 וגולשת מעבר לדף הבית, שאני רוצה לסגור את האקספלורר לוקח לו 5-7 להיסגר והוא נתקע על הדף ולא נותן לגעת בשאר הדברים במחשב... ניסיתי לרסט את הIE7 אבל זה לא עזר... יש פה בטח שיגידו שיש פיתרון מצויין.... לעבור לדפדפן אחר, אבל אני אוהבת להשתמש באקספלורר, הרגל שכזה אשמח לשמוע הצעות לתיקון הבעיה תודה לכל מי שיעזור!! מורן

10. ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Grim Reaper,

שלום רציתי לשאול אם תוכלו לעזור לי עם התוכנת מיילים של מוזילה. כרגע החברה בא אני עובד עברה מ IMAP ל exchange ואני מחפש דרך להמשיך לעבוד ולא לעבור ך OUTLOOK המעצבן. כרגע קינפגתי את זה לעבוד דרך שירות ה IMAP אבל תוך שבוע ה SERVICE יסגר. אני מקווה שלמישהו יש רעיונות (או שלפחות מבין אותי)? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by generalA,

ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?

13. Started by dj shay 30010,

אך אני מסדר את הריבועים ב SVCD יש לי Codec ל DIVX ו XVID אבל עדיין רואים ריבועים עזרררררררררררה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני עובד על התקנה של משהו על מחיצה ב-PC שלי ואני פניתי מחיצה להתקנה של אותו הדבר. רציתי לדבר איך אני הופך את המחיצה שתפעל במערכת קבצים של-MBR. ניסיתי להישתמש ב-GParted ולא הייתה קיימת אופציה כזו בגירסא שיש לי. הרבה תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Nizar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי Asus EEE 1005HA עם Windows7 ו- Office 2007. לאחרונה שמתי לב שבקבצי Word מסוימים, וגם אז רק לפעמים, מקש ה- Backspace מתנהג בצורה מוזרה. ההקשה הראשונה מוחקת את האות המסומנת, ולאחר מכן כל הקשה חוזרת פשוט מזיזה את הסמן אחורנית, ונראה כי לא נמחקות אותיות נוספות. אולם - ברגע שאני מקיש על כל מקש אחר, כגון אחד ממקשי החצים, כל האותיות פתאום כן נמחקות! חיפשתי מספר שאילתות בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. כל הזמן דיברו על מקש ה- Insert, ואופצית ה- "הקלדה מחליפה את הטקסט הנבחר". שני הדברים האלה לא רלונטיים. מישהו נתקל בדבר כזה? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכל מי שכול לעזור יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אנטיוירוס - norton 10.1.5 spybot 1.6 מופיע לי וירוס בשם vrt1.tmp או vrt2.tmp ,vrt2B וכו' כל הזמן השם משתנה , האנטיוירוס מזהה אותו כ trojan horse מוחק אותו אבל הוא מופיע שוב בשם אחר, הוא נמצא בתיקייה c:\windows\temp ולמרות שאני מוחק אותו יש איזשהו "מנוע" שמפעיל אותו מחדש הרצתי spybot ואת האנטיוירוס על כל הכוננים במחשב ולא עזר תופעה נוספת שקורית במחשב הינה שאני לא יכול להכנס לשום אתר של אנטיוירוס לצורך סריקה דוגמת kasparski או symantec , לא מצליח להתקין AVG כי הוא לא מצליח להתחבר לשרת שלו, לא מצליח גם להכנס ל microsoft.co.il או להוריד עדכונים. בשאר האתרים אני גולש רגיל - אתרי חדשות , גוגל וכדומה תודה מראש לכל מי שמכיר וי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Nurit2005,

לאחר שצפייתי בהודעה אחת של אחד המשתתפים בפורום, החלטתי לעלות לכן את כתובת האתר שממנו ניתן להוריד מברשות. http://www.deviantart.com/ לכול המעוניין.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. זה לפטופ של דל חדש של בת דודה שלי במנהל ההתקנים מראה שהכל בסדר רכיבים טובים(אולי פיזית לא אבל בתוכנה כן) מה יכולה להיות התקלה?? תודה

19. שלום, אני מנסה את כוחי ב actionscript רק לגלות שאין לי כוח... ברצוני ליצור לחצן ועיגול שבהרצה יזוז מסגרת אחת ימינה כשלוחצים על הלחצן. שיכבה ראשונה קראתי לה circle, ציירתי עיגול ועשיתי ממנו סמל מסוג movie clip. את ציר הזמן (מורכב מ 10 מסגרות) הפכתי ל: motion tween.סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של circle והקלדתי שם למופע: circle. שיכבה שניה (מעל הראשונה) קראתי לה button, ציירתי מרובע ועשיתי ממנו סמל מסוג button. ציר הזמן של הלחצן מורכב מ 10 מסגרות והוא מסוג none. סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של button והקלדתי שם למופע: button. שיכבה שלישית, מעל 2 השכבות הקודמות, קראתי לה actions. סימנתי מסגרת ראשונה בשיכבה actions ונכנסתי לפאנל actions. רשמתי את הקוד הבא: button.onPress …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by taotao,

אני יודע שזה שאלה קצת דפוק... יש לי את הגירסה הכי חדשה (5) ואני מעוניין שזה יציג לי את הטמפרטורה של הלוח וכו בשורות המשימות (למטה מצד ימין) והוא מציג לי רק את הטמפרטורה של המעבד והלוח (הלוח לא קבוע) ושאני מנסה לשנות את זה מהווינדוס הוא עדין מסתיר לי אותו אחרה כמה זמן ורק הטמפרטורה של המעבד נשארת יש אפשרות לעשות את זה דרך התוכנה עצמה??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by the ultimate,

היי קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא אני מתנצל ומבקש להעביר.. עכשיו לשאלה.. יש לי דיסק DVD שאורכו שעתיים, שכאמור בנפח 4.7GB עם קבצי VOB. אני רוצה להמיר את הדיסק הזה לקובץ 700 מגה של AVI, אם אפשר אפילו לדחוס עם DIVX או XVID מה שעדיף.. איך אפשר? זה מסובך? ניסיתי 5 תוכנות, כל אחת שיגעה אותי - אחת לא הקליטה קול, השנייה עשתה קובץ ענקי.. יש פיתרון? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nbav,

שלום לכולם אני מתכוון לפרמט את המחשב מצאתי את הדיסקים של הכרטיס מסך והלוח אם מדובר במחשב מאוד ישן ולא הצלחתי למצוא את הדיסק של הכרטיס קול יכול להיות שאולי אין דיסק, אני לא זוכר מכיוון שלא עשיתי פירמוט המון זמן אשמח לעזרתם כדי לאתר אם אני אמור להתקין איזה דרייבר או משהו ואם כן, איך להשיג אותו אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ואני משער שאתם צריכים את הדגם שלו כאן אני אצטרך שתכוונו אותי, איך אני מאתר איזה כרטיס יש לי בנוסף, אני מעוניין לשמור את המיילים שהגיעו אלי ונשלחו על ידי ואת האנשי קשר וכדומה מדובר באאוט לוק אקספרס 6 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני עושה את זה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by iakovl,

** עידכון , בעקבות חוסר ההענות שלכם , אני מבקש שנית, שלחו למייל את המלצותיכם על מנת שכל הפורום יוכל להנות מהניסיון שלכם עם תוכנות ** בעקבות זה שראיתי שנושא התוכנות הממולצות אינו ממומש כצורך באתר החלטתי להרים את הכפפה וליצור גרסה משלי לת'ראד (מכאן V2) הת'ראד הנ"ל יתקיים בצורה הבאה: 1. בלי ספאם , ובכלל בלי הודעות. 2. יש לשלוח למייל iakovlhw@gmail.com את ההמלצות שלכם לתוכנה (פרטי החובה מסומנים ב*) בצורה הבאה: *שם התוכנה *בעד או נגד התוכנה (יש לסמן + או -) לינק לאתר התוכנה תאור קטגוריית התוכנה 3. הת'ראד יעודכן על בסיס יומי או במקרה הגרועה ביותר שבועי לתוכנות ינתן דרוג בהתאם לכמות של הבעד ונגד שי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by POD,

שלום לכם, התקנתי אצלי BulletProof FTP Server ואצל חבר שלי יש SMARTFTP CLIENT. איך אני יכול לגרום לו להתחבר לשרת שלי ולראות את הקבצים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by psxr,

מצאתי טורנט דיי גדול (קרוב ל40G) ואני צריך רק חלק מהקבצים שנמצאים בו, יש אפשרות כלשהי לבחור איזה קבצים להוריד לפני שהוא תופס את כל המקום המיועד להורדה ? אני משתמש באזאורס אבל אני מוכן לעבור לקליינט אחר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים