תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מצלמת אינטרנט GPT ואני רוצה להתקין אותה על המחשב הנייד שיש בו VISTA עכשו אני צריך דריבר שמתאים למצלמה מסוג : GPT Ulead Cool 360 תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים מסך כחול.. (וינדוס ויסטה אם זה משנה) מישו יכול לבדוק מה הבעיה בבקשה? http://rapidshare.com/files/153619478/Mini101008-01.rar.html תודה רבה mz155
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. מחפש תוכנה לשתילת כתוביות בסרט. זאת אומרת לאחד את הסרט עם הכתוביות ביחד שהיו קובץ אחד. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ב-CPU Z הוא לא מזהה חלקים, האם למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך למחיקת כל ה קוקיס חוץ מכמה שישארו תמיד ללא כל הסירבול הארוך באפשרויות.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו ביצע את האפשרות של XPRESS RECOVERY ואיך זה עבד והאים אתם ממליצים על זה. מצורף לינק לאתר + תמונה של הלוח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, זוכרים אותי? אני זה עם הכוכבים, קבלו עוד אחד... אם בא לכם להגיב אז תגיבו באתר של היצירה גם כן.. תודה http://vi9ati.deviantart.com/art/Volk-100259784
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לתוכנה קוראים Vuescan Professional Edition v8.4.55 ואחרי שימוש בה אני רואה שהקבצים של התוכנה המקורית של HP שוקלים בערך 3 מגה יותר והאיכות יותר טובה אבל אם זה ככה למה יש תוכנה מקצועית שאמורה לשפר את האיכות כשלמעשה התוכנה המקורית טובה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב פנטיום 3 - WIN XP SP3+ אנטי וירוס AVG 8 + FIRE WALL של ZONEALARM. באתי לבצע התקנה של אימיול והמחשב התריע על תקלה - הוא לא מאפשר לי לפתוח את הקובץ של אימיול ואף מתריע על סוס טרויאני. מה כעלי לעשות כדי לסדר את הנושא ?! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אממ אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל אשמח אם תעזרו לי.. קניתי מצלמת אינטרנט,התקנתי מה שהיה בדיסק, אך שאני מפעילה אותה לא רואים כלום. לעומת זאת המיקרופון שלה כן עובד שניסיתי לדבר, אך אין תמונה זה כותב לי ככה.. (צרפתי צילום מסך) אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצרוב משו ואני רואה שמסומן ב"וי" משו ורציתי לדעת מה זה אומר? אם אני לא טועה זה שואל אותי אם אני רוצה להשאיר את הדיסק פתוח? תודה!
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http ויצא לי קבצים ולא סרטים avi מה אלי לעשות שאני יראה את הסרט הוא איזה תוכנה? אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני אוכל להוריד הכי מהר שאפשר....... לא אכפת לי לעשות UP גבוהה אבל אני רוצה להוריד מהר כל פעם שאני נכנס לאחד הדיונים האלה אני לא מבין כלום ואני שומא על מהירויות הורדה שאני יכול רק לחלום עליהם ;D אז בבקשה תגידו לי מה לעשות כדי שאני יוכל להוריד על המקסימום תודה
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי. כנראה אחי הקטן אישר עידכונים של הווינדוס או משהו כזה חזרתי מהבסיס היום ואני רואה שכתוב לי שנשאר רק 5 ימים להפעיל את הווינדוס בבקשה חבר'ה קצת עזרה..
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאנטי וירוס חזק, משהו יעיל שלא יכביד לי על המחשב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. יש לי עשרות דיסקים DVD לילדים לקטנה שלי, הבעייה שהיא תמיד מצליחה לשים עליהם יד ובסופו של דבר כולם נהרסים האחד אחרי השני. אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות להמיר את הדיסקים מ DVD לפורמט שהמחשב (וה PS3 - חשוב) ידעו לקרוא. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
התקנתי וווינדוס חדש וכל החומרות התקנתי חוץ מהתקן קול יש לי מחשב של ibm מישהו יכול להשיג לי תהתקנה זה די דחוף חברה תודה
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קבלו תמונה אני לוחץ פעמיים על C:\ וזה לא נכנס אני לוחץ לחיצה ימנית אני רואה שיש כאן AUTO ושאני לוחץ לחיצה ימנית וOPEN זה נכנס מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש הינה תמונה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שמתי עליו XP במקום הויסטה שהיה עליו וניכנסתי לאתר של HP לפי הדגם PAVILION 6413EJ וכמעט אין שם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=3545135 למשל אני מחפש דרייוור לכרטיס קול וכרטיס מסך ואין שם יכול להיות שאני צריך לחפש לפי דגם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת ויסטה שכרגע תופסת 23 גיגה ואני רוצה לדעת איזה תוכנה תעשה לי גיבויי תקין כרגע ראיתי שיש במערכת ויסטה אפשרות גיבויי אבל היא רוצה 120 גיגה גיבוי כי היא מגבה גם את המשחקים שלי שבכלל נמצאים במחיצה נפרדת !!! שמעתי על GOST דברים רעים אז לא רוצה לקבל המלצה מצאתי 2 תוכנות חמודות בשם Genie Backup Manager Pro Acronis True Image אני צריך לדעת האם ניתן במצב של קריסה ( פירמוט , וירוס קטלני , נפילת מתח , סתם המערכת לא עולה ) לעשות שחזור מBOOT והאם ניתן גם במצב בטוח? טוב מחכה לתגובות אם משהו מכיר גם מדריך אשמח לקבל לינק גם באנגלית יהיה בסדר
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את הגרסה האחרונה של FIREFOX 3. דף הבית שלי הוא www.haaretz.co.il אני רוצה להחליף את דף הבית ל-www.nrg.co.il אבל כל נסיון החלפה לא מתקבל על ידי התוכנה. האתר החדש אמנם נרשם ב-OPTIONS, אבל כשסוגרים את הדפדפן ופותחים מחדש הוא שוכח את השינוי וחוזר לדף הבית של הארץ. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://img261.imageshack.us/my.php?image=16447831tx0.jpg זה קורה לי כל הזמן, נסיתי לפרק את הכרטיס מסך וחבר, להדק אותו לא עבד עדכנתי דריברים גם לא עבד מה לעשות כדי שהבעיה תפסיק?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי היום לפרמט את המחשב של חבר שלי,מפרט: P4 2800MHZ ASUS P4S800D 2X256MB SAMSUNG 80GB בהתחלה לא הצלחתי לפרמט כי לא התקנתי את הבקר SATA אחר כך התקנתי אותו עם דיסקט ואז אחרי שהוא פירמט ולפני שהוא מעתיק את הקבצים היה רשום שחסר קובץ RAID.SYS מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-