תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת... אם אני פותח את התוכנה ביוזר חדש, חלון ההורדות ריק, ואם פשוט מוסיפים את הטורנטים ההורדות מתחילות מחדש. איך מעבירים הורדות חצי גמורות בין יוזר ליוזר?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב ותפעל אוטומתית בהדלקה, התוכנה תגן על המחשב מכל שינוי שנעשה בו כך שלאחר הדלקה מחדש המחשב ישוחזר למצב שהיה בו בתחילה. למשל, אם יתקינו תוכנה כלשהי, כשידליקו מחדש התוכנה המותקנת תעלם, וכן כל קובץ ושינוי בהגדרות שבוצע במחשב. תודה מראש לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב ותפעל אוטומתית בהדלקה, התוכנה תגן על המחשב מכל שינוי שנעשה בו כך שלאחר הדלקה מחדש המחשב ישוחזר למצב שהיה בו בתחילה. למשל, אם יתקינו תוכנה כלשהי, כשידליקו מחדש התוכנה המותקנת תעלם, וכן כל קובץ ושינוי בהגדרות שבוצע במחשב. תודה מראש לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בדרך מוזרה כולשהי שהעתקתי ספריית מוזיקה מהארד דיסק אחד לאחר כל השירים הסתדרו בתיקיות עפ"י שם אומן. אני מחפש תוכנה שתחלץ את הקבצים שיש באלפי התיקיות לתיקיה אחת. תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באיזה תיקיה אחת שלא נמחקת, כשאני בא למחוק אותה רגיל זה אומר "שאין אפשרות למצוא את הנתיב שצויין" ניסתי גם דרך התוכנה Unlocker - והיא רושמת שהקובץ נמחק , אבל הוא לא נמחק יש לכם איזה רעיון מה לעשות? אי אפשר גם לשנות שם לתיקיה וזה..
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה על הקצאת רוחב פס ברשת של 2 מחשבים , לויסטה X64 (מלבד NETLIMITER)
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם (intel 865pe) לאחר התקנת הוינדוס XP עם SP3 לא הצלחתי להתקין את הכרטיס קול במלאו (לא דרך הדיסק ולא דרך הורדה מאתר היצרן) יש לי במנהל ההתקנים בלוח הבקרה סימן שאלה צהוב על בקר קול של מולטימדיה ולכן איני שומע סאונד במחשב. יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
נתקלתי בעבר בתוכנה שמאתרת בעיות חומרה כשאין אפשרות להתקין ווינדווס וחושדים שבעייה של חומרה גורמת לכך. מישהוא מכיר תוכנה ואם אפשר שם או קישור להורדה! תודה רן
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ראיתי שיש בפורום איזה אשכול שאומר איך פותרים את זה אבל זה לא מצליח לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0;wap2 פשוט אין פקודה כזאת COPY... בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להריץ קובץ EXE של WINZIP, כלומר קובץ של WinZip Self-Extractor אני מקבל הודעה שגיאה של WinZip Self-Extractor ובה כתוב: "WinZip Self-Extractor header corrupt. Possible cause: bad disk or file transfer error." פעם כן הייתי מצליח להריץ קבצים מהסוג הזה ועכשיו לא. התקנתי WinZip Self-Extractor ועדיין זה עושה לי את השגיאה הזאת. יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. יש לי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 178.13 ויש לי בעיה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא כמו למשל CRYSIS WARS או Brothers in Arms - Hell's Highway אני נכנס למשחק ואז זה מוציא אותי ממנו ורושם שיש בעיה כאילו עם הדרברים של NVIDIA וניסיתי כבר 20 אלף פעם למחוק אותם ולהתקין וגם ניסיתי להתקין דרבירים יותר ישנים וזה בכל זאת כתב לי את השגיאות אהלה תעזרו בבקשה אני לא ידוע מה לעשות כבר ויש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני בערך חודש asus striker II NSE Q9450 4G DDR3 1600MHz 8600gts THERMALRIGHT ULTRA 120 nzxt tempset
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום איך אפשר לעשות OVERLAY בניגון קובץ וידאו ולהגדיל את התמונה ב TV OUT יש כמו מיסגרת שחורה מסביב לתמונה במחשב אחר עם NVIDIA ישן 5200 OVERLAY יכול להגדיל נוסף יש לי מלא בעיות עם ה CLI.EXE ניסיתי כל מיני גירסאות דרייברים לא נתן כלום.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היתקנתי DX10 ל windows XP ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו ולהתקיין DX9 וגם ה DX10 הוריד לי ב 3DMARK06 2000נק' ! שזה מלא !
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
למישהו יש טיפים שימושיים?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברה התקנתי שלשום NERO7 DEMO עכשיו הורדתי גרסא יותר חדשה (נרו 9) אני רוצה למחוק את הנרו הישן וזה לא נותן לי אני נכנס ללוח בקרה להסרה מסיר וזה כותב לי שגיאה עכשיו אמרתי אני ינסה למחוק אותו ידנית נכנסתי למחשב שלי וניסיתי למחוק את כל תיקיית הנרו זה מחק לי את רוב הקבצים פרט ל4 קבצי DLLשנמצאים בתיקייה בשם:Nero BackItUp כשאני מנסה למחוק אותם זה כותב לי שהם בשימוש ואי אפשר למחוק אותם ניסיתי גם עם UNLOCKER אבל זה לא עוזר עכשיו אני לא יכול להתקין את הנרו 9 כי זה אומר לי שאני חייב להסיר את הישן ורק אז להתקין את החדש מדובר בויסטה 32 ביט מה עושים? כרגע אני בלי תוכנת צריבה... ואני חייב נרו
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אוקיי עשיתי פירמוט יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce 5200 FX עכשיו אני מוריד את התוכנה http://www.mirc.com mirc זאות תוכנה צ'ט של Counter Strike בעיקר. עובד הכל כמו שצריך נכנס הכל. עכשיו אני מתקין את ה driver של הכרטיס מסך עושה rest למחשב וזה לא פועל התוכנה mirc.exe לא עובדת זה לא נכנס אני לוחץ פעמים על התוכנה זה לא נכנס לא מופיע בתהליכים כלום.. מה לעשות ? תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. ??? חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
התקנתי את האופיס והוא רושם לי שהוא צריך להפעיל את התוכנה דרך האינטרנט או הטלפון רציתי לדעת עם יש קראק או משהו כזה ? אשמח לקבל תשובה ! תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן שלום, מפרט המחשב: מעבד: E8400 לום אם: Gigabyte 43DSL כרטיס מסך: club3d geforce 9800GT זכרונות: G.skills 2X1GB 800 CL5 הרד דיסק: 320GB WD 16MB קניתי מחדש חדש, אתמול הרכבתי אותו. מעבר לעובדה שיש לי מדי פעם מסך כחול עם ה-ERROR הבא: Error code 1000000a, parameter1 8b26d008, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 80522bd9. ( נילקח מה ה-EVENT LOG ) שמתי לב, כאשר אני מתקין דברים בסיסים או אפילו סתם פותח לפעמים TASK MANAGER, ה-CPU USAFE עולה ל-50 אחוז. אין לי בעיית טמפרטורה, היא תמיד על 32. מבחינת חומרה אני חושב שהרכבתי הכל נכון, האם יש למישהו רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לחלק קובץ rar אחד למספר חלקים (part1, part2 וכו') בעזרת WinRAR? האם זה בכלל אפשרי ואם לא אז איזה תוכנה אני צריך בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי זז לאט יחסית למה שהוא אמור להיות, זה מתבטא בחלונות אינטרנט עצמם, וכן מעבר מאתרים לאתרים צריך אפילו לעשות רפרש או כניסה מחדש כדי שיעלה. יש לי מחשב טוב, זיכרון ג'יגה מעבד 3.0 כרטיס מסך ג'יפורס 9500, אינטרנט (אמור להיות 4- 5 מגה לפי החברה), אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט עצמו בגלל שיש לנו רשת בבית, המחשב שלי הוא הראשי, ובמחשבים האחרים האינטרנט רץ יפה מאוד. אין לי שום בעיה עם הרצת משחקים למשל, עובדים טוב, אולי יכול להיות יותר טוב, לא יודע. שולחן עבודה מסודר בתיקיות כך שאין דברים "זרוקים", (הנפח שלהם גדול יחסית אבל למיטב ידיעתי זה לא משפיע?) מוסיף גם כי לפעמים youtube לא מראה לי וידאו כל כמה זמן, פשוט מראה הכל חוץ מהנגן שלהם עצמו. אני אודה לכם מאוד על ה…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בס"ד קניתי את המחשב ביום ראשון שעבר והוא כבר עושה לי בעיות אני חייב עזרה!! יש כמה בעיות: 1.הדפדפן נתקע ישר בהפעלה שלו הוא עולה ולא נלחץ כלום אני מנסה ללחוץ והוא עושה צליל של שגיאה...האינטרנט טוב ועם דפדפן אחר זה בסדר עובד טוב.. 2.משחקים לא עולים אני לוחץ זה מראה כאילו נטען אבל לא עולה..הסמן משתנה כאילו הוא חושב ועדיין לא עובד.. 3.לא נכבה כאילו אני לוחץ התחל\כיבוי ואז הוא שומר הגדרות וכל זה אבל שכתוב מעכרת ווינדס מבצעת כיבוי זה פשוט נשאר ככה מלא זמן.. תודה רבה לכולם!!זה דיי דחוף כי ההורים שלי עצבניים כי אחרי הרבה זמן קנינו מחשב והוא כבר עושה בעיות.. עוד משהו יש לי תוכנה כזאת שקיבלתי עם הלוח אם msi DualCoreCenter זה השם וכשהיא נפתחת אז יש ציפצופים והוא אומר לי כאילו המאורר …
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לאחרונה מנהל ההתקן nviddmkm מתחיל לקרוס באמצע עבודה והמערכת משחזרת לי אותו אני רוצה למחוק לגמרי את השאריות של כל הדרייברים מהמחשב כי אני לא מצליח להתקין גם אחד ישן יותר האם יש כלי כזה?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
The black screen appears as soon as the desktop up. The graphic card is the reason for all that because i just installed the newest driver. i downloaded from nVidia site so i don't understand why there is a problem. I'm talking right now from safe mode so i can't write in Hebrew. thanks
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-