תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עד כמה שזכור לי בIE תחת 98 זה לא קורה רק בXP...יש פתרון לBUG המעצבן הזה?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי אני מבקש תוכנה כזו שגם אפשר להגדיל את גודל הפונט.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לפני יומיים בערך ביטלתי את הפייר וול לשעה וכשחזרתי למחשב גיליתי שכל תוכנת ריגול שקיימת נדבקה למחשב שלי.... אז הרצתי סריקה בspybot, ad-aware ו spy sweeper ... הן הסירו את רוב התוכנות ריגול אבל לא את כולם והן עושות בעיות..... האינטרנט איטי האקספלורר נתקע כל דקה וחצי....... אני צריך עזרה... תסתכלו בקובץ שצרפתי... ניסיתי לעבור עליו בעצמי אבל לא הצלחתי למצוא משהו..... (תודההההה לכל מי שיש לו כוח לעזור לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את WWII ONLINE(למי שמכיר) ועוד משחק אחר והוא הודיע לי בשתי הפעמים את ההודעה הבאה: the *.exe file is linked to missing export DDRAW.DLL:DirectDrawCreateEx. בדקתי אם הקבצים נמצאים, ומצאתי אותם, אז אני לא מבין מה הבעייה! הערה: רשמתי * כי הוא הודיע את זה על כמה קבצים.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה,יש לי קובץ pdf או ps (הבעייה זהה בשני סוגי הקבצים,עם קובץ וורד אין בעייה כזו),עכשיו אם הקובץ נמצא תחת ספרייה שהשם שלה כתוב בעברית,אני לא יכול לפתוח את הקובץ,ברגע שהקובץ נמצא בספרייה שהשם שלה כתוב באנגלית,הקובץ נפתח ללא שום בעייה. c:/hello/file.pdf --->נפתח ללא בעיייה c:/שלום/file.pdf -->לא נפתח. הודעת השגיאה היא שהקובץ לא נמצא ,דרך אגב הוא מאיית את השם בעברית כרצף של סימני שאלה,אז יכול להיות שזו הבעייה..אבל אין לי מושג איך לתקן את זה) התוכנה שאני משתמש בה היא Foxit ,אתמול ביצעתי פירמוט והתקנתי ווינדוס מחדש(וכמובן שהתקנתי פונטים בעברית),לפני הפירמוט הכל עבד כמו שצריךץ תודה למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תגידיו אחים אתה מכירים סימולטור או תוכנה שכאילו מדמה נהיגה? יעני עם כל הדברים שיש בכביש ודברים כאלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום. הכונן שלי הוא SSD, וקיבלתי המלצה להשתמש ב RAMDISK (גם מכיוון שיש לי 8 ג'גיה ראם של זכרון, שזה הרבה מעבר למה שאני אי פעם צריך) ולהעביר את ה CACHE של הדפדפן שלי (Google Chrome) ל RAMDISK כדי לשפר את המהירות, וגם כדי להפחית את הכתיבה לכונן הקשיח (וכך למנוע בלאי מיותר). דבר ראשון - מה דעתכם על כך? דבר שני - לאחר התקנת RAMDISK, אכן, הצלחתי ליצור כונן שהוא למעשה מ RAM, ואכן הצלחתי להעביר את ה CACHE של גוגל-כרום לכונן RAM זה. א-ב-ל, ברגע שכיביתי את המחשב, כל ההגדרות נעלמו. אני מניח מן הסתם שזה מכיוון ש RAM, מעצם טבעו, הוא זכרון נדיף. אם כן -איך מתגברים על בעיה זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מוריד משרתים מסוימים החלון של ההורדה נפתח אבל ההורדה לא מתחילה ואז מופיעה לי ההודעה בחדר: [glow=red,2,100]"You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer."[/glow] איך אני מבטל את ה DCC pending כדי להוריד את הקובץ?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
איך מחברים קובץ שירד בכמה חלקים לקובץ אחד ?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... הרבה זמן לא הייתי פה עקב נסיעה לאילת... היה מ=ט=ו=ר=ף !!! זה בקשר לאייסיקיו. האם יש אפשרות לבטל את שינוי הסטטוס ברגע שעוברים למצב Full Screen ? זאת אומרת שאם אני על "לא נמצא" (לבן) ואני נכנס למצב Full Screen אז שהוא לא יעבור לי ל"לא זמין" (אדום)... תודה לכל העוזרים, ניאו.
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי VNC במחשבים שברשת שאצלי בבית, פתחתי פורטים בfirewall שבwindows (מבקש אוטומאטית בSP2). אני מנסה להתחבר ברשת הפנימית בין במחשבים ואין אפשרות להתחבר. כל החריגים בfirewall מסומנים בV. כאשר אני שם את הfirewall על disable, יש אפשרות להתחבר. אני לא מעוניין יש הfirewall יהיה על disable. כיצד אוכל להתגבר על בעיה זו? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני עובד עם Outlook Express לבדיקת דוא"ל וכידוע לכם ל-NAV יש מחיצה של הגנת דוא"ל. במחיצה הזו יש אפשרות שיופיע אייקון כאשר מורד אלי דוא"ל חדש או לבטל אותה. אני בטלתי את האפשרות הזו ממזמן ובמקרה היום בצעתי עידכון ל-NAV שדרש איתחול מחדש. כעת, לאחר האיתחול מחדש, למרות שהאפשרות אינה מסומנת, כל פעם שיש לי דוא"ל חדש מופיע האייקון ב-Task Bar וזה פשוט מעצבן. ניסיתי לסמן את האפשרות ולבטל אותה אך ללא הצלחה. כמובן שאיתחלתי את המחשב פעם נוספת במחשבה שאולי שזה יסתדר, אבל גם זה לא עזר. אולי מדובר בבאג ב-NAV שנובע מהעידכון האחרון של התוכנה? אני ממש לא יודע מה לעשות - וזה מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
למי שיודע האם יש תוכנה שבה יש אפשרות לתזמן שהמחשב יכנס לבד לאינטרנט בשעה מסוימת ויכבה בשעה מסויימת?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום למומחים השעון במחשב החדש שלי מפגר ב 3 דקות מערכת הפעלה XP HOME המחשב מחובר ברשת למחשב נוסף-שם השעון מדייק וההגדרות זהות בשניהם - שעון ירושליים , לא מסתכרן עם שעון האנטרנט מה.? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
^^^^ ניסיתי עם כל הקודקים שאני מכיר FF HAALI CCCP K-LITE VLC MPC פשוט כלום. נאדה. אבל מה, אחרי שניסיתי עם WMP 9, הסרט עבד אבל אי אפשר להעביר קדימה לנקודה שאני רוצה מפני שאז יש אותו מסך שממנו הסרט הפסיק ואז נוצר מצב שאני לא יכול להעביר קדימה ואחורה, לשבת כמו טמבל ולא יכול לגעת בכלום. למישהו יש הצעה? פתרון? כל דבר התקבל בברכה, swg
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, האפשרות להרחבת שולחן העבודה ל-2 מסכים שמגיעה מובנת בWIN 7 די מוגבלת באופציות שלה: אני רוצה שמסך ספיציפי יהיה בצד ימין ומסך ספיציפי יהיה בצד שמאל (בת'כלס מדובר על המסך של המחשב שלי ובצד השני טלוויזיה בסלון שמחוברת בכבל HDMI דרך הקיר...). הכרטיס מסך שלי - 5770 של HIS מכיל חיבור HDMI, DP ו2 חיבורי DVI. את המסך הראשי שלי, סמסונג 2350P חיברתי בDVI ואת הטושיבה שבסלון חיברתי בHDMI כאשר המסך הראשי מוגדר כ"מסך 2" והTV שבסלון כ"מסך 1". כתוצאה מכך, כשאני עושה הרחבה של שולחן העבודה (עובר למצב Extend) אז השולחן העבודה "עובר" לסלון והמסך המורחב, הריק, זה המסך הראשי שלי. אני מעוניין בהפך כדי שאני אוכל להציג סרטים בסלון למשפחה ותוך כדי לעבוד על המחשב. ניסיתי למצוא בגוגל כל מיני או…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
בעיה מאוד מוזרה. אנשים אמרו שהם שומעים את מה שאני שומע מהמחשב דרך שיחות אינטנרט, בהתחלה חשבתי שזה קשור לעובדה שאני מחבר את האוזניות לפאנל הקידמי והרמקולים עובדים, אז כיביתי את הרמקולים ועדיין, אנשים שמעו את מה שאני שומע אז ניתקתי את המיקרופון, ואנשים עדיין שמעו את מה שאני שומע. אמרתי לעצמי, בטח המיקרופון של המצלמת רשת משפיע, אז ניתקתי את המצלמת רשת ו פתחתי את הבדיקת סאונד בווינדוס. והפעלתי מוזיקה בwinamp ואני רואה שהפס זז, גם כשהמיקרופון מנותק והרמקולים מכובים יש למישהו הסבר לזה? מפרט בצד אם זה משנה משהו
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם יש דרך לשמור סרטונים שהוקלטו ב- Windows Movie Maker בתור קובץ AVI? יש שם איזה 15 סוגים של שמירות (הבדלים ברזולוציה ובמס' הפריימים לשנייה) אבל כולם נשמרים בקובץ WMV... זה ממש מעצבן שצריך תוכנה נוספת בשביל לעשות את ההמרה הזאת!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי נתקלתי בהודעה הזו כשניסיתי להתקין uTorrent איך אני מסיר/מתקן את הדבר ? והאם זה קשור לזה שהאימיול וכל תוכנת טורנט שניסיתי מתנתקים אחרי 10 דק' תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך מחקתי בטעות את אחד האובייקטים מתקייה C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (הרחבות דפדפן) מאז כל אתר שאני נכנס אליו מופיע לי למטה בשורה משולש עם סימן קריאה צהוב ורשום "בוצע אך יש שגיאות בדף" וכשאני נכנס לפרטים זה רושם לפעמים "קבוע מחרזות לא גמור" או "נדרש אובייקט" ואין לי מושג מאיפה להשיג חזרה את האובייקט יש איזה פיתרון??
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הארץ - לינק לכתבה http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1100742.html מוזילה: פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 מאת עודד ירון בעיה חמורה במנוע הג'ווה סקריפט עלולה לאפשר להאקרים לגרום למשתמשים להוריד וירוסים למחשב. מוזילה מציעה דרך זמנית להתגונן מפני הבעיה תגיות: פיירפוקס, תוכנות, אבטחה חברת מוזילה מזהירה כי קיימת פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 - הגירסה האחרונה של הדפדפן הפופולרי של החברה. ממוזילה נמסר כי הפירצה קיימת במנוע הג'ווה סקריפט של הפיירפוקס, וכבר קיים כלי המוכיח כי ניתן לפרוץ באמצעותה לדפדפן (Proof of Concept). חברת האבטחה Secunia קבעה אתמול כי הבעיה חמורה מאוד. בפוסט שכתבה מוזילה נכתב כי האקרים יכולים לנצל את הפירצה על ידי משיכת הקורבן לאתר המכיל קוד זדוני. לדברי …
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-