עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alfus73,

שלום, כל אתר שאני מעלה"קופא" כ-10 שניות במהלכם אני רואה את האתר אבל לא מצליח לגלול או לעשות כל פעולה אחרת עם העכבר/מקלדת. לאחר 10 שניות האתר "משתחרר. זה קורה עם כל אתר. אני משתמש עם Explorer 7 וזה קרה לי עם גרסא 6. בבקשה לא להמליץ לעבור לדפדפן אחר.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, הגיע לידיי לפטופ מכובד, IBM T42 השימושים העיקריים שלי בו יהיו מוזיקה, סרטים,עבודה על תוכנות גרפיקה וסאונד, משחקים לא כבדים ואינטרנט "בטוח", כלומר לא שיתוף קבצים, ולא אתרים מפוקפקים... חשבתי לחסוך במשאבי מערכת, ולא להתקין FW וAV, כי כל הקבצים שיגיעו למחשב יעברו סריקה במחשב השולחני, ממפני שממנו מתבצעות ההורדות. והגלישה שתהיה במחשב הזה היא כמו שציינתי האינטרנט הבטוח, למשל HWZ, YNET, עוד פורומים למיניהם, וכו'. אז מה אתם אומרים? ואם יש עוד המלצות לחסכון במשאבים תודה מראש

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by 8us.co.il,

למחוק

4. Started by ISmile4U,

שלום חג שמח ושנה טובה, יש לי שאלה יש לי Norton Internet Security 2003 והחסימה לחלונות מוקפצים מופעלת אך הבעיה שבאתר פה החלונות המוקפצים עם הפירסומות לא נחסמים כיצד ניתן לחסום אותם??? זה פשוט מעצבן הפרסומות האלו, לא מספיק יש את הבאנרים בתוך האתר אז צריך גם חלונות קופצים מעצבנים כאלו??? איך אני נפתר מהחלונות האלו כאן באתר?

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by Matrix^Tank,

לא יודע מה קורה ביום ה48 שעות האחרונות הFIREFOX מתחיל לעשות לי בעיות של תקיעות..בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בFACEBOOK אבל עכשיו זה קורה לי בכל אתר כבד כנראה..כל כמה זמן זה נתקע ואני צריך לסגור את זה דרך המנהל משימות.. הנה תמונה: http://up203.siz.co.il/up3/wumyeyzuj2yn.png

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by tomerk1,

ניסיתי עם מספר תוכנות (Advanced SystemCare,Registry Mechanic ) לאתר את הדבר הזה ואין משהו שמאתר ומוחק את הרוגלה הזו. זה פותח לי אתרים בסינית בזמן אקראי. תמונה: http://img685.imageshack.us/img685/2134/30634511.jpg אם מישהו אוכל לעזור לי אודה לו מאוד. בתודה מראש,

7. שלום אני צריך תוכנה שתאפשר למספר מחשבים לצפות בשולחן העבודה שלי כלומר אם על שולחן העבודה שלי יש מסמך מסויים אני רוצה שמחשבים שהזמנתי יוכלו לצפות במסמך כשהו פתוח על המחשב שלי סוג של תוכנה לשליטה מרחוק אך אני רוצה רק את יכולת הצפיה בלי שהאנשים שאזמין יוכלו לשנות ולפעול במחשב שלי אשמח אם תמצאו לי תוכנה שכזאת

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  8. אשמח לעזרה הבבילון איטית מדיי למרות שהיא מעולה נותנת תרגומים מהמון סוגים של מילונים

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by dark templar,

יש לי קובץ עם סיומת ISO שגודלו 790 מגה.. אבל כשאני פותח אותו עם תוכנה כמו ULTRAISO הוא מראה לי שיש שםקבצים בגודל 2 ג'יגה... איך אני יכול לצרוב את זה על דיסק רגיל של 700 מגה.. אם בכלל אפשר.. תודה לכל העוזרים!!

10. שלום לכולם. יש לי מותקן במחשב מקסטון,ואינטרנט אקספלורר הגירסה האחרונה .. עכשיו כשאני גולש רגיל באתרים,ואני רוצה לעשות כפתור ימני על לינק או משהו בתוך הסייר לא נפתח לי החלון הרגיל אם האופציות משהו חוסם אותו.. זה קורה גם באספלורר ככה רגיל שהסמן לא נמצא בתוך האקספלוור או על המקסטון אני יכול כמובן לעשות כפתור ימני אם העכבר מישהו יודע אך לפתור את הבעיה? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר התקנה של המחשב ועדכון הדרייברים,המחשב מציג בחלק מאפליקציות סימני שאלה כגון אם אני עומד על האיקון של כרטיס המסך ולוחץ קליק ימני אני רואה את כל האופציות בסימני שאלה וגם על האיקון של הכרטיס קול. אפשר להוסיף שהמחשב לא מזהה התקן USB ולאחר בדיקה נראה כי הוא לא מציג אפילו שישנו התקן כזה במנהל ההתקנים. למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  12. אז ככה יש לי הארד דיסק שהוא מפוצל לשתי כוננים הכונן הראשי © יש עליו 2 גיגה ורק עליו אפשר להתקין וינדוס ככה שאין מספיק מקום אחר כך ונשאר לי מאוד מאט מקום ווינדוס קופץ כל פעם ואומר שאין מספיק מקום בכונן השני יש לי 11 גיגה אז השאלה שלי בעצם היא איך "תורמים" מקום לכונן השני?. זה באמת חשוב תודהמראש לעזורים

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  13. משהו פשוט וקל כמו ה NT BACKUP.. מבאס שאין אותו ב VISTA.... תודה.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by MacGyver,

איך אני יכול להפוך סרט DVD מקורי לAC3 איתן

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  15. כל פעם שאני מוריד משהו מתוכנת ביטרונט האינטרנט מתנתק אחרי בערך 10 דקות ואני צריך לעשות ריסט למודם ניסתי להוריד עם התוכנות : µTorrent , TLN-Torrent , BitComet ניסתי גם להוריד מאתרים שונים קבצי טורנט שונים גם אחרי שעשיתי פורמט יש עדייו את אותה הבעיה שאני מוריד מאמיול\http\ftp וכו' אין ניתוקים. לפי מה שנראה לי הבעיה היא לא אצלי אלא אצל ספקית האינטרנט שלי - בזק הם אומרים שלא... לפני שאני מתקשר אליהם שוב רציתי לדעת אם מישהו יודע מה אפשר לעשות ? ואם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת , ואם כן מה ספקית האינטרנט שלו ? תודה

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  16. אין לי מושג איך ומתי או מי (בעצם מי אולי כן , כי יש לי את ה IP שלו) אבל איזה ילד מעאפן שחושב שהוא האנלייזר ומשועמם מידי פעם חודר לי למחשב ומשחק לי עם העכבר, פותח תוכונות או סוגר בקיצור הבנתם ת'רעיון. יש לי פנדה אנטיוירוס+פיירוול עדכני שמשום מה לא זיהה כלום. איך אני יכול להיפטר ממנו, או שתמליצו לי על פיירוול טוב יותר שיעשה את העבודה ?? האם יש אפשרות להתלונן או משהו כזה ולהתחקות לפי ה IP שלו ולאתר אותו (הייתי מפוצץ אותו מכות) בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  17. תגידיו אחים אתה מכירים סימולטור או תוכנה שכאילו מדמה נהיגה? יעני עם כל הדברים שיש בכביש ודברים כאלה? תודה

18. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש במקסטון כבר שנתיים שלוש ומאוד מרוצה ממנו יש לו טונה אפשריות כבר מרגע ההתקנה החלטתי שבא לי לנסות את פיירפוקס העניין הוא שהתוכנה מגיע עירומה אין לי מושג מאיפה להתחיל וידוע לי שיש טונה תוספים אבל למה לא להתקין ישר מקסטון ולחסוך את הזמן לתוסף הנכון? בכל מקרי תנו לי קצת פרטים

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by mrmoti,

הי! אני צריך גופן בר-קוד שעובד יחד עם המיזוג דואר של WORD אפשר גם בתשלום תודה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  20. יש לי לפטופ Studio 1537 של Dell וסוף סוף הצלחתי להתקין עליו Windows XP PRO 64bit, הדרייבר של הקורא טביעת אצבע מותקן הבעיה שהתוכנה שהגיעה בדיסק עם המחשב לא תואמת את מערכת ההפעלה, ובאתר שלהם (Digital Persona) אני לא מצליח למצוא בכלל לינקים להורדה. למישהו יש מושג איפה אני יכול להוריד אותה בגרסא שתתאים לי ? או יכול להמליץ על תוכנה אחרת טובה שתנהל את הקורא ?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by gabig12,

למי שיודע האם יש תוכנה שבה יש אפשרות לתזמן שהמחשב יכנס לבד לאינטרנט בשעה מסוימת ויכבה בשעה מסויימת?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  22. זקוק לתוכנת שליטה על מחשבים שלא ברשת ביתית וללא צורך בגילוי כתובת IP. הכונה שאני יתקין את התתוכנה אצלי ובכל מחשב אחר ואז אני יוכל להתחבר ישר. (הIP משתנה כל פעם מחדש כי המחשב זז והמשתמש לא ממש מבין איך להוציא את הIP שלו) תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by Radeon38,

אני לא בדיוק יודע איך להגדיר את זה אבל אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לדמות עוד מערכת הפעלה ולנסות עליה תוכנות מבלי שזה יפגע לי במערכת הפעלה של המחשב. אני מבין שזה ניקרא וירטואליזציה ויש את VMWARE ואת וירטואל PC של מיקרוסופט.אשמח לקבל הסברים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  24. שלום!!! שאני רוצה למדוד טמפ" התוכנה נותנת לי רק פעם ב.... למה?? יש למשהו מושג?? תודה.

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  25. אני מבואס רצח הורדתי את הסרט שחיפשתי שנתיים באיכות DVD אני בא ברוב שמחתי לראות אותו ופתאום הכל שקטטט , כאילו זה סרט אילם ישר בדקתי שכל רמות הקול בסדר ושסרטים אחרים כן מתנגנים עם קול... השאלה שלי היא כזאת.. האם יש איזו שהיא דרך להפעיל את הסאונד או פשוט לבכות טיפה ולחפש גירסה אחרת?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.