תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה מוזרה כשאני רואה סרטים עם התוכנה MV2Player הצבעים כאילו לא במקום שלהם הכל כזה מפוזר.. התקנתי מקודדים והכל וזה לא עובד לי עדיין מישהו יכול לעזור עם אתם לא מבינים ורצוים תמונה תגידו עם זה לא לפה תעבירו בבקשה כי אני חדש ואני לא כל כך מבין....
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי מסך 19 PROVIEW ועכשיו אני יודע למה קיבלתי אותו התצוגה יותר גדולה מהמסך [ בכיוון של המסך אי אפשר יותר להקטין אותה] האם ישנו פתרון לעניין הזה ?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
CPU-Control handles the CPU-affinity for multicore-systems (supports quadcores as well). Instead of running each process on both CPUs you can define it as you want it. For example, if you want to seperate the firewall and the anti-virus-software from the graphics-application. CPU-Controls offers five different ways to control the CPU-affinity: Automatic: It chooses alternatingly one CPU for each new process Manual: You define a list, where you can set the way to handle each process All processes run on CPU 1, which is useful for old applications which crashes on a dual core system All processes run on CPU 2 Deactivated קישור להורדה: http://www.koma-code.de/ProgsZ…
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה!ואין לי מושג איך להחזיר את זה חזרה! אז אם אפשר תעזרו לי ותיתנו גם קצת הסבר איך וכל זה
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר לבית הספר ואני צריך שבתוך איזשהי תמונה להכניס קובץ EXE שהוא בעצם קובץ כניסה לאתר או משהו כזה (המנהל הסביר לי משהו לא ממש הבנתי) ובקיצור אני צריך שכשמישהו נכנס לאתר ורואה את התמונה יהיה בתוך התמונה קובץ EXE . אני יודע שזה אפשרי רק שחכתי איך עושים את זה.. או אפילו יותר טוב-איך אפשר לעשות שמישהו יכנס לאתר זה יוריד לו אוטומטית קובץ EXE .(אפילו אם דורש אישור) תודה רבה רבה!
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה להתאמן על בניית שירטוטים בAUTOCAD רק אני לא מוצא שירטוטים קיימים עם מידות. מישהו יכול להביא לי אתר של שירטוטים כאלה? אבל של 2D. תודה טל.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אבל אני לא יודע איך משתמשים בה. אולי יש תוכנה אחרת? כי בתוכנה שלי זה מה שרואים כשפותחים אותה. מה לעזאזל קשור הכונן אופטי? מעצבן
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שמתי הגבלה ל20KB והאימיול מעלה על 10 בערך.. אין שום פיירוול חוסם ואין פה בעיה נראית לעין. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שגם החיפוש לוקח לא מעט זמן יש לי חיבור של 2.5MB ומה זה הדבר הזה שמחפשים קובץ מסוים ומופיע לי COPY OF אין איזה פילטר לדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר עבור WIN98 למדפסת HP940C אלא שבאתר הרשמי של HP לא ניתן יותר להשיג דרייבר זה, בטענה שמייקרוסופט לא נותנת יותר תמיכה עבור WIN98 :s05:
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אין לי מושג איך ומתי או מי (בעצם מי אולי כן , כי יש לי את ה IP שלו) אבל איזה ילד מעאפן שחושב שהוא האנלייזר ומשועמם מידי פעם חודר לי למחשב ומשחק לי עם העכבר, פותח תוכונות או סוגר בקיצור הבנתם ת'רעיון. יש לי פנדה אנטיוירוס+פיירוול עדכני שמשום מה לא זיהה כלום. איך אני יכול להיפטר ממנו, או שתמליצו לי על פיירוול טוב יותר שיעשה את העבודה ?? האם יש אפשרות להתלונן או משהו כזה ולהתחקות לפי ה IP שלו ולאתר אותו (הייתי מפוצץ אותו מכות) בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מצלמה של אינטרנט שמגיעה עם מיקרופון ביחד, של חברת i-cam 340 ומשום מה המצלמה פועלת במסנג'ר רגיל, והמיקרופון אינו פועל, זאת אומרת שבהגדרות הכל טוב,אבל שמפעילים את המיקרופון במסנג'ר זה לא פועל, אני יודע שהמיקרופון טוב, כי בווינדוס יש רשמקול שבתוכו אפשר להקליט וזה עובד, ובמסנג'ר והווינדוס כל ההגדרות מוגדרות כראוי. מדוע המיקרופון לא פועל? למישהו יש עוד דרך להגדיר משהו שצריך לעשות? תודה מראש...ויום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת סרט ואני לא מצליח לשמוע קול כשאני מנגן אותו. בדקתי ב-GSPOT את הקובץ וראיתי שאין לי מקודד קול מתאים. מדובר במקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא את המקודד הזה?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני הופכת מוזיקה WAV מדיסקים לMP3 דרך המדיה פלייר...רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את סוג הקבצים... הוא הופך לי לקבצים של WMA...יש אפשרות לשנות בהגדרות ככה שהוא יהפוך את הקבצים לMP3? אם לא...אז אתה יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה שהופכת קבצים...שפועלת בXP? תודה...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
האם מישהו שמע על Hysys.Plant ואיפה אפשר למצוא אם לא את כולה אז את ה-demo?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני לא מבקש לינק או שם (למרות שהייתי שמח לקבל ) כי אני מתאר לעצמי שזה לא חוקי אבל... יש כזה דבר? (משמע זה אפשרי?)
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי סרט וכשאני מנסה להפעיל אותו עם win media player אני מקבל את ההודעה הנ"ל. יש לי win xp הקובץ עם סיומת avi איזה codec אני צריך ומאיפה אפשר להוריד אותו?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש סדקה של תוכנות בחינם או לניסיון שיאפשרו לי לתת לאחותי (שלא יודעת הרב בתחום המחשבים) להוריד קבצי מוזיקה למחשב שלי ולצרוב אותם ללא כל אפשרות למשהו אחר. אז אני צריך תוכנות לשימוש מידי לדברים הבאים: חסימה של קבצים ותיקיות (הרבה מהם). אי מתן האפשרות לפתוח תוכנות רבות שאני מגדיר יחידנית. ניקוי כולל של כל הקבצים שיכולים להעיד על מעשי באינטרנט (אני לא חובב פורנו לכל אלא שחושבים שאני כן). ניטור כל הפעולוךת שהתבצעו במחשב. ואם אפשר גם חסימת האפשרות לשנות הגדרות במחשב שלי. זאת משימה מסובכת ויש לי רק שעתיים לעשותה,יש רעיונות כלשהם?. אני יודע שבישראל יותר מבמקומות אחרים התופעה של אחים קטנים וחטטנים נפוצה יותר. וענה עזרו לי במהירות האפשרית.
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שהייתי צריך וזה היה טרויאן וזה דפק לי את האקספלורר אני מנסה להיכנס אליו הוא נפתח לכמה שניות ונסגר מה עושים ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
השירים רשומים בג'יבריש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את Subtitle Workshop ואני מעוניין לסנכרן כתובית מסויימת (למשוך את כל התרגום כמה שניות אחורה או קדימה, תלוי). איך אני מבצע זאת?[br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 10:35:11 תודה רבה, הסתדרתי.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מנסה לעבוד עם דיסק און קי במערכת משרדית ישנה (חלונות 98, לא SE) והיתה בעית NTKERN.VXD ב-USB HUB ROOT במנהל ההתקנים. חשבתי שהתקנה של הדרייבר של USB במערכת נחוצה והתקנתי מפה את הסרוויס פאק של חלונות 98: http://www.technical-assistance.co.uk/kb/win98fe-usb-mass-storage-drivers.php שנטען שהוא נחוץ לפני התקנת דרייבר ה-USB עצמו. להפתעתי אחרי ההתקנה הנ"ל אני לא מצליח להיכנס לחלונות (שלל מסכים כחולים). יש למישהו עצה מה ניתן לעשות כדי לחזור למצב הקודם? גם SAFE MODE נתקל בכחולים האלה. האם ניתן לבצע תיקון כלשהו עם תקליטור חלונות 98SE? הרצתי אותו וראיתי רק אופציית התקנה נקייה. תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלוםיש לי מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף להוריד חבילות all in one או מקודדים ספציפיים למי יש את המקודדים הטובים ביותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי קובץ התקנה MDF איך אני אמור להתקין אותה?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מצלמה דיגיטלית Fujifilm S5600 ואני רוצה לצלם סרטון ולהעלות אותו ל- youtube. אתמול צילמתי סרטון והוא תפס לי המון (סביבות ה- 100 מגה לפחות מדקה), וברצוני לשאול אתכם: האם יש איזושהי דרך לכווץ את הסרטון ככה שיגיע לגדלים נורמליים (כך שאוכל להעלות סרטון של 10 דקות למשל) וכך שהוא יתאים לאתר youtube? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-