תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קראתי כאן על פאץ' ש"צריך" להתקין אחרי SP2 , שמגדיל את מס' הפורטים הפתוחים. רציתי לדעת העם זה באמת עוזר למהירות ההורדה ( אני משתמש בביטורנט ), והאם זה בטוח ? כלומר יש סיכונים כול שהן לכניסת ווירוסים יותר מהרגיל או משהוא כזה ? זה עושה משהוא ליציבות מערכת ההפעלה ? תודה מהמודאג...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי MP4 היה לא דיסק של דריבר אבל הלך לאיבוד הMP4 הוא של clipper 1 גיגה כרגע הוא ריק ואני לא יכול להכניס לתוכו קבצים או שירים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה, מה עדיף בשביל קובץ באנר קטנטן (40px X 40px) Gif או Flash ? אם אפשר להציג בעד ונגד, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים D 40GB ו-C 80GB האימיול נמצא ב-D ואני רוצה להעביר אותו ל-C בישביל שאני יוכל להוריד יותר דברים איך עושים את זה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב היתי רוצה לשאול האם מישהו מכיר אתר שיש בו השוואות של נגני סרטים? או אולי מישהו יכול להגיד לי איזה נגן הכי טוב? (מבחינת איכות תמונה ביחס לכמות הזיכרון שהיא משתמשת בו ומידעת השימוש במעבד)
-
פירמטתי את המחשב ועכשי ואני צריך להתקין את הדרייבר לכ.קול. ואין לי מושג איזה כרטיס זה, אני רק יודע שהוא מובנה בלוח אם, והוא מלפני 5 שנים. אז מה אני עושה? איך אני יכול לחפש את הדרייבר אם אני אפילו לא יודע איזה דגם זה? EVEREST יודעת לזהות לבד את הדגם? כי התקנתי את הטריאל של EVEREST ULTIMATE EDITION ואני לא יודע איפה בודקים....
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה לא בדיוק קשור לחומרה, אבל זה משגע אותי שתמיד התיקייה Links יוצרת את עצמה מחדש במועדפים , למרות שאני תמיד מוחק אותה, יש איזה פעולה שעושים כדי שזה לא יקרה יותר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לא הכנסתי את זה לסטיקי כיוון שאלה תוספים שאני מחפש ולא בטוח שהם קיימים. קיצור, אני משתמש במקסטון עוד מימי myIE2, והחלטתי לעבור לפיירפוקס אחרי שאתמול ביליתי שעתיים מהנות בניקוי תולעת שזחלה לי למחשב בעקבות החור האחרון ב ie. כיף לא נורמלי. אם מישהו יכול לייעץ לי כיצד להגדיר או איזה תוספים ניתן להוסיף כדי לתת לפיירפוקס את ההתנהגות שאני רגיל אליה ממקסטון: 1. Mouse Gestures - תחליף של הלחצנים Back ו Forward על ידי החזקת הכפתור הימני של העכבר והזזתו ימינה או שמאלה. אפשר בפיירפוקס? 2. דאבל קליק על שורת הטאבים פותח טאב חדש. דאבל קליק על טאב קיים סוגר אותו. יש משהו כזה? 3. פתיחת לינק בטאב חדש - גרירה של לינק מדף קיים כמה מילימטרים תפתח אותו בדף חדש (ולא תעביר אותי אוטומטית לדף…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחלק סרטים למספר חלקים (כדי לצרוב את הסרט) ושגם יודעת לחבר חלקים של סרטים. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הוינדוז 7 64 ביט אבל גם אחרי שהתקנתי דרייבר של כרטיס קול של רילטק מהאתר של הלוח אם עדיין אינני שומע כלום.מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לטפל בה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם היום בטעות הסרתי את הרגיסטרי של האיסיקיו ואז שאני רוצה להתחבר אני לא מצליח ומחקתי ועוד פעם התקנתי ועוד פעם מחקתי והתקנתי לא עזר? איך אני יכול להשיב את הקובץ שיפעלח על הפעלת חלונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לצורך פירמוט מחשב מעביר הקבצים לדיסק חיצוני (USB). כל הקבצים עוברים למעט קבצי iso השוקלים ברובם 4.5 ג"ב. מקבל הודעה לפיה אין מספיק מקום בדיסק, מה שלא מסתדר עם הנפח הפנוי גם לגבי העברת קובץ אחד בלבד בכל פעם. איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהעביר את הקבצים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי אימיול בוסטר 0.8V וזה מוריד לי 10ק"ב לשניה, וזה איטי רצחח!! מה ניתן לעשות כדי להאיץ את האימיול ואיך?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין את הדרייברים החדשים, אני מתקין את הדרייבר לפי ההוראות באתר (הם אומרים להתקין את התוכנה באשר הסורק מנותק)ואחרי שאני מחבר אותו אני לא מצליח לסרוק... (הזרוע שסורקת לא זזה ממקומה בכלל)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד כשאני פותח את קזה או את אימש אז המעבד ב100# ניצול ! איזה חרא זה! אני מתסכל על הנורה האדומה והיא תמיד מהבהבת...
-
-
לפני כמה חודשים היה אתר, www.thewebmachine.com באתר היו מדריכים ליצירת כל מיני תפריטים ולחצנים ושאר דברים מגניבים בעזרת המוצרים של Adobe ביניהם פוטושופ ImageReady, GoLive, Illustrator. את התפריטים וכל שאר הדברים היה אפשר ליצור בלי ש-ו-ם ידע מוקדם בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת של Adobe. האתר נסגר ואני מחפש משהו דומה. אני רוצה לבנות תפריטים ולחצנים וכל מיני אפקטים לאתר שאני בונה. עריכה: אחרי שבטעות חיפשתי בגוגל טולבר את השילוב: www.thewebmachine.com זה מצא לי המון אתרים שהמליצו פעם על האתר וכל מיני מדריכים משם. במקרה הגעתי לאתר המקורי...הוא עובד מ-מ-ש לאט...אין לי מושג למה...ורוב הדברים אפילו לא עובדים. אבל הנה הלינק למי שרוצה: http://web.archive.org/web/20041105010634/http:…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. שלחתי את המחשב שלי לתיקון ופירמטו לי את המחשב. יש לי במחשב צורב אבל אין לי את התוכנת התקנה שלו, האם ניתן להוריד תוכנה כזו? (אין לי מושג איזה צורבב זה)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התקנתי בעבר dameon tools 3.46 ואז הותקן כונן אימאג' אחד. לאחר כמה חודשים התקנתי dameon tools 3.47 ואז הותקן כונן אימאג' נוסף. איך אפשר לבטל את כונן אימאג' הישן (השייך ל 3.46)??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להיכנס למחשב שלו בלי להראות לחברים שלו את הסיסמה שהוא מכניס (כי הם נכנסים לו למשתמש) אז חשבתי אולי יש דרך כל שהיא שהוא רק יכניס את הכונן החיצוני או דיסק אונקי וע"י זה הוא יוכל להיכנס למערכת הפעלה. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק עכשיו היגדרתי את האוטלוק , כאשר אני פותח אותו ומנסה לשלוח הודעה מופיעה לי חלון של שגיאה מישהוא אמר לי שזה פורטים סגורים(low id) יש לי sp2 ואין לי שום אנטיוירוס ופיירוול מנותק מה אני יכול לעשות כי לי אין מושג תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני מפעיל את הסרטון אבל אני לא שומע את הצלילים רק תמונה האם זה קשור איכשהו למקודדים או משהו כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשפרמטתי את המחשב הגדרתי את כונן C ככונן מערכת בעל 50GB ואת כונן D ככונן לכל שאר השטויות,הורדות,סרטים,התקנות למיניהן וכו' מה שקורה עכשיו זה שבכונן C נשארו לי 2GB בקושי ואפילו פחות. אני רוצה להעביר קצת נפח מD לC כדי שהמחשב ירוץ יותר בקלות כי הוא קצת מקרטע.. משום מה זכורה לי בראש תוכנה בשם PARTITION MAGIC שאיתה אפשר להעביר נפח מכונן אחד לשני. יש תוכנות יותר פשוטות ומומלצות? אולי משהו עם מדריך (כי זה פעם ראשונה שאני עושה את זה) יש דרישות מסויימות שצריכות להיות? (אולי מקום פנוי בכונן שממנו אני לוקח?) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נורטון 2005 ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת: http://i12.tinypic.com/2whqk2t.gif מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-