תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם מישהו יודע איך אני פותח מסנג'ר עם מספר כתובות אימיל שיש לי. הסיבה לכך, יש לי מספר כתובות אימיל (כמו שיש לכולם כיום) כל כתובת משמשת לתחום שונה (עבודה, חברים וכ"ו) אז כמבקשים ממני כתובת מסנג'ר אני רוצה לתת להם רק את האימיל בו הם מכירים אותי, אך אני רשום במסנג'ר עם אימיל אחד!!! לכן אני רוצה שיהיה לי מסנג'ר שפתוח עם מספר כתובות אימיל אצלי במחשב ומי שמקבל את כתובת המסנג'ר שי מקבל רק כתובת אחת. HELP תודה
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כמו superdragandgo אני גורר את המילה ואז הוא פותח לי אותה באתר של איזה מילון כלשהו האתר כבר בנוי לזה, אני רק צריך שהוא יעתיק את המילה לסוף היקשור ויפתח אותו www.site.com/the word
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שנשאר לי עוד 100 KB לסיום קובץ באמיול הוא שוב אומר שנשאר 3 מגה וככה חוזר על עצמו כאילו הוא לא נותן לסיים את ההורדה של הסרט למה זה?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי את תוכנת bsplayer להצגת סרטים ,והבעיה היא שהתוכנה מציגה לי את הכתוביות בסדר הפוך. למשל במקום להציג "יש לי בי אס פלייר" ,היא מציגה "פלייר אס בי לי יש". איך ניתן לתקן את זה? לא מצאתי משהו כמו להפוך סדר כתוביות או משהו בסגנון, באפשרויות התוכנה. יש לציין שזאת הגירסא האחרונה של התוכנה.
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
יש מדריך בדוק שיכול להסביר איך ניתן להוריד מרפיד שאר הרבה לינקים בבת אחת .
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שממירה מtrp ל avi.. מישהו מכיר? מצאתי תוכנה שהיא ממש טובה iSkysoft Video Converter דגם 2.1.0.55 הבעיה שאני צריך סריאל, יש למישהו סריאל לתוכנה הזאת
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי 512 RAM אבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מ- photoshop המחשב שןלח לי הודעה שיש מחסור ב-RAM והוא לא יכול לבצע זאת. אחרי איתחול של המחשב הבעיה מסתדרת למשך פרק זמן קצר ואז שוב חוזרת. גירסת הפוטושופ היא CS העברית. איך אני מתגבר על זה ללא איתחול של המחשב כל פעם?????
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
... אז רוצו לקחת! אתמול גם היה countdown שכזה ואמר שההזמנות יהיו פתוחות לקהל בשעה 6.00 לשעון ישראל, אבל הם פתחו את זה בשעה 2.00 בערך! אז נסו לרענן מדי פעם ולא להיות מופתעים אם פתאום זה ייפתח. אגב מי שלא אוהב להשתתף בגרסאות BETA לא כדאי לו להוריד. יש עוד באגים, כמו שאי אפשר לקבל קבצים ששולחים לכם וכל מני, אבל מצד שני יש תכונות חדשות, כמו הודעות מהירות ישר מה-contact list, טאבים (מספר חלונות של הודעות באותו חלון), ועוד כל מני. אז כמו שאמרתי, מי שאוהב להיות בין הראשונים לתוכנות, או שאוהב לדווח באגים ותלונות (כמוני), שיוריד! ועכשיו אמורות להיות שתי הזמנות לכל משתמש שרוצה להזמין אחרים, במקום הזמנה אחת כמו בפעם שעברה.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תראו אני מנסה לעלות את הצורה הכחולה שיצא לי דומה לא הצורה עצמה אלה יותר העיצוב והסגנון.. אולי למישהו יש מדריך ליצור צורות בסגנון זהה אל תתיחסו להשתקפות ולחלק הכתום שבא מאחור ולמלל.. רק הצורה הכחולה זה מברשת צורה סגנון או כל דבר אחר??
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי קניתי עכשיו את המחשב lenovo y510p. עם ווינדוס 8.1 העברתי את הספרייה של המדיה פלייר שלי למחשב הזה וחלק מהעברית מוצגת כג'בריש. גם בנגן bs player הוא מציג לי ג'יבריש במקום תרגום לעברית. צעדים שניסתי כדי לפתור: 1) שיניתי את הכתוביות בבי אס פלייר לפונט עברית ולהגדרה של עברית(לא עזר) 2) הופסתי חבילת עברית בווינדוס 8.1 (לא עזר) כנראה שזה קשור לקידוד של השפה אבל אני לא יודע איפה מוסיפים/משנים את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה המעצבנת הזאת. תודה ידידיה
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
זקוק לתוכנת שליטה על מחשבים שלא ברשת ביתית וללא צורך בגילוי כתובת IP. הכונה שאני יתקין את התתוכנה אצלי ובכל מחשב אחר ואז אני יוכל להתחבר ישר. (הIP משתנה כל פעם מחדש כי המחשב זז והמשתמש לא ממש מבין איך להוציא את הIP שלו) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לוודא את הדרייבירים שלי עקב התרעות חוזרות לעידכונים מוזרים מכל מיני בדיקות של המחשב. ניסיתי הרבה דרכים שונות לעדכן את הדרייברים הללו אבל ללא הצלחה. בתמונה המצורפת יש את הרשימה דרך האתר driveragent.com של מה שהם טוענים שלא תקין או מעודכן (אגב אתרים אחרים הראו תוצאות דומות) כמו כן יש לי בעיה כאשר בדקתי את driver manager ראיתי שיש סימן קריאה צהוב על PnP Bios Extension אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להסיר את האפשרות הזאת בגלל כפל של שירים בגלל האיפון כי הוא קורא את השירים מהתיקייה הנל ואני רוצה למחוק אותה.. מישו יודע איךך..? תודה..
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים שיש גירסה עברית להורדה של YABB 1. השאלה שלי היא: 1.האם 1 היה גם מבוסס PHP וMYSQL או משהו אחר (השרת שלי תומך רק בהם) 2. אם לא האם ניתן להוריד את YABB SE מתורגם לעברית מאיפשהו ? :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. קניתי ipod של "אפל".. ורצתי לדעת איך אני מעביר סרטים שיעבדו לי בזה יש לי 60 גיגה במכשיר?! איך אני ממיר איזה תוכנה צריך?! אם יש מדריך זה מצויין... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
the application or dll C:\Windows\system32\mmmzkhrx.dll is not a valid windows image please check this against your instalation diskette. במחשב עם חלונות XP. לא מצאתי שום דבר דומה בחיפוש בגוגל והדיסק ממנו הותקן הווינדוז לא מתאים כיוון שגרסתו ישנה יותר מזאת שבמחשב.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2019 פרו פלוס. אני משתמש באאוטלוק 2019, לאחרונה אני מקבל מיילים חשודים זה גניבה מבקשים ממני פרטים כרטיס אשראי. אנילא ניכנס למייל הזה מיד מוחק מייל מיתחזה חשוד. אבל יש לי בעיה שאני פותח אאוטלוק ומקבל מייל. אני לא רוצה ליפתוח מייל מחשש אולי וירוס כופר או ידביק או יהיה פריצה למחשב שלי. שאלה: אני לא ניכנס למייל ליקרוא, אני רואה קבלה במייל בתיבה דואר נכנס ולא רואה כתובת מייל השולח. אני לא רוצה ליפתוח מייל. איך עושים בקבלה מייל שיראה לי מה הכתובת המייל של השולח ? אם אני פותח מייל אני רואה כתובת מייל של השולח. אבל אני לא רוצה ליפתוח מייל מחשש אולי וירוס כופר או ידביק וירוס. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם מודם ואני רוצה לחבר לקו טלפון להתקשר דרכו איזה תוכנה הכי ממולצת לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין תוכנה במחשב בלי שהיא תופיע ברשימת התוכנות המותקנות של windows האם זה אפשרי ואם כן איך ניתן לעשות את זה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך תוכנה שיכולה לעתיק שידורים מהSKYPE או מה MSN ... אני מדבר על שידורי שיחה עם מצלמה ... שפשוט יהיה דרך לתעד את הכל ... האם קיים כזה דבר ?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום. צילמתי אתמול ארוע. אני רוצה למסגר את התמונות כדיי לשלוח אותן להדפסה ושייצאו יפה. הכנתי מסגרת עם פינות מעוגלות , ע"י אופציות הSELECT - MODIFY - BORDER ולאחר מכן עיגלתי פינות באמצעות לחיצה ימנית - Feather , יצאה מסגרת מאוד נחמדה ואסתטית. http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/34707577.jpg אוקי , לאחר מכן ניסיתי להדביק אותה ולנסות לראות איך היא על תמונה .. ויוצא הדבר הבא : http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/36661600.jpg זה אומנם נחמד אבל אני מעדיף שלא יהיה ריכוך (אולי ממש מעט) אלא שיהיה מסגרת לבנה אבסלוטית. איך אני עושה את זה? *יש לציין כי גם לאחר הרבה העברה של מברשות (ב100% חוזק וקשיחות) זה עדיין נשאר מטושטש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אוקיי אז פעם אחת ואחרונה לפורום כבר הבנתם את השאלה בכותרת- אז מה התשובה?
-
שלום לכולם. ניסיתי לראות סרט dvd ורשם לי הודעת שגיאה: "מפענח dvd תואם אינו מותקן במחשב שלך" יש לי סרטונים שמורים ב -hd ששמרתי ואני מצליח לראות. למה לא מצליח לראות מתקליטור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-