עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rikus,

למישהו עוד יש את העניין הזה? צריך לעשות ריפרש כל פעם שאני לוחץ על סרטון, כאילו שמותקן אצלי טרויאני שמכפיל את הצפיות... מעצבן וגם אני לא יודע אם זה אצל כולם ככה, כי אני צריך את הסרטונים למצגות ואני לא יודע אם זה עובד לאנשים אחרים או שהבעיה ביוטיוב בכלל..

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by taotao,

אני יודע שזה שאלה קצת דפוק... יש לי את הגירסה הכי חדשה (5) ואני מעוניין שזה יציג לי את הטמפרטורה של הלוח וכו בשורות המשימות (למטה מצד ימין) והוא מציג לי רק את הטמפרטורה של המעבד והלוח (הלוח לא קבוע) ושאני מנסה לשנות את זה מהווינדוס הוא עדין מסתיר לי אותו אחרה כמה זמן ורק הטמפרטורה של המעבד נשארת יש אפשרות לעשות את זה דרך התוכנה עצמה??

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by itayze,

יש לי בעיה קטנה היה לי פרטישן מגיק 4 והתקנתי את 7 ועכשיו אני לא מוצא את ה mover , האם צריך לשנות איזה הגדרה או שיש תוכנה אחרת כל עצה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  4. אני עובד עם HD שמחובר בSATA ולאחרונה חיברתי בIDE גם HD ישן כתוספת (SLAVE). הבעיה היא שלאחר כמה ימים של הופעה ותיפקוד רגילים הוא פתאום לא מזוהה בכלל בווינדוס, אבל כשנכנסתי לBIOS אחרי ריסטרט, ראיתי שהוא כן מזוהה שם. אנא, הסבירו לי מה קרה, איך לפתור את זה ולחזור לשגרת העבודה איתו, ואם אפשר-ללא פירמוט של הנוסף. תודה

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by ronbubl,

אני הייתי רוצה לשמוע תגובות של אנשים לגבי השימוש בתוכנה והשוואה לSKYPE. האם ניתן לערוך שיחות ועידה (עד כמה אנשים) האם זה עולה כסף (צחשב למחשב) כמה התוכנה מעמיסה על רוחב הפס יחסית ל SKYPE תודה לעונים. (אם ישנה אלטרנטיבה שלא עולה כסף וטובה יותר מ SKYPE לשיחות ועידה בזמן משחקי רשת - סוג של חדר פרטי אודה אם תציינו) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  6. Started by guyyug,

אני צריך לינק לאתר שיש בו DOS כדי להכין דיסקט BOOT בשביל עדכון ביוס רצוי DR DOS תודה

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  7. Started by peripushkin,

היי, יש לי פלייליסט של מוזיקה של כמה שנים טובות ולאחרונה מחקתי בכרטיס זיכרון של הטלפון מלא שירים שאני כבר לא כל כך אוהב. אני רוצה שגם במחשב הם ימחקו אבל לא בא לי לחפש שיר שיר. יש תוכנה שעושה את זה? (התיקיות בכרטיס זיכרון מסודרות אותו דבר כמו במחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by AloN(-)KiLLeR,

איזה אימיול אתם משתמשים? האימיול המקורי, די דפוק אצלי בחיפוש, נגיד אני מחפש תוכנה כלשהיא, זה נותן לי 4 אפשרויות דפוקות עם מלא מקורות. מחקתי את האימיול אז אין לי תמונת מסך. בקיצר איזה אימיול הכי מומלץ?

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  9. היי נתקלתי בהודעה הזו כשניסיתי להתקין uTorrent איך אני מסיר/מתקן את הדבר ? והאם זה קשור לזה שהאימיול וכל תוכנת טורנט שניסיתי מתנתקים אחרי 10 דק' תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  10. יש דבר כזה? מבלי לצאת לדוס,ליצור דיסקט או שטויות כאלו. אני רוצה לעשות Low level format לדיסק המשני שלי,לא על הראשי.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by cluber69,

לפני שבוע בערך מחקתי בטעות את אחד האובייקטים מתקייה C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (הרחבות דפדפן) מאז כל אתר שאני נכנס אליו מופיע לי למטה בשורה משולש עם סימן קריאה צהוב ורשום "בוצע אך יש שגיאות בדף" וכשאני נכנס לפרטים זה רושם לפעמים "קבוע מחרזות לא גמור" או "נדרש אובייקט" ואין לי מושג מאיפה להשיג חזרה את האובייקט יש איזה פיתרון??

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  12. הארץ - לינק לכתבה http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1100742.html מוזילה: פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 מאת עודד ירון בעיה חמורה במנוע הג'ווה סקריפט עלולה לאפשר להאקרים לגרום למשתמשים להוריד וירוסים למחשב. מוזילה מציעה דרך זמנית להתגונן מפני הבעיה תגיות: פיירפוקס, תוכנות, אבטחה חברת מוזילה מזהירה כי קיימת פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 - הגירסה האחרונה של הדפדפן הפופולרי של החברה. ממוזילה נמסר כי הפירצה קיימת במנוע הג'ווה סקריפט של הפיירפוקס, וכבר קיים כלי המוכיח כי ניתן לפרוץ באמצעותה לדפדפן (Proof of Concept). חברת האבטחה Secunia קבעה אתמול כי הבעיה חמורה מאוד. בפוסט שכתבה מוזילה נכתב כי האקרים יכולים לנצל את הפירצה על ידי משיכת הקורבן לאתר המכיל קוד זדוני. לדברי …

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by Marklar,

http://www.roni.org.il/v/vector_art/

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  14. שאלה שמתרידה אותי הרבה זמן: הרבה פעמים שאני גולש אנ יצריך להשתמש ביותר ממילה שמורה אחת ב - CTRL+C. לדוגמה יש לי שתי מילים שאני משתמש בהם כל הזמן - וכל רגע אני צריך לעשות PASTE של אחת מהן. הרבה פעמים מדובר גם במשפטים ארוכים - כך שממש לא כיף לכתוב אותם כל פעם מחדש... רציתי לשאול אם מישהו יודע על אפשרות ליצור עוד פקודה של CTRL+C וכך לשמור שתי מילים בקליפ בורד. סתם לדוגמה אם יש לי את שתי המילים: שקל וחצי את המילה "שקל" אני שמור על CTRL+C ואת המילה "וחצי" אני אשמור למשל על CTRL+B. עכשיו שאני צריך "שקל" אני אלחץ על CTRL+V ואת המילה "וחצי" אני אלחץ למשל על CTRL+D. יכול להיות שההסבר שלי מפורט מידי (....) אבל פשוט היה חשוב לי להסביר למה אני מתכוון. ;D אז מה אתם אומרים? יש דבר כזה…

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by Mr_SnaKe,

שלום, קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון, אם לא רק תגידו ואני אפרסם את ההודעה במקום אחר. יש לי צורב די וי די Pioneer DVR 11D ושאני מכניס לתוכו סרט די וי די אני רואה אותו כהה מאד, ברמה כזאת שקשה מאד לראות משהו בכלל. אני די בטוח שזאת בעיה בקודקים כי גם שאני מנסה בPower DVD וגם בMedia Player אני רואה את אותה בעיה. חבילת הקודקים שמותקנת לי במחשב היא K-Lite Codec Pack 2.72 ובחרתי בהתקנה את האפשרות Lots of Stuff. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה לכם מראש

• 15 תגובות
    • 948 צפיות
  16. שלום לכן, האם ניתן לקבוע ב-Bsplayer את מספר השניות שהסרט קופץ כאשר לוחצים על החיצים? אני שואל מפני שמספר השניות משתנה בין הגירסאות ולא מצאתי אם אפשר לעשות זאת. על הדרך האם יש איזה נגן מומלץ שעובד טוב עם כתוביות בעברית וניתן להזיז את הסרט עם החיצים כי Bsplayer עושה לי בעיות תמיד נתקע לי, ואני חייב את האפשרות של להזיז את הסרט עם החיצים מפני שיש סרטים משעממים ואין לי כוח לראות אותו במלואו אז אני מריץ אותו עם החיצים ומסיים אותו מהר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by Omerole,

זה מה שהתכנאי שלנו התקין והוא אמר שזה יסדר פה את העניינים....האם האנטי-וירוס הזה עושה את שלו?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by psychuil,

משום מה באוני' כשאני מנסה להריץ את הportable FF מתוך הDOK, הוא זוחל ושימוש ביותר מטאב אחד פשוט תוקע אותי בכמה עשרות שניות. למישהו יש מושג למה זה/מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  19. CPU-Control handles the CPU-affinity for multicore-systems (supports quadcores as well). Instead of running each process on both CPUs you can define it as you want it. For example, if you want to seperate the firewall and the anti-virus-software from the graphics-application. CPU-Controls offers five different ways to control the CPU-affinity: Automatic: It chooses alternatingly one CPU for each new process Manual: You define a list, where you can set the way to handle each process All processes run on CPU 1, which is useful for old applications which crashes on a dual core system All processes run on CPU 2 Deactivated קישור להורדה: http://www.koma-code.de/ProgsZ…

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  20. היי, לא הכנסתי את זה לסטיקי כיוון שאלה תוספים שאני מחפש ולא בטוח שהם קיימים. קיצור, אני משתמש במקסטון עוד מימי myIE2, והחלטתי לעבור לפיירפוקס אחרי שאתמול ביליתי שעתיים מהנות בניקוי תולעת שזחלה לי למחשב בעקבות החור האחרון ב ie. כיף לא נורמלי. אם מישהו יכול לייעץ לי כיצד להגדיר או איזה תוספים ניתן להוסיף כדי לתת לפיירפוקס את ההתנהגות שאני רגיל אליה ממקסטון: 1. Mouse Gestures - תחליף של הלחצנים Back ו Forward על ידי החזקת הכפתור הימני של העכבר והזזתו ימינה או שמאלה. אפשר בפיירפוקס? 2. דאבל קליק על שורת הטאבים פותח טאב חדש. דאבל קליק על טאב קיים סוגר אותו. יש משהו כזה? 3. פתיחת לינק בטאב חדש - גרירה של לינק מדף קיים כמה מילימטרים תפתח אותו בדף חדש (ולא תעביר אותי אוטומטית לדף…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  21. שלום. המחשב שלי די ישן ולפעמים בסרטי פעולה בHD הוא מקרטע, ניסית בWMP ויש דיליי בכתוביות והוידיאו לפעמים, הBSPLAYER לא מעלה לי את כל הקבצים, והVLC גם נתקע לפעמים. יש עוד תוכנה מומלצת? תודה

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  22. יש לי קובץ Flash Video http://img322.imageshack.us/img322/7230/asewdho0.jpg איך אני הופך אותו ל-MP3 ?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  23. אהלן תקשיבו קניתי לפני שבוע וחצי+ את המסך הזה, מבחינת גודל, FHD, וזה הוא אחלה, רציתי מסכים יותר טובים(והוא מעולה, אז תתארו לכם את התיאבון שלי)אבל רובם יקרים יותר מחנויות שלא סומך עליהם. בכל אופן הבעיה היא ש אני נכנס למשחק הוא טוען אותו ומיד ממזער אותו למטה. אני מנסה להיכנס אליו והוא ממזער שוב. פעם ב..אני מצליח להפעיל, אין לי מושג למה זה ככה. הוא פשוט עולה טוען תמשחק וממזער אותו. כל משחק זה ככה, זה פשוט מעלה לי ת'פיוז, במסך הקודם לא היה שום תקלה, לא עם המסך ולא עם הכרטיס מסך הכל עבד פיקס, ככה שפתאום אם אני החלפתי תמסך זה לא צירוף מקרי סתמי משו קשור למסך ואני לא יודע מה. המסך מתפקד עכשיו מעולה אבל הדבר הזה מפריע מאוד אין לי מושג למה זה ככה כל משחק זה ככה. הכרטיס מסך שלי 960…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.