תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE GT7800 חיברתי לו כבלים ואותם חיברתי לטלוויזיה עכשיו כשאני מפעיל את המחשב מהתחלה אז אני רואה בטלוויזיה כמו בצג של המחשב , אני רואה אותו מעלה את כל הנתונים וטוען את הווינדוס, רק שאיך שהווינדוס עולה אז התמונה בטלוויזיה נעלמת ולא רואים כלום,יעני עד שהווינדוס עולה רואים הכל טוב ויפה וכשהוא עולה כבר לא רואים כלום בטלוויזיה למה זה קורה??
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ה MEDIA PLAYER פעל בסדר גמור (כמה שבועות מאז הפירמוט האחרון) עד להופעת השגיאה הבאה: השגיאה חלה על כל הפורמטים שמדיה פלייאר תומך בהם.. ז"א WMV WMA MP3 AVI הכל. בעוד הנגנים האחרים פועלים בסדר גמור! מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה ULTMATE אם צריך עוד פרטים אז בבקשה תגידו איזה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מישהו מכיר?, התוכנה הזאת באמת מאובטחת ובטוחה לשימוש? http://keepass.sourceforge.net/ תודה,
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח עמודים מסוימים באקספלורר אני לא רואה את התמונות שבהם, אלא רואה X במקום התמונה. זה נראה לי כתוצאה מהתקנה לקויה של תוסף מסוים, אבל אני לא מצליח לתקן את זה. בפירפוקס למשל אני רואה את התמונות טוב. אני אשמח אם תגידו לי מה אני צריך להתקין כדי שאני אוכל לראות את התמונות טוב גם באקספלורר. עמוד לדוגמא: http://www.orange.co.il/obox/Default.aspx התמונות במרכז העמוד.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אם יש לי DIRECTX 11 ואני מתקין משחק שדורש....ומתקין גרסה 9 האם זה מבטל את ההתקנה הקודמת ועכשיו יש לי גירסא 9? איך יודעים איזה יש לי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אני ינסה. אני מחפש מקודד וידאו טוב. גם לטובת המרת קבצי וידאו לפורמט אייפון, MP4 בדחיסה טובה, ומקודד מ DVD לMP4 . העיניין הוא שניסיתי מספר תוכנות כגון imtoo ו alive video convertor ןהתוצאות לא משהו בכלל! על מנת להמיר קובץ MOV ל MP4 ולשמור על אותו גודל קובץ לפחות אני צריך להתפשר באופן חריג מאוד על איכות!!! גם בסאונד לרדת ל 24000 וגם בקצב לסביבות ה 300KBPS! שזה גרוע! אם אני שומר על אותה איכות, גודל הקובץ מכפיל את עצמו פי ארבע לפחות! יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה קרה בלי שהתקנתי או נגעתי בשום דבר אני לא מבין מה זה כל פעם שאני לוחץ על קובץ מקש ימני או תיקייה זה מפעיל את ה InstallShield הנה תמונות : http://www.yousendit.com/download/bVlEYUl1UzdvQUkwTVE9PQ אני צריך פתרון מהיר לבעיה הזו זה ממש מעצבן. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לחיבור קבצי מוזיקה, שתחבר אותם כך שישמעו את שני השירים באותו זמן מקובץ אחד. אם יש תוכנה כזאת אז אני מעדיף שתהיה חינמית תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באי מיול שכשאני מחפש משהו, אפילו אם זה דבר שאמור כביכול להיות מאוד פופולרי, הוא בקושי מוצא לי דברים... נראה לי שיש לי קצת בלאגן בכל מה שקשור לסרברים שם אני לא כל כך מבין בservers ובkad אז אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה אני מאוד אשמח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אבל אני רוצה להוריד אותו שוב, כי הוא נמחק לי מהמחשב!!! איך? :s05:
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתוכנה DAP. איך עושים כשקובץ אחד יסיים, הבא יתחיל אחריו ולא כולם ביחד? איך אני עושה שכאשר אני שם רשימת קבצים להורדה בתוכנה, התוכנה לא תוריד את כולם ביחד, אלא תוריד אחד וכשאר היא תסיים, רק אז היא תתחיל להוריד את הבא אחריו? נגיד ששמתי רשימה של 10 קבצים אז זה מתחיל להוריד את הראשון, מסיים ורק אז עובר לשני אותו דבר עם השלישי וכן הלאה... תודה מראש! .swg
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
התבצע עידכון אוטמטי של הכרום ולאחר הפעלה מחדש של התוכנה הוא לא נותן להיכנס לשרתים של BF3 כמו כן למנוע החיפוש של גוגל בטענה הבאה. ניסית להגיע ל-www.google.co.il, אך השרת הציג אישור לא חוקי. לא ניתן להמשיך, משום שמפעיל האתר ביקש אבטחה מוגברת עבור דומיין זה. כאשר אתה מתחבר לאתר אינטרנט בטוח, השרת שמארח אתר זה מציג את הדפדפן שלך יחד עם "אישור", לאימות זהותו. אישור זה מכיל פרטים מזהים כגון כתובת האתר, אשר מאומתים על ידי צד שלישי שהמחשב שלך בוטח בו. הבדיקה כי הכתובת באישור תואמת לכתובת של האתר, מאפשרת לוודא שאתה מתקשר באופן בטוח עם האתר שבו אתה מעוניין, ולא עם צד שלישי (כגון גורם פוגע ברשת שלך). במקרה זה, אישור השרת או אישור CA ברמת ביניים שהוצג לדפדפן שלך אינם חוקיים. המשמעות …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תמיד ההורדות שלי ממש ממש איטיות ביו טורנט.. האם יש דרך מסוימת להמהיר את ההורדות?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה קטנה שיכולה לתקשר טקסטואלית עם COM Port, גם לשלוח, וגם לקבל. ואם היא Portable, אז בכלל טוב. מישהו מכיר משהו נחמד? תודה card
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי חברים. שמעתי שאפשר לערוך מסמכי אופיס על ידי office apps ב- windows live ו- sky drive. כשאני נכנס לחשבון לא מופפיע לי צור מסמך חדש או אפשרות לעריכה אלא רק אפשרויות להעלאת קבצים. למישהו יש מושג מה זה אומר? האם אני חייב אופיס 2010? האם השרות לא זמין בישראל או שאני לא עושה משהו טוב? אשמח לתשובות ורעיונות... חנן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צירפתי תמונה. אני עובד עם האימייל של GMAIL, מה אני אמור למלות במשבצות הריקות? (חו. מהסיסמה ושם משתמש כמובן! הם אמורים להיות של האימייל שלי לא?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שהדגם שלו cohiba 3887 rev0 ...אני נואש כבר חיפשתי כמה ימים ללא שום תועלת
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה.. זה התחיל ממזמן כשניסיתי להתקין פלאש והמחשב התקין לי אותו אבל לא הפעיל לי אותו כלומר הכל נטען ויפה אבל הפלאש לא נפתח.. עכשיו אמרתי מה זה? באתי להתקין נורטון 2005 התקנתי ההתקנה עברה רגיל ואז מה? שוב לא פועל לי הוא רק נטען וזהו.. עשיתי סריקה של רוגלות ויש כמה רוגלות עקשניות שלא רוצות שאני ימחק אותם תמיד הם מופיעות מחדש בסריקה אבל אני סבור שהן לא שיכות.. היום באתי להפעיל את הפוטושופ הוא נטען ושוב אותה בעיה ועם הפוטושופ הבעיה לא הייתה קיימת.. כאילו משהו "מכבה מערכות" במחשב שלי ולאט לאט משתיק לי אותו.. ניסיתי אפילו להתקין אנטיוירוס אחרים עם המלצות טובות יותר הוא פשוט מנתרל אותם.. אני לא יודע מה לעשות אני יגבה את הכל לפני שהוא יכבה לי את נרו.. מה זה לדעתכם? ומה…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לקידוד סרט MKV 720P X264 לפורמט שיכנס בדיסק של 700 מ''ג ושאני יוכל להכניס בפנים תרגום. [br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 17:52:42 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ענן מהיר שאוכל לעלות אליו קבצי מוסיקה ולהשמיע אותם בנייד בצורה מהירה, הבעיה היא שניסיתי את רוב העננים בישראל שזאת אומרת ONEDRIVER של מיקרוסופט, DROPBOX, GOOGLE DRIVE וכולם פשוט מעלים את הקבצים כל כך איטי שאצטרך לחכות חודש ומשהו עד שכל המוסיקה שלי תעלה אליהם. מה עושים? יש ענן מהיר בישראל במחירים של חו"ל? תודה, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלחתי אימייל ל- ICQ ומה הם רשמו לי כעבור 24 שעות (בערך)? שאני אלך ל- White Pages (שזה המקביל לדפי זהב בארץ) של ICQ אבל אי אפשר בשום מקום לא שם ולא בשום מקום אחר באתר - אני יודע יום הולדת של משתמש כלשהו שמזמן לא התחבר ורוצה לחפש אנשים שנולדו באותו יום בדיוק באותה שנה (או אפילו נגיד, לא באותה שנה, אבל אותו יום ו/או חודש), איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתב נראה מרוח, לדוגמא: כאשר אני ב ynet למשל דף המבזקים הנע מימין נראה מרוח ואי אפשר לקרוא כלום, מה הסיבה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת..... האם הבעיה נובעת משידרוג התוכנה?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכל תותחי הפורום, יש לי בעיה כבר מזה כחודשיים,חשבון ג'ימייל, אני מצליח לקבל דואר, לא מצליח להוציא. מקבל שגיאה "Task 'a@gmail.com' reported error (0x80042109) : 'Outlook is unable to connect to your outgoing (SMTP) e-mail server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'" עשיתי גוגל על השגיאה, ניסיתי הרבה פתרונות שמציעים לעשות (הגדרה מחדש של חשבון המייל, בדיקת הגדרות, התקנה מחדש של התוכנה אפילו ) אך כלום לא עזר, האוטלוק הוא 2007. יש לציין שאני מנסה לשלוח מייל מהאייפון גם, אני ישר מקבל שגיאה של smtp שאין גישה או משהו כזה, אבל לאחר כמה דקות הוא כן מצליח לשלוח. הראוטר שיש לי אם זה קשור הוא של…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כ-2GB של שירים שאני מעוניין ליצרוב לרכב. בתוכנה Nero Express יש אופציה בשם MP3 Disk, האם צריך\רצוי\כדי ליצרוב את השירים יחד עם האופציה הזאת? או שפשוט אפשר ליצרוב את השירים כרגיל (פשוט ליזרוק אותם לדיסק וליצרוב)? הנגן של הרכב תומך בפורמט MP3. -פשוט תהיתי מה הכי כדאי וטוב :s05: Thanks
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-