עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mrsph666,

שלום! לפני כשבוע, בשעה טובה התחברתי לחבילה 1.5Mbps/512Kbps וכמובן שרציתי לנסות אותה מאימיול! אני משתמש בגירסא החדשה של ליונטוורק - TLN eMule MOD v6.0. אני משאיר אותו לעבוד בלילה, וכאשר אני רואה 'מה המצב' בבוקר, הוא פשוט מנותק! החיבור עדיין פועל, אבל האימיול מתנתק! לא היתה לי כזאת בעיה כשהיה לי חיבור ADSL עם מודם eci B-FOCuS 312+ וכעת יש לי מודם מסוג Terayon TJ715X - אולי זה קשור? אגב, הגדרתי את האימיול שלי כדי שיעבוד עפ"י המדריך הבא: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=348844&st=0& *ב-ADSL הוא מאד עזר לי ושמתי לב שהמהירויות היו פנטסטיות! תודה רבה לכל עוזר וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by Diniska,

שלום לכולם. הייתי מחובר דרך בזק בינלאומי והחמור עבד כמו שצריך. אחרי שהחלפתי ספק לנטוויז'ן פתאום יש בעיה אני לא מצליח להגיע לקצבי הורדה של מעל 10 קילובית למרות שלא שיניתי שום הגדרה, ניסיתי שוב עם חיבור של בזק בינלאומי והכל תקין אני מגיע למהירויות נורמאליות. הפיירוול מוגדר כמו שצריך, ניסיתי גם לכבות אותו, ניסיתי להתקין מחדש את החמור, ניסיתי להגדיר מחדש את החיבור לספק, דיברתי עם הספק שום דבר לא עוזר. יש לציין שגלישה והורדת קבצים רגילה מFTP למשל עובדת כמו שצריך. למישהו יש עצה חוץ מלהחליף ספק?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by elilosky,

התקנתי אותו ואני רגיל תמיד להקיש את שם האתר וללחוץ קונטרול ואנטר כילו נגיד עכיו אני רושם hwzone ולוחץ קונטרול ואנטר אבל באקספלורר 7 עם אני לוחץ ככה זה נותן לי סיומת com יש למישו מושג איך אני הופך את זה לסיומת co.il ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  4. Started by nitz12345,

יש לי בעיה עם התוכנה\דבר הזה שכל פעם שאני מנסה להיכנס לאתרים מסויימים (כמו serials.ws) אז הוא אומר את זה: איך אני מבטל את זה? ניסיתי לחפש א זה בהתקנה והסרה של תוכניות ולא היה את זה שם וניסיתי לחפש את זה ברג'יסטרי ולא היה שם כלום.. כאילו זה לא מותקן לי על המחשב בכלל ולא בשומקום אחר... מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. הייתי עד לאחרונה משתמש בNOD32 רגיל, הוא לא עשה שום בעיות והיה מעולה, אבל פשוט הוא היה מיושן והחלפתי לSmart Security. מהרגע שהחלפתי לSMART SECURITY, הFIREWALL שלו חסם לי את כל הנושא של שמיעה של מוסיקה או צפיה בקבצי וידאו שהם ONLINE, ככה שאני לא יכול לראות סרטונים מכל הסוג של CAST-UP וכאלה שמשתמשים איכשהו בMEDIA PLAYER. גם כשאני מנסה לבטל את הFIREWALL לגמרי, זה עדיין לא פועל לי. למישהו קרה משהו דומה עם התוכנה הזאת והוא הצליח לפתור אותה? אם יש מישהו כזה אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  6. בsensor יש לי טמפ' רק של הGPU (49 מעלות) מה עושים?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by Nurit2005,

דבר ראשון אני די חדשה פו אז סליחה עם טעיתי לכבי השאלה שלי שלא קשורה למקום זה יש לי בעיה קטנה עם EXCEL אני עד היום מנסה איך להשאיר את הכותרות ב-EXCEL במקומם בלי שיעלמו ברגע שאני מגיעה לסןף הדף למטה מדובר ב- EXCEL XP

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. ניסיתי לעשות חיפוש על pink floyd (להקה מוכרת - בכל שאר תוכנות השיתוף יש מלא תוצאות) רק פה אין אפילו תוצאה אחת וגם בכל מיני להקות אחרות מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by m0sh,

חברה משמום מה בזמן האחרון בלי סיבה כל כמה שעות קופץ לי החלון הזה וסוגר לי את השאל של הוינדוס... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by crovei,

יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הפיירפוקס (2.0.0.2). לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות בעיות עם תוספים.. שיוצא עידכון לתוסף אני מוריד אותו ומתקין, ואחרי הריסטרט לFF זה מראה לי שהתוסף בכלל לא עודכן.. רק אחרי מחיקות והתקנות מרובות של התוסף זה מסתדר. בנוסף אני לא מצליח גם למחוק תוספים. (שוב, אני מוחק, מקבל הודעה לעשות ריסטרט לFF, ושהוא עולה שוב התוסף שם כרגיל..) כל הבעיות תקפות גם לט'ימס. הנה רשימה של כל התוספים שמותקנים אצלי: User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 Extensions (enabled: 41, disabled: 2; total: 43) Adblock Plus 0.7.2.4 All-in-One Gestures 0.18.0 Auto Copy 0.6.4 Bookmark Backup 0.3.3 BugMeNot 1.3 Colorfu…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by X-ShaY,

כשאני נכנס לאתרים עם עיצוב כבד ה- FireFox לוקח הרבה אחוזים מה- CPU והגלישה איטית (לא בגלל האינטרנט, בגלל שהמחשב נתקע כזה) וגם שאני פותח הרבה טאבים אותו דבר.. תעזרו בקשהה

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by idani1983,

בזמן האחרון אני נתקל בבעיה לגלוש ל GOOGLE , אני פשוט לא מצליח לקבל תוצאות או שזה לוקח שעות . סרקתי ווירסים וספיי ואין כלום ! מה לעשות זה משגע אותי

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. Started by Proww,

אני לא יודע אם להגדיר את זה כ "בעיה". כאשר אני גולש בפיירפוקס (בדפדפן אינטרנט) הכל טוב ויפה.. אך כאשר אני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב, הוא פותח לי את הלשונית שביקרתי לאחרונה. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שזה יפתח לי את דף הבית ולא את הלשונית האחרונה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. Started by Salwaby,

לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם firefox ... הוא לפעמים מסרב לעלות לי, אני לוחץ עליו ואין תגובה, לחיצות נשנות לא עוזרות ואחרי המתנה התוכנה עדיין לא עולה. הדרך היחידה לפתור את זה לפי מה שגיליתי היא Task Manager פשוט לבטל את ה Process של ה Firfox ולהפעיל את התוכנה מחדש (לפעמים זה לוקח מספר ניסיונות עד שהיא עולה..). באג מעצבן רצח לא מצאתי פתרונות בגוגל .. יש למישהו עצה ? ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, ויש לי את הגרסה הכי חדשה של התוכנה (5)

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Eli_1982,

המחשב במקום העבודה שלי חסום להתקנת תוכנות וישנה גם חסימה על אתרים מסויימים. הדפדפן שמותקן במחשב הוא אינטרנט אקספלורר 6. מכיוון שלא ניתן להתקין במחשב תוכנות, ואני רוצה דפדפן מתקדם יותר, הורדתי את Firefox Portable Edition (גירסה 3.04). לאחר ה"התקנה" FF עולה אבל לא ניתן לגלוש באתרים, כאילו החיבור לאינטרנט מנותק. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. Started by dids22,

טוב הורדתי את הגרסה החדש(1.0.6) ויש לי בעיה להיכנס לאתר http://www.91fm.co.il/ גם בגרסה הקודמת זה לא עבד(1.0.5) אבל באקספלורר זה עובד משהו יודע אולי איך לסדר את זה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Shlompy,

שלום לכולם. יש לי את הגרסא האחרונה של פיירפוקס. ברגע שאני נכנס לחשבון שלי ב GMAIL, היישום של פיירפוקס מתחיל לחרפן את המעבד. הוא לוקח ממנו 50%+ שימוש וזה לא מפסיק אפילו לא אחרי שעה, והגודל זכרון של פיירפוקס עולה לכמה מאות מגה, דליפת זכרון. זה קורה רק באתר של ג'ימייל, ראיתי באינטרנט שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת, ולא ממש מצליחים לפתור את זה. באינטרנט אקספלורר אין שום בעיה, רק בפיירפוקס. גם לכם יש את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by PeaS,

אני משתמש בV2.0 RC3 BUILD 878. שמתי לב שמאז שהתקנתי את הגרסה הזו אף פעם לא עברתי את מחסום ה7 ק"ב ... בדקתי את אותם אתרים מהם הורדתי עם התוכנה אם תוכנות אחרות, והמהירות הייתה גבוהה בהרבה, מה שאומר שהבעיה היא בFlashFXP. חיפשתי בהגדרות אם יש איפשהו אופצייה להגבלת מהירות, ומצאתי, אך היא לא הייתה מסומנת. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הנ"ל, וכאשר אני ממזער אותנ לאיפה שהשעון שם (ע"י F9), לפעמים היא נעלמת לי :-\ , אבל אני יודע שהיא פועלת משום שהיא מופיעה ב Processes. מישהו יודע איך לגרום לה לו להעלם לי ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by Alex89,

יש לי מצגת שיש בה הרבה דברים ב פונט HELV שלא הצלחתי למצוא אותו להורדה לשנות כל דף במצגת לפונט אחר זה נטורף... יש פתרונות?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by jon-E,

נכנסתי למשחק [counter strike] עם FRAPS ע"מ לצלם קטע במשחק וה - fps שלי ישר יורד ל 30 ואני כמעט לא מצליח לזוז. לא משנה אם קבעתי ש - FRAPS יצלם על 30 fps או 100 זה תמיד יורד לי ל 30. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא יש לי כ.מסך חזק לא אמורה להיות לי בעיה, גם ביטלתי את ה v.sync כי בפורום אחר אמרו לי שזה יכול להיות הבעיה אבל זה עדין לא עוזר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. אני משתמש בתוכנה ומשחק וכשאני מקליט סרט התוכנה לוקחת את הסאונד מהמיקרופון ניתקתי את המיקרופון ואז לא שומעים כלום אין סאונד בכלל ? אצל חבר שלי התוכנה הקליטה עם קול ... איך אני משנה את ההגדרות בבקשה עזרה .. תודה לעונים עריכה : הבעיה נפתרה ... תודה בכל זאת ... אם מישהו יתקל בבעיה וירצה עזרה שיצור איתי קשר בפרטי אני אשמח לענות

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  23. Started by aka_katz,

כל סרטון או משחק זה מראה לי את הFPS במסך בצד למרות שזה לא מותקן אצלי מזה יכול להיות

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by POD,

שלום לכולם, התקנתי IIS ואני מנסה לגשת לשרת ממחשב אחר לכתובת שלי. פתחתי פורטים. הבעיה היא שכל פעם אני מקבל את הבקשה ל-username ו- password. ב-IIS ניסיתי לשחק עם ה- anonymous user וכו'- אבל זה לא עזר אני די חדש בנושא ה-FTP. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by oded6188,

כשאני מפעיל סרט, ונכנס ל FULL SCREEN, אז הסרט אמור להימתח בפרופורציה לגודל המסך... אבל זה לא קורה... איך אפשא לפתור את זה?

• 9 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.