תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התמונות בתוכנת windows photo gallery נותות ליהיות צהבהבות....בתוכנות אחרות זה לא קורה.....(אם זה משנה אני משתמש בזה שהגיע עם הויסטה) תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה בכרטיס מסך המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך פשוט הכל שחור לא עולה כלום עכשיו אני חיברתי את המסך רגיל.. ובמנהל ההתקנים זה עושה לי משהו צהוב כאילו לא מותקן הצלחתי לסדר את זה איכשהו ועוד פעם לא עבד.. מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא וחבר שלו היו ליד הבית שלי וניסו לתפוס גל על הראוטר להתחבר לאינטרט שלי דרך הIPOD שלו והוא אמר לי שגם היה רשום את השם משתמש שלי ב IPOD שלו אצלי בבית הראוטר הוא לא אלחוטי הוא עם כבלים רגיל וגם יש סיסמא לאינטרנט יש סיבה לחשוש שנכנס איזה שהוא קובץ למחשב או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
כיצד אפשר לחלץ שיר מתוך משחק מחשב ? ישנו קובץ מסוים או שצריך תוכנת הקלטה ? או משו אחר ...
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בגוף ההודעה רשום: A problem caused the application to stop working correctle. Windows will notify you if a solution is available מה זאת ההודעה הזאת ? למה אני מקבל אותה ? מה אני יעשה בשביל להפסיק לקבל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נורטון גרסת 2007, וב SETTINGS כאשר ההגנה נגד תולעים באינטרנט (INTERNET WORM PROTECTION) מופעלת, אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט. (הכוונה לחיבור ממש ולא רק גלישה אחרי החיבור). דיברתי עם נטוויז'ן שלא יכלו לספק לי פיתרון, והפנו אותי לתמיכה של סימנטק, רק שעוד לא הצלחתי לדבר איתם, זה אכשהו תמיד חוזר לנטוויז'ן. בקיצור קצת נשבר לי, בנתיים ההגנה נגד תולעים מכובה ואני גולשת רגיל. השאלה שלי היא האם יש למישהו פיתרון לזה? האם זה נורא שההגנה לא פועלת? מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
התקנתי לפני זמן מה את הBETA של IE8. אני ממש לא מרוצה ממנו... יש איזושהי דרך לחזור ל7, או שעלי לפרמט ולהתקין מחדש (ממש לא בא לי ) והחכמולוגים שיגידו לי "עזוב שטויות תתקין פיירפוקס, או כרום" - כבר יש לי פיירפוקס ואני לא מת עליו והכרום ממש מכוער. שבו בשקט
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס ישן. לא מצאתי את הדריבר שלו באתר היצרן וגם לא בגוגל. מישהו יכול להביא לי הורדה לדרביר תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חבר שלי קנה היום את הפלא סוני אריקסון K610I והוא מנסה לחבר אותו למחשב עם כבל USB ... הוא מצליח לחבר אותו למחשב אבל המחשב לא מזהה אותו כי אין לו את הדיסק התקנה של הUSB ... מישהו יכול להשיג את הדרייבר של הUSB בשביל שהוא יוכל לחבר את הפלאפון למחשב ? יש מצב שהאתר הזה יכול לעזור במשהו ? http://ma3.extranet.sonyericsson.com/drivers/ תודה רבה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חוץ מלהוריד אנטי וירוס וספייוור ולהריץ אותם גם בסייפ מוד וגם לא, ובנוסף לעשות איחוי... עוד משהו? המחשב לא עמוס מבחינת מקום. יש 45 פנויים מתוך 60 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן, נסעתי לשלושה ימים מהבית והכשחזרתי אלה הבעיות שנוצרו מעצמן(אחים שלי לא יודעים על זה כלום ) הינה הבעיות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי לפחות באחת מהן: 1.לא ניתן להיכנס לקובץ של וידאו מכל סוג, אפילו רק בסימון של הסרט עם העכבר(בלי להיכנס) אני מקבל את ההודעה הידועה : send\dont send error של וינדוס, למה זה? יש את כל הקודקים והכל. תמונה: 2.כמעט כל פעם שאני לוחץ על קישור בפיירפוקס מאתר מסויים לאתר אחר הוא מקפיץ לי פרסומת( לא משנה מאיזה אתר ולא משנה לאיזה קישור, אם זה תמונה אתר) אני חושד שהאשם כאן הוא התוסף TMP מאחר ואחרי חפירה קצרה בתפריטים שלו ראיתי שבהגדרות של האתרים הקופצים\פרסומות אין אפשרות לבלום אותם אלא רק 2 אפשרויות : לפתוח בטאב חדש / או בדף חדש. תמונה: 3. כ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בnod32 והוא כל הזמן מוצא לי ווירוסים ב System Volume Information. פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ובכל זאת היום קיבלתי הודעה בסריקה: C:\System Volume Information\_restore{6DD7386E-8910-46C2-B08E-61484D6E432D}\RP23\A0002236.exe - Win32/Adware.WhenU.SaveNow application - מה זו בכלל התיקייה הזאת ואיך אני מנקה אותה סופית??
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום , צרבתי סרט דרך NERO BURNING באפשרות DVD-VIDEO שיש שני תקיות אדום וצהוב , עכשיו הסרט שיש לי במחשב יש לו רק תקייה של VIDEO?_TS ורק אותו העברתי עכשיו צרבתי אותו והראה לי שגיאה כזאת : לינק למי שאינו רואה את התמונה:http://img78.imageshack.us/my.php?image=errornerorw2.jpg המשך : לאחר מכן לחצתי אישור והיתה עוד הודעה ושוב אישור ואז צרבתי לאחר שסיים הנרו לצרוב בהצלחה והפעלתי את הסרט בדוידי אני רואה את הסרט עם כל מיני פיקשושים על המסך מדי פעם , או נתקע טיפה לפעמיים . (הסרטתי את התקיעות בפלאפון אם אתם רוצים אני יעלה את זה ) (פרט נוסף צרבתי את הסרט על דיסק DVD-RW במהירות 16X ) מה זאת הבעיה שמופיעה בעת הצריבה ?ולמה אני רואה ריבועים מפוקששים של פיקסלים שהורסים מדי פעם את הס…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי המלצות של חברים החלטתי לעבור לביטורנט, כי כשיש סידרים טובים מהירות ההורדה עדיפה. יש לי רשת חוטית ביתית עם ראוטר של LEVELONE, ואני לא ממש מבין בסידור ההגדרות, ולא מצאתי מדריך לUTORRENT. אם זה משנה בעבר השתמשתי באימיול וב012 פתחו לי פורטים, אפשר להשתמש בהם ? קראתי איפשהו שצריך פורט שמספרו גדול מ10000, זה באמת משנה ? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה חינמית ופשוטה שתוריד לי למחשב את הדיסק DVD של הברמיצוה של אחי ל קובץ DIVX.. תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה BITCOMET כבר כמה שנים ולאחרונה נהייתה לי בעיה. ה-BITCOMET "משתלט" לי על האינטרנט. מה הכוונה? ברגע שהוא פתוח (לא משנה אם הוא מוריד או רק מעלה) ואני מנסה לפתוח את הדפדפן אף אתר לא עולה, כאשר למטה כתוב WAITING FOR... כלומר, הוא מתין לאתר אך האתר לא בא. לא משנה כמה זמן אני אחכה האתר לא יעלה עד שאני אסגור את ה-BITCOMET. אני לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזו, אבל יכול להיות שמאז שהורדתי את גרסה 1.00 הבעיה התחילה, אך נראה לי שזה התחיל מאוחר יותר. אם אני כבר פותח את ההודעה, נראה שמהירויות ההורדה שלו נמוכות מאוד כאשר יש קבצים שגדולים מ-2GB (והם מאוד חוקיים... ). יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני משתמש ב-ZONE ALARM? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כל הזמן מתכבה ויוצא אני צופה באיזה סרטון אחרי כמה זמן הוא מחליט לקבל באגים .. מה אני יכול לעשות? אני עכשיו עובד עם הדפדפן המעופש הזה IE7 כשהיה XP לא היו בעיות כאלו או אחרות.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה במציאת פיתרון לעריכת קבצים בפורמט mp4 המקודדים ב H264 שהורדו ממצלמת HD השומרת קבצים על כרטיסון SD. תוכניות עריכה פרמייר CS3 ופינקל 12 מציגות במסך העריכה תגובות איטיות ומושהות, לא ניתן לערוך בתגובות כאילו. האם יש פיתרון למצב זה ? אולי פיתרון חומרה ? חג שמח, רפי
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אצלי היו טורנט כבר עובד המון זמן מצויין דרך torrentleech ושאר טראקרים סגורים לאחרונה מוריד מאוד לאט בלי ראוטר מודם כבלים ללא חייגן ללא יוטורנט בפעולה הורדה משרת FTP או HTTP מוריד תקין על 1000 קילובית תמיד בהגדרות היוטורנט אני מעלה על 50 ומדי פעם משנה את הפורט בכפתור "פורט אקראי" לאחרונה זה לאט אז אני בודק בכפתור"בדוק אם הפורט מנותב כהלכה" אז אני מקבל תשובה כזו: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 40793 on 84.108.237.236... Error! Port 40793 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolut…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עקב בלאגן עם האופיס שלי, עברתי לאופן אופיס, יש לי עבודה לעשות, ואני צריך הכניס ערכים שהם 0.00XX, הבעיה שהוא מראה לי בתא רק שתי ספרות, איך אני גורם לכך שהוא יראה לי יותר משתי ספרות? (עדיף כמה שיותר ושלא יעגל לי). נ.ב אם מישהו יודע איך אני מוסיף קו מגמה אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? ואם כן, איך אני מתקין אותו? אני יודע שיש כזה לדבר לגירסה 3.2 השאלה אם זה מתאים ל 3.4 בכל אופן אני לא הצלחתי להתקין עברתי על הרבה מדריכים כולל FAQ של VE
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לפני כ... אני מניח, למעלה מחצי שנה, קניתי מחדש חדש, שנצבר בו הרבה זמן למען האמת, ואני מעוניין לפרמט אותו עכשיו. בפעם הקודמת (כשקניתי את המחשב) זו הייתה הפעם הראשונה שהתקנתי מערכת הפעלה לבד, דרייברים, ובעצם הכל מהתחלה. אני רוצה לפרמט את המחשב מהתחלה ועד הסוף - ששום זכר לא יישאר ממה שיש עליו עכשיו. אז, לפי מה שהבנתי כל מה שאני צריך לעשות על מנת למחוק הכל ולהתקין את המערכת מהתחלה זה פשוט להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, ותוך כדי שאני מוחק מחיצות ומתחיל את ההתקנה (כשכוויכול המערכת הקיימת מותקנת), ה-HDD יפורמט והמערכת תותקן מהתחלה. תקנו אותי אם אני טועה, או שאני בכלל צריך קודם לפרמט את ה-HDD בצורה אחרת (ואם כן, איך?) ורק אח"כ להתקין את ה-Windows מהתחלה. לאחר מכן, הב…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה משהו שעשיתי בזמני הפנוי : נעשה בblender ועריכה קטנה עם הgimp ^^
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! כשאני מדליק את המחשב שמתי לב שזה רושם לשנייה משהו כמו : error code 8c0000002 ואז המחשב עולה ואין בעיות של ממש אבל לפעמים המחשב עושה שטויות ונתקע וחשבתי אולי זה בגלל ה-error code 8c0000002 זה לא רשום בדיו ככה כי לא הספקתי לראות כי זה לשנייה , נסיתי אפילו לצלם את זה במצלמה ועוד הרבה דברים אבל זה לא עובד .. יש למישהו מושג מה זה ההודעה הזאת ואיך אני מתקן אותה ? כי גם כשאני מחשב את המחשב זה הודעה לשנייה ויוצא ועושה צליל של הודעת שגיאה ואז נכבה .. תודה רבה מראש..
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-