עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה להעביר 100 תמונות ל BMP בבת אחת בפוטושופ, האם יש אפשרות כזאת?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני משתמש המון זמן בפורט של ביטורנט שמקבלים אוטומטית בהתקנה לאחרונה הביטורנט התחיל להאיט קראתי המון מדריכים אבל שום מדריך לא מציין החלפת פורט (בדומה לחמור) לפי מה מחליפים פורט? גם פורט של ביטורנט צריך לפתוח בחומת האש? כשמחליפים פורט בביטורנט אפשר לרשום איזה מספר שרוצים או שזה פורטים קבועים? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  3. בעקבות שרפת המחשב הקודם קניתי חלקים והרכתי מחשב כמעט חדש ?(חלק מהחלקים הם מהישן אבל גם מהשנה האחרונה) הנה המפרט: ASUS A7V333 ATHLON XP1800+ TRANSED 256MB 333MHZ DDR HERCULES PROPHET 2 TITANUM HERCULES GAME THEATHER ASUS E616 RICOH ADP MP7200 MAXTOR 60 GB 7200RPM PINNACLE PCTV ועכשיו לשאלה למה אני מקבל 4700 נקודות ב 3DMARK 2001 כשמערכות דומות מקבלות 6000+/- יש WIN XP ודטניטור 28.32

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  4. שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לצרוב כמה סרטים וקטעי וידאו לדיוידי שלי, ואני חייב תוכנה טובה ונורמלית להפכית הקבצים ל-MPG כדי שאני יוכל לצפות בהם. יש למישהו המלצה על תוכנה מסויימת אבל תחסכו ממני את WINMPG כי ניסיתי אותה והיא מורידה את האיכות של הקובץ וגם היא לא עוברת את ה-30 דקות יש מן חסימה כזאת של 30 דקות וזהו. אז תודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by dids22,

תראו לחבר שלי יש בעיה יש לו את הכרטיס fx 5200 (הוא גם החליף לו לפני שבוע מאוור ד"אבזמן האחרון הכרטיס עבד ללא קרור איזה שבוע) הקיצר כשהמחשב עולה לווינדוס(xp) פתאום לא רואים כלום והמסך מראה כאלו המחשב מכובה לקחנו את הכרטיס אלי לבית וחיברנו לפנטיום 3 והכל עבד טוב (המחשב עלה לווינדוס 98 ) אבל עדין הכרטיס לא עובד אצלו יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי אז לא חברנו את הכרטיס מסך(5200) והמחשב עלה !!(דרך הכרטיס מסך הפנימי) אז אין לי כבר מושג מה הבעיה המחשב שלו עובד טוב גם הכרטיס מסך שלו עובד אצלי טוב אבל ביחד הם לא עובדים חשבתי שאולי הביה היא ב agp שעל הלוח אם שלו אבל עדין לא בדקנו את זה יש לכם אולי מושג מה לעשות ? נראה לכם שהבעיה ב agp? תודה

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

האם יש תוכנה כזאת שכוללת גם את האיי סי קיו וגם MSN???? פשוט נמאס לי כל הזמן לתמרן בין השנים.... ואם קיימת כזו,איזה הכי טובה לדעתכם,והאם אפשר לשלוח משם הודעות SMS כמו מהאי סי קיו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  7. הודעת השגיאה: זוהי הגרסה האחרונה.. version 2008... build 12.0.1606, וניסיתי להסיר את החשבון, ולהתקינו שוב. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה. מה עושים בבקשה?... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by cold-fire,

כאשר אני לחץ על הסמל של Internet Explorer הוא לא נכנס רק אחרי 5 דקות הוא פותח את ה Explorer. גם כאשר אני לוחץ על קישורים הExplorer ניתקה ולא פותח.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  9. ביקורות חדשות אומרות ש-IE8 בטוח יותר מפיירפוקס אבל אני משתמש בו שבוע וחטפתי פעמיים כבר Trojan:JS/Agent.FA בגלל javascript. לפני זה השתמשתי בפיירפוקס עם Noscript ו-Adblock ולא קרה שום דבר כזה. מצד לשני לIE8 יש הגנה טובה יותר נגד Xss ו Clickjacking... לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  10. שלום, יש לחבר שלי עסק לקריוקי,והוא הוריד מלא קבצי פלייבקים בכסף. הוא משכיר את המחשב הנייד הזה לאנשים, אבל הוא לא רוצה שיוכלו להעתיק אותם או למחוק אותם. שרק יוכלו להפעיל את הקובץ,יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אני מאמין שבסופו כל דבר אפשר לפרוץ,אבל הוא זקוק לתוכנה שהבנאדם הפשוט לא יגרום "נזק" לקובץ

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by adirnasri,

אני מנסה ליתוח תמונה משהו אז הוא כותב לי משהו דיסק משהו כזה לא יודע והוא חוזר על עצמו ככה ואני לא ידוע מה לעשות תעזרו לי http://img136.imageshack.us/my.php?image=untitledddddddddddjt5.jpg תודה לעוזרים הינה הלינק עכשיו תוקן

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by רינת22,

מישהו מכיר סרגל רדיו באינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  13. היי לכולם אני מנסה לעזור לחבר ולהתקין לו מחדש את המחשב לאחר פירוט. נתקלתי בבעיה עם אחד הדרייברים ללוח האם. במחשב מותקן לוח האם: ntel avalon d915gav הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ והתקנתי לו XP HOME (ברישיון, בבעלותו ושהיה מותקן קודם על אותה מערכת) כאשר התחלתי להתקין את הדרייברים שהורדתי מעמוד ההורדות של אינטל, ניתקלתי בבעיה עם אחד הדרייברים (דרייבר ה- LAN). זהו עמוד ההורדות של סדרת הלוחות (לא מצאתי עמוד ללוח הספציפי) http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Desktop+Boards&ProductLine=Intel%C2%AE+915+Express+Chipset+Family+Boards&ProductProduct=Intel%C2%AE+Desktop+Board+D915GAV הדרייבר שאני מנסה להתקין http://downloadcenter.…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  14. פריהאנד פוטושופ פייג' מייקר מחשהו שמע? יודע? מכיר? :-/ תודה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by Tomerico,

אני לא מבקש לינק או שם (למרות שהייתי שמח לקבל ) כי אני מתאר לעצמי שזה לא חוקי אבל... יש כזה דבר? (משמע זה אפשרי?)

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  16. היי, יש לי פוטושופ CS4 חוקית בגרסת ME. אני לא מצליחה להתקין את עדכון 11.01.1. מתקבלת הודעה שפוטושופ לא מותקנת. ניסיתי גם דרך ה-Update מהתוכנה עצמה וגם להוריד עדכון מ-Winsoft ובשתי הפעמים ההתקנה נכשלה. מצ"ב צילום מסך: אודה לעזרה אם מישהו יודע או נתקל בבעיה הזו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by duk4u,

הורדתי דיסק דרייברים בסיומת - daa שמצורפים אליו שני קבצים, desktop.ini + movie.ini האם לצרוב בצורה רגילה או צריך תוכנה יעודית לשם כך. אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  18. קיבלתי לא מזמן מחשב נייד עם ויסטה 64 ביט והדרייבר של המיני דיסק כמובן לא עובד על המערכת הזאת חרשתי את הרשת במטרה למצוא אך לא מצאתי משהו שימושי מישהו יודע איך אני יכול להשיג דרייבר כזה שיעבוד לי טוב על הויסטה? זה הדגם של המיני דיסק MZ-N510

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  19. היי, אינטרנט אקספלורר IE9 (הגירסא הסופית),תצא למיטב ידיעתי בתחילת 2011 - האם יהיה ניתן להתקינו,כשהוא ייצא על חלונות 7,ו/או,שהוא יבוא כעידכון של Windows 7?! אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת;ממי,שכבר ניסה את אחת מגירסאות הבטא/ניסיון שלו בתודה רבה מאוד מראש

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by D-M-X,

איזה תוכנה נוחה יש לשינוי של TAGים לשירים MP3? איזה תוכנה יש בשביל להפוך מOGG ומWMA לMP3?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  21. מישהו מכיר תוכנה לצילום סרטונים ממשחקים ? לא FRAPS... היא מקליטה בגודל של 100 מגה ל10 שניות... אני יודע שאפשר לקבץ אבל צריך לצלם בערך 10 דקות כדי לערוך את זה ל3 דקות אחרי זה ואין לי מקום לצלם 10 דקות בFRAP.... מישהו מכיר תוכנה אחרת טובה? תודה

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by aaalon,

אני פירמטתי את כונן אבל גביתי את מיקרוספט אוקלוק. איך אני משחזר את כתובות האיימיילים בתודה אלון

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  23. שמלמד את כל הפונקציות הבסיסיות בתוכנה שדרושות רק לתקן\לשפר תמונות רגילות...

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by Aviram,

היי, כשאני מפעיל וידאו ב-youtube הוידאו עובד אבל לא שומעים כלום. כל קובץ קול/וידאו אחר במחשב עובד טוב מאוד ויש קול. בהתחלה ב-youtube נדרש להתקין flash - עשיתי את זה, ועובדה שהוידאו פלאש עובד אבל הקול לא. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  25. הרצתי כרגע Hijackthis במחשב שלי ואני רוצה את עזרתכם לניתוח הקובץ שלו, לגבי האם יש ערכים לא רצויים במחשב שלי. למחשב שלי לוקח המון זמן להטען בעת ההפעלה או בעת הפעלה מחדש. הנה קובץ ה-Log של Hijackthis: ראו קובץ מצורף (הערה: סיומת הקובץ שונתה ל-TXT, מאחר והפורום לא מאפשר להעלות קבצי LOG).

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים