תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעביר קטעים בציר הזמן(אחורה או קדימה) יש מן פיקסלים מעוותים לשנייה ואז התמונה מתייצבת ככה: ישנה דרך לבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה שמתרידה אותי הרבה זמן: הרבה פעמים שאני גולש אנ יצריך להשתמש ביותר ממילה שמורה אחת ב - CTRL+C. לדוגמה יש לי שתי מילים שאני משתמש בהם כל הזמן - וכל רגע אני צריך לעשות PASTE של אחת מהן. הרבה פעמים מדובר גם במשפטים ארוכים - כך שממש לא כיף לכתוב אותם כל פעם מחדש... רציתי לשאול אם מישהו יודע על אפשרות ליצור עוד פקודה של CTRL+C וכך לשמור שתי מילים בקליפ בורד. סתם לדוגמה אם יש לי את שתי המילים: שקל וחצי את המילה "שקל" אני שמור על CTRL+C ואת המילה "וחצי" אני אשמור למשל על CTRL+B. עכשיו שאני צריך "שקל" אני אלחץ על CTRL+V ואת המילה "וחצי" אני אלחץ למשל על CTRL+D. יכול להיות שההסבר שלי מפורט מידי (....) אבל פשוט היה חשוב לי להסביר למה אני מתכוון. ;D אז מה אתם אומרים? יש דבר כזה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשרטוט מכונה [במקרה שלי אופניים אם זה משנה ]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים מישהוא יודע איך אני יכול לשלוח הודעות מה icq לאנשים שיש להם AIM - AOL INSTENT MESSENGE ? כי נכנסתי לאתר של AOL ויש להם לינק להורדה CHAT WITH YOUR AIM BUDDYS WITH USING ICQ או משהוא כזה, הורדתי את זה ומצאתי רק גרסה של ICQ. מישהוא יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר ההתקנה של דרייבר קול מהאתר של ASUS קיבלתי את הלוח בקרה הזה ואין בו אקולייזר גרפי, רק קבוע מה עושים ? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי HD חדש, חיברתי הכל עובד יופי, אתמול חיברו לי את ה HD הישן בתור סלייב, שמתי לב שאני לא יכול להיכנס לכל מיני תיקיות ורשום שהכונן צריך איתחול משהו כזה,ולא רציתי לפרמט כי יש שם קבצים חשובים (תמונות) היום בבוקר הדלקתי את המחשב נתתי לווינדווס לעשות תסריקה הזאת של המסך הכחול לפני שהוינדווס עולה, אחרי הסריקה נכנסתי לכונן לראות אם אפשר להגיע לתמונות ובום-אין תמונות. יש אפשרות לשחזר את התמונות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לדבר עם מישהו שיש לו מכשיר אורנג'. אני צריך תוכנה או משהו לשליחת SMS בחינם או תוכנה שבעזרתה אני אוכל להתקשר בחינם לפלאפון של אורנג'. אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראו תמונה. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה? Antivir + COMODO Firewall חוסמים לי כמעט כל EXE אפשרי, בעיקר משחקים, STEAM, ORIGIN וכד'... כאשר הסיבה היא W32/Stanit אין לי מושג עד כמה זה גורם לנזק אם בכלל אבל זה מתחיל לעציק בעיקר מכיוון שה-EXE העיקרי נחסם ואני צריך להוריד את ה-Client כל פעם מחדש. סריקות אנטיוירוס, אנטי-מלוור (MALWAREBYTES) וחיפושים באינטרנט לא עוזרים לי במיוחד, ו-hijackthis לא מוצא לי משהו חריג במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
מישהו התנסה או מכיר את התוכנה :MemMonster מה התפקיד שלה, איך אני משתמש בה? מה היא בעצם עושה ולמה כדאי שייהיה אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש נורטון אני וירוס של קרספרסקי גרסה 5 נגמרה לי האקטיבציה עכשיו יש לי מלא ודים חדשים הבעיה שהם פתאום נהפכו לי לסיומות של קובץ של כתבן והנורטון לא מקבל את זה אייך אני פותר את הבעיה וכל קוד חדש שאני מנסה להוריד הוא ישר הופך לי לסיומת של כתבן ואפילו גם את התמונה של הכתבן גם מופיע
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים בעקבות בעיה בה נתקלתי עם utorrent, התחלתי לחפש ולשאול. באתר אחד, מישהו שאמור להיות יחסית מנוסה ומבין אמר לי שעד היום הגרסה הטובה, יציבה מהירה ומומלצת ביותר של התוכנה היא 1.82. האם משהו שמע (קרא) על דבר כזה? האם מישהו חושב (או יודע) שזה נכון - או לחילופין שזה ממש לא? אודה לתשובות אגב, זו הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451758.0
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנס לי השבוע וירוס בשם Virus.Win32.Parite.b למחשב. עכשיו הקאספרסקי מזהה אותו אבל שהוא מוחק אותו נמחקים גם כל התוכנות במחשב שלי!!! נמחק לי הוורד נרו וינאמפ ועוד המון תוכנות....מה אפשר לעשות נגד הוירוס?? יש פאצ' כל שהוא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! לפני די הרבה זמן ראיתי בtechtv שהראו תכנה שיש בה גם icq וגם messanger משולב... מישהו יודע באיזה תכנה מדובר? האם היא טובה\תקינה? והיכן אפשר להוריד אותה במידה והיא בחינם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידיאו במקצוע שליטה מלאה בתוכנות פרמייר,אביד,פיינל קאט,אפטר אפקטס. יודע בין היתר גם קצת פוטושופ. יש לי צילום של דמות מצוירת (צוירה בעיפרון על דף רגיל) יש אפשרות להעביר אותה למחשב בצורה וקטורית\לשרטט אותה במחשב עפ"י התמונה? לצורך יצירת אנימציה? אם כן איך ועם איזה תוכנות? תודה רבה מראש על כל עזרה שתינתן. איתי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל שאם לדוגמא יש לי קובץ של סרט ששוקל 1.3 ג'יגה אז אני יוכל לפצל אותול-2 קבצים של 700 מגה. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היא עושה סריקה של איזה 20 דקות...ומוצאת תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שרת FTP צנוע על המחשב שלי... עד אתמול עבד מצויין. אתמול צצה בעיה מוזרה מאוד: כחצי שעה - אולי יותר מרגע פתיחת השרת, אין יותר אפשרות להיכנס אליו. מי שבפנים ממשיך להוריד כרגיל, מי שלא, לא יכול להיכנס - גם אם יש מקום פנוי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי DNS2GO אבל מחקתי את התוכנה , אפילו פירמטתי את המחשב וכלום לא עוזר.. למישהו יש עצה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי קניתם מחשב חדש או פירמטתם את הישן והתקנתם וינדוז - מה התוכנות חובה שלכם שתתקינו באופן מיידי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, כבר הרבה זמן שאני מתשתמש בפיירפוקס. בחודשים האחרונים יש לי המון בעיות גלישה בכל מיני אתרים. שתי הבעיות המרכזיות הן שיש אתרים שכאשר הם נטענים, הם תוקעים את פיירפוקס לשניה-שתיים. בעייה נוספת היא בד"כ(או תמיד) באתרים שיש להם embedded video, ואז כאשר אני גולל את המסך, זה איטי להחריד ואפילו נתקע לכמה שניות מידי פעם. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טופיק קודם בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421178.msg3619854#msg3619854 הבעיה שהייתה אז הסתדרה בעקיפין, השתמשתי בתוכנה שנקראת Virtual CloneDrive שהיא באותה קטגוריה כמו DAEMON TOOLS אם קראתם בטופיק הנ"ל אתם יודעים במה מדובר, אבל אני אספר בכל מקרה התקנתי היום Windows 7 (חוקי למען האמת) וההתקנה עברה חלק. ניסיתי להתקין משחק מדיסק - קוד4, דיסק גיבוי מכיוון שהדיסק המקורי שחוק עד מוות אני מכניס את הדיסק, יש לי AUTORUN ואני בוחר SETUP אני מכניס סידיקי מעביר הכל NEXT NEXT ההתקנה מתחילה אחרי כמה דקות ההתקנה נפסקת ואני מקבל שגיאה Please Insert The Call of Duty Modern Warfare Disc to the drive - מיותר לציין שהדיסק בפנים. עשיתי CANCEL וניסיתי להתקין מחדש שוב אותה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה למי שלא יודע אני משרת במצ"ח רמה"ג (בסיס פילון) בעיקרון עלה הנושא של עיצוב סמל לבסיס אבל כישרון גרפי זה לא משהו שיש לנו בבסיס יותר מדי אז עלה לי הרעיון לבקש מכם עזרה בעיקרון כל סמל שמישהו יוכל לצייר יהיה דבר טוב אבל אני חשבתי על משהו שאמור לסמל והסביר את המשמעות שלו בקלות רבה יותר הרים (הידוע גם בשם רמת הגולן) ומעליהם זכוכית מגדלת (מצ"ח אחרי הכל) לזה גם אפשר להוסיף את הסמל החשוב של החייל שלי, 5 להבות הטוהר (חפשו בגוגל) אבל זה כבר יותר מדי לדעתי כל מי שמוכן לעזור אני אודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע SSD NVME של חצי טרה, ודיסק קשיח רגיל בגודל 2TB. בגלל מחסור במקום על ה-SSD, ובגלל שיותר אמין לשמור מידע לאורך זמן על HDD, את כל התמונות שלי אני מעבד ושומר שם. ברשותי מצלמה שמוציאה בקלות תמונות של 40MB-50MB, ולכן אני רוצה לעבוד עליהן על SSD, אבל מקביל לשמור עותק על HDD מענייני גיבוי. לשם כך מאמין שאקנה עוד SSD של 1TB. אני צריך שיהיה סיכרון אוטומטי שיצור העתק של תיקיות ספציפיות ו/או קבצים עם פורמטים ספציפים, ולא יבזבז מקום בגלל שיכפול משחקים על שני דיסקים למשל. האם יש דרך לעשות את זה דרך RAID (שעם זה אף פעם לא יצא לי להתנסות), או תוכנה מסויימת שיודעת לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-