תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא לגרפיקאי סה"כ כמות מחיר מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1580 1 1580 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 970 1 970 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 210 2 420 כרטיסי מסך PNY Quadro FX 1700 512MB GDDR2, DX10, 2xDVI, PCI-E 2015 1 2015 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 308 1 308 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA 104 1 104 מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9300 AT 225 1 225 מארזים …
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לא יודע מה עשיתי שזה קרה, אבל לפני כמה ימים פתאום אני רואה הודעה : UNKNOWN DEVICE USB משהו כזה והמנורה של ה TABLET כבויה או מהבהבת... אם מישהו מכיר את הבעיה...זה דחוף..
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
באמצע המשחק זה מראה מסך כחול עם הודאה שיש שגיאה בקובץ NV4_DISP.DLL האם זה אומר שהמשהו בכרטיס מסך לא טוב? הדרייבירים מעודכנים, זה עובד בסדר במשחקים אחרים אבל בAC אחרי איזה 10-15 דקות זה מגיע למסך הכחול מה זה הקובץ הזה וכיצד ניתן לתקן אותו? תודה רבה מראש, גיל
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי וירוס שאני לא מצליח להסיר אותו בשם wintem.exe איך אני נפתר ממנו בבקשה תעזור לי
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עיצוב של לוגו לאתר שלי הגודל הוא 85*315 פיקסלים. לא צריך משהו ממש מיוחד וגם זה לא יהיה קשה. זה בקשה והתמורה היא תודה אני יודע שזה לא הרבה אני מקווה שמישהו מוכן לעשות לי. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך לדעת מה זה VMWARE מה הוא עושה ולמה זה אם מי שיכול לעלות מידע על זה הוא להסביר לי אני מואוד ישמח זה די חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אממ היה לי היום משעמם אז סתם נכנסתי לפוטו וחשבתי איך אפשר לעשות לשפר את התמונה אז הוספתי משפטון 8) למי שלא עובד : http://img146.imageshack.us/img146/2175/fatguy5az.jpg
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי קובץ Flash Video http://img322.imageshack.us/img322/7230/asewdho0.jpg איך אני הופך אותו ל-MP3 ?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה פרוקסי אני יסביר לכם את מה שאני צריך ואתם תוכלו לעזר לי אז ככה אני צריך תוכנה שתסתיר את האי פי האמיתי שלי אני חושב שקורים לזה פרוקסי אנונומי אני צריך תוכנה האם דריך תעזרו לי בבקשה! ((וחיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי))
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי את הבבילון החדש במחשב, הוספתי ערבית למחשב שלי ואני רוצה לתרגם עם התוכנה ערבית... איך אני מוסיף שזה יתרגם לי ערבית? תודה
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם היום בטעות הסרתי את הרגיסטרי של האיסיקיו ואז שאני רוצה להתחבר אני לא מצליח ומחקתי ועוד פעם התקנתי ועוד פעם מחקתי והתקנתי לא עזר? איך אני יכול להשיב את הקובץ שיפעלח על הפעלת חלונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
התקנתי התוכנה אבל כשהיא מופעלת (יוצרת/מוצאת לי IP חדש) אין לי אפשרות לגלוש לאתרים בארץ למה? האם יש תוכנה מומלצת אחרת לשינוי/הסתרת ה IP ?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת שכוללת גם את האיי סי קיו וגם MSN???? פשוט נמאס לי כל הזמן לתמרן בין השנים.... ואם קיימת כזו,איזה הכי טובה לדעתכם,והאם אפשר לשלוח משם הודעות SMS כמו מהאי סי קיו? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני עובד עם Outlook Express לבדיקת דוא"ל וכידוע לכם ל-NAV יש מחיצה של הגנת דוא"ל. במחיצה הזו יש אפשרות שיופיע אייקון כאשר מורד אלי דוא"ל חדש או לבטל אותה. אני בטלתי את האפשרות הזו ממזמן ובמקרה היום בצעתי עידכון ל-NAV שדרש איתחול מחדש. כעת, לאחר האיתחול מחדש, למרות שהאפשרות אינה מסומנת, כל פעם שיש לי דוא"ל חדש מופיע האייקון ב-Task Bar וזה פשוט מעצבן. ניסיתי לסמן את האפשרות ולבטל אותה אך ללא הצלחה. כמובן שאיתחלתי את המחשב פעם נוספת במחשבה שאולי שזה יסתדר, אבל גם זה לא עזר. אולי מדובר בבאג ב-NAV שנובע מהעידכון האחרון של התוכנה? אני ממש לא יודע מה לעשות - וזה מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תראו לחבר שלי יש בעיה יש לו את הכרטיס fx 5200 (הוא גם החליף לו לפני שבוע מאוור ד"אבזמן האחרון הכרטיס עבד ללא קרור איזה שבוע) הקיצר כשהמחשב עולה לווינדוס(xp) פתאום לא רואים כלום והמסך מראה כאלו המחשב מכובה לקחנו את הכרטיס אלי לבית וחיברנו לפנטיום 3 והכל עבד טוב (המחשב עלה לווינדוס 98 ) אבל עדין הכרטיס לא עובד אצלו יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי אז לא חברנו את הכרטיס מסך(5200) והמחשב עלה !!(דרך הכרטיס מסך הפנימי) אז אין לי כבר מושג מה הבעיה המחשב שלו עובד טוב גם הכרטיס מסך שלו עובד אצלי טוב אבל ביחד הם לא עובדים חשבתי שאולי הביה היא ב agp שעל הלוח אם שלו אבל עדין לא בדקנו את זה יש לכם אולי מושג מה לעשות ? נראה לכם שהבעיה ב agp? תודה
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הקדמה לא ראיתי שיש בסטיקים משהו על חבילות קודקים. עשיתי חיפוש קצר, ולא מצאתי משהו יותר מדי משמעותי מדובר על איכות, שליטה, אין צורך בקידוד, אלא רק בצפייה. הקדמה 2 : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=14494 ---- כרגע מותקנת לי במחשב FFDSHOW http://www.afterdawn.com/software/video_software/codecs_and_filters/ffdshow.cfm שהיא מעולה, נותנת לי הכל חוץ מדבר אחד : את פורמט WMV9 של מיקרוסופט, זה מנגן בצבעים הפוכים (זוועה). בעיקר זה מפריע לראות סרטונים אוןליין, אבל גם כאלה שאפשר להוריד זה קורה רק בפורמט הזה, הבנתי ש FFDSHOW עדיין לא מפענחת WMV9 כמו שצריך, וחבל, כי זה פורמט מאוד נפוץ (WMV בקידוד ישן היא כן מפענחת) וזה קורה בכל נגני הוידאו שלי. (האמת …
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש למישהוא תוכנה ל SVCD ? הPOWER DVD לא קורא לי את הדיסק ???? Windows Media Player אמור לקרוא את הדיסק? דרך אגב אני יודע שצריך להכנס לסיפריה שיש בה קבצי DAT או MPEG אבל הם לא נפתחים עם Windows Media Player
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
אני רוצה להשתמש אבל לאלה שהשתמשו בה היו תוצאות טובות?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול , עם איזה תוכנות ומה אני צריך לעשות , אם לדוגמה אני מכוון את המצלמה שלי לרחוב וזה רחוב מעניין כמו רוטשילד בתל אביב , ואני רוצה שכולם יוכלו מתי שהם רוצים ומתי שבא להם לראות מה קורה במצלמה שלי , איך אני עושה את זה? [בלי הערות ואחרות , רק תשובות ענייניות בבקשה] תודה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שיטטתי בגוגל אבל לא באמת מצאתי משהו מתאים,וגם באתר של softpedia אני לא מצליח להוריד משמה תדרייבר הנ'ל. אני צריך דרייבר לאודיו ודרייבר לכרטיס רשת. תודה
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה מכיר תוכנה - שבעיקרון היא שעון מעורר?? משהו שאפשר לשים מוזיקה שאני בוחר ולכוון אותה לשעה מסויימת?? תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתהיה מסכה על היד שלי, כל הזמן, אבל היד שלי זזה, אבל מה שעשיתי היה לעשות ROTOSCOPING ליד, וזה עבד מעולה, זה עקב אחרי היד והכל, אבל עכשיו איך אני עושה שמה שיעקוב אחרי היד יהיה מסכה ולא הרוטוסקופינג. הוכחה שזה אפשרי (אבל אין לי מושג איך): המשפט נלקח מ:http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3bf812c123007fb8513559df126b537c840-8000.html
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לא כולם, אבל לאחרונה הרבה סרטים שאני מפעיל עם ספלאש לייט הם בלי קול . לעיתים עם קול אבל מאוד חלש, או שקול חלש אבל כשיש יריות למשל אז הוא מתחיל להשתגע וניהיה יותר מדי מה הבעיה? קודקים? אם כן, למה בנגנים אחרים אין את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-