תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני משתמש ב PROCESS MONITOR מבית SYSINTERMALS, אבל אני מחפש תוכנה שתמצא באיזה DRIVER משתמש תוכנה אחרת. יש לי שתי תוכנות אבטחה שמתנגשות אחת עם השנייה ואני חייב למצוא באיזה DRIVERים כל אחת משתמשת כדי להעביר את הטיפול הלאה למפתחים. יש לי רשימה חלקית מ PROCESS MONITOR אבל אני לא בטוח שזה הכל וחשבתי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה יותר.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של NEC והכונן קשיח שלו כנראה מת הייתי רוצה לעשות לו boot מה- disk on key אבל אין לו אפשרות כזאת בביוס חשבתי על רעיון אבל לא יודע אם הוא אפשרי - אולי יש תוכנה כלשהי שאפשר להעתיק לדיסקט floppy וכשהמחשב יעשה ממנו boot הוא יפנה אותו ל- USB? או שאולי למישהו יש רעיון אחר?...
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שמתי הגבלה ל20KB והאימיול מעלה על 10 בערך.. אין שום פיירוול חוסם ואין פה בעיה נראית לעין. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שגם החיפוש לוקח לא מעט זמן יש לי חיבור של 2.5MB ומה זה הדבר הזה שמחפשים קובץ מסוים ומופיע לי COPY OF אין איזה פילטר לדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום... בהמשך להודעה הזאת שבגללה הבנתי שהמחשב שלי מת ! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140956.0 יש לי 3 תוכנות של ספייוארים מותקנות במחשב microsoft antispyware spybot spy sweeper אף אחת מהם לא עושה את העבודה כמו שצריך אני סורק ומוחק את הבעיות אבל שאני עושה סריקה חוזרת יש ספייוארים חדשים !!! אמרתי נריץ סריקה בנורטון הוא בא ומצא וירוס אמרתי יופי נמחק אותו כשתסתיים הסריקה אבל כשנגמה הסריקה היתה לי אפשרות ל finish לחצתי והנורטון יצא מהחלון כאילו סיים את העבודה שלו אבל הוא התעלם מהפאקינג וירוס !!! החלטתי זה הסוף לנורטון אני כרגע מוריד mcafee 2005 ו nod32 מה עדיף מהם ? ואני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב למה זאת תהיה לי עבודה כל כך קשה !!!! בבקשה עזרה אני נואש פה …
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
התקנתי בעבר dameon tools 3.46 ואז הותקן כונן אימאג' אחד. לאחר כמה חודשים התקנתי dameon tools 3.47 ואז הותקן כונן אימאג' נוסף. איך אפשר לבטל את כונן אימאג' הישן (השייך ל 3.46)??
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב IDM שאני מוריד מאתרים כמו FF או unlimitshare ועוד , זה עושה לי כמו כפילות של ההורדה וזה מביא לי שגיאה כזאת: Uploaded with ImageShack.us ויש עוד שגיאה שבסיום ההורדה זה עושה לי ככה ולא שומר את הקובץ Uploaded with ImageShack.us תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
ברבים מקבצי הארכיב שפרשתי (בעיקר קבצי RAR אבל נדמה לי שגם בקבצי ZIP) היו קבצים ששמם היה DS_Store. לפעמים היה בארכיב רק קובץ אחד כזה (בתיקיית השורש) ולפעמים גם בתיקיות משנה. מה היעוד של קבצים אלה? ע"י מי הם נוצרים? תודה וסוף שבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הצלחתי לפתוח אותו עם הnotepad אבל האם מישהו יודע מה התוכנה המקורית של קבצים מסוג זה?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
האם ישנם תוכנות המאפשרות בניית לחצני אתר ? תוכלו לרשום לי את שמותם זה דחוף!!!
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המחשב מביא שגיאה בשם SERVUCE.EXE או משו כזה ואז רשום 60 שניות עד שהוא עושה ריסטארט וגם לפני זה האנטי וירוס שלי הפסיק לפעול... מה אני אמור לעשות??? תודה לעוזרים ויום נעים
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה אני עושה כל פעם שאני נכנס לאתרים יש לי פרסומת פורנו רשום לי עם תשלח SMS התמונה של הפורנו תעלם עם לא תשלח SMS תוך 30 יום אנו נשלח לך קבלות על סכום גבוה
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת שכוללת גם את האיי סי קיו וגם MSN???? פשוט נמאס לי כל הזמן לתמרן בין השנים.... ואם קיימת כזו,איזה הכי טובה לדעתכם,והאם אפשר לשלוח משם הודעות SMS כמו מהאי סי קיו? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרט, ונכנס ל FULL SCREEN, אז הסרט אמור להימתח בפרופורציה לגודל המסך... אבל זה לא קורה... איך אפשא לפתור את זה?
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
התקנתי איזי סידי... ומאז הוא נותן הודעה של Device Disabled, מאז הצורב מושבת לי, אפילו לא מזוהה. מה אפשר לעשות במצב כזה אם גם הסרתי את התוכנה ועדיין יש את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב חדש.. עם כרטיס 9800GT. מסך LCD 19 אינץ' של סאמסונג. התקנתי Call of Duty - World at War ו- Assassin's Creed ובשני המשחקים אני רואה את המשחק על חצי מסך עם שוליים שחורים למעלה ולמטה. איך אני יכול לסדר שאני אראה על מסך מלא? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חברה, מה עדיף בשביל קובץ באנר קטנטן (40px X 40px) Gif או Flash ? אם אפשר להציג בעד ונגד, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
i cant write in hebrew for some reason right now ill be happy with the best solutions to convert vob files into avi files a quality working solution a yahoo search comes up with lots of crap there must be a program that does the job maybe you could point me to it
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני נוהג לקחת סרטי DivX ולהוציא מהם קטעים שאהבתי ע"י התוכנה Virtual Dub, אתמול ניסיתי לעשות זאת על סרט בפורמט XViD וכשטענתי אותו לתוכנה קיבלית הודעת שגיאה שאין לי Decompressor מתאים כדי לפתוח את הסרט או משהו כזה. ודווקא אפשר לראות את הסרט בלי בעיות... רק ב-Virtual Dub אני לא מצליח לפתוח אותו. איך אני יכול לפתוח אותו בתוכנה זו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שניתן לערוך בה כל מיני דפי עבודה במתמטיקה ובהנדסה ולהדפיסם לאחר מכן! המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אם משהו מכיר אתר או תוכנה עם הרבה אפקטים של סאונד לעריכת וידאו בavid תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איך אני מעיף את המסומן בתמונה ? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות ושום דבר לא הולך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם קיים כזה תוכנה בחלונות XP וגם ויסטה שבודקת שגיאות בסקטורים? נסיתי בגוגל ולא מצאתי בדיוק תוכנה חינמי מתאימה? אני לא יודע איזה תוכנה נקרא... בחלונות XP יש אפשרות בדיקות דיסק קשיח שניקרא כלי בדיקה שגיאות.אבל הוא לא אמין.אני צריך תוכנה חזקה וקלה לבדיקה דיסק קשיח בזמן אני רואה מולי מסך שמראה לי שגיאות סקטורים. אם הם תקינים או לא תקינים? בתודה מראש מיכאל
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין את הדרייברים החדשים, אני מתקין את הדרייבר לפי ההוראות באתר (הם אומרים להתקין את התוכנה באשר הסורק מנותק)ואחרי שאני מחבר אותו אני לא מצליח לסרוק... (הזרוע שסורקת לא זזה ממקומה בכלל)
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
?????????????????.. תראו יש לי dvd ווידאו והם לא מכשיר אחד משולב הקיצר משהו יודע אם אפשר להקליט מ Dvd לווידאו???? ואם אפשר אז תפרטו
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-