עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bmw5,

חבר שלי יש לו בעיה נהיה לו 30 יום איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  2. ערב טוב חברים התקנתי בבילון 7 על WIN7 ועל WIN XP. התירגום ב- WINXP עובד חלק לל שום בעיה ואני יכול לקבל תירגום בכל מצב ומקום על המסך, ו/או בכל תוכנה ו/או מסמך בו אני נמצא כולל IE8 כמובן. לעומת זאת ב- WIN7 יש לי בעיות לקבל תירגום ( הפעלת צרוף מקשי התירגום לא מגיבים), ב-IE8 שם מסך הבבילון בכלל לא "קופץ"- למשל בעמוד זה, וגם על שולחן העבודה, שם העמוד "קופץ" אך לא קורא את המילה המבוקשת, אלא סימנים אקראיים. זה מתסכל, ובעיקר כשאני מבקש להשתמש בתוכנה כאשר אני קורא מאמר כלשהו. פתרון, חלקי כמובן, הוא השימוש בפונקציית העריכה באמצעות ה- Microsoft Office Word, ואז, כשזה אפשרי, כי לא כול הדפים עולים, אני יכול להפעיל את תוכנת התירגום כראוי - כמובן שזה מעצבן להפעיל את העורך בכול עמוד. שום…

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by arik100,

אני פשוט רוצה לגלוש באתר WWW.TORRENTBYTES.NET בבקשה תמצאו לי תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  4. שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לצרוב כמה סרטים וקטעי וידאו לדיוידי שלי, ואני חייב תוכנה טובה ונורמלית להפכית הקבצים ל-MPG כדי שאני יוכל לצפות בהם. יש למישהו המלצה על תוכנה מסויימת אבל תחסכו ממני את WINMPG כי ניסיתי אותה והיא מורידה את האיכות של הקובץ וגם היא לא עוברת את ה-30 דקות יש מן חסימה כזאת של 30 דקות וזהו. אז תודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by dids22,

תראו לחבר שלי יש בעיה יש לו את הכרטיס fx 5200 (הוא גם החליף לו לפני שבוע מאוור ד"אבזמן האחרון הכרטיס עבד ללא קרור איזה שבוע) הקיצר כשהמחשב עולה לווינדוס(xp) פתאום לא רואים כלום והמסך מראה כאלו המחשב מכובה לקחנו את הכרטיס אלי לבית וחיברנו לפנטיום 3 והכל עבד טוב (המחשב עלה לווינדוס 98 ) אבל עדין הכרטיס לא עובד אצלו יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי אז לא חברנו את הכרטיס מסך(5200) והמחשב עלה !!(דרך הכרטיס מסך הפנימי) אז אין לי כבר מושג מה הבעיה המחשב שלו עובד טוב גם הכרטיס מסך שלו עובד אצלי טוב אבל ביחד הם לא עובדים חשבתי שאולי הביה היא ב agp שעל הלוח אם שלו אבל עדין לא בדקנו את זה יש לכם אולי מושג מה לעשות ? נראה לכם שהבעיה ב agp? תודה

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by cold-fire,

כאשר אני לחץ על הסמל של Internet Explorer הוא לא נכנס רק אחרי 5 דקות הוא פותח את ה Explorer. גם כאשר אני לוחץ על קישורים הExplorer ניתקה ולא פותח.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by someone,

יש לי בעייה באתר אליו נרשמתי לפסיכומטרי, אני פשוט לא רואה עברית בחלקים מסויימים.. מצורפת תמונה שמדגימה את זה, בה במקום השם שלי מופיע ג'יבריש, בחלקים אחרים באתר פשוט לא מופיע כלום במקום שבו צריך להיות כיתוב בעברית.. במחשבים אחרים אין את הבעייה הזאת. לי יש ויסטה 64BIT וFLASH PLAYER10. למישהו יש רעיון איך לסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  8. לא יודע לאיפה זה קשור יותר לתיכנות או לפה בכל מקרה אם טעיתי אודה מאוד אם תעבירו את הנושא. לשאלה: יש לי אובייקט תלת מימדי נניח קוביה. יש לה 8 קודקודים, לכל קוד קוד יש נקודות ציון (coordinates) משלו. כיוון שהאובקייט הוא תלת מימדי לכן לכל קוד קוד יש גם עומק שהיצוג שלו הוא על ידי ציר ה z. בקצרה יש לי קוביה בעלת 8 קודקודים שלכל אחד מהם יש נקודת x y ו z. לצערי (או למזלי) אני לא יכול לצייר את ציר ה z על המסך כי המסך הוא משטח דו מימדי לכן אני נאלץ להישתמש בהיטל (projection) של ציר ה z על צירים x ו y על מנת לייצג אובייקט תלת מימדי על משטח דו מימדי. עכשיו הבעיה היא שאין לי מושג איך אני מטיל את ציר ה z על צירים x ו y. יש לציין שאין ברצוני להישתמש ב isometric projection. אם אפשר אולי…

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  9. שלום... מממ...יש לי בעיה.. לא מזמן אני החלפתי את כל קבציי ביין לקובץ אחר אוו של מדיה פלייר ווינדווס... אז כשאני מוריד אימיול זה בקובץ של מדיה פלייר אז אני לא יכול ליפתוח את הקובץ אם דיימון טולס..זה לא מוצא אותו... אז איך אני אני מחזיר את כול הקבצים בחזרה לקובץ ביין? והדיימון טולס מוצא רק את הקובץ ביין נכון??? אוו עוד קבצים???.. איך הופכים את הקובץ הזה ישר להתקנה??..אני יודע איך משתמשים אם דיימון טולס.. וחלק משהמשחקים שאני מוריד הם בקבצים האלה... בבקשה עזרה..... כל משאני כמעט מוריד הם קבצים האלה..ואני לא יכול לפתוח אותם..

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  10. שלום אני מקבל משוב ממספר מקורות ב EMAIL בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו רוצה רוצה להשתלט על המחשב שלי זה נורא מלחיץ אותי ..... דוגמאות להודעות והמקורות שלהן ... מקורות כרגע (שקיבלתי אחד משני ההודעות) : serv@fcradio.net serv@elamex.com dan adams [dan_tughx@logoluso.com] Susan martin [susan.martin@telcan.com] sandra [gonzalez_1998@fcradio.net] sandra [sandra.hernandez@niet.com] סוגי "התיקון" שהם מצעים (אחרי פריסת השמות בלבד ..מקובץ דחוס ): data.elm.pif ..readme.log.cmd Update-KB1437-x86.exe משהו נתקל בתופעה זהה אני שמח שישתף אותי .....

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by peacebringer7,

התקנתי לאחרונה את הוינדוז 7 64 ביט אבל גם אחרי שהתקנתי דרייבר של כרטיס קול של רילטק מהאתר של הלוח אם עדיין אינני שומע כלום.מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לטפל בה?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  12. ב-BitTornado מהירות ההורדה המקסימלית מוגבלת ע"י מהירות ההעלאה המקסימלית. מהי מהירות העלאה המינימלית שניתן להגדיר ב-BitTornado שמסירה את ההגבלה ממהירות ההורדה המקסימלית? בברירת מחדל, BitTotnado משתמש בפורטים שבין 10000 ל-60000. האם ניתן להשתמש ב-BitTornado ביעילות באמצעות פורט אחד בלבד? מהו מספר הפורטים המינימלי שמומלץ לפתוח עבור BitTornado?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by omri_ro,

מישהו הצליח להתקין את הדרייברים החדשים, אני מתקין את הדרייבר לפי ההוראות באתר (הם אומרים להתקין את התוכנה באשר הסורק מנותק)ואחרי שאני מחבר אותו אני לא מצליח לסרוק... (הזרוע שסורקת לא זזה ממקומה בכלל)

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. יש לי כרטיס טלויזיה ישן מאוד אבל הצלחתי לחבר אליו את הממיר הדיגיטלי שלי ולצפות בו דרך המחשב. אני מעוניין להקליט תוכניות אבל אני לא יודע באמצעות איזו תוכנה אפשר לעשות את זה. ולכן אני מבקש את עצתכם לגבי תוכנה שתאפשר לי להקליט מהממיר באיכות טובה ובפורמט AVI

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by liran324,

אחרי שפירמטתי והתקנתי מחדש את המחשב הוא עבוד ממש אבל ממש ממש לאט בלי סיבה שאני גולש באינטרנט רק אז הcpu מגיע לבין 60 ל80 אחוז בשימוש, עשיתי איחוי סרקית וירוסים וכל העניין הזה ולא מצא כלום. למישהו יש עוד רעיונות?

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by YINON110,

בע''ה, בוקר טוב לכולם, לאחרונה בזמן שימוש בדפדפן IE גרסה 8 החלו להופיע בעיות בזמן גלישה באתרים כגון YNET ויד 2 (שגיאת Operation abort) וכן תקלות בזמן חיפוש תמונות ועליית אתרים כגון גוגל (שגיאות שבהן נפתח רק החלק העליון של האתרים כאשר בסרגל התחתון של הדפדפן מופיעים שגיאה עם משולש צהוב ) add-ons למיניהם עובדים וכמו כן מותקן על המחשב JAVA וFLASH PLAYER (מעודכנים תמיד) אשמח לעזרה חג פורים שמח וסוף שבוע שקט ינון

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by ofer_mat,

יש למישהוא תוכנה ל SVCD ? הPOWER DVD לא קורא לי את הדיסק ???? Windows Media Player אמור לקרוא את הדיסק? דרך אגב אני יודע שצריך להכנס לסיפריה שיש בה קבצי DAT או MPEG אבל הם לא נפתחים עם Windows Media Player

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by Shortboarder,

שלום אני מחובר ל ADSL אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יהיה יכול דרך המחשב ליסגור שיחות יוצאות דרך הטלפון בבית,או לענות לשיחות ממתינות וכו. המחשב והטלפון כמו אצל כולם על אותו קו,ויכולים לעבוד ביחד(ADSL) למי שיש תוכנה כזאת ויכול להמליץ,אני מודה מאוד... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  19. איזה תוכנה טובה ליצירת שני תחנות עבודה (וירטואליזציה) ? התכנון שלי הוא להפוך את המחשב לשני מחשבים שאלה האם יש אפשרות לשחק ברשת lan עם וירטואליזציה?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by hichcock,

כשאני מנסה להיכנס לצ'אט של נענע, מופיעה לי הודעה שצריך להתקין activeXcontrol אני כמובן מאשר את זה ומתחיל להתקין. אבל אז מופיעה לי הודעת שגיעה (בתמונה). אני לוחץ על retry מה שלא עוזר כלכך ואז על cancel ואז הוא שואל אותי אם להמשיך בלי הקובץ שהוא לא מצא בהודעת הזגיעה ואני לוחץ על כן - רק שאז לא קורה כלום. למישהו יש הצעות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by nemo,

יש לי שני כוננים במחשב C ו-D וכל התוכנות והווינדווס מותקן על C, אני רוצה לפרמט את שני הכוננים אבל אין לי איך לעשות גיבוי לכן אני רוצה לפרמט כל אחד בנפרד, איך אפשר לעשות את זה??

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  22. היי אתמול ביצעתי סידרת בדיקות שונות עם התוכנה , לפרקי זמן קצר של 10 דקות עד 30 דקות, בכל הבדיקות לא קיבלתי שום טעויות , השאלה היא לכמה זמן יש לעשות את הבדיקות . רוני

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by dids22,

התקנתי מקודם את הפייר וואל הזה הקיצר כל פע כשאני מתחבר לאינטרנט המחשב נכבה למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? ועוד דבר למה כמעט כל דבר שאני עושה כמו להיכנס לבבילון או למנהל המשימות הוא מבקש אישור? תוודה

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by sarit_co,

חילצתי קובץ rar בגודל 2.5GB והקובץ יצא בערך 4.5GB. בפעולה הפוכה הקובץ נדחס לגודל של 3.5GB בערך. האם יש דרך או תוכנה אחרת שמכווצת יותר? יש אפשרות לחזור לגודל שהיה כ-2.5GB? תודה.

25. הצלחתי לפתוח אותו עם הnotepad אבל האם מישהו יודע מה התוכנה המקורית של קבצים מסוג זה?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.