תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח הודעה לIP מסויים, כמו הפרסומות ששלחו פעם דרך "מסנג'ר סרביס" משהו כזה.. אני יודע שזה קיים.. אבל שכחתי איך.. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה לעביר מלא קבצים מכונן C לכונן D כי בכונן C תפוס לי מלא מקום והמחשב זז לי לאט והמחשב חדש מלפני פחות מחודש ואני לא מצליח לעביר נגיד אני עושה גזור ומדביק בכונן D או שזה לא מעביר לי או שזה מעתיק לי את זה גם בכונן C וגם בכונן D תודה מראש לעוזרים...!!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך המלצה לאנטי וירוס חינמי. מה עדיף: avast, avg או שאולי יש אופציה אחרת טובה יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
0ראיתי קישור באינטרנט להורדת spotify(תוכנת האזנה למוזיקה) פרוצה. רציתי להוריד ולבדוק את התוכנה בכדי לראות האם היא נוחה לי לשימוש והאם לקנות אותה. הchrome הזהיר אותי ובכל זאת התקנתי אותה. היא התקינה לי בלי רשות תוכנה של note כל פעם שאני פותח את הדפדפן הוא נכנס ישירות לאלי אקספרס לדף מסויים וכרטיסיה ברוסית (הchrome מוגדר לפתוח כרטיסיה ריקה). כרגע אני מריץ בדיקה של windows defender אני חושב שזה HPREYOS או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי איך להתמודד עם הבעיה ואיך לפתור אותה ? בתודה hagayben
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סרט על המחשב, אבל הסאונד שלו ממש נמוך-שומעים משהו רק אם הרמקולים, הווינדוס והמדיה פלייר (או כל תוכנה אחרת) על פול ווליום. הבעיה שאז הסאונד נשמע כזה עם רעשים והפרעות.... הסאונד בשאר הדברים על המחשב (משחקים, שירים, הודעות שגיאה של אקספלורר... ) עובד בסדר. האם יש תוכנה כלשהיא שאני יכול להגביר איתה את הסאונד של הסרט? ד"א-הסרט עצמו (תמונה) בסדר, אם זה משנה....
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תודה!!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מסך 17CRT. כ.מסך 8500GT. המסך נמצא על 85HERTZ, אבל כשאני נכנס למשחק כלשהו (PES) זה נשאר על 85HERTZ ואז זה עושה בעיה עם הרצת המשחק.. המשחק עובד טוב על 60. אבל זה קצת מרגיז כל פעם לשנות HERTZ בווינדוס רק בשביל המשחק. יש איזה תוכנה או אופציה איך לסדר שבמשחק ספציפית או כאשר מופעל 3D או משהו בסנגון זה יהיה על 60 HERTZ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש Kazaa Lite Resurrection הגרסה האחרונה, והקאזה לא מתחברת ככה שיהיה אפשר להוריד. יש לי קובץ שאמור לסדר את זה ,אבל האנטיוירוס מזהה אותו כטרויאני ומוחק אותו. יש למישהו מושג מה לעשות?? פעם זה היה מתחבר לא יודע מה קרה אחרי שפירמטתי. ד"א התוכנה מוגדרת בפיירוול אז אני לא מאמין שזו הבעיה. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות חוץ מלהעיף Extentions? *מותקן על WINXP PRO+SP2 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי תוכנת 16 ביט שרצה עם התהליך NTVDM במערכת AMD+XP (מעבד בודד). ntvdm.exe is process that belongs to the Windows 16-bit Virtual Machine. It provides an environment for a 16-bit process to execute on a 32-bit platform. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminate האם יש לחשוש שבמעבר למערכת כפולת ליבה התוכנית תסרב לעבוד? מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה מסויימת שחלק מהטקסטים העבריים בה מוצגים כג'יבריש. זה קורה רק באותה תוכנה ובממחשב אחר היא עובדת טוב. זה מריח כמו גופן שחסר, איך אני יכול לדעת איזה גופן חסר? אולי זה יכול לנבוע מסיבה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לאחרונה כרטיס גרפי מסוג radeon 5850. לאחר שהכל חובר כמו שצריך ולאחר שהורדתי עידכון לכרטיס מסך ועשיתי reboot בסופו , עדיין מופיעות לי נקודות וקווים ירוקים וקווים מטושטשים על המסך (בעיקר בדסקטופ). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אחותי עומדת לטוס לכמה שנים בחו"ל בקרוב במסגרת העבודה. כדי לאפשר לאבא שלי לשמור על קשר עם הנכדים, קניתי לו מצלמת רשת, שידרגתי את החיבור ל- 2.5Mb (בדקתי, זה באמת מה שהוא מקבל) והתקנתי את הגרסה האחרונה של סקייפ. ניסינו שיחת וידאו עם אחותי, עדיין בארץ וגם מחוברת ב- 2.5Mb. התוצאה: הוידאו מתעדכן מאוד לאט והאודיו שהיא מקבלת מאיתנו מקוטע. ביטלנו את הוידאו ונשארנו רק עם אודיו. אנחנו שומעים אותה מצויין, היא שומעת אותנו מקוטע. זו לא מהירות החיבור, בשני הצדדים יש את אותו קצב upstream. זה לא המיקרופון - הקלטנו במשך כמה דקות אודיו מקומית עם ה- sound recorder ולא היו קיטועים. זה לא הקצה של אחותי - היא עושה שיחות אודיו ווידאו בסקייפ עם אנשים אחרים ללא בעיות. אולי זה המחשב שלו? סקייפ לוקח…
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התקנתי ICQ PRO 2003 והוא לא רושם לי היסטורי ניסיתי להתקים מחדש אבל זה לא עוזר ואני לא מצליח למצוא עוד ICQ 2002...
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך אני שולח אימייל (הודעה אחת) לכמה משתמשים בבת אחת???? אם יש לי רשימה של 300 אנשים,איך אני שולח לכולם את אותו המייל.???
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה stylexp והורדתי bootscreen לאקס פי . הבעיה שאני שם אותו אז שהמחשב עולה הוא עושה לי לבחור בין להעלות את מערכת ההפעלה עם הבוט סקרין או בלי הבוט סקרין. יש אפשרות לתקן את זה שפשוט יעלה עם הבוט סקרין החדש בלי בחירה שהמחשב עולה?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הייייייייייייייי יש לי בעיה כזאת אני צריך לעבוד עם כמה קיבצי אייקונים של תוכנות אבל הבעיה היא שהם כולם נמצאים בקבצי EXE או DLL ואין לי איך להפוך אותם לJPG עכשיו אני זוכר משו על תוכנה שעושה את זה אבל אין לי מושג איך קוראים לה או איפה אני מביא אותה כי לפי מה שאני זוכר היא לא כזאת מוכרת אז אם מישו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה...... בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי, קניתי דיסק קשיח חיצוני כדי לגבות כל כמה זמן את המחשב. אני רוצה תוכנה שמגדירים לה איזה תיקיות לגבות והיא מסנכרנת בין הדיסק קשיח למחשב אוטומטי ורק את הקבצים שהשתנו. זאת אומרת שאני לא יצטרך כל פעם להעתיק את כל הקבצים מחדש (ולמחוק את הישנים) חשוב לי גם שהסינכרון יהיה רק בכיוון אחד מהמחשב לכונן ולא הפוך, כלומר שאם מחקתי קובץ במחשב הוא ימחק גם בכונן (ולא שהוא יסתנכרן מהכונן למחשב) מצאתי תוכנה שנראת לי מתאימה שנקראת GFI backup ויש שם אופציה של סנכרון רק רציתי לדעת אם הסינכרון הוא בכיוון אחד. מישהו מכיר את התוכנה ויודע? מישהו מכיר תוכנה אחרת שיכולה לעשות את העבודה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
נניח ואני רוצה שבגרירת קובץ עם סיומת 001 יפתח תפריט ההקשר של WinRAR הכולל בתוכו Extract Here וכו'.... איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
אני מוריד עכשיו אנדר 2 ופתאום באמצע זה אומר לי שהתוכנה ניתקלה בבעיה והיא חייבת להיסגר בקיצור זה אומר לי את אחרי 10-30 דק' שהתוכנה פועלת (EMuLe( אם למישהו יש מושג למה אודה לו.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איך מוחקים לצמיתות את כל היסטורית החיפוש באימיול? ניסיתי ctrl+a ולא עזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה, מיד לאחר שיצא מדיה פלייר 11 (קצת אחרי שקניתי את המחשב הזה - במפרט) הורדתי את הגרסה הזו של מדיה פלייר והשתמשתי בה. צצו לי כמה בעיות איתה אז נאלצתי להסיר אותה והסתדרתי קצת בלעדיה אבל כרגע אני צריך אותה על המחשב שלי וכשאני מנסה להתקין אותה, יש בעיות, כבר חצי שנה. אז הנה התמונות: הנה אני מוריד את התוכנה: הנה הקובץ: הנה אני מנסה לפתוח את ההתקנה: הנה הודעת השגיאה שאני מקבל: הנה דף העזרה שאני מקבל אחרי שאני לוחץ על "פרטים": לחיצה על "מידע" או על הלינק שבא אחריו מביא אותי לדף ההורדות של המדיה פלייר: וזה לא פותר לי שום דבר. אני מאוד מקווה שמישהו יעזור לי עם זה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-