תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין 7.10 MS-DOS על דיסק קשיח Western Digital 640GB SATA, אבל בכל פעם תכנת ההתקנה מפסיקה לפעול. בתחילת ההתקנה יש לבחור באחת מתוך ארבע אפשרויות כאשר האפשרות הראשונה היא להתקין את MS-DOS 7.10. אחרי שבחרתי באפשרות הראשונה קיבלתי את ההודעה הבאה: "Now loading MS-DOS 7.10 installation disk... Running DOS71INS.IMG Emulating CHS 80/9/2" ואז תוכנת ההתקנה הפסיקה להגיב. מדוע זה קורה? האם קיימת דרך לתקן את הבעיה, או שעלי להמשיך להשתמש בכונן ה-IDE הישן שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להמיר קובץ וידאו מפורמט WMV לפורמט FLV באמצעות תוכנת Sorenson Squeeze גירסה 4.5.304 אולם מתקבלת הודעת שגיאה כלהלן: unable to add the source file. the following file are not supported מה פשר הודעת שגיאה זו ? האם ישנו מדריך בשפה העברית להמרה? תודה מקרב לב אאאא
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שמעו אנשים עשיתי Repair לוונידוס ועכשיו זה עשה לי בעיות עם הCCC. מחקתי והתקנתי מחדש אבל כשאני מדליק את המחשב הוא אומר שהתוכנה צריכה להסגר. איך פותרים את הבעיה? תודה. עריכה: אפשר לנעול, פתרתי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הי. בעבר כשהשתמשתי ב XP נעזרתי בתוכנה בשם WINWALL להחלפה יזומה של הרקע (כשניתן היה לבחור בכל הפעלה מחדש, או בכל זמן קצוב מראש). אני רוצה שוב את האופציה הזו אך שמי לב שהפסיקו לעדכן את התוכנה ב 2005: http://www.freewebs.com/yue_hong/Winwall/index.htm יש למישהו רעיון לתוכנה דומה שעובדת בויסטה היטב - תוכנה שהוא מכיר וניסה כבר?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני פותח כל אחת מתוכניות האופיס (וורד, אקסל וכדומה וגם את NOTEPAD) היא נפתחת מיידית תוך שנייה ומוכנה לעבודה. כאשר התוכנה סגורה ואני מנסה לפתוח מסמך אופיס כלשהו (כלומר להקליק עליו פעמיים), אז לוקח למסמך (כל מסמך) כדקה להיפתח: חצי דקה עד שהוורד או האקסל נפתחים {בחצי הדקה הראשונה הזו, כאשר בודקים את TASK MANAGER, אזי אין כל זכר לך שיש ניסיון כלל ברקע לפתוח תוכנה - לא במשאבי המעבד ולא ב PROCESS, אלא רק אחרי חצי דרה התוכנה נפתחת בזריזות כאילו רק הרגע בעצם ניסיתי להפעיל אותה} ועוד חצי דקה למסמך עצמו להיטען. ניסיתי לשחזר את המערכת מספר ימים אחורה והתופעה נעלמה, אך התופעה שוב חוזרת. לצערי לא הצלחתי למצוא את גורם החזרה, זה לא RESTART, זה לא WINDOWS UPDATE. יש לי WIN …
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשחזר את האיקון של הסל מחזור לDESKTOP אם נמחק ע"י DEL. בברכה, גולן :
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לידידה שלי במשהו במחשב שלה אבל בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.. שהיא מכניסה שם משתמש וסיסמא לאימייל שלה ולמקושרים שלה ועושה "התחבר" זה פשוט עושה REFRESH לאותו דף.. ולא נכנס לאתר! האתר היחידי שכן נכנס לה זה פייסבוק מישהו יודע מה זה? אם יש פתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת ללמוד עיצוב גרפי (אני חושב ללכת על בית ספר "תפנית" בראשון לציון , איך הוא?) והאם יש עוד המלצות לגביי העסק הזה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. מחפש דרייבר למתאם שרשום עליו U232-P9. אבל לא מהאתר הבא: http://www.advancedsoftware.biz/stuff/usb232/ כי מה שיש שם לא עובד לי כמו שצריך אם איזה מכשיר... (למרות שהדרייבר נראה כאילו הוא עובד 100% במנהל ההתקנים)
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאני רוצה למחוק את הדריבר שלי דרך ההוספה או הסרה תוכניות הוא נותן לי 3 אופציות איך למחוק איזה מהם לבחור
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
זה רק מהיום התחיל...מודיע לי שיש טרויאן בYNET. הנה תמונה: וכמה שניות אחרי זה זה מודיע שהטרויאן עבר לבידוד. זה רק אצלי ככה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בעיה עם הדפדפן MOZILLA FIREFOX עד עכשיו הייה לי MAXTHON 2 אי פעלה בלי בעיות בכלל רק איטית ביותר הFRIFOX פועל מהיר ביותררררררררררר אבל יש בעיות פה ושם בכול מיני אתרים שחבוים לי האתר לא מסודר טוב איך אפשר לפתור את זה ?? ועם לא אין איזה דפדפן נורמלי בלי כול הבעיות האלו אבל מהירררר
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. ברשותי 2 מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם ברשת המחוברת באמצעות כבל מתאים בין כרטיסי רשת. התקנתי את הרשת והיא עבדה לי עד לפני זמן מה , אך נאלצתי להתחיל מחדש את התהליך מכוון שפירמטתי את המחשב. להלן הבעיה : חיברתי 2 מחשבים בעלי כרטיס רשת עם כבל רשת, והגדרתי את הרשת. במחשב אחד יש את סמל "כבל רשת מנותק" (ובנורית הבקרה של הכרטיס רשת- אור אדום) ובמחשב האחר יש את סמל קישוריות מוגבלת או חסרה (נורית בקרה ירוקה) כיצד ניתן לסדר זאת ?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ל http://www.interlect.co.il (יש לי מנוי שם אבל כעת האתר בחינם) לשיעורים באתר אבל לא ניתן ללחוץ על קישור (הקישור אינו לחיץ בכלל). לדוגמה: אני נכס לתיכון ובגרויות ואז בצד בוחר מתמטיקה אבל כשאני רוצה ללחוץ על הקישור לשיעורים לא ניתן ללחיצה זה כמו כתב רגיל. (הקישורים : מתמטיקה 3 יח"ל, פרקים ב 4-5 יחידות-בפיתוח.) בפעם שעברה עשיתי הרבה פעולות כולל איפוס הדפדפן על מנת לסדר את הבעיה והיא לא הסתדרה. יש אפשרות להתקין מחדש את הדפדפן מבלי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או להתקין בנוסף את IE 6 ?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קופצת לי הודעת אזהרה בדפדפן שאין לי מושג מהי. הדפדפן ממשיך לעבוד כרגיל כשאני לוחץ "המשך". למישהו יש מושג? זוהי ההודעה:
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי גירסה 3.0.3. כול פעם שאני לוחץ על לינק חדש הוא נשמר לי בשורת הכתובות. בעבר זה לא היה ככה. כמו כן בעבר יכולתי למחוק כתובת בעזרת כפתור דליט כנ"ל לעכשיו אבל ברגע שמחקתי זה חוזר לעצמו. איך אני מטפל בבעיה הזאת תודה לכול מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה נורא מציקה, המקשים שמוגדרים אצלי בכל המשחקים מופיעים באותיות מוזרות ולא מוכרות, אני לא יכול לשנות אותן לאותיות באנגלית, רציתי לדעת ממה זה נובע, והאם אפשר לתקן את זה? אי אפשר לשחק בצורה כזאת, אני לא מכיר את האותיות שמופיעות ואני לא יכול גם לשנות אותן לאותיות באנגלית. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק, אבל עכשיו התקנתי FARCRY2 וגם במשחק הזה האותיות המוזרות הופיעו. הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר: אני אשמח לקבל עזרה לבעיה המציקה הזאת, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם דרייברים. יש לי כ.מסך GeForce 8800GT 512MB (אפשר לראות הכל במפרט בצד). כרגע מותקן אצלי הדרייבר של nVidia גרסא 175.19. ניסיתי להתקין כמה גרסאות חדשות יותר, וגם את החדשה כדי שתתמוך ב FC2, אבל במקום להתקין, הוא נתקע באמצע, בסוף ההתקנה אומר System did not modified ורוצה שאני אעשה restart, אחרי שאני עושה את זה המסך לא עובד, ואני נאלץ להיכנס דרך safe mode, למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך, לחזור למצב רגיל ולעשות system restore... יש למישהו מושג מה הבעיה? או איך אני יכול להתקין את הדרייברים החדשים?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כשאני מפעיל כל מיני סירטונים באינטרנט אז אין קול. אבל כשאני שומע שירים במחשב יש קול. מישהו יודע אולי מה הבעייה.? היתקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס קול. (אני רוצה לציין שפירמטתי את המחשב לפני כמה ימים)
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
את כל הסרטים אני מצליח לנגן ב VLC אבל הרבה ב MEDIA PLAYER או בנרו או ב MV2..מקבל הודעת שגיאה לפני שהסרט מתחיל... זה בעיה בדרייברים או ..? ואם כן מאיפה אפשר להוריד-אם זה חוקי כמובן...
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 ואני רוצה להקליט ממנו. רק עם המדיה סנטר של הויסטה הצלחתי להקליט כמו שצריך. אבל מכיוון שאין לי יותר ויסטה אין לי איך להקליט. ניסיתי את התוכנות הבאות: windvr 3 intervideo home theater segatv ואפילו עם התוכנה של הכרטיס זה עושה לי שגיאה כזאת. אפשר עזרה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש את NERO שהוא הכי מפורסם.. אבל הוא גם הכי טוב? יש תוכנות אחרות שמוגדרות כטובות מנרו..? או משו כזה.. ??? תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כל הזמן לשכן שלי יש תקלה מאיקונים איך זה קורה ואיך מסדרים את זה? מצורף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את Haali Matroska Splitter ו-FFDShow (בנפרד) תוך סימון האופציה לנגן קבצי MP4, ועדיין נגן המדיה לא מסכים לזהות או לנגן את הסרטון. VLC מנגן את הקובץ אבל הממשק שלו לא מאוד ידידותי (אליי, לפחות). התקנת 3vix פותרת את הבעיה אך רק לחודש (גרסת ניסיון) ולאחר מכן אין קול. נ.ב Win XP SP3 עם WMP 11
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-