עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by עובדיה,

אוקי אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! יש לי צורב של NEC DVD RW ND3540A וכאשר אני מנסה לצרוב קובץ ISO ע"י שימוש ב DEAMON TOOLS + NERO 7 אני מקבל שגיאה: POWER CLIBRATION ERROR והדיסק הריק נהרס. אני מצליח לצרוב בעזרת הנירו הכל חוץ מקבצי ISO ניסיתי להשתמש באלכוהול 120% וגם הייתה שגיאה. כאשר אני צורב דיסקים אחרים של DVD לא בכיווץ של ISO אני מצליח ללא שום בעיה. צריבות באופן כללי בצורב עובדות בצורה טובה לא נתקלתי בשום בעיה כלשהי עם הצורב חוץ מזה. יש לי מחשב של פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ וזיכרון פנימי של 1.5 ג'יגה הרץ על לוח של גיגהביט.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  2. יעני אני מתכון אני נכנס לאיזה משחק ומתחיל להרוג אנשים אז זה מצלם, או שאני עובד רגיל בוינדוס וזה מי מכיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. פרסומות של Play89, שהאתר פשוט שם את הבאנר שלהם בתוך האתר )swf( ככה שזה לא מגיע מבחוץ, משום מה לא מופיע Block מתחת ?? וגם אם אני מכניס ידיני את שם הפלאש הזה לרשימת החסומים רוב הפעמים הוא לא נחסם

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by davidz85,

יש למישהו מושג למה האימיול לא מצליח למצוא לי מקורות לקבצים ולא משנה איזה קובץ אני מחפש? התוכנה מצליחה להתחבר לשרת לפי מה שרשום לי, אבל זה לא מוצא כלום. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה להתקין על הלוח הזה ויסטה ובאתר שלהם אין בכלל דרייברים לויסטה . זה נורמלי או שאני לא מחפש טוב ? בלינק הזה תוכלו לראות את זה : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1860 תודה רבה על כל עזרה .

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by kewl,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:47:33, on 27/04/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe C:\Program Files\Azureus\Azureus.exe C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\javaw.exe C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by ggg123,

יש לי מספר קבצי MP4 שצולמו במצלמה. אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שתאפשר לחבר את כל קבצי ה MP4 ולהמיר אותם לקובץ AVI, כמובן בלי ירידה באיכות.

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by gilp123,

שלום , יש לי בעיה עם קובץ msvcr80.dll. התקנתי תוכנה קומפי למחשב וכאשר אני מנסה להעלות את המשחק הוא אומר שחסר את הקובץ הנ"ל. התוכנה חוקית מכיוון שרכשתי אותה. ניסית להוריד את הקובץ ולשים אותה במקום הנכון אך זה לא עוזר. האם מישהוא מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי ??? גיל

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Green,

שלום קיבלתי אופיס 2003 באנגלית ויש לי כמה שאלות 1.אני לא יכול לעשות בדיקה לשגיאות כתיב בעברית באוורד ואני חייב את זה ללימודים האם יש איזה תוסף? 2.מה זה שאר התוכנות שיש בדיסק חוץ מהאופיס? OneNote,FrontPage,Visio,Project Pro?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by buldozer,

אני לא מצליחה לקבל ולשלוח קבצים באייסי וניסיתי לשנות את ההגדרות אבל זה לא עוזר, מה אני יכולה לעשות????? יש לי פייר וול זה קשור איכשהו?????

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by la_pumik,

שלום רב, שידרגתי לאקספלורר 7 החדש. והפונטים אצלו שונים, הם משודרגים ונראים מאוד יפה. כמו clear type אבל, אצלי בlcd 15 אינץ הם נראים חיוורים. ולמרות שהורדתי והצלחתי לשפר קצת עם התוכנות ל clear type ז"א שהשחור של הפונט לא שחור אלא אפור ולכן קשה לראות אותו. האם למשהו יש פיתרון? איך אפשר להחזיר ל standard type אני מצרף תמונת מסך למרות שיכול להיות שתראו את זה טוב וזה רק בגלל המסך הגרוע שלי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by Shmeel,

שבת שלום, פיירפוקס הוא דפדפן שאני מאוד מרוצה ממנו אבל משום מה לאחרונה הוא החליט לעשות לי קטעים מעצבנים. כל פעם שאני ניכנס לאתר שבו יש הרשמה, למשל פורומים, פייסבוק וכל מיני כאלה אז הוא לא זוכר אותי כמשתמש וכל פעם אני צריך להכניס סיסמא ומשתמש, והוא זוכר אותה, כאילו רק לעשות כניסה (מקווה שהבנתם). עכשיו אם למשל אני ניכנס כבר לאתר ויוצא ושוב ניכנס אז הוא זוכר אותי, אבל אם אני לא משתמש בדפדפן משהו כמו 10 דקות הוא שוב שוכח אותי כמשתמש ולא מכניס אותי:\ מקווה שהבנתם.. בכל מיקרה, בדקתי הגדרות דפדפן, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ולא יודע לא עוזר כלום. והקטע הוא שלא שניתי כלום! בכל מיקרה, אולי זה משהו בהגדרות הכלליות של האינטרנט? מקווה שתעזרו פה כי זה בעסה... תודה מראש ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. להגיד לכל תוכנה רוחב פס שבו היא תוכל להשתמש.. ושהתוכנה גם תבדוק כל תוכנה בכמה מהרוחב פס היא משתמשת.. תודה

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  14. היי! אני רוצה לקחת כמה תמונות פספורט של כמה אנשים ולשים אותם על גודל תמונה 18\13 כיצד אני עושה זאת בפוטושופ 7 אשמח באם תפרטו לי. המון תודה!

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  15. שלום, לפני כחצי שעה מחקתי את ה- ICQ Lite בשביל שאני יוכל להשתמש ב SPYCQ התקנתי עכשיו גם ICQpro 2003b וגם ICQ 4.1 lite ואף אחד מהם לא מתחבר לי. זה אומר לי כאילו שאני לא מחובר לאינטרנט ציטוט:"Cant establish connection. check your internet connection and icq connection settings, then try to reconnect." אני נמצא מאחורי ראוטר. וד"א השתמשתי ב- ICQ עד עכשיו בלי שום בעיות. תודה רבה! עריכה - עכשיו בדקתי גם ה- windows update לא עובד יכול להיות שמחקתי בטעות איזה קובץ חשוב להתחברות? האינטרנט לעומת זאת עובד. יש איזה תוכנה שבודקת אם יש לי את כל הקבצים הדרושים?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by TNT,

מה ההבדל בין הקובץ IMAGE שאני יוצר עם נרו לבין הקובץ ISO שאני יוצר עם WINISO? יש הבדל ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי פיירפוקס החדש.. לא זוכר איזה גרסא, אבל מעודכן והכל... שאני מוריד משהו אז שאני נותן לו פקודה "DOWNLOAD" או את הפקודה שצריך לתת כדי שיתחיל להוריד.. אז הוא לא פותח לי את החלון של ההורדות, רק אחרי שהוא מסיים את ההורדה הוא מעלה לי את החלון של ההורדות... מה אני עושה? תודה. ועוד משהו.. שמעתי על תוסף לפיירפוקס שאם יש איזה אתר שלא עובד בו טוב אז יש כפתור שלוחצים עליו וזה עובר ל"מצב אקספלורר" יש כזה דבר? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  18. מאז שהתקנתי VISTA, הWINAMP מציגה לי שמות של שירים בעברית בג'יבריש באנגלית הכל מוצג נורמלי תמונה מצורפת למישהו הפתרונים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ערב טוב. היתכן כי שומעים טוב יותר בתוכנה א' מאשר בתוכנה ב'? האם יתכן כי שומעים טוב יותר מהמדיה פלייר מאשר בוינאמפ? במחשב הנייד של חברי הוא טוען כי הוא שומע טוב יותר מהמדיה פלייר מאשר בוינאמפ. חשוב לומר כי מדובר על אותו קובץ.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by gobits,

יש לי כונן קשיח ופתאום אני לא מצליח לפתוח את התיקיות זה רושם לי make sure you typed the name correctly

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  21. אהלן, אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה (ווינדוס 7 אולטימייט). עם איזו תוכנה אני יכול ליצור גיבוי לשחזור או יצירת IMAGE לשחזור (דרך הבוט או ישירות מהווינדוס) ? שאלה בנושא , בזמן שיחזור הIMAGE - כל מה שקיים על אותה מחיצה בהארד דיסק נמחק לחלוטין? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  22. אני יודע שבאימיול, ניתן להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים (אימיול רשמי, אימיול של ליונטוורק, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים ההורדות של האימיול. כך, ניתן בכל פעם להפעיל קליינט שונה של אימיול, והוא מזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע. השאלה שלי היא האם הדבר אפשרי גם בביטורנט. האם אני יכול להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים של ביטורנט (ביטורנט רשמי, אזוראוס, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים הטורנטים, כך שאני אוכל בכל פעם להפעיל קליינט שונה של ביטורנט, והוא יזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע? אני שואל את השאלה מכיוון שהתקנתי במחשב את הקליינט הרשמי של ביטורנט, ואני רוצה לד…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by White Shepherd,

שלום, הורדתי קרייסיס וורהד מכווץ ומפוצל ל-6 חלקים בקבצים בפורמט mdf.001, mdf.002 וכו'. כשאני פותח בווינראר את הקובץ הראשון ומחלץ אותו לתוך תיקייה, חלק מהקבצים המחולצים (הגדולים שביניהם) מופיעים בגודל 0kb. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  24. שלום. כיצד ניתן לכתוב נוסחאות מתמטיות בוורד 2007? האם יש תוסף חינמי לעניין או איזשהו רכיב שאני צריך להתקין? אם כן כיצד? תודה.

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by overload,

אני מנסה להציג תוכנית עבודה, אבל משום מה בחלון התמונה באיכות ממש נמוכה (הקובץ הוא JPEG באיכות טובה). כשאני מרנדר זה נראה טוב, אז כנראה שזה משהו בהגדרות תצוגה שם, אבל אני לא מוצא.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.