עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TrancEnergY,

כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסוים (חשבונית חשבונית המוצגת באתר פלאפון) אני מקבל הודעה "ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה" איך אני בכל זאת יכול להיכנס אל האתר למישהו יש רעיון??

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  2. שלום. אני כל הזמן מקבל חלונות קופים פירסומות למינהם גם בלי לפתוח את ה IE והFF... עשיתי סריקות של אנטי וירוס ותוכנות נגד רוגלות אני לא יודע למה אני ממשיך לקבל פירסומות קופצות סתם ככה... מישהו יודע אולי איך להפתר מזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by Zeev86,

Chrome התחיל לפעול אצלי לאט. תפריטים (אפשרויות, מקש ימני של העכבר) נפתחים ממש לאט וגם הקלדה בכתובת גם עובדת לאט. אתרים נטענים יותר "קשה", אבל ההקלדה למשל כאן עובדת כמו שצריך. התקנתי מחדש את הדפדפן ולא עזר. תוכנות אחרות פועלות בסדר, תוכנות ומשחקים גם עובדים בצורה טובה כפי שעבדו לפני. איך אפשר לפתור את הבעיה? (חוץ מפורמט).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, בן דוד שלי פירמט את המחשב והתקין וינדוס 7 (לא יודע למה גם ככה זה בטא..) בכל מקרה הוא עיקש ויש לו כרטיס קול של C-MEDIA CMI8738 על פי מה שראיתי ב EVEREST. אין לו את הדיסק של הדרייברים, וממה שאני רואה באינטרנט אין תמיכה לוינדוס 7, יש מושג איזה דרייברים אני צריך להתקין והאם של VISTA יעבוד על זה טוב? אגב הוא מתקין את זה כיוון שהכרטיס קול OB שלו הרוס ולא עובד טוב בכלל.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. התקנתי היום מחדש את הווינדוס, ואת האופיס 2003 איתו (מדיסק מקורי והורדתי את כל העדכונים). כשאני לוחץ על שליחה וקבלה באוטלוק אני מקבל את הודעה השגיאה "0x80040154 - שגיאה לא ידועה" ולעיתים גם את הודעה השגיאה "0x8004210a - הזמן שהוקצב לשירות פקע". ניסיתי לחפש רבות באינטרנט בקשר לשגיאה זו, אך לא מצאתי פתרון שעזר. בקשר לשגיאה הראשונה יישמתי את הפעולות שניתנו כאן: http://support.microsoft.com/kb/907118/he, אך גם זה לא עזר. אני כבר ממש נואש מהתוכנה הזאת... האם מישהו נתקל בשגיאות האלו פעם ופתר אותם? לחילופין האם אתם מכירים תוכנת מיילים שמכילה את הפונקציות הבאות: קבלה ושליחה של מיילים, יומן ואפשרות לייבא ולייצא קבצי PST שנוצרו ע"י Outlook?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Crash5,

לעיתים קרובות מאוד, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק אודיו, גם מהדיסק הקשיח וגם בשכפול דיסק, הצריבה נעצרת באמצע ומופיעה הודעת שגיאה שבה רשום Track Following Error. אותה הבעיה מתרחשת גם כאשר אני מנסה למחוק דיסק רב-פעמי. כרגע אני משתמש בנרו גיסרא 6 אך הבעיה הייתה קיימת גם עם גירסא 5. מישהו נתקל פעם בבעיה כזו ויודע כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש :ylsuper:

7. הסבר מדויק לבעיה : אני לא יכול ללחוץ על כל כפתור שכאשר אני עובר מעליו עם הסמן של העכבר ובשורה למטה מצד שמאל של האקספלורר רשום: ": javascript" . וזה קורה בכל האתרים. הבעיה התעוררה לפני משהו כמו שבוע יש לי אינטרנט אקספלורר ווינדוס אקס פי אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  8. התקנתי קודקים החבילה של KLITE וזה עדיין שחור לבן גם עם תוכנות אחרות זה שחור לבן שאני מנסה לנגן קובץ WMV

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by IG,

שלום. יש לי איזה תוכנה (כנראה דרייבר כלשהו- לפי דעתי של הכרטיס קול, אבל בגלל שניסיתי כבר 2 גירסאות שונות, שלפחות אחת מהן עבדה טוב קודם, אני לא בטוח בזה...) שמידי כמה דקות תוקע את המחשב. זה מפריע במיוחד בזמן האזנה למוסיקה, ובאופן כללי אני לא חושב שזה בריא למחשב... אני צריך למצוא את התוכנה הבעייתית ולטפל בה, אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה.... עם הtask manager לא הצלחתי למצוא את הבעייה... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by qwerty2,

אני מנסה לצרוב סרטים וזה טוען לי מלא זמן וזה לא מצליח ליי..!! לא יודע למה!!! איך צורבים סרט די וי די כדי שהוא יעבוד בDVD שבסלון יענו? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  11. Started by netanelhugi,

אפשר דרייברים ללוח אם GA-8VM800PMD-775(של Giga-bayte) לווינדוס 7?

12. Started by I7210I,

שלום יש לי IE 8 וכל פירסומת או משהו פלאש שאני עובר עליו אני מקבל שגיאה וכרטיסיה חדשה(הרי זה לא קורס..)יש לי FLASHGET אולי זה קשור . איך עוצרים את זה? תודה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by lital18,

בכל פעם שאני נכנסת לאינטרנט בזמן האחרון ,קופץ לי החלון המצ"ב ולאחר שאני לוחצת המשך כל האקספלוררים נסגרים עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by gt2,

שלום, יש לי עט גרפי של חברת TRUST דגם TB4200(מוכר גם כTB-1200 V2) בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: כשהייתי עם ווינדוס XP וגרסה ישנה יותר של פוטושופ אני חושב זה היה CS3 הכל היה עובד יופי אבל עכשיו שאני עם ווינדוס 7 ופוטושופ CS5 העט לא מגיב לי לרגישות ניסיתי לשנות את כל ההגדרות ועדיין זה לא עוזר ואפילו יותר מוזר זה באילוסטרייטור העט מפסיק לעבוד כשהחלון של אילוסטרייטור פעיל וברגע שאני לוחץ על חלון אחר או אפילו על הלחצן של הווינדוס שפותח את ההתחל הואט חוזר להגיב אבל מסרב לזוז כשהחלון של האילוסטרייטור פעיל... דרך אגב אין דרייברים לווינדוס 7 64 ביט אז השתמשתי בדרייבר של ויסטה 64 ביט... מה עושים כדי לטפל בבעיות האלה? עדכון: עכשיו איכשהו האילוסטרייטור עובדת אבל אין תגובה לרגישות של ה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Salwaby,

למה שאני מתכוון שזה יהיה משולב, שלא יהיה צורך בכלל בקובץ srt, txt ומהסוג ככה כשהדי וי די יקרא את זה , הוא פשוט יראה את זה כחלק מהסרט (כמו בסרטי SVCD) כי יש לי DVD קורא XVID אבל כשאני צורב סרט נגיד עם כתוביות בקובץ נפרד הוא (ה dvd) מראה לי את זה בג'יבריץ' (ג'יבריג' ? אנערף - בשפה לא מובנה). קיצר אפשרי לשלב בין הסרט לכתוביות (xvid) ?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by X7-007,

הגיע הזמן שסוף סוף אדוב תתמוך ב 64ביט. מומלץ לעדכן, מי שיש לו 64ביט שיתקין גם את 32ביט וגם 64ביט לשני סוגי הדפדפנים. לדאוג ששום דפדפן לא רץ ברקע בזמן הסרה והתקנה מסיר ה FLASH לניקיון מלא מומלץ לפני שמתקינים : http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/uninstall_flash_player.exe גירסאות ה 32ביט למערכות לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_activex_091510.exe לדפדפנים FIREFOX, CHORME, OPERA, SAFARI : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_plugin_091510.exe גירסאות ה 64ביט למערכות 64ביט בלבד לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  17. http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd_on_usb_disk.html

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  18. Started by Spiritus,

יש לי עמודה של מספרים שקשורה בפונקציה מסויימת לעמודה אחרת. כלומר אם אשנה איזה מספר בעמודה השנייה, המספר המקביל לו בעמודה הראשונה ישתנה. הבעיה היא שאני רוצה למיין את העמודה השנייה אני לא יכול, כי היא קשורה לעמודה הראשונה. מה שאני רוצה זה- לבטל את הפונקציה שקשורה לעמודה הראשונה אבל לשמור על הערך שבתוך התבנית. (כי אם אני מוחק את הפונקציה, אז אין ערך בתבנית). איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. ואיזה תוכנות מומלץ שיהיו במחשב ולא פורטאבל? עלה לי בראש שאפשר לוותר על התקנת אנטיוירוס ונגן וידאו/מוזיקה. מה דעתכם? המלצות ודעות נוספות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  20. אני כרגע לפני קניית מחשב ובאתר של Avid מצוין במערכת מומלצת לשימוש כרטיס קואדרו 560 ומעלה. בתקציב שלי נכנס הקואדרו 570 והשאלה שלי היא האם זה באמת עושה את ההבדל לעומת כרטיסי מסך לא ייעודים לגרפיקה של Nvidia ? אשמח לכל מענה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by shlomik101,

שלום,אני משתמש בזון אלארם ונוד 32 כל כמה זמן לא קבוע האינטרנט מתנתק וזה בוודאות מהפיירוול אין לי מושג איך לנסות ולהגדיר את זה ,ניסיתי לאפשר פינג וזה לא עזר אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by darkman,

אז ככה רק שההורדות פעילות המחשב קופא למשהו כמו כמה שניות כאשר אין הורדות פעילות לא קורה כלום ניסיתי לבטל את הפייר וואל וזה לא עזר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש(כולל מחיקת התיקיה) מסתבר שזה שומר את כל ההגדות איפה שהוא ואז גם לא עוזר מוזר שהתקנתי את הגירסה החדשה לפני כמה ימים נסיתי להתקין גם את הגירסה הקודמת וזה לא עזר אם משהו נתקל ,יודע. תודה.

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by Xanadu,

שלום לכולם , אני אמור לחדש את המנוי לתוכנת SPYSWEEPER שלי ורציתי לשאול לפני שאני מחדש אם למישהו יש המלצה על תוכנה אחרת יותר טובה או ש-SPYSWEEPER הכי טובה בשוק כרגע? הבנתי שישנה תוכנה שנקראת SPYDOCTOR שאמורה להיות מתחרה רצינית ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. יש לי מקאפי, חדש, רגיל, הוא עובד, סבבה. אבל אני רוצה להיות מסוגל לנתק אותו, אני נכנס לאפשרויות שלו ועושה DISABLE, ואחרי 2 דקות הם חוזרים לבד לENABLE!!!! חפרתי באפשרויות בכל מיני מקומות ולא מצאתי איך אני מנתק אותו?!?!? :s05: :s05: :s07: :'( :'(

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. Started by e.s,

למישהו יש? תנו קישור

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.