עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by musari,

אני צריך דחוף חבילת מקודדים טובים תודה לעוזרים רצוי של LIONETWORK?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  2. ב-BitTornado מהירות ההורדה המקסימלית מוגבלת ע"י מהירות ההעלאה המקסימלית. מהי מהירות העלאה המינימלית שניתן להגדיר ב-BitTornado שמסירה את ההגבלה ממהירות ההורדה המקסימלית? בברירת מחדל, BitTotnado משתמש בפורטים שבין 10000 ל-60000. האם ניתן להשתמש ב-BitTornado ביעילות באמצעות פורט אחד בלבד? מהו מספר הפורטים המינימלי שמומלץ לפתוח עבור BitTornado?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by mechubar,

שלום רציתי לדעת אם בהפעלה של אימולטור Ps2 למחשב, האם יכול להיגרם נזק כלשהו (בעיקר בלתי הפיך) למחשב? מדובר במחשב Intel Core Duo E7300 2.66Ghz -Nvidia 9800GEFORCE GT

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  4. Started by tomer297,

אני משתמש באופיס 2003 אאוטלוק מסונכרן מול חשבון EXCHANGE ומוגדרות בו 2 תיבות דואר: אחת פרטית ואחת משותפת (SHARED MAILBOX) שעובדים עליה כמה אנשים אני מעוניין להגדיר את המסייע מחוץ למשרד (OUT OF OFFICE) רק על התיבת מייל הפרטית רק שזה לא ממש אפשרי מכיוון שברגע שמפעילים את המסייע מחוץ למשרד הוא פועל על 2 התיבות אני יודע שיש אפשרות נוספת להגדיר כלל שברגע שמגיע מייל שהשם שלי מופיע ב- TO/CC זה מחזיר הודעה לשולח רק שהאופציה הזו לא עובדת כמו שצריך חשוב להדגיש שהתיבת מייל המשותפת היא למעשה התיבה הראשית והתיבה הפרטית כאילו מצורפת אליה אשמח לעזרתכם בנושא אם זה בכלל אפשרי תודה

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  5. איזה תוכנה טובה ליצירת שני תחנות עבודה (וירטואליזציה) ? התכנון שלי הוא להפוך את המחשב לשני מחשבים שאלה האם יש אפשרות לשחק ברשת lan עם וירטואליזציה?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by duk4u,

הורדתי דיסק דרייברים בסיומת - daa שמצורפים אליו שני קבצים, desktop.ini + movie.ini האם לצרוב בצורה רגילה או צריך תוכנה יעודית לשם כך. אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  7. Started by Nizar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי Asus EEE 1005HA עם Windows7 ו- Office 2007. לאחרונה שמתי לב שבקבצי Word מסוימים, וגם אז רק לפעמים, מקש ה- Backspace מתנהג בצורה מוזרה. ההקשה הראשונה מוחקת את האות המסומנת, ולאחר מכן כל הקשה חוזרת פשוט מזיזה את הסמן אחורנית, ונראה כי לא נמחקות אותיות נוספות. אולם - ברגע שאני מקיש על כל מקש אחר, כגון אחד ממקשי החצים, כל האותיות פתאום כן נמחקות! חיפשתי מספר שאילתות בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. כל הזמן דיברו על מקש ה- Insert, ואופצית ה- "הקלדה מחליפה את הטקסט הנבחר". שני הדברים האלה לא רלונטיים. מישהו נתקל בדבר כזה? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  8. וגם לפעמים הוא לוקח גם הרבה מהמעבד..(97% לפעמים)... תמונה: [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by dbx22,

בשביל אקס פי. יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X תודה

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  10. אם תוכלו אני אשמח לקישור לאתר בו אפשר להוריד גירסה טובה חדשה והכי חשוב מהירה של Emule תודה...

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  11. Started by sheff2k1,

מישהו יכול לתת לי שם של codec שמאפשר הפעלת סרטי mp4 במדיה פלייר? לא הצלחתי למצוא בגוגל משהו מתאים

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שממירה קבצי PDF לקבצי WORD או PPT שתהיה לה אפשרות של עברית גם. האם יש תוכנה כזו בנמצא? אם כן תוכלו לתת לי קישור להורדה. תודה.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  13. ביקורות חדשות אומרות ש-IE8 בטוח יותר מפיירפוקס אבל אני משתמש בו שבוע וחטפתי פעמיים כבר Trojan:JS/Agent.FA בגלל javascript. לפני זה השתמשתי בפיירפוקס עם Noscript ו-Adblock ולא קרה שום דבר כזה. מצד לשני לIE8 יש הגנה טובה יותר נגד Xss ו Clickjacking... לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  14. לא יודע לאיפה זה קשור יותר לתיכנות או לפה בכל מקרה אם טעיתי אודה מאוד אם תעבירו את הנושא. לשאלה: יש לי אובייקט תלת מימדי נניח קוביה. יש לה 8 קודקודים, לכל קוד קוד יש נקודות ציון (coordinates) משלו. כיוון שהאובקייט הוא תלת מימדי לכן לכל קוד קוד יש גם עומק שהיצוג שלו הוא על ידי ציר ה z. בקצרה יש לי קוביה בעלת 8 קודקודים שלכל אחד מהם יש נקודת x y ו z. לצערי (או למזלי) אני לא יכול לצייר את ציר ה z על המסך כי המסך הוא משטח דו מימדי לכן אני נאלץ להישתמש בהיטל (projection) של ציר ה z על צירים x ו y על מנת לייצג אובייקט תלת מימדי על משטח דו מימדי. עכשיו הבעיה היא שאין לי מושג איך אני מטיל את ציר ה z על צירים x ו y. יש לציין שאין ברצוני להישתמש ב isometric projection. אם אפשר אולי…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by kill_b7,

כשאני מנסה לבדוק ציוני בגרות באתר של משרד החינוך חלק מהנתונים מופיעים בגיבריש כמו שם ומקצוע וחלק כתובים בעיברית תקנית. נסיתי את כל הקודים האפשרים שיש לעיברית וזה פשוט לא עוזר. מישהו יודע מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by SHAY951,

כשאני מפעיל את האימיול ומשחק באיזשהו משחק, כל איזה 2 דקות יש תקיעה לשנייה של המחשב ואז זה משתחרר. אני יודע שזה 100% בגלל האימיול כי שאני לא מפעיל אתו זה לא קורה. זה יכול להיות מציק שזה קורה (וקרה.....) ברגעים קריטייים במשחקים...... אם מישהו מכיר את הבעיה, ויודע ממה היא נגרמת או איך אפשר לסדר אותה אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  17. האם הדבר אפשרי עם תוכנה?? או שצריך רכיב מסוים?? כרטיס טלויזיה יכול לרנדר קובץ באיכות וידאו גרועה לאיכות טובה? עם כן מה הפיתרון?? המחיר לא משנה לי. אני כן בטוח שהדבר אפשרי.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  18. שלום... מממ...יש לי בעיה.. לא מזמן אני החלפתי את כל קבציי ביין לקובץ אחר אוו של מדיה פלייר ווינדווס... אז כשאני מוריד אימיול זה בקובץ של מדיה פלייר אז אני לא יכול ליפתוח את הקובץ אם דיימון טולס..זה לא מוצא אותו... אז איך אני אני מחזיר את כול הקבצים בחזרה לקובץ ביין? והדיימון טולס מוצא רק את הקובץ ביין נכון??? אוו עוד קבצים???.. איך הופכים את הקובץ הזה ישר להתקנה??..אני יודע איך משתמשים אם דיימון טולס.. וחלק משהמשחקים שאני מוריד הם בקבצים האלה... בבקשה עזרה..... כל משאני כמעט מוריד הם קבצים האלה..ואני לא יכול לפתוח אותם..

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by eatzik,

שלום, התקנתי WIN 7 על מחשב חדש והתקנתי chrome. אתמול הוא עבד כרגיל והיום הוא כל הזמן קרס (הודעה של ווינדוס). מחקתי וניסיתי להתקין שוב והוא כותב ש"תוכנת ההתקנה נתקלה בשגיאה 3" והקישור לפירוט על השגיאה לא מגיב. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by haimcoen,

אני צריך תוכנה לעריכת סאונד כך שאני יוכל להוריד מהקובץ רעשים מסוימים ומנגד לחזק את הקול שאותו אני רוצה לשמוע(מדובר בשיעורים מוקלטים) אני ישמח לעזרה תודה רבה מראש לכל העוזרים בעינין

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by dR-TraNce,

שלום חבר'ה. רציתי לדעת אם תוכלו להביא לי אתרים שיש שם דרייברים לכרטיסי מסך ובכרטיסי קול במיוחד אבל שיהיה דרייברים לכל הדברים מסביב. תביאו לי כמה שיותר אתרים עם דרייברים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הכרטיס טלויזייה FlyVideo 98' אם כן מה כתובת אתר הבית שלו פשוט אני שכחתי ???

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by Joli,

UMAX astra 4600 לווינדוס 7/XP תודה רבה

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  23. Started by oba3k,

הי, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת במחשב - בזמן שיש תוכנה שלוקחת מסך מלא, אחרי שהמחשב הלך לישון לפחות פעם אחת - יש לי ארטיפקטים על התמונה. מערכת ההפעלה היא 32 VISTA ULTIMATE, הכרטיס מסך הוא 7600GT שהדרייבר הוא הדרייבר המעודכן ביותר. זה לא קורה בכל התוכנות - אלה בעיקר במשחקי מחשב (GUITAR HERO, NBA LIVE 2008, בתפריט של קרייסיס - לא במשחק עצמו, ובמדיה סנטר של ווינדוס). כשהתוכנית לא על מסך מלא לדוגמה במדיה סנטר - אין להם זכר. רעיונות? הצעות? צריך שאני יעלה תמונה של הארטיפקטים?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by nokobik,

יש לי כרטיס מסך R9800Pro. אני רוצה לחבר אותו ל-TV ונמאס לי מה-CATALIST הכבד הזה של ATI. יש אפשרות לחבר ל-TV בלעדיו?

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by gal_sh1,

אתמול המחשב שלי קרס הווינדואוז מסרב לעלות ניסתי SAFE MODE ואת שאר הירקות ואני לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה (WINDOWS XP PRO ) כנראה נמחק איזה קובץ חשוב מתקיית המערכת או איזה וירוס האם יש איזו תוכנה שאפשר לצרוב על דיסק או להכניס לדיסקט שמסוגלת לשחזר את מערכת ההפעלה אפילו רק להפעלה אחת כדי שאוכל להוציא מישם כמה עבודות חשובות ולגבות אותם???.

• 6 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.