עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!!

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  2. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה עם הBSPLAYER: כשאני רואה את המסך בקון הכל בסדר אבל כשאני מגדיל שזה יהיה על כך המסך אני שומע את הסרט ויש לי מסך שחור ואין לי מושג איך לסדר את זה למישהו יש רעיון? (גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה)

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by idan1836,

שלום, יש לי ספיי במחשב שהתקין לי תוכנה להסרת ספיי והיא לא נמחקת (SpyFalcon שמה), וכל שניה קופץ לי חלון בשם virus alert ! ערכתי חיפוש, שום תוכנה לא עוזרת לי, ומחקתי בhijackthis את הספיי מהמחשב (גם במצב בטוח), וזה לא עוזר, זה חוזר כל פעם מחדש. גם התוכנות בסטיקי לא עוזרות לי בכלל.. יש למישהו מושג מה לעשות ? איך להוריד את הספיי מבלי לפרמט ? תודה.

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by tzviran,

אני צריך להשיג תוכנה למחיקת קבצים מיותרים מווינדוס (קבצים של תוכנות שמחקתי כבר וכו') תודה

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  5. מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by snop,

שלום יש לי בעיה ממש קשה עם האינטרנט ואני ממש מתחנן לעזרתכם. אז ככה : יש לי וינדוס XP.. ומודם חיצוני(TNN E600) שמתחבר דרך כרטיס רשת (שיש לי בלוח אם Asus P5WDH DELUXE).. שאני לוחץ על חייגן האינטרנט זה מתחבר והכל עובד.. שאני מתחבר לאייסיקיו, מסנג'ר ואימיול האינטרנט עובד בלי בעיה ויכול לעבוד ככה עד שאני מנתק אותו.. הבעיה מתחילה ברגע שאני נכנס לאקספלורר.. אחרי כמה דקות של גלישה משום מה זה תוקע את האינטרנט ומנתק אותי... (הסמל ליד השעון של החייגן גלישה עדיין מופיע אבל מספר הבתים שהתקבלו לא זז..) ואז אני צריך להתנתק.. למרות שזה בעצם מנותק.. ואז להתחבר מחדש. אינטרנט זהב ובזק ניסו לעזור לי ושתי החברות הגיעו למסקנה שהמודם, הקו וההגדרות בסדר גמור וזה לא בעיה שלהן אלא משהו אצלי במחשב.…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by Fertilizer,

יש לי קובץ מאוד גדול 1.2 ג'יגה ואני מחפש תוכנה שתחחלק אתו ל 2 (בכדי לצרוב) ובבוא העת תדע גם לאחד אותו ללא פגיעה בנתונים

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by serg90,

מישהו נתקל בזה? Antivir + COMODO Firewall חוסמים לי כמעט כל EXE אפשרי, בעיקר משחקים, STEAM, ORIGIN וכד'... כאשר הסיבה היא W32/Stanit אין לי מושג עד כמה זה גורם לנזק אם בכלל אבל זה מתחיל לעציק בעיקר מכיוון שה-EXE העיקרי נחסם ואני צריך להוריד את ה-Client כל פעם מחדש. סריקות אנטיוירוס, אנטי-מלוור (MALWAREBYTES) וחיפושים באינטרנט לא עוזרים לי במיוחד, ו-hijackthis לא מוצא לי משהו חריג במיוחד.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ברשותי מס' סרטים בפורמט רחב, שכאשר אני צופה בהם על מסך המחשב (או הטלוויזיה) נוצרים שני הפסים השחורים "המפורסמים" מלמעלה ומלמטה. כיצד ניתן להציג את הכתוביות לסרטים על השטח המת הזה? אני משתמש במקודדים של k-lite, וכאשר אני נכנס להגדרות של Direct VobSub ומנסה "להוריד" את הכתוביות למטה, הן נעלמות כאשר אני מגיע לאיזור הפסים השחורים. מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by omri_ro,

מאז שיצא FF4 מנגנון זיהוי המילים לא עובד כמו שצריך(אגב גם בדפדפנים אחרים שעובדים עם CLEARTYPE) כרגע אני עובד עם FOXLINGO אבל אני לא כ"כ אוהב אותו כי זה פתרון ספציפי לדפדפן בלבד, כאילו הם כ"כ נהנים להשתין בקשת על הלקוחות שלהם?! אני לא מתכנת אבל לא נראה לי כ"כ מסובך לפתח מנגנון זיהוי שיודע CLEARTYPE....

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by noodle,

איזה תוכנה הכי טובה לוירטואליזציה - לא משהו מקצועי סתם לנסות עוד מערכות הפעלה. ראיתי שיש מגוון: VMware VirtualPC VirtualBOX אני מחפש קלות שימוש, משהו אני יוכל להתקין וישר להתשמש בלי הגדרות מיותרות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by curdi1,

ערב טוב, קיבלתי מחבר מחשב p3 שאני אשתמש בו לצרכי אופיס בלבד (מן הסתם :-) ) אני לא מצליח להבין מה סוג הלוח אם -> לא יודע איזה דרייברים לחפש . יש דרך לגלות מה סוג לוח האם ? ניסיתי לחפש מה כתוב עליו והדבר היחיד שמצאתי הוא - ibm 38L3687 יכול להיות שזה הדגם ? אם כן מאיפה אני מוריד לו דרייברים ? (חיפוש באתר של ibm לא עזר...) תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

אני צריך את הדרייבר הנ"ל ואנני מוצא אותו באתר של הוט יש מישהו שיכול לעזור לי

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

כמובן שפרינט סקרין לא יעזור במקרה הזה וישאיר לי רק מסך שחור... איזה תוכנה תוכל לעשות את זה ? עדיף תוכנה שניסיתם ואתם יודעים שבאמת עובדת.. תודה.

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by Eviljelly,

שמעתי שיש תוכנות צריבה שלא פועלות תחת אקס.פי כשבדקתי ב Download.com בכלל לא היה להם שם את הסיווג של XP מישהו עם אקספי ותוכנת צריבה מוכן לתרום לידע ... נורא אהבתי את EZ4 ... אבל הבנתי שהיא בעייתית ..

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  16. שלום. אני כל הזמן מקבל חלונות קופים פירסומות למינהם גם בלי לפתוח את ה IE והFF... עשיתי סריקות של אנטי וירוס ותוכנות נגד רוגלות אני לא יודע למה אני ממשיך לקבל פירסומות קופצות סתם ככה... מישהו יודע אולי איך להפתר מזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  17. חיפשתי בוגול ולא מצאתי מה שרציתי (( אז באתי לכאן!!:)) קיצר, אתם מכירים את זה שהאקספלורר עושה לפעמים "לא ניתן להציג דף זה בלה בלה..." אז אני צריך תוכנה, שמתי שזה יקרה תעשה רענון פעם אחת.. אוטומטי מתי שיש את הדף הזה... אני גם צריך תוכנה שאם עולה לי הודעה באקספלורר של אישורביטול כזאת, שזה אוטומטי ילחץ אישור... זה הכל!!! שתי תוכנות פשוטות... זה כל מה שאני צריך!!! אם יש את שתי התכונות האלה בתוכנה אחת אז גם טוב!!! תודה!!! מי שמוצא לי מלך!!!! תודה!!!!! :)

18. Started by Pc_Master,

אני משתמש ב WIN XP יש לי שתי תוכנות צריבה 1 WinOnCD 3.8 2 NERO 5.5 כשאני מתחיל ליצרוב בתוכנת ה WinOnCD אחרי כמה שניות המחשב מפעיל את עצמו מחדש ללא שום סיבה. כשאני משתמש ב NERO הכל עובד טוב,לא קורא למחשב כלום למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש בתוכנה של WINONCD?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx אני מתכוון לאמצע המסך. ברור שיש פה שימוש בremote rollover animation השאלה שלי היא איזה אפקט נותן תוצאה כזו? זה לא נראה לי כמו סתם משחק באופטיות.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מהמסך. חשוב לי שהיא תהיה פשוטה,חינמית,שהוידאו יהיה איכותי ושהקובץ שיווצר יוכל לפעול למשל באייפון שלי. אני רוצה לשלוח את זה לעצמי למייל ולפתוח את זה באייפון למשל(קובץ MOV). אם אין חיה כזו שמוציאה MOV אז אני כבר אמיר את הסרטון לבד.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  21. אני צריך לעשות משהו מסויים כל שעה מהצהריים עד הערב, ומכיוון שאני על המחשב כל הזמן רציתי לדעת אם יש כזאת תוכנה למחשב שיכולה להזכיר לי כל שעה (בעזרת צילצול או הודעה או משהו אחר) להכין את המטלה המסויימת?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  22. כשאני מפעיל איזה סרט במדיה פלייר הכל עובד מצויין, אבל ב Bsplayer לא רואים תמונה למרות שיש סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  23. Started by MorMaMan,

יש לי WIN 7 והתקנתי בו winrar עכשיו שאני בא לחלץ את הקבצים מwinrar אני עושה extract files הוא טוען יענו עונה לי סימן שהוא טוען אבל כלום לא קורה... מישהו יודע למה ואיך אפשר לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by jj516,

אהלן אנשים מישהוא יודע איך אני יכול לשלוח הודעות מה icq לאנשים שיש להם AIM - AOL INSTENT MESSENGE ? כי נכנסתי לאתר של AOL ויש להם לינק להורדה CHAT WITH YOUR AIM BUDDYS WITH USING ICQ או משהוא כזה, הורדתי את זה ומצאתי רק גרסה של ICQ. מישהוא יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by avi2014,

יש לי עבודה להגיש ואני לדעת איך עושים סכמת erd הסכמה צריכה להיות גדולה משהו כמו 40-50 תאים..איך עושים את זה באופיס 2007? או בכל אופיס?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים