עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Mr_SnaKe,

שלום, קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון, אם לא רק תגידו ואני אפרסם את ההודעה במקום אחר. יש לי צורב די וי די Pioneer DVR 11D ושאני מכניס לתוכו סרט די וי די אני רואה אותו כהה מאד, ברמה כזאת שקשה מאד לראות משהו בכלל. אני די בטוח שזאת בעיה בקודקים כי גם שאני מנסה בPower DVD וגם בMedia Player אני רואה את אותה בעיה. חבילת הקודקים שמותקנת לי במחשב היא K-Lite Codec Pack 2.72 ובחרתי בהתקנה את האפשרות Lots of Stuff. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה לכם מראש

• 15 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by LOL,

קיימים אצלי במחשב שלוש קבצים (pdf שנשלחו אלי במייל מהאוניברסיטה) שפשוט מסרבים להמחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותם המחשב נתקע ברמה שאני חייב לאלץ ריסטרט בדיקת וירוסים לא מעלה כלום וגם במצב בטוח לא הצלחתי למחוק אותם למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  3. שלום לכן, האם ניתן לקבוע ב-Bsplayer את מספר השניות שהסרט קופץ כאשר לוחצים על החיצים? אני שואל מפני שמספר השניות משתנה בין הגירסאות ולא מצאתי אם אפשר לעשות זאת. על הדרך האם יש איזה נגן מומלץ שעובד טוב עם כתוביות בעברית וניתן להזיז את הסרט עם החיצים כי Bsplayer עושה לי בעיות תמיד נתקע לי, ואני חייב את האפשרות של להזיז את הסרט עם החיצים מפני שיש סרטים משעממים ואין לי כוח לראות אותו במלואו אז אני מריץ אותו עם החיצים ומסיים אותו מהר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  4. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

המלצה: יש לכם קובץ לשליחה באי-מייל גדול מדי? המערכת של yousendit תוכל לעזור לכם לשלוח קבצים עד 1GB. אתם רק צריכים לכתוב את הכתובת אי מייל של הנמען. המערכת מעלה את הקובץ לאינטרנט, ושולחת לנמען את הכתובת בצירוף ההודעה שלכם. ההיתרון העוד יותר גדול: אתם יכולים לשמור את הכתובת ולתת אותה לעוד אנשים, לצורך ההורדה. המערכת מאפשרת לכל משתמש למחוק את הקובץ מהסרבר. קחו בחשבון שאם לא תמחקו את הקובץ מהסרבר (כמו שהזכרתי יש אפשרות כזאת לכל משתמש כולל לכם) תוך 7 ימים, אם המערכת מעוניינת בו הם יכולים לפרסם את הקובץ. אני בטוח שזה לא יהיה כל כך חשוב לכם, אלא אם כן זה "מסמך סודי" או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by booster,

יש לי בעיה במנהל ההתקנים ורציתי להביא בפורם תמונת מסך. איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  6. מה השלבים הבאים לאיתור ופתרון הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  7. שלום , אני קראתי מדריכים , חרשתי את כל ה WEB בתוכנות ושום תוכנה לא הצליחה למצוא לי את CD KEY WINDOWS 7 ENTERPRISE כולם אמרו לי "CD KEY NOT FOUNT " או שנתנו לי מספר A קבוע , למה ? שום תוכנה אפילו שרשום שהם תומכות ב WINDOWS 7 לא הצליחה להוציא לי את הסריאל האבוד והמבוקש ... איזה תוכנה תגאול אותי מחיפושיי באינטרנט ? תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by Joli,

UMAX astra 4600 לווינדוס 7/XP תודה רבה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  9. אנסה להסביר אני צריך לתמלל את ההרצאות לתוך מסמך וורד מכיוון שאייני מקליד מהר ולא יכול לעקוב אחר קצב הדיבור אני מחפש תוכנה שאשמע איתה את השיעור בצורה הבאה: היא תנגן למשך 5 שניות, ואז תעשה לבד PAUSE למשך 5 שניות וככה אוכל בינתיים להקליד ואז תחזור לנגן וחוזר חלילה. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מספר פונטים של guttman שככלהנראה הגיעו עם תוכנת אדובי אילוסטרייטור CS3 המותקנת אצלי במחשב. חיפשתי את הפונטים הנ"ל במחשב ע"מ להעביר אותם לספריית הפונטים הכללית של תוכנות אדובי כך שאוכל להשתמש איתם גם בתוכנות הנוספות שיש לי (פוטושופ פלאש וכו') אולם ללא הצלחה. האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את הגוטמן האבוד? אשמח לעזתרכם

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  11. היי, יש לי פוטושופ CS4 חוקית בגרסת ME. אני לא מצליחה להתקין את עדכון 11.01.1. מתקבלת הודעה שפוטושופ לא מותקנת. ניסיתי גם דרך ה-Update מהתוכנה עצמה וגם להוריד עדכון מ-Winsoft ובשתי הפעמים ההתקנה נכשלה. מצ"ב צילום מסך: אודה לעזרה אם מישהו יודע או נתקל בבעיה הזו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by nitsanroz,

מדוע אני לא יכול לייבא MP3 לאפטר אפקטס CS3 שלי זו בעיה במקודדים? בתוכנה? מה אפשר לעשות? "cant import file. unsuported filetype or extension"

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  13. ליל'ט לכולם. 1.אני תוהה איך נגיד בMP CLASSIC אני מריץ סרט קדימה אחורה מבלי שזה יעצור לי לבד בCLASSIC,בBSPLAYER לדוגמא זה עובד מצוין ואין צורך להגדיר שום דבר. באפשרויות בMP CLASSIC מה בידיוק אני צריך לעשות במקשים בשביל שזה יהיה? 2.עוד משהו,שאני מנגן 720P נגיד ומעביר תסרט קדימה הוא לא מעביר לי אותו חלק,החומרה שיש לי במחשב לא הבעיה(4850+E5200) אשמח לעזרה תודה.

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  14. בכל פעם שאני לוחץ בתוך המסגנר על "התקשר" המחשב שלי נתקע ורק ALT+CONTORL+DELET מצליח לשחרר את המחשב הערה שאולי תעזור לפתור את הבעיה לחצתי : התחל > הגדרות > לוח הבקרה > חבורי רשת ואנטרנט > MSN מנהל התקשרויות לא זמין - התקן חסר, כולל חומת אש 4255555555 למה אני לא מצליח להוציא שיחת קול או וידאו במסגנר ?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  15. יש דיסק אודיו שיש לו סרטון, איך אני צורב אודיו ואת הסרטון ביחד

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, יש לי נורטון 2005 ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת: http://i12.tinypic.com/2whqk2t.gif מה עושים?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by MorMaMan,

יש לי WIN 7 והתקנתי בו winrar עכשיו שאני בא לחלץ את הקבצים מwinrar אני עושה extract files הוא טוען יענו עונה לי סימן שהוא טוען אבל כלום לא קורה... מישהו יודע למה ואיך אפשר לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  18. מה אני עושה כל פעם שאני נכנס לאתרים יש לי פרסומת פורנו רשום לי עם תשלח SMS התמונה של הפורנו תעלם עם לא תשלח SMS תוך 30 יום אנו נשלח לך קבלות על סכום גבוה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך טובה קטנה - אם למישהו יש את האפשרות להכין עבורי אנימציית GIF ממס' תמונות. הדרישות הן: 1) שהמעבר בין תמונות יהיה בצורת Fade כזאת, לא מעבר חד כזה. 2) בהמשך ל-1: שהמעבר בין התמונות יהיה רגיל, ללא אפקטים מיוחדים(למעט ה-Fade), כמו מצגת פשוטה. 3) האנימציה צריכה להיות אך ורק בפורמט GIF(לא פלאש וכד') 4) שגודל התמונות ישאר כמו שהוא. אני מאוד בור בנושא, לכן אני אודה מאוד למי שיוכל לעשות זאת עבורי. תודה *קובץ ה-RAR עם ה-6 תמונות: תמונות לעריכה.

20. Started by DeadByDawn,

האם יש תוכנה כזאת שכוללת גם את האיי סי קיו וגם MSN???? פשוט נמאס לי כל הזמן לתמרן בין השנים.... ואם קיימת כזו,איזה הכי טובה לדעתכם,והאם אפשר לשלוח משם הודעות SMS כמו מהאי סי קיו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by avi2014,

יש לי עבודה להגיש ואני לדעת איך עושים סכמת erd הסכמה צריכה להיות גדולה משהו כמו 40-50 תאים..איך עושים את זה באופיס 2007? או בכל אופיס?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by tania131,

היי עשיתי כמה חתימות חדשות ורציתי לדעת מה דעתכם על החתימות ואיזה חתימה היא הכי יפה: http://img334.imageshack.us/img334/7090/eminem1225jf.jpg http://img334.imageshack.us/img334/7717/muonline2db.jpg http://img334.imageshack.us/img334/4636/photos4ru.jpg

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by adirnasri,

אני מנסה ליתוח תמונה משהו אז הוא כותב לי משהו דיסק משהו כזה לא יודע והוא חוזר על עצמו ככה ואני לא ידוע מה לעשות תעזרו לי http://img136.imageshack.us/my.php?image=untitledddddddddddjt5.jpg תודה לעוזרים הינה הלינק עכשיו תוקן

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by Falcon007,

מה עדיף Ntfs או fat32 אני מתלבט בין שניהם כבר הרבה זמן

• 11 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.