תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע בערך מחקתי בטעות את אחד האובייקטים מתקייה C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (הרחבות דפדפן) מאז כל אתר שאני נכנס אליו מופיע לי למטה בשורה משולש עם סימן קריאה צהוב ורשום "בוצע אך יש שגיאות בדף" וכשאני נכנס לפרטים זה רושם לפעמים "קבוע מחרזות לא גמור" או "נדרש אובייקט" ואין לי מושג מאיפה להשיג חזרה את האובייקט יש איזה פיתרון??
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי VNC במחשבים שברשת שאצלי בבית, פתחתי פורטים בfirewall שבwindows (מבקש אוטומאטית בSP2). אני מנסה להתחבר ברשת הפנימית בין במחשבים ואין אפשרות להתחבר. כל החריגים בfirewall מסומנים בV. כאשר אני שם את הfirewall על disable, יש אפשרות להתחבר. אני לא מעוניין יש הfirewall יהיה על disable. כיצד אוכל להתגבר על בעיה זו? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הבעיה היא שרשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין ואז פשוט האימיול לא מחובר. אני מוריד רשימות סרברים לאימיול מכאן: http://ed2k.2x4u.de/index.html אבל לאחר העדכון ההורדה מאוד איטית והחיפוש לא נותן תוצאות כלל. מה שמוזר הוא שכשאני מתקין אימיול מאפס, תוצאות החיפוש מאוד נרחבות וקצב ההורדה מהיר, אך עם הזמן, כמו שציינתי, רשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין. אם אני מסיר את האימיול ומתקין שוב, זה עוזר אך לא לזמן רב. מה בעצם קורה פה? היכן אני יכול להשיג רשימת סרברים טובה? תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי גרוע בפוטושופ, אבל החלטתי לפרסם בכול זאת, אני דיי חדש בעניין של תלת מימדי בפוטושופ, אז אשמח להערות, אני יודע שזה לא הכי טוב... אבל זה מהראש אחרי הכול... (בלי מדריך...): קישור ישיר (כי אם אני לא טועה Imageshack מקטינים לפי המסך): http://img48.imageshack.us/img48/6500/mp4playerwv5.jpg וזה עבודה ממש ממש ישנה שלי ב-Flash מכיתה ז' והחלטתי לפרסם אותה פה אם כבר היא עלתה לי: http://members.lycos.co.uk/shynet/flash/computerart.html בעיקרון זה המחשב הישן שלי בפלאש, אז הייתי דיי בהתחלה של פלאש ולא ממש התקדמתי עד היום , אבל אשמח לקבל דעות והערות בקשר לעבודה הראשונה השנייה פחות כי זה משהו שהייתי דיי קטן ועכשיו שאני חושב על זה יש הרבה עוד מה לשנות מאז..…
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי אתמול ביצעתי סידרת בדיקות שונות עם התוכנה , לפרקי זמן קצר של 10 דקות עד 30 דקות, בכל הבדיקות לא קיבלתי שום טעויות , השאלה היא לכמה זמן יש לעשות את הבדיקות . רוני
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם זה עתה פרמטתי את המחשב הכל תקין יש אינטרנט אך לא מצליח לראות וידאו רואים מטושטש בצבעים ירוק כחול אדום האם חסר איזשהו קודק נא עזרתכם האדיבה והמהירה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האם קיים כזה תוכנה בחלונות XP וגם ויסטה שבודקת שגיאות בסקטורים? נסיתי בגוגל ולא מצאתי בדיוק תוכנה חינמי מתאימה? אני לא יודע איזה תוכנה נקרא... בחלונות XP יש אפשרות בדיקות דיסק קשיח שניקרא כלי בדיקה שגיאות.אבל הוא לא אמין.אני צריך תוכנה חזקה וקלה לבדיקה דיסק קשיח בזמן אני רואה מולי מסך שמראה לי שגיאות סקטורים. אם הם תקינים או לא תקינים? בתודה מראש מיכאל
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של תמונות. בחלק מהן יש לי בעיה כדוגמת התמונה שהעליתי לכאן. התמונה משתבשת. האם יש דרך לתקן ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
דחיסת "איחסון" או דחיסה "הכי מהירה"?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה או מובנה בווינדוס אפשרות לחסום בסיסמא את השימוש במחשב ו\או רק ברשת? המטרה היא למנוע מילד להשתמש במחשב ו\או באינטרנט בלי רשות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מאז שיצא FF4 מנגנון זיהוי המילים לא עובד כמו שצריך(אגב גם בדפדפנים אחרים שעובדים עם CLEARTYPE) כרגע אני עובד עם FOXLINGO אבל אני לא כ"כ אוהב אותו כי זה פתרון ספציפי לדפדפן בלבד, כאילו הם כ"כ נהנים להשתין בקשת על הלקוחות שלהם?! אני לא מתכנת אבל לא נראה לי כ"כ מסובך לפתח מנגנון זיהוי שיודע CLEARTYPE....
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו - הורדתי 3 סרטי HD , וכשאני מפעיל אותם בנגן הVLC אני שומע רק את צלילי הרקע של הסרט - ולא את מה שהשחקנים מדברים ביניהם. יש לי גם כמה סרטים רגילים שבהם שומעים כמו שצריך... זה משגע אותי, מה יכולה להיות הבעיה? ??? אגב ניסיתי במדיה פלייר, אותו דבר. אני אובד עצות... אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, לא הכנסתי את זה לסטיקי כיוון שאלה תוספים שאני מחפש ולא בטוח שהם קיימים. קיצור, אני משתמש במקסטון עוד מימי myIE2, והחלטתי לעבור לפיירפוקס אחרי שאתמול ביליתי שעתיים מהנות בניקוי תולעת שזחלה לי למחשב בעקבות החור האחרון ב ie. כיף לא נורמלי. אם מישהו יכול לייעץ לי כיצד להגדיר או איזה תוספים ניתן להוסיף כדי לתת לפיירפוקס את ההתנהגות שאני רגיל אליה ממקסטון: 1. Mouse Gestures - תחליף של הלחצנים Back ו Forward על ידי החזקת הכפתור הימני של העכבר והזזתו ימינה או שמאלה. אפשר בפיירפוקס? 2. דאבל קליק על שורת הטאבים פותח טאב חדש. דאבל קליק על טאב קיים סוגר אותו. יש משהו כזה? 3. פתיחת לינק בטאב חדש - גרירה של לינק מדף קיים כמה מילימטרים תפתח אותו בדף חדש (ולא תעביר אותי אוטומטית לדף…
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הורדתי מאתר מסויים מסמך לקריאה בתבנית PDF רציתי לדעת איך אני קורא אותו כי כאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעים כל מיני מספרים
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
התקנתי בעבר dameon tools 3.46 ואז הותקן כונן אימאג' אחד. לאחר כמה חודשים התקנתי dameon tools 3.47 ואז הותקן כונן אימאג' נוסף. איך אפשר לבטל את כונן אימאג' הישן (השייך ל 3.46)??
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עשיתי את אלו לפני שנה בתוכנה לא כל כך מוכרת לשוק הגרפיקה ועדיין אני חושב שהתמונות יצאו פצצה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
זה מה שהתכנאי שלנו התקין והוא אמר שזה יסדר פה את העניינים....האם האנטי-וירוס הזה עושה את שלו?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. כשאני מתחיל להוריד משהו בביטורנט (LH), הוא כותב לי - Rejected By Tracker, port is black listed, use a different port. הפיירוול שלי הוא Sygate Personal, ניסיתי לכבות אותו ולעשות - Allow All - עדיין לא הצליח. אני חווש שזוהי בעיה שנעוצה בחומרה - המודם שלי הוא של אלקטל, והוא גם משמש כפיירוול נעול. די נמאס לי ממנו כי הוא עושה לי בעיות גם ב- PES4. עוד דבר - ב- Winamp, אחרי שנגמר שיר הוא קופץ לי 10 שירים קדימה. איך אני עושה שזה יהיה אחד אחריו בלבד? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי vista ultimate התקנתי את winamp וכשאני רוצה לשמוע תחנת רדיו אינטרנטית דרך הנגן כמו שאני עושה בלי בעיה ב-XP , מופיעה לי הודעה "לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לביצוע פעולה זו, צור שיוך בקביעת שיוכים בלוח הבקרה". בלוח הבקרה בויסטה אין קביעת שיוכים אלא הפעלה אוטומטית, ושם מוגדר שקבצי אודיו יפתחו באמצעות winamp אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
לא קראתי את חדשות השבוע , מה נסגר עם האימיול בסוף ? השרתים שלה חזרו לעבוד או שעדיין זה בתהליך ?
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש המון זמן בפורט של ביטורנט שמקבלים אוטומטית בהתקנה לאחרונה הביטורנט התחיל להאיט קראתי המון מדריכים אבל שום מדריך לא מציין החלפת פורט (בדומה לחמור) לפי מה מחליפים פורט? גם פורט של ביטורנט צריך לפתוח בחומת האש? כשמחליפים פורט בביטורנט אפשר לרשום איזה מספר שרוצים או שזה פורטים קבועים? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בצעד מוזר (ושלילי לדעתי) שיחררה מוזילה אלפה לשימוש פנימי של firefox4 למה לדעתי זה שלילי? אתה לעולם לא מתחיל פיתוח של גרסא חדשה אם לא סיימת את הראשונה... FF3 עדיין נמצא בבטא 4 (מתוך 5 לפחות) וממש לא קרוב למושלם.... בכל מקרה הנה לינק http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-4.0a1pre.en-US.win32.installer.exe עריכה-טוב הכל שמה כתוב כFF4 אבל אני לא רואה שום דבר חדש... (גם הוא מותקן בתיקייה בשם FF3 BETA4) יכול להיות טעות של המפתח
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט אבי אני מעוניין לצרוב אותו כ VCD אבל הוא ארוך מידי אז אני מענויין לפצל אותו לשני חלקים ולשים על שני דיסקים עם איזו תוכנה אני עושה את זה ? אני מתכוון להפוך אותו לשני סרטים נפרדים שאפשר להפעיל כל אחד בנפרד ולא צריך לחבר אותם שוב כמו נניח בתוכנה HJSPLIT
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
משיהו יכול לעזור לי ! אני לא יודע מאיפה להוריד את הדפדפן msn explorer משיהו יכול למצוא לי ! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-