עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לשמור את כל התמונות המוצגות באתר או בקבוצת דפים לפי אינדקס רץ. לדוגמה, בפורום - אני מעוניין לשמור את כל התמונות בדיון מסויים לפי ריצה על כל העמודים בדיון (שינוי של אינדקס רץ בשורת הכתובת) מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור בעניין?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  2. האם הדבר אפשרי עם תוכנה?? או שצריך רכיב מסוים?? כרטיס טלויזיה יכול לרנדר קובץ באיכות וידאו גרועה לאיכות טובה? עם כן מה הפיתרון?? המחיר לא משנה לי. אני כן בטוח שהדבר אפשרי.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  3. היי נתקלתי בהודעה הזו כשניסיתי להתקין uTorrent איך אני מסיר/מתקן את הדבר ? והאם זה קשור לזה שהאימיול וכל תוכנת טורנט שניסיתי מתנתקים אחרי 10 דק' תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  4. היי! אני מחפש תוכנה שניתן לערוך בה כל מיני דפי עבודה במתמטיקה ובהנדסה ולהדפיסם לאחר מכן! המון תודה!

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by elad-k1,

הורדתי את הדריבר לכרטיס מסך וזה נותן לי תבעיה הזאת! מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by chenrp,

יש למישהו מושג?

7. Started by Domovoi,

מאיפה אני מוריד את זה? אני רוצה לראות סרט אבל אין SOUND :-\ הוא אמר לי שאני צריך DIRECTSHOW DECODER מאיפה אני מוריד?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  8. מדובר במעבד אינטל, לדעתי יש בעיות של התחממות וטרוטלינג, אשמח לדעת אם ישנה תכנה אשר מעירה כאשר מתקיימת בעיה. תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  9. הורדתי סרט DIVX, היו לי שתי תיקיות : CD1 ו CD2, נכנסתי ל CD1 הי שם איזה 50 קבצי ראר שכולם אותו דבר פתחתי אחד מהם ובה לי קובץ AVI ניגנתי אותו והוא היה באיכות ממש גרועה ! למה זה ? צריך נגן מיוחד ?

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by nitayc1,

שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  11. לא קראתי את חדשות השבוע , מה נסגר עם האימיול בסוף ? השרתים שלה חזרו לעבוד או שעדיין זה בתהליך ?

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  12. בדיסק קשיח כמובן. יש אפשרות כזאת? :

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by cluber69,

לפני שבוע בערך מחקתי בטעות את אחד האובייקטים מתקייה C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (הרחבות דפדפן) מאז כל אתר שאני נכנס אליו מופיע לי למטה בשורה משולש עם סימן קריאה צהוב ורשום "בוצע אך יש שגיאות בדף" וכשאני נכנס לפרטים זה רושם לפעמים "קבוע מחרזות לא גמור" או "נדרש אובייקט" ואין לי מושג מאיפה להשיג חזרה את האובייקט יש איזה פיתרון??

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  14. שלום לכולם, התקנתי VNC במחשבים שברשת שאצלי בבית, פתחתי פורטים בfirewall שבwindows (מבקש אוטומאטית בSP2). אני מנסה להתחבר ברשת הפנימית בין במחשבים ואין אפשרות להתחבר. כל החריגים בfirewall מסומנים בV. כאשר אני שם את הfirewall על disable, יש אפשרות להתחבר. אני לא מעוניין יש הfirewall יהיה על disable. כיצד אוכל להתגבר על בעיה זו? תודה מראש לכל העוזרים.

15. Started by TheReaper,

בצעד מוזר (ושלילי לדעתי) שיחררה מוזילה אלפה לשימוש פנימי של firefox4 למה לדעתי זה שלילי? אתה לעולם לא מתחיל פיתוח של גרסא חדשה אם לא סיימת את הראשונה... FF3 עדיין נמצא בבטא 4 (מתוך 5 לפחות) וממש לא קרוב למושלם.... בכל מקרה הנה לינק http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-4.0a1pre.en-US.win32.installer.exe עריכה-טוב הכל שמה כתוב כFF4 אבל אני לא רואה שום דבר חדש... (גם הוא מותקן בתיקייה בשם FF3 BETA4) יכול להיות טעות של המפתח

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  16. שלום לכולם, אני דיי גרוע בפוטושופ, אבל החלטתי לפרסם בכול זאת, אני דיי חדש בעניין של תלת מימדי בפוטושופ, אז אשמח להערות, אני יודע שזה לא הכי טוב... אבל זה מהראש אחרי הכול... (בלי מדריך...): קישור ישיר (כי אם אני לא טועה Imageshack מקטינים לפי המסך): http://img48.imageshack.us/img48/6500/mp4playerwv5.jpg וזה עבודה ממש ממש ישנה שלי ב-Flash מכיתה ז' והחלטתי לפרסם אותה פה אם כבר היא עלתה לי: http://members.lycos.co.uk/shynet/flash/computerart.html בעיקרון זה המחשב הישן שלי בפלאש, אז הייתי דיי בהתחלה של פלאש ולא ממש התקדמתי עד היום , אבל אשמח לקבל דעות והערות בקשר לעבודה הראשונה השנייה פחות כי זה משהו שהייתי דיי קטן ועכשיו שאני חושב על זה יש הרבה עוד מה לשנות מאז..…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  17. שאלה שמתרידה אותי הרבה זמן: הרבה פעמים שאני גולש אנ יצריך להשתמש ביותר ממילה שמורה אחת ב - CTRL+C. לדוגמה יש לי שתי מילים שאני משתמש בהם כל הזמן - וכל רגע אני צריך לעשות PASTE של אחת מהן. הרבה פעמים מדובר גם במשפטים ארוכים - כך שממש לא כיף לכתוב אותם כל פעם מחדש... רציתי לשאול אם מישהו יודע על אפשרות ליצור עוד פקודה של CTRL+C וכך לשמור שתי מילים בקליפ בורד. סתם לדוגמה אם יש לי את שתי המילים: שקל וחצי את המילה "שקל" אני שמור על CTRL+C ואת המילה "וחצי" אני אשמור למשל על CTRL+B. עכשיו שאני צריך "שקל" אני אלחץ על CTRL+V ואת המילה "וחצי" אני אלחץ למשל על CTRL+D. יכול להיות שההסבר שלי מפורט מידי (....) אבל פשוט היה חשוב לי להסביר למה אני מתכוון. ;D אז מה אתם אומרים? יש דבר כזה…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by nimni,

שלום לכם, יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך אני פותר אותה. כאשר אני מנסה להוריד משהו דרך ה-EMULE רושמים לי שיש בעיה בקובץ PART . שאי אפשר לשמור בה או שאי אפשר לפתוח. למישהו מוכרת בעיה זו ? ניסיתי להוריד EMULE מגירסה אחרת ועדיין יש את הבעיה. אנא עזרו אני מפסיד המון בגלל שהתוכנה לא עובדת. תודה מראש נימי

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  19. אני מדבר על ההשוואה הזו: http://pixelpros.net/box/antivirus-conclusion.shtml בארץ משווקים בכלל את כל התוכנות האלה? התוכנה היחידה שאני ראיתי בארץ זו נורטון אנטי וירוס ולפי המאמר היא כנראה לא הכי איכותית

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by y42r,

יש לי מספר רב של תמונות. בחלק מהן יש לי בעיה כדוגמת התמונה שהעליתי לכאן. התמונה משתבשת. האם יש דרך לתקן ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  21. יש לי Firefox בגרסה העברית. חיפשתי פעם ב google.com במקום google.co.il . מאותו רגע כל פעם שאני מחפש בגוגל דרך תיבת החיפוש של הדפדפן הוא מחפש ב google.com .

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by omri_ro,

מאז שיצא FF4 מנגנון זיהוי המילים לא עובד כמו שצריך(אגב גם בדפדפנים אחרים שעובדים עם CLEARTYPE) כרגע אני עובד עם FOXLINGO אבל אני לא כ"כ אוהב אותו כי זה פתרון ספציפי לדפדפן בלבד, כאילו הם כ"כ נהנים להשתין בקשת על הלקוחות שלהם?! אני לא מתכנת אבל לא נראה לי כ"כ מסובך לפתח מנגנון זיהוי שיודע CLEARTYPE....

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by LIOR42,

הורדתי מאתר מסויים מסמך לקריאה בתבנית PDF רציתי לדעת איך אני קורא אותו כי כאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעים כל מיני מספרים

24. היי, לא הכנסתי את זה לסטיקי כיוון שאלה תוספים שאני מחפש ולא בטוח שהם קיימים. קיצור, אני משתמש במקסטון עוד מימי myIE2, והחלטתי לעבור לפיירפוקס אחרי שאתמול ביליתי שעתיים מהנות בניקוי תולעת שזחלה לי למחשב בעקבות החור האחרון ב ie. כיף לא נורמלי. אם מישהו יכול לייעץ לי כיצד להגדיר או איזה תוספים ניתן להוסיף כדי לתת לפיירפוקס את ההתנהגות שאני רגיל אליה ממקסטון: 1. Mouse Gestures - תחליף של הלחצנים Back ו Forward על ידי החזקת הכפתור הימני של העכבר והזזתו ימינה או שמאלה. אפשר בפיירפוקס? 2. דאבל קליק על שורת הטאבים פותח טאב חדש. דאבל קליק על טאב קיים סוגר אותו. יש משהו כזה? 3. פתיחת לינק בטאב חדש - גרירה של לינק מדף קיים כמה מילימטרים תפתח אותו בדף חדש (ולא תעביר אותי אוטומטית לדף…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by iyehuda,

למה אני לא מצליח להוסיף כתוביות ועוד שאלה איך אני צורב בסוף כי אין פה קובץ VIDEO

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים