עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עשיתי את אלו לפני שנה בתוכנה לא כל כך מוכרת לשוק הגרפיקה ועדיין אני חושב שהתמונות יצאו פצצה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  2. היי אתמול ביצעתי סידרת בדיקות שונות עם התוכנה , לפרקי זמן קצר של 10 דקות עד 30 דקות, בכל הבדיקות לא קיבלתי שום טעויות , השאלה היא לכמה זמן יש לעשות את הבדיקות . רוני

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  3. אבקש את עזרתכם זה עתה פרמטתי את המחשב הכל תקין יש אינטרנט אך לא מצליח לראות וידאו רואים מטושטש בצבעים ירוק כחול אדום האם חסר איזשהו קודק נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  4. דחיסת "איחסון" או דחיסה "הכי מהירה"?

5. שלום, האם יש תוכנה או מובנה בווינדוס אפשרות לחסום בסיסמא את השימוש במחשב ו\או רק ברשת? המטרה היא למנוע מילד להשתמש במחשב ו\או באינטרנט בלי רשות. תודה.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by y42r,

יש לי מספר רב של תמונות. בחלק מהן יש לי בעיה כדוגמת התמונה שהעליתי לכאן. התמונה משתבשת. האם יש דרך לתקן ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  7. האם קיים כזה תוכנה בחלונות XP וגם ויסטה שבודקת שגיאות בסקטורים? נסיתי בגוגל ולא מצאתי בדיוק תוכנה חינמי מתאימה? אני לא יודע איזה תוכנה נקרא... בחלונות XP יש אפשרות בדיקות דיסק קשיח שניקרא כלי בדיקה שגיאות.אבל הוא לא אמין.אני צריך תוכנה חזקה וקלה לבדיקה דיסק קשיח בזמן אני רואה מולי מסך שמראה לי שגיאות סקטורים. אם הם תקינים או לא תקינים? בתודה מראש מיכאל

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  8. בדיסק קשיח כמובן. יש אפשרות כזאת? :

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by Slash87,

טוב אז ככה... לפני שנים קניתי את הדיסק LIQUID TENSION 2 בזמנו העברתי אותו ל FLAC. הדיסק שרוט היום בצורה מטורפת אז אני רוצה לצרוב חזרה את הקבצים שיש לי על המחשב... אפשר איכשהו עם נרו? אני מחפש ולא מוצא... אם אי אפשר, יש תכנה טובה אחרת?? תודה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by ofirrjd,

הבעיה היא שרשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין ואז פשוט האימיול לא מחובר. אני מוריד רשימות סרברים לאימיול מכאן: http://ed2k.2x4u.de/index.html אבל לאחר העדכון ההורדה מאוד איטית והחיפוש לא נותן תוצאות כלל. מה שמוזר הוא שכשאני מתקין אימיול מאפס, תוצאות החיפוש מאוד נרחבות וקצב ההורדה מהיר, אך עם הזמן, כמו שציינתי, רשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין. אם אני מסיר את האימיול ומתקין שוב, זה עוזר אך לא לזמן רב. מה בעצם קורה פה? היכן אני יכול להשיג רשימת סרברים טובה? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  11. שלום לכולם, אני דיי גרוע בפוטושופ, אבל החלטתי לפרסם בכול זאת, אני דיי חדש בעניין של תלת מימדי בפוטושופ, אז אשמח להערות, אני יודע שזה לא הכי טוב... אבל זה מהראש אחרי הכול... (בלי מדריך...): קישור ישיר (כי אם אני לא טועה Imageshack מקטינים לפי המסך): http://img48.imageshack.us/img48/6500/mp4playerwv5.jpg וזה עבודה ממש ממש ישנה שלי ב-Flash מכיתה ז' והחלטתי לפרסם אותה פה אם כבר היא עלתה לי: http://members.lycos.co.uk/shynet/flash/computerart.html בעיקרון זה המחשב הישן שלי בפלאש, אז הייתי דיי בהתחלה של פלאש ולא ממש התקדמתי עד היום , אבל אשמח לקבל דעות והערות בקשר לעבודה הראשונה השנייה פחות כי זה משהו שהייתי דיי קטן ועכשיו שאני חושב על זה יש הרבה עוד מה לשנות מאז..…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by cluber69,

לפני שבוע בערך מחקתי בטעות את אחד האובייקטים מתקייה C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (הרחבות דפדפן) מאז כל אתר שאני נכנס אליו מופיע לי למטה בשורה משולש עם סימן קריאה צהוב ורשום "בוצע אך יש שגיאות בדף" וכשאני נכנס לפרטים זה רושם לפעמים "קבוע מחרזות לא גמור" או "נדרש אובייקט" ואין לי מושג מאיפה להשיג חזרה את האובייקט יש איזה פיתרון??

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  13. שלום לכולם, התקנתי VNC במחשבים שברשת שאצלי בבית, פתחתי פורטים בfirewall שבwindows (מבקש אוטומאטית בSP2). אני מנסה להתחבר ברשת הפנימית בין במחשבים ואין אפשרות להתחבר. כל החריגים בfirewall מסומנים בV. כאשר אני שם את הfirewall על disable, יש אפשרות להתחבר. אני לא מעוניין יש הfirewall יהיה על disable. כיצד אוכל להתגבר על בעיה זו? תודה מראש לכל העוזרים.

14. אני מדבר על ההשוואה הזו: http://pixelpros.net/box/antivirus-conclusion.shtml בארץ משווקים בכלל את כל התוכנות האלה? התוכנה היחידה שאני ראיתי בארץ זו נורטון אנטי וירוס ולפי המאמר היא כנראה לא הכי איכותית

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by nimni,

שלום לכם, יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך אני פותר אותה. כאשר אני מנסה להוריד משהו דרך ה-EMULE רושמים לי שיש בעיה בקובץ PART . שאי אפשר לשמור בה או שאי אפשר לפתוח. למישהו מוכרת בעיה זו ? ניסיתי להוריד EMULE מגירסה אחרת ועדיין יש את הבעיה. אנא עזרו אני מפסיד המון בגלל שהתוכנה לא עובדת. תודה מראש נימי

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

שלום לכולם, יש לי אוסף מאוד גדול של טריילרים והייתי רוצה לשנות אותם מהפורמט המקורי שלהם (MOV) לאמפג כדי שאני אוכל ליצרוב אותם על וידאו דיסק, הבעיה היא שכאשר אני משנה אותם גם יחס הצפיה משתנה וזה יוצא מגעיל, יש תוכנה שתעסה את זה ותשמור על יחס הצפיה (גם אם הוא לא יהיה דיגיטאלי). תודה רבה!!!, יאיר.

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  17. יש לי סרט בפורמט אבי אני מעוניין לצרוב אותו כ VCD אבל הוא ארוך מידי אז אני מענויין לפצל אותו לשני חלקים ולשים על שני דיסקים עם איזו תוכנה אני עושה את זה ? אני מתכוון להפוך אותו לשני סרטים נפרדים שאפשר להפעיל כל אחד בנפרד ולא צריך לחבר אותם שוב כמו נניח בתוכנה HJSPLIT

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  18. Started by Fighting Falcon,

משיהו יכול לעזור לי ! אני לא יודע מאיפה להוריד את הדפדפן msn explorer משיהו יכול למצוא לי ! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by juve12,

מישהו יכול להגיד לי מהו הכלי הטוב והחדיש ביותר להורדת הוירוס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by dbx22,

בשביל אקס פי. יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X תודה

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  21. שאלה שמתרידה אותי הרבה זמן: הרבה פעמים שאני גולש אנ יצריך להשתמש ביותר ממילה שמורה אחת ב - CTRL+C. לדוגמה יש לי שתי מילים שאני משתמש בהם כל הזמן - וכל רגע אני צריך לעשות PASTE של אחת מהן. הרבה פעמים מדובר גם במשפטים ארוכים - כך שממש לא כיף לכתוב אותם כל פעם מחדש... רציתי לשאול אם מישהו יודע על אפשרות ליצור עוד פקודה של CTRL+C וכך לשמור שתי מילים בקליפ בורד. סתם לדוגמה אם יש לי את שתי המילים: שקל וחצי את המילה "שקל" אני שמור על CTRL+C ואת המילה "וחצי" אני אשמור למשל על CTRL+B. עכשיו שאני צריך "שקל" אני אלחץ על CTRL+V ואת המילה "וחצי" אני אלחץ למשל על CTRL+D. יכול להיות שההסבר שלי מפורט מידי (....) אבל פשוט היה חשוב לי להסביר למה אני מתכוון. ;D אז מה אתם אומרים? יש דבר כזה…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  22. תמיד שאנ מנסה להוריד, אז כתוב לי שההורדה נכשלה.... יש למישהו כתובת שממנה ניתן להוריד?

23. Started by SHAY951,

כשאני מפעיל את האימיול ומשחק באיזשהו משחק, כל איזה 2 דקות יש תקיעה לשנייה של המחשב ואז זה משתחרר. אני יודע שזה 100% בגלל האימיול כי שאני לא מפעיל אתו זה לא קורה. זה יכול להיות מציק שזה קורה (וקרה.....) ברגעים קריטייים במשחקים...... אם מישהו מכיר את הבעיה, ויודע ממה היא נגרמת או איך אפשר לסדר אותה אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  24. שלום. כשאני מתחיל להוריד משהו בביטורנט (LH), הוא כותב לי - Rejected By Tracker, port is black listed, use a different port. הפיירוול שלי הוא Sygate Personal, ניסיתי לכבות אותו ולעשות - Allow All - עדיין לא הצליח. אני חווש שזוהי בעיה שנעוצה בחומרה - המודם שלי הוא של אלקטל, והוא גם משמש כפיירוול נעול. די נמאס לי ממנו כי הוא עושה לי בעיות גם ב- PES4. עוד דבר - ב- Winamp, אחרי שנגמר שיר הוא קופץ לי 10 שירים קדימה. איך אני עושה שזה יהיה אחד אחריו בלבד? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by iyehuda,

למה אני לא מצליח להוסיף כתוביות ועוד שאלה איך אני צורב בסוף כי אין פה קובץ VIDEO

• 6 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים