תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
טוב למי שלא מכיר מה זה dds הלינק הבא יעזור http://en.wikipedia.org/wiki/DirectDraw_Surface אוקי אז מה שאני רוצה לעשות זה לערוך את זה דרך פוטושופ\3DMAX או GIMP. יש לי WIN7 64 ביט. ניסיתי להוריד את זה... 1. http://developer.nvidia.com/object/photoshop_dds_plugins.html בשביל הפוטושופ אבל לא רואה את זה עובד והוא לא פותח 2. http://www.gimp.org/downloads/ ניסיתי גם את זה כולל הפלאגין גם לא עובד 3. ב3DMAX הוא פותח לי ת'קבצים אבל אני לא יכול לשמור אותו בסיומת dds אגב הרחבה קטנה dds משמש לערוך למשל סקינים של משחקים דמויות וכו... אני אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קרה לכם פעם שרציתם לראות איזה סרט ישן (או חדש) במחשב אבל לא היו לכם כתוביות בשבילו? ועד שמצאתם את הכתוביות בעיברית גיליתם שהם לא מסונכרנים? ובכן לי זה כבר קורה יותר מידי פעמים בזמן האחרון, השיא היה פעמיים באותו היום. יש לי כמה סרטים שיש להם תירגום אבל הוא כניראה לא מסונכרן לגירסה הספיציפית שלי והוא ממאר או מאחר בכמה שניות (מדובר על משהו כמו 20 שניות.. כך שזה בילתי אפשרי ליקרוא כך) האם ישנה איזו תוכנת פלא אשר תיהיה קלה ונוחה שתסנכרן את הכתוביות כך שהם יתאימו לסרט? או אולי שילוב של כמה תוכנות? אשמח לכל פיסת מידע שהיא בנושא. Thanks
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
איך אני עושה ב Nero שלא יסגור דיסקים? ואיך אני עושה שקודם כל הוא יעתיק את הדיסק לHard Disk ואחר כך לדיסק? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי עוד הרדיסק סתם להשואה מול ההרדיסק הנוכחי שלי איזה תוכנה תראה לי מי מהם יותר מהיר ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני נוגע בIE... אבל אם כבר מעדכנים את הווינדוס פעם בשלוש שנים, אז כבר מעדכנים הכל אז הגעתי לעדכון האחרון, IE7. אני לא משתמש בIE אבל לפעמים נכנס אליו כשFF וIETAB לא עוזרים. כדאי לעדכן? יש לו יתרונות מול IE6 (הפשוט והקל )? לא מדבר על טאבים ושטויות כאלה, אלא יתרונות ממשיים. (מהירות, קלות שימוש...) מצד אחד, לא בא לי לעדכן את הIE הישן. אבל מצד שני, אני לא רוצה שההודעות שיש עדכונים ישגעו אותי כל חמש דקות...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב) בתודה מראש אור!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אתמול שידרגתי את הדפדפן אינטרנט אקספלורר לגרסא 8 (יש לי WIN XP PRO) אבל אני מקבל לעיתים תכופות הודעת שגיאה במהלך כניסה לאתרים (במיוחד אתרים שיש בהם JAVA) לדוגמא האתר הבא לא עולה לי בכלל ומציג הודעת שגיאה שציינתי www.anfyteam.com EventType : BEX P1 : iexplore.exe P2 : 8.0.6001.18702 P3 : 49b3ad2e P4 : unknown P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 05950068 P8 : c0000005 P9 : 00000008 ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר אולם ללא הצלחה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי עסק לקריוקי,והוא הוריד מלא קבצי פלייבקים בכסף. הוא משכיר את המחשב הנייד הזה לאנשים, אבל הוא לא רוצה שיוכלו להעתיק אותם או למחוק אותם. שרק יוכלו להפעיל את הקובץ,יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אני מאמין שבסופו כל דבר אפשר לפרוץ,אבל הוא זקוק לתוכנה שהבנאדם הפשוט לא יגרום "נזק" לקובץ
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקנפג את הFIREWALL של הWIN שלא יחסום לי את הPORT של הEMULE (4662) כי ברגע שהFIREWALL פועל אני מקבל LOWID (שאגב לא כ"כ הבנתי מזה למרות שעברתי כמה פעמים על הFAQ שלהם - יהיה נחמד אם מישהו יוכל להסביר לי)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרישות הן כדלקמן: 1) שיהיה טוב ולא יהיו בובאגים מורגשים(הסיבה העיקרית לכך שמאסתי ב FDM הנוכחי). 2) שלא יזייף כאשר אני מוריד מהRS(חשוב מאוד-FDM התוכנה היחידית שאני יודע בוודאות שלא מזייפת). דברים שיהיה נחמד אם יהיו: 3) אפשרות הפרדה בין הורדות שונות. 4) פתיחת ארכיב באופן אוטומטי. תודה על ההמלצות. אגב- האם JDOWNLOADER עומד בכל התנאים הללו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/34458303/wrar370he.exe.html קרדית לא שלי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמבטלת את שליחת המידע מהמודם ? וכך אולי המהירות תשתפר? :idea:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההגיון הפשוט שלי אומר שלא, אז למה בערך כל תוכנה שאני מתקין על המחשב מתקינה גרסה חדשה של הדבר הזה? לא מספיק שיהיה רק את הגרסה העדכנית ביותר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב כף-יד למחשב הנייח ע"י כבל USB. והמחשב מזהה אותו ככרטיס רשת. התקנתי ActiveSync 4.1 כרגע. אחרי שהתקנתי את הגרסא החדשה (4.5) שלא פתרה את הבעיה. מה הבעיה שלו? והכי חשוב איך אני מסדר את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פריהאנד פוטושופ פייג' מייקר מחשהו שמע? יודע? מכיר? :-/ תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתר וואלה לא עולה אצלי חברים כן עולה אתר וואלה walla.co.il לא עשיתי לשנות הגדרות בבקשה פתרון בעיות
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר פונטים של guttman שככלהנראה הגיעו עם תוכנת אדובי אילוסטרייטור CS3 המותקנת אצלי במחשב. חיפשתי את הפונטים הנ"ל במחשב ע"מ להעביר אותם לספריית הפונטים הכללית של תוכנות אדובי כך שאוכל להשתמש איתם גם בתוכנות הנוספות שיש לי (פוטושופ פלאש וכו') אולם ללא הצלחה. האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את הגוטמן האבוד? אשמח לעזתרכם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים רציתי לדעת אם כשאני שומע מוזיקה במדייה פלייר ומשחק במקביל במשחק- האם ניתן להעביר שירים? אין לי במקלדת את הכפתור של העברת שירים. אני יודע ש-Ctrl+F במדיה פלייר מעביר לשיר הבא, אך רק כשאני נמצא במסך של המדיה פלייר. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
I recently bought a new computer with an intel P4 2.4B and a Gigabyte GA-8PE667 Ultra 2 board, after formatting and installing all my programs including Sandra i was quite surprised to see Sandra claims that my motherboard supports SMP and that I should add another CPU to the system, it also insists to compare me to Xeon and Athlon MP based systems in all the benchmarks. I am referring to SiSoft Sandra 2003 professional , if anyone has any idea how to resolve this issue i would greatly appreciate the help.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2019 פרו פלוס. אני משתמש באאוטלוק 2019, לאחרונה אני מקבל מיילים חשודים זה גניבה מבקשים ממני פרטים כרטיס אשראי. אנילא ניכנס למייל הזה מיד מוחק מייל מיתחזה חשוד. אבל יש לי בעיה שאני פותח אאוטלוק ומקבל מייל. אני לא רוצה ליפתוח מייל מחשש אולי וירוס כופר או ידביק או יהיה פריצה למחשב שלי. שאלה: אני לא ניכנס למייל ליקרוא, אני רואה קבלה במייל בתיבה דואר נכנס ולא רואה כתובת מייל השולח. אני לא רוצה ליפתוח מייל. איך עושים בקבלה מייל שיראה לי מה הכתובת המייל של השולח ? אם אני פותח מייל אני רואה כתובת מייל של השולח. אבל אני לא רוצה ליפתוח מייל מחשש אולי וירוס כופר או ידביק וירוס. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה 5 avid media composer עכשיו הבעיה שלי היא כזאת:יש את הסרגל מעל הtimeline אבל הבעיה היא שחסרים לי הרבה אפשרויות (כי בבית ספר שלי הסרגל עצמו מלא ) ואצלי בבית הוא לא כמו בבית ספר עכשיו השאלה שלי אם חסרים לי כפתורים בתוכנה מאיפה אני יכול להוסיף את מה שחסר (כיאילו אפשר להוריד מהאינטרנט וזה ?) בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בדומה לאשכול שמישהו פתח כאן לפני כמה שנים טובות; http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=43827.0 גם לי יש בעיה שכאשר אני שומע מוזיקה או משחק במשחק מחשב, לחיצות על כפתורים גורמים לקטיעת הסאונד, בעיה מאוד מעצבנת. מה שכן, לי אין כרטיס קול חלופי שבו הכל בסדר, אבל כשעבדתי עם WIN7 לא הייתה לי בעיה כזו, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בתוכנה. איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות כזאת ? ואם כן , כיצד עושים זאת . תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-