עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by erez_hazan,

שלום, לאחרונה עברתי לוינדוס 7 והמהירות גלילה של העכבר ממש איטית יחסית לXP!! הגעתי למצב של מספרים מטורפים של המהירות גלילה בהגדרות, דבר שנראה מוזר יחסית לXP. כמו כן ישנו תוסף מיוחד בדפדפן chrome שנקרא smode scoll נדמה לי : ואיתו גלילה של הדפים הייתה הרבה יותר נוחה. אך כשאני מתקין אותו עכשיו, אני בכושי יכול לגלול את הדף למעלה ולמטה. יש למישהו הצעות מה לעשות במקרה זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום חבר שלי קיבל גירסה אורגינלית של התוכנה אבל לא הביאו לו את הdongle והוא לא יכול להפעיל את הרשיון שלה אז מה אתם מציעים לעשות כדי להשיג את הקוד של הרשיון כי ניסיתי לעזור לו ואין לי מושג מאיפה להשיג את הקוד הזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by d1v,

טוב אז אני מנסה לראות הישרדות וזה טוען ולא עושה כלום. הלכתי ל ERROR CONSOLE וזה מה שיש שם. Warning: Expected declaration but found '.'. Skipped to next declaration. Source File: http://f.nanafiles.co.il/partner48/common/styles/cg.css?ver=41 Line: 993 בלפטופ זה עובד מכיוון שחסר שם איזה תוכנה וזה פותח לי דרך MEDIA PLAYER.. אם אין פפתרון לבעייה רציתי לדעת איך אני יכול לצפות דרך ה MEDIA PLAYER,בתודה מראש אילן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. הרצתי כרגע Hijackthis במחשב שלי ואני רוצה את עזרתכם לניתוח הקובץ שלו, לגבי האם יש ערכים לא רצויים במחשב שלי. למחשב שלי לוקח המון זמן להטען בעת ההפעלה או בעת הפעלה מחדש. הנה קובץ ה-Log של Hijackthis: ראו קובץ מצורף (הערה: סיומת הקובץ שונתה ל-TXT, מאחר והפורום לא מאפשר להעלות קבצי LOG).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לא מצליח להעיף את החיפוש של אייסיקיו מרשימת הספקים לא משנה כמה פעמים אני מוחק ובכתובת למעלה שאני כותב משהו ולוחץ אנטר הוא מחפש לי עם אייסי ולא עם גוגל חיפשתי בהגדרות ואני לא מוצא את הפתרון שם בעיה נוספת חדשה היא כל וידאו שאני מפעיל ביוטיוב מראה לי בפס האדום שהוא סיים לעשות סטרים לכולו בחצי שניה אבל זה לא נכון-וזה מעצבן-כנראה פאלג אין של אדובי -ניסיתי לעדכן ועדיין אותה בעיה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Demagh,

קרה לי דבר מאוד מוזר עם תוכנת ה-SetPoint של לוג'יטק. היא רצה ברקע, מופיע ב"תהליכים", אבל האייקון שלה לא מופיע בטאסק-באר, ואין לי שום שליטה על ההגדרות של המקלדת והעכבר כתוצאה מכך. ניסיתי להסיר + להתקין מחדש, להוריד ולנסות גרסא אחרת, אך ללא הצלחה. מכיוון שהתמיכה הטכנית שלהם מושבתת כבר חודש, החלטתי לנסות את מזלי כאן. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Asaff,

מישהו יכול להציע לי תוכנות לבדיקה של כל סוגי החומרה שיש במחשב כגון: זכרון, דיסק, כונן דיסקטים, כונן דיסקים וכו'? יש לי תוכנות שבודקות חלק מהדברים אבל אני חושב שאפשר למצוא דברים יותר טובים אז אם יש לכם משהו שלי אין אני אשמח לנסות אותו. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yonit,

מצאתי באינטרנט את התוכנה VobEdit שמתיימרת לעשות את העבודה אבל משום מה התוכנה הזו עובדת לי רק על קבצים קטנים. כאשר אני מנסה לחבר קבצים בגודל 1 ג'יגה התוכנה ממירה לי את הקבצים שוב ל-VOB ולא מחברת אותם. אשמח לשמוע אם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או לחילופין אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה הזו אשמח אם יסביר לי למה אני לא מצליחה לחבר קבצים גדולים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Tomerico,

אני לא מבקש לינק או שם (למרות שהייתי שמח לקבל ) כי אני מתאר לעצמי שזה לא חוקי אבל... יש כזה דבר? (משמע זה אפשרי?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. איזה תוכנה טובה ליצירת שני תחנות עבודה (וירטואליזציה) ? התכנון שלי הוא להפוך את המחשב לשני מחשבים שאלה האם יש אפשרות לשחק ברשת lan עם וירטואליזציה?

12. Started by sapartil,

איך נקרא בדיוק האתר המקורי ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shtrodel,

EVEREST 2.2 החדשה (טוב כבר לא כל כך חדשה...) מדיוקת יותר ונוספו דברים. לדוגמא בEVEREST הישן יותר המעבד שלי היה על 70 מעלות ואילו בביוס הוא הראה 34 מעלות, עכשיו סוף סוף בEVEREST החדש הוא מראה 34 מעלות. בנוסף לכל אלא שיש להם לוח תומך SLI (כמוני) הוא מראה את המעלות של כל ליבה כמו בדרייבר... לדוגמא: לי יש כרטיס אחד, אבל עם שני ליבות (כמו שני כרטיסים) ובEVEREST החדש הוא מראה לי את הטמפרטורה של כל מעבד. ועוד מ"ס תוספות נורא טובות, בכל מקרה מי שעדיין לא הוריד מומלץ.

14. Started by PayneBack3251,

שלום... בהמשך להודעה הזאת שבגללה הבנתי שהמחשב שלי מת ! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140956.0 יש לי 3 תוכנות של ספייוארים מותקנות במחשב microsoft antispyware spybot spy sweeper אף אחת מהם לא עושה את העבודה כמו שצריך אני סורק ומוחק את הבעיות אבל שאני עושה סריקה חוזרת יש ספייוארים חדשים !!! אמרתי נריץ סריקה בנורטון הוא בא ומצא וירוס אמרתי יופי נמחק אותו כשתסתיים הסריקה אבל כשנגמה הסריקה היתה לי אפשרות ל finish לחצתי והנורטון יצא מהחלון כאילו סיים את העבודה שלו אבל הוא התעלם מהפאקינג וירוס !!! החלטתי זה הסוף לנורטון אני כרגע מוריד mcafee 2005 ו nod32 מה עדיף מהם ? ואני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב למה זאת תהיה לי עבודה כל כך קשה !!!! בבקשה עזרה אני נואש פה …

15. Started by shodan,

שאני מעלה משחק המשחק אכן עולה אך רואים הכל מרוח וניתנת הודעת שגיאה אי אפשרות להטעין את DIRECT X הורדתי עדכון ןאין זה פותר[ראו קובץ]

16. הורדתי כמו רובכם פה את ה-FF2 החדש והכל טוב ויפה. ראיתי שברירת המחדל היא להגדיר את ה"זיכרון מטמון" של הדפדפן על-MB רציתי לדעת מה הכי מומלץ? הבנתי שזה משפיע על מהירות הטעינה של דפים,אז אל כדאי שאני אשים על מאה למשל? כמה זה אצלכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mzlbat,

היי היום קיבלתי את המחשב החדש ( HP ENVY ) וגיליתי שמקש INSERT עשו אותו עם ה F12 וכדי לבחור את INSERT ולא F 12 צריך ללחוץ על עוד מקש הבעיה אצלי היא כזאת יש לי איזה תוכנה שאני משתמש ב INSERT + F 12 F 4 F 5 באותו זמן ועכשיו זה לא ילך לי כי לא הגיוני שאני ילחץ על 3 מקשים כל זמן שאני יצטרך את זה שאלה אם יש אפשרות שאני יסדר את המקשים מחדש באיזה תוכנה ? ולשים את INSERT במקום ה PRINT SCREEN למשל ? ( בתוכנה שאני משתמש בה אין אפשרות לסדר או לבחור מקשים אחרים )

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Zaks Sharon,

היי, אני משתמש ב-KASPERSKY 5.0 PERSONAL ובסריקת הקבצים יש קבצים שצריכים סיסמא כדי לסרוק אותם! כמובן שאין לי מושג על איזו סיסמא המחשב מדבר, אז אני מדלג על הקבצים האלו... אבל מה אם יום אחד יהיו בקבצים האלו וירוסים והסריקה לא תזהה אותם? מה שיהיה זה שאני אוכל אותה... למה הקבצים האלו דורשים סיסמא? ומה עושים כדי לבטל את זה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מנסה לעבוד עם דיסק און קי במערכת משרדית ישנה (חלונות 98, לא SE) והיתה בעית NTKERN.VXD ב-USB HUB ROOT במנהל ההתקנים. חשבתי שהתקנה של הדרייבר של USB במערכת נחוצה והתקנתי מפה את הסרוויס פאק של חלונות 98: http://www.technical-assistance.co.uk/kb/win98fe-usb-mass-storage-drivers.php שנטען שהוא נחוץ לפני התקנת דרייבר ה-USB עצמו. להפתעתי אחרי ההתקנה הנ"ל אני לא מצליח להיכנס לחלונות (שלל מסכים כחולים). יש למישהו עצה מה ניתן לעשות כדי לחזור למצב הקודם? גם SAFE MODE נתקל בכחולים האלה. האם ניתן לבצע תיקון כלשהו עם תקליטור חלונות 98SE? הרצתי אותו וראיתי רק אופציית התקנה נקייה. תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by frank31,

חג שמח מעוניין במידע על תוכנה אשר ממירה שירים לפורמט mp3 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shafik,

שלום רב, במקום עבודתי לאחר המשתמשים ישנה בעיה כשהוא מנסה לפתוח נוסחאות ב office 2010 שנוצרו ב MathType גרסה 5 הוא מקבל שגיאות (כרגע יש לו גרסה חדשה יותר של MathType) כשהוא מנסה לבצע REPAIRE כמו שהוא מתבקש הוא ממשיך לקבל שגיאות והתקלה לא נפתרת מצורף תצלום מסך לפי סדר הפעולות והשגיאות שהוא מקבל תודה רבה http://www.*צונזר*/my/zijnrywzjmmu.jpg http://www.siz.co.il/my/2qnkyktxdfzn.jpg

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by em28,

לאחר התקנת ההרחבה Quick Locale Switcher והסרתה, החל להופיע לי המסך הבא בעת איתחול פיירפוקס. במצב בטוח השועל עולה- הסרתי את ההרחבה לחלוטין , ללא הועיל. התקנתי מחדש את השועל , לא עזר. נטרלתי הרחבות נוספות שיכול להיות שהיו בהם שינויים , לא עזר. מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. למשל יש לי הארד דיסק של 60 גיגה אז 4 ג'יגה מתוכו "שמורים" (space reserved) ובהארד דיסק השני שלי יש 40 גיגה ש3 מתוכו שמורים איך אפשר להוסיף להארד דיסק את המקום השמור? והאם זה יכול להוריד ביצועים או משהו דומה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by viper_sb,

שאני כותב מייל באוטלוק 2003 הוא נותן לי הודעת שגיאה VISUAL C ++ משו... ואז נסגר מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים