עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amit887,

נעלמו שתי הורדות באימיול איך משחזרים אותם? בדקתי בתיקיית temp והם שם

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by t d,

שלום! לפני די הרבה זמן ראיתי בtechtv שהראו תכנה שיש בה גם icq וגם messanger משולב... מישהו יודע באיזה תכנה מדובר? האם היא טובה\תקינה? והיכן אפשר להוריד אותה במידה והיא בחינם? תודה!

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  3. שלום לכולם קניתי כרטיס טלויזיה מסוג AVerTV CaptureHD H727 http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=530 הוא מגיע עם תוכנה AVer MediaCenter 3D בעת צפייה בטלויזה ישנה אופציה שהיא מהות הכרטיס לבצע Capture לסרט או לכל דבר אחר אשר נצפה דרך הכרטיס הבעיה היא שהקובץ שנוצר תופס מקום של כמה GB האם למשהוא יש מוסג איזה תוכנת קידוד צריך לעדכן או איך להגדיר את התוכנה לא הגיוני הקלטה של 10 דקות תופסת יותר מ 2 GB תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by Itzik 007,

שלום, התקנתי ווינדוס XP מחדש על מחשב ישן. הסיפור לקח לי יחסית הרבה זמן, שכן היו המון בעיות בהמשך, בעיקר בהתקנת כל התוכנות הרלוונטיות. כעת המערכת מוכנה 100%, כולל כל הטוויקים, קבצים, הגדרות, רשת וכו'. איך ניתן לבצע גיבוי מלא (!) 1:1 של המערכת הכולל את כל הרג'יסטרי, קבצים, הגדרות, רשת והכל? אני מעוניין לגבות שכן אם משהו יקרה אני פשוט אכניס את הדיסק למחשב והמצב יחזר בדיוק למה שקיים אצלי עכשיו. יש תוכנה רלוונטית ומומלצת? תודה!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by eladbu,

ענייני רגולציה בחברה חייבו אותי לתת דוח שבו אני מביא את כל התוכנות המותקנות על שרתים מסויימים (עשרות ליתר דיוק) האם קיימת תוכנה שיודעת לתת לי את ה ADD.REMOVE של השרתים ולייבא לאקסל\וורד

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by MorMaMan,

יש לי WIN 7 והתקנתי בו winrar עכשיו שאני בא לחלץ את הקבצים מwinrar אני עושה extract files הוא טוען יענו עונה לי סימן שהוא טוען אבל כלום לא קורה... מישהו יודע למה ואיך אפשר לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by sarit_co,

חילצתי קובץ rar בגודל 2.5GB והקובץ יצא בערך 4.5GB. בפעולה הפוכה הקובץ נדחס לגודל של 3.5GB בערך. האם יש דרך או תוכנה אחרת שמכווצת יותר? יש אפשרות לחזור לגודל שהיה כ-2.5GB? תודה.

8. שלום, יש לחבר שלי עסק לקריוקי,והוא הוריד מלא קבצי פלייבקים בכסף. הוא משכיר את המחשב הנייד הזה לאנשים, אבל הוא לא רוצה שיוכלו להעתיק אותם או למחוק אותם. שרק יוכלו להפעיל את הקובץ,יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אני מאמין שבסופו כל דבר אפשר לפרוץ,אבל הוא זקוק לתוכנה שהבנאדם הפשוט לא יגרום "נזק" לקובץ

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by efi1924,

מישהו כאן יודע למה אני לא מצליח להיכנס חשבון שלי בתוכנה שליטה מרחוק TeamViewer וגם אתר TeamViewer כניסה חשבון שלי ? האם זה בעיה בשרת האתר חברה TeamViewer תקלה שלהם ? תודה! בתמונה אני מקבל הודעות :

10. Started by duk4u,

הורדתי דיסק דרייברים בסיומת - daa שמצורפים אליו שני קבצים, desktop.ini + movie.ini האם לצרוב בצורה רגילה או צריך תוכנה יעודית לשם כך. אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם, אני מחפש פלאשיסט (כותב בas3) לאיזו עבודה קטנה. מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי בברכה, נועם עריכה: לא בדקתי בחוקי הפורום אם הודעה זו מקובלת. במידה ולא, אני מתנצל...

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  12. Started by udi,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לסנכרון קבצים יש לי סטרימר ובתוכו HD של 1T על הסטירימר נמצאים הסדרות והסרטים שאני רואה אבל במחשב נמצאים כל הסרטים והפרקים החדשים מכיוון שמדובר בהמון סרטים וסדרות אני לא מצליח לעקוב איזה עברו לסטרימר ואילו נשארו עדיין במחשב המידע נמצא בכוונה בשניהם גם לשם גיבוי אז שוב שאלתי היא האם קיימת תוכנה לסנכרן את הקבצים באופן אוטומטי בין שני HD או שני תיקיות ( אם יש אפשרות דרך הרשת הביתית לבצע את זה עוד יותר טוב ) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  13. Started by א אוהל,

שלום כולם. יש לי המון קבצי word ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להריץ בה חיפוש חיצוני , לא בתוך הוורד עצמו, שיוכל להפנות אותי אל המידע הרלוונטי שאני מחפש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  14. לא מבין מה הבעיה ... כפי שניתן לראות בתמונה : אין שום אפשרויות בתפריטים הללו להיכנס לחשבון או בכלל לראות את אנשי הקשר הסרתי .. ריסטארט .. התקנתי מחדש עדיין זה קורה מה אפשר לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... הרבה זמן לא הייתי פה עקב נסיעה לאילת... היה מ=ט=ו=ר=ף !!! זה בקשר לאייסיקיו. האם יש אפשרות לבטל את שינוי הסטטוס ברגע שעוברים למצב Full Screen ? זאת אומרת שאם אני על "לא נמצא" (לבן) ואני נכנס למצב Full Screen אז שהוא לא יעבור לי ל"לא זמין" (אדום)... תודה לכל העוזרים, ניאו.

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by yoni206,

שלום, עשיתי פירמוט למחשב וכמובן ששכחתי לשמור את הדיסק שקיבלתי עם מצלמת האינטרנט שלי.. וגם את החוברת.. וגם את האריזה. בקיצור - יש לי מצלמת אינטרנט לבנה עם כחול בצדדים (היתה תקופה שמכרו אותה בהמון חנויות במבצע - היא די מוכרת). אני לא יודע את החברה, הדגם, ואין לי דרייבר. מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  17. אני עומד לפרמט את מחשבי. ורשמתי לי תוכנות שאני אצטרך להתקין לאחר הפרמוט,אבל אני מרגיש ששכחתי כמה תוכנות חשובות. אשמח אם תוכלו לעזור לי ע"י כך שתרשמו מס' תוכנות מומלצות\שימושיות\חשובות שאשים לאחר הפירמוט. תודה רבה. וחג עצמאות שמח לכולם.

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by J0HNiE,

סוף סוף !!!!!!!!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: NOD הוא האנטי וירוס בין ההכי טובים היום בשוק תוכנות הAnti-Virus הוכחה http://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?eset.xml ויש עוד המון אתרים אם רק תחפשו!! ועכשיו הם הוציאו בטא חדשה 2.5 שבו התוכנה תסרוק SPYWARE ברמה ממש טובה !! לעומת הגרסאות הקודמות עוד מידע על הבטא+הורדה http://www.nod32.com/download/downbeta.htm לפי דעתי NOD32 יותר טובה מKASPERSKY בדקתי בסריקה של אותו יום סריקה של KASPERSKY ושל NOD32 וNOD32 סרק הרבה יותר קבצים מאשר KASPERSKY NOD32 RuleZ

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by guyk,

המחשב שלי (מפרט בצד) בזמן האחרון נתקע, זה יכול להיות אפילו בגילגול דף אינטרנט או אפילו בכתיבה בתיבת טקסט. פירמוט היה לפני כמה חודשים, איחוי לפני חודשיים בערך... הטאסק מנג'ר נראה סביר... (אפילו בהעלעת התמונות המחשב נתקע!...) תמונות: מה לעשות?? :s05:

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. Started by Nizar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי Asus EEE 1005HA עם Windows7 ו- Office 2007. לאחרונה שמתי לב שבקבצי Word מסוימים, וגם אז רק לפעמים, מקש ה- Backspace מתנהג בצורה מוזרה. ההקשה הראשונה מוחקת את האות המסומנת, ולאחר מכן כל הקשה חוזרת פשוט מזיזה את הסמן אחורנית, ונראה כי לא נמחקות אותיות נוספות. אולם - ברגע שאני מקיש על כל מקש אחר, כגון אחד ממקשי החצים, כל האותיות פתאום כן נמחקות! חיפשתי מספר שאילתות בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. כל הזמן דיברו על מקש ה- Insert, ואופצית ה- "הקלדה מחליפה את הטקסט הנבחר". שני הדברים האלה לא רלונטיים. מישהו נתקל בדבר כזה? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  21. אם יש לי מתאם IR במחשב אז סביר להניח שקיימת תוכנה שמקליטה את האות IR (מאותה סיבה שהיא שולטת במחשב) האם ניתן להקליט את האות מהמחשב ולשדר בחזרה ? המטרה שלי שאם אני אכוון שלט טלוויזיה למחשב אני אוכל להשתמש במשדר IR כדי לשלוט בטלוויזיה ? תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  22. שלום רב לכולם, אני חדש בפורום. יש לי שאלה , מזה כמה ימים אני נכנס לאלבומי Picasa Web Albums ברשת, מצליח לראות את התמונה הראשית של כל האלבומים, כך שאני רואה דף תמונות של כל האלבומים. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על תמונה של אלבום כלשהו בשביל לצפות בכל התמונות במכיל האלבום, אני מקבל דף ריק עם הודעה ראשונה בתחתית הדף "בוצע" והודעה שנייה "שגיאה בדף" ואני מקבל דף ריק בלי תמונות. השאלה שלי: האם מישהו יכול להסביר ממה יכולה לנבוע התקלה ואם יש איזשהו מקום בו אני יכול לקבל תמיכה ממערכת Picasa Web Albums ? תודה רבה סמואל האלבומים שלי נמצאים בלינק הבא: http://picasaweb.google.com/SHMUEL16/

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  23. אני מתקין אתו הוא מסיים מבקש לכבות את המחשב ואחרי שהמחשב נידלק אני לא רואה את הדרייבר ואני גם לא שומע כלום כשאני שם שיר מה לעשות? בבקשה

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  24. יש לי מסנג'ר 9 ווינדוס ויסטה. המסנג'ר בתקופה האחרונה לא מפסיק להתנתק, חברים שלי מתחילים לראות אותי פתאום כלא מחובר ואני עדיין מסוגל להגיב ואז פתאום זה מתנתק. כשאני הולך לכלים---> חיבור זה כותב שהחיבור לא יציב, הנה תמונה: http://i28.tinypic.com/28v4xe9.jpg מה אני עושה? אני סובל פה מהתנתקויות וזה עולה על העצבים.

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  25. הנה הבעיה: זה מוזר, הכל מבולגן כזה, וככה אי אפשר לעבוד עם התוכנה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים