תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה צריך תוכנה מיוחדת בשביל סרטי בלו-ריי, הקבצים עם סיומת BDMV תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הארץ - לינק לכתבה http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1100742.html מוזילה: פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 מאת עודד ירון בעיה חמורה במנוע הג'ווה סקריפט עלולה לאפשר להאקרים לגרום למשתמשים להוריד וירוסים למחשב. מוזילה מציעה דרך זמנית להתגונן מפני הבעיה תגיות: פיירפוקס, תוכנות, אבטחה חברת מוזילה מזהירה כי קיימת פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 - הגירסה האחרונה של הדפדפן הפופולרי של החברה. ממוזילה נמסר כי הפירצה קיימת במנוע הג'ווה סקריפט של הפיירפוקס, וכבר קיים כלי המוכיח כי ניתן לפרוץ באמצעותה לדפדפן (Proof of Concept). חברת האבטחה Secunia קבעה אתמול כי הבעיה חמורה מאוד. בפוסט שכתבה מוזילה נכתב כי האקרים יכולים לנצל את הפירצה על ידי משיכת הקורבן לאתר המכיל קוד זדוני. לדברי …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב חדש.. עם כרטיס 9800GT. מסך LCD 19 אינץ' של סאמסונג. התקנתי Call of Duty - World at War ו- Assassin's Creed ובשני המשחקים אני רואה את המשחק על חצי מסך עם שוליים שחורים למעלה ולמטה. איך אני יכול לסדר שאני אראה על מסך מלא? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל חיפשתי ולא מצאתי פתרון. קיצור הבעיה שלי היא שאני מצליח לראות סרטונים מיו טיוב אבל מאתרים כמו ynet ו-nana אני לוחץ פליי ואז לא קורה כלום. התקנתי דרייברים של כרטיס מסך וקודדים מחדש ולא עזר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח שבמסמך וורד (2010) מופיעה המילה "הונולולו" 100 פעמים. איך אני מוחק בבת אחת את כל המופעים של המילה במקום בצורה ידנית 100 פעמים? תודה...! הבעיה נפתרה....לכל המתעניינים CTRL+F עם חיפוש המילה, בלחצן הקטן של "אפשרויות נוספות" ליד תיבת החיפוש, ישנה אפשרות "החלפה" ופשוט החלפתי את כל המופעים ב"רווח" בודד = מה שעושה את העבודה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
netex הפוך על הפוך wordpoint 2000 download accltator plus ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את הדפדפן פיירפוקס לאחר התנסות בכמה דפדפנים (ניידים), ויש לי שתי שאלות. 1. אני חווה לעיתים די קרובות חוסר סכרון בין הקול והתמונה במדייה זורמת, וגם יש קטיעות קטנות בסרטון לא מוצג בצורה חלקה. זה קורה גם אם טענתי את בסרטון במלואו. ברצוני לציין שאני גולש במהירות 20 מגה כך שלא צריכה להיות בעייה, האם יש פתרון לבעייה ?. 2. שאני מוריד קובץ נפתח לי חלון ההורדה ומיד הקובץ מתחיל בתהליך ההורדה, מסתבר שהדפדפן פותח לי תיקיית הורדות ב D ולא נותן לי אפשרות לבחור לאן להוריד את הקובץ. שלא כמו באקספלורר שפותח לי בראוזר עם אפשרות להוריד את הקובץ לאן שאבחר. האם יש פתרון גם לכך . אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט מתוך משחק שהקלטתי בFRAPS ששוקל 135מגה ואורכו חצי דקה, איך אני מקודד אותו עד לפחות 20\15מגה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם לפני שנים אולי ראיתי משהו אבל אני לא יודע אם לא במקום בבקשה להעביר כאן נראה לי הכי מתאים התוכנה שאני מחפש פשוט צריכה לחלק את הוידאו ל2 במקום שאני יבחר אם אפשר גם מדריכון קטן איך לעשות את זה לחבר תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הגה של מייקרוסופט side winder racing wheel ומערכת הפעלה XP SP2 עכשיו המחשב לא מזהה לי אותו הוא רוצה דרייבים ומה שמוזר שבמחשב הקודם שהיה לי שגם בו היה XP SP2 ההגה עבד ללא כל בעיה בלי להתקין כלום פשוט PLUG & PLAY יכול להיות שבגלל שהמערכת פה יותר מתקדמת אז ההגה "ישן" מידיי בשבילו? ואם יש למישהו דרייברים, אני אשמח לקבל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום הנכון אבל לא ידעתי עם כדאי לרשום פה או בפורום קונסוליות אוקי ,בניתי מחשב סלוני מחלקים שהיו לי והתקנתי XP מדיה סנטר אני עובד איתו עם השלט שמשמש גם כעכבר (ממש נוח ) וגם חשבתי לעשות ממנו מכונת קונסוליות קטנה בנתיים הצלחתי להפעיל טקן 3 שלPS1 ועובד יפה ורציתי לדעת עם איזה עוד קונסוליות אני יכול לעלות במחשב (ואם אופשר אולי את השמות של האמולטור למה יש מלא אמולטורים לכל קונסוליה ואי אפשר לדעת מה טוב ומה לא מסובך ) וגם הכי חשוב עם המחשב יכול להפעיל את הקונסוליה הכי מגניבה שהיא PS2 פרטי המחשב: מעבד:intel pentium 4 2.8gh socket478 לוח:intel desktop board d865perl כרטיס מסך:gigabyte radeon 9250 128mb ספק:coolermaster 430W זיכרון:1Gb DDR ותודה העזרה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי IE 8 BETA אבל אחר כך מחקתי אותו. ועכשיו כשאני פותח את הIE7 הוא תמיד נכנס לדף הזה: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx - שזה customize your settings. ונגיד אני בוחר הגדרות,אז הוא נקתע כלומר,יש בצד שמאל את האיקון בסרגל למטה,שמראה שיש שגיאה בדף.. למישהו יש רעיון איך אני נפטר מזה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני גולש אז קופצים לי פרסומות וחלונות קופצים וכל שבוע שבועיים הוא מוחק את ההיסטורים של האתרים שהתחברתי אליהם כמו FACEBOOK, GMAIL, או פורומים שהתחברתי אליהם למורות שהו מוגד בהגדרות שלא לעשות את זה וזה קורה רק בפיירפוקס!! מה לעשות אני כבר מיואש!?!?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיתחבר דרך משחקים ללייב הוא רושם שיש עדכון שצריך להתקין כשאני מאשר המשחק יוצא אחרי כמה דקות ושאני מפעיל את המשחק שוב הוא שוב אומר שיש עדכון... :s05: ניסיתי להיכנס לתוכנה עצמה דרך הוינדוס והוא נתן לי את הקישור הזה: http://support.microsoft.com/kb/960554 כשאני מנסה להתקין את הקובץ משם הוא אומר לי שהשפה של הוינדוס שונה משל ההתקנה והוא לא יכול להתקין את הקובץ. אני לא יכול לשחק במשחקים עם הלייב בגלל זה כי הפרופיל שלי לא יורד בגלל שהלייב לא מתעכן... HELP!!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד את זה? אני רוצה לראות סרט אבל אין SOUND :-\ הוא אמר לי שאני צריך DIRECTSHOW DECODER מאיפה אני מוריד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מהו הכלי הטוב והחדיש ביותר להורדת הוירוס תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בעבר בתוכנות נרו השונות ברגע שהייתי מכניס דיסק שהוא כבר צרוב, הנרו קרא אותו, הציג לי כמה מקום צרוב וכמה עוד פנוי, ואח"כ יכולתי לצרוב עוד מידע בהמשך של אותו דיסק. כיום בנרו 7, כאשר אני מכניס דיסק צרוב הנרו לא מזהה שהדיסק כבר צרוב ופשוט המידע החדש נצרב על הדיסק בלי אפשרות לראות מה היה פעם צרוב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לפרימייר. אם אני שם נגיד 3 תמונות ואני רוצה ששלושתם יהיו בדיוק 2 שניות אז איך אני חותך אותם בדיוק על 2 שניות? יש איזה כלי או משהו שעושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מציקה בiTunes, בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו על ידי לחיצה על X, הוא נתקע ואין מה לעשות, חייבים לסגור אותו דרך הProcesses manager, אותו הדבר קורה בכל פעם שאני מנתק את הiPod מהמחשב, הiTunes נתקע ואני חייב לעשות End Process. כבר ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, לא עזר. ממש מעצבן ובכלל כל התוכנה הזאת מעצבנת עם הכבדות הבלתי נסבלת שלה. מה עושים? iPod touch 2G Windows XP Pro SP3 iTunes 8.1
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה תוכנה פשוטה חינמית לטיפול בתמונות. צריך אותה בעיקר כדי לשנות את גודל התמונות ולחתוך אותם לפורמט 2:3 ולא 3:4 כפי שמגיעות מהמצלמה ראיתי שיש את XnView איך היא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה אימולטור של PS2? אם יש מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? ואיך משתמשים בו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה כלשהי חוץ מ-CPU COOL אין לי שום דבר נגדה, אחלה תוכנה אבל אני רוצה להשוות נתונים. אז תודה מראש!!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דיסק אודיו שיש לו סרטון, איך אני צורב אודיו ואת הסרטון ביחד
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של מייקרוסופט ואין שם להורדה DirectX 10...יש למישהו לינק לגרסה האחרונה שלו? ל-32ביט מצאתי משהו וזה בהורדה אבל אני לא בטוח זו גרסה טובה (למקרה ויש גרסאות לזה בכלל) תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד קניתי את המחשב ביום ראשון שעבר והוא כבר עושה לי בעיות אני חייב עזרה!! יש כמה בעיות: 1.הדפדפן נתקע ישר בהפעלה שלו הוא עולה ולא נלחץ כלום אני מנסה ללחוץ והוא עושה צליל של שגיאה...האינטרנט טוב ועם דפדפן אחר זה בסדר עובד טוב.. 2.משחקים לא עולים אני לוחץ זה מראה כאילו נטען אבל לא עולה..הסמן משתנה כאילו הוא חושב ועדיין לא עובד.. 3.לא נכבה כאילו אני לוחץ התחל\כיבוי ואז הוא שומר הגדרות וכל זה אבל שכתוב מעכרת ווינדס מבצעת כיבוי זה פשוט נשאר ככה מלא זמן.. תודה רבה לכולם!!זה דיי דחוף כי ההורים שלי עצבניים כי אחרי הרבה זמן קנינו מחשב והוא כבר עושה בעיות.. עוד משהו יש לי תוכנה כזאת שקיבלתי עם הלוח אם msi DualCoreCenter זה השם וכשהיא נפתחת אז יש ציפצופים והוא אומר לי כאילו המאורר …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-