עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ראיתי שהרבה אנשים שואלים מה עדיף זה או עדיף זה אז באתר זה תימצאו השוואות מעודכנות לרוב הדברים הטופ טן כמו שאומרים http://www.toptenreviews.com

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  2. הכל היה טוב ויפה, עזבתי את המחשב לשעה, אני חוזר ומגלה שאין קול. זה לא שהקובץ מתנגן ולא שומעים כלום, אלא פשוט לא קורה כלום כשלוחצים על play, בדקתי את זה בווינאמפ, מדיה פלייר ואייטונס וכולן מסרבות לנגן את הקבצים. נכנסתי ליוטיוב וגיליתי ששם הקליפים מתנגנים אבל גם אין קול. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  3. תודה! אני יודע שזאת שאלה מצחיקה אבל בXP הייתה תוכננה כזת של ATI שמחקה....כרגע אני בVISTA ולא מצליח למחוק...

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by davidreznic,

בכל פעם שאני מוסיף כתובית (גם באנגלית וגם בעברית) המתוכנה קורסת. <<<מפרט מחשב בצד

5. שלום לכולם.. איך אני הופך תמונה מגודל מסויים לגודל מסויים? לדוגמא אם יש לי תמונה 800X800 ואני רוצה להפוך אותה ל-100X100? שכחתי איך עושים......

6. Started by morans,

שלום לעוזרים מהיום התחילה תופעה מוזרה ודי מעצבנת... כל פעם שאני פותחת דף IE7 וגולשת מעבר לדף הבית, שאני רוצה לסגור את האקספלורר לוקח לו 5-7 להיסגר והוא נתקע על הדף ולא נותן לגעת בשאר הדברים במחשב... ניסיתי לרסט את הIE7 אבל זה לא עזר... יש פה בטח שיגידו שיש פיתרון מצויין.... לעבור לדפדפן אחר, אבל אני אוהבת להשתמש באקספלורר, הרגל שכזה אשמח לשמוע הצעות לתיקון הבעיה תודה לכל מי שיעזור!! מורן

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לעדכן את הביוס. 1. יש בעיה, הוא כותב לי שאין תאימות עם וינדוס 64bit, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? (מצורף צמונה). 2. באתר של ג'יגהבייט יש כמה עידכוני ביוס, האם אני יכול ישר להתקין את הגירסא F11 או שאני צריך להתקין אחד אחרי השני? כלומר F11 מכיר את כל העידכונים? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#bios תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by eladbu,

ענייני רגולציה בחברה חייבו אותי לתת דוח שבו אני מביא את כל התוכנות המותקנות על שרתים מסויימים (עשרות ליתר דיוק) האם קיימת תוכנה שיודעת לתת לי את ה ADD.REMOVE של השרתים ולייבא לאקסל\וורד

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by Bar93,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מחשב חדש, (ווינדוס 10 פרו, מעבד של AMD) ואני לא מוצא את הסמל של הBluetooth. חיפשתי דרייברים אך לא מצאתי משהו מתאים. אשמח לעזרה באיך להתקין ואיפה למצוא דרייבר שמתאים למפרט שלי תודה רבה!

10. Started by guyk,

המחשב שלי (מפרט בצד) בזמן האחרון נתקע, זה יכול להיות אפילו בגילגול דף אינטרנט או אפילו בכתיבה בתיבת טקסט. פירמוט היה לפני כמה חודשים, איחוי לפני חודשיים בערך... הטאסק מנג'ר נראה סביר... (אפילו בהעלעת התמונות המחשב נתקע!...) תמונות: מה לעשות?? :s05:

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  11. Started by Domovoi,

מאיפה אני מוריד את זה? אני רוצה לראות סרט אבל אין SOUND :-\ הוא אמר לי שאני צריך DIRECTSHOW DECODER מאיפה אני מוריד?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  12. זה לעסק קטן... 2 מחשבים לא יותר. הNAV PRO עולה יותר יקר והNorton Internet Security כולל NAV אבל לא PRO.. מה אתם ממצליצים?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by nehmia,

או בקיצור סבבה DC++

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  14. Started by sandra,

יש משהו ?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by Danielle Ben David,

יצרתי DB ששומר ערכים מעמוד HTML. כעת רוצה להדפיס את אותו הערך בדף HTML אחר, ובשביל זה ניסיתי להשתמש בJS , אך ללא הצלחה. הקוד בHTML: <output id="total"> </output> הקוד בPHP: ;"<echo "<script> document.getElementById('total').innerHTML = <?php echo $price; ?> </script ניסיתי גם: ;<"echo "<script> document.getElementById('total').value = <?php echo $price; ?> </script וזה לא עבד. אשמח לעזרה!!!

16. יש דיסק אודיו שיש לו סרטון, איך אני צורב אודיו ואת הסרטון ביחד

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by VL,

הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני מפעיל את הסרטון אבל אני לא שומע את הצלילים רק תמונה האם זה קשור איכשהו למקודדים או משהו כזה? תודה

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  18. יש סרטים בפורמט MKV שמוצמד אליהם כמה כתוביות בכמה שפות על קובץ הסרט עצמו. אז בתוכנת הניגון ניתן לברור איזה תרגום רוצים אם בכלל (כמו שמשניפ פסי קול למשל). אני לא מדבר על הדבקת כתובית לסרט ככה שאי אפשר להעלים אותה או לשנות פונטים וכ"ו וזה לוקח ים זמן. השאלה שלי היא איזו תוכנה עושה את זה..ועל הדרך שגם יהיה אפשר למחוק את שלל הכתוביות המיותרות שכבר מודבקות על הסרט. פשוט יש לי אוסף של חצי טרה סרטים עם ים קבצי SRT שהייתי רוצה להצמיד לסרטים עצמם.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by GiDo,

יש לי שרת FTP צנוע על המחשב שלי... עד אתמול עבד מצויין. אתמול צצה בעיה מוזרה מאוד: כחצי שעה - אולי יותר מרגע פתיחת השרת, אין יותר אפשרות להיכנס אליו. מי שבפנים ממשיך להוריד כרגיל, מי שלא, לא יכול להיכנס - גם אם יש מקום פנוי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי DNS2GO אבל מחקתי את התוכנה , אפילו פירמטתי את המחשב וכלום לא עוזר.. למישהו יש עצה?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  20. אהלן, התקנתי גרסה מעודכנת של DirectX וזה דפק לי משום מה משחק ששיחקתי בו לגמרי תקין עוד בשבוע שעבר. ניסיתי לחזור לגרסה הקודמת, אבל עשיתי כמה טעויות ומאז קרו רק תקלות.... התקנתי, הסרתי, ניסיתי כל מיני דברים - ובסופו של דבר המצב כרגע הוא שיש עדיין בעיה ב-DirectX, והמשחק לא עולה. מיד כשנכנסים ל-DXDIAG הוא כותב את ההודעה הבאה, שמופיעה גם כשמנסים להעלות את המשחק: The pocedure entry point DdEntry10 could not be located in dynamic link library DDRAW.dll בכל מקום ברשת שחיפשתי אחרי השגיאה הזאת (כולל כאן...), כולם כתבו לעדכן DX לגרסה האחרונה ולעדכן דרייברים לכרטיס מסך. עשיתי את כל זה - אבל הבעיה לא נפתרת. יותר מזה, אחרי שנפתח לי ה-DXDIAG, הוא מציג כאילו הגרסה שלי היא DirectX 8.1, …

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by ^Z^,

שלום. כל עשר דקות בערך, לרוב אחרי לחיצה ימנית על העכבר נפתח לי חלון שדורש ממני להתקין reg cleaner: איך ניתן להפטר מן המזיק? תודה, Zzzz

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  22. שלום לכולם מחש תוכנה שיודעת להעביר מ AVI ל MKV או כל פורמט אחר ללא איבוד איכות יש לי קובץ AVI 3.4 גיגה של הופעה 720P כאשר אני מנגן את הקובץ בפופ קורן A210 אני לא יכול להעביר אחורה קדימה כי אז פשוט אין לי סאונד המקורי מגיע דולבי דיגיטל במחשב זה עובד מצוין. נסיתי להפוך את הקובץ ל MKV עם RIPBOT264 אמנם זה סידר את עניין ההרצה אך איבדתי איכות מה אתם ממליצים? בתודה מראש

23. Started by vbCrLf,

שלום! אני צריך להתקין מחשב ציבורי עם Windows XP. כדי למנוע מווירוסים (דרך דיסק-און-קי בעיקר) ולמנוע ממשתמשים לבלגן את המחשב אני צריך תוכנה שלא נותנת לעשות שינויים בהארד דיסק (חוץ מעדכונים, אם אפשרי). יש פתרון חינמי לבעיה? נתקלתי ב-Windows SteadyState, אבל מייקרוסופט הפסיקו לפתח אותו. תודה, אורי.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  24. http://www.semanticfrontier.com/gallery/d/338-2/RC1_Desktop.png אני צריך את הרקע ששם ברצולוזיה של לפחות 1280X1024 בבקשה עזרו לי... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  25. Started by Posford,

התקנתי בדפדפן FF את התוסף לחסימת פרסומות וחלונות קופצים Adblock Plus. אך עדין קופצים חלונות, הבנתי שצריך להפעיל פילטר מסויים בתוסף על מנת למנוע חלונות קופצים. אשמח לעזרה בתפעול והגדרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים