עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yoavcn,

לצורך פירמוט מחשב מעביר הקבצים לדיסק חיצוני (USB). כל הקבצים עוברים למעט קבצי iso השוקלים ברובם 4.5 ג"ב. מקבל הודעה לפיה אין מספיק מקום בדיסק, מה שלא מסתדר עם הנפח הפנוי גם לגבי העברת קובץ אחד בלבד בכל פעם. איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהעביר את הקבצים ?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  2. אנסה להסביר אני צריך לתמלל את ההרצאות לתוך מסמך וורד מכיוון שאייני מקליד מהר ולא יכול לעקוב אחר קצב הדיבור אני מחפש תוכנה שאשמע איתה את השיעור בצורה הבאה: היא תנגן למשך 5 שניות, ואז תעשה לבד PAUSE למשך 5 שניות וככה אוכל בינתיים להקליד ואז תחזור לנגן וחוזר חלילה. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  3. כבר שנים, בכל הגרסאות שניסיתי, בכל מערכות ההפעלה, קבצי GIF רצים מהר יותר ב-FF (גם בהשוואה ל IE גם בהשוואה למציג התמונות של הוינדוס וגם בהשוואה ל IMAGEREADY). מה העניין פה? למה זה קורה, מה אפשר לעשות נגד זה?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by guyk,

המחשב שלי (מפרט בצד) בזמן האחרון נתקע, זה יכול להיות אפילו בגילגול דף אינטרנט או אפילו בכתיבה בתיבת טקסט. פירמוט היה לפני כמה חודשים, איחוי לפני חודשיים בערך... הטאסק מנג'ר נראה סביר... (אפילו בהעלעת התמונות המחשב נתקע!...) תמונות: מה לעשות?? :s05:

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by א אוהל,

שלום כולם. יש לי המון קבצי word ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להריץ בה חיפוש חיצוני , לא בתוך הוורד עצמו, שיוכל להפנות אותי אל המידע הרלוונטי שאני מחפש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by coorva,

יש לי vista ultimate התקנתי את winamp וכשאני רוצה לשמוע תחנת רדיו אינטרנטית דרך הנגן כמו שאני עושה בלי בעיה ב-XP , מופיעה לי הודעה "לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לביצוע פעולה זו, צור שיוך בקביעת שיוכים בלוח הבקרה". בלוח הבקרה בויסטה אין קביעת שיוכים אלא הפעלה אוטומטית, ושם מוגדר שקבצי אודיו יפתחו באמצעות winamp אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  8. קיבלתי לא מזמן מחשב נייד עם ויסטה 64 ביט והדרייבר של המיני דיסק כמובן לא עובד על המערכת הזאת חרשתי את הרשת במטרה למצוא אך לא מצאתי משהו שימושי מישהו יודע איך אני יכול להשיג דרייבר כזה שיעבוד לי טוב על הויסטה? זה הדגם של המיני דיסק MZ-N510

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. היי, אינטרנט אקספלורר IE9 (הגירסא הסופית),תצא למיטב ידיעתי בתחילת 2011 - האם יהיה ניתן להתקינו,כשהוא ייצא על חלונות 7,ו/או,שהוא יבוא כעידכון של Windows 7?! אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת;ממי,שכבר ניסה את אחת מגירסאות הבטא/ניסיון שלו בתודה רבה מאוד מראש

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

יש לי שרת דואר SERVER 2003 אני רוצה ליצור Certificate לסינכרון הפון מישהו יודע איך יוצרים את זה ???

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  11. .www.Lala.co.il.pdf.pdf]http://image.lala.co.il/ENCODED/eMule.Tutorial.by.GolanT.[04.2006].www.Lala.co.il.pdf.pdf תבלו

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by Pro_2004,

שלום אנשים שנה טובה, תיהיו טובים רונדר במאיה7 עם FG ו HDRI מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שהמדריך יהיה מובן וקל וייתן לי הרבה דוגמאות לחתימות.... אני רוצה להשקיע החתימה. מומלץ אם יש מדריך ל-CS3.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  14. בעייה ראשונה : יש לי ULTRA EDITION NERO 6 ומשום מה כל פעם שאני מנסה לצרוב בעזרת אופציית BURN IMAGE מופיעה לי הודעת שגיאה : "UNEXPECTED FILE FORMAT" . ובחרתי קובץ BIN רגיל . WTF ? יש פתרון ? בעייה שנייה : יש לי הרבה קודקים וכאלה אבל משום מה עדיין מדי פעם יש סרטים מסויימים (רוב הסרטים עובדים) לא עובדים אצלי . כלומר , הם עושים את השטויות האלה של חתכים בתמונה וכאלה והסאונד מקוטע עם רעשים . הקודקים שיש לי : חבילת הקודקים של LH2YNET , XVID AC3 FILTER DIVX PRO CODEC . אני חייב לציין שלפני זמן מה הייתה לי רק את חבילת המקודדים של ליונהארט וכשראיתי שיש את הבעייה התקנתי את כל החבילות האחרות אבל זה לא עזר . מישהו ? תודה .

15. Started by tania131,

היי עשיתי כמה חתימות חדשות ורציתי לדעת מה דעתכם על החתימות ואיזה חתימה היא הכי יפה: http://img334.imageshack.us/img334/7090/eminem1225jf.jpg http://img334.imageshack.us/img334/7717/muonline2db.jpg http://img334.imageshack.us/img334/4636/photos4ru.jpg

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by adirnasri,

אני מנסה ליתוח תמונה משהו אז הוא כותב לי משהו דיסק משהו כזה לא יודע והוא חוזר על עצמו ככה ואני לא ידוע מה לעשות תעזרו לי http://img136.imageshack.us/my.php?image=untitledddddddddddjt5.jpg תודה לעוזרים הינה הלינק עכשיו תוקן

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by silky,

הדרישות הן כדלקמן: 1) שיהיה טוב ולא יהיו בובאגים מורגשים(הסיבה העיקרית לכך שמאסתי ב FDM הנוכחי). 2) שלא יזייף כאשר אני מוריד מהRS(חשוב מאוד-FDM התוכנה היחידית שאני יודע בוודאות שלא מזייפת). דברים שיהיה נחמד אם יהיו: 3) אפשרות הפרדה בין הורדות שונות. 4) פתיחת ארכיב באופן אוטומטי. תודה על ההמלצות. אגב- האם JDOWNLOADER עומד בכל התנאים הללו?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by Fertilizer,

יש לי קובץ מאוד גדול 1.2 ג'יגה ואני מחפש תוכנה שתחחלק אתו ל 2 (בכדי לצרוב) ובבוא העת תדע גם לאחד אותו ללא פגיעה בנתונים

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  19. שלום , אני קראתי מדריכים , חרשתי את כל ה WEB בתוכנות ושום תוכנה לא הצליחה למצוא לי את CD KEY WINDOWS 7 ENTERPRISE כולם אמרו לי "CD KEY NOT FOUNT " או שנתנו לי מספר A קבוע , למה ? שום תוכנה אפילו שרשום שהם תומכות ב WINDOWS 7 לא הצליחה להוציא לי את הסריאל האבוד והמבוקש ... איזה תוכנה תגאול אותי מחיפושיי באינטרנט ? תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by noodle,

איזה תוכנה הכי טובה לוירטואליזציה - לא משהו מקצועי סתם לנסות עוד מערכות הפעלה. ראיתי שיש מגוון: VMware VirtualPC VirtualBOX אני מחפש קלות שימוש, משהו אני יוכל להתקין וישר להתשמש בלי הגדרות מיותרות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  21. היי, יש לי פוטושופ CS4 חוקית בגרסת ME. אני לא מצליחה להתקין את עדכון 11.01.1. מתקבלת הודעה שפוטושופ לא מותקנת. ניסיתי גם דרך ה-Update מהתוכנה עצמה וגם להוריד עדכון מ-Winsoft ובשתי הפעמים ההתקנה נכשלה. מצ"ב צילום מסך: אודה לעזרה אם מישהו יודע או נתקל בבעיה הזו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  22. אני צריך תוכנה שתעשה איתחול אוטומטי לראוטר כשאני מפעיל אותה. יש דבר כזה? הראוטר שלי מחובר דרך כבל רשת.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שלום. אני מחפש תוכנה לזיהוי פונטים. יש לי תוכנת גרפיקה(PHOTOSHOP\PAINTSHOP, לא זוכר), ככה שזה יכול להיות פלאג אין. כמו כן, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשים סיסמאות לקבצי EXE, ככה שרק מי שיודע את הסיסמא יוכל להפעיל את הקובץ. עדיף תוכנות FREEWARE. תודה.

24. היי אתמול ביצעתי סידרת בדיקות שונות עם התוכנה , לפרקי זמן קצר של 10 דקות עד 30 דקות, בכל הבדיקות לא קיבלתי שום טעויות , השאלה היא לכמה זמן יש לעשות את הבדיקות . רוני

• 3 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.