תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
מדובר במעבד אינטל, לדעתי יש בעיות של התחממות וטרוטלינג, אשמח לדעת אם ישנה תכנה אשר מעירה כאשר מתקיימת בעיה. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בתוכנה JRiver Media Jukebox 14 לא מצאתי דרך לשנות את הווליום כאשר היא ממוזערת, בSOUND MIXER נוספה עמודה בשם MEDIA JUKEBOX. האם ניתן לקבוע כפתור במקלדת (GLOBAL HOT KEY) לשליטה בMEDIA JUKEBOX ?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
יצרתי טבלת בסיס נתונים וטבלת ראשית שעמודה ממנה ניזון מהבסיס נתונים. כל מיון בבסיס נתונים הורס את הסדר בטבלה הראשית. מצ"ב קובץ להמחשה. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כמובן שפרינט סקרין לא יעזור במקרה הזה וישאיר לי רק מסך שחור... איזה תוכנה תוכל לעשות את זה ? עדיף תוכנה שניסיתם ואתם יודעים שבאמת עובדת.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר עבור WIN98 למדפסת HP940C אלא שבאתר הרשמי של HP לא ניתן יותר להשיג דרייבר זה, בטענה שמייקרוסופט לא נותנת יותר תמיכה עבור WIN98 :s05:
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי PowerPoint לקבצי וידאו כדי שאני יוכל להציג את המצגת בתור קובץ וידאו אני צריך שהתוכנה תעבוד על וינדוס 7 ואם אפשר שתהיה בלי וירוסים בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ה AUTOCAD צריכה מאיץ גרפי חזק (יענו כרטיס מסך) או שמספיק הכרטיס הסטנדרטי כמו לIntel Media Accelerator X3000 (מדובר בעיקרון על מחשב נייד)
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לאחר התקנה של אקספלורר 9 במערכת חלונות 7. לאחר התקנה השתנה לי צורת החלונית של ההורדה אם לפני כן הייתי רגיל לראות חלונית אפורה גדולה ובה אפשרויות בחירה לאן הקובץ מיועד עכשיו אני מקבל חלונית קטנה צהובה כתומה בתחתית המסך עם אפשרויות מאוד מצומצמות של בחירה האם יש דרך לשנות ולהחזיר למראה הרגיל והמוכר
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע איך להגדיר את זה אבל אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לדמות עוד מערכת הפעלה ולנסות עליה תוכנות מבלי שזה יפגע לי במערכת הפעלה של המחשב. אני מבין שזה ניקרא וירטואליזציה ויש את VMWARE ואת וירטואל PC של מיקרוסופט.אשמח לקבל הסברים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רואה להוציא ממנו פריים אחד. ניסיתי בהתחלה עם PrintScrn אבל קיבלתי שחור כעשיתי paste בצייר. אחר כך ניסיתי עם תוכנה בשם SangIt אבל גם שמה קיבלתי מסך שחור. איך אני יכול לקבל פריים אחד מתוך הסרט בתור קובץ תמונה?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה Monitor לרג'יסטרי וכך אני יכול לדעת מה שונה ברגע מסויים... אני צריך כזאת תוכנה בעיקר בשביל לבדוק מה תוכנות משנות... תוכנות Tweak למיניהן... למשל, אם אני מסמן איזו אופציה אז היא משנה משהו ברג'יסטרי... אני רוצה לדעת מה בדיוק השתנה ברג'יסטרי וע"י כך ליצור מפתח ובעתיד אוכל להשתמש במפתחות במקום להשתמש בתוכנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
למי שמשתמש בתוסף שכתבתי עבור הפורום (HWZONE FORUMS ASSISTANT), עשיתי קצת שינויים בתוסף, כמו העברת התפריט שהיה בתוך ההודעות, לתפריט ראשי למעלה בדפדפן וכעת ניתן לבצע שינויים (הסתרת התפריט, ביטול הצביעה של פוסטים, שינוי הצבעים), ע"י כתיבת hwzone במסך האפשרויות של about:config של הדפדפן (עד להוספה עתידית אולי של חלון אפשרויות). ניתן להוריד מפה: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ את גרסא 0.6.0 שמכילה את השינויים (אל תדאגו, למי שמותקן 0.5.0, זה יחליף אותו לבד בעת ההתקנה). ניתן למצוא שם עדיין את גרסא הקודמת 0.5.0 למי שרוצה. שימו לב, כי זו גרסא "ניסיונית" (והרצתי אותה על firefox 1.5 בינתיים), אם כי ניסו אותה ב firefox 1.0.7 והיא עבדה גם כן. אשמח לתגובות ממכם, אם זה עובד ללא בעיות…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יצרתי DB ששומר ערכים מעמוד HTML. כעת רוצה להדפיס את אותו הערך בדף HTML אחר, ובשביל זה ניסיתי להשתמש בJS , אך ללא הצלחה. הקוד בHTML: <output id="total"> </output> הקוד בPHP: ;"<echo "<script> document.getElementById('total').innerHTML = <?php echo $price; ?> </script ניסיתי גם: ;<"echo "<script> document.getElementById('total').value = <?php echo $price; ?> </script וזה לא עבד. אשמח לעזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
האם ישנם תוכנות המאפשרות בניית לחצני אתר ? תוכלו לרשום לי את שמותם זה דחוף!!!
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אח שלי שיחק אם ההגדרות של ה eMule והחליף את הפורטים, אני לא יודע אם זה קשור לזה אבל עכשיו יש לי כל הזמן LowID והוא מתנתק כל איזה חצי שעה. מה הם הפורטים הרגילים של הeMule?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד את התוכנה RockMelt זה כותב לי הודעה: אם אני לא טועה זה קרה לי גם בעוד תוכנות שניסיתי להוריד.. מערכת הפעלה:Windown 7-32 Bit תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שהמדריך יהיה מובן וקל וייתן לי הרבה דוגמאות לחתימות.... אני רוצה להשקיע החתימה. מומלץ אם יש מדריך ל-CS3.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לפרמט את המחשב מצאתי את הדיסקים של הכרטיס מסך והלוח אם מדובר במחשב מאוד ישן ולא הצלחתי למצוא את הדיסק של הכרטיס קול יכול להיות שאולי אין דיסק, אני לא זוכר מכיוון שלא עשיתי פירמוט המון זמן אשמח לעזרתם כדי לאתר אם אני אמור להתקין איזה דרייבר או משהו ואם כן, איך להשיג אותו אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ואני משער שאתם צריכים את הדגם שלו כאן אני אצטרך שתכוונו אותי, איך אני מאתר איזה כרטיס יש לי בנוסף, אני מעוניין לשמור את המיילים שהגיעו אלי ונשלחו על ידי ואת האנשי קשר וכדומה מדובר באאוט לוק אקספרס 6 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני עושה את זה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם מחש תוכנה שיודעת להעביר מ AVI ל MKV או כל פורמט אחר ללא איבוד איכות יש לי קובץ AVI 3.4 גיגה של הופעה 720P כאשר אני מנגן את הקובץ בפופ קורן A210 אני לא יכול להעביר אחורה קדימה כי אז פשוט אין לי סאונד המקורי מגיע דולבי דיגיטל במחשב זה עובד מצוין. נסיתי להפוך את הקובץ ל MKV עם RIPBOT264 אמנם זה סידר את עניין ההרצה אך איבדתי איכות מה אתם ממליצים? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שאני צורב דיסק ומנסה במקביל לגלוש המחשב בקושי זז ממש גמור שהנרו מפסיק לצרוב הכול עובד מעולה אני היחיד בארץ שהנרו דופק לו את המחשב מאיטיות ?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי אצלי BulletProof FTP Server ואצל חבר שלי יש SMARTFTP CLIENT. איך אני יכול לגרום לו להתחבר לשרת שלי ולראות את הקבצים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתמיר קובץ word שכבר יש לי לקובץ pdf שיוכל להיקרא על ידי כל מחשב עם acrobar reader. התוכנה לא חייבת לתרגם קבצים רבים אלא רק קובץ אחד באופן חד פעמי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שאל אותי איך ניתן להוריד או מאיפה ניתן להשיג את הצייר של וינדווס (PAINT). עכשיו, מאיפה ניתן להשיג אותה והאם אני יכול להצויא אותה מהמחשב שלי? השאלה השניה שלי היא שאני חושב שיש לו WIN2000 אז האם הגרסה תהיה שונה? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-