תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם הוא אסוס p4R800 VM התקנתי את כל הדרייברים ועדיין בקר ה SM אין לו דרייבר (סימן שאלה במנהל ההתקנים ) מה אני צריך להתקין ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי סרט שנפחו הוא מעל ג'יגה, כי זה שני דיסקים שחוברו יחד, והודבק לו פס קול עם דיבוב בעברית (מוצאים את נימו). בקיצור, במחשב שלי שאת המפרט שלו אתם יכולים לראות, הסרט עובד מצויין, הסאונד והוידיאו מסונכרנים מצויין, אך במחשב המשפחה יש דיליי והסאונד מופיע לפני הוידיאו, זה מאוד מטריד אותי כי הבעיה לא בקובץ עצמו. בשני המחשבים יש WIN XP SP1 כל העדכונים, חבילת קודאקים של KAZAA LITE אותה גירסה בשני המחשבים, השוני היחיד בשני המחשבים הוא המפרט, שם יש CELERON 1700 MHZ ולוח של ELITE, כן, זה היה לפני שנתיים וסינג'רו אותי עם לוח דרעק ומעבד לא משהו, כמובן שכיום לא הייתי עושה את הטעות הזאת, אבל זה לא משנה, מה שחשוב זה שעם כל סרט אחר אין בעיה במחשב הזה, רק עם הסרט הספציפי הזה, הייתי שמח לד…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה מהצב אנשים רציתי את עצהתכם בקשר ל2 תוכנות EMULE BITTORRENT אני רוצה להשתמש ב2 התוכנות הללו אבל אני לא יודע אילו להוריד שהם הכי טובים ואפקטיביים מאחר ויש המון גרסאות אז אם תוכלו לעזור לי אני מודה לכם מאוד
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מדובר על הוירוס ששולח לך קובץ זיפ או ראר אני לא זוכר, וכתוב Wanta see my new picture before i post e ומשפטים דומים יש איזה משהו שיכול למחוק מחשב שכבר נגוע? תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב תיראו סוף סוף הורדתי פיירפוקס ועכשיו אני לא יודע אם אני יכול למחוק את האספלורר ואת כל העדכונים שלו או שאני צריך להשאיר אותו??? מצטער על השאלה המטומטמת :-\ דניאל.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הכנסתי לתוך מודל איזה תמונה ובתאות התמונה נכנס לרקע ככה שאני רואה את התמונה שהכנתי בתור BACKGROUND! עד עכשיו הייתי עושה שלא יהיה מסומן V בSHOW BACKGROUND אבל עכשיו אני רוצה לעשות רינדוד אז הוא מציג לי את הרקע בקשה איך אני מבטל את ברקע הזה? הבעי נפתרה [ ] יש בעיה חדשה[למטה] :s05:
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז ככה.. מצאתי איזה קוד ב C שאני מעוניין להפעיל אבל הוא עושהההה לי מלא בעיות. פעם ראשונה שלי עם C אבל לפי מה שהבנתי צריך בספריית include מלא קבצים נוספים שחסרים לי. אבל לא מצאתי אותם עכשיו אני מחפש אותם או תוכנה שתכיל ישר את כולם מצאתי אותם דרך ADDON לתוכנה שאין לי ... אבל נראה לי שהם לא מתאימים ל dev C++ או שהתוכנה לא תומכת ב C רגיל הקיצר אני לא יודע מה לעשות ואני אשמח אם מישהו יעזור לי הנה משהו שיעזור לכם להבין על מה אני מדבר #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> #include <errno.h> #include <string.h> #include <netdb.h> #include <sys/types.h> #include <netinet/in.h> #include <sys/soc…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שלט של WII ובלוטוס(usb), אני רוצה להשמש בשלט כדי להעביר שירים (במחשב) להגביר ולהנמיך את הווליום וכו'. איזה תוכנה חינמית מומלצת? (בכל אופן אני לא צריך שום דימוי לעכבר. אני צריך רק 5 כפתורים. אחורה, קדימה/ עצור-המשך/+- בווליום. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 bit אם זה לא בפרום המתאים נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הורדה דרך הדפדפן אינטרנט לבין flashget?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן , אני אשמח עם תעזרו לי בבקשה אחרי הדלקת המחשב הכל עולה ואז שאני סוגר תוכנה שנקראת iolo antivirus פתאום יש לי מסך כחול ואין לי גם אפשרות למחוק אותה כי אם אני יוצא אז המסך הכחול בא עכשיו עשיתי חיפושים באינטרנט ומצאתי תוכנה שמוצאת מה בעצם פגום או שצריך לעדכן תדרייברים כאילו מה עובד טוב ומה לא בקיצור עכשיו אני לא יודע מה לעשות מופיע לי בתוכנה ide ata/atapi בקרי שהוא מופיע שיש בו בעיה ובקרי אפיק טורי אוניברסלי ,בקרי קול וידאו ומשחק, ןהתקני מערכת, עכשיו כל זה מופיע לי באיקס ואני צריך שכל זה יופיעו לי בוי עכשיו מה אני עושה כדי להשלים את זה ולעשות את זה תקין כי שאני נכנס מאפיינים על המחשב שלי וחומרה אין סימני שאלה הכל תקין אבל בעצם אני צריך להשלים את זה כי ככה התוכנה מ…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן. הNERO שבא עם הצורב שלי עושה לי בעיות ואני מחפש גירסה חינמית (אם אפשר) של נירו, או תוכנה אחרת, ורצוי שתהייה קלילה (בemule ראיתי גירסאות של נירו ששוקלות 700 ו900MB :s05: לא הורדתי... רק רציתי לראות מה יש והחיפוש שם יותר יעיל מגוגל ;D) תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי לראשונה התקנתי VB והתחלתי לעבוד איתה קצת,התקנתי WINXP בכדי לפתור תקלת BOOT עם הSE XPERIA X1 רק שאינני יכול לראות כלל את ההתקן כלל,חברתי אותו והוא איננו מעדכן את הדרייברים כלל,אלא רק במערכת ההפעלה הפיזית שבנייד שלי ולא במכונה הוירטואלית (XP) שבניתי. האם אפשר לסדר זאת? אני מעוניין גם שהמכונה שיצרתי תקרא התקנים נוספים כגון DOK,כוננים חיצוניים וכדומה... בברכה, נ.ב. אני חדש בעסק הזה אז תהיו עדינים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך תפריטים ב דיוידי למצגות תמונות ווידאו
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ניסיתי מספר פעמים להתקין את נגן הפלאש גרסה 8 של חברת מקרומדיה. באופצית "הוספה/הסרת תוכניות" הנגן מופיע לי כמותקן אך עדיין לא פועל לי הפלאש באתרי פלאש באינטרנט שוב רק במערכת 64 ביט ומה שמאוד מוזר שבמשך היום זה כן פעם על ה64 ביט לא שיניתי כלום במחשב ואפילו שיחזרתי אותו לאתמול כדי להיות בטוח ועידיין אין פלאש ניסיתי להסיר את הנגן ולהתקין מחדש אבל הווינדווז לא מאפשר פשוט אין תגובה שאני לוחץ על הסרה אני אובד עצות בבקשה לכל המבינים בדבר אשמח לעצתכם ועזרתכם בתודה מראש predator_008
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לא מנסה לפתוח פה עוד פעם ת'רד של "איזה אנטיוירוס/פיירוול הוא הכי טוב" אני מנסה להבין איזה מהם יעבוד בצורה הכי נורמלית, במיוחד עם האתר הזה, בדגש על תוכנות חופשיות. היה לי עד עכשיו נורטון אניטיוירוס ונורטון פיירוול ונמאס לי מהחסימה המוחלטת שהם עושים בלי אפשרות לסנן. אז הסרתי אותם ועכשיו אני מנסה לעבוד עם avast! אנטיוירוס הגרסה החופשית עם kerio firewall הגרסה החופשית ועם Noads, ויש לי בעיות, במיוחד עם hwzone. לגבי האתר הזה - אני מקבל כל עמוד לפחות פעם אחת error של JAVA שמתייחס לשורות 50, 55 או 370, ובעיקר בעמוד הראשי (שם אני נכנס ללופים של שגיאות בשורה 370 כשאני עובר על שורת הלינקים+תמונות העליונה). מה אני חוסם שגורם לזה ובאיזו דרך אפשר לעקוף את זה? וכללית - ה kerio מ…
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם סרטוני פלאש למיניהם. כל פעם שאני עובר למסך מלא, כל הצבעים מתבלבלים ונמרחים. הבעיה קורית רק במסך מלא וברגע שאני חוזר למצב הרגיל הסרטון חוזר להראות כמו שצריך. זה קורה גם ב-FF וגם ב-IE, התקנה מחדש של Flash Player לא עזרה, וגם מחיקת קוקיז וכו' לא עזרה. אשמח לעזרה, תודה הנה תמונה כדי להמחיש: (זאת תמונה מתוך סרטון על MW2) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מריץ את כל המבחנים ואז שאני מגיע לקטע של הניקוד הוא רושם לי: system suite must be selected and run to obtain pcmark score מה עושים כדי לקבל את הניקוד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי איסיקיו 6 והוא עושה לי מלאא בעיות אני מתחבר לאיסיקיו ואני רואה שאף אחד לא מחובר, אז אחרי כמה דקות רק כולם מתחברים במכה או שכל פעם בקבוצות של 5 בערך ואם אני שולח הודעה למישהו תמיד זה אומר שההודעה לא התקבלה ויש בעיה וצריך לפנות לאתר איסיקיו לפעמים ההודעה נשלחת ולפעמים לא... כאלה בעיות בדיוק גם עם איסיקיו 5.1 יש לי בדקתי גם אותו תעזרו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה לגרפיקאי המקצועי אשר מכיר ועובד עם שתי התוכנות. האם ישנה עליונות כאשר משווים בינם מבחינה מקצועיות. ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי. בתוכנת KIES של סמסונג היא מזהה את הפלאפון גלקסי 2, אך גלקסי 1 במשך זמן רב כלום בחיבור USB של גלקסי 1 מזוהה רק ככונן חיצוני במחשב שלי(ואפשר להיכנס ולראות תמונות וכו'), לא משנה כמה פעמים ניסיתי ללחוץ "פתור בעיות" בתוכנת KIES עצמה או בהגדרות USB של הפלאפון עצמו - סימנתי SAMSUNG KIES, גם "שאל בזמן התחברות" ומתי שאני בוחר זה לא עוזר וכותב בתוכנה "חבר התקן". כתוצאה מכך אני לא יכול לגבות אנשי קשר וכו' בשביל לעדכן רום.. ניסתי כבל USB אחר - אותו דבר. בפלאפון גלקסי 2 לאחר כמה שניות מזהה אותו בלי בעיה. כמובן התוכנה מעודכנת לגירסה אחרונה מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מצליח למצוא רק תרגומים של סרטי DIVX ואני מוריד בדרך כלל רק סרטי VCD SVCD רציתי לדעת אם יש דרך להפוך את התרגום של DIVX לסרט SVCD?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא בשום מקום, התקנתי גם את התוכנה drivermax וגם היא לא מצאה כלום. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה באימיול כשהוא מבצע חיפוש קופצת לו הודעה "your client is old register a new one" מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-