עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Baridy,

מישהו יכול לעשות לי Avatar יפה לסטים? אם אפשר שיהיה תמונה של Soldier מTF2 תודה לעוזרים. ;D

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by RayZ,

מחפש תוכנה בשם 'רב מקלדת' אני לא מוצא אותה בשום מקום, נראה כאילו היא נכחדה. זה כמו אורגן כזה, שנותן לערבב כל מיני צלילים.. למישהו יש, או שהוא יודע איפה אפשר להשיג? באימיול לא מצאתי אפילו..

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. ואיך אפשר להקליט את המוזיקה ממצגת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בוקר טוב לכולם! אני מנסה לראות תלוש חכם דרך אתר מלם ומקבל את מה שצירפתי פה במקום התלוש.. ניסיתי ב3 דפדפנים שונים ובטלפון ומקבל בכולם את הג'יבריש הזה. שאני מנסה מהמחשב בעבודה זה עובד. למישהו יש רעיון? �״�אJFIF``��C $.' ",#(7),01444'9=82<.342��C 2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222�ְ÷"�ִ �ִµ}!1AQa"q2‘¡#B±ֱRׁנ$3br‚ %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��בגדהוזחטיךסעףפץצקרשת�ִ �ִµw!1AQaq"2B‘¡±ֱ #3Rנbrׁ $4ב%ס&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��גדהוזחטיךעףפץצקרשת��?פ_ רOֳ—> ׀חֳתT³I§ְן#�ֶּלcRI$rIן[נ†ר[‏…½�b�גhנo�ˆ��°m·‏…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. היי... התקנתי היום ווינדוס 7 ואיתה גם Avira שאני מרוצה מאוד ממנה! בקיצור, אני מעוניין בתוכנת אנטי רוגלה שתאפשר את החסימה המרבית... וחשוב שתתמוך בווינדוס 7 וחינמית! שאלה נוספת היא האם Ccleaner תומכת ווינדוס 7, והאם שווה להישאר עם הפיירול של הווינדוס, ואם לא אז איזה? תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. שלום. יש לי כרגע דיסק קשיח אחד שמחולק ל 2, על המחיצה האחת מותקן לי ה Windows ותוכנות ומשחקים ועל המחיצה השנייה יש לי את ה My Documents, ככה הטכנאי עשה. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף - השאלה שלי היא כזו: שחכתי את שם התוכנה שאיתה עושים מחיצות או להפך - מבטלים מחיצות (משהו עם Magic) האם מישהו יוכל להסביר לי בצורה דיי טובה האם ניתן לאחד את שתי המחיצות שוב לדיסק קשיח אחד שעליו יהיה ה Windows והתוכנות והמשחקים והדיסק קשיח החדש יהיה ל My Documents? אני מאוד מקווה שהנושא קשור לפה תודה רבה מראש על העזרה

7. Started by xjj,

שלום, היו לי שתי כתובות אימייל של msn(ששומש גם למסנג'ר) ולאחרונה ניסיתי להיכנס אליהם שוב וזה כותב לי שאין את הכתובות האלה, האם יש אפשרות לשחזר אותם או להעביר את הכתובות הישנות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by vourt,

שלום, בכל חתימה שאני מנסה ליצור בתוכנה MICROSOFT OUTLOOK 2000 לאחר שאני יוצר מייל, החתימה מופיעה עם המון רווחים בין המשפטים, מה שלא נראה בתוכן החתימה המקורית. מישהו יודע איך לפתור תקלה זו? תודה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. משום מה הדרייבר שעבד לי עבור הכרטיס (Edimax EW-7128)בגירסת הבטא של Windows 7 64-bit לא עובד בגירסה הסופית. מישהו הצליח לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by gal_sh1,

מופיע לי מין סימן כזה ורשום renewal data הבנתי שאני צריך לעדכן משהו ניכנסתי לאתר ובכל זאת לא הבנתי מה צריך לעשות מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה??... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by GAGO,

שבוע טוב, החלפתי למסך LG fantasy 1900 והתמונה מטשושטת ולא חדה מספיק ש למישהו דרייבר למסך זה? אין לי את הדסיק כי את המסך קיבלתי מאחי תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by IG,

ניסיתי הכול, אבל הוא פשוט לא מתחבר לסרברים... עד לפני כמה דקות גם הKAD לא התחבר (החץ שלו היה מקסימום צהוב). יש לי פאיירוול של COMODO ואין ראוטר. בFW הגדרתי את הפורטים של האימיול ואת התוכנה עצמה הגדרתי כבטוחה. הFW המובנה של הווינדוס כבוי. רשימת הסרברים מעודכנת. מה אני עושה עכשו? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by ניר.,

אני צריך עזרה במציאת שדרוג לעברית לתוכנת הפוטושופ כך שיהיה גם ניתן לכתוב בעברית בקבצים שאני עורך ומעצב.. מאיפה משיגים את השדרוג הנ"ל? כיצד מתקינים את השדרוג לתוכנה שכבר מותקנת? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בפתרון הבעיה...

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by AmirNadav,

שלום. ברשותי דיסק מקורי של Office 2000. אני מנסה לפתוח קובץ mdb , שאני יודע שצריך לפתוח אותו ע"י התוכנה Microsoft Access. אין לי את הaccess על המחשב, והייתי משוכנע שיש בדיסק של האופיס. חיפשתי בשני הדיסקים, ואין access, מה לעזאזל?! :< תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by yes,

נכון יש מלא סרטונים כאלה באינטרנט בד"כ מצחיקים או נגיד כמו שיש פה בגלריות באתר. אז נראה לי מאז ומתמיד במחשב שלי הם פשוט לא עובדים. לא משנה כמה עדכנתי את הווינדוס ואת המדיה פלייר. אני מוסיף כאן גם תמונה למי שעדיין לא ממש הבין לאיזה סרטונים אני מדבר. ניסיתי כבר הכל. וידאתי : כלים--->אפשרויות אינטרנט-->מתקדם--->מולטימדיה--->אפשר קטעי וידיאו באינטרנט הורדתי מיליון ואחת קודקים. לא עוזר. מצפה לתשובות. בתודה מראש, גל.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שוב שלום לכולם לפני שבוע שבועיים קניתי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגההרץ 256 זכרון וירטואלי ושמונים ג'יגה המחשב הזה יושב בתחנת שידור מקומית [רדיו] והמטרה של המחשב זה לנגן את כל השירים שיש על המחשב באופן רנדומלי על המחשב רץ ווינדוס 98 חוקי לחלוטין וכל התחנה חוקית וכשרה למהדרין משום מה הוינאמפ לא מצליח לעבוד רצוף והוא כל הזמן נתקע מסיבה זו או אחרת מישהו יכול להמליץ לי על טיפים לייעול התוכנה ? להמליץ לי על תוכנה חוקית חופשית שאפשר להוריד שתנגן שירים באופן רנדומלי? תודה רבה לכם..

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. ראשית אציין שכבר שאלתי לפני חודשיים בפורום windows , לא היו תגובות בעיה ממש מציקה ואני בטוח שמיטב המוחות פה יבינו למה היא נגרמת יש לי שני חשבונות ב XP על אחד התקנתי את בבילון והוספתי לו את כל המילונים שרציתי - הכל עבד יופי עברתי לשני וראיתי ששם אין זכר לכל המילונים , אמנם הבבילון עובד אבל רק המילון הבסיסי (אנגלי-עברי) את שאר המילונים הוא לא זהה , שניסיתי להתקין את הקבצים (קבצי BGL) הוא לא הריץ והתקין אותם כמו בדרך כלל , אלא פשוט לא זהה אותם אני מאמין שזה קשור בהרשאות , אולי לא

18. היי, ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32-Bit. הפלאש בדפדפן האינטרנט אקספלורר 9,הפסיק לפתע לפעול ובגלל זה - אני לא יכול לראות מודעות בדפי האינטרנט ו/או לדוגמא בשירותים ברשת,אשר דורשים פלאש להצגתם,כמו לדוגמא לצפות באתר Youtube בסרטונים.אציין כי מותקנת אצלי הגירסא האחרונה של Adobe Flash Player + הPlujins של התוכנה,אבל הדפדפן (IE9) - טוען,למרות זאת כי חסרים לו הPlujins של נגן הפלאש.התקנתי מחדש את הגירסא העדכנית ביותר של נגן הפלאש - אבל ללא שינוי,גם הפעלתי את המחשב מחדש - ללא שינוי.! עוד אציין כי בדפדפנים האחרים,כדוגמאת Chrome + Firefox - הכל תקין. אבקש עזרה לפיתרון הבעיה... תודה רבה מאוד מראש...

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  19. גם לאחר שיצאתי לגמרי מהתוכנה על ידי בחירה ב-EXIT וגם לאחר איתחול המחשב (התוכנה לא עולה לי עם האיתחול) עדיין נשארים לי 2 הכוננים הוירטואלים של התוכנה ב"מחשב שלי". איך אני מעלים אותם?? (כי מן הסתם זה לוקח זיכרון..)

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. כל גרסא של מסנג'ר שאני מוריד, ביקש ממני לעדכן למסנג'ר החדש. עכשיו אני לא אוהב את המסנג'ר החדש, הוא מגעיל בצורות מטורפות. הורדתי את הגלריית התמונות של windows live, זה מן תוכנה כזאת לעריכת תמונות. אחרי ההתקנה של התוכנה הזאת, גיליתי שהוא התקין לי גם את המסנג'ר החדש, על המסנג'ר הישן שהיה לי. עכשיו, כל הורדה של מסנג'ר ישן שיש באתרים כלשהם, מבקש אוטומטית לעדכן למסנג'ר החדש. אם אתה לוחץ על "לא" אז אתה לא יכול להתחבר. כי הוא עדיין ממשיך לבקש את המסנג'ר החדש, לעדכן למסנג'ר הזה. השאלה שלי היא כזאת... האם יש אפשרות, לעקוף את זה בדרך כלשהיא? הכוונה, כשגם אני ילחץ על "לא", אני כן יוכל להתחבר למסנג'ר הישן מבלי לעדכן למסנג'ר החדש והמהגעיל הזה (9 או 9.1).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by elihai,

היי חבר'ה אני צריך לדעת מה זה VMWARE מה הוא עושה ולמה זה אם מי שיכול לעלות מידע על זה הוא להסביר לי אני מואוד ישמח זה די חשוב לי

22. Started by rafi1212,

שלום לכולם ! קניתי מחשב חדש ... ולפני יומיים התקנתי VISTA ULTIMATE 32 BIT . ובהתקנה של הווינדוס שכחתי להוסיף כונן .. וכרגע יש לי רק כונן C , אז רציתי לדעת אם יש דרך לפתוח עוד כונן (D) בעזרת תוכנה או דרך ה bios או משהו כזה .. ללא פירמוט .. כי כבר התקנתי את כל התוכנות והדרייברים וגם לקחו לי את הדיסק של הווינדוס .. ושאלה .. אם יש לי רק כונן C זה יפגע לי בביצועים של המערכת(מחשב חדש) ? תודה לעוזרים ..ושבת שלום !

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by 114508534,

הנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. שלום לכולם עשיתי חיפוש לגבי לוחות אלקטרוניים ואין הרבה מידע על זה ורציתי לשאול לגבי כמה דגמים... הבנתי ש wacom יקר מדי(אבל כמובן איכותי), אבל אני חדש בתחום(אני מתחיל ללמוד השנה עיצוב שעשייתי..) ורציתי את דעתכם לגבי אלקטרוניוG-Note 5000וGenius או משהו בסגנון... ואיך החברה trust? תודה!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by BenK,

כאס אמאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התקנתי 3dMark2001 ובדקתי תוצאה.... אני עובד על P3800@900.... Asus cuvx4 256 זיכרון של מיקרון Hercules 3d prophet 4500............ ולצערי/הפתעתי גיליתי כי תוצאתי היא 1200..............! :-/ :-/ :-/ זה הגיוני...........!? אני עובד עם הDefault ב3d mark.....

• 42 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.