עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the kooks,

שלום אני מנסה למצוא מה הבעיה במחשב של אחי אני לא יכול לשמוע אותו בSKPYE וכל תוכנת דיבור אחרת ממחשב למחשב המיקרופון מחובר לחיבור הורוד וןהמיקרופון תקין אך לא שומעים כלום ניסיתי לחבר אצלי ואני יכול לדבר במקרופון אבל במחשב של אחי זה לא פועל בדקתי בבקרת העוצמה אין השתקה במקרופון מישהיו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? (אני חושב שהבעיה קשורה בדרייברים של הכרטיס קול כי הוא כבר השתמש במיקרפון לפני כמה חודשים) תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by natit09,

פני שאני מתקין תדרייבר הכרטיס מסך פועל רואים טוב הכל טוב.. אבל לאחר שאני מתקין תדרייבר המסך מתחיל להשתבש להראות תתמונה לא נקי עם פסים כאלה ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל זה גם לא עבד הכרטיס מסך זה X300SERIES אין לי מושג מה לעשות זה כאילו אני מתקין תדרייבר הכל מתחיל להשתבש

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  3. יש לי בעיה הזויה ומרגיזה אני נכנס כל כמה זמן לYNET שם למשחקי אונליין וכשלוחצים שםע לה לינק "שחקו עכשיו" זה לא פותח כלום אוז יוצא מהמחשב עצמו צליל (לא מהרמקולים כזה צליל של EROR) ממש צלןיל כזה כמו שלוחצים נניח הרבה זמן על כמה מקשים ביחד על המקלדת.. כזה בא מהבפנים של המחשב וזהו זה כל בהמש קורה כשלוחצים על הלינק של השחקו עכשיו וניסיתי בפיירפוקס לבדוק אם זה גם שם ככה ושמה זה סבבה אבל אני רוצה שיעבוד לי באקספלורר כמו שצריך וזה מרגיז לעשות קופי שורטקאט.. עשיתי מספיק פעמים סריקות בספייבוט בתקווה שאולי זה איכשהו יפתור תבעיה ובקיצור זה כבר איזה שבוע או שבועיים ככה מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by parker8,

אני משתמש בתוכנה DVD-LAB. אני טוען לתוכנה סרט DVD, מכין לו תפריט, בודק אח"כ במחשב שהוא עובד, עד כאן הכל עובד טוב ויפה. אני צורב ב-NERO בהגדרה DVD-VIDEO (שם בתיקיה VIDEO-TS את הקבצים). אבל כשאני מסיים ומכניס את הדיסק ל-DVD, התפריט מופיע בצורה כזאת מגרבעת, "קופץ" כביכול, והוא מופיע בשחור-לבן בנוסף לכל. אבל, שאני מנסה להגיע לסרט דרך התפריט הסורר, הסרט עובד יפה מאוד ואין את הבעיה של התפריט. איפה הבעיה? למה הסרט עובד והתפריט לא? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לציין שה-DVD מחובר לוידאו כיוון שהטלווזיה ישנה (בת 20 שנה, נקווה שבקרוב נחליף). בנוסף, את קבצי ה-DVD אני יוצר בעזרת התוכנה WINAVI שאיתה אני ממיר מ-AVI ל-DVD (קבצי VOB).

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  5. אני מקווה שאני בפורום הנכון לבעיה הזו 8) זה אמור להסביר את הבעיה יותר טוב ממני http://img266.imageshack.us/my.php?image=probyq2.jpg אני נכנס למשחק (PES אם מישהו באמת מעוניין לדעת) וזה מה שזה נותן..אני חייב לציין שהמשחק עבד אבל עשה לי בעיה אחרת , בעיה שקשורה למשחק אז מחקתי והתקנתי ומחקתי והתקנתי עוד פעם או כמה פעמים ועכשיו זה מה שזה נותן לי.. תודה על העזרה , וגם תודה אם לא תצליחו לעזור.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by Shlomi XD,

אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by gangsta,

יש לי בעיה שאני רואה סירטונים ב HD (הסירטון של GTA4 ) שזה 720p זה פועל אבל זה זז לאט מה יכלה להיות הבעיה ? יש איזה מקודדים או משהו ?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by avi2014,

יש לי x1900 בעיקרון כשאני מפעיל משחקים הוא פועל מצויין כנ"ל בdmark וכו'.. אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני רואה מן תמונה צבעונית כזאת...בצבע ירוק ואדום כזה..הורדתי מיליון קודקים וכו'... למישהו יש מושג מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by Xstyle,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  11. בוקר טוב לכולם! אני מנסה לראות תלוש חכם דרך אתר מלם ומקבל את מה שצירפתי פה במקום התלוש.. ניסיתי ב3 דפדפנים שונים ובטלפון ומקבל בכולם את הג'יבריש הזה. שאני מנסה מהמחשב בעבודה זה עובד. למישהו יש רעיון? �״�אJFIF``��C $.' ",#(7),01444'9=82<.342��C 2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222�ְ÷"�ִ �ִµ}!1AQa"q2‘¡#B±ֱRׁנ$3br‚ %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��בגדהוזחטיךסעףפץצקרשת�ִ �ִµw!1AQaq"2B‘¡±ֱ #3Rנbrׁ $4ב%ס&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��גדהוזחטיךעףפץצקרשת��?פ_ רOֳ—> ׀חֳתT³I§ְן#�ֶּלcRI$rIן[נ†ר[‏…½�b�גhנo�ˆ��°m·‏…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dudidu08,

אהלן לכולם הורדתי היום 2 קבצים מסוג MOV באיכות 720P ו-1080P לצורך העניין מדובר בשני טריילרים לסרטים. משום מה אני יכול לפתוח את הקבצים רק ען התוכנה QUICKTIME והקבצים ממש מוגבלים כלומר אני לא יכול להעתיק אותם לשום מקום, לא יכול למחוק אותם וגם לא להעביר אותם... ממש מוזר אפילו לדיסק און קי שלי אני לא מצליח להעתיק אותם זה כותב לי מעתיק...אבל בלי הגדרת זמן אני מחכה שעה וזה לא מעתיק בסוף זה נתקע... למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי את כל הקודקים [חבילת קודקים של K-LITE המלאה] ועדיין יש סרטונים שאני רואה ככה ויש כאלה שאני רואה רגיל איך אני מסדר את זה? [לצורך העניין אני על פיירפוקס אבל זה קורה גם בוווינאמפ לפעמים]

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. ניסיתי שחזור מערכת וזה לא עזר. הנה תצלום מסך [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. נסעתי לבסיס ליומיים והשארתי את המחשב פתוח חזרתי וראיתי את הארור שמופיע למטה... לחצתי אוקי ואז האינטרנט פסק לעבוד למרות שמופיע הסימן למטה שאני עדיין מחובר.. וכשאני לוחץ על הסימן אמור לי להיפתח חלון איפה שמופיע ההקלדה של שם משתמש וסיסמא אבל החלון הזה מיד ניסגר עם פתיחתו וגם כאשר אני לוחץ על אוקי בארור הזה זה עושה לי מין רפרש מהיר כזה לזים שלי יש למישהו הסבר בבקשה?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by יואב שניר,

בעיה - פעם בשעה פלוס מינוס המחשב קופא, החלון הפעיל הופך שחור למשך כעשרים שניות. התקנת חוזרת של מערכת ההפעלה לא מסייעת. עצות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני לא מצליח להפעיל הורדות מסוימות (את קבצי ההתקנה) אני מוריד אותם לחתיקייה בדסקטופ שנקראת הורדות. הבעיה שהוא לא מצליח להפעיל משם (כותב לי שגיעה בקובץ התקנה) אני צריך להעתיק ישר לדסקטופ כדי להצליח להפעיל אותם. עכשיו התקנתי מחדש את הווינדוס (בלי לפרמט) בכונן הקשיח ישנה תיקייה ישנה שנקראת הורדות גם כן, האם זה בגלל זה? למה זה, גם הורדות חדשות לא פועלות... ככה וזה לא טוב שהכל בדסקטופ זה מעצבן...

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  18. שלום לכם חברים. יש ברשותי דפדפן אקספלורר 6 אני מנסה לכתוב,הודעות בפורום ולא ניתן האם הפורום לא תואם את הדפדפן שיש ברשותי כי בעבר היהניתן ,האםחסמתם את Ie6 להודעות בפורום? הודעה זאת כתובה דרך האייפוד שלי. אשמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by menahem2009,

עשיתי גוסט למחשב ומאז שום משחק שאני מתקין לא עובד לי הוא רושם לי הודעת שגיאה שווינדוס הפסיק לפעול לפני הגוסט כל המשחקים עבדו רגיל

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by miki891,

יש לי פונטים שקניתי מזמן בשנת 2002 והיתקנתי בחלונות XP פרו.התקנה פונטים עברה בהצלחה.פתחתי תוכנה Adobe Illustrator CS5.1ובדקתי אם קיים פונטים. אבל לא רואה פונטים שהתקנתי אותם.איך מגדירים בתוכנה Adobe Illustrator CS5.1 שיזהה לי פונטים חדשים?תעזרו לי בבקשה יש לי פונטים יפים מאוד. אני צריך לעשות עיצוב פונטים הזה.בתודה מראשמיקיחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בשבועות האחרונים התחילה לי בעיה בIE, בה מדי פעם, לא באופן קבוע ולא עם אותה תוצאה, קופץ לי חלון שגיאה, שנותן לי רק להבין שיש בעיה (ולא מאלה עם השורה הארוכה של אותיות ומספרים!), שהוא צריך לסגור את אקספלורר, ושאוכל "לשלוח/לא לשלוח" או לעשות DEBUG. בכל מקרה ייסגר לי החלון המסויים הזה, אבל אי הרציפות באה לידי ביטוי בזה שהאתרים שבהם זה קורה פעם כן נופלים ופעם לא; לפעמים זה קורה ממש בהעלאת עמוד, אבל לפעמים זה קורה דווקא אם אני לוחץ על קישור או פתיחה של משהו בתוך אתר כלשהו (שבעצמו עלה בסדר גמור); לפעמים זה מפיל לי את כל הIE שפתוחים, ולפעמים זה רק סוגר את החלון הספציפי הזה, בעוד שהאחרים מתפקדים נהדר. אל תפנו אותי בבקשה לת'רדים שהתייחסו לסוגי הDEBUG השונים כי חרשתי את הכל וכלום ל…

22. Started by eranbm,

שלום לכם לפני כמה ימים שידרגתי ל 100 מגה בהוט ובגלל שישנה בעיה ב WIFI בהעברת מידע ב 100 מגה (זה מגיע ל 30 מגה) לקחתי את HOTBOX של הוט והעברתי אותו ליד המחשב כדי שיגיע עם כבל לרשת ישירות למחשב שאני אקבל את ה 100 מגה וזה אכן עובד. באותו יום שידרגתי כמו 50 אחוז מהעולם ל WINDOWS 8 והתקנתי את תוכנת ההורדה הפופלרית IDM. עכשיו אני כמוריד סרטים משחקים מתקדם באיכויות גבוהות BLUERAY ומעלה.. ומשחקים של 15 ג'גה + מתחיל להוריד עם תוכנת ה IDM אבל כשאר הוא מגיע לרגעי סיום ההורדה ב 99 אחוז אני מקבל ניתוק מה IDM והוא רושם לי שהזמן עבר ומתחיל לי את הקובץ מההתחלה או מ 30 אחוז וחוזר חלילה כשאר הוא מסיים את ההורדה שוב. העניין הוא שזה קורה לי רק מקבצים מעל ג'גה, וניסיתי לעשות כמעט הכול…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  23. אחרי שהתקנתי את התוכנה כל הפונטים שלו של הווינדוס בתפרטים בשולחן עבודה נהיו מרוחים כאלו ולא חדים.. זה קרה לי פעם ועשיתי שחזור מערכת וזה הסתדר.. אבל עכשיו משום מה אני לא יכול לעשות.. אני זוכר שלעוד כמה אנשים זה קרה אבל חיפשתי בגוגל וזה לא עזר.. למישהו יש פיתרון? בבקשה!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. חברי שלום לאחרונה רכשי את תוכנת האנטי ווירוס AVIRA PRO לאחר ההתקנה התחלתי לקבל בדברי הדוא"ל הודעות משובשים עם סימני שאלה וקוביות דהיינו גי'בריש בכניסה לשרת הדאר ההודעה נראת תקינה אלא רק שהיא מגיעה למחשב שלי בוצע השינוי איך אני מתקן התופע ה ראו דוגמא בקובץ הרצ"ב אשמח לסיוע

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  25. אחרי שהתקנתי את האנטי וירוס החדש כדי לנסות אותו והסרתי את ה SYSTEMWORKS ועשיתי ריסט למחשב כשאני פותח את האינרנט אקפלורר אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה. יש לכם מושג מה לעשות? :'( עריכה: וההודעה כל הזמן קיימת,כאילו אי אפשר לגלוש, מאשרים וזה חוזר מאשרים וזה חוזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.