עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by edoson,

התוכנה לא מוכנה להמיג סרטים על כל המסך, היא מראה מסך שחור. כמו כן היא רושמת הודעת שגיאה בתחילת הפעלה OVERLAY FAILD לעומת זאת הRADLIGHT עובדת מצוין, מלבד בעייה אחת: היא לא משמיעה קול בסרטי XVID. (גם בBSPLAYER אותה בעיה). למה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Avi952,

מדובר בגירסה 14 כמובן. הוא כל פעם נתקע בשגיאות האלה במהלך ההתקנה. מסנג'ר: "hr:0x80004005" ואימייל: "microsoft visual studio runtime: 0x80004004" אשמח לקבל פיתרון בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני לא מאמין שאין לוורד אופציה לתיקון הבעייה, אבל אני נכשלתי במציאתה :-\ ניסתי להעזר ב EasyHEB אבל הוא הופך את הסדר בין העברית לאנגלית יש למישהו פתרון לתופעה? אני משתמש בווינדווס ובאופיס XP האתר הבעייתי הוא: http://www.adsl.org.il/adsl-share2.htm תודה, HaimTS

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש תוספת תוכנה עברית? אני צריך לזהו דחוף

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by xlSnaK,

הורדתי קובץ ISO עכשיו יש לי NERO 7 אז איך אני צורב את הוינדוס כך שיהיה BOOTABLE ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לעדכן את הביוס. 1. יש בעיה, הוא כותב לי שאין תאימות עם וינדוס 64bit, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? (מצורף צמונה). 2. באתר של ג'יגהבייט יש כמה עידכוני ביוס, האם אני יכול ישר להתקין את הגירסא F11 או שאני צריך להתקין אחד אחרי השני? כלומר F11 מכיר את כל העידכונים? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#bios תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן חברים, אני כרגע מזמין לעצמי כמה שרינקים לאלקטרוניקה. אני צריך משהו שיהיה יפה. הרעיון הכללי הוא שיהיה רשום Audio Renovatio וליד זה איזה לוגו פשוט שיתאים. או משהו כמו AR בפונט מגניב ומעוצב, או משהו אחר שיהיה קשור לנושא של אודיו ויהיה פשוט מספיק. מדובר בסך הכל במשהו דיי קטן אז הרבה פרטים יהיו בעיה. מה גם שזה יהיה בצבע אחד בלבד. אשמח לרעיונות שלכם, כמו גם לעזרה שלכם ביציאה של לוגו שכזה שכן היכולות שלי בכל הנוגע לפוטושופ ושאר התוכנות האילו הן דיי מוגבלות. Anatoli.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by adiri86,

ניסיתי להתקין vmware על וינדוס 7 ואחרי ההתקנה כאשר אני מנסה להפעיל זה רושם לי הודעת שגיאה: could not initializing logging מה הסיבה?? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by holdensar,

שלום אני מחפש תוכנה נדירה יש לי פה מספר פלאפון של חבר אני מחפש תוכנה שכשאני יקליד בתוכנה את המספר שלו הוא יתן לי את מספר ה-ID של אותו מספר פלאפון יש תוכנה שכזאת???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by asilic,

הי אני יודע שניתן להצמיד כתוביות לסרט בפורמט AVI וקראתי קצת בפורומים שונים וראיתי שניתן להוסיף תרגומים לסרט SVCD עכשיו בדקתי והדי וי די שלי יכול לעבוד עם תרגום PAL CVD ל SVCD יש לי מספר שאלות: 1)משהו מכיר מדריך טוב אפשר גם באנגלית להוספת תורגמים לSVCD? 2)נגיד ויש לי תרגום לסרט בפורמט AVI שהוא פחות דיסקים האם יש אפשרות להתאמיו לסרט בפורמט SVCD? כי סרט בפורמט AVI שוקל נגיד 2 דיסקים ובSVCD הוא ישקול 4 דיסקים אז התרגום לא יהייה מתאים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. זה לעסק קטן... 2 מחשבים לא יותר. הNAV PRO עולה יותר יקר והNorton Internet Security כולל NAV אבל לא PRO.. מה אתם ממצליצים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום לכולם רציתי לשאול אם קיימת אפשרות כזו לשמור סרטונים מUTUBE או MY SPACE למחשב??? והכי חשוב לשמור אותם בצורה כזו שלא יהיה צורך בחיבור לאינטרנט תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מוד חדש של אימיול שיחליף את מה שיש לי עכשיו(TLN). מישהו מכיר חיה כזאת? לא אכפת לי להעלות במהירות גבוהה- יש לי עד 64 ק"ב העלאה. או שעדיף בכלל את האימיול הרשמי והמוכר ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. HDD שמפוצל לשני כוננים. פורמט הכונן הלא נכון. יש דרך עם תוכנה לשחזר את המידע שהיה עליו? מחפש המלצות מניסיון שלכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by oded6188,

נגן מוזיקה שמנגן מוזיקה של מחשב אחד על מחשב אחר... למה בידיוק אני מתכוון: מחשב א' - מכיל את כל המוזיקה מחשב ב' - מחובר לרמקולים אני רוצה להפעיל את נגן המוזיקה על מחשב א', אבל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב ב' בעצם שכל השליטה תהיה ממחשב א', אבל שישמעו ממחשב ב' יש תוכנה כזו אולי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום כרגע, כל פעם שאני רוצה לכלול תמונה בתוך הודעה בפורומים כאן, אני באופן ידני הולך ל-tinypic.com, וידנית מלה את התמונה. מישהו מכיר אתר טוב שיש לו API, כך שאוכל לעשות את העלאת התמונה אוטומטית? תודה רבה card

17. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה על אימיול טוב שמוריד מה מתחבר מהר היה לי את 0.2 והוא היה טוב מאוד פשוט מישהו אמר לי שעשו משהו לאימיול הזה והוא לא רישמי או משהו כזה אז הורדתי את 0.42C הוא לא היה טוב בכלל אז החלפתי ל 0.42G זה מה שיש לי עכשיו והוא גם לא כל כל טוב הוא בכושי מוריד לי אז אני רוצה הצלמה על אימיול טוב שיוריד לי מהר אני מוריד מ.ק 22 כבר יומיים וזה עשה לי רק 6 MB אם 0.2 אני כבר האיתי גומר מזמן השמח אם תביאו לי קישור להוריד גם את האימיול

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אם אפשר מדריך או תוכנה פשוט חסמו אותי ואת רוב האיפים הישראלים באתרי טורנט שונים בעולם אני צריך עזרה...תודה לעוזרים אם זה לא המקום הנכון אז תעבירו...פשוט לא ידעתי איפה לשאול..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. טוב מה שרשום בכותרת זה בדיוק מה שאני מחפש , יש לי מספר מדיות DVD גרועות עם קבצי MP3 שWINDOWS מתקשה לקרוא אותם. ניסיתי מספר כוננים אבל זה לא עוזר. הבעייה שWINDOWS ברגע שהוא נתקל בשגיאת קריאה מפסיק את כל ההעתקה וזה ממש מקשה כשיש המון קבצים ומחיצות. רציתי לדעת אם יש תוכנה שקצת יותר מצליחה לקרוא מדיות גרועות ופגומות, מדלגת אוטומטית על קבצים פגומים וממשיכה להעתיק מה שאפשר , ואם יש גם לוג נחמד של מה שהיא לא הצליחה להעתיק הרי זה משובח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מחפש תוכנה כמו partition magic - לעבודה תחת WIN7 גירסת 64 סיביות אני קצת מפחד מ 8 - partition magic שהיא אומנם מצויינת! = אבל ראיתי נורטון כבר לא תומכים בה יותר יש מאיזה כלי אחר / תוכנה = שהוא נח אמין וטוב ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by N82,

יש תוכנה חינמית לראות DVD במחשב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sxs,

איזה אנטי ווירוס הכי טוב מבחינת הגנה רצופה, קבלת עידכונים ושלא יהיה כבד מידי... תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by עדי פרץ,

רציתי לדעת איך אני יכול לכתוב קוד באדרואינו אונו אין לי שום רקע בעיניין

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Kidney_stonE,

אהלן, יש לי WIN XP PRO, כשהתקנתי אותו לפני כמה חודשים (אגב, הוא חוקי לחלוטין) , אז הורדתי את כל מה שלא הייתי צריך, והצלחתי לפי הוראות, להוריד גם את ה מסנג'ר שבא איתו (היו שניים, אחד WINDOWS ואחד MSN, אין לי מושג למה, ומה ההבדל) הפכתי את ה XP שלי שייראה הכי רחוק מ XP שאפשר - הוא נראה כמו WIN98, והתקנתי MSN מסנג'ר 5.0 , אחרי שהבנתי שיש לי חברים שמשתמשים בזה. יש כמה פיצ'רים שלא הצלחתי להשתמש בהם, כמו הלוח ציור או שיתוף יישומים, אז רציתי להתקין מחדש את המסנג'ר בדרך גיליתי באתר עדכון של מיקרוסופט שחסרים לי בערך 32 מגה של עדכוני אבטחה ופאצ'ים שונים, שאני מתכנן להוריד כשיהיה לי זמן (אני על מודם 56K..) בכל מקרה, התקנתי את MSN EXPLORER מתוך הדיסק של XP, כדי שהוא בתורו, יתקין לי את…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי הארד דיסק של WD 80 ג'יגה SATA. אני משתמש בווינדוס 2000, ואין לי כוח להתקין אותו מחדש כדי ליצור מחיצות בזמן ההתקנה. 1. איך אני יוצר מחיצות בזמן התקנה? 2. איזו תוכנה יכולה ליצור לי מחיצה קטנה בהארד דיסק כדי שאני לא אצטרך להוריד הכל מהתחלה אחרי הפירמוט?

דיונים חדשים בפורומים