תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=974784 איך עושים את זה ??
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הרכבתי לאבי מחשב חדש מבוסס על לוח אם GA-MA785GMT-UD2H. הרכיב הישן היחיד בו הוא דיסק מקסטור 6Y120 של 120GB (עובד ב- SATA I) ששכב אצלי כמה שנים - הוא לעולם לא ימלא אפילו חצי מזה. על הדיסק היתה מותקנת כבר מערכת הפעלה - אובונטו 8.04. המחשב עולה איתה ללא כל בעיה, למרות שכאמור כל החומרה שונה מזו שעליה התקנתי את אובונטו במקור ושזו גרסה ישנה למדי שלא עברה עדכונים כבר יותר משנה. אבל כשניסיתי להתקין Windows 7 Home Premium (גרסת OEM 32 ביט), החיים הפכו מעניינים: שלב ה- starting windows לקח בין שעה וחצי לשעתיים (!), כשהאינדיקציה היחידה ששמשהו קורה היתה השינוי האיטי בבהירות של הלוגו באמצע המסך. שאר השלבים לקחו בין חצי שעה לשעה כל אחד, עד לשלב בחירת המחיצה: Windows התעקשה שהדיסק כולו ר…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. שלחתי את המחשב שלי לתיקון ופירמטו לי את המחשב. יש לי במחשב צורב אבל אין לי את התוכנת התקנה שלו, האם ניתן להוריד תוכנה כזו? (אין לי מושג איזה צורבב זה)
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בעיית סאונד, במחשב חדש, הסאונד עובד ואחרי ריסטרט לא עובד אלא אם אני מתקין שוב את הדרייבר. מפרט: מעבד I7 860 לוח אם: Asus p7p55-m זיכרון: Kingston Hyper X 2x2GB כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5670 קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי דרייברים והכל עבד יופי. סגרתי את המחשב הלכתי לשיון, והיום בבוקר, לא מצליח לשמוע סאונד למרות שאפשר לראות במאפיינים שהסאונד עובד והדרייבר מותקן כראוי. הדרייבר שהתקנתי הוא מהאתר של ASUS VIA_Audio_V6017600 http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i56uWC7ZnooNIQW0 אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי לכולם קודם כל האם ניתן להמיר סרטים בDIVX לVCD בנרו?? ואיך מאפשרים AUTORUN בדיסקים שנצרבים בנרו??? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריברים החדשים זה כותב לי את ההודעה הזאת. זה מתקין את הccc אבל לא את הdisplay driver, כל מה שחיפשתי עד עכשיו בגוגל לא עבד ואני כבר מיואש.. מקווה שתוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-KASPERSKY 5.0 PERSONAL ובסריקת הקבצים יש קבצים שצריכים סיסמא כדי לסרוק אותם! כמובן שאין לי מושג על איזו סיסמא המחשב מדבר, אז אני מדלג על הקבצים האלו... אבל מה אם יום אחד יהיו בקבצים האלו וירוסים והסריקה לא תזהה אותם? מה שיהיה זה שאני אוכל אותה... למה הקבצים האלו דורשים סיסמא? ומה עושים כדי לבטל את זה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי יש לי MSI WIND, הוא בא עם 3 מחיצות. הראשונה היא ההתקנה של מערכת ההפעלה (אין לי CD במחשב).. לא נוגעים בה וגם לא ממש רואים אותה. השניה זה סתם כונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה. השלישית כונן D שהוא סתם כונן.. 106GB. אותו אני רוצה לפצל ל2 כוניים, אחד של 90 ואחד של 16 (אני רוצה להתקין לינוקס אבל להשאר עם וינדוס). הבעיה היא שכונן D מלא ב50GB של מידע שאין לי ממש איפה לגבות. יש לי DOK של 8GB ומחשב נייד עם בקושי 5GB פנוי.. יש תוכנה או כלי שמאפשר לפצל את המחיצה של D לשתי מחיצות בלי לאבד את כל המידע? תודה ויום טוב, איתי
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה הסיומת המוזרה הזאת? gi. מישהו שמע על זה בכלל???? איך פותחים כזה קובץ, עם מה? אפילו הD-tool לא יודע איך לאכול את זה... מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התוכנה מהאתר PCTOOLS התקנתי אותה הכל עבד טוב ויפה, אבל שאני פותח אותה יש לי הודעת שיגאה: Unicode systems are currently not supported והתוכנה לא נפתחת ונסגרת. אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היה לי רישיון של תוכנת אופיס ומחקתי את התוכנה. החלפתי אותה באופיס אחר עם רישיון שונה, כשהפעלתי תוכנה לבדיקת סיריאל של המוצרים הופיעו לי 2 המוצרים... גם האופיס שנמחק וגם החדש איך אני מוחק את הסיריאל של הישן מהרגיסטרי?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרך הבטוחה ביותר והטובה ביותר להשתלטות מרחוק על המחשב שלי... אם זה משנה יש לי ראוטר במחשב, אז הדרך צריכה ל"התחשב" בכך.. תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אם מישהו ספצ' בתוכנה אני צריך עזרה לגבי שינוי GAMMA בסרטים הייתי יכול לעשות את זה בכל הסרטים והסדרות עד שעשיתי משהו בדרייברים של NVIDIA ומאז אני יכול לשנות רק גאממה בככלי בדרייברים. אם מישהו מבין אז אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לאחר שאני צורבת שירים באמצעות NERO CD AUDIO שמות השירים שהיו במחשב נהפכים ל-רצועה 1 רצועה 2 כאשר אני מנגנת את ה-CD באמצעות Windows Media Player CD שצרבתי בעבר מראים את שמות השירים כשורה ב- Media Player כך שהנגן בסדר ובעבר הצריבה לא שינתה את השמות. יש לי תוכנה בשם CDex כאשר אני מעבירה באמצעותה למחשב שיר מה-CD הצרוב (רצועה 1) מקבלים את שם השיר הנכון דבר נוסף כאשר שם השיר באנגלית לאחר הצריבה מתקבל שם אחר לגמרי. הגירסה של הנרו היא 6.6.0.14 הFONT ב-CONFIGURE הוא TAHOMA. &PT.NORMAL ב-DATABASE מסומן (READ SERVER (HTTP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. יש לי מלא דיסקים מקוריים של משחקים שקניתי ...אני לא רוצה כל הזמן לשים את הדיסקים כדי לשחק במחשקים האלה. האם יש תוכנה שיכולה להפעיל לי את המשחקים האלה ללא הדיסק ? מדובר על דיסקים מקוריים אני לא יודע אם זה משנה .... תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
זו תוכנה מצויינת עושה את כל מה שסנדרה עושה אך ביתר קלות ומהירות AIDA 32
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע על שמות ולינקים של תוכנות לעסקים, כלומר לקבלות שאני אוכל לשים את הלוגו של החברה ומחיר וכל השאר תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ושאלתי את הכותרת ממישהו עם בעיה דומה מלפני שנה וחצי... שלא ענו לו... מקווה שלא אצטרך להמתין זמן כה רב לתשובה :-) אז זה המצב: אופציות הקידוד ב-MPEG 3 נעלמו מהתפריט של VD, יש לה רק PCM. יש לי את LAME אבל לא ברור איך אני מקשר בין וירטואלדאב ל-LAME_ENC.DLL כך שיהיה ניתן שוב לקודד איתו. יכול להיות שמחיקה של כמה קובצי INF גרמה לתקלה? בתודה מראש על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את התוכנה VobEdit שמתיימרת לעשות את העבודה אבל משום מה התוכנה הזו עובדת לי רק על קבצים קטנים. כאשר אני מנסה לחבר קבצים בגודל 1 ג'יגה התוכנה ממירה לי את הקבצים שוב ל-VOB ולא מחברת אותם. אשמח לשמוע אם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או לחילופין אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה הזו אשמח אם יסביר לי למה אני לא מצליחה לחבר קבצים גדולים?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שאני מוריד סירטונים אני רק שומע ולא רואה כלום מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אלו שני אנטי וירוסים שונים שרק אחד מהם צריך להיות פעילה במחשב או ששניהם משלימים אחד את השני? ומי מהן עדיפה?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום מכירים את זה שאתם הולכים לחלון של Winamp, ובאים לעשות משהו למשל באמצע החלון, וזה מזיז אותו? זה קורה בגלל שניתן להזיז את החלון של Winamp לא רק משורת הכותרת שלו, אלא מכל מקום בחלון, שהוא לא control כלשהו. מישהו יודע איך מבטלים את זה? שהחלון יזוז רק אם מזיזים אותו משורת הכותרת.. תודה! card
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי אנשים בעקבות בעיה בה נתקלתי עם utorrent, התחלתי לחפש ולשאול. באתר אחד, מישהו שאמור להיות יחסית מנוסה ומבין אמר לי שעד היום הגרסה הטובה, יציבה מהירה ומומלצת ביותר של התוכנה היא 1.82. האם משהו שמע (קרא) על דבר כזה? האם מישהו חושב (או יודע) שזה נכון - או לחילופין שזה ממש לא? אודה לתשובות אגב, זו הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451758.0
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אבל עם מעבד אטום 1.6, המעבד הזה אפילו לגלישה באינטרנט קצת חלש, יש תוכנה שתייעל אותו? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט קבצי שמע בפורמט mp3.נגן המדייה במחשב קורא אותם אבל כאשר אני רוצה לשמוע את הקבצים האלה ברכב או ברדיו דיסק נייד יוצא מהרמקולים צליל מעוות .כמובן שהרדיו דיסק ברכב והרדיו דיסק הנייד תומכים ב-mp3 וכאשר אני מנגן בהם מוזיקה אחרת בפורמט mp3 אני כן מצליח לשמוע את השירים. הדבר הראשון שחשבתי הוא שאולי אותם קבצים לא הומרו בצורה נכונה ולכן המרתי אותם לפורמט אחר ואז שוב המרתי אותם ל-mp3 אבל הבעיה נשארה. אין לי שום הסבר מניח את הדעת לתופעה הזו. האם למישהו יש איזה רעיון איך לנסות לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-