עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IlanF,

Error 403 Forbidden Error details: Your network has been forbidden. Try download from Russian IP addresses. מה אני עושה בשביל להוריד?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  2. תקשיבו שניה אנשים יש לי בעיה קטנה.. יש לי 512 מגה זיכרון במחשב וכל הזמן הוא עמוס למרות שאני עובד רק במסנג'ר אייסיקיו ואנטי ווירוס.. עכשיו ניראה לי שעולות לי תוכנות בלי שאני רואה והם עולות עם הפעלת המחשב ואני יודע שאפשר להוריד אותם דרך איזה פקודה בהפעלה בהתחל אז אם אתם יכולים להביא לי את הפקודה הזאת או איזשהו משהו שיכול להמעיט את העומס במחשב.. אני יודה לכם מאוד.. בתודה מראש DJ OFRI

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  3. בדיסק קשיח כמובן. יש אפשרות כזאת? :

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by assafam,

היי, יש לי DVD מקליט +R ברגע שסיימתי להקליט וסגרתי את הDVD אני לא מצליח לקרוא את החומר הקיים במדיה בשום מקום חוץ מDVD שונים (כלומר לא מחשבים וכוננים חיצוניים כאלה ואחרים). מבחשב הכונן קורא את זה שטח פנוי 0 קיבלוביט שטח בשימוש 0 קילוביט. חייב למצא פתון שאוכל להיכנס למדיה ולמשוך את החומר הקיים (כזכור הוא קיים כי אני רואה במכשיר DVD פשוט) האם תוכלו לעזור לי בבקשה ? תודה! שבת שלום

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by chenrp,

יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  6. צריך המלצה תוכנה פשוטה חינמית לטיפול בתמונות. צריך אותה בעיקר כדי לשנות את גודל התמונות ולחתוך אותם לפורמט 2:3 ולא 3:4 כפי שמגיעות מהמצלמה ראיתי שיש את XnView איך היא בסדר?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by ariel7766,

תסתכלו בתמונה איפה שיש עיגול צהוב זה יכול להעיד על חומת אש שחוסמת את התוכנה או שזה משהו אחר למה העיגול צהוב ולא ירוק כמו זה שלידו ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by jorgito,

שלום! אני רוצה להחליף את תכנת הפיירוול שלי (כרגע KASPERSKY) - רציתי לדעת איזה תוכנות מומלצות חוץ מ ZONE ALARM - אני רוצה תוכנה שלא תהיה כבדה על המערכת...

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by gjook,

אני מקווה שפה זה הפורום המתאים , יש לי מצלמת רשת של חברת "matrix". באתר הזה ראיתי שמוכרים אותה גם: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=WEBCAM_Matrix&Cat2Cat1ID=8313&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he בכל מקרה , היה לי דיסק עם הדרייברים שלה , ואני לא מוצא אותו.. הבעיה שאני לא מצליח למצוא גם את האתר של היצרן הזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי שבוע טוב. גל

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  10. על איזה חבילת מקודדים אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by artyom,

http://ziza.ru/2006/08/30/kreativnye-raboty-ot-platinumfmd.html

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

אני בד"כ מפעיל את msconfig כך: התחל-הפעלה-msconfig-אישור כשאני מנסה לעשות את זה בשבוע האחרון אחרי לחיצת אישור לא קורה כלום גם כשאני עושה את זה ממנהל המשימות אני צריך את הmsconfig ולא שום תוכנה אחרת שאר פרטים OS: WIN xp pro sp2 כל העדכונים english אבל עובד עם mui של עברית מפרט <--- תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  13. .. בבקשה אחים שלי חייב לעכשיו

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  14. היי חבריה, אין לי סאונד במחשב מופיע במנהל ההתקנים הסימן הצהוב ליד התקנים אחרים ורשום audio device on high definition audio bus, יש לי את הדיסק המקורי של הלוח ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש פתרון לבעיה ? לוח האם הוא של ABIT IL9 PRO תודה מראש

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by tzahi16,

שלום חברים. האם ישנה דרך Command line או משהו מתוחכם בסגנון שיאפשר לי לבצע התקנה של תוספות באופן אוטומטי ב-FireFox. ואם אתה שואלים את עצמך למה אני רוצה את זה, אז אני עובד על Package להפצה של Firefox דרך SCCM, מצאתי גם דרך לקנפג את Firefox דרך GPO אבל זה מצריך שאני יתקין את התוסף הזה: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gpo-for-firefox/ אז הורדתי את קובץ ה-XPI למחשב איך אני עכשיו יכול לכניס אותו ל-Firefox בצורה אוטומטית? תודה.

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  16. מכיוון שיש לי הרבה סרטים... אני מחפש תוכנה שתקטלג אותם... הכוונה שתתן מידע, תמונה על כל אחד אבל לא שאני אתחיל למלאות אותו על כל סרט אלא שהתוכנה תעשה זאת לבד ואני אקליד רק את שם הסרט... הכי טוב אם היה את האופציה הזאת במדיה סנטר שבויסטה, אם היא קיימת אשמח אם תגידו לי איך מפעילים אותה... תודה לעוזרים מראש

17. Started by pafi,

נמחקה לי תקייה מוד חשובה האם אפשר לשחזר אותה

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by viper_sb,

אני עובד כרגע על ווינדוס 7 64 ביט ואני רוצה להתקין וירטואלי XP 64 ביט וברגע שאני מנסה להתקין הVPC,VMWARE WORKSTION אומר לי שהמעבד לא תומך איך זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by 2Fluffy4U,

אינני משוכנע אם זהו הפורום המדויק לשאלתי, אבל לא מצאתי פורום בעיות טכניות תחת "משחקים".. בכל מקרה, היום התחברתי לסטים, אחרי שבוע וקצת שלא שיחקתי כדי לשחק סקיירים. הוא לא אפשר לי לשחק, אז חיפשתי באינטרנט ועשיתי עדכון Cache ו - validate. בכל מקרה, אחרי זה הסטים התחיל להוריד לי עדכון חדש למשחק. => 1.5.24.0.5 , חשבתי לעצמי, יופי, כנראה בגלל זה המשחק לא עבד. בכל מקרה אחרי התקנת העדכון - הפעלתי את המשחק רק שעכשיו הוא סובל מהמון המון גליצ'ים, המסך מפוקסל בצורה בלתי שחיקה. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזה אכן בעיה ידועה ככל הנראה עם הפאטץ' הזה, רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר את המצב ואם כן, מה עשיתם בנידון? האם לעשות גלגול לאחור של עדכונים? (זה אפשרי?) האם פשוט לחכות שיתקנו את זה…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  20. שלום רב צריך עזרה במציאת דרייבר למצלמת אינטרנט TEAC MX-6 1.3 MEGA PIXELS לא מצליח למצוא דרייבר בגוגל. אודה למי שיוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by Gothic,

הורדתי את התוכנה סבבה דיסי... הכנתי את ההגדרות כמו שצריך כל מה שעלי כעת לעשות זה לשנות את ההגדרות של הנתב(ראוטר) שלי....אין לי בעיה לעשות זאת...הבעיה היא שאם אעשה זאת.המחשב שלי לא יהיה מוגן. וזאת בגלל שאין לי פיירוול. לא,אין לי הוא לא עובד הוא מקולקל אני מתארת לעצמי שהתקנת פיירוול חדש יותר מסובכת ממה שזה נראה... אז שאלה יש לי האם הסיכון ,בהנחה ואני כן אפתח את הפורטים דרך הנתב,גבוה מספיק כדי שהאקר מסוים או כל סוס טרויאני יכנס?או שזה לא כ"כ קריטי...מה כדאי לי?מה עלי לעשות?

22. Started by JediMaster,

שלום לכולם שמעתי שיש גרסה משופרת של Emule בשם Emule Cow מישהו יודע על מה אני מדבר? למישהו יש לינק?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  23. אני צריך תוכנה, לא משהו כבד שתיקח את הטקסט שבתמונה ותוריד לי אותו להדבקה כמו פרינט סקרין או משהו כזה. לדוגמא זה טקסט מובן לגמרי רק שהוא בקובץ של תמונה אז שתתרגם לי אותו לקובץ כתבן או משהו כזה, הבנתם?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by Nosh,

יצא פיירפוקס 3 בטא 4 RC1 להורדה: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b4-candidates/rc1/firefox-3.0b4.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by tzilber,

בערך שבועיים שאני מקבל הודעות כאלה --------------------------- WinZip --------------------------- Cannot open file: it does not appear to be a valid archive. If you downloaded this file, try downloading the file again. --------------------------- OK Help --------------------------- בהורדת כמעט כל סוגי zip, rar. בדקתי וירוסים או כל פגע אחר. יש לי את הגרסאות האחרונות של winzip winrar winace. בכולן אותה תוצאה. כבר כשאני סורק וירוסים גם בקבצים שאמורים להכיל יותר מקובץ אחד, ההודעה בזמן הסריקה היא כי נסרק קובץ אחד בלבד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים