תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יצא פיירפוקס 3 בטא 4 RC1 להורדה: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b4-candidates/rc1/firefox-3.0b4.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה עם הBSPLAYER: כשאני רואה את המסך בקון הכל בסדר אבל כשאני מגדיל שזה יהיה על כך המסך אני שומע את הסרט ויש לי מסך שחור ואין לי מושג איך לסדר את זה למישהו יש רעיון? (גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה)
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איך אני מצליח להעיף את זה? אני משתמש ב AVG 8 Free תודה
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם יש נורטון אני וירוס של קרספרסקי גרסה 5 נגמרה לי האקטיבציה עכשיו יש לי מלא ודים חדשים הבעיה שהם פתאום נהפכו לי לסיומות של קובץ של כתבן והנורטון לא מקבל את זה אייך אני פותר את הבעיה וכל קוד חדש שאני מנסה להוריד הוא ישר הופך לי לסיומת של כתבן ואפילו גם את התמונה של הכתבן גם מופיע
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אתר וואלה לא עולה אצלי חברים כן עולה אתר וואלה walla.co.il לא עשיתי לשנות הגדרות בבקשה פתרון בעיות
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להתקין מחשב ציבורי עם Windows XP. כדי למנוע מווירוסים (דרך דיסק-און-קי בעיקר) ולמנוע ממשתמשים לבלגן את המחשב אני צריך תוכנה שלא נותנת לעשות שינויים בהארד דיסק (חוץ מעדכונים, אם אפשרי). יש פתרון חינמי לבעיה? נתקלתי ב-Windows SteadyState, אבל מייקרוסופט הפסיקו לפתח אותו. תודה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי למישהו יש רעיון איך אפשר להוריד את הסירטון הזה למחשב ? http://www.mako.co.il/home-family-relationship/family-kalia/super_nanny/Article-95a720af29f6c11004.htm תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לדפדפן כמו שהמליץ לי החלון שנפתח לי ועכשיו יש לי פיירפוקס 5 וIDM יותר לא עובד יחד איתו .... משהו יכול לעזור ? איך מחזירים את הIDM כדי שיוריד לי מסודר גם מהדפדפן המחודש הזה?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את דרייבר כרטיס המסך. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ולא מצאתי דרייבר לכרטיס מסך מובנה אלא רק ל32 ביט . תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את התוכנה VobEdit שמתיימרת לעשות את העבודה אבל משום מה התוכנה הזו עובדת לי רק על קבצים קטנים. כאשר אני מנסה לחבר קבצים בגודל 1 ג'יגה התוכנה ממירה לי את הקבצים שוב ל-VOB ולא מחברת אותם. אשמח לשמוע אם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או לחילופין אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה הזו אשמח אם יסביר לי למה אני לא מצליחה לחבר קבצים גדולים?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מקודד סדרות מוקלטות דרך התוכנה Megui (אני מקווה שמכירים כי היא תוכנה חזקה לקידוד ועריכה) ורציתי לדעת אם אף לבנות קידוד אוטומטי - סוג קידוד, פרומט וכול זה בלי לעשות הכול שוב ושוב. כמו התוכנה MCEBuddy מי שמכיר.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה נדירה יש לי פה מספר פלאפון של חבר אני מחפש תוכנה שכשאני יקליד בתוכנה את המספר שלו הוא יתן לי את מספר ה-ID של אותו מספר פלאפון יש תוכנה שכזאת???
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום מכירים את זה שאתם הולכים לחלון של Winamp, ובאים לעשות משהו למשל באמצע החלון, וזה מזיז אותו? זה קורה בגלל שניתן להזיז את החלון של Winamp לא רק משורת הכותרת שלו, אלא מכל מקום בחלון, שהוא לא control כלשהו. מישהו יודע איך מבטלים את זה? שהחלון יזוז רק אם מזיזים אותו משורת הכותרת.. תודה! card
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, יש לי מצגת Power Point ישנה, הכוללת קישורים לקבצי שמע. הבעיה שלי היא לזהות את הנתיב הישן והמקורי של הקבצים על מנת להפעיל את המצגת יחד עם הגדרות המוסיקה המקוריות. הכוונה שלי היא ליצור את הנתיב המקורי ולהעתיק לשם את קבצי השמע. כשמנסים לראות במצגת מה הנתיב, הוא מראה רק את ההתחלה (c:...) ואת סוף הנתיב, כלומר שם הקובץ. אני עובד כעת עם office 2007 איך ניתן לראות מה הנתיב המלא? תודה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני לא כל כך יודע לאן זה קשור ולא ידעתי איפה לפתוח אתזה אבל חשבתי שפה זה המקום אם לא מתאים תעבירו בבקשה. אז ככה הבעיה היא ששומעים מאוד חלש בסרטי HD גם ב1080P וגם ב720P בסרטים רגילים קבצי AVI שומעים רגיל ביחס לעוצמה שנקבעה. מישהו יודע למה זה ככה ? אשמח לעזרה/יעוץ בנושא. הטלויזיה מחוברת בHDMI למחשב בהגדרות כרטיס קול, הקול יוצא ממערכת מיני סטריאו ולא מהטלויזיה.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לפרמט את המחשב מצאתי את הדיסקים של הכרטיס מסך והלוח אם מדובר במחשב מאוד ישן ולא הצלחתי למצוא את הדיסק של הכרטיס קול יכול להיות שאולי אין דיסק, אני לא זוכר מכיוון שלא עשיתי פירמוט המון זמן אשמח לעזרתם כדי לאתר אם אני אמור להתקין איזה דרייבר או משהו ואם כן, איך להשיג אותו אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ואני משער שאתם צריכים את הדגם שלו כאן אני אצטרך שתכוונו אותי, איך אני מאתר איזה כרטיס יש לי בנוסף, אני מעוניין לשמור את המיילים שהגיעו אלי ונשלחו על ידי ואת האנשי קשר וכדומה מדובר באאוט לוק אקספרס 6 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני עושה את זה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היה לי רישיון של תוכנת אופיס ומחקתי את התוכנה. החלפתי אותה באופיס אחר עם רישיון שונה, כשהפעלתי תוכנה לבדיקת סיריאל של המוצרים הופיעו לי 2 המוצרים... גם האופיס שנמחק וגם החדש איך אני מוחק את הסיריאל של הישן מהרגיסטרי?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
לאחר ששמעתי כי Avast מציע להתקין במהלך ההתקנה תוכנות צד שלישי, והאנטי וירוס של מיקרוסופט לא עושה זאת, ברצוני לדעת איזה מבין שני האנטי וירוסים הללו טוב יותר מבחינת מציאת וירוסים ושאר נוזקות, והתרעות שווא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
-
אז ככה... הדרישות שלי הם... יש לי 2 תרגומים... אחד אנגלי אחד עברי.. עכשיו התרגום האנגלי מצויין מבחינת תזמון אבל זה עדיין באנגלית התרגום העברי לא טוב מבחינת תזמון אבל הטקסט עצמו מצויין אני צריך תוכנה שתקח חלק מזה וחלק מזה... ותחבר את מה שאני צריך בקובץ אחד הכוונה שמבחינת התזמון הוא יקח מהקובץ האנגלי וישלב אותו עם הטקסט של הקובץ העברי.. יש דבר כזה? זה יפתור הרבה בעיות... ואפילו אם אין יש מצב שמישהו תותח יכין את זה ב-VB כי זה ניראה לא בעיה... תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. א. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה המאפשרת לצלם וידאו מה-WebCam ומקדדת אותו ישירות ל-DivX? או שזה כבד מדי ועדיין אין מעבדים היכולים לשאת כזה עומס? שמתי לב שרוב התוכנות המאפשרות לצלם וידאו תומכות בצילום ישיר ל-Mpeg-2, אז אם אין תוכנה המאפשרת לצלם ישירות ל-DivX, האם ישנה תוכנה אחרת המאפשרת לצלם לסוג קובץ וידאו יותר דחוס מ-Mpeg-2? ב. כרגע אני מקליט וידאו מה-WebCam בעזרת התוכנה InterVideo WinDVR 2.0 אשר מקליטה לפורמט Mpeg-2, בינתיים זה בסדר, אך הבעיה היא שהתוכנה שמה סימן מים בצד ימין למעלה וזה מפריע. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי שום מקום שבו אפשר להסיר את סימן המים, התוכנה בגרסה מלאה ולכן מפליאה אותי העובדה בנוגע לסימן מים. האם באמת אין שום דרך שניתן להסיר את סימן המים? תודה וערב…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר של המודם הזה sm56 pci או לינק לאתר של מוטרולהג תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
מתי שאני סוגר את הWINAMP השיר שהשמעתי ממשיך לרוץ אז לחצתי קונטרול אלט דיליט כדי לראות אם הWINAMP כן פועל ולהפתעתי הוא לא פעל אז השיר ממשיך לרוץ והפיתרון היחיד שחשבתי עליו זה ריסטרט או לסגור את הרמקולים. יש פיתרון יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני בא להתקין דירקטאיקס 9 C פתאום הוא אורמ לי הוא כבר קיים... אבל אני נכנס להתחל הפעלה וכותב שם DXDIAG וזה מראה לי שמותקן שם 9B ואני רוצה את C המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא WINDOWS XP SERVICE PACK 2 .. עכשיו השאלה שלי כזאת ... איך נאי יכול למחוק את הישן ולהתקין את החדש? או סתם להתקין את החדש על הישן
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-