תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אחותי עומדת לטוס לכמה שנים בחו"ל בקרוב במסגרת העבודה. כדי לאפשר לאבא שלי לשמור על קשר עם הנכדים, קניתי לו מצלמת רשת, שידרגתי את החיבור ל- 2.5Mb (בדקתי, זה באמת מה שהוא מקבל) והתקנתי את הגרסה האחרונה של סקייפ. ניסינו שיחת וידאו עם אחותי, עדיין בארץ וגם מחוברת ב- 2.5Mb. התוצאה: הוידאו מתעדכן מאוד לאט והאודיו שהיא מקבלת מאיתנו מקוטע. ביטלנו את הוידאו ונשארנו רק עם אודיו. אנחנו שומעים אותה מצויין, היא שומעת אותנו מקוטע. זו לא מהירות החיבור, בשני הצדדים יש את אותו קצב upstream. זה לא המיקרופון - הקלטנו במשך כמה דקות אודיו מקומית עם ה- sound recorder ולא היו קיטועים. זה לא הקצה של אחותי - היא עושה שיחות אודיו ווידאו בסקייפ עם אנשים אחרים ללא בעיות. אולי זה המחשב שלו? סקייפ לוקח…
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של מייקרוסופט ואין שם להורדה DirectX 10...יש למישהו לינק לגרסה האחרונה שלו? ל-32ביט מצאתי משהו וזה בהורדה אבל אני לא בטוח זו גרסה טובה (למקרה ויש גרסאות לזה בכלל) תודה
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אולי אתם תוכלו לעזור לי כי לא ידעתי כל כך מה לחפש אני מחפש תוכנה שאפשר לי לחבר מצלמת אינטרנט למחשב ולראות את התמונות לייב מאותה מצלמה מכל מחשב המחובר בLAN לדוגמא: אני מחשב למחשב בסלון את המצלמת רשת ורוצה לבדוק שהכל בסדר בסלון אז אני נכנס לתוכנה ורואה מהמחשב שלי לא דרך הסלון
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להחליף את תכנת הפיירוול שלי (כרגע KASPERSKY) - רציתי לדעת איזה תוכנות מומלצות חוץ מ ZONE ALARM - אני רוצה תוכנה שלא תהיה כבדה על המערכת...
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני לוחץ קליק ימני על סל המיחזור מופיעה לי האופיצה הזאת:" Empty Norton Protected Files" מה זה אומר בדיוק? איזה קבצים מוגנים אני מוחק בדיוק והאם זה יכול ליפגוע במשהו המערכת שלי? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עשיתי גוסט למחשב ומאז שום משחק שאני מתקין לא עובד לי הוא רושם לי הודעת שגיאה שווינדוס הפסיק לפעול לפני הגוסט כל המשחקים עבדו רגיל
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תתוכנה אימיול אחרי כמה דקות הוא עושה לי חלון כזה וכתוב סגור כל הזמן זה קורה וניסיתי להתקין גירסה יותר חדשה וזה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה למי שעוזר הנה תמונה של הבעיה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חברה למי שלא יודע אני משרת במצ"ח רמה"ג (בסיס פילון) בעיקרון עלה הנושא של עיצוב סמל לבסיס אבל כישרון גרפי זה לא משהו שיש לנו בבסיס יותר מדי אז עלה לי הרעיון לבקש מכם עזרה בעיקרון כל סמל שמישהו יוכל לצייר יהיה דבר טוב אבל אני חשבתי על משהו שאמור לסמל והסביר את המשמעות שלו בקלות רבה יותר הרים (הידוע גם בשם רמת הגולן) ומעליהם זכוכית מגדלת (מצ"ח אחרי הכל) לזה גם אפשר להוסיף את הסמל החשוב של החייל שלי, 5 להבות הטוהר (חפשו בגוגל) אבל זה כבר יותר מדי לדעתי כל מי שמוכן לעזור אני אודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי למישהו יש רעיון איך אפשר להוריד את הסירטון הזה למחשב ? http://www.mako.co.il/home-family-relationship/family-kalia/super_nanny/Article-95a720af29f6c11004.htm תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב נדלק-אז נוד כותב לי WARNING עם ההודעה הבאה: Incorrect system date. Check the Date set on your computer ההודעה הזו מופיעה גם בכל פעם שאני רוצה לעשות סריקה במחשב(כל סריקה). ממה נובעת הבעיה הזו? ואיך ניתן לפתור אותה? דרך אגב, ניסיתי להתקין אותו מחדש אך זה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע על שמות ולינקים של תוכנות לעסקים, כלומר לקבלות שאני אוכל לשים את הלוגו של החברה ומחיר וכל השאר תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ושאלתי את הכותרת ממישהו עם בעיה דומה מלפני שנה וחצי... שלא ענו לו... מקווה שלא אצטרך להמתין זמן כה רב לתשובה :-) אז זה המצב: אופציות הקידוד ב-MPEG 3 נעלמו מהתפריט של VD, יש לה רק PCM. יש לי את LAME אבל לא ברור איך אני מקשר בין וירטואלדאב ל-LAME_ENC.DLL כך שיהיה ניתן שוב לקודד איתו. יכול להיות שמחיקה של כמה קובצי INF גרמה לתקלה? בתודה מראש על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב פרקים של סדרה מסויימת, כל פרק בערך 350 מ"ב, כ data. זה יוצא בערך שני פרקים לדיסק (של 700), וזה יוצא לי הרבה דיסקים. רציתי לדעת אם יש שיטות כיווץ דרך תוכנות כמו winzip ודומות, שאני יוכל להכניס יותר משני פרקים על דיסק..? אם יש ואפשר לעשות את זה גם ב vcd זה יהיה מצויין! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי הגה של מייקרוסופט side winder racing wheel ומערכת הפעלה XP SP2 עכשיו המחשב לא מזהה לי אותו הוא רוצה דרייבים ומה שמוזר שבמחשב הקודם שהיה לי שגם בו היה XP SP2 ההגה עבד ללא כל בעיה בלי להתקין כלום פשוט PLUG & PLAY יכול להיות שבגלל שהמערכת פה יותר מתקדמת אז ההגה "ישן" מידיי בשבילו? ואם יש למישהו דרייברים, אני אשמח לקבל.
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום. צרבתי מחבר כל מיני קבצים מכל מיני סוגים ביניהם רארים, וכשאני מנסה להעתיק אחד מהרארים למחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : "אין אפשרות להעתיק את mir-popt2t : פונקציית MS-DOS לא חוקית" ממה נובעת שגיאה כזאת ואיך (אם) אפשר לתקן את זה? *אגב מצטער אם זה לא בפורום הנכון.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הורדתי יוטרנט חשבתי שזה כמו אימיול וזה ממש מסובך . איך מורידים תוכנה שם ? שמתי לב שכל האתרים של יוטרנט זה בתשלום
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לסנכרון קבצים יש לי סטרימר ובתוכו HD של 1T על הסטירימר נמצאים הסדרות והסרטים שאני רואה אבל במחשב נמצאים כל הסרטים והפרקים החדשים מכיוון שמדובר בהמון סרטים וסדרות אני לא מצליח לעקוב איזה עברו לסטרימר ואילו נשארו עדיין במחשב המידע נמצא בכוונה בשניהם גם לשם גיבוי אז שוב שאלתי היא האם קיימת תוכנה לסנכרן את הקבצים באופן אוטומטי בין שני HD או שני תיקיות ( אם יש אפשרות דרך הרשת הביתית לבצע את זה עוד יותר טוב ) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפוש רציני ברשת ופורומים לא מצאתי תוכנה גיבוי מתאימה לצרכים שלי. אולי תוכלו לעזור לי, אני מחפש תוכנת גיבוי שתוכל לגבות את כל המחשב או מספר קבצים, שתגבה את הקבצים לפי זמנים שאני קובע בזמן שהיא מופעלת בזמן הפעלת המחשב. שתדע לדחוס את הקבצים עם אפשרות לעשות דיסק גיבוי בעקבות קריסה המחשב. שתדע לגבות מספר קבצים שאני שהגדרתי שהתאריך או הגודל השתנה רק שתדע לגבות אותו על הקובץ הגיבוי הקיים. (לדוגמא: תיקייה המסמכים שלי או מועדפים). מערכת המחשב שלי: winxp. תודה רבה על העזרה זאב
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך של אנשי קשר אני רואה את כל רשימות התפוצה למינהם כולל יכולת לשלוח דוא"ל לנמענים מתוך רשימות התפוצה. אבל כאשר אני נכנס למייל חדש ולוחץ על "אל" בשביל לבחור נמען מספר הכתובות אני מקבל רק רשימה ענקית של אנשי קשר ללא רשימות התפוצה. זה קרה לי לאחר שגיביתי את קובץ הPST לצורך פירמוט והדבקתי אותו מחדש במיקומו בפרופיל שלי . מה אני מפספס כאן? אשמח לעזרה דחופה!
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
אז ככה, בעקבות תקלות ועצבים שהשועל 3.5 הביא לי החלטתי לנסות ולהתקין את סאפרי של אפל ותאמינו לי לרגע נאי לא מצטער על זה.. דפדפן שגם רץ מאוד מהיר , גם נראה ממש ממש טוב , גם נורא פשוט וגם עושה רושם בנתיים תומך בצורה נפלאה בכל דבר אפשרי. רק מילים טובות יופי של דפדפן.. מאוד מומלץ.
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו של JVC GR-D820EK. ובנוסף קניתי כרטיס FIREWIRE על מנת שאוכל להעביר את מה שאני מצלם למחשב. חברתי את הכרטיס FIREWIRE למחשב, זיהה אותו והתקין דרייבר. בנוסף חברתי בכבל FIREWIRE למחשב ויציאה שניה למצלמה והדלקתי וכלום לא קורה. אני עובד עם התוכנה שקבלתי Studio 10 QuickStart, והוא לא מצליח לזהות או ל"משוך" וידאו מהמצלמה. וגם כשאני מחבר אותה למחשב כלום לא קורה. הנה תמונת מסך כשאני פותח את התוכנה היא אומרת לי את זה: מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה? מה השלבים פתחתי את התוכנה לעריכת הוידאו, חיברתי את הכבל DV למצלמה ו FW לכרטיס. וכלום לא קורה, אז מה בעיה? תודה רבה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כלשהי חוץ מ-CPU COOL אין לי שום דבר נגדה, אחלה תוכנה אבל אני רוצה להשוות נתונים. אז תודה מראש!!!!
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהו כבר נתקל בזה, אבל אצלי, לאחר שהתקנתי אופיס XP על חלונות 98SE שלי (לא עושה בעיות ב2000), נוצרו בעיות בחיוג לאינטרנט. לא משנה באיזה חייגן אני משתמש, או אם אני מסיר ומתקין את כל רכיבי הרשת מחדש, הוא אומר UNABLE TO ESTABLISH CONNECTION ושאבדוק את מאפייני הTCP-IP אם אני נכנס (רק נכנס) למאפייני הרשת בלוח הבקרה, ולוחץ אישור, הוא בונה מסד נתונים (בפעם הראשונה לפחות) ולאחר מכן אפשר לחייג בלי בעיה. אבל זה קורה אחרי כל אתחול מחדש... נראה לי שאופיס החדש מעדכן כמה רכיבי מערכת שקשורים לחיוג לאינטרנט, ואם למישהו יש מושג מהם, אני פשוט אוותר עליהם במהלך ההתקנה.. אשמח לעזרה בנושא, אורן.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שכזאת? ??? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-