תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
טוב לפי היא יפה ובגלל זה מגיע לה רקע זה מגיע ב3 רזולציות: 1280X960 1280X1024 1600X1200 בגלל ששמתי לב שאנשים רבים מתלוננים על הרזולציה שאני משתמש בה אז אני מתחשב הפעם. תהנו: http://www.deviantart.com/deviation/43689588/ :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מכשיר DVD DIVX אני רוצה לצרוב סרטים מהמחשב אבל אין לי סרטים עם תרגום מובנה יש לי כתוביות לסרט וסרט ונגן הDVD לא נראה לי יכול לקרוא את הSUB עם הסרט יש איזשהי תוכנה שתצרוב את הכתוביות SUB על קובץ הAVI\MPG וככה אני אוכל לצרוב ולראות עם כתוביות בDVD? תודה עריכה : ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי מדריך אפשר למחוק את הת'ראד תודה וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עם אפשרות להוסיף משהו ב-ID3 TAG לכול הקבצים בלחיצת כפתור. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לסרוק לפי התוכנה הזו Windows Vista Upgrade Advisor מצורף תמונה ואם אפשר תשובה בבקשה ואם אפשר עזר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרגע סיימתי להתקין win xp pro ואני מחפש חבילה של קודקים שימושיים וחיוניים...כגון xvid וכו...כל מה שצריך. בגירסה חדשה. למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד??? חיפשתי בגוגל,אבל זה נתן לי גירסאות משנת 2002 :-\ ???
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית מכשיר DVD מקליט, חיברתי אליו מכשיר וידאו כדי להעביר ל DVD כמה קלטות של סרטים ביתיים. הבעיה היא שאני רוצה לשכפל את אותו דיסק בעזרת הצורב DVD במחשב, והמחשב לא קורא אותו. ברגע שאני מכניס אותו למחשב המחשב פשוט נהיה ממש איטי ולא קורה כלום. הדיסק עצמו תקין, נראה לי, מכיון שכשאני מכניס אותו למכשיר DVD הוא קורא אותו ומנגן את הסרט.. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי חברים התוכנה הפסיקה לעבוד כראוי. בפתיחה אני מקבל חלון ובו הודעה שעלי להתקין עידכון שלה, וכשהיא נפתחת אני מקבל את הודעות החלון בג'יבריש. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פיירפוקס- איך לשמור קובץ פי.די.אף שתקוע בתהליך ההורדה. הקובץ מכיל כ 900 עמ' וניתן לדפדף ולראות את כולם אבל טכנית ההורדה תקועה כשחסר 0.5 מ"ב מתוך 130 מ"ב. התשובה הפשוטה היא להוריד מחדש אבל כבר עשיתי זאת הרבה פעמים ותמיד זה נתקע, ואפילו מוקדם יותר. כשמנסים לשמור\להדפיס מופיעה הודעה של I/O error או הודעה של adobe reader שאומרת the save operation was canceled די התסכל שניתן לדפדף ולראות את כל העמודים אבל אי אפשר לשמור את הספר. יהודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעבודה תוכנה שעובדת בדוס(דוס דרך ה-WIN 98), וקניתי מדפסת, מכונת צילום של HP, שלא עובדת עם דוס. דרך חיבור USB, היא מדפיסה טוב רק את מה שנשלח דרך ה-WIN יש אפשרות לעשות\לקנות משהו שיגרום לזה לעבוד. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לבחון את המחשב שלי תעזרו איך להפעיל את התוכנה כי אין לי מושג מה לעשות!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עשיתי את הטסט הזה ב 3DMARK2001 נחשו כמה קיבלתי בResults ? 234 עד כמה זה גרוע? :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה הזאת כבר כמה זמן והBrowser Mod שאני משתמש תמיד היה סטנדארט אהבתי את הקטע הזה שכשאני לוחץ open in new window זה פותח לי את הדף בחלון חדש(כאילו טאב חדש) אבל החלון שאני נמצא בו הוא עדיין הקודם שממנו פתחתי את הטאב החדש.. משום מה לא יודע מה קרה השתנה לי המוד או משהו לא יודע עכשיו שתי הV מסומנים על דיפולט וסטנדארט ביחד וכשאני פותח טאב חדש דרך חלון הוא ישר מוביל אותי לחדש ואני לא רוצה את זה אני רוצה שהוא ישאר בראשון
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן. מחקתי רק לפני כמה דקות קובץ קטן (ליד ה 50 קילו...) ולא יכול למצוא אותו... יש איזו תוכנה שמשחזרת את הקבצים שנמחקו?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש חבילת קודקים טובה ורצינית שתכיל את כל הקודקים הנחוצים בשביל לצפות בסרטים במחשב. כרגע מותקנת אצלי החבילה של ליונטוורק ואני מתחיל להתאכזב ממנה. האם יש המלצות אחרות? תודה, ניר.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עריכה: הצלחתי להוציא את הקובץ MPG (תודה לזה שמתחתי..) אבל הוא קורס בכל הנגנים חוץ מ VLC שמצליח כמובן לפתוח הכל.. הבעיה בתוכנה הזאת שאי אפשר להוסיף כתוביות בעברית וגם הVOB משהו הזה.. לא עובד איתה בקיצור מה צריך להתקין בשביל שאני יוכל לפתוח את הקובץ במדיה פלייר\פאוור דיוידי יש לי את המקודדים KLITE + ALL IN ONE שאמורים להספיק להכל! הודעה מקורית: אם כן אז איך? יש לי פשוט קובץ Bin ו cue, אני לא מנסה אפילו לצרוב\לפתוח כי אני יודע שזה יהיה ב VCD ואין לי עצבים לזה אני רוצה למצוא דרך להפוך את זה לקובץ MPG נורמלי, תודה.
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מתכוון לא לאימג רגיל כמו-ISO אלא אימג' של MDF+MDS. ניסיתי לצרוב באלכוהול 120% אבל אני לא מצליח.... מישהו יכול לתת לי פיתרון בתוכנה אחרת או איך צורבים באלכוהול 120%? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שמכניסים אות בשורת כתובות יש השלמה אוטומטית של אתרים שנכנסנו אליהם כולל כתובות פנימיות בתוך האתרים . יש דרך שההשלמה האוטומטית תיהיה רק לדומיין הראשי ולא לכל הדפים שנכנסנו אליהם בתוך האתרים??
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין את התוכנה GAMETRACKER וההתקנה לא סיימה לי ויצאתי באמצע, עכשיו מאז כל הזמן מופיע לי במנהל משימות הקובצ GSIinGameService ושאני מנסה לסייים את התהליך הוא חוזר כל פעם..איך אני מסלק את התוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ברירת המחדל ככה שלחיצה על הכפתור הימני ובחירה בOPEN CONTAINING FOLDER תפתח לי את התיקייה במנהל קבצים אחר(TOTAL COMMANDER לדוגמא) ולה בFILE EXPLORE של הWIN. האם זה אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
מה לעזעזל הולך פה? הפיירפוקס החליט להתעדכן ואחרי הפעלה מחדש שלו הוא עדיין רושם לי שצריך להפעיל אותו מחדש בשביל שהתוספים יפעלו. עכשיו אני תקוע בלי תוספים והתוסף היחיד ששמתי לב שעובד זה גוגל טולבאר. :s05: מישהו ניתקל במשהו כזה? מישהו יודע מה לעשות? עריכה.. לא חשוב, הבעיה נפתרה. איכשהו התוספים חזרו לפעול אחרי מחיקה של כמה קבצים (ראיתי בפורומים של MOZILLA), אבל חלק מהם נמחקו. מזל שFEBE שומר אותם בתיקיה נפרדת ככה שאפשר להתקין אותם גם אם הוא לא מותקן (גם הוא נמחק) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לפני חודש אידחתי תמחיצות שלי(היו לי 2 ,C וD ( עכשיו שאני מתקין java קופצת לי ההודעה באה - http://imageshack.us/photo/my-images/823/55363449.png/ איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
אהלן, לפני בערך ארבעה חודשים קניתי מחשב חדש - 2 ג'יגה זיכרון עם ווינדוז XP (הום אדישן) sp 3. יש לי גם מדיה פלייר בגרסה האחרונה ביותר (11). למרות שהתקנתי עליו את כל הקודקים שהיו לי על המחשב הקודם, באתרים מסוימים אני עדיין לא מצליח לראות וידיאו (בעיקר באתר של ספורט 5). עברתי על כל מדריך אפשרי, כולל כאן באתר, ניסיתי כמעט כל דבר (כולל הסרת הקודקים והתקנה מחדש של אחרים), אבל לא הצלחתי לטפל בבעיה... באתר של ספורט 5 אני שומע סאונד - אבל המסך שחור לגמרי. ובחלק מהסרטים שאני מנסה לנגן על המחשב שלי הצבעים בכלל לא קרובים להיות נכונים (שחור-לבן-ורוד-ירוק שכזה). האם יש כאן מישהו שיהיה מוכן ללכת איתי צעד-צעד עד שנפתור את הדבר הזה? אגב, באתרים אחרים אני דווקא כן מצליח לראות וידיאו... …
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אז עשיתי את הצעד ועברתי ל FireFox לאחר שנים רבות......... עכשיו אני לא מבין ומזהה כלום וצריך עזרה במספר דברים: 1. איפה תיקיית המועדפים וסרגל המועדפים כדי שאוכל להעביר את הקישורים מIE... 2. איך משנים שכשאני יוצא מהדפדפן כאשר מס' כרטיסיות פתוחות, הוא ישאל אותי האם אני בטוח? 3. איך מגדירים עבור כל דף אינטרנט בנפרד את קרבת תצוגת המסך להגדלה, ושהדבר ישמר גם לאחר יציאה. 4. האם הרשימה היחידה שבאה עם ADBLOCK PLUS מספיקה, או שצריך להוסיף עוד, ואיך? 5. איך משנים שבפתיחת לשונית חדשה, יפתח דף הבית הראשון? 6. מה זה סימניות? תודה רבה, והשאלות נשאלו רק לאחר חיפושים ובירורים!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-